abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_69870797
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:59 schreef ColdFeet het volgende:
WTF is een cupcake-machine?
Muffin maker
* Voor 7 smeuïge muffins
* Vetarm bakken en makkelijk schoon te maken dankzij antiaanbaklaag
* 1.400 watt
14.99
looooooooooooooooool lol
pi_69873418
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
  Redactie Frontpage dinsdag 9 juni 2009 @ 20:17:20 #103
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_69874595
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  dinsdag 9 juni 2009 @ 20:17:23 #104
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_69874597
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 19:41 schreef ColdFeet het volgende:
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
een extra apparaat voor in de kast naast het tosti en het wafelijzer
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_69889289
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 20:17 schreef Etcetera het volgende:
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
Dan nog zou ik liever een oven kopen dan tig van die losse apparaten waar je maar 1 ding mee kunt.
Are you pondering what I'm pondering?
  Redactie Frontpage woensdag 10 juni 2009 @ 10:20:35 #106
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_69889463
ik ook hoor
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  vrijdag 12 juni 2009 @ 08:00:51 #107
221912 minilot
Nancy boy
pi_69962333
Als iemand nog op zoek is naar een fijne salade.. Ik vond afgelopen weekend deze op Foodgawker:



Linkje naar recept

Het is een salade van spinazie, tuinerwtjes, rode ui, feta en grote, gele rozijnen.

Ik heb 'm gisteren toevallig zelf gemaakt en het was ZO LEKKER!
Let me see you stripped down to the bone
pi_69971820
Ik wil een taart maken voor mijn verjaardag, en ik zat te denken aan Schwarzwälder Kirschtorte omdat ik daar als kind verzot op was, maar ik had besloten dat het te veel werk is en de kans op mislukken me te groot is. Maar net typ ik dus bij foodgawker "Birthday" in om inspiratie op te doen, is het derde recept dat naar voren komt deze: http://fooddiary.blogsome.com/2009/06/02/black-forest-cake/
Dat moet gewoon voorbestemd zijn!

Voor nu is het me wat te veel werk maar ik ga hem binnenkort zeker een keertje proberen te maken!
Are you pondering what I'm pondering?
pi_70041475
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:40 schreef minilot het volgende:
Misschien een leuk idee als jullie het hier posten als jullie iets gemaakt hebben dat jullie ontdekten op Foodgawker. Ik zal zo mijn succesjes eens opzoeken..
Ik heb dit gemaakt:

Tabouleh & gegrilde garnalen, meer foto's hier
Gezocht op Tabouleh op Foodgawker en dit gevonden.
looooooooooooooooool lol
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:16:22 #110
122648 Bravebart
København er på plads ja
pi_70200370
Wat een topsite zeg Ik heb alweer weer te veel dingen gezien die ik wil maken
Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:31:00 #111
221912 minilot
Nancy boy
pi_70200752
Soms ook wel lastig..
Heb ik een halve zak spinazie over als restje, zoek ik op 'spinach' voor fijne ideeën, en sta ik een uur later bij de groenteboer een nieuwe zak spinazie te halen omdat ik zoveel gezien heb dat ik ermee wil doen.
Let me see you stripped down to the bone
pi_70200784
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald. Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:40:38 #113
221912 minilot
Nancy boy
pi_70201036
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald. Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
Heb ik inderdaad ook.. Daar staat tegenover dat ik wél minder weggooi (zeg maar: helemaal niets!), omdat ik overal wel iets lekkers voor kan vinden.
Het scheelt nogal dat zowel mijn lief als ik sinds een maand of twee op dieet zijn. Als ik óók nog geld uit moest geven en tijd moest besteden aan ál die koekjes, taartjes en puddinkjes op Foodgawker, dan was het waarschijnlijk wel uit de hand gelopen..
Let me see you stripped down to the bone
pi_70217825
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?

En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...

Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!

[ Bericht 3% gewijzigd door Isegrim op 21-06-2009 12:56:36 ]
  zondag 21 juni 2009 @ 13:38:06 #115
221912 minilot
Nancy boy
pi_70219169
quote:
Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?

En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...

Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!
Ja, vraag het Piet!
En als aanvulling op bovenstaand probleem: ik ga potdorie morgen gewoon eens een set maatscheppen bestellen waarmee ik cups kan afmeten! Ik word mopperig van omrekenen.
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 21 juni 2009 @ 19:11:38 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228604
quote:
Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?
Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar ) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.

Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
  zondag 21 juni 2009 @ 19:17:40 #117
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228745
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
quote:
beef brisket,
ofwel runderborst dat in Nederland alleen
wordt gegeten als pastrami of pekelvlees.
Texaanse families houden zelfs wedstrijden
wie de beste brisket kan bereiden. Het
geheim van dit stuk vlees is dat het urenlang
op 110 graden Celsius in de oven moet
garen, daarna nog ongeveer twee uur in de
rookoven en dan bij voorkeur op in water
geweekte houtkrullen van oude whiskyvaten.
Ook Erik Troost heeft in zijn eigen
Krasnapolsky al enige tijd de Texas Beef
Brisket Sandwich op de kaart staan van het
Lounge Restaurant. Het met runderborst
belegde broodje is inmiddels zelfs het best
lopende gerecht op de kaart.


Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
pi_70228798
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:11 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar ) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.

Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...

Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
pi_70228831
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:17 schreef RobinOok het volgende:
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
[..]



Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
Het is anders wel verschrikkelijk lekker hoor. Maar ik zie dat ik het dus zelfs in NL kan krijgen.
  zondag 21 juni 2009 @ 19:24:49 #120
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228959
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:19 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...

Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
Top sirloin betekent volgens mij niks anders dan "bovenste beste" sirloin.
Losse stukjes is wel anders ja, maar ook makkelijker. En in mijn geval, we zijn maar met zijn tweetjes, een stuk praktischer. Lijkt mij dat het in dit geval toch ook vooral om de marinade gaat? In ieder geval makkelijk een keertje uit te proberen met 2 supermarktentrecootjes. En als je dan enthousiast bent kun je altijd nog eens naar een slager stappen. Denk ik dan hoor.
pi_70256486
Wat een fantastische site

Hier ga ik nog heeeel veel inspiratie vandaan halen!

Voorop stond meteen een salade met aardappeltjes, chorizo en rode ui
pi_70263871
Ik blijf maar pagina's doorspitten en dingen opslaan
pi_70267277
Ik ben inmiddels wel verslaafd. Elke ochtend en avond check ik alle nieuwe recepten.
pi_70296079
Ik breek even in hoor

Voor zover ik weet kun je wel brisket in Nl kopen. Je zou anders een runderborst braadstuk ervoor in de plaats kunnen nemen.
pi_70296343
Kayotickitchen

Laatst heb ik je parmesan-bacon wedges gemaakt, mijn gasten hebben genoten!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')