Hetzelfde voor mijquote:Op dinsdag 26 mei 2009 20:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben meer van de hartige dingen, maar al die taartjes en koekjes zien er wel goed uit.
Idem..quote:Op dinsdag 26 mei 2009 22:46 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Hetzelfde voor mij
Geef mij maar liever een quiche ofzo ipv een taart vol met slagroom, room, chocolade of suikers.
Moooooi.....quote:
Nou ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, de kip zelf wat super zacht, maar het "krokante" laagje leek eerder op natte broodkruimels die in de mayo gedompeld waren...quote:Op zaterdag 6 juni 2009 16:36 schreef PoepSnoet het volgende:
Schopje![]()
Ga vanavond eens kijken of ik dit goed op tafel kan krijgen
[ afbeelding ]
haha, hier precies hetzelfde, ik ben verslaafdquote:Op zondag 7 juni 2009 12:01 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb nog elke dag gekeken sinds ik van het bestaan van deze site afweet, mn rijtje bookmarks is zo ongeveer verdubbeld denk ik....
De naam van dat cupcakeje is alleen al geweldig!quote:Op zondag 7 juni 2009 22:24 schreef Ienepien het volgende:
Bij mij staan nu deze in de oven:
[ afbeelding ]
A lovely moist strawberry cupcake with crunchy crumbly topping.
Receptje
Ik heb alleen de shortcut genomen en de crumbly topping overgeslagen
Ja en ze waren ook erg lekker! Ik heb weer gescoord bij mijn collega's, hahaquote:Op maandag 8 juni 2009 18:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
De naam van dat cupcakeje is alleen al geweldig!
Muffin makerquote:
een extra apparaat voor in de kastquote:Op dinsdag 9 juni 2009 19:41 schreef ColdFeet het volgende:
OK, dan de vervolgvraag: WTF is de toegevoegde waarde van zo'n ding? Je hebt toch nog steeds een vieze beslagkom? Waarom niet gewoon in de oven bakken?
Dan nog zou ik liever een oven kopen dan tig van die losse apparaten waar je maar 1 ding mee kunt.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 20:17 schreef Etcetera het volgende:
Niet iedereen heeft een geschikte oven/magnetron toch
Ik heb dit gemaakt:quote:Op zondag 24 mei 2009 19:40 schreef minilot het volgende:
Misschien een leuk idee als jullie het hier posten als jullie iets gemaakt hebben dat jullie ontdekten op Foodgawker. Ik zal zo mijn succesjes eens opzoeken..
Heb ik inderdaad ook.. Daar staat tegenover dat ik wél minder weggooi (zeg maar: helemaal niets!), omdat ik overal wel iets lekkers voor kan vinden.quote:Op zaterdag 20 juni 2009 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb mijn hele weekmenu voor de komende week van Foodgawker gehaald.Enige is dat is met Foodgawker erbij waarschijnlijk meer boodschappen doe en dus meer geld kwijt ben. Beetje hetzelfde probleem als minilot dus.
Ja, vraag het Piet!quote:Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?
En ik zou zou graag eens een echte Texaanse brisket maken, maar brisket wordt bij ons ook niet als apart onderdeel verkocht bij mijn weten. Ik zou graag een site vinden die mij kan vertellen wat onze equivalenten zijn van bepaalde US cuts of beef...
Edit: Weet je wat? Ik vraag het Piet!
Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaarquote:Op zondag 21 juni 2009 12:48 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze in de VS een rund in hele andere delen opdelen en dat ik vaak niet weet wat voor onderdeel er bedoeld wordt. Dit ziet er op het plaatje uit als rosbief, maar is het dat ook?
quote:beef brisket,
ofwel runderborst dat in Nederland alleen
wordt gegeten als pastrami of pekelvlees.
Texaanse families houden zelfs wedstrijden
wie de beste brisket kan bereiden. Het
geheim van dit stuk vlees is dat het urenlang
op 110 graden Celsius in de oven moet
garen, daarna nog ongeveer twee uur in de
rookoven en dan bij voorkeur op in water
geweekte houtkrullen van oude whiskyvaten.
Ook Erik Troost heeft in zijn eigen
Krasnapolsky al enige tijd de Texas Beef
Brisket Sandwich op de kaart staan van het
Lounge Restaurant. Het met runderborst
belegde broodje is inmiddels zelfs het best
lopende gerecht op de kaart.
Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...quote:Op zondag 21 juni 2009 19:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, ze spreken over sirloin en sirloin kennen wij als entrecote. En dan kennen wij dat weer vooral in plakjes, maar je kunt het ook in een dikker stuk (meerdere plakken aan elkaar) kopen bij de slager. Misschien moet je het dan wel even bestellen.
Maar euh, met die marinade in dat recept kun je ook gewoon een los entrecootje gebruiken. En dan minuutje per kant grillen, hooguit.
Het is anders wel verschrikkelijk lekker hoor.quote:Op zondag 21 juni 2009 19:17 schreef RobinOok het volgende:
En beef briket kende ik niet, maar dit is wat ik erover vond:
[..]
Misschien een aardige slager opzoeken? Al zou ik er de moeite niet voor willen doen, denk ik.
Top sirloin betekent volgens mij niks anders dan "bovenste beste" sirloin.quote:Op zondag 21 juni 2009 19:19 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ze hebben het over 'top sirloin'. Sirloin is niet taai...
Losse lapjes kan ook, maar is toch vaak anders dan wanneer je een groot stuk langzamer klaarmaakt.
Lekker zijn die, he! Toen ik het recept zat te bedenken dacht ik dat het volslagen niet zou werken, heb mezelf verbaasdquote:Op dinsdag 23 juni 2009 17:57 schreef TN-FR het volgende:
Kayotickitchen![]()
Laatst heb ik je parmesan-bacon wedges gemaakt, mijn gasten hebben genoten!
Normaal gesproken zie ik de referring links niet zo snel omdat ik redelijk wat pageviews heb per maand en er constant traffic is op het blog, maar toevallig zag ik net FOK voorbij komen en dacht "toch ff spieken"quote:Op dinsdag 23 juni 2009 18:21 schreef Isegrim het volgende:
Hey, leuk, één van de bloggers in het topic.
Klinkt apart!quote:Op dinsdag 23 juni 2009 18:33 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond ga ik dit proberenIk zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
Ziet erquote:Op dinsdag 23 juni 2009 18:33 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond ga ik dit proberenIk zocht eigenlijk naar zoete recepten met blueberry's, maar allez, 't is het proberen waard!
quote:Op dinsdag 23 juni 2009 19:41 schreef Ra-z het volgende:
deze fotoblog is ook voor fijnproevers http://thisiswhyyourefat.com/
Hela, eerst al Twitter, en nu ook hier!quote:Op dinsdag 23 juni 2009 18:13 schreef KayoticKitchen het volgende:
[..]
Lekker zijn die, he! Toen ik het recept zat te bedenken dacht ik dat het volslagen niet zou werken, heb mezelf verbaasd
Mijn verslaving is de pesto baked potatoes en die aardappelen waar ik de pindasaus maar mee gebakken heb! Lazy cooking.
Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overalquote:Op dinsdag 23 juni 2009 21:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Hela, eerst al Twitter, en nu ook hier!![]()
Bedankt voor al minstens dertig keer een prachtig avondmaal hier in huis!
Mooi! Je hebt mij en mijn lief overigens weer terug aan de aardappelen geholpen. Getraumatiseerd door twee decennia glazige, nare aardappelen naast doodgekookte groenten in onze ouderlijke huizen hadden we aardappelen afgezworen bij het samenwonen..quote:Op dinsdag 23 juni 2009 21:32 schreef KayoticKitchen het volgende:
[..]
Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
Het smaakt gekquote:Op dinsdag 23 juni 2009 19:31 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ziet eruit! Laat ons weten hoe het was.
Klinkt niet slecht, ik hou van aparte combi's en ik hou van de combi fruit + vlees.quote:Op dinsdag 23 juni 2009 21:55 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Het smaakt gekDe saus lijkt bijna chinezig met het knoflookpoeder, en is toch ergens nog wel een tikkie fruitig, en de balletjes (ik had heel grof gehakt, zelf met een vleesmes aan de slag geweest) waren meer libanees-achtig. Maar ik vond het een zeer wauze combi
Morgen lekker kliekjes mee naar m'n werk
quote:Op dinsdag 23 juni 2009 21:52 schreef Isegrim het volgende:
Oehhh ik heb er weer eentje die ik zeker moet gaan maken binnenkort: http://patentandthepantry(...)mary-olive-oil-cake/
Ik ga nog 100 kg aankomen door die kutsite.
Dat zijn meestal niet de dingen waarvan ik denk 'quote:Op dinsdag 23 juni 2009 23:28 schreef minilot het volgende:
[..]
Welneeee!
http://foodgawker.com/?s=low+fat
http://foodgawker.com/?s=vegan+salad
http://foodgawker.com/?s=super+healthy
Oh, daar heb ik gelukkig niet zo'n last van. Ik kan ook heel opgewonden raken van mooie foto's van linzensoep, geroosterde groenten en bevroren druiven...quote:Op woensdag 24 juni 2009 07:56 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat zijn meestal niet de dingen waarvan ik denk '! '.
Je hebt ook heel veel fans zie ik, vooral de vele reacties die je krijgtquote:Op dinsdag 23 juni 2009 21:32 schreef KayoticKitchen het volgende:
[..]
Erg, hé? Ík ben net een epidemie, ben bijna overal
Heb nog een paar leuke recepten klaar liggen!
Moet er altijd om lachen, omdat als je mijn totale traffic ziet per maand, ik op mijn foodblog bar weinig comments krijg. Ik geloof dat mensen sowieso al weinig commenten op food blogs.quote:Op woensdag 24 juni 2009 14:35 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Je hebt ook heel veel fans zie ik, vooral de vele reacties die je krijgt
Vind de foto's iedere keer weer prachtig, foto's fleuren een recept echt op en is leuker om te zien
Waar heb je trouwens die maatlepels gekocht? Ik zal het ooit ook eens moeten aanschaffen, is wel handiger.quote:Op woensdag 24 juni 2009 14:38 schreef KayoticKitchen het volgende:
[..]
Moet er altijd om lachen, omdat als je mijn totale traffic ziet per maand, ik op mijn foodblog bar weinig comments krijg. Ik geloof dat mensen sowieso al weinig commenten op food blogs.
Ik verzamel die maatlepels. Heb er een hoop in Amerika gekocht en een aantal van Amerikaanse vrienden gehad. Volgens mij verkopen ze ze nu ook bij de marskramer, blokker en zelfs de hema heeft ze.quote:Op woensdag 24 juni 2009 15:12 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Waar heb je trouwens die maatlepels gekocht? Ik zal het ooit ook eens moeten aanschaffen, is wel handiger.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |