quote:Op zondag 12 juli 2009 16:03 schreef MinderMutsig het volgende:
Vanavond een kippensoepje met noedels.
Het was een rest van een afgelopen maaltijd, maar het was te weinig. Daarna nog wat aardappels gebakken.quote:
was best wel lekker, maar op de een of andere manier vind ik de aardappeltjes te droog, doe ik er misschien te weinig olijfolie bij, wieowie weet het? please......quote:Op maandag 13 juli 2009 14:39 schreef lies1947 het volgende:
vanavond aardappeltjes uit de oven
Aardappeltjes, (best wel veel) olie (liefst die met knoflook en/of chilipepers), (behoorlijk wat) knoflooktenen (in de schil), rozemarijn, zeezout, peper. Dan 45 minuten in de oven (stand 6 ongeveer). Liever lang en iets zachter, dan korter en te hard. Aardappeltjes vriij klein maken, heel belangrijk! En... af en toe lekker omscheppen, zodat de olie zich goed verspreidt.quote:Op maandag 13 juli 2009 21:11 schreef lies1947 het volgende:
[..]
was best wel lekker, maar op de een of andere manier vind ik de aardappeltjes te droog, doe ik er misschien te weinig olijfolie bij, wieowie weet het? please......
ik heb er opperdoezen voor gebruikt, dus niet de eerste de beste aardappel
dank, dank, dank, zal het snel nog eens op die manier maken!!quote:Aardappeltjes, (best wel veel) olie (liefst die met knoflook en/of chilipepers), (behoorlijk wat) knoflooktenen (in de schil), rozemarijn, zeezout, peper. Dan 45 minuten in de oven (stand 6 ongeveer). Liever lang en iets zachter, dan korter en te hard. Aardappeltjes vriij klein maken, heel belangrijk! En... af en toe lekker omscheppen, zodat de olie zich goed verspreidt.[/sup]
Arachide olie iddquote:Op dinsdag 14 juli 2009 14:21 schreef lies1947 het volgende:
enne... enfermera ook bedankt voor de anarchide-olie-tip!!
we eten vanavond verse spinazie met ei, gekookte aardappelen en een duits biefstukje.
Prima gelukt, bravo voor mijn lief.quote:Op dinsdag 14 juli 2009 11:45 schreef minilot het volgende:
Ik ga mijn vriend straks quiche leren maken. Hij kookt nooit, dus dat wordt vast dikke pret!
We maken uiteraard zelf korstdeeg (in mijn keuken geen Hartige Taart-lapjes van Koopmans!) , en we vullen de quiche met gerookte kip, verse feta en dille. En eieren en room, natuurlijk.
Dat heb ik vrijdag voor het eerst gegeten, alleen dan niet met kersen. Was echt lekker!quote:Op dinsdag 14 juli 2009 18:46 schreef minilot het volgende:
[..]
Prima gelukt, bravo voor mijn lief.
Ik bak nu een clafoutis met kersen (mét pit!)
Sounds good!quote:Op dinsdag 14 juli 2009 18:01 schreef Trusten het volgende:
Pittige uientaart, was heerlijk!
Ohooh, wat ruikt het lekker!quote:Op woensdag 15 juli 2009 15:48 schreef minilot het volgende:
Bonensoep met aardappel en courgette, en erbij een zelfgebakken focaccia met olijven en rode ui.
Receptje van de bonensoep?quote:Op woensdag 15 juli 2009 17:48 schreef minilot het volgende:
Ohooh, wat ruikt het lekker!
En ik krijg nog eens een muisarm (of twee) van brooddeeg kneden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |