Recept werd aan het eind van de aflevering verteld. Iets van 1l melk, 60 gram suiker, 40 gram maizena en wat vanille. Eventjes koken, laten afkoelen, klaar. Dacht ik.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 10:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zal van het weekend eens kijken of ik een recept voor vla kan maken. Met melk, ei, suiker en vanille.
En nog wat eierdooiers voor de kleur, of je gooit er caroteen in.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:33 schreef Igen het volgende:
[..]
Recept werd aan het eind van de aflevering verteld. Iets van 1l melk, 60 gram suiker, 40 gram maizena en vanille. Eventjes koken, laten afkoelen, klaar. Dacht ik.
En idd nog een paar eidooiers.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:33 schreef Igen het volgende:
[..]
Recept werd aan het eind van de aflevering verteld. Iets van 1l melk, 60 gram suiker, 40 gram maizena en wat vanille. Eventjes koken, laten afkoelen, klaar. Dacht ik.
Je weet dat die pitjes er ook op worden gedaan om het gebrek aan knapperige korst te maskeren?quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:24 schreef Zero2Nine het volgende:
[..]
Dat brood kan wel heel lekker zijn met veel pitjes aan de buitenkant, en dan in combinatie met kaas of hagelslagMaar meestal heb ik gewoon volkoren brood omdat je voor dat donkere brood dieper in de buidel moe tasten. Heb die aflevering van de keuringsdienst over brood ook al eens gezien dus ik weet dat je vooral voor het kleurtje betaalt.
En al die parfum aan wasmiddel, dan ruikt het schoon bij gebrek aan buiten drogen.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:29 schreef Iblis het volgende:
[..]
Volgens mij zorgt men er zo ook voor dat handafwasmiddel meer schuimt dan nodig. Aangezien dat de indruk wekt dat het goed werkt.
Eigenlijk niet, maar nu je het zegt, de korst is wel zacht. Echter dat is toch het geval met alle fabrieksbroden uit het schap van de supermarkt? Er zijn er eigenlijk geen met een harde korst is allemaal vrij zacht spul.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je weet dat die pitjes er ook op worden gedaan om het gebrek aan knapperige korst te maskeren?
Nee want dat is een HOAX.quote:Op woensdag 20 januari 2010 16:06 schreef TUFKAL het volgende:
Is dat net zo'n onderzoek als bij een Arnhemse shoarmaboer waarin ze in knoflooksaus 12 soorten sperma aantroffen?
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoelaat?quote:
20:30 Ned3.quote:
In de varagids hebben ze het over een gehakstaafquote:Op woensdag 20 januari 2010 14:08 schreef Pietverdriet het volgende:
In de volgende uitzending gaat het over Döner
http://www.telegraaf.nl/b(...)r_kebab__.html?p=8,2
Varkensvlees in de Döner
quote:Op donderdag 21 januari 2010 19:08 schreef Bluezz het volgende:
[..]
In de varagids hebben ze het over een gehakstaaf
Dat is lekker hoor!quote:Op donderdag 21 januari 2010 18:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Bedankt!
[quote]Op donderdag 21 januari 2010 19:08 schreef Bluezz het volgende:
[..]
In de varagids hebben ze het over een gehakstaaf
quote:Op donderdag 21 januari 2010 20:32 schreef henkde_j het volgende:
Ik denk niet dat ik dit wil zien. Wat moet ik straks gaan eten na het stappen.
Daar moet je niet over nadenken.quote:Op donderdag 21 januari 2010 20:32 schreef henkde_j het volgende:
Ik denk niet dat ik dit wil zien. Wat moet ik straks gaan eten na het stappen.
Ja, ik dus ookquote:Op donderdag 21 januari 2010 20:49 schreef rubbereend het volgende:
ik heb zin in een broodje Donner nu
quote:
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |