abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 26 mei 2009 @ 21:27:37 #76
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69433111
En zoals beloofd

pi_69433602
Stuur er eentje op, wil je?
pi_69436425
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 20:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben meer van de hartige dingen, maar al die taartjes en koekjes zien er wel goed uit.
Hetzelfde voor mij
Geef mij maar liever een quiche ofzo ipv een taart vol met slagroom, room, chocolade of suikers.
pi_69489315
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 22:46 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Hetzelfde voor mij
Geef mij maar liever een quiche ofzo ipv een taart vol met slagroom, room, chocolade of suikers.
Idem..
Maar ook daarvoor kun je Foodgawker gebruiken!
http://foodgawker.com/?s=quiche

Een paar weken gelden maakte ik deze, met rozemarijn en pancetta:



Linkje naar recept

Was erg lekker!
Let me see you stripped down to the bone
pi_69494848
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 21:27 schreef PoepSnoet het volgende:
En zoals beloofd

[ afbeelding ]
Moooooi.....
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 6 juni 2009 @ 16:36:57 #81
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69772126
Schopje

Ga vanavond eens kijken of ik dit goed op tafel kan krijgen

pi_69774512


ik ben nu deze aan het maken


2 uur later



dit is hem geworden

[ Bericht 39% gewijzigd door soares op 06-06-2009 21:56:32 ]
And It Hurts With Every HeartBeat
pi_69786314
Die site is echt geweldig!
Sanity is (not) statistical
pi_69788589
oh dit is niet goed!
net gezocht op 'white chocolate' van de week eens iets maken
looooooooooooooooool lol
  zondag 7 juni 2009 @ 12:01:28 #85
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_69789703
Ik heb nog elke dag gekeken sinds ik van het bestaan van deze site afweet, mn rijtje bookmarks is zo ongeveer verdubbeld denk ik....
  zondag 7 juni 2009 @ 12:33:44 #86
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_69790509
quote:
Op zaterdag 6 juni 2009 16:36 schreef PoepSnoet het volgende:
Schopje

Ga vanavond eens kijken of ik dit goed op tafel kan krijgen

[ afbeelding ]
Nou ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, de kip zelf wat super zacht, maar het "krokante" laagje leek eerder op natte broodkruimels die in de mayo gedompeld waren...
Beetje jammer
  zondag 7 juni 2009 @ 14:37:30 #87
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_69794100
owjah isegrim vertelde laatst over deze site, maar ik was het weer vergeten.. tot nu..

In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_69800491
Ik heb echt tot half vier vannacht op die site zitten kijken
Sanity is (not) statistical
pi_69800596
ik heb een nieuwe verslaving erbij
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
  zondag 7 juni 2009 @ 20:44:09 #90
221912 minilot
Nancy boy
pi_69806093
Ik dacht ook wel dat ik het beu zou raken, maar ik blijf maar elek dag een paar keer checken of er updates zijn!
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 7 juni 2009 @ 22:24:12 #91
72533 Ienepien
Get on with it!
pi_69810071
Bij mij staan nu deze in de oven:


A lovely moist strawberry cupcake with crunchy crumbly topping.

Receptje

Ik heb alleen de shortcut genomen en de crumbly topping overgeslagen
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure
  maandag 8 juni 2009 @ 10:50:59 #92
229513 Blurred86
Live Positive
pi_69819735
quote:
Op zondag 7 juni 2009 12:01 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb nog elke dag gekeken sinds ik van het bestaan van deze site afweet, mn rijtje bookmarks is zo ongeveer verdubbeld denk ik....
haha, hier precies hetzelfde, ik ben verslaafd
but I am broken too, and spoken for, do not tempt me
pi_69820273
Ik heb ook die knoflookaardappeltjes gemaakt vorige week, inderdaad een aanrader!
Are you pondering what I'm pondering?
pi_69822095
Geniale site, je blijft prachtige foto's tegenkomen en klikken.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_69833785
Ik heb gisteren gekruide rabarbercake gemaakt, echt heel erg lekker! Ik had nog nooit rabarber op, maar dit is wel bevallen.

http://whatsforlunchhoney(...)ced-coffee-cake.html
Sanity is (not) statistical
pi_69833934
quote:
Op zondag 7 juni 2009 22:24 schreef Ienepien het volgende:
Bij mij staan nu deze in de oven:

[ afbeelding ]
A lovely moist strawberry cupcake with crunchy crumbly topping.

Receptje

Ik heb alleen de shortcut genomen en de crumbly topping overgeslagen
De naam van dat cupcakeje is alleen al geweldig!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 8 juni 2009 @ 19:17:20 #97
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_69835179
TVP TVP! Ik ben er eigenlijk wel voor om een Fok Foodgawker topic te fixen! Dan kan iedereen foto's posten van zn/haar eigen geniaal uitziende kooksels
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
  dinsdag 9 juni 2009 @ 07:37:14 #98
72533 Ienepien
Get on with it!
pi_69851112
quote:
Op maandag 8 juni 2009 18:43 schreef Isabeau het volgende:

[..]

De naam van dat cupcakeje is alleen al geweldig!
Ja en ze waren ook erg lekker! Ik heb weer gescoord bij mijn collega's, haha
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure
pi_69865133
Vanaf a.s. maandag bij de Lidl een cupcake-machine, voor de liefhebbers.
pi_69865453
WTF is een cupcake-machine?
pi_69870797
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:59 schreef ColdFeet het volgende:
WTF is een cupcake-machine?
Muffin maker
* Voor 7 smeuïge muffins
* Vetarm bakken en makkelijk schoon te maken dankzij antiaanbaklaag
* 1.400 watt
14.99
looooooooooooooooool lol
pi_69873418
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
  Redactie Frontpage dinsdag 9 juni 2009 @ 20:17:20 #103
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_69874595
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  dinsdag 9 juni 2009 @ 20:17:23 #104
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_69874597
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 19:41 schreef ColdFeet het volgende:
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
een extra apparaat voor in de kast naast het tosti en het wafelijzer
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_69889289
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 20:17 schreef Etcetera het volgende:
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
Dan nog zou ik liever een oven kopen dan tig van die losse apparaten waar je maar 1 ding mee kunt.
Are you pondering what I'm pondering?
  Redactie Frontpage woensdag 10 juni 2009 @ 10:20:35 #106
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_69889463
ik ook hoor
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  vrijdag 12 juni 2009 @ 08:00:51 #107
221912 minilot
Nancy boy
pi_69962333
Als iemand nog op zoek is naar een fijne salade.. Ik vond afgelopen weekend deze op Foodgawker:



Linkje naar recept

Het is een salade van spinazie, tuinerwtjes, rode ui, feta en grote, gele rozijnen.

Ik heb 'm gisteren toevallig zelf gemaakt en het was ZO LEKKER!
Let me see you stripped down to the bone
pi_69971820
Ik wil een taart maken voor mijn verjaardag, en ik zat te denken aan Schwarzwälder Kirschtorte omdat ik daar als kind verzot op was, maar ik had besloten dat het te veel werk is en de kans op mislukken me te groot is. Maar net typ ik dus bij foodgawker "Birthday" in om inspiratie op te doen, is het derde recept dat naar voren komt deze: http://fooddiary.blogsome.com/2009/06/02/black-forest-cake/
Dat moet gewoon voorbestemd zijn!

Voor nu is het me wat te veel werk maar ik ga hem binnenkort zeker een keertje proberen te maken!
Are you pondering what I'm pondering?
pi_70041475
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:40 schreef minilot het volgende:
Misschien een leuk idee als jullie het hier posten als jullie iets gemaakt hebben dat jullie ontdekten op Foodgawker. Ik zal zo mijn succesjes eens opzoeken..
Ik heb dit gemaakt:

Tabouleh & gegrilde garnalen, meer foto's hier
Gezocht op Tabouleh op Foodgawker en dit gevonden.
looooooooooooooooool lol
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:16:22 #110
122648 Bravebart
København er på plads ja
pi_70200370
Wat een topsite zeg Ik heb alweer weer te veel dingen gezien die ik wil maken
Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:31:00 #111
221912 minilot
Nancy boy
pi_70200752
Soms ook wel lastig..
Heb ik een halve zak spinazie over als restje, zoek ik op 'spinach' voor fijne ideeën, en sta ik een uur later bij de groenteboer een nieuwe zak spinazie te halen omdat ik zoveel gezien heb dat ik ermee wil doen.
Let me see you stripped down to the bone
pi_70200784
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald. Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:40:38 #113
221912 minilot
Nancy boy
pi_70201036
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald. Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
Heb ik inderdaad ook.. Daar staat tegenover dat ik wél minder weggooi (zeg maar: helemaal niets!), omdat ik overal wel iets lekkers voor kan vinden.
Het scheelt nogal dat zowel mijn lief als ik sinds een maand of twee op dieet zijn. Als ik óók nog geld uit moest geven en tijd moest besteden aan ál die koekjes, taartjes en puddinkjes op Foodgawker, dan was het waarschijnlijk wel uit de hand gelopen..
Let me see you stripped down to the bone
pi_70217825
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?

En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...

Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!

[ Bericht 3% gewijzigd door Isegrim op 21-06-2009 12:56:36 ]
  zondag 21 juni 2009 @ 13:38:06 #115
221912 minilot
Nancy boy
pi_70219169
quote:
Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?

En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...

Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!
Ja, vraag het Piet!
En als aanvulling op bovenstaand probleem: ik ga potdorie morgen gewoon eens een set maatscheppen bestellen waarmee ik cups kan afmeten! Ik word mopperig van omrekenen.
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 21 juni 2009 @ 19:11:38 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228604
quote:
Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?
Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar ) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.

Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
  zondag 21 juni 2009 @ 19:17:40 #117
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228745
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
quote:
beef brisket,
ofwel runderborst dat in Nederland alleen
wordt gegeten als pastrami of pekelvlees.
Texaanse families houden zelfs wedstrijden
wie de beste brisket kan bereiden. Het
geheim van dit stuk vlees is dat het urenlang
op 110 graden Celsius in de oven moet
garen, daarna nog ongeveer twee uur in de
rookoven en dan bij voorkeur op in water
geweekte houtkrullen van oude whiskyvaten.
Ook Erik Troost heeft in zijn eigen
Krasnapolsky al enige tijd de Texas Beef
Brisket Sandwich op de kaart staan van het
Lounge Restaurant. Het met runderborst
belegde broodje is inmiddels zelfs het best
lopende gerecht op de kaart.


Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
pi_70228798
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:11 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar ) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.

Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...

Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
pi_70228831
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:17 schreef RobinOok het volgende:
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
[..]



Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
Het is anders wel verschrikkelijk lekker hoor. Maar ik zie dat ik het dus zelfs in NL kan krijgen.
  zondag 21 juni 2009 @ 19:24:49 #120
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70228959
quote:
Op zondag 21 juni 2009 19:19 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...

Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
Top sirloin betekent volgens mij niks anders dan "bovenste beste" sirloin.
Losse stukjes is wel anders ja, maar ook makkelijker. En in mijn geval, we zijn maar met zijn tweetjes, een stuk praktischer. Lijkt mij dat het in dit geval toch ook vooral om de marinade gaat? In ieder geval makkelijk een keertje uit te proberen met 2 supermarktentrecootjes. En als je dan enthousiast bent kun je altijd nog eens naar een slager stappen. Denk ik dan hoor.
pi_70256486
Wat een fantastische site

Hier ga ik nog heeeel veel inspiratie vandaan halen!

Voorop stond meteen een salade met aardappeltjes, chorizo en rode ui
pi_70263871
Ik blijf maar pagina's doorspitten en dingen opslaan
pi_70267277
Ik ben inmiddels wel verslaafd. Elke ochtend en avond check ik alle nieuwe recepten.
pi_70296079
Ik breek even in hoor

Voor zover ik weet kun je wel brisket in Nl kopen. Je zou anders een runderborst braadstuk ervoor in de plaats kunnen nemen.
pi_70296343
Kayotickitchen

Laatst heb ik je parmesan-bacon wedges gemaakt, mijn gasten hebben genoten!
pi_70296823
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 17:57 schreef TN-FR het volgende:
Kayotickitchen

Laatst heb ik je parmesan-bacon wedges gemaakt, mijn gasten hebben genoten!
Lekker zijn die, he! Toen ik het recept zat te bedenken dacht ik dat het volslagen niet zou werken, heb mezelf verbaasd

Mijn verslaving is de pesto baked potatoes en die aardappelen waar ik de pindasaus maar mee gebakken heb! Lazy cooking.
pi_70297046
Hey, leuk, één van de bloggers in het topic.
pi_70297129
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:21 schreef Isegrim het volgende:
Hey, leuk, één van de bloggers in het topic.
Normaal gesproken zie ik de referring links niet zo snel omdat ik redelijk wat pageviews heb per maand en er constant traffic is op het blog, maar toevallig zag ik net FOK voorbij komen en dacht "toch ff spieken"
pi_70297339
Vanavond ga ik dit proberen Ik zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
pi_70298096
Ik heb dit:
http://rumahmakanmurni.bl(...)spanish-tostada.html

En toen dit:
http://fortheloveofcookin(...)chicken-nuggets.html

Met dit:
http://lucullian.blogspot(...)d-paper-chef-40.html

En een vrije vertaling van dit:
http://pastrystudio.blogspot.com/2009/01/apple-of-my-eye.html

gemaakt..

Allemaal errug lekker!

Vooral het voorgerecht was verrassend lekker!
pi_70298132
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:33 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond ga ik dit proberen Ik zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
Klinkt apart!

Ben benieuwd hoe het je smaakt!
pi_70298839
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:33 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond ga ik dit proberen Ik zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
Ziet er uit! Laat ons weten hoe het was.
pi_70299164
deze fotoblog is ook voor fijnproevers http://thisiswhyyourefat.com/
  dinsdag 23 juni 2009 @ 20:54:18 #134
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_70302164
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 19:41 schreef Ra-z het volgende:
deze fotoblog is ook voor fijnproevers http://thisiswhyyourefat.com/
pi_70302996
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 20:54 schreef PoepSnoet het volgende:

[..]

Af en toe zit er wel eens zooi bij waar ik van denk hmm hoe zou dat smaken
  dinsdag 23 juni 2009 @ 21:12:46 #136
221912 minilot
Nancy boy
pi_70303049
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 18:13 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Lekker zijn die, he! Toen ik het recept zat te bedenken dacht ik dat het volslagen niet zou werken, heb mezelf verbaasd

Mijn verslaving is de pesto baked potatoes en die aardappelen waar ik de pindasaus maar mee gebakken heb! Lazy cooking.
Hela, eerst al Twitter, en nu ook hier!
Bedankt voor al minstens dertig keer een prachtig avondmaal hier in huis!
Let me see you stripped down to the bone
pi_70303888
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:12 schreef minilot het volgende:

[..]

Hela, eerst al Twitter, en nu ook hier!
Bedankt voor al minstens dertig keer een prachtig avondmaal hier in huis!
Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
  dinsdag 23 juni 2009 @ 21:51:07 #138
221912 minilot
Nancy boy
pi_70304665
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:32 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
Mooi! Je hebt mij en mijn lief overigens weer terug aan de aardappelen geholpen. Getraumatiseerd door twee decennia glazige, nare aardappelen naast doodgekookte groenten in onze ouderlijke huizen hadden we aardappelen afgezworen bij het samenwonen..
Nu zijn er na jaren aardappelloosheid weer langzaam aardappelen ingekropen door een paar bijzonder fijne recepten van jou!
Let me see you stripped down to the bone
pi_70304721
Oehhh ik heb er weer eentje die ik zeker moet gaan maken binnenkort: http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/

Ik ga nog 100 kg aankomen door die kutsite.
pi_70304830
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 19:31 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ziet er uit! Laat ons weten hoe het was.
Het smaakt gek De saus lijkt bijna chinezig met het knoflookpoeder, en is toch ergens nog wel een tikkie fruitig, en de balletjes (ik had heel grof gehakt, zelf met een vleesmes aan de slag geweest) waren meer libanees-achtig. Maar ik vond het een zeer wauze combi Morgen lekker kliekjes mee naar m'n werk
pi_70304974
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:55 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Het smaakt gek De saus lijkt bijna chinezig met het knoflookpoeder, en is toch ergens nog wel een tikkie fruitig, en de balletjes (ik had heel grof gehakt, zelf met een vleesmes aan de slag geweest) waren meer libanees-achtig. Maar ik vond het een zeer wauze combi Morgen lekker kliekjes mee naar m'n werk
Klinkt niet slecht, ik hou van aparte combi's en ik hou van de combi fruit + vlees.

Vandaag had ik dit gemaakt: http://onceuponaplate.blo(...)lo-pepper-steak.html

Recept lijkt wat rechttoe-rechtaan / saai, maar was erg lekker. Ik heb wel wat maïzena gebruikt om 't vocht wat in te dikken. Ik heb momenteel een maïzena-tic, maar in dit geval was dat echt een verbetering van het recept.
  dinsdag 23 juni 2009 @ 23:28:09 #142
221912 minilot
Nancy boy
pi_70308693
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:52 schreef Isegrim het volgende:
Oehhh ik heb er weer eentje die ik zeker moet gaan maken binnenkort: http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/

Ik ga nog 100 kg aankomen door die kutsite.

Welneeee!

http://foodgawker.com/?s=low+fat
http://foodgawker.com/?s=vegan+salad
http://foodgawker.com/?s=super+healthy

Let me see you stripped down to the bone
pi_70312313
quote:
Dat zijn meestal niet de dingen waarvan ik denk ' ! '.
  woensdag 24 juni 2009 @ 09:17:07 #144
221912 minilot
Nancy boy
pi_70313597
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 07:56 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dat zijn meestal niet de dingen waarvan ik denk ' ! '.
Oh, daar heb ik gelukkig niet zo'n last van. Ik kan ook heel opgewonden raken van mooie foto's van linzensoep, geroosterde groenten en bevroren druiven...

...of dat heb ik mezelf althans heel grondig wijsgemaakt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_70324279
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 21:32 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
Je hebt ook heel veel fans zie ik, vooral de vele reacties die je krijgt
Vind de foto's iedere keer weer prachtig, foto's fleuren een recept echt op en is leuker om te zien
pi_70324371
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 14:35 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Je hebt ook heel veel fans zie ik, vooral de vele reacties die je krijgt
Vind de foto's iedere keer weer prachtig, foto's fleuren een recept echt op en is leuker om te zien
Moet er altijd om lachen, omdat als je mijn totale traffic ziet per maand, ik op mijn foodblog bar weinig comments krijg. Ik geloof dat mensen sowieso al weinig commenten op food blogs.
  woensdag 24 juni 2009 @ 14:53:01 #147
37895 Sharkdoggie
Made of chocolate
pi_70324885
Gaaf
Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
*drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
pi_70325599
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 14:38 schreef KayoticKitchen het volgende:

[..]

Moet er altijd om lachen, omdat als je mijn totale traffic ziet per maand, ik op mijn foodblog bar weinig comments krijg. Ik geloof dat mensen sowieso al weinig commenten op food blogs.
Waar heb je trouwens die maatlepels gekocht? Ik zal het ooit ook eens moeten aanschaffen, is wel handiger.
pi_70325879
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 15:12 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Waar heb je trouwens die maatlepels gekocht? Ik zal het ooit ook eens moeten aanschaffen, is wel handiger.
Ik verzamel die maatlepels. Heb er een hoop in Amerika gekocht en een aantal van Amerikaanse vrienden gehad. Volgens mij verkopen ze ze nu ook bij de marskramer, blokker en zelfs de hema heeft ze.
pi_70444332
Hier ook nog ff mijn cake posten:



http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')