abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_70911076
Geitenkaas-erwtjes-quiche

Bladerdeeg is een beetje rommelig geworden zoals je kunt zien...
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
  zondag 12 juli 2009 @ 20:31:13 #152
171890 Chicolate
Chemicals
pi_70912240
De overzichtsfoto is mislukt, dus toch maar een close-up:



Courgette/tomaat ovenschotel met ui, knoflook en Italiaanse kruiden . Helemaal voor mij alleen.
Op maandag 4 juli 2011 21:37 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
*O* Go Chico, go Chico, itchaburpday, go Chico 8-)
  zondag 12 juli 2009 @ 20:32:54 #153
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_70912290
quote:
Op zondag 12 juli 2009 20:31 schreef Chicolate het volgende:
De overzichtsfoto is mislukt, dus toch maar een close-up:

[ afbeelding ]

Courgette/tomaat ovenschotel met ui, knoflook en Italiaanse kruiden . Helemaal voor mij alleen.
Ik zat al te wachten tot je hem hier zou posten .

En bij "helemaal voor mij alleen!" moet ik altijd aan Kevin van Home Alone denken die een cheesepizza 'just for me!' bestelde .
Niet meer actief op Fok!
  zondag 12 juli 2009 @ 20:35:28 #154
171890 Chicolate
Chemicals
pi_70912355
quote:
Op zondag 12 juli 2009 20:32 schreef Viking84 het volgende:

[..]

Ik zat al te wachten tot je hem hier zou posten .

En bij "helemaal voor mij alleen!" moet ik altijd aan Kevin van Home Alone denken die een cheesepizza 'just for me!' bestelde .
Als ik een keer zelf kook, moet ik het natuurlijk wel overal spammen he. En normaal moet ik het groen delen met de andere gezinsleden, maar ik vind niets lekkerder dan heeeel veel groente te eten, dus nu is het lekker alleen voor mij . En ik ben dan ook 'home alone' ... ze zijn zonder mij op vakantie gegaan .
Op maandag 4 juli 2011 21:37 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
*O* Go Chico, go Chico, itchaburpday, go Chico 8-)
  zondag 12 juli 2009 @ 20:36:44 #155
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_70912405
quote:
Op zondag 12 juli 2009 20:35 schreef Chicolate het volgende:

[..]

Als ik een keer zelf kook, moet ik het natuurlijk wel overal spammen he. En normaal moet ik het groen delen met de andere gezinsleden, maar ik vind niets lekkerder dan heeeel veel groente te eten, dus nu is het lekker alleen voor mij . En ik ben dan ook 'home alone' ... ze zijn zonder mij op vakantie gegaan .
.
Niet meer actief op Fok!
pi_70912584
Ah dat is echt lullig! dat arme meisje voelt zich verlaten en eenzaam en zielig, en jij lacht haar even keihard uit.. you cold, mean woman!
Op maandag 12 oktober 2009 12:20 schreef loveli het volgende:
Kortom, eet ook broccoli.
  zondag 12 juli 2009 @ 20:45:09 #157
132993 TJDoornbos
#TeamToekNip
pi_70912680
quote:
Op zondag 12 juli 2009 20:31 schreef Chicolate het volgende:
De overzichtsfoto is mislukt, dus toch maar een close-up:

[ afbeelding ]

Courgette/tomaat ovenschotel met ui, knoflook en Italiaanse kruiden . Helemaal voor mij alleen.
good job
  zondag 12 juli 2009 @ 20:47:32 #158
171890 Chicolate
Chemicals
pi_70912753
quote:
Op zondag 12 juli 2009 20:42 schreef cyclechick het volgende:
Ah dat is echt lullig! dat arme meisje voelt zich verlaten en eenzaam en zielig, en jij lacht haar even keihard uit.. you cold, mean woman!
Ja gemeen is ze he .
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 4 juli 2011 21:37 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
*O* Go Chico, go Chico, itchaburpday, go Chico 8-)
  maandag 13 juli 2009 @ 23:20:28 #159
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70951193


Zelf gepelde hollandse garnaaltjes met een zelfgemaakt cocktailsausje.
Die ongepelde garnalen van de markt worden waarschijnlijk mijn "ontdekking van het jaar".
Zoveel lekkerder dan die in Marokko of Polen gepelde dingen. Echt waar, een wereld van verschil.
Niet alleen lekkerder, maar goedkoper ook. Wat wil een mens nog meer?
  dinsdag 14 juli 2009 @ 20:15:05 #160
221912 minilot
Nancy boy
pi_70978871
Mijn lief kookt nooit, maar wil het graag leren, dus ik heb vandaag naast hem in de keuken gestaan terwijl ik luidkeels instructies gaf. En tadaa!



Simpele quiche van zelfgeknutseld korstdeeg, dille, feta en gerookte kip.
Hij was al bijna op voordat ik bedacht dat ik er wel even een foto van kon maken.
quote:
Op maandag 13 juli 2009 23:20 schreef RobinOok het volgende:
Niet alleen lekkerder, maar goedkoper ook. Wat wil een mens nog meer?
Een slaafje, om te pellen. Ik vind het zó'n rotklusje, en ik krijg het ook maar niet zo goed onder de knie!
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 14 juli 2009 @ 20:23:53 #161
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_70979254
quote:
Op maandag 13 juli 2009 23:20 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Zelf gepelde hollandse garnaaltjes met een zelfgemaakt cocktailsausje.
.
Zoveel lekkerder dan die in Marokko of Polen gepelde dingen. Echt waar, een wereld van verschil.
Niet alleen lekkerder, maar goedkoper ook. Wat wil een mens nog meer?
Logisch, want er zitten geen conserveermiddelen in zelfgepelde garnalen. Het is alleen zo'n pokkenwerk, dat zelf pellen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 14 juli 2009 @ 20:26:37 #162
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_70979374
Complimenten aan je lief, het ziet er zeer smakelijk uit!

Ik had laatst foto's gemaakt van mijn pasta met sperzies en pestoballetjes in saus, maar de close up foto is een beetje een twijfelgeval tussen 'omg van zo dichtbij ziet het eruit als blubber' en 'smakelijk '

Dus ik moet nog even met mezelf in conclaaf mbt of ik het jullie zal showen
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
  dinsdag 14 juli 2009 @ 20:36:01 #163
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_70979732
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 20:15 schreef minilot het volgende:
Mijn lief kookt nooit, maar wil het graag leren, dus ik heb vandaag naast hem in de keuken gestaan terwijl ik luidkeels instructies gaf. En tadaa!

[ afbeelding ]

Simpele quiche van zelfgeknutseld korstdeeg, dille, feta en gerookte kip.
Hij was al bijna op voordat ik bedacht dat ik er wel even een foto van kon maken.
[..]

Dat ziet er heeeeerlijk uit! Recept?
pi_70990419
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 20:15 schreef minilot het volgende:
Mijn lief kookt nooit, maar wil het graag leren, dus ik heb vandaag naast hem in de keuken gestaan terwijl ik luidkeels instructies gaf. En tadaa!

[ afbeelding ]

Simpele quiche van zelfgeknutseld korstdeeg, dille, feta en gerookte kip.
Hij was al bijna op voordat ik bedacht dat ik er wel even een foto van kon maken.
Volgens mij is zijn eerste poging uitstekend geslaagd. Ziet er echt heerlijk uit. Recept graag!
  woensdag 15 juli 2009 @ 09:16:22 #165
221912 minilot
Nancy boy
pi_70992064
Ik zal jullie enthousiasme aan 'm doorgeven. Volgende week proberen we risotto!

Enfin, ik heb het recept - natuurlijk - van Foodgawker gepikt. Het is hier te vinden: http://junglefrog-cooking.com/smoked-chicken-feta-quiche/.
Dit recept is voor een aantal kleine quiches, maar de hoeveelheden bleken precies genoeg voor mijn vorm van 26 cm.

Er staat geen recept voor korstdeeg bij, dus uit mijn hoofd:

175 gram bloem in een kom mengen met 80 gram in stukjes gesneden boter, net zolang tot je kruimels krijgt. Kuiltje in bloem maken, 1 eierdooier, snuf zout en 5 tl ijskoud water erbij. Snel kneden tot bal, op je aanrecht uitrollen. Quichevorm bekleden, met vork gaatjes in bodem prikken. Deeg even in de koelkast terwijl je je oven voorverwarmt op 200 graden.
Deegbodem bekleden met aluminiumfolie en een schep droge bonen erin, bodem blind bakken gedurende een kwartiertje. Folie en bonen eruit, en terug de oven in. Paar minuten tot de deegbodem licht begint te kleuren.

Dan is -ie klaar om te vullen met ingrediënten naar keuze.
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 15 juli 2009 @ 09:43:23 #166
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_70992577
Thanks Minilot!

En wat een fantastische site..goed voor heel veel lekkere receptjes!
  woensdag 15 juli 2009 @ 10:40:55 #167
221912 minilot
Nancy boy
pi_70993934
Bij mij in de buurt zit een fruitboomgaard, en daar had ik een halve kilo heel lekkere kersen vandaan gesleept. Gisteren clafoutis mee gemaakt, maar die mislukte ontzettend (iets met bloem uit recept per abuis vergeten te halveren.. ).. Zonde van de kersen natuurlijk, dus ik heb ze er weer uitgepeuterd en er vanmorgen maar een crumble mee gemaakt. Ontbijt op mijn balkon!



Zo, nu focaccia bakken.
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 15 juli 2009 @ 11:01:08 #168
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_70994420
Ook al zo lekker! Ik heb een preiquiche in de oven..misschien maak ik ook wel een foto straks Wel met ordinair bladerdeeg hoor!

@Minilot; Wat ben jij altijd druk met koken! Leuk hoor! Ik heb nu vakantie en wat meer tijd, maar ik vind het ook niet echt leuk om voor mezelf te koken..als er vrienden komen kook ik graag!
  woensdag 15 juli 2009 @ 11:09:02 #169
221912 minilot
Nancy boy
pi_70994641
quote:
Op woensdag 15 juli 2009 11:01 schreef JacMar het volgende:
Ook al zo lekker! Ik heb een preiquiche in de oven..misschien maak ik ook wel een foto straks Wel met ordinair bladerdeeg hoor!

@Minilot; Wat ben jij altijd druk met koken! Leuk hoor! Ik heb nu vakantie en wat meer tijd, maar ik vind het ook niet echt leuk om voor mezelf te koken..als er vrienden komen kook ik graag!
Toevallig grotendeels vrij vandaag, maar als ik werken moet sta ik achteraf ook gerust tot half negen 's avonds in de keuken voor avondeten, hoor.
Ik heb een lief dat alles graag lust, dat motiveert wel.

En quiche, hoera! Inderdaad wel een foto maken!
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 15 juli 2009 @ 11:35:16 #170
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_70995410
Tot 20.30u Ik heb er vaak geen puf meer voor..en mijn eten kook ik alleen voor mezelf, dus het is heel snel op
Ik ga een foto maken straks!
pi_70995499
Wij eten doordeweeks ook meestal pas tussen acht en negen want ik ben doorgaans pas om 19u thuis. En ik vind het dan ook niet erg om lang in de keuken te staan.
pi_71129510


Spitskoolsalade met sinaasappel, dressing van olie, citroensap, oregano, daarna cayennepeper eroverheen. Smaakte goed bij de kippenbouten geglaceerd met basterdsuiker, sinaasappelsap, passata, sojasaus en worchestershiresaus.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 19:18:18 #173
221912 minilot
Nancy boy
pi_71190022
Het is leuk om je lief te leren koken.

Aanschouw zijn Kung Pao:


Bijzonder lekker! *burp*
Let me see you stripped down to the bone
pi_71190366
Dat ziet er ook heerlijk uit!
pi_71191299
Vandaag twee erg lekkere dingen gemaakt, al zeg ik het zelf...

Courgettesoep en foccacia...

  dinsdag 21 juli 2009 @ 20:09:08 #176
221912 minilot
Nancy boy
pi_71191781
Met kookboekje erbij!

Hoe was je focaccia? En dan vooral: het interieur ervan? Ik maakte er laatst ook een, maar hoewel het brood heel lekker smaakte, had het nogal een hoge dichtheid. Niet echt luchtig.
Let me see you stripped down to the bone
pi_71192039
Brood vind ik sowieso erg moeilijk. Mijn laatste poging eindigde met iets waarmee je iemand de kop kon inslaan. Maar da's wel meer dan tien jaar geleden, dus misschien moet ik me er weer eens aan wagen...
pi_71197733
quote:
Op dinsdag 21 juli 2009 20:09 schreef minilot het volgende:
Met kookboekje erbij!

Hoe was je focaccia? En dan vooral: het interieur ervan? Ik maakte er laatst ook een, maar hoewel het brood heel lekker smaakte, had het nogal een hoge dichtheid. Niet echt luchtig.
Deze was juist heel erg luchtig.
Het recept staat in de nieuwe Delicious, is van Jamie. Volgens mij weet ik het nog wel uit mijn hoofd ook.

500 gram bloem mengen met een halve eetlepel zout. Zakje gist mengen met een halve eetlepel suiker en 300 ml lauw water en 3 mins laten staan. Dan een kuiltje maken en het gistmengsel er in roeren met een vork. Nog even kneden en dan 30 mins rijzen. Dan deeg op een bakplaat doen en erover verdelen. Kuiltjes maken, topping erop en nog 20 mins narijzen. Dan 17 mins op 220 graden in de oven.

Enne... kookboekje? Zeg maar kookboek hoor, is de Dikke vegetarier en die is echt 1000 bladzijdes dik.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 23:10:05 #179
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71204344
quote:
Oeh, die wil ik gaan proberen binnenkort! Heeft de Wah Nam Hong ook die knoflookstengels? Ik geloof niet dat ik die ooit heb gezien bij de winkels waar ik gewoonlijk kom.
  woensdag 22 juli 2009 @ 08:17:06 #181
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71204497
Ja, ik kocht beide bij Wah Nam Hong. Knoflookstengels hebben ze inderdaad niet altijd. Maar misschien is het "hadden ze niet altijd", want het aanbod blijft veranderen en verbeteren he. Maar goed, als ze het niet hebben heeft Cheung Kong, daar even verderop eigenlijk altijd wel knoflookstengels in het schap.
pi_71205165
Okee ik ga eens kijken.
pi_71206619
Tijd geleden had de Plus ook knoflook stengels. Niet echt op gelet of ze dit vaker hebben.
Is de smaak van dok khachorn te omschrijven Robin? En waar haal jej varkensgehakt? Bij Schell?
  woensdag 22 juli 2009 @ 12:24:24 #184
262181 noobdeswoop
arrogant gespuis
pi_71210424
quote:
Op woensdag 10 juni 2009 20:45 schreef minilot het volgende:
MB, zonde van je groente! Voortaan opeten. En ik krijg trek in vlees van je foto! Al een paar dagen geen vlees op..

Robin, wat een fijne foto's! Ik heb je blog meteen maar even naar mijn favorieten geschoven.

Verder:

[ afbeelding ]

Zojuist Skittles-wodka gemaakt! Niet met zelfgestookte wodka helaas, maar wél zelf de Skittles gesorteerd, laten oplossen, de wodka gefilterd, voorgeproefd (lekker!) en in aandoenlijk kleine flesjes gegoten. En er een foto van gemaakt. Nu gaan ze in de vriezer! En ik voorzie binnenkort een afschuwelijke kater!

Mijn pasta met saus van knoflook en eidooiers vanavond moest heel snel opgegeten worden. Geen zin om de pasta af te laten koelen tijdens het fotograferen.
wow da's echt prachtig voor op de koffie tafel of een kast
Semi-filantroop met haatneigingen
pi_71213313
Zo echt mooie foto's hier.

Iets lekkers maken is 1 ding maar er zulke mooie foto's van maken is nog wel lastig.
  woensdag 22 juli 2009 @ 15:03:23 #186
58921 Day
You can fly!
pi_71215776
quote:
Lekker! Ga ik binnenkort ook eens proberen!
Heb overigens je Japanse gehaktballen ook klaargemaakt afgelopen weekend, heerlijk!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  woensdag 22 juli 2009 @ 20:44:34 #187
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71227715
quote:
Op woensdag 22 juli 2009 10:17 schreef n0a het volgende:
En waar haal je je varkensgehakt? Bij Schell?
Ik ben normaal niet zo van het gehakt. Omdat je niet kan zien wat er dan door zit. En hoe vet of mager het is.
En varkensgehakt is ook niet makkelijk te krijgen ook. Alleen maar half-om-half.
Dus sinds ik een porkert heb draai ik het zelf. Dan weet ik tenminste wat erin zit en kan het zo vet maken als ik zelf wil.



De dok kachorn smaakt euh, naar bloemetjes. :-)
Ik moet even langer nadenken voor een betere omschrijving...
  woensdag 22 juli 2009 @ 22:33:51 #188
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71231960
Laatst wat paling gerookt. Omdat mijn foto's nogal slecht zijn heb ik mijn zwager gevraagd wat pics te maken.





Meer foto's hier
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 22 juli 2009 @ 22:35:32 #189
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_71232015
kuttopic, nu zit ik te kwijlen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_71234170
quote:
Op woensdag 22 juli 2009 07:51 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Oeh, die wil ik gaan proberen binnenkort! Heeft de Wah Nam Hong ook die knoflookstengels? Ik geloof niet dat ik die ooit heb gezien bij de winkels waar ik gewoonlijk kom.
Ik weet dat de dekamarkt (supermarkt) ze tegenwoordig in het assortiment heeft. Ze liggen in de koeling met de gesneden groentes.
pi_71239521
quote:
Op woensdag 22 juli 2009 20:44 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik ben normaal niet zo van het gehakt. Omdat je niet kan zien wat er dan door zit. En hoe vet of mager het is.
En varkensgehakt is ook niet makkelijk te krijgen ook. Alleen maar half-om-half.
Dus sinds ik een porkert heb draai ik het zelf. Dan weet ik tenminste wat erin zit en kan het zo vet maken als ik zelf wil.

[ afbeelding ]

De dok kachorn smaakt euh, naar bloemetjes. :-)
Ik moet even langer nadenken voor een betere omschrijving...
Ik vind 't ook wel een plan om zo'n ding te kopen. Wat kost zoiets?
pi_71239523
quote:
Op woensdag 22 juli 2009 23:26 schreef sexymofo het volgende:

[..]

Ik weet dat de dekamarkt (supermarkt) ze tegenwoordig in het assortiment heeft. Ze liggen in de koeling met de gesneden groentes.
Die hebben wij hier niet, de Dekamarkt.
  donderdag 23 juli 2009 @ 08:14:29 #193
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71239780
quote:
Op donderdag 23 juli 2009 07:39 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik vind 't ook wel een plan om zo'n ding te kopen. Wat kost zoiets?
De kleinste Porkert (groot genoeg voor normale gezinnen) kost zo'n 31 euro.
Hier bijvoorbeeld.

En knoflookstengels heb ik ook wel eens gesignaleerd bij Appie en Jumbo. Denk dat ze aan het onderzoeken zijn of het aan kan slaan hier in NL. Maar het ligt volgens mij nog zeker niet standaard in de supermarkten.
pi_71239820
Porkert is ook gewoon echt de merknaam. Het klinkt als Rotterdams slang voor gehaktmolen.
pi_71243589
quote:
Op woensdag 15 juli 2009 09:16 schreef minilot het volgende:
Ik zal jullie enthousiasme aan 'm doorgeven. Volgende week proberen we risotto!

Enfin, ik heb het recept - natuurlijk - van Foodgawker gepikt. Het is hier te vinden: http://junglefrog-cooking.com/smoked-chicken-feta-quiche/.
Dit recept is voor een aantal kleine quiches, maar de hoeveelheden bleken precies genoeg voor mijn vorm van 26 cm.

Er staat geen recept voor korstdeeg bij, dus uit mijn hoofd:

175 gram bloem in een kom mengen met 80 gram in stukjes gesneden boter, net zolang tot je kruimels krijgt. Kuiltje in bloem maken, 1 eierdooier, snuf zout en 5 tl ijskoud water erbij. Snel kneden tot bal, op je aanrecht uitrollen. Quichevorm bekleden, met vork gaatjes in bodem prikken. Deeg even in de koelkast terwijl je je oven voorverwarmt op 200 graden.
Deegbodem bekleden met aluminiumfolie en een schep droge bonen erin, bodem blind bakken gedurende een kwartiertje. Folie en bonen eruit, en terug de oven in. Paar minuten tot de deegbodem licht begint te kleuren.

Dan is -ie klaar om te vullen met ingrediënten naar keuze.
Ik wil dit recept vanavond gaan maken maar ik vroeg me nog even 2 dingen af: kan ik gewoon dat "bladerdeeg" voor hartige taart gebruiken? Ik heb geen tijd ( en zin ) om dat deeg vanavond te maken ... Ook staat er in het recept Single Cream ... Wat is dat in Nederland? Voor ik dadelijk er iets heel verkeerds ingooi?
pi_71244453
quote:
Op donderdag 23 juli 2009 11:12 schreef Tinkerbel_ACC_ het volgende:

[..]

Ik wil dit recept vanavond gaan maken maar ik vroeg me nog even 2 dingen af: kan ik gewoon dat "bladerdeeg" voor hartige taart gebruiken? Ik heb geen tijd ( en zin ) om dat deeg vanavond te maken ... Ook staat er in het recept Single Cream ... Wat is dat in Nederland? Voor ik dadelijk er iets heel verkeerds ingooi?
Recept in het linkje gebruikt ook gewoon gekocht hartige taart deeg. Hier wat meer over de verschillende soorten cream: http://www.proz.com/kudoz(...)am_double_cream.html
pi_71296551
Ziet er allemaal heerlijk uit, maar krijg het idee dat er enkele foto's bij zitten die niet zelf gemaakt zijn...

Kan me vergissen natuurlijk!
  vrijdag 24 juli 2009 @ 20:56:32 #198
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71298249
Denk dat je je vergist ja. 'k Heb even teruggebladerd en zou niet weten welke er niet zelfgemaakt zou kunnen zijn.
  zaterdag 25 juli 2009 @ 00:04:00 #199
221912 minilot
Nancy boy
pi_71304615
quote:
Op vrijdag 24 juli 2009 20:56 schreef RobinOok het volgende:
Denk dat je je vergist ja. 'k Heb even teruggebladerd en zou niet weten welke er niet zelfgemaakt zou kunnen zijn.
Daar ben ik nu ook wel benieuwd naar, ja!
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 25 juli 2009 @ 22:58:29 #200
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71327484


Kip tandoori met spinazie en rijst.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')