abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 1 januari 2009 @ 18:20:05 #1
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_64559684
Ben benieuwd of hij in de CL gaat spelen.
pi_64559705
Eens kijken wat hij er van het weekend van bakt
pi_64559763
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 18:21 schreef sjimz het volgende:
Ben benieuwd of hij in de CL gaat spelen.
Ik vrees van niet... Denk dat Ramos toch voor Diarra kiest.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  donderdag 1 januari 2009 @ 18:27:34 #5
67174 Dos37
Come on Twente
pi_64559805
Ik ben al benieuwd hoe ie dit weekend gaat doen.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  donderdag 1 januari 2009 @ 18:28:31 #6
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_64559824
Zou wel leuk zijn, debuteren met een treffer,
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_64560253
Vamos KJH
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
pi_64560311
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 18:22 schreef HeinekenAFCA het volgende:
Eens kijken wat hij er van het weekend van bakt
Is hij alweer wedstrijdfit dan?
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 1 januari 2009 @ 18:53:56 #9
93214 DeTolk
Elk puntje telt.
pi_64560435
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 18:27 schreef Dos37 het volgende:
Ik ben al benieuwd hoe ie dit weekend gaat doen.
Thuis tegen Villarreal moet wel lukken
pi_64561838
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 18:49 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Is hij alweer wedstrijdfit dan?
Hij is fit maar mist inderdaad nog flinke speelritme. Zondag lijkt mij ook nog te vroeg voor hem te komen.
pi_64562730
zondag goaltje zou mooi zijn.
lollig
pi_64562772
ik gok erpo dat hij er een stuk of tien inlegt komend weekend.
pi_64562844
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 20:16 schreef Pizzakoppo het volgende:
ik gok erpo dat hij er een stuk of tien inlegt komend weekend.
minimaal, villareal is een soort van de graafschap
lollig
  vrijdag 2 januari 2009 @ 08:58:52 #14
144262 thewishmaster
Born and Raised in Amsterdam
pi_64574506
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 20:18 schreef ub40_bboy het volgende:

[..]

minimaal, villareal is een soort van de graafschap
Vandaar dat ze dit seizoen ook in de Champions League spelen.
pi_64574875
Hup Klaas, laat alle criticasters eens een poepje ruiken!
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_64575524
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 08:58 schreef thewishmaster het volgende:

[..]

Vandaar dat ze dit seizoen ook in de Champions League spelen.
pi_64578146
quote:
De kunst van het scoren volgens Klaas-Jan Huntelaar

door Jop van Kempen en Dick Sintenie. vrijdag 02 januari 2009 | 03:35 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 02 januari 2009 | 09:21

Klaas-Jan Huntelaar: "Ik kijk eigenlijk nooit naar verzamelde doelpunten van mezelf. Maar het is leuk om jezelf vaak te zien scoren. Als ik terugkijk naar mijn invalbeurt voor PSV, als junior nog, valt me wel op dat ik nog een spillebeen was."

"Ik vind het moeilijk te zeggen wat een typische Huntelaar-goal is. Ik denk gewoon recht op het doel af. De kortste weg. En een goal die het gevolg is van teamspel, afgemaakt binnen de zestien. Ik heb één keer vanaf de aftrap gescoord. In de jeugd. Je mag de stilliggende bal in één keer in het doel schieten. Veel spelers weten dat niet, ik wel."

"Ik houd niet bij hoeveel goals ik precies heb gemaakt. Ik weet het wel ongeveer. Romario wilde per se aan de duizend goals komen, en hij is daarvoor nog eens helemaal vanuit Brazilië naar Nederland gekomen om doelpunten uit oefenwedstrijden op te vissen. Maar zo'n doel heb ik niet. Een spits is vaak de enige speler die twee tegenstanders heeft. Dat is een nadeel, maar je kunt ook profiteren van verwarring bij het centrale duo. Dat ze van elkaar denken dat ze je dekken, maar dat niemand het doet. Dat is een kwestie van goed vrijlopen. Ik kijk waar de ruimte ligt. Dat doe ik met mijn verstand en op mijn gevoel."

Ruud Geels.
"Ik heb hem nooit zien spelen – in het echt bedoel ik dan – maar ik ken wel goals van hem. Die kopbal tegen Feyenoord is een karakteristieke. Hoog springen, fantastisch timen en goed koppen, dat waren de kenmerken van Geels. En scherp zijn voor de goal."

"Geels is niet groot voor een kopper, maar Hans Gillhaus en JeanPierre Papin waren ook klein, maar toch goede koppers. Vaak zijn de grootste spitsen niet de beste koppers. Misschien dat lange jongens hun techniek niet ontwikkelen, omdat ze hun duels toch wel winnen. Vroeger had je nog kopspecialisten, nu is dat minder. Er komt altijd wel een keer een voorzet in een wedstrijd, dus ik denk niet dat het aan de verandering van het spel ligt. Dimitar Berbatov is niet echt een kopper. Cristiano Ronaldo ook niet. Emmanuel Adebayor van Arsenal is een redelijke kopper, maar niet echt een specialist. Torres, Rooney, Ibrahimovic en Eto'o ook niet. David Trezeguet en Didier Drogba zijn redelijke koppers. En ik vind Hernan Crespo een heel goede kopper. Hij slaat echt met zijn hoofd tegen de bal. Vennegoor of Hesselink is ook een echte kopper. En Martin Palermo is een goede. Hij is spits van Boca Juniors en hij speelde bij Villarreal. Hij is ook bekend omdat hij in één wedstrijd drie penalty's heeft gemist, maar dit terzijde. Als kopper zou ik mezelf een zeven geven. Vroeger oefende ik veel met een kopgalg. De laatste jaren knikte ik na de training wel nog regelmatig voorzetten binnen."

"Toen ik in 2006 werd verkozen tot Ajacied van het jaar vroeg ik Ruud Geels om de prijs uit te reiken. Omdat hij een echte spits was. Ik kon kiezen tussen Geels en Marco van Basten, die toen bondscoach was. Zelf was ik destijds nog geen international. Dat was ook een reden om voor Geels te kiezen, want ik houd niet van hielenlikken."

Marco van Basten.
"Hij was er net iets te vroeg om voor mij een idool te zijn. Ik ben van 1983, en hij speelde zijn laatste wedstrijd in 1993. Ik had vroeger wel een poster van Ruud Gullit op mijn kamer. Van Basten is als spits heel compleet. Goals met het hoofd, met links en rechts. Vrije trappen. Die neem ik zelf soms ook. Ik geloof dat ik Mauro Rosales ooit heb weggeduwd bij een vrije trap. Die ging er wel in trouwens. Ik vond de omhaal van Van Basten tegen FC Den Bosch mooier dan die van mij tegen Heracles. Zelfs als hij viel, was dat sierlijk. Hij had sowieso een mooie stijl. Ik vind zelf dat ik er ook best mooi uitzie op het veld. Niet hoekig of zo. Ik ben gelukkig bijna nooit geblesseerd (klopt af, red.), al zit ik nu met een enkelblessure. Ik heb er wel eens, maar nooit lang, over nagedacht dat mijn loopbaan in één keer voorbij kan zijn. Van Basten doet op trainingen bijna niet meer mee vanwege zijn enkelblessure, dus zag ik nooit meer een glimp van zijn klasse. Dat heb ik wel gezien bij de afscheidswedstrijd van Dennis Bergkamp in Londen. Toen had hij heel lang geen bal meer aangeraakt, maar in een paar minuten had hij een paar schitterende acties. Ik kende Van Basten al als bondscoach van het Nederlands elftal. Daarom had ik bij Ajax minder het gevoel dat ik examen deed. Hij let weliswaar extra scherp op spitsen, maar ik heb met Van Basten nooit in detail gesproken over spitsenzaken. Zijn aandacht ging bij Ajax de eerste tijd meer uit naar verdediging en opbouw."

"Buiten zijn mooie stijl heeft Van Basten grote prijzen gewonnen. Landskampioenschappen in Nederland en Italië, het Europees kampioenschap in 1988, de Europa Cup I en de Europa Cup II met Ajax in 1987. Ik heb veel gescoord, maar weinig gewonnen. Twee keer de KNVB-beker, twee keer de Johan Cruijff-schaal. Ik heb vorig seizoen 33 doelpunten gemaakt, maar ik zou er zo tien inleveren voor de landstitel. In de jeugd bij PSV ben ik voor het laatst kampioen geworden."

Ruud van Nistelrooij.
" We hebben een beetje dezelfde weg bewandeld. Hij: FC Den Bosch, SC Heerenveen, PSV, Manchester United en Real Madrid. Ik: De Graafschap, AGOVV, Heerenveen, Ajax en Real Madrid. Dat ik bij Oranje in de voetsporen ben getreden van Van Nistelrooij is een droom die uitkomt. Maar je groeit er naartoe. De stap komt steeds dichterbij, dus ik werd niet meer overdonderd toen het zover was. Van Nistelrooij is een van de grootste spitsen van Nederland. Ik heb veel respect voor hem. In elke competitie waar hij heeft gespeeld, heeft hij het waargemaakt. Hij scoort overal, maar bij Manchester United vond ik hem fysiek het sterkste. Had hij soms rushes vanaf het middenveld. Van Nistelrooij is één van de Nederlandse grote drie van de laatste decennia: Van Basten, Kluivert, Van Nistelrooij. Ik zie Cruijff niet als spits, want hij was de draaischijf van het hele team. En Bergkamp was een nummer tien. Omdat ik na de jeugdopleiding bij PSV niet kon doorbreken, heb ik een stap teruggezet naar de eerste divisie. Daar zit een risico aan. Voor hetzelfde geld doe je het daar slecht en ben je weg. Maar ik ben blij dat ik de laagste regionen van het betaalde voetbal heb meegemaakt. Er is minder pers en minder geld, maar het voetbal op zich is hetzelfde, alleen gaat het minder snel. Ik ben steeds een stap omhoog gegaan met een jaar of anderhalf jaar ertussen. Ik heb bijna drie jaar bij Ajax gespeeld, het langste tot nu toe. Als je op een hoger niveau gaat spelen, ontwikkel je je beter. Dat merkte ik steeds. Alles ging sneller en ik werd beter. Dat verwacht ik bij Madrid ook."

"Ik heb veel in mezelf geïnvesteerd. Ik heb bijvoorbeeld sprinttraining gevolgd bij Troy Douglas. Met resultaat. Ik ben sneller geworden en mijn looptechniek wordt ook nog beter. Ik loop nu minder op de buitenkant van mijn voeten, meer op de bal van de voet."

"Als ik een periode heb waarin ik minder scoor, ga ik niet méér trainen. Ook niet minder. Vroeger zou ik juist nog harder hebben gewerkt, maar nu blijf ik gewoon hetzelfde doen. Daar voel ik me het lekkerste bij en dan komen de goals vanzelf weer."

Filippo Inzaghi.
" Hij scoort voor AC Milan twee keer in de Champions Leaguefinale van 2007. Bij de eerste goal raakt hij een vrije trap van Pirlo met zijn borstkas, waardoor de bal het doel ingaat. Hij loopt eigenlijk in de weg, want hij gaat voor de rebound. Maar die goal komt wel op zijn naam, wat mij betreft. Zonder zijn ribben was er geen goal."

"Zijn tweede goal in die finale is knapper. Hij wordt aan de zijkant van het veld diep gestuurd en hij schiet de bal onder doelman Reina door. Hij schiet heel snel, hij raakt 'm ook niet vol, want anders houdt Reina die bal tegen. Dat hij de bal half raakt, is bewust. Hij voelt dat-ie er anders niet ingaat."

"Inzaghi is niet mijn favoriete speler, maar ik kan wel genieten van zijn scherpte voor de goal. Ik heb van Jaap Stam gehoord dat hij tijdens de trainingen niet meedoet met rondo's. Meevoetballen is niet zijn kwaliteit. Koppen ook niet. Zijn snelheid ook niet echt. Doelpunten maken, dat is zijn kwaliteit. En daar is hij heel goed in.

Mensen doen daar wel eens lacherig over, maar dat vind ik triest van die mensen. Inzaghi heeft het elke keer bewezen, bij elke club. Ik heb daar respect voor."

" Inzaghi is eigenlijk het best als hij de bal niet heeft. Hij wil de bal ook niet. Alleen bij een eindpass voor de goal, wanneer hij kan scoren. Een balletjesafwachter, ja. Roy Makaay is ook zo'n type. Ik wil zelf deel uitmaken van de wedstrijd. Ik wil ook lekker voetballen. En ik vind een mooie assist net zo lekker als een doelpunt."

"De manier van juichen van Inzaghi is mooi. Bij elke intikker gaat hij helemaal uit zijn dak. Ik begrijp dat wel. Hij is daar zo mee bezig, dus als het lukt is dat geweldig. Het tekent zijn fanatisme. Ik ben zelf nooit zo uitbundig wanneer ik heb gescoord. Althans, aan de buitenkant zie je dat niet. Van binnen ben ik het wel."

Zlatan Ibrahimovic
.
" Hij heeft in zijn jaren bij Ajax niet veel gescoord. Dertien in een seizoen was het meeste. Maar dat doelpunt dat hij tegen NAC heeft gemaakt was ongelofelijk. De mensen zullen mij zo'n doelpunt nooit zien maken.

Tijdens die actie komt hij in een flow, daarom speelt hij die bal ook niet meer af. Ik zou hem op een bepaald moment hebben afgespeeld op de rechtsbuiten en het strafschopgebied inlopen. Hij is een pleintjesvoetballer. Zlatan weet voor die actie niet waar hij aan begint. Hij focust zich meer op passeren, ik focus me meer op effectiviteit. Maar bij dit doelpunt gaat het samen, en daarom is het zo mooi."

" Het is goed dat Zlatan naar Italië is gegaan. Daar koppelt hij zijn techniek ook meer aan doelpunten. Hij maakt nog steeds mooie acties, maar hij scoort meer. Hij heeft bij Inter ook veel mensen om zich heen die hem volledig ontzien bij verdedigende arbeid. Hij mag zijn ding doen, anderen werken voor hem. Ik zou mezelf best in zo'n systeem kunnen vinden. Zolang het team maar wint.

Wat Zlatan uniek maakt, is de combinatie van kracht en techniek. Hij is vreselijk sterk. Dat is belangrijk. Voetballers worden steeds atletischer. Ik werk er zelf ook hard aan."
pi_64578249
Dat afscheid met YNWA en die fakkels in een statief geval was wel een beetje gemaakt
  vrijdag 2 januari 2009 @ 14:39:56 #19
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_64578515
Ik gun het directe entiteit Huntelaar als geen ander, hij heeft een beetje hetzelfde pad bewandeld als Superstar van Nistelrooy. M.i. is Huntelaar meer een killer dan fijne Ruudje. Fijne Ruudje is daarentegen wel veel technischer.

²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_64578585
Hetzelfde pad bewandeld? Ja misschien toen ze een keer op trainingskamp bij Oranje waren ofzo...
pi_64578641
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 14:42 schreef TerroRobbie het volgende:
Hetzelfde pad bewandeld? Ja misschien toen ze een keer op trainingskamp bij Oranje waren ofzo...
Van matige clubjes als FC Den Bosch en AGOVV -> Heerenveen -> Nederlandse topclub -> Buitenlandse topclub. Toch best wel wat overeenkomsten qua carrièreverloop hoor.
pi_64578689
Ja als je het zo bekijkt heeft elke transfer overeenkomsten
pi_64578737
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 20:18 schreef ub40_bboy het volgende:

[..]

minimaal, villareal is een soort van de graafschap
Zeg dan niets, als je het Spaanse voetbal niet volgt
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
  vrijdag 2 januari 2009 @ 14:47:18 #24
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_64578759
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 14:45 schreef TerroRobbie het volgende:
Ja als je het zo bekijkt heeft elke transfer overeenkomsten
Neen. Of zie jij wel overeenkomsten tussen de transfer van Julian Jenner en die van Kezman?

²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_64578797
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 14:47 schreef BansheeBoy het volgende:
Neen.
²
Jawel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')