Wauw dat ga ik proberen!quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 17:24 schreef Flabbelaar het volgende:
[..]
Das dubbel choco...is dat niet een beetje overthetop?
ja dat doe ikquote:Op dinsdag 20 oktober 2009 17:20 schreef Flabbelaar het volgende:
Wil iemand anders mijn topic redden....Please![]()
![]()
Mja, nog meer rare eetgewoontes (hoorde ik ooit ergens):
Appelmoes door de chili con carne
Das toch niet raar, Dat is gewoon ''Speciaal'' Zonder de uitjes en wat appelmoes erbij...quote:Op woensdag 21 oktober 2009 21:55 schreef MC-Shithead het volgende:
Weet niet of dit raar is, maar ik meng soms mijn mayonaise met curry, en soms appelmoes erbij, heerlijk
Tot aan de banaan was het nog normaalquote:Op woensdag 21 oktober 2009 21:27 schreef Flena het volgende:
een witte boterham met pindakaas, honing, dunne plakjes banaan en daaroverheen melkhagelslag
Dat laatste is niet raar nee, maar de rest met hagelslag....quote:Op donderdag 22 oktober 2009 00:21 schreef Lauwra het volgende:
haha grappig om te lezen
k doe (deed eigenlijk) met alles hagelslag op brood
pindakaas met hagelslag
kaas met hagelslag
en vooral boterhamworst met hagelslag.
En dan ook wel graag nog steeds kaas en augurken, maar weet niet of dat zo raar is.
Ik ken dat picallilly helemaal nietquote:Op donderdag 22 oktober 2009 15:42 schreef Maringo het volgende:
mn vrouw vergalt de door mij overheerlijk gemaakte macaroni altijd met ketchup![]()
En op mn werk hebben we een vaste gast die altijd picallilly erbij wil, maakt niet uit wat ie neemt, bal gehakt, tosti, patat, biefstuk of snitzel...
Klinkt goedquote:Op donderdag 22 oktober 2009 16:09 schreef Flabbelaar het volgende:
[..]
Ik ken dat picallilly helemaal niet![]()
Mja, over die macaroni...Wij doen hier:
-Macaroni
-tomatenpuree
-Smac
-dan op het bord
-ketchup
-slasaus
-peper
-zout
-cayennepeper
Picalilly:quote:Op donderdag 22 oktober 2009 16:09 schreef Flabbelaar het volgende:
[..]
Ik ken dat picallilly helemaal niet![]()
Mja, over die macaroni...Wij doen hier:
-Macaroni
-tomatenpuree
-Smac
-dan op het bord
-ketchup
-slasaus
-peper
-zout
-cayennepeper
Mijn Macaroni:quote:Piccalilly (in Vlaanderen ook pickles genoemd) is een ingelegd mengsel van groenten, met name augurken, zilveruitjes en bloemkool. Het gebruikte zuur is een mengsel van azijn en mosterd, waardoor het een frisse smaak heeft.
Piccalilly is een van oorsprong Engels product, dat bij bonen en stamppotten, maar ook op brood wordt gegeten. Het wordt tegenwoordig in cafetaria's ook wel geserveerd als saus over friet. De fel-gele kleur is doorgaans afkomstig van kurkuma-wortel (oftewel koenjit in de Indische keuken).
Nou dat is begrijpelijk xD vaak is dat heel erg klonterig en ziet er.. niet als het oorspronkelijke uitquote:Op vrijdag 23 oktober 2009 15:41 schreef Mejuffrouw het volgende:
ik ken iemand die het bovenste en het onderste deel van een pak vla of yoghurt niet lust....![]()
En die niks eet uit de koelkast als er een onsje salami in ligt...
Herkenbaar en ooh zo heerlijkquote:
nooit van gehoord ik ga maar eens www.google.nlquote:Op zaterdag 24 oktober 2009 17:16 schreef Slickk het volgende:
Alles is lekker met de juiste curry, die van de Oliehoorn.
Curry door de soep is lekker man!quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 18:20 schreef Neo-Mullen het volgende:
Boterham met salami ---> half minuutje magnetron ---> milde mosterd erbij
Cola schudden totdat alle koolzuur eruit is en dan drinken
Curry kan je trouwens bij alles eten, behalve soep en ijs
Jij vind ze niet raar meer, omdat je er zelf nooit bij stilstaat, volgens mij heeft iedereen wel rare dingen.quote:Op zondag 25 oktober 2009 19:12 schreef mien-moeke het volgende:
Ah bah! Veel is echt smerig! Zelf heb ik geen rare dingen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |