Vreemd dat men dat dan niet weet.quote:Op donderdag 8 oktober 2009 15:33 schreef Zith het volgende:
Aan de steenstraat in arnhem kun je al jaren verschillende stampotten, braadworsten, etc warm kopen om mee te nemen naar huis/gelijk opeten... (dus zeggen van, doe mij maar 400gr stampot met 2 blinke vinken plx)
Een belangrijk punt, maar ik denk tegelijkertijd dat ze dat goed ondervangen door in de toekomst wat meer exotische stamppotten aan te bieden. Dan weet je vantevoren niet wat je kunt verwachten.quote:Op zaterdag 10 oktober 2009 12:52 schreef Weltschmerz het volgende:
Er is één maar. Stampot is van dat voer waarvan iedereen precies weet hoe het moet smaken, maar iedereen het anders maakt. Ik zou het zeker proberen, maar bij mijn zuurkool wil ik uitgebakken spek en casselerrib, en geen jeneverbessen erin. Boerenkool wil ik met heel boerenkool door de aardappelen, met azijn en krabbetjes erbij. En dat komt nog de smaak van de stampot zelf. Daar ben ik niet heel flexibel in, en ik denk heel veel mensen niet. Bij voer uit andere windstreken ligt dat toch anders.
"Exotisch"quote:Op zaterdag 10 oktober 2009 13:26 schreef MouseOver het volgende:
[..]
Een belangrijk punt, maar ik denk tegelijkertijd dat ze dat goed ondervangen door in de toekomst wat meer exotische stamppotten aan te bieden. Dan weet je vantevoren niet wat je kunt verwachten.
En ook bij iets minder gangbare standaard stampotten (spruitjes e.d.) zal het misschien ook wel meevallen.
Ik kan de pastinaak met garnalen stamppot uit de OP niet echt gangbaar noemen. Maargoed, dan duw jij gewoon andijvie in je mik. Da's het mooie van een restaurant. Iedereen blijquote:Op zondag 11 oktober 2009 20:05 schreef Fockker het volgende:
[..]
"Exotisch"Het lijkt mij in nederland al exotisch genoeg.
Laten we het dan ook ajb houden op de traditionele stamppot, zoals ik die net ook op heb (andijvie+bal+vette jus en een likje mosterd)
Dan is het geen Hollandse pot meer.quote:Op zondag 11 oktober 2009 20:19 schreef DikVoormekaar het volgende:
Zolang er geen halalzooi wordt bijgeleverd is dit restaurant gewoon goed op zijn hollands bezig.
Gelezen wordt hier niet. Ik had het over HOLLANDSE stampot met zuurkool, boerenkool, hutspot, andijvie met spekjes erdoorheen incl. worst, bal, of wat je er ook aan vlees bij wilt.vette jus en een likje (grove) mosterd.quote:Op zondag 11 oktober 2009 22:02 schreef MouseOver het volgende:
[..]
Ik kan de pastinaak met garnalen stamppot uit de OP niet echt gangbaar noemen. Maargoed, dan duw jij gewoon andijvie in je mik. Da's het mooie van een restaurant. Iedereen blij
quote:Op zondag 11 oktober 2009 20:19 schreef DikVoormekaar het volgende:
is dit restaurant gewoon goed op zijn hollands bezig.
Gadverdamme?!quote:Op zondag 11 oktober 2009 20:11 schreef trovey het volgende:
....hutspot (maar dan wel met bruine bonen erdoor), ...
Lijkt me eigenlijk heel erg lekker, mits met grijze hollandse noordzee garnalen en niet die lichtroze atlantischequote:
Ja ik denk dat ik het eens ga proberen te makenquote:Op maandag 12 oktober 2009 13:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Lijkt me eigenlijk heel erg lekker, mits met grijze hollandse noordzee garnalen en niet die lichtroze atlantische
tuurlijk, sukkel.quote:Op donderdag 8 oktober 2009 18:44 schreef zoalshetis het volgende:
en heb zelfs nog een benedenwoning in amsterdam op toplokatie te huur, met bedrijfsbestemming en horecavergunning.
Heerlijkquote:Op maandag 12 oktober 2009 00:06 schreef Fockker het volgende:
[..]
Gelezen wordt hier niet. Ik had het over HOLLANDSE stampot met zuurkool, boerenkool, hutspot, andijvie met spekjes erdoorheen incl. worst, bal, of wat je er ook aan vlees bij wilt.vette jus en een likje (grove) mosterd.
Dat noem ik een HOLLANDSE stamppot, heerlijk!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik maak ook weleens een stamppotje met prei
Ik krijg al trek
hete het het?quote:Op dinsdag 13 oktober 2009 18:24 schreef raptorix het volgende:
Mijn broer heeft eind jaren 80 al zo een tent in Alkmaar opgezet, Mamma's hete het het. Geen idee of het nog bestaat.
ik ook.quote:Op maandag 12 oktober 2009 00:06 schreef Fockker het volgende:
[..]
Gelezen wordt hier niet. Ik had het over HOLLANDSE stampot met zuurkool, boerenkool, hutspot, andijvie met spekjes erdoorheen incl. worst, bal, of wat je er ook aan vlees bij wilt.vette jus en een likje (grove) mosterd.
Dat noem ik een HOLLANDSE stamppot, heerlijk!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik maak ook weleens een stamppotje met prei
Ik krijg al trek
en ik ben een sukkel omdat wat?quote:
"plagiaat" werd het genoemd.quote:Op woensdag 14 oktober 2009 08:20 schreef EricT het volgende:
Een stamppot tent in Nijmegen gaat die van utrecht voor de rechter slepen omdat Nijmegen de eerste was!!
hooguit zouden ze een claim kunnen leggen op de titel 'eerste stampot afhaalrestaurant van nederland'quote:Op woensdag 14 oktober 2009 11:48 schreef DiRadical het volgende:
[..]
"plagiaat" werd het genoemd.
Maar dan moeten de logo's, bedrijfsnaam, etc zo ongeveer hetzelfde of de recepten exact gekopieerd zijn.
Simpel "stamppot afhaalrestaurant" zijn lijkt mij niet genoeg en valt niet onder auteursrecht of iets dergelijks
Dat belooft dus toch nog een "mooie"eetzame oorlog te worden.quote:Stamppotoorlog in Rotterdam
ROTTERDAM - Ook stamppottenmakers in Rotterdam en Vlaardingen mengen zich nu in de 'stamppotoorlog'. Ze zijn boos dat het Utrechtse bedrijf Stamppot to go deze week met veel bombarie beweerde het eerste afhaalrestaurant te zijn voor de oerhollandse kost.
,,Wij zijn hier 24 jaar geleden al mee begonnen,'' zegt Martin Wolthuis van het Eethuisje van Delfshaven. Ook Traiteur de Culinair uit Vlaardingen laat weten al tien jaar afhaalstamppot te bereiden. Wolthuis: ,,Die in Utrecht is niet de eerste, maar eerder de honderdste met dit idee.''
De Hoekse en Kabeljauwse twisten anno 2009.quote:Op donderdag 15 oktober 2009 12:33 schreef DikVoormekaar het volgende:
[..]
Dat belooft dus toch nog een "mooie"eetzame oorlog te worden.
leuke slogan. mail ze ff. mag je zelf met de eer strijken, ook al ontdek ik de potentie. anders doe ik het over 14 uur.quote:Op zaterdag 17 oktober 2009 11:17 schreef stamppot het volgende:
Goeie zaak!
had je geen zin om zelf 30 minuten in de keuken te staan en de rest in te vriezen?quote:Op zaterdag 17 oktober 2009 16:50 schreef thingamajig het volgende:
Heb vanmiddag hutspot gehaald in Utrecht. Niet bij het restaurant uit de OP, maar bij de Keurslager. Die zit volgens mij overal wel zo'n beetje en heeft ook dergelijke maaltijden.
Nee, daar heb ik absoluut geen zin in. Ik haat koken en elke minuut in de keuken is er 1 teveel. Bovendien hebben we net een vlucht vanuit New York gehad, dus koken doet mijn vrouw vanavond ook niet.quote:Op zaterdag 17 oktober 2009 16:54 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
had je geen zin om zelf 30 minuten in de keuken te staan en de rest in te vriezen?
ic. succes met je jetlag.quote:Op zaterdag 17 oktober 2009 16:56 schreef thingamajig het volgende:
[..]
Nee, daar heb ik absoluut geen zin in. Ik haat koken en elke minuut in de keuken is er 1 teveel. Bovendien hebben we net een vlucht vanuit New York gehad, dus koken doet mijn vrouw vanavond ook niet.
Begrijpelijk dat ze pissig zijn.quote:Op donderdag 15 oktober 2009 12:33 schreef DikVoormekaar het volgende:
[..]
Dat belooft dus toch nog een "mooie"eetzame oorlog te worden.
Whoopti-puking-dooquote:Op maandag 26 oktober 2009 18:43 schreef Fockker het volgende:
Zo dit is hem dan weer voor vandaag
[ afbeelding ]
Heerlijk. Begin er eenquote:Op maandag 26 oktober 2009 19:23 schreef henkway het volgende:
Hachee afhaal-restaurant is dat er al??????????
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |