Nee, het is niet 'baggertraag', dat is onzin. Het is trager dan een pdf bekijken op je 2.5Ghz Quad-Core met een TFT scherm ja. Maar dat is natuurlijk niet zo gek. Een VW Golf (hoe prima dat als vervoermiddel ook voldoet) rijdt nou ook eenmaal niet zo hard als een Ferrari.quote:Op maandag 21 september 2009 20:06 schreef Synthesist het volgende:
dan moeten ze maar een preview maken van een ebook. feit is wel dat het nu nog baggertraag is,
Ook daar ben ik het niet mee eens. Ze zijn hooguit niet voor iedereen even geschikt, maar 'overrated' zou ik ze niet willen noemen.quote:dat het een limitatie is van de techniek maakt niet uit, deze apparaten zijn nu nog overrated.
Je legt de schuld bij de verkeerde partij. Bol bepaalt maar ten dele de verkoopprijs, namelijk hun marge op de inkoop + overige kosten. De grootte component is de inkoopsprijs voor Bol, en die wordt bepaald door de uitgever.quote:en dan bol.com die wilt cashen met hun dure ebooks![]()
Te kort door de bocht. Ja, de prijs zou naar beneden kunnen. Echter praat je ook bij digitale distributie wel degelijk over kosten. Sowieso is opslag en bandbreedte in tegenstelling tot wat veel mensen denken absoluut niet gratis, zeker niet als je e.e.a. een beetje professioneel wil aanpakken. Daarnaast zit je met opstartkosten. Zolang de volumes bij digitale boeken laag blijven, zal dat terugverdiend moeten worden door die lage volumes, wat dus een hogere prijs per boek oplevert.quote:
we zouden juist naar een model moeten van veel goedkopere boeken. kost nog steeds 80% van de papieren versie. Dik cashen voor de uitgevers!
En? Adaptatie van nieuwe technieken kost tijd. Dat is altijd al zo geweest, en zal ook altijd zo blijven.quote:het idee dat scholieren over 10 jaar volledig naar ebooks kunnen gaan zou mooi zijn, ik zie mezelf nog met die gigantische tas in de brugklas
Nou de kosten zouden wel een stuk lager kunnen, de boeken liggen niet meer op pallets in een magazijn, er is geen duur magazijn systeem nodig etc.quote:Op dinsdag 22 september 2009 09:14 schreef Metatron het volgende:
Te kort door de bocht. Ja, de prijs zou naar beneden kunnen. Echter praat je ook bij digitale distributie wel degelijk over kosten. Sowieso is opslag en bandbreedte in tegenstelling tot wat veel mensen denken absoluut niet gratis, zeker niet als je e.e.a. een beetje professioneel wil aanpakken. Daarnaast zit je met opstartkosten. Zolang de volumes bij digitale boeken laag blijven, zal dat terugverdiend moeten worden door die lage volumes, wat dus een hogere prijs per boek oplevert.
Ik heb de IRex 1000s met touchscreen, leuke feature, ik gebruik het alleen nooit. De reader heeft een 10" scherm en zit echt net op het randje van wat comfortable leest. 6" of 8" is beter.quote:Op woensdag 23 september 2009 10:28 schreef J.A.N.A. het volgende:
Ik ben ook zeer geīnteresseerd geraakt in een e-reader. Maar: Welke? Waneer?, Nu of met een half jaar, Welk formaat?
Vragen vragen vragen.
Mijn voorkeur gaat uit naar een touchscreen mits dat niet ten koste gaat van het lees genot. Heeft iemand hier de Sony met touchscreen?
Yep dat klopt. En dat is precies de reden waarom ik nog geen eBooks aanschaf. Ik heb iets van 30.000 ebooks op een hdd staan en alles wat ik lees en goed vind bestel ik via amazon wel op ouderwets papier.quote:Op woensdag 23 september 2009 10:46 schreef Ynske het volgende:
hier toch ook wel geinteresseerd, maar vind ze vrij prijzig. lees ik nu ook dat de eboeken die je koopt ongeveer evenveel zijn als gewone boeken?
Touchscreen ben ik gewend van de Stanza op de iPhone. Het bladeren daarmee gaat echt perfect. Qua scherm zal het waarschijnlijk 6" of 8" worden 5" is net weer te klein.quote:Op woensdag 23 september 2009 10:34 schreef Ps2K het volgende:
[..]
Ik heb de IRex 1000s met touchscreen, leuke feature, ik gebruik het alleen nooit. De reader heeft een 10" scherm en zit echt net op het randje van wat comfortable leest. 6" of 8" is beter.
selexyz, dixons en volgens mij zelfs mediamarkt hebben exemplaren van eink-readersquote:Op woensdag 23 september 2009 11:47 schreef J.A.N.A. het volgende:
[..]
Touchscreen ben ik gewend van de Stanza op de iPhone. Het bladeren daarmee gaat echt perfect. Qua scherm zal het waarschijnlijk 6" of 8" worden 5" is net weer te klein.
Ik moet toch maar eens de verschillende apparaten in de hand houden, hebben de grote boekenwinkels een mogelijkheid daartoe?
Ik heb zelf onderzoek gedaan naar eReaders en eBooks en de hoge prijs van eReaders is op het moment nog een van de belangrijkste remmende factoren in de acceptatie.quote:Op zondag 3 januari 2010 21:55 schreef EnGodZagDatHetGoedWas het volgende:
Binnenkort komt er trouwens een nieuwe e-reader van iRex uit. Ziet er best mooi uit:
Jammer dat de prijzen van ebooks hier in Nederland zo hoog zijn. Hoe geavanceerd die e-readers ook worden, ze zullen nooit zo mooi worden als een echt boek. Dus voor die paar euro extra neem ik liever een echt boek. Wat dan wel weer handig is, zijn de rechtenvrij boeken die je gratis op het internet kan downloaden.
Misschien, maar ik betwijfel of het een tussenoplossing is. Ten eerste is lezen vanaf een eInk display een stuk comfortabeler dan lezen vanaf een backlit LCD. Alleen is e-Ink niet geschikt voor gebruik als 'gewoon' scherm, vanwege de traagheid. Het is te betwijfelen of die snelheid naar een vergelijkbaar niveau kan komen als LCD of OLED, simpelweg vanwege de principes waarop het werkt.quote:Op dinsdag 5 januari 2010 22:07 schreef Citizen.Erased het volgende:
Persoonlijk denk ik dat digitaal lezen in de toekomst sterk zal groeien, maar dat een dedicated eReader slechts een tussenoplossing is.
Absoluut. Je ziet de scheidingslijn tussen netbooks en notebooks al vervagen. Aan de andere kant zal er zeker een 'mengvorm' komen tussen de dedicated e-reader en een kleine tablet. Zo'n kleine tablet (neem als voorbeeld de Asus T91) zou je bijvoorbeeld met een dubbel scherm kunnen uitrusten. Een TFT of Oled voor de tablet functie, en een e-ink display aan de andere kant voor de e-reader functie.quote:Op dinsdag 5 januari 2010 22:22 schreef Citizen.Erased het volgende:
Je hebt gelijk. Ik verwacht dat verschillende technieken zich in de komende jaren nog gaan ontwikkelen waardoor er meer (verschillende) mogelijkheden gaan komen.
Klopt, en iets tot 'beste' reader uitroepen is net zo zinloos als iets uitroepen tot 'beste' PC. Ook dat is immers altijd een keuze die bepaald wordt door wat je er mee wilt doen.quote:Zo zijn er verschillende mogelijke gebruikersgroepen te onderscheiden op het gebied van digitaal lezen, met verschillende behoeftes. Voor bijvoorbeeld studenten bestaat er meer een behoefte om aantekeningen te maken, terwijl dat voor mensen die gewoon een boek willen lezen dat niet van belang is.
Uiteindelijk gaat het er ook niet om op welk apparaat je de content leest. De techniek moet ondergeschikt zijn en iedereen is dan vrij om een apparaat kiezen dat past bij de specifieke behoefte van de lezer.
Niet elke verandering of nieuwe technologie is een 'hype'. Veel mensen zagen het nut van een GSM ook niet, want die telefoon thuis doet het toch prima? Nu loopt bijna iedereen met een GSM rond.quote:Op woensdag 13 januari 2010 14:58 schreef FP128 het volgende:
Mijn mening: eBook komt op mij over als de zoveelste hype die men je door de strot probeert te duwen
Tegelijk weet ook iedereen hoe ontzettend onhandig een normaal formaat krant is als je hem niet aan een grote tafel kan lezen. M.i. kan juist voor een krant een elctronische publicatie een hele mooie boost geven. Denk aan het gedurende de dag 'live' updaten van nieuws, in plaats van een krant die op het moment dat-ie in de bus valt al grotendeels verouderd is.quote:terwijl men eraan voorbij gaat dat de mens over het algemeen gewend is om dingen vast te pakken en aan te voelen. Dus men is te gewend om een papierenkrant aan te raken en te voelen terwijl zo een apparaat lmischien in eerste instantie wel handiger lijkt maar toch dat " aanvoelen " en "ruiken"( in dit geval van papier) mist. Maar goed, dat is mijn mening erover.
Waarom heb je er andere firmware op gezet? (En welke Bebook heb je?)quote:Op donderdag 14 januari 2010 23:50 schreef willempjewever het volgende:
Ik wil nooit meer zonder mijn bebook. Moet er wel bijvertellen dat ik hem gratis heb gekregen. Gelijk andere firmware erop en gaan met die banaan.
Heb inmiddels van de 110 boeken die ik gekocht heb en nog niet gelezen het merendeel (illegaal) gedownload. En ik zit nog niet eens op 200 mb. Wat kan er veel op zo'n ding, bizar!
Het leest veelal prettiger dan de pockets die ik lees, vooral de letters groter maken is fijn.
Eigenlijk mis ik in mijn bebook wel een goede bookmarkoptie. Ik kan wel bookmarks maken, maar alleen van een hele pagina en de sony die ik hiervoor had (als test helaas) kon wel stukjes van een zin bookmarken. Ohja, ik mis ook het woordenboek, dat kan kennelijk niet in de bebook. Maar verder puik apparaatje.
Precies het publiceren wordt veel gemakkelijker en bovenal goedkoper. Daar gaat het geld ook niet meer mee verdient worden in de toekomst. Zelfs boeken kunnen interactief worden op termijn, heb ooit al zoiets gezien waar je bepaalde keuzes kon maken in het boek en zo op een andere manier naar het einde kwam.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 18:34 schreef Dagonet het volgende:
Plus dat het zelfpublicatie een stuk vergemakkelijkt, een uitgever zal zich dan ook moeten gaan onderscheiden in hun toegevoegde waarde voor de auteurs.
Ik heb de Bebook one (nouja, eigenlijk de Hamlin V3, maar dat is dezelfde, maar was goedkoper).quote:Op vrijdag 15 januari 2010 19:23 schreef phluphy het volgende:
Waarom heb je er andere firmware op gezet? (En welke Bebook heb je?)
Dank voor je uitleg. Ik had hier echt nog nooit van gehoord. Ik heb overigens zelf de Bebook mini, en tot nu toe ben ik eigenlijk over alle elementen erg tevreden. Al moet ik me de handigheidjes nog wel een beetje eigen maken.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 20:25 schreef willempjewever het volgende:
[..]
Ik heb de Bebook one (nouja, eigenlijk de Hamlin V3, maar dat is dezelfde, maar was goedkoper).
-knip -
Het is een beetje hetzelfde als een nieuwe versie van windows installeren. Je kan met het nieuwe besturingssysteem nog steeds op fok komen, maar het ziet er wat anders uit en werkt in sommige gevallen beter (en soms kan je er niet aan wennen).quote:Op vrijdag 15 januari 2010 20:46 schreef phluphy het volgende:
Dank voor je uitleg. Ik had hier echt nog nooit van gehoord. Ik heb overigens zelf de Bebook mini, en tot nu toe ben ik eigenlijk over alle elementen erg tevreden. Al moet ik me de handigheidjes nog wel een beetje eigen maken.
Dat is niet waar. Email heeft ook het schrijven van brieven overgenomen, smsjes hebben de korte telefoongesprekken overgenomen, ebooks gaan het papieren boek op den duur ook overnemen. Als straks hele generaties digitale schoolboeken krijgen zal men niet meer snel op een papieren boek overstappen (althans niet die generatie).quote:Op zondag 28 februari 2010 19:11 schreef boyv het volgende:
gezien het lezen van een scherm het nooit zal redden tegen de 'charme' van een echt boek.
quote:Op zondag 28 februari 2010 19:09 schreef zeemonster het volgende:
Zouden in de toekomst alle boeken ook als ebook worden uitgegeven ? Of alleen de nieuwe boeken ?
Ik heb overigens een Bebook gekocht , eerst had ik een Sony Touch Edition maar ik irriteerde me mateloos aan de spiegeling van het scherm dat ik hem meteen heb omgeruild.
De Sony was supergebruiksvriendelijk maar het scherm was een groot nadeel helaas. De Bebook leest een stuk rustiger voor mijn ogen.
In de winkel waar ik ben geweest benoemden ze de Kindle (kopie is de Iriver) als een zeer goed apparaatquote:Op donderdag 4 maart 2010 20:58 schreef bibi het volgende:
[..]
Ik heb een Kindle en die bevalt heel erg goed
Als je in het Nederlands wilt lezen is de kindle niet de meest handige keuze... maar wel een mooi apparaat. Heb vorig jaar de grootste versie in mijn handen gehad op een congres (een paar weken voordat ze hem in de verkoop gooiden) en die is helemaalquote:Op donderdag 4 maart 2010 23:59 schreef zeemonster het volgende:
[..]
In de winkel waar ik ben geweest benoemden ze de Kindle (kopie is de Iriver) als een zeer goed apparaat.
Ik heb de kindle en ik kan er prima nederlands mee lezen, waarom zou dat volgens jou niet handig zijn?quote:Op vrijdag 5 maart 2010 10:10 schreef willempjewever het volgende:
[..]
Als je in het Nederlands wilt lezen is de kindle niet de meest handige keuze... maar wel een mooi apparaat. Heb vorig jaar de grootste versie in mijn handen gehad op een congres (een paar weken voordat ze hem in de verkoop gooiden) en die is helemaal![]()
Maar ook wel groot voor je tas...
legale ebooks kan hij toch niet aan? Ik dacht alleen dat kindle formaat?quote:Op vrijdag 5 maart 2010 10:43 schreef bibi het volgende:
Ik heb de kindle en ik kan er prima nederlands mee lezen, waarom zou dat volgens jou niet handig zijn?
Je haalt 'legaal' en 'suffe kopieer-beveiligingen' door elkaar. Er zijn zat legale e-books die geen DRM hebben. En voor zover ik weet kan de Kindle verder ook gewoon de gangbare epub, txt en pdf formaten aan.quote:Op vrijdag 5 maart 2010 10:57 schreef willempjewever het volgende:
[..]
legale ebooks kan hij toch niet aan? Ik dacht alleen dat kindle formaat?
Dit dus. Ik heb zo'n e-book nooit uitgeprobeerd maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat het fijn is om op een computerscherm te lezen. Bovendien wil ik als ik ga lezen juist weg zijn van m'n pc.quote:Op zondag 12 juli 2009 00:07 schreef Luvjah het volgende:
Ik heb wel eens ooit een e-book gelezen, het werkt natuurlijk allemaal prima.
Maar mijn voorkeur gaat uit naar een echt boek, lekker lezen in bed, in de luie stoel, whatever, bovendien is uren staren naar een beeldscherm met lettertjes ook niet prettig, maar dat kan persoonlijk zijn.
Het is dus niet te vergelijken met je laptopschermquote:Op zaterdag 13 maart 2010 20:51 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Dit dus. Ik heb zo'n e-book nooit uitgeprobeerd maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat het fijn is om op een computerscherm te lezen. Bovendien wil ik als ik ga lezen juist weg zijn van m'n pc.
Toch eens gaan proberen danquote:Op zaterdag 13 maart 2010 20:51 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Dit dus. Ik heb zo'n e-book nooit uitgeprobeerd maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat het fijn is om op een computerscherm te lezen. Bovendien wil ik als ik ga lezen juist weg zijn van m'n pc.
Ik heb standaard een boek of 500 op m'n foon staan.quote:Op zaterdag 13 maart 2010 21:30 schreef Swetsenegger het volgende:
Recentelijk weer lang in het vliegtuig gezeten en 3 Stiegs op mijn ipod gezet. Das natuurlijk niet ideaal, maar 3 boeken bij je hebben in binnenzakformaat is wel erg makkelijk!
Zo... mag ik je aanraken?quote:Op zaterdag 13 maart 2010 22:32 schreef Dagonet het volgende:
[..]
Ik heb standaard een boek of 500 op m'n foon staan.
lol . Ik lees er echt geen vijfhonderd ben ik bang..quote:
Zo bedoelde ik het niet, ik hou alleen van keuze. Helemaal op vakantie.quote:
Voor engelstalig is er een hoop keus voor de ereader. Ik ben nog steeds dolblij met de Bebook Neoquote:Op zaterdag 20 maart 2010 20:41 schreef Pandora73 het volgende:
Als leesverslaafde zit ik ook al maanden te twijfelen over de aanschaf van een eReader.
De prijs is echter nog steeds erg pittig.
Ik lees veel (fictie en non-fictie), heb standaard een boek of 8 op mijn nachtkastje liggen. 90% van wat ik lees is Engelstalig, de overige 10% Nederlandstalig.
Ik lees hier graag even mee, vooral voor de gebruikerservaringen.
heb je selexyz.nl , ebook.nl , bol.com al vergeleken?quote:Op zondag 21 maart 2010 12:44 schreef Pandora73 het volgende:
Hmm raar, als ik bij Amazon in de Kindle-store kijk zijn de e-books steevast enkele dollars duurder dan de paperbacks... Op die manier schiet het nog niet op natuurlijk...
Nog niet. Ik ben me nog aan het oriënteren. En dat is al ingewikkeld genoeg: ik raak al de weg kwijt bij alle formaten die er zijn :Squote:Op zondag 21 maart 2010 12:46 schreef zeemonster het volgende:
[..]
heb je selexyz.nl , ebook.nl , bol.com al vergeleken?
quote:Op zondag 21 maart 2010 13:25 schreef zeemonster het volgende:
Ereaders in kleur komen dit jaar of volgend jaar op de markt, ze zijn er wel al mee bezig.
Gek er is er namelijk wel al 1 te koop in het buiitenland... na ja , jij zal vast wel gelijk hebben want eer dat het hier ook komt ...quote:
quote:Op woensdag 31 maart 2010 10:40 schreef picodealion het volgende:
Ik heb een keer een boek geprobeerd te lezen op de iPhone maar dat was echt kut. Ik blijf nog even bij gewone boeken
Lekker vergelijken op een 1 inch schermquote:Op woensdag 31 maart 2010 10:40 schreef picodealion het volgende:
Ik heb een keer een boek geprobeerd te lezen op de iPhone maar dat was echt kut. Ik blijf nog even bij gewone boeken
Is een eReader zoveel groter dan? Hmm, heb ik een verkeerd beeld van danquote:Op woensdag 31 maart 2010 11:14 schreef Bastard het volgende:
[..]
Lekker vergelijken op een 1 inch scherm
6 inch is het meest gangbaar vlgs mijquote:Op woensdag 31 maart 2010 11:15 schreef picodealion het volgende:
[..]
Is een eReader zoveel groter dan? Hmm, heb ik een verkeerd beeld van dan
Volgens mij valt dat sinds de komst van tft schermen wel mee, ik heb het idee dat een ipad ook prima leest, maar het is natuurlijk even reviews afwachten van mensen die er echt een boek op gelezen hebben.quote:Op woensdag 31 maart 2010 16:55 schreef Pandora73 het volgende:
Het grote voordeel van e-book readers boven apps op bijvoorbeeld een iPad of mobiele telefoon, vind ik dat je ogen veel minder moe worden omdat het scherm niet verlicht is.
quote:Op woensdag 31 maart 2010 21:59 schreef Pandora73 het volgende:
TFTschermen zijn toch de gewone computer- en laptopschermen? Daar krijg ik heel snel zere ogen van als ik daar uren van zou moeten lezen (zoals je bij een boek doet).
Ook als ik op mijn telefoon (HTC Hero) een e-book lees krijg ik daar op een gegeven moment toch sneller vermoeide ogen van.
Het verschil zit hem voor zover ik heb begrepen in het feit dat je constant in iets zit te kijken dat van achteren verlicht wordt, en dus licht jouw ogen instuurt, dat feller is dan het licht in je omgeving. Bij het lezen van een boek (of vanaf een e-book reader) maak je gebruik van het in je omgeving aanwezige licht, dat gereflecteerd wordt naar jouw ogen. Je kijkt dus niet "in" de lichtbron zeg maar, waar je vervolgens uit al dat licht de lettertjes moet zien te vinden.
Ow oke, dat verschil wist ik dus niet. Dank voor de toelichting.quote:Op woensdag 31 maart 2010 23:03 schreef athlonkmf het volgende:
zelfs in tft-schermen heb je een groot verschil tussen ouderwetse backlit en led-backlit.Je moet er recht voor zitten om het beste beeld te krijgen. LED is veel evenwijdiger.
de iPad doet daar nog een graadje bovenop doordat het een IPS-scherm is en een sensor welke de lichtsterkte aanpast aan de omgevingslicht. Evt. kan je zelf ook nog regelen.
Welke ereader heb je het over. Behalve kindle worden de boeken van andere readers via de pc op de reader gezet, dus een kopie heb je sowieso.quote:Op donderdag 1 april 2010 07:53 schreef Bastard het volgende:
Kun je de boeken van je ereader ook weer terug plaatsen op je pc (backup) ?
Precies, dat dacht ik ook.. maar omdat iemand zegt.. als mn reader crasht ben ik mn boekenkast kwijt... klopt dan dus niet.quote:Op donderdag 1 april 2010 11:59 schreef athlonkmf het volgende:
[..]
Welke ereader heb je het over. Behalve kindle worden de boeken van andere readers via de pc op de reader gezet, dus een kopie heb je sowieso.
Nee, sowieso niet. Want de boeken zijn nog eens gekoppeld aan jouw account. Dus al zal je huis afbranden samen met je ereader en computer. Dan nog kan je alles opnieuw downloaden.quote:Op donderdag 1 april 2010 12:06 schreef Bastard het volgende:
[..]
Precies, dat dacht ik ook.. maar omdat iemand zegt.. als mn reader crasht ben ik mn boekenkast kwijt... klopt dan dus niet.
quote:Op donderdag 1 april 2010 13:27 schreef Bastard het volgende:
Laat ik een domme vraag stellen.. Mijn account?
Ik wil eerdaags een E-reader aanschaffen, maar zit daar een account bij? Is dat speciaal gekoppeld aan amazon.com ofzo of hoe moet ik dat zien dan?
Ik zeg nog steeds : Bebook Neoquote:Op vrijdag 2 april 2010 09:57 schreef Bastard het volgende:
Ik heb zojuist bijna 600 boeken gedownload.. nu nog een reader
Ja of die Sony - 600, (touchscreen) dat zijn de 2 modellen die intressant zijn voor mij. Moet denk ik even wachten op vakantiegeld.quote:
Ik heb dus de Sony 600 als eerste gekocht , die is bijna hetzelfde qua mogelijkheden als de Neo , alleen kun je de Sony met je vingers bedienen en de stylus en de Neo alleen met de stylus vanwege het wacom scherm. Toen heb ik hem dus teruggebracht , je koopt hem om te lezen en als dat niet lekker gaat vind ik dat zonde voor 300 euroquote:Op vrijdag 2 april 2010 11:07 schreef Bastard het volgende:
[..]
Ja of die Sony - 600, (touchscreen) dat zijn de 2 modellen die intressant zijn voor mij. Moet denk ik even wachten op vakantiegeld.
De 300 heeft inderdaad geen reflecterend scherm maar ook geen touchscreen en 5 inch groot . Zes inch is toch precies goed , gewoon de maat van een pocketboek .quote:Op vrijdag 2 april 2010 11:21 schreef Bastard het volgende:
Ohh.. ik dacht dat je de sony 300 had eerst. Ja ik wil er natuurlijk wel gewoon straks ook buiten mee kunnen lezen in de tuin.. ok dan blijft de Bebook Neo over. Hollands product, goed voor de economie
Die is zojuist besteld .. ken je dat, maak je je vrouw lekker voor het idee van een Ereader (of andere aanschaf die je noodzakelijk vind) in huis?quote:Op vrijdag 2 april 2010 11:45 schreef Bastard het volgende:
Ik kreeg ook de tip om even te kijken bij whekamp voor de difrnce, goede specs, helft van de prijs
http://www.wehkamp.nl/com(...)EBR_ERA_732998/?PI=0
Er zijn inmiddels ook wel files met 1350 NL boeken te vindenquote:Op vrijdag 2 april 2010 09:57 schreef Bastard het volgende:
Ik heb zojuist bijna 600 boeken gedownload.. nu nog een reader
De beBook Neo heeft zowel touchscreen.MP3 als de mogelijkheid om de cover te zienquote:Op dinsdag 6 april 2010 08:13 schreef Bastard het volgende:
Zelf de Cybook Opus Ereader aangeschaft, lijkt me een heerlijk apparaat, niet teveel flauweklul zoals touchscreen en mp3, maar wel de mogelijkheid om de omslag van het boek te kunnen zien, lekker.
Touchscreen en MP3 hoef ik echt nietquote:Op dinsdag 6 april 2010 19:18 schreef Ravvie het volgende:
[..]
De beBook Neo heeft zowel touchscreen.MP3 als de mogelijkheid om de cover te zien
Dan zou ik voor de bebook one gaan of een cybook opus. Redelijk kaal maar betaalbare typetjes. rond de 170-200 euro.quote:Op dinsdag 6 april 2010 20:21 schreef Pandora73 het volgende:
Tja eigenlijk wil ik gewoon een reader zonder al te veel toeters en bellen, met een 6" scherm minimaal. MP3 enzo hoeft niet, en een touchscreen schijnt ten koste van de scherpte te gaan. WiFi enzo heb ik ook niet echt nodig, ik sync toch via mijn laptop.
Ik wacht het nog wel even af. Voorlopig toch nog wel genoeg papieren boeken liggen. Eerst maar een nieuwe laptop, en hopelijk is er over een half jaar of zoiets wel een mooie reader te krijgen voor niet al te veel geld.
ja een diffrence (vast verkeerd geschreven), bij de wehkamp 30 euro goedkoper. Zie paar posts terug van mij, mijn vrouw heeft er vorige week 1 gekocht.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |