abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 14 februari 2010 @ 19:09:32 #201
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_77991958
Net weer gemaakt en het heeft weer goed gesmaakt

@Rienie heb je het recept voor unagi nigiri voor mij?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_78010928
Had ook sushi gemaakt met 6 vrienden.. voor de fun.. iedereen mocht er instoppe wat ie wou

Tsubasa o hirake..
pi_78082265
En wat is er dan zoal ingegaan? Nog rare combinaties gemaakt die uiteindelijk toch wel erg lekker waren?

En wat betreft de latex handschoenen.. Had ik nog niet bij stil gestaan dat ze zo stonken Maar ik zal t zeker onthouden..
pi_78087794
Waarom latex handschoenen? Wij hebben gewoon en kommetje met rijstazijn aangelengd met water naast ons staan. Begint het irritant te plakken? Hup, hand er kort in en je haalt het er zo af.

Trouwens lang geen sushi meer gemaakt voor ons doen. Dit weekend gaat het er ook niet van komen, dan gaan we okonomiyaki eens proberen
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_78091599
Iemand uit mijn klas had sushi mee naar hoorcollege. Dát was geniaal lekker!
simpele vulling (komkommer en surimi) maar echt lekker. Hij kookt 2 gekneusde teentjes knoflook, samen met azijn, suiker en zout mee met de rijst. Klinkt niet heel apart maar het was heel anders maar zó lekker!

Oh trouwens, maken jullie ook altijd de hele noribladeren nat, of alleen het randje om vast te plakken? Helemaal natmaken is veel makkelijker weg te kauwen heb ik gemerkt
pi_78092531
Ik maak ze een beetje nat bij de randen als het nodig is. Meestal plakt het al prima door de rijst zelf.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_78097009
Ik wil binnekort ook zelf gaan maken.. Maar moet ik gerookte zalm of gewone plakken zalm kopen voor de sake sushi's?

Iemand trouwens het recept van ebi tempura?
pi_78109225
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 23:41 schreef rioohhh het volgende:
En wat is er dan zoal ingegaan? Nog rare combinaties gemaakt die uiteindelijk toch wel erg lekker waren?

En wat betreft de latex handschoenen.. Had ik nog niet bij stil gestaan dat ze zo stonken Maar ik zal t zeker onthouden..
goh allemaal verschillende dingen gingen er in zoals:

rauwe tonijn
Rauwe zalm
avocado
komkommer
mango
Ei
wasabi

etc
Tsubasa o hirake..
pi_78185330
quote:
Op zondag 14 februari 2010 19:09 schreef Martijn_77 het volgende:
Net weer gemaakt en het heeft weer goed gesmaakt

@Rienie heb je het recept voor unagi nigiri voor mij?
Sorry voor de late reactie, maar die heb ik zeker voor je

Ik had wel bij de toko een flesje 'unagi' saus gehaald, maar je kunt dit ook zelf maken.

ik heb wel het recept aangepast, ipv geperste sushi heb ik er gewoon nigiri van gemaakt. En ik heb gerookte paling gebruikt, die is al voorgegaard. Maar ik zal gewoon letterlijk het boekje quoten.

Uit het boekje: Simpelweg Lekker SUSHI door Parragon Books
quote:
geperste sushi's van geglaceerde paling

Ingredienten
voor 10 stuks
350 g verse vette palingfilet zonder vel, in stukken van ca 6cm
1 el olie
2-3 el mirrin of zoete sherry
2-3 el lichte sojasaus
1/2 portie versgekookte sushirijst (=300 gram)
Japanse sojasaus, ingemaakte gemver en wasabipasta voor erbij.

bereiding
1 verwarm de grill op de hoogste stand. Sla de stukken palingfilet plat met een hakmes en wrijf ze in met olie. Grill ze ongeveer 5 minuten aan elke kant onder de hete grill.

2. Meng de mirin of sgerry met de soasaus in een pannetje, breng het mengsel aan de kook en neem het van het vuur. Doop de stukken gegrilde paling in de saus en grill ze opnieuw tot het glazuur is opgedroogd. Doop ze opnieuw in de suaus en grill opnieuw. Herhaal dit tot de saus is opgebruikt.

3. Bevochtig een sushipers omhoog om te voorkomen dat de rijst blijft kleven.

4. Snijdt de paling in de lengte in repen. Verdeel de repen gelijkmatig over de bodem van de sushipers. Verspreid de helft van de rijst erover en druk alles met het deksel van de pers omlaag.

5. Trek de zijkanten van de sushipers omhoog terwijl u het deksel met uw duimen omlaag houdt. Keer de sushiplak op een snijplank zodat de vis bovenop komt. Snijd de plak met een nat, zeer scherp mes in 5 gelijke stukken. Veek het mes steeds af met een vochtige doek. Herhaal het proces vanaf stap 3 zodat u 10 stukjes krijgt. Serveer de sushi's met sojasaus, ingemaakte gember en wasabi.
wat ik zelf dus anders heb gedaan is ipv te persen de sushi nigiri te maken met een reepje nori eromheen. En ipv rauwe paling, gerookte genomen, die hoef je dan ook maar korter te grillen, tenzij je ze verkoold wilt hebben haha. Ook had ik kant en klare saus maar ik had 6 el aangehouden.
pi_78186859
Net bij de albert heijn een stukje sushi geproefd die door zo'n ah 'kok' gemaakt was.
Echt heel vies. De rijst was hard, en het smaakte echt voor geen meter.
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_78187447
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 15:28 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Net bij de albert heijn een stukje sushi geproefd die door zo'n ah 'kok' gemaakt was.
Echt heel vies. De rijst was hard, en het smaakte echt voor geen meter.
Ik heb de AH dan ook nooit kunnen betrappen op enige sushiwaardige kwaliteit.
Rijst te hard -> deksel van de pan gehad/verkeerde rijst/ te lang gewacht na het koken van de rijst.
Nergens naar smaken-> niet gekookt met dashi/geen rijstazijn of ander mengsel.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_78187534
Hier wordt het eigenlijk wel weer eens tijd voor idd.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_78187669
Ik heb het ook lang niet meer gemaakt. Dit weekend wilde ik me eens aan Okonomiyaki wagen. Die saus is zo lekker
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_78473181
Dit weekend gaat het er eindelijk van komen..

Weet iemand of de markt in Rotterdam ook alle sushi benodigheden verkoopt?
  Designer vrijdag 26 februari 2010 @ 12:10:19 #215
266257 crew  DeZwabber
dugga doo dugga dugga doo
pi_78475087
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 11:27 schreef Zonnestraaltje86 het volgende:
Dit weekend gaat het er eindelijk van komen..

Weet iemand of de markt in Rotterdam ook alle sushi benodigheden verkoopt?
de markt in rotterdam ken ik niet, maar ik weet dat er een toko zit in het alexandrium, en aan de parkhaven (die chinese boot, schijnt erg groot te zijn, ik wil er nog eens heen )

en verder zit de west-kruiskade vol met dat soort winkeltjes dacht ik

maar de markt weet ik niet
🐙
  vrijdag 26 februari 2010 @ 12:12:32 #216
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_78475179
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 15:48 schreef Pheno het volgende:
Ik heb het ook lang niet meer gemaakt. Dit weekend wilde ik me eens aan Okonomiyaki wagen. Die saus is zo lekker
Mag ik bij je komen eten?
Dat ziet dr echt lekker uit zeg!
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 26 februari 2010 @ 13:12:19 #217
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78477654
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 11:27 schreef Zonnestraaltje86 het volgende:
Weet iemand of de markt in Rotterdam ook alle sushi benodigheden verkoopt?


Nooit zoiets gezien op de markt, maar vlakbij de markt zit Kazaguruma (klik voor meer info)
Die heeft vast alles wat je nodig hebt.
pi_78477865
ergens volgende week gaan we ook maar weer eens aan de sushi

gaan in ondertrouw woensdag en willen dat wel een klein beetje vieren, al is het maar administratieve rompslomp
Ja doei.
pi_78478381
De toko's ken ik, maar aangezien ik toch vis wil halen op de markt.. en de Kruiskade en Chinese boot uit de buurt liggen..

Maar dan maar een ommetje maken..
  Designer vrijdag 26 februari 2010 @ 13:37:08 #220
266257 crew  DeZwabber
dugga doo dugga dugga doo
pi_78478737
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 13:28 schreef Zonnestraaltje86 het volgende:
De toko's ken ik, maar aangezien ik toch vis wil halen op de markt.. en de Kruiskade en Chinese boot uit de buurt liggen..

Maar dan maar een ommetje maken..
uit de buurt is relatief, ik ga naar die plekken vanuit maassluis...
🐙
pi_78480107
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 13:37 schreef DeZwabber het volgende:

[..]

uit de buurt is relatief, ik ga naar die plekken vanuit maassluis...
Ik moet alles met het OV doen, weet niet hoe dat bij jou zit
  Designer vrijdag 26 februari 2010 @ 14:23:17 #222
266257 crew  DeZwabber
dugga doo dugga dugga doo
pi_78480367
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 14:15 schreef Zonnestraaltje86 het volgende:

[..]

Ik moet alles met het OV doen, weet niet hoe dat bij jou zit
ik ook hoor
🐙
  vrijdag 26 februari 2010 @ 14:57:51 #223
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_78481635
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 13:16 schreef motorbloempje het volgende:
ergens volgende week gaan we ook maar weer eens aan de sushi

gaan in ondertrouw woensdag en willen dat wel een klein beetje vieren, al is het maar administratieve rompslomp
Gefeliciteerd! Je moet alles vieren hoor! Al is het alleen maar om een goeie reden te hebben om sushi te maken

Ik maak nog regelmatig sushi. Twee keer per maand ongeveer. Maar ik ben een beetje door mijn ideeen heen. Binnenkort maar weer eens goed dit topic doorspitten voor nieuwe recepten. Dat Okonomiyaki klinkt ook wel goed maar daar heb je een aantal ingredienten voor nodig waarvan ik niet weet of ik daar aan kan komen.
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_78481665
Als ik er hier aan kan komen, dan kan iedereen het
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 26 februari 2010 @ 15:17:26 #225
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_78482341
Ik moet eerst eens uitzoeken wat ik nodig heb
Ik ga wel eens naar die toko tegenover de Makro in Amsterdam. Daar zocht ik laatst iets wat ze niet hadden. Viel me een beetje tegen. Dus ik moet op zoek naar betrouwbaar alternatief.

Eerste zoekpoging is al positief: "Tempuramix en de ingredienten met * zijn verkrijgbaar bij een Japanse of Oosterse winkel. Is zon winkel niet bij u in de buurt, dan kunt u Yam aardappelen vervangen door zoete aardappel, Japanse gember door verse gember, tongatsu saus door Curry Gewurz van Heinz en aonori door gedroogde peterselie."

Maar we gaan natuurlijk voor de originele ingredienten!
Bij Hoevelaken rechtsaf.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 16:29:43 #226
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78485299
Het is geen yam aardappel die je nodig hebt, maar mountain yam. Dat is iets compleet anders.
Het is geen tonkatsu saus die je nodig hebt maar okonomiyaki saus!
Ik zou er geen tempuramix inmieteren maar bapaomeel. En als je geen aonori kunt vinden zou ik dat niet vervangen door peterselie, maar wat verkruimelde nori.

Waar haal jij je recept vandaan zeg?

En oja, bij de Wah Nam Hong en/of de Oriental tegenover de macro kun je deze ingredienten echt wel vinden.
pi_78485686
Tonkatsu kan ook, als je geen okonomiyakisaus kan krijgen.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 26 februari 2010 @ 16:41:32 #228
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78485800
Ja, maar je zoekt gewoon eerst de goeie saus en dat is okonomiyaki, niet tonkatsu.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 17:06:41 #229
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_78486736
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 16:29 schreef RobinOok het volgende:
Het is geen yam aardappel die je nodig hebt, maar mountain yam. Dat is iets compleet anders.
Het is geen tonkatsu saus die je nodig hebt maar okonomiyaki saus!
Ik zou er geen tempuramix inmieteren maar bapaomeel. En als je geen aonori kunt vinden zou ik dat niet vervangen door peterselie, maar wat verkruimelde nori.

Waar haal jij je recept vandaan zeg?

En oja, bij de Wah Nam Hong en/of de Oriental tegenover de macro kun je deze ingredienten echt wel vinden.
Aha, kijk, dat is toch heel wat anders.

Dankjewel voor de tips. Volgende week lekker een weekje vrij, eens kijken of ik in de buurt van de Makro kom.
Bij Hoevelaken rechtsaf.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 17:20:44 #230
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78487240
You're welcome. Ik hou nu eenmaal van moeien en beter weten.
pi_78499996
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 16:41 schreef RobinOok het volgende:
Ja, maar je zoekt gewoon eerst de goeie saus en dat is okonomiyaki, niet tonkatsu.
Hier niet te vinden
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 26 februari 2010 @ 22:54:34 #232
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78501507
Hier in R'dam en daar in A'dam wel hoor.

Maar nogmaals, het gaat om het principe. Ik haat het ook als chinese recepten meteen al overgaan op de sherry, in plaats van aan te geven dat dat EVENTUEEL een substituut is voor shaoxing rijstwijn. Of een indisch recept met laurierblad ipv aan te geven dat dat eventueel een substituut is voor salaam. Zo leren mensen het nooit.
pi_78512138
Dat is wat anders. Ik weet niet welk recept ze heeft genomen, maar er stonden wat rare dingen in. Hier in de omgeving zal ik wel moeten zoeken naar vervangende ingrediënten want de enige grote toko is in Arnhem. Nijmegen heeft helemaal niets fatsoenlijks.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  zaterdag 27 februari 2010 @ 11:56:57 #234
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_78515172
Receptje via smulweb, eerste recept wat ik via google tegenkwam:
http://www.smulweb.nl/475962/koken/recept/Okonomiyaki

Ik ga nu maar af op dit recept:
http://tokowijzer.wordpress.com/2010/01/29/nagaimo/

Goeie keus?
Bij Hoevelaken rechtsaf.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 12:45:19 #235
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78516469
Hihi, je laatste link is mijn eigen recept, tuurlijk is dat een goeie keus!
Nouja, niet eigen, want ik gebruikte het beslag uit dat filmpje van Cooking with dogs:





Wat er allemaal door bovenstaande okonomiyaki ging staat hier: klik
(in het kort: spitskool, tauge, paprika, garnalen, lente-ui, indische uitjes en ei erdoor. En ontbijtspek, okonomiyaki saus, kewpie mayonaise en bonito flakes bovenop)
(meer foto's mbt okonomiyaki: hier)

En over die tempura-beslag-druppel-dingen uit dat eerste linkje, ik las ergens van een japanner dat die tempurastukjes erin gaan voor de "frituursmaak", ze blijven niet crispy of zo. Dus dat lijkt me teveel gedoe om zelf te maken met te weinig resultaat. (in Japan koop je die kant en klaar) Een andere jap gooide er verkruimelde chips in. Ikzelf vind gefrituurde indische uitjes wel een leuk substituut. Maar goed, op het beslag na is het de bedoeling dat iedereen er zelf in doet wat ie lekker lijkt of toevallig in huis heeft.

[ Bericht 7% gewijzigd door RobinOok op 27-02-2010 12:59:35 ]
pi_78516521
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 11:56 schreef mmascha het volgende:
Receptje via smulweb, eerste recept wat ik via google tegenkwam:
http://www.smulweb.nl/475962/koken/recept/Okonomiyaki

Ik ga nu maar af op dit recept:
http://tokowijzer.wordpress.com/2010/01/29/nagaimo/

Goeie keus?
Dat zal RobinOok wel zeggen, het is zijn eigen site

Edit, ah daar was ie al
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  zaterdag 27 februari 2010 @ 12:58:35 #237
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78523848
ik ga vanavond ook weer sushi maken

ik heb even een vraagje: ik heb van die gele wortel (preserved radish) gekocht ... maar dat is altijd zo ontzettend veel .. ik vroeg me dus af of je deze ook gewoon in kan vriezen? Kan ik er mooie porties van maken voor volgende keer
pi_78524093
Daikon? Ja hoor
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  zaterdag 27 februari 2010 @ 17:22:44 #240
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_78524300
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 12:45 schreef RobinOok het volgende:
Hihi, je laatste link is mijn eigen recept, tuurlijk is dat een goeie keus!

Nou ja, dat is ook stom toeval(top site trouwens, gebruik ik wel eens vaker als naslagwerk maar voor dit recept had ik er nog niet aan gedacht). Maar dan zit ik iig goed. Ik ga je overige tips en info eens goed doorlezen en een boodschappenlijstje maken.
Ik krijg er trek van

Die gefrituurde tempura-druppels gebruik ik ook wel een in een sushirol. Lekker knapperig maar idd alleen lekker als je um direct eet want het is snel slap. Net als tempura-garnalen in een rol, dat is echt mijn favoriet!
Bij Hoevelaken rechtsaf.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 17:53:44 #241
169780 Marijkezwolle
Queen multiquote
pi_78525162
Ik heb donderdag sinds lange tijd weer eens zelf sushi gemaakt en dat was weer heerlijk Van de week wil ik het nog een keertje doen, heb nog wat surimi over
Come on now, you knew you were lost
But you carried on anyway
Oh come on now, you knew you had no time
But you let the day drift away
pi_78527851
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 17:15 schreef Pheno het volgende:
Daikon? Ja hoor
Op de verpakking staat Takuan? Aan google te zien is dat een andere?

Deze:


De verpakking is inmiddels open uiteraard de sushi was erg goed gelukt deze keer, alleen zoals altijd erg veel dus morgen heb ik ook nog
pi_78527968
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 19:23 schreef Tinkerbel_ACC_ het volgende:

[..]

Op de verpakking staat Takuan? Aan google te zien is dat een andere?

Deze:
[ afbeelding ]

De verpakking is inmiddels open uiteraard de sushi was erg goed gelukt deze keer, alleen zoals altijd erg veel dus morgen heb ik ook nog
Als ik op Takuan google, dan staat dat het ook in de vriezer kan

Het schijnt ook Daikon te zijn, maar dan pickled
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  zaterdag 27 februari 2010 @ 19:36:43 #244
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_78528410
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 19:23 schreef Tinkerbel_ACC_ het volgende:

[..]

Op de verpakking staat Takuan? Aan google te zien is dat een andere?

Deze:
[ afbeelding ]

De verpakking is inmiddels open uiteraard de sushi was erg goed gelukt deze keer, alleen zoals altijd erg veel dus morgen heb ik ook nog
Waar heb j die gehaald is ik vragen mag?

Ben er ook naar opzoek
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_78549090
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 19:36 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Waar heb j die gehaald is ik vragen mag?

Ben er ook naar opzoek
Bij de toko bij ons in de buurt (Eindhoven - Woenselse markt), de goedkoopste daar de winkel is een soort Aldi, met overal dozen en je kkunt bijna niet door het gangpad lopen, maar ze hebben alles en niet te duur Het ligt bij ons in een Sushi hoekje, samen met die roze gember, nori enz.
  zondag 28 februari 2010 @ 13:29:22 #246
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78549928
Cheung Kong?
Ik vind die heel wat gezelliger dan een Aldi hoor.
pi_78562962
Nee das de andere (en de duurdere ) das die met dat zaakje voorin ... Een stukje terug zit nog een andere, is een stukje kleiner maar net zoveel producten volgens mij
  zondag 28 februari 2010 @ 20:27:40 #248
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78564600
Ooh, wacht! Deze!

Sang Lee Superstore
Woenselse Markt 17-a
5612 CR Eindhoven
Tel. 040-2430456

Daar ben ik nog niet langs geweest. Had ooit een rondje toko's in Eindhoven gedaan maar wist toen niet dat Sang Lee er ook nog was. En was het ook weer vergeten ook.
pi_78567817
Die denk ik ja ze hebben echt heel veel maar mooi ingericht is anders en alleen degene achter de kassa spreek nederlands, is heel handig als je voor de eerste keer sushi spullen gaat halen ...
pi_79216169
Zo, waarom is dit topic dood. Met de lente voor de deur krijg ik meer zin in sushi dan in de winter het geval was. Nori, sushi rijst, rijstazijn, wasabi en kikomani present. Nu nog morgen verse zalm, tonijn en surimi scoren en oh ja sesamzaadjes. Gaan we eens wat lekkers maken denk ik zo
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')