abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_65909833
Het vorige deel: < Slank #544 - waar we raad weten met vreemdgangers >

Voor wie is "Slank de herfst in", ook wel bekend als "Slank <seizoen> in/door" bedoeld?
De Slank-topics zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die wel wat kilootjes kwijt willen raken, maar geen overgewicht hebben (BMI van 27 of lager).

Bij een BMI van boven de 27 ben je van harte welkom in het zustertopic Dieetclub. Met een BMI tussen de 25 en 27 mag je zelf beslissen waar je je aanmeldt.
Hoe je je het beste kunt aanmelden kun je lezen onder het kopje 'Ik wil ook!'.

Linkjes
Vroeger hadden we een hele lijst met linkjes; deze linkjes en vele andere (incl. alle oude dieetclublinkjes) zijn hier te vinden: Dieetclub Linksite. Weet je nog een leuke link die er niet tussen staat, geef hem even door in het topic!

Ik wil ook!
Dat kan! Ga naar Dieet-web en maak daar een account aan. Je kunt zelfs een klein profiel aanmaken waarin je gegevens zet. Met je eigen account kun je zelf je updates doorgeven. Dat kun je een keer in de week doen, of dagelijks of wanneer jij maar wilt. We verwachten minimaal een update per maand, ook als je niets bent afgevallen in die periode. Op deze manier kunnen we zien of je nog meedoet. Nadat je een account hebt aangemaakt en een eerste update hebt ingevoerd, moet je Troel even een PM sturen dat je in het lijstje wilt van dit topic, want die zorgt ervoor dat je aan het juiste lijstje gekoppeld wordt. Stuur je geen PM, dan kom je niet in de lijst.

Deelnemers
De volgende lijst is een lijst met deelnemers aan deze reeks. Het is een plaatje dat automatisch geupdate wordt op het moment dat je je gegevens invult.



Mocht je door de slowchat de afvaltips niet meer zien? Dan is dit jouw topic!

Momenteel is het SHE-dieet erg hot. Wil je weten wat het inhoudt, klik dan hier

Mannen kijken : hier

Thuis trainen doe je zo:
klik

Varieren doe je zo:

schema 1
schema 2
schema 3
schema 4


Mocht je de laatste zijn die in een topic post, open dan even een nieuwe! De OP is hier te vinden.

[ Bericht 1% gewijzigd door MevrouwPuff op 10-02-2009 13:03:06 ]
  dinsdag 10 februari 2009 @ 12:57:43 #2
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_65909881
Bonjour
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_65909921
Al 3 minuten open en pas 1 reactie???
  dinsdag 10 februari 2009 @ 12:59:41 #4
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_65909935
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 12:59 schreef Liejannuh het volgende:
Al 3 minuten open en pas 1 reactie???
Ja, het gaat sloom vandaag!
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_65909939
Tvp. Ik zit weer keihard te studeren. .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_65909958
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 12:59 schreef Liejannuh het volgende:
Al 3 minuten open en pas 1 reactie???
Het was ik!, kon geen hippe volle topictitel bedenken, dus dan wordt ie vast niet gevonden
pi_65909983
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:04:01 #8
71166 AKnynke
is lang niet gek
pi_65910049
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 12:59 schreef Muis006 het volgende:

[..]

Ja, het gaat sloom vandaag!
ik ben sloom vandaag. 2 artikelen gelezen, voor de rest nog niets nuttigs gedaan en het is al 1 uur....nu als lunch m'n beetje couscoussalde.

En ik ben koppig, wacht tot m'n vriendje mij eens belt, ipv dat ik hem altijd moet bellen.
Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig!
pi_65910058
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 12:44 schreef Sugar het volgende:
Maar weet je? Ik weet niet eens hoe je het beste zelf lasagna of pastasaus maakt! Bij mij wordt het altijd een beetje zure net niet-meuk.
Uitje en knoflook fruiten.
Tomaten (met vel) in kwarten erbij gooien.
Kruiden met zout, peper en div kruiden.
Eeuwen (anderhalf uur ongeveer) laten sudderen totdat de velletjes verdwenen zijn.
Pureren met de staafmixer.

Als je het iets meer laat inkoken, kun je het op de pizza gebruiken, wat dunner als saus voor over de pasta of aardappels uit de oven (patatas bravas heet dat geloof ik).

Yammie.
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:05:29 #10
131016 mspoez
Crazy catlady
pi_65910081
Salut. Ik zit mijn HP's af te maken terwijl m'n leerlingen last hebben van het weer en daarom mrBean mogen kijken. En ik zit te verzinnen dat ik een zelfmaakCambridge ga doen na de carnaval. Of, óf, een nieuwe arderobe aanschaf. Kan ook. Een nieuwe lente, een nieuwe msP, one way or another.
Prrrrr
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:07:11 #11
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_65910133
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 13:00 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

Het was ik!, kon geen hippe volle topictitel bedenken, dus dan wordt ie vast niet gevonden
Ik denk dat het grootste struikelblok is dat er 'zomer' in de TT staat. Het is ronduit kutweer
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_65910200
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 13:07 schreef Muis006 het volgende:

[..]

Ik denk dat het grootste struikelblok is dat er 'zomer' in de TT staat. Het is ronduit kutweer
Ohja. Hoe freudiaans
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:10:03 #13
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_65910250
Ik wil zonneschijn!

En spieren
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_65910273
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 13:07 schreef Muis006 het volgende:
Ik denk dat het grootste struikelblok is dat er 'zomer' in de TT staat. Het is ronduit kutweer
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:10:42 #15
71166 AKnynke
is lang niet gek
pi_65910276
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 13:10 schreef Muis006 het volgende:
Ik wil zonneschijn!

En spieren
ik wil dat het gaat dooien zodat ik fatsoenlijk kan fietsen!

Ik wil ik wil ik ik wil zoveel!
Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig!
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:12:48 #16
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_65910351
Slank die gloeiendegloeiendekutlente-want-Nederland-heeft-een-troosteloos-kutklimaat in # 545
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_65910372
Behoorlijk wat sneeuw hier ineens! Wat heb ik gedaan
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:14:18 #18
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_65910399
Hier regent het keihard. En het waait.

Oh zonnig Brabant
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_65910460
Het zure van zelfgemaakte pastasaus krijg je eruit door tijd, tijd en hitte.

Met dit lasagnarecept heb ik al een paar keer erg goed gescoord:

Ingrediënten

1/2 a 1 ui, 3 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, italiaanse kruiden (basilicum, oregano, majoraan, peterselie, paprikapoeder), 1 laurierblaadje, sambal, 3 kleine blikjes tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella (of evt. 8 plakken jonge kaas), 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, suiker, peper en zout.

Bereidingswijze
Voor de bolognesesaus de ui snipperen en in een grote koekenpan met wat olijfolie fruiten, halverwege de fijngesneden knoflook toevoegen. In de kleine braadpan de tomatenpuree hard verwarmen (blijf roeren, anders brandt ze aan),tot deze niet zurig meer ruikt. Het ui/knoflook/olie mengsel toevoegen. In de grote koekenpan weer wat olijfolie verwarmen en het gehakt met de kruiden, zout en peper rul bakken. Toevoegen aan het tomatenpureemengsel, gepelde tomaten en gezeefde tomaten toevoegen en op smaak brengen met sambal, suiker en evt. nog wat kruiden en een laurierblaadje toevoegen. 1/2 uur a 3 kwartier op laag vuur laten sudderen met deksel op de pan, af en toe roeren. Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 gr. C. Voor de bechamelsaus de boter smelten (niet bruin laten worden), bloem erdoor roeren en verwarmen (schrik niet; het wordt een soort klont, maar dat komt goed!). Daarna beetje bij beetje de koude melk met een garde erdoor roeren. Laten koken en blijven roeren tot je een dikke saus hebt. Op smaak brengen met zout en peper.
In een ingevette ovenschaal 1 laag lasagnevellen leggen. Vervolgens bedekken met 1/3 van de bechamelsaus, 1/3 van de bolognesesaus en 1 in plakjes gesneden bolletje mozzarella of 4 plakken kaas. Nu weer herhalen met een laag lasagnevellen, saus en kaas, vervolgens nog zon laag maar dan zonder kaas. Afdekken met aluminium-folie en in de oven schuiven, boven het midden. Na 30 min. de folie verwijderen en nog 15 min. in de oven laten. Als het "knettert" is het klaar.
pi_65910502
Een lijstje bij wijze van TVP
O: brinta en een glas verse jus
T: plakje ontbijtkoek bij een koffie met melk
L: twee boterhammen met pindakaas, druifjes
T: vitalinea en een paar pecannootjes
D: ??? Iets heel makkelijks en snels, want ik heb een half uurtje en dan moet ik weer weg. Tips??
Venus in pocketformaat
© loveli
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:19:17 #21
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_65910559
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 13:07 schreef Muis006 het volgende:

[..]

Ik denk dat het grootste struikelblok is dat er 'zomer' in de TT staat. Het is ronduit kutweer
Maar vanochtend sneeuwde het hier en dat was zo mooi .

Maar toch wil ik ook zomer. Nu! .
Niet meer actief op Fok!
  dinsdag 10 februari 2009 @ 13:19:45 #22
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_65910571
Ik krijg de tomatenvelletjes nooit helemaal weggesudderd, ook niet van de SHE saus. En dus sta ik dan een eeuwigheid te vissen.

Overigens, over pakjes en zakjes. Dit is een heel handig topic met daarin de recepten om zelf, zonder pakjes of zakjes, de wereldgerechten na te maken:

Knorr Wereldgerechten - De ECHTE recepten!

En dan meteen een vraag voor de culi's die hier zitten, weet iemand hoe je lekker je bami en/of nasi kruid zonder zo'n kant en klaar zakje van conimex daarvoor te gebruiken? Want die gebruik ik dus wel nog steeds omdat ik niet weet hoe ik de boel anders aan moet maken.
***
pi_65910611
O: Grapefruit
T: Kiwi
L: 2 gekookte eitjes, appel + kop cup a soup
T: Sinasappel
T: Appel of grapefruit
D: Roerbakgroens + tartaartje
T: uurtje loopband
Fok!bejaarde
pi_65910635
Ohja: vanaf 1/4 sta ik op straat.
Fok!bejaarde
pi_65910662
quote:
Op dinsdag 10 februari 2009 13:21 schreef Anosmie het volgende:
Ohja: vanaf 1/4 sta ik op straat.
Hoe dat?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')