abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_69332487
Wie van lekker eten houdt, houdt van Foodgawker!
Tot mijn verbazing is er over deze website volgens de Fok-search nog he-le-maal niks op het forum gezegd. Ik had toch wel verwacht dat Foodgawker zo af en toe in CUL opdook!
Nou ja, bij deze maar even de liefde delen...

http://foodgawker.com/



Het is heel simpel: per dag wordt de site enkele keren geüpdatet met een set fraaie foto's van mooi eten of drinken, met een beschrijving van een paar woorden erbij. Als je op zo'n foto klikt kom je vanzelf op een website of op het blog terecht, waar je het bijbehorende recept kunt vinden.
Honderden blogs en sites zorgen voortdurend voor nieuwe content op Foodgawker, en er is inmiddels een gigantisch archief.

Ikzelf ben altijd veel sneller enthousiast te maken voor een recept als er een smakelijke foto bij staat, en op dat principe is Foodgawker gebaseerd. Mooie foto's van mooi eten, in allerlei categorieën. Van veganistische soepjes tot geroosterde varkens tot huisgemaakte bonbons.
Rechtsboven zit een supersimpele zoekfunctie, waardoor ik heel makkelijk aan inspiratie kan komen als de spinazie in de aanbieding is in de supermarkt, of ik om de één of andere reden een kokosnoot over heb.
Bovendien vind ik het echt een perfecte manier om nieuwe foodblogs te vinden!

Het is echt de enige website die ik trouw meermaals per dag bezoek. Nog meer liefhebbers hier?
Let me see you stripped down to the bone
pi_69332708
Nou ja, sinds jij hem in het weekmenutopic postte ben ik ook fan. Je krijgt er echt onwijs honger van.
pi_69332766


die ontbreekt nog
pi_69332791
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:10 schreef Salatrel het volgende:
[ afbeelding ]

die ontbreekt nog
Dat soort dingen mogen gelukkig niet op Foodgawker. Er worden eisen gesteld aan de kwaliteit van de foto's.
Let me see you stripped down to the bone
pi_69332992
Ik ben wel benieuwd hoe het technisch gezien werkt. Zitten daar mensen achter die de hele dag foodblogs lopen te checken?
pi_69333150
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:17 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben wel benieuwd hoe het technisch gezien werkt. Zitten daar mensen achter die de hele dag foodblogs lopen te checken?
Nee, dat niet, al zijn er wel een paar mensen bij Foodgawker die zorgen dat alles netjes verloopt.
Hoe het werkt is dat je zelf foto's kunt aanmelden, met linkjes en een korte omschrijving erbij. Vaak wordt dat gedaan door de schrijvers van de blogs zelf, die nieuwe recepten submitten via de website van Foodgawker. Foto's worden automatisch gecropt naar 250x250 pixels, al sturen de meeste foodies natuurlijk foto's op die al op maat gemaakt zijn, voor het mooiste resultaat.
De mensen van Foodgawker beslissen vervolgens welke aanmeldingen ze wel en niet op de website zetten en controleren of de omschrijvingen kloppen enzo.
Let me see you stripped down to the bone
pi_69333192
Tip: zoek op gekke zoektermen.

'Weird' levert bijvoorbeeld dit op: http://foodgawker.com/?s=weird

Leuk om bijzondere ideeën op te doen. Ik voorzie een nieuwe verslaving!
pi_69333223
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:22 schreef minilot het volgende:

[..]

Nee, dat niet, al zijn er wel een paar mensen bij Foodgawker die zorgen dat alles netjes verloopt.
Hoe het werkt is dat je zelf foto's kunt aanmelden, met linkjes en een korte omschrijving erbij. Vaak wordt dat gedaan door de schrijvers van de blogs zelf, die nieuwe recepten submitten via de website van Foodgawker. Foto's worden automatisch gecropt naar 250x250 pixels, al sturen de meeste foodies natuurlijk foto's op die al op maat gemaakt zijn, voor het mooiste resultaat.
De mensen van Foodgawker beslissen vervolgens welke aanmeldingen ze wel en niet op de website zetten en controleren of de omschrijvingen kloppen enzo.
Okee, tof. Ik ben altijd erg blij met de mensen die de moeite nemen om dit soort dingen te doen. Ik zou er zelf te lui voor zijn. Ik ben een leecher.
  zaterdag 23 mei 2009 @ 20:46:03 #9
156451 nexus-pilot
Slapend horror
pi_69333871
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:10 schreef Salatrel het volgende:
[ afbeelding ]

die ontbreekt nog
wtf...... 5 kilo gehakt met 2 pizza's aan elkaar geplakt... daar ga je een flinke buikpijn van krijgen
Ik zie daar 2 dwergen staan en ze zijn dronken ;[.
pi_69333961
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:23 schreef Isegrim het volgende:
Tip: zoek op gekke zoektermen.

'Weird' levert bijvoorbeeld dit op: http://foodgawker.com/?s=weird

Leuk om bijzondere ideeën op te doen. Ik voorzie een nieuwe verslaving!
Ha, doe ik ook wel eens.. 'pretty', 'gorgeous', 'awesome' en dan maar kijken wat eruit komt.
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 23 mei 2009 @ 20:50:05 #11
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_69333986
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:46 schreef nexus-pilot het volgende:

[..]

wtf...... 5 kilo gehakt met 2 pizza's aan elkaar geplakt... daar ga je een flinke buikpijn van krijgen
gast, daar zijn al duizenden topics over geweest world wide. dit topic gaat daar niet over.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 23 mei 2009 @ 21:09:36 #12
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_69334615
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 20:10 schreef Salatrel het volgende:
[ afbeelding ]

die ontbreekt nog
Die wil ik nog altijd een keer maken!
pi_69334759
Zeg, graag mijn Foodgawker-topic zonder smerige pizzahamburger houden!
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 23 mei 2009 @ 21:24:52 #14
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_69335128
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:13 schreef minilot het volgende:
Zeg, graag mijn Foodgawker-topic zonder smerige pizzahamburger houden!
Sorry beeb
pi_69335474
Bedenk wel dat bij fotografie van eten niet alles is wat het lijkt. Zo wordt voor ijs vaak dierlijk vet gebruikt: zelfde structuur, maar het smelt niet onder de studiolampen.
Eins, zwei, hoeplakai.
  zaterdag 23 mei 2009 @ 21:40:34 #16
71166 AKnynke
is lang niet gek
pi_69335596
wat een geweldige website zeg! Hij staat bij m'n favorieten...het ziet er niet alleen leuk uit, maar werkt ook makkelijk!
Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig!
pi_69335603
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:36 schreef jakkop het volgende:
Bedenk wel dat bij fotografie van eten niet alles is wat het lijkt. Zo wordt voor ijs vaak dierlijk vet gebruikt: zelfde structuur, maar het smelt niet onder de studiolampen.
Dat geeft toch niet? Da's in kookboeken ook vaak zo.
pi_69337287
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:40 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dat geeft toch niet? Da's in kookboeken ook vaak zo.
Daar komt bij dat het overgrote deel van de foto's op Foodgawker afkomstig zijn van foodblogs van hobbyisten, gewoon mensen die van eten houden en daar foto's van maken. Ik maak ook wel eens foto's van mijn eten, en die foto's vind ik zelf best mooi, zonder allerlei gekke kunstgrepen. Het is allemaal niet zo professioneel als in het gemiddelde kookboek, maar daardoor juist wél heel leuk!
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:24 schreef Bob-B het volgende:
[..]
Sorry beeb
Geen punt, stiekem wil ik 'm zelf ook nog wel 'es maken. Maar daar hebben we het nu niet over!
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 23 mei 2009 @ 22:57:35 #20
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_69337694
http://foodgawker.com/post/category/dairy/ ooooh
i can die happy now
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 23 mei 2009 @ 22:59:26 #21
67379 Mirjam
ermahgerd
  zaterdag 23 mei 2009 @ 23:03:36 #23
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_69337864
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 23:02 schreef styliste het volgende:

[..]


[..]

nederlands recept??
zou het?
welkj recept is het?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 23 mei 2009 @ 23:03:41 #24
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_69337866
site for cooknoobs.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_69338251
Oh, jongens, ik ben echt verliefd op deze site. Where has it been all my life?
pi_69338475
Zoek eens op 'fudge'...
  Moderator zaterdag 23 mei 2009 @ 23:46:39 #28
45833 crew  Fogel
pi_69339105
Wow...

Ik word hier stil van.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
pi_69339237
Mooi eten
  zondag 24 mei 2009 @ 00:19:52 #30
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_69339992
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 23:24 schreef Isegrim het volgende:
Zoek eens op 'fudge'...
Ohh! Nu heb ik trek !
I`m not weird. I`m limited edition.
pi_69341656
http://purplefoodie.com/2009/04/garlicky-baked-fries.html

Ziet er heerlijk uit
Moet ik eens maken
  zondag 24 mei 2009 @ 07:51:51 #32
221912 minilot
Nancy boy
pi_69343646
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 23:08 schreef styliste het volgende:

[..]

http://www.kayotic.nl/blog/?p=3708

Ik zie nu pas staan: Dutch girl cooking
Ha, dat is al een tijdje één van mijn favoriete kookblogs. Ik heb zo'n beetje alles van haar al gemaakt (hoera voor haar roti, gemarineerde spareribs en pinda-aardappeltjes!).
Maanden geleden gevonden via Foodgawker.
Ik haal er trouwens ook veel inspiratie vandaan wat betreft presentatie. Soms vind je echt hele gave ideeën voor de opmaak van borden. Vooral als professionals hun toetjes gaan zitten posten..

http://foodgawker.com/post/archive/cannelleetvanille/
http://foodgawker.com/post/archive/flagrantedelicia/
http://foodgawker.com/post/archive/tartelette/

Foodgawker

Zoals een kennis van me eens zei: porno kijken tijdens zelfbevrediging is net zoiets als door Foodgawker bladeren als je een lekker broodje eet. Kersje op de taart.
Let me see you stripped down to the bone
pi_69344934
quote:
Op zondag 24 mei 2009 01:32 schreef ASSpirine het volgende:
http://purplefoodie.com/2009/04/garlicky-baked-fries.html

Ziet er heerlijk uit
Moet ik eens maken
Hey, misschien maak ik die wel vanavond. Er komen vrienden eten.
  zondag 24 mei 2009 @ 11:49:12 #34
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_69346391
Ziet er interessant uit. Meteen aan mn bookmarks toegevoegd
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  zondag 24 mei 2009 @ 13:57:42 #35
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69349850
Bookmarked!
Ik weet meteen wat ik komende week ga proberen

  zondag 24 mei 2009 @ 14:48:07 #36
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_69351279
Damn . Gisteren hierdoor anderhalf uur een blog door zitten lezen van een man die naar de duurste sushirestaurants gaat (sushi van 30 euro per stuk). Maar ook heeeeerlijke recepten.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_69351313
quote:
Op zondag 24 mei 2009 14:48 schreef Christiaan het volgende:
Damn . Gisteren hierdoor anderhalf uur een blog door zitten lezen van een man die naar de duurste sushirestaurants gaat (sushi van 30 euro per stuk). Maar ook heeeeerlijke recepten.
This post is useless without a link!
pi_69351461
TVP
pi_69352960
ik wil alles maken wat ik tegenkom op die site....
And It Hurts With Every HeartBeat
  zondag 24 mei 2009 @ 16:05:04 #40
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69353132
quote:
Op zondag 24 mei 2009 15:56 schreef soares het volgende:
ik wil alles maken wat ik tegenkom op die site....
Nou neem een week vakantie, ik kom het wel helpen opeten
pi_69353596
Ik heb voor de zekerheid die roasted garliccy potatoes maar gecopy/paste in word
Stel je voor dat er iets zou gebeuren met die site voordat ik het heb kunnen maken. Dat kan niet.

Nu maar wachen wanneer ik nog eens ga koken.
  zondag 24 mei 2009 @ 16:30:30 #42
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_69353742
Owh je, ik zie hier een nieuwe verslaving ontstaan!

Wat een gave site!!

(alleen nu weet ik hélemaal niet meer wat ik wil eten vandaag..!)
pi_69354158
die site kende ik nog niet.... maar ziet er goed uit
Op donderdag 4 juni 2009 15:52 schreef Disorder het volgende:
Mannen van Nederland: Neuk niet met Californium.
pi_69354515
Ik heb de roasted garlicky potatoes toegevoegd aan het menu voor vanavond.
  zondag 24 mei 2009 @ 16:59:38 #45
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_69354677
damn, als het niet zo mooi weer was was ik de rest van de avond wel zoet

Als je trouwens op recepten klikt kom je ook op andere sites met veel leuke recepten
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_69354846
quote:
Op zondag 24 mei 2009 01:32 schreef ASSpirine het volgende:
http://purplefoodie.com/2009/04/garlicky-baked-fries.html

Ziet er heerlijk uit
Moet ik eens maken
*bookmarkt*

Wat een gevaarlijke site...
Are you pondering what I'm pondering?
pi_69354974
quote:
Op zondag 24 mei 2009 17:04 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

*bookmarkt*

Wat een gevaarlijke site...
Ik voel de kilo's eraan vliegen alleen al door die site te bekijken.
pi_69356541
quote:
Op zondag 24 mei 2009 16:05 schreef PoepSnoet het volgende:

[..]

Nou neem een week vakantie, ik kom het wel helpen opeten
slecht slecht... IK HEB VAKANTIE
And It Hurts With Every HeartBeat
  zondag 24 mei 2009 @ 19:40:16 #49
221912 minilot
Nancy boy
pi_69359844
Sorry, sorry mensen! Sorry dat ik jullie in een nieuwe obsessie gestort heb. Ik heb al heel wat bussen gemist omdat ik 's morgens persé nog even alle updates wilde zien.
Het scheelt nu wel dat ik en mijn lief op dieet zijn, dus ik negeer automatisch alle koekjes, cakejes en taarten...

Misschien een leuk idee als jullie het hier posten als jullie iets gemaakt hebben dat jullie ontdekten op Foodgawker. Ik zal zo mijn succesjes eens opzoeken..
Let me see you stripped down to the bone
pi_69359869
quote:
Op zondag 24 mei 2009 16:55 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb de roasted garlicky potatoes toegevoegd aan het menu voor vanavond.
Die zien er inderdaad ontzettend lekker uit
Jammergenoeg zet Vriend het op een luidkeels klagen zodra ik ook maar met knoflook in de buurt van een aardappel kom
  zondag 24 mei 2009 @ 19:48:02 #51
221912 minilot
Nancy boy
pi_69360079
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:41 schreef _Ophelia_ het volgende:

[..]

Die zien er inderdaad ontzettend lekker uit
Jammergenoeg zet Vriend het op een luidkeels klagen zodra ik ook maar met knoflook in de buurt van een aardappel kom
Mag je wél met pindakaas in de buurt komen? Probeer dan deze Peanut Potatoes!



"Peanut flavored potatoes. The name says it all! Easy step by step photo directions."
Linkje naar recept

Twee weken geleden gemaakt en het was ontzettend lekker! Ik en mijn lief houden normaal gesproken eigenlijk niet zo van aardappelen, maar van deze hebben we driekwart kilo op!
Let me see you stripped down to the bone
pi_69360268
Hij lust geen pindakaas
  zondag 24 mei 2009 @ 19:58:02 #53
221912 minilot
Nancy boy
pi_69360324
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:55 schreef _Ophelia_ het volgende:
Hij lust geen pindakaas
Woah, heb je een moeilijke eter? Dat zou ik niet aankunnen!

Overigens hou ik ook niet zo van pindakaas, ik eet het nooit op mijn brood. Ik vind het plakzooi. Maar de pindakaas wordt in dit gerecht eerst een pindasaus en vervolgens vooral een heel lekker pindakorstje om de aardappelen heen. Lijkt in niets meer op pindakaas.
Let me see you stripped down to the bone
pi_69360625
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:41 schreef _Ophelia_ het volgende:

[..]

Die zien er inderdaad ontzettend lekker uit
Jammergenoeg zet Vriend het op een luidkeels klagen zodra ik ook maar met knoflook in de buurt van een aardappel kom
Verschrikkelijk, dus jij kan nooit roasted garlic mashed potatoes eten
pi_69360655
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:58 schreef minilot het volgende:

[..]

Woah, heb je een moeilijke eter?
Hij beweert van niet

Ik denk dat ik er deze courgettesalade morgen wel in krijg.
pi_69361021
De garlicky potatoes waren heerlijk. Goed idee, om maïzena erover te strooien voor een knapperig korstjes.
pi_69361124
Zou ik ipv maizena ook aardappelzetmeel gebruiken denk je?
Anders moet ik speciaal daarvoor een pakje gaan halen...
pi_69361397
quote:
Op zondag 24 mei 2009 20:24 schreef ASSpirine het volgende:
Zou ik ipv maizena ook aardappelzetmeel gebruiken denk je?
Anders moet ik speciaal daarvoor een pakje gaan halen...
Zetmeel is zetmeel, zou ik denken.
pi_69363854
Oke verslaving!
  zondag 24 mei 2009 @ 22:00:58 #60
20790 Yvonnetje
Mooi hè, alles.....
pi_69364726
Wat leuk!!!
Wat een site om uuuuuuren op te kijken, meer iets voor een druilgerige dag want waar blijft m'n tijd zeg! Kan er haast niet mee stoppen. Oh, en ik.krijg.hier.honger.van!
Geluk is een richting, geen punt
pi_69367772
Wat een prachtige site, dank minilot
  maandag 25 mei 2009 @ 06:34:03 #62
221912 minilot
Nancy boy
pi_69371842
Geen dank. Ik was vooral verbaasd dat niemand het hier leek te kennen.
Zijn hier trouwens mensen die zelf een foodblog hebben?
Let me see you stripped down to the bone
pi_69372618
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 25 mei 2009 @ 08:51:30 #64
221912 minilot
Nancy boy
pi_69372667
quote:
Op maandag 25 mei 2009 08:48 schreef Cat22 het volgende:
Nice!

Baileys cupcakes
Beter nog, kleine taartjes met Baileys-custard!



Linkje met recept

Foto (uiteraard) van Foodgawker. Zelf met Pasen nagemaakt, iets minder mooi, maar wél erg lekker.
Let me see you stripped down to the bone
  maandag 25 mei 2009 @ 09:20:31 #65
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_69373259
quote:
Op maandag 25 mei 2009 06:34 schreef minilot het volgende:
Geen dank. Ik was vooral verbaasd dat niemand het hier leek te kennen.
Zijn hier trouwens mensen die zelf een foodblog hebben?
ik had hEt al eeuwen in mijn favorieten staan, maar niet echt meer aan gedach
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_69377940
En als je daar genoeg hebt gezien kun je hier verder

http://www.foodblogblog.com/
"Make money. Make more money. Make other people produce so as to make more money."
Hubbard Communications Office Policy Letter (9 March 1972)
pi_69381388
quote:
Op maandag 25 mei 2009 08:48 schreef Cat22 het volgende:
Nice!

Baileys cupcakes
Aiiiii, mijn bakhobby Mijn lijn
pi_69428500
Ik geloof dat cupcakes nogal een hype zijn momenteel. Echt, overdosis.
  dinsdag 26 mei 2009 @ 19:53:35 #69
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69429154
Ben begonnen aan





Deeg staat te rijzen, later op de avond kan ik verder.
Ik zal jullie op de hoogte houden, en als het gelukt is komen er pics

denk ik begin makkelijk, dan is de kans dat het misgaat ook kleiner
pi_69429197
Wat zijn het? Lijkt op Zeeuwse bolussen (of is het 'boli'? ).
  dinsdag 26 mei 2009 @ 19:55:48 #71
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69429247
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 19:54 schreef Isegrim het volgende:
Wat zijn het? Lijkt op Zeeuwse bolussen (of is het 'boli'? ).
"Overnight Cinnamon Rolls"

Kan niet wachten
pi_69429645
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 19:38 schreef Isegrim het volgende:
Ik geloof dat cupcakes nogal een hype zijn momenteel. Echt, overdosis.
Het hoeven geen cupcakes te zijn... Cake, taart, anything'll do
pi_69429702
Ik ben meer van de hartige dingen, maar al die taartjes en koekjes zien er wel goed uit.
pi_69430053
Ik moet eerlijk zeggen dat ik een groot deel van mijn baksels voeer aan vrienden en collega's. Maar ik vind bakken gewoon zo vreselijk leuk Het voelt zo lekker ambachtelijk!
pi_69430135
Mijn zusje bakt soms ook een taart gewoon omdat ze zin heeft een taart te bakken en dan geeft ze 'm aan iemand anders omdat ze 'm zelf niet hoeft.
  dinsdag 26 mei 2009 @ 21:27:37 #76
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69433111
En zoals beloofd

pi_69433602
Stuur er eentje op, wil je?
pi_69436425
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 20:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben meer van de hartige dingen, maar al die taartjes en koekjes zien er wel goed uit.
Hetzelfde voor mij
Geef mij maar liever een quiche ofzo ipv een taart vol met slagroom, room, chocolade of suikers.
pi_69489315
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 22:46 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Hetzelfde voor mij
Geef mij maar liever een quiche ofzo ipv een taart vol met slagroom, room, chocolade of suikers.
Idem..
Maar ook daarvoor kun je Foodgawker gebruiken!
http://foodgawker.com/?s=quiche

Een paar weken gelden maakte ik deze, met rozemarijn en pancetta:



Linkje naar recept

Was erg lekker!
Let me see you stripped down to the bone
pi_69494848
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 21:27 schreef PoepSnoet het volgende:
En zoals beloofd

[ afbeelding ]
Moooooi.....
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 6 juni 2009 @ 16:36:57 #81
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69772126
Schopje

Ga vanavond eens kijken of ik dit goed op tafel kan krijgen

pi_69774512


ik ben nu deze aan het maken


2 uur later



dit is hem geworden

[ Bericht 39% gewijzigd door soares op 06-06-2009 21:56:32 ]
And It Hurts With Every HeartBeat
pi_69786314
Die site is echt geweldig!
Sanity is (not) statistical
pi_69788589
oh dit is niet goed!
net gezocht op 'white chocolate' van de week eens iets maken
looooooooooooooooool lol
  zondag 7 juni 2009 @ 12:01:28 #85
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_69789703
Ik heb nog elke dag gekeken sinds ik van het bestaan van deze site afweet, mn rijtje bookmarks is zo ongeveer verdubbeld denk ik....
  zondag 7 juni 2009 @ 12:33:44 #86
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69790509
quote:
Op zaterdag 6 juni 2009 16:36 schreef PoepSnoet het volgende:
Schopje

Ga vanavond eens kijken of ik dit goed op tafel kan krijgen

[ afbeelding ]
Nou ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, de kip zelf wat super zacht, maar het "krokante" laagje leek eerder op natte broodkruimels die in de mayo gedompeld waren...
Beetje jammer
  zondag 7 juni 2009 @ 14:37:30 #87
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_69794100
owjah isegrim vertelde laatst over deze site, maar ik was het weer vergeten.. tot nu..

In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_69800491
Ik heb echt tot half vier vannacht op die site zitten kijken
Sanity is (not) statistical
pi_69800596
ik heb een nieuwe verslaving erbij
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
  zondag 7 juni 2009 @ 20:44:09 #90
221912 minilot
Nancy boy
pi_69806093
Ik dacht ook wel dat ik het beu zou raken, maar ik blijf maar elek dag een paar keer checken of er updates zijn!
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 7 juni 2009 @ 22:24:12 #91
72533 Ienepien
Get on with it!
pi_69810071
Bij mij staan nu deze in de oven:


A lovely moist strawberry cupcake with crunchy crumbly topping.

Receptje

Ik heb alleen de shortcut genomen en de crumbly topping overgeslagen
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure
  maandag 8 juni 2009 @ 10:50:59 #92
229513 Blurred86
Live Positive
pi_69819735
quote:
Op zondag 7 juni 2009 12:01 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb nog elke dag gekeken sinds ik van het bestaan van deze site afweet, mn rijtje bookmarks is zo ongeveer verdubbeld denk ik....
haha, hier precies hetzelfde, ik ben verslaafd
but I am broken too, and spoken for, do not tempt me
pi_69820273
Ik heb ook die knoflookaardappeltjes gemaakt vorige week, inderdaad een aanrader!
Are you pondering what I'm pondering?
pi_69822095
Geniale site, je blijft prachtige foto's tegenkomen en klikken.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_69833785
Ik heb gisteren gekruide rabarbercake gemaakt, echt heel erg lekker! Ik had nog nooit rabarber op, maar dit is wel bevallen.

http://whatsforlunchhoney(...)ced-coffee-cake.html
Sanity is (not) statistical
pi_69833934
quote:
Op zondag 7 juni 2009 22:24 schreef Ienepien het volgende:
Bij mij staan nu deze in de oven:

[ afbeelding ]
A lovely moist strawberry cupcake with crunchy crumbly topping.

Receptje

Ik heb alleen de shortcut genomen en de crumbly topping overgeslagen
De naam van dat cupcakeje is alleen al geweldig!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 8 juni 2009 @ 19:17:20 #97
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_69835179
TVP TVP! Ik ben er eigenlijk wel voor om een Fok Foodgawker topic te fixen! Dan kan iedereen foto's posten van zn/haar eigen geniaal uitziende kooksels
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
  dinsdag 9 juni 2009 @ 07:37:14 #98
72533 Ienepien
Get on with it!
pi_69851112
quote:
Op maandag 8 juni 2009 18:43 schreef Isabeau het volgende:

[..]

De naam van dat cupcakeje is alleen al geweldig!
Ja en ze waren ook erg lekker! Ik heb weer gescoord bij mijn collega's, haha
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure
pi_69865133
Vanaf a.s. maandag bij de Lidl een cupcake-machine, voor de liefhebbers.
pi_69865453
WTF is een cupcake-machine?
pi_69870797
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:59 schreef ColdFeet het volgende:
WTF is een cupcake-machine?
Muffin maker
* Voor 7 smeuïge muffins
* Vetarm bakken en makkelijk schoon te maken dankzij antiaanbaklaag
* 1.400 watt
14.99
looooooooooooooooool lol
pi_69873418
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
  Redactie Frontpage dinsdag 9 juni 2009 @ 20:17:20 #103
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_69874595
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  dinsdag 9 juni 2009 @ 20:17:23 #104
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_69874597
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 19:41 schreef ColdFeet het volgende:
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
een extra apparaat voor in de kast naast het tosti en het wafelijzer
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_69889289
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 20:17 schreef Etcetera het volgende:
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
Dan nog zou ik liever een oven kopen dan tig van die losse apparaten waar je maar 1 ding mee kunt.
Are you pondering what I'm pondering?
  Redactie Frontpage woensdag 10 juni 2009 @ 10:20:35 #106
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_69889463
ik ook hoor
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  vrijdag 12 juni 2009 @ 08:00:51 #107
221912 minilot
Nancy boy
pi_69962333
Als iemand nog op zoek is naar een fijne salade.. Ik vond afgelopen weekend deze op Foodgawker:



Linkje naar recept

Het is een salade van spinazie, tuinerwtjes, rode ui, feta en grote, gele rozijnen.

Ik heb 'm gisteren toevallig zelf gemaakt en het was ZO LEKKER!
Let me see you stripped down to the bone
pi_69971820
Ik wil een taart maken voor mijn verjaardag, en ik zat te denken aan Schwarzwälder Kirschtorte omdat ik daar als kind verzot op was, maar ik had besloten dat het te veel werk is en de kans op mislukken me te groot is. Maar net typ ik dus bij foodgawker "Birthday" in om inspiratie op te doen, is het derde recept dat naar voren komt deze: http://fooddiary.blogsome.com/2009/06/02/black-forest-cake/
Dat moet gewoon voorbestemd zijn!

Voor nu is het me wat te veel werk maar ik ga hem binnenkort zeker een keertje proberen te maken!
Are you pondering what I'm pondering?
pi_70041475
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:40 schreef minilot het volgende:
Misschien een leuk idee als jullie het hier posten als jullie iets gemaakt hebben dat jullie ontdekten op Foodgawker. Ik zal zo mijn succesjes eens opzoeken..
Ik heb dit gemaakt:

Tabouleh & gegrilde garnalen, meer foto's hier
Gezocht op Tabouleh op Foodgawker en dit gevonden.
looooooooooooooooool lol
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:16:22 #110
122648 Bravebart
København er på plads ja
pi_70200370
Wat een topsite zeg Ik heb alweer weer te veel dingen gezien die ik wil maken
Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:31:00 #111
221912 minilot
Nancy boy
pi_70200752
Soms ook wel lastig..
Heb ik een halve zak spinazie over als restje, zoek ik op 'spinach' voor fijne ideeën, en sta ik een uur later bij de groenteboer een nieuwe zak spinazie te halen omdat ik zoveel gezien heb dat ik ermee wil doen.
Let me see you stripped down to the bone
pi_70200784
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald. Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:40:38 #113
221912 minilot
Nancy boy
pi_70201036
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald. Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
Heb ik inderdaad ook.. Daar staat tegenover dat ik wél minder weggooi (zeg maar: helemaal niets!), omdat ik overal wel iets lekkers voor kan vinden.
Het scheelt nogal dat zowel mijn lief als ik sinds een maand of twee op dieet zijn. Als ik óók nog geld uit moest geven en tijd moest besteden aan ál die koekjes, taartjes en puddinkjes op Foodgawker, dan was het waarschijnlijk wel uit de hand gelopen..
Let me see you stripped down to the bone
pi_70217825
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?

En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...

Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!

[ Bericht 3% gewijzigd door Isegrim op 21-06-2009 12:56:36 ]
  zondag 21 juni 2009 @ 13:38:06 #115
221912 minilot
Nancy boy
pi_70219169
quote:
Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?

En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...

Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!
Ja, vraag het Piet!
En als aanvulling op bovenstaand probleem: ik ga potdorie morgen gewoon eens een set maatscheppen bestellen waarmee ik cups kan afmeten! Ik word mopperig van omrekenen.
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 21 juni 2009 @ 19:11:38 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228604
quote:
Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?
Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar ) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.

Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
  zondag 21 juni 2009 @ 19:17:40 #117
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228745
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
quote:
beef brisket,
ofwel runderborst dat in Nederland alleen
wordt gegeten als pastrami of pekelvlees.
Texaanse families houden zelfs wedstrijden
wie de beste brisket kan bereiden. Het
geheim van dit stuk vlees is dat het urenlang
op 110 graden Celsius in de oven moet
garen, daarna nog ongeveer twee uur in de
rookoven en dan bij voorkeur op in water
geweekte houtkrullen van oude whiskyvaten.
Ook Erik Troost heeft in zijn eigen
Krasnapolsky al enige tijd de Texas Beef
Brisket Sandwich op de kaart staan van het
Lounge Restaurant. Het met runderborst
belegde broodje is inmiddels zelfs het best
lopende gerecht op de kaart.


Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
pi_70228798
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:11 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar ) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.

Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...

Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
pi_70228831
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:17 schreef RobinOok het volgende:
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
[..]



Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
Het is anders wel verschrikkelijk lekker hoor. Maar ik zie dat ik het dus zelfs in NL kan krijgen.
  zondag 21 juni 2009 @ 19:24:49 #120
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228959
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:19 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...

Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
Top sirloin betekent volgens mij niks anders dan "bovenste beste" sirloin.
Losse stukjes is wel anders ja, maar ook makkelijker. En in mijn geval, we zijn maar met zijn tweetjes, een stuk praktischer. Lijkt mij dat het in dit geval toch ook vooral om de marinade gaat? In ieder geval makkelijk een keertje uit te proberen met 2 supermarktentrecootjes. En als je dan enthousiast bent kun je altijd nog eens naar een slager stappen. Denk ik dan hoor.
pi_70256486
Wat een fantastische site

Hier ga ik nog heeeel veel inspiratie vandaan halen!

Voorop stond meteen een salade met aardappeltjes, chorizo en rode ui
pi_70263871
Ik blijf maar pagina's doorspitten en dingen opslaan
pi_70267277
Ik ben inmiddels wel verslaafd. Elke ochtend en avond check ik alle nieuwe recepten.
pi_70296079
Ik breek even in hoor

Voor zover ik weet kun je wel brisket in Nl kopen. Je zou anders een runderborst braadstuk ervoor in de plaats kunnen nemen.
pi_70296343
Kayotickitchen

Laatst heb ik je parmesan-bacon wedges gemaakt, mijn gasten hebben genoten!
pi_70296823
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 17:57 schreef TN-FR het volgende:
Kayotickitchen

Laatst heb ik je parmesan-bacon wedges gemaakt, mijn gasten hebben genoten!
Lekker zijn die, he! Toen ik het recept zat te bedenken dacht ik dat het volslagen niet zou werken, heb mezelf verbaasd

Mijn verslaving is de pesto baked potatoes en die aardappelen waar ik de pindasaus maar mee gebakken heb! Lazy cooking.
pi_70297046
Hey, leuk, één van de bloggers in het topic.
pi_70297129
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:21 schreef Isegrim het volgende:
Hey, leuk, één van de bloggers in het topic.
Normaal gesproken zie ik de referring links niet zo snel omdat ik redelijk wat pageviews heb per maand en er constant traffic is op het blog, maar toevallig zag ik net FOK voorbij komen en dacht "toch ff spieken"
pi_70297339
Vanavond ga ik dit proberen Ik zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
pi_70298096
Ik heb dit:
http://rumahmakanmurni.bl(...)spanish-tostada.html

En toen dit:
http://fortheloveofcookin(...)chicken-nuggets.html

Met dit:
http://lucullian.blogspot(...)d-paper-chef-40.html

En een vrije vertaling van dit:
http://pastrystudio.blogspot.com/2009/01/apple-of-my-eye.html

gemaakt..

Allemaal errug lekker!

Vooral het voorgerecht was verrassend lekker!
pi_70298132
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:33 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond ga ik dit proberen Ik zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
Klinkt apart!

Ben benieuwd hoe het je smaakt!
pi_70298839
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:33 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond ga ik dit proberen Ik zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
Ziet er uit! Laat ons weten hoe het was.
pi_70299164
deze fotoblog is ook voor fijnproevers http://thisiswhyyourefat.com/
  dinsdag 23 juni 2009 @ 20:54:18 #134
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_70302164
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 19:41 schreef Ra-z het volgende:
deze fotoblog is ook voor fijnproevers http://thisiswhyyourefat.com/
pi_70302996
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 20:54 schreef PoepSnoet het volgende:

[..]

Af en toe zit er wel eens zooi bij waar ik van denk hmm hoe zou dat smaken
  dinsdag 23 juni 2009 @ 21:12:46 #136
221912 minilot
Nancy boy
pi_70303049
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:13 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Lekker zijn die, he! Toen ik het recept zat te bedenken dacht ik dat het volslagen niet zou werken, heb mezelf verbaasd

Mijn verslaving is de pesto baked potatoes en die aardappelen waar ik de pindasaus maar mee gebakken heb! Lazy cooking.
Hela, eerst al Twitter, en nu ook hier!
Bedankt voor al minstens dertig keer een prachtig avondmaal hier in huis!
Let me see you stripped down to the bone
pi_70303888
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:12 schreef minilot het volgende:

[..]

Hela, eerst al Twitter, en nu ook hier!
Bedankt voor al minstens dertig keer een prachtig avondmaal hier in huis!
Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
  dinsdag 23 juni 2009 @ 21:51:07 #138
221912 minilot
Nancy boy
pi_70304665
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:32 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
Mooi! Je hebt mij en mijn lief overigens weer terug aan de aardappelen geholpen. Getraumatiseerd door twee decennia glazige, nare aardappelen naast doodgekookte groenten in onze ouderlijke huizen hadden we aardappelen afgezworen bij het samenwonen..
Nu zijn er na jaren aardappelloosheid weer langzaam aardappelen ingekropen door een paar bijzonder fijne recepten van jou!
Let me see you stripped down to the bone
pi_70304721
Oehhh ik heb er weer eentje die ik zeker moet gaan maken binnenkort: http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/

Ik ga nog 100 kg aankomen door die kutsite.
pi_70304830
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 19:31 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ziet er uit! Laat ons weten hoe het was.
Het smaakt gek De saus lijkt bijna chinezig met het knoflookpoeder, en is toch ergens nog wel een tikkie fruitig, en de balletjes (ik had heel grof gehakt, zelf met een vleesmes aan de slag geweest) waren meer libanees-achtig. Maar ik vond het een zeer wauze combi Morgen lekker kliekjes mee naar m'n werk
pi_70304974
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:55 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Het smaakt gek De saus lijkt bijna chinezig met het knoflookpoeder, en is toch ergens nog wel een tikkie fruitig, en de balletjes (ik had heel grof gehakt, zelf met een vleesmes aan de slag geweest) waren meer libanees-achtig. Maar ik vond het een zeer wauze combi Morgen lekker kliekjes mee naar m'n werk
Klinkt niet slecht, ik hou van aparte combi's en ik hou van de combi fruit + vlees.

Vandaag had ik dit gemaakt: http://onceuponaplate.blo(...)lo-pepper-steak.html

Recept lijkt wat rechttoe-rechtaan / saai, maar was erg lekker. Ik heb wel wat maïzena gebruikt om 't vocht wat in te dikken. Ik heb momenteel een maïzena-tic, maar in dit geval was dat echt een verbetering van het recept.
  dinsdag 23 juni 2009 @ 23:28:09 #142
221912 minilot
Nancy boy
pi_70308693
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:52 schreef Isegrim het volgende:
Oehhh ik heb er weer eentje die ik zeker moet gaan maken binnenkort: http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/

Ik ga nog 100 kg aankomen door die kutsite.

Welneeee!

http://foodgawker.com/?s=low+fat
http://foodgawker.com/?s=vegan+salad
http://foodgawker.com/?s=super+healthy

Let me see you stripped down to the bone
pi_70312313
quote:
Dat zijn meestal niet de dingen waarvan ik denk ' ! '.
  woensdag 24 juni 2009 @ 09:17:07 #144
221912 minilot
Nancy boy
pi_70313597
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 07:56 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dat zijn meestal niet de dingen waarvan ik denk ' ! '.
Oh, daar heb ik gelukkig niet zo'n last van. Ik kan ook heel opgewonden raken van mooie foto's van linzensoep, geroosterde groenten en bevroren druiven...

...of dat heb ik mezelf althans heel grondig wijsgemaakt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_70324279
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:32 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
Je hebt ook heel veel fans zie ik, vooral de vele reacties die je krijgt
Vind de foto's iedere keer weer prachtig, foto's fleuren een recept echt op en is leuker om te zien
pi_70324371
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 14:35 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Je hebt ook heel veel fans zie ik, vooral de vele reacties die je krijgt
Vind de foto's iedere keer weer prachtig, foto's fleuren een recept echt op en is leuker om te zien
Moet er altijd om lachen, omdat als je mijn totale traffic ziet per maand, ik op mijn foodblog bar weinig comments krijg. Ik geloof dat mensen sowieso al weinig commenten op food blogs.
  woensdag 24 juni 2009 @ 14:53:01 #147
37895 Sharkdoggie
Made of chocolate
pi_70324885
Gaaf
Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
*drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
pi_70325599
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 14:38 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Moet er altijd om lachen, omdat als je mijn totale traffic ziet per maand, ik op mijn foodblog bar weinig comments krijg. Ik geloof dat mensen sowieso al weinig commenten op food blogs.
Waar heb je trouwens die maatlepels gekocht? Ik zal het ooit ook eens moeten aanschaffen, is wel handiger.
pi_70325879
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 15:12 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Waar heb je trouwens die maatlepels gekocht? Ik zal het ooit ook eens moeten aanschaffen, is wel handiger.
Ik verzamel die maatlepels. Heb er een hoop in Amerika gekocht en een aantal van Amerikaanse vrienden gehad. Volgens mij verkopen ze ze nu ook bij de marskramer, blokker en zelfs de hema heeft ze.
pi_70444332
Hier ook nog ff mijn cake posten:



http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/
  zondag 28 juni 2009 @ 13:20:18 #151
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_70445211
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 15:20 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Ik verzamel die maatlepels. Heb er een hoop in Amerika gekocht en een aantal van Amerikaanse vrienden gehad. Volgens mij verkopen ze ze nu ook bij de marskramer, blokker en zelfs de hema heeft ze.
Ik heb een paar weken geleden bij de lokale kookwinkel zowel cups als maatlepels aangeschaft, omdat ik gek werd van het omerkenen (en heb er inmiddels al zeker 10 recepten van Kay mee gemaakt), die zijn hier in NL ook gewoon te koop hoor ,
Nulla verba sed acta
pi_70445693
Ik moet die ook eens kopen. Wel zo handig.
  zondag 28 juni 2009 @ 13:47:29 #153
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_70445842
quote:
Op zondag 28 juni 2009 13:40 schreef Isegrim het volgende:
Ik moet die ook eens kopen. Wel zo handig.
Het Kookpunt heeft ze ongetwijfeld in het assortiment!
Nulla verba sed acta
pi_70446506
Denk ik ook wel, maar dan waarschijnlijk voor 25 euro.
  zondag 28 juni 2009 @ 14:26:23 #155
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_70446813
quote:
Op zondag 28 juni 2009 14:14 schreef Isegrim het volgende:
Denk ik ook wel, maar dan waarschijnlijk voor 25 euro.
Bij mijn kookwinkel was ik voor een setje cups en een set met teaspoons/tablespoons etc totaal ¤ 15 kwijt. Terwijl de prijzen iha vergelijkbaar zijn met Kookpunt, dus wellicht biedt dat hoop .
Nulla verba sed acta
pi_70453786
De theelepelmaatjes liggen ook bij Ikea, maar helaas zag ik geen maatjes voor cups e.d.

Kookpunt is idd belachelijk duur. Leuk om te kijken hoor en als ze dingen uit het assortiment doen wil er nog wel eens een aantrekkelijke korting op zitten, maar verder...
Sanity is (not) statistical
pi_70453842
Ikea!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_70454404
quote:
Op zondag 28 juni 2009 19:16 schreef Maeghan het volgende:
De theelepelmaatjes liggen ook bij Ikea, maar helaas zag ik geen maatjes voor cups e.d.

Kookpunt is idd belachelijk duur. Leuk om te kijken hoor en als ze dingen uit het assortiment doen wil er nog wel eens een aantrekkelijke korting op zitten, maar verder...
Dat dus.
pi_70454643
Ik heb mijn cupsmaatlepels ook bij Ikea vandaag hoor. Ik ben zelfs aan mijn tweede setje bezig!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zondag 28 juni 2009 @ 20:02:35 #160
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_70455103
quote:
Op zondag 28 juni 2009 19:47 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik heb mijn cupsmaatlepels ook bij Ikea vandaag hoor. Ik ben zelfs aan mijn tweede setje bezig!
Ik zag ze inderdaad op de ikea-site, maar helaas is IKEA voor mij dusdanig ver rijden dat ik die besparing alweer kwijt ben aan benzinekosten...
Nulla verba sed acta
pi_70455934
quote:
Op zondag 28 juni 2009 19:47 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik heb mijn cupsmaatlepels ook bij Ikea vandaag hoor. Ik ben zelfs aan mijn tweede setje bezig!
Misschien waren ze op. In Delft waren er dingen op en in Barendrecht hebben ze die nieuwe bakspulletjes overal en nergens gezet en alles verplaatst. Kon er wel meer niet vinden.
Sanity is (not) statistical
pi_70545563
Wat een site, shit, ik krijg nu echt honger.
pi_70553697
Ook een geweldige site voor die momenten dat je in een opwelling een volledig onbekend product hebt gekocht omdat het er wel leuk uit zag
Sanity is (not) statistical
pi_70633070
Wat een hoop Amerikaanse patriotisme op foodgawker zeg
Het is 4th of july
pi_70633730
Lekker bbq'en in het park/tuin met echte burgers en lappen vlees en daarna vuurwerk kijken.
pi_70635096
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 01:21 schreef ASSpirine het volgende:
Wat een hoop Amerikaanse patriotisme op foodgawker zeg
Het is 4th of july
Ja, al weken. De meeste blogs op de site zijn nou eenmaal Amerikaans.
pi_70636216
Ik heb die rozemarijncake ook gemaakt, Ise. Perfecte structuur, zeg! Maar ik geloof niet dat ik fan ben van dat heel erg rozemarijnige; volgende keer doe ik basilicum en citroen, denk ik
pi_70636274
Ik vond dat juist superlekker en wil de volgende keer méér rozemarijn.
pi_70637398
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 17:46 schreef KayoticKitchen het volgende:
Ik breek even in hoor

Voor zover ik weet kun je wel brisket in Nl kopen. Je zou anders een runderborst braadstuk ervoor in de plaats kunnen nemen.
Ik vind je blog echt te gek! Ik vraag me alleen elke keer af waar je dat schattige oranje mes hebt gekocht! Ik wil ook een!!
pi_70650582
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 11:37 schreef pronkjewail het volgende:

[..]

Ik vind je blog echt te gek! Ik vraag me alleen elke keer af waar je dat schattige oranje mes hebt gekocht! Ik wil ook een!!
Bedankt! Die heb ik door een vriendin uit Amerika laten sturen, was super goedkoop. Het is een 4" Kitchenaid Santoku.Ik heb de grotere versies in het roze (pink ribbon editie) en het zwart.
pi_70651396
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 20:40 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Bedankt! Die heb ik door een vriendin uit Amerika laten sturen, was super goedkoop. Het is een 4" Kitchenaid Santoku.Ik heb de grotere versies in het roze (pink ribbon editie) en het zwart.
Oh, er is ook een roze??? WOW! Ik ga meteen even zoeken en kijken of iemand mij dat kan opsturen. Dank je voor de info!
  Redactie Frontpage zaterdag 4 juli 2009 @ 21:46:30 #172
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_70651839
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 21:22 schreef pronkjewail het volgende:

[..]

Oh, er is ook een roze??? WOW! Ik ga meteen even zoeken en kijken of iemand mij dat kan opsturen. Dank je voor de info!
Even offtopic: wat heb jij een mooie username
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_70653239
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 21:46 schreef Etcetera het volgende:

[..]

Even offtopic: wat heb jij een mooie username
Dankje! Mede-provinciegenoot neem ik aan??
pi_70678291
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 21:22 schreef pronkjewail het volgende:

[..]

Oh, er is ook een roze??? WOW! Ik ga meteen even zoeken en kijken of iemand mij dat kan opsturen. Dank je voor de info!
Ze zijn er in alle kleuren. Van zwart tot lime en rood.
pi_70682660
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 10:44 schreef Isegrim het volgende:
Ik vond dat juist superlekker en wil de volgende keer méér rozemarijn.
Er zit er hier as we speak een in de oven met basilicum en citroen. Ook een geweldige combi
pi_70682693
Ja, alleen vraag ik me af of basilicum 'werkt' in een cake. Ben benieuwd naar je resultaat. Gebruik je verse of gedroogde basilicum?
pi_70683012
Vers. Dat is ook mijn angst, de smaak is zo vluchtig. Maar anders gebruik ik de volgende keer olijfolie met basilicum, dat zou wel moeten werken.
pi_70950823
Dit soort dingen vind ik dus echt helemaal geweldig:

http://foodtease.com/2009/07/braised-cow-lips/

  maandag 13 juli 2009 @ 23:25:36 #179
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_70951396
tvp
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_71237380
Leuke initiatief Kay
Wordt het opsturen niet een beetje een dure grapje?
pi_71249978
quote:
Op donderdag 23 juli 2009 01:03 schreef ASSpirine het volgende:
Leuke initiatief Kay
Wordt het opsturen niet een beetje een dure grapje?
Zo af en toe is dat wel leuk om te doen. Beetje Nederland promoten
pi_71362260
Oooooh, je nieuwe give-away
Me want
  maandag 27 juli 2009 @ 15:25:23 #183
62913 Blik
The one and Only!
pi_71367117
Heb de link doorgestuurd naar mijn vriendin
pi_71408403
OOOhhhjaaah!
  woensdag 29 juli 2009 @ 00:55:16 #185
252563 misterddude
wait whut ?? :S
pi_71415726
ik blijf aant tvp'en
“I want to die in my sleep like my grandfather... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
  woensdag 29 juli 2009 @ 10:06:12 #186
20343 SnuggLe
Drs. Betweter
pi_71419946
Wow, heb net een uurtje zitten kijken op Foodgawker. LEKKER zeg!
En een aantal heerlijke recepten van Kayotic afgehaald.
pi_71419993
Foodgawker is zoiets als een pornosite. Je krijgt er echt onbedwingbare zin in eten van.

Dat heb ik niet met porno hoor, daarvan krijg ik zin in iets anders
pi_71976406
Oe, weer een fijne blog ontdekt dankzij Foodgawker!

http://foodgawker.com/post/archive/pastrypal/

http://www.pastrypal.com

Een jongedame uit New York die haar baan beu was en zomaar besloot om pastry chef te worden en nu, jaren later, met stap voor stap-fotootjes aan haar lezers uitlegt hoe je geniale toetjes kunt maken

Favorieten tot nu toe zijn de citroenmousse van zelfgemaakte lemon curd: Linkje

En de melkchocolademousse met karamel: Linkje

Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 18 augustus 2009 @ 12:40:50 #189
8369 speknek
Another day another slay
pi_71976821
Foodgawker. .
Dit topic. .
Onmeunige honger. .
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_71977070
quote:
Favorieten tot nu toe zijn de citroenmousse van zelfgemaakte lemon curd: Linkje


Er staat in het recept 'heavy cream'. Is dat slagroom of mascarpone? Klinkt zalig iig
pi_71981650
Altijd weer lekker om te zien.
  dinsdag 18 augustus 2009 @ 19:35:25 #192
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_71987887
< verkeerd topic geplaatst> excuses

[ Bericht 37% gewijzigd door fokkerspy op 18-08-2009 20:00:48 ]
Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
pi_71988125
quote:
Op dinsdag 18 augustus 2009 19:35 schreef fokkerspy het volgende:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de kouseband schoon en snijd deze in stukjes. Was de tomaat en snijd hem in partjes.

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook en voeg de kouseband toe, bak nog 2 minuten door. Voeg de partjes tomaat, de bouillontablet en 100 mililiter warm water toe. Doe een deksel op de pan en laat in ca. 10 minuten gaar stoven. Bind het vocht evt. met een klein beetje allesbinder. Maak op smaak met zout en peper.

Rijst opscheppen en vervolgens alles opdienen!
Wanneer doe je het vlees erbij dan? Want ik neem aan dat rundvlees toch wel even moet stoven. Of is het al gaar als je het in dunne reepjes snijdt?
pi_71991093
quote:
Op dinsdag 18 augustus 2009 12:51 schreef French het volgende:

[..]

Er staat in het recept 'heavy cream'. Is dat slagroom of mascarpone? Klinkt zalig iig
Slagroom!
Let me see you stripped down to the bone
  maandag 24 januari 2011 @ 17:15:42 #195
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_91806592
Waarom is er zo lang niet gepost in een topic over Foodgawker :o

Alleen al dit verdient een vermelding hier O+

Een site waar je kan zoeken op 'Rainbow' en dit resultaat krijgt....

Of Halloween, die ideëen...
En zoals al eerder genoemd Pretty

Wat je allemaal met pindakaas kan maken :9~




pi_91806727
Fok heeft tegenwoordig ook een eigen Foodgawker-topic: Fok-Foodgawkers #6 - post hier foto's van je kookkunsten!
pi_91806950
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 mei 2009 20:46 schreef nexus-pilot het volgende:

[..]

wtf...... 5 kilo gehakt met 2 pizza's aan elkaar geplakt... daar ga je een flinke buikpijn van krijgen :% :{w
je vergeet de bacon dreamcatchers :{w
  maandag 24 januari 2011 @ 17:46:39 #198
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_91808200
quote:
1s.gif Op maandag 24 januari 2011 17:17 schreef Isegrim het volgende:
Fok heeft tegenwoordig ook een eigen Foodgawker-topic: Fok-Foodgawkers #6 - post hier foto's van je kookkunsten!
Ja die ken ik ook, leuk :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')