 
		 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 ). Het was voor een moeilijk publiek, gezien ze niet zo voor rauwe vis zijn
 ). Het was voor een moeilijk publiek, gezien ze niet zo voor rauwe vis zijn 

 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 ). Je hebt enorm groene avocados, dat is een bepaalde soort die zacht is. De andere (kleinere peervormige) moeten wat bruiner zijn. Niet te, want dan zijn ze alleen goed voor de mexicaanse dipsaus
 ). Je hebt enorm groene avocados, dat is een bepaalde soort die zacht is. De andere (kleinere peervormige) moeten wat bruiner zijn. Niet te, want dan zijn ze alleen goed voor de mexicaanse dipsaus 
 
											 
			 
			
			
			Grapje zekerquote:Op maandag 13 juli 2009 12:58 schreef TN-FR het volgende:
Als hij te hard is nog even wegleggen in een zak met een banaan.
 
											 
			 
			
			
			Is geen grap. Werkt prima.quote:Op maandag 13 juli 2009 14:57 schreef AllRight het volgende:
Is dat echt zo of een grap van die banaan?
 
			 
			
			
			En wat dan als je een banaan en een appel bij elkaar legt?quote:
 
			 
			
			
			Dat moet je nooit doen. Die eten elkaar op.quote:Op maandag 13 juli 2009 16:24 schreef Pheno het volgende:
[..]
En wat dan als je een banaan en een appel bij elkaar legt?
 
			 
			
			
			Wat smeert hij nou met een kwastje op de nigiri?quote:Op zaterdag 11 juli 2009 20:04 schreef Stansfield het volgende:
Volgens velen de beste sushi ter wererld.
Vanaf 8 minuten ofzo.
 
			 
			
			
			Wat ik uit de comments kan opmaken http://www.practicallyedible.com/edible.nsf/pages/nikirisaucequote:Op dinsdag 14 juli 2009 12:29 schreef mmascha het volgende:
[..]
Wat smeert hij nou met een kwastje op de nigiri?
Het ziet er te licht uit voor soyasaus.
 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
  
  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
 
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |