Dan moet je ook niet alleen een hoofdgerecht bestellen!quote:Op woensdag 17 december 2008 17:42 schreef leolinedance het volgende:
Oke, je wilt natuurlijk lekker eten als je naar een restaurant gaat. Maar ook wil je een beetje voldaan naar huis toch? Ik bedoel, als ik er thuis nog een zak chips achteraan moet gooien klopt er iets niet.
Klacht: Te dure restaurants die te weinig voedsel serveren.
van döner word je dikker ghehehehquote:Op woensdag 17 december 2008 17:48 schreef Snorf het volgende:
ga je toch gewoon ff op de terugweg een broodje döner halen?
het is wel heerlijk!quote:Op woensdag 17 december 2008 17:49 schreef Agorias het volgende:
[..]
van döner word je dikker gheheheh.
Dat je de eerste 2uur na het bezoek aan het restaurant geen honger hebt kun je toch wel verwachten als je iets van 50 euro pp betaald.quote:Op woensdag 17 december 2008 17:47 schreef Stienn het volgende:
een restaurant is ook pas goed als je onbeperkt kan opscheppen! luxe doet ons niks! Zolang je de eerste 2 uur na het eten maar geen honger hebt
We willen geen culinaire hoogstandjes, we willen gewoon onze behoefte aan voedsel bevredigen.quote:Op woensdag 17 december 2008 18:00 schreef NiTiN het volgende:
je snapt niks, als het een restaurant is waar je voor een onmogelijk bedrag van die kleine liflaf gerechtjes krijgt, is het:
1) niet eten om het vol raken, maar eten om smaken te proeven en combinaties te ontdekken
2) vaak duurdere, exclusievere ingredienten.
Als je er vol van raakt is het mooi meegenomen, maar het gaat meer om het proeven van culinaire hoogstandjes.
Kun je even uitleggen hoe ik die eerste zin moet lezen (je snapt niks, ....krijgt)? Maar het is natuurlijk belachelijk om na het uit eten gaan nog te gaan snacken, vind je zelf niet? En met een knorrende maag gaan slapen is ook niks.quote:Op woensdag 17 december 2008 18:00 schreef NiTiN het volgende:
je snapt niks, als het een restaurant is waar je voor een onmogelijk bedrag van die kleine liflaf gerechtjes krijgt, is het:
1) niet eten om het vol raken, maar eten om smaken te proeven en combinaties te ontdekken
2) vaak duurdere, exclusievere ingredienten.
Als je er vol van raakt is het mooi meegenomen, maar het gaat meer om het proeven van culinaire hoogstandjes.
Dat is wel toevalligquote:Op woensdag 17 december 2008 18:06 schreef lennartb.nl het volgende:
Mensen die de kwaliteit van een Restaurant...
Je bedoelt Hoot Kwiesien.quote:Op woensdag 17 december 2008 20:18 schreef Mr-Coffee het volgende:
Het was zeker van die hote quisine meuk.
Haute cuisine.quote:
Je kent me niet dus hou je oordeel even voor je jaquote:Op woensdag 17 december 2008 22:35 schreef Rubber_Johnny het volgende:
TS is een boer die hoog opgeeft van Restaurant De Wiener Schnitzel omdat je daar veel krijgt.
Na het eten bij de mac ben ik wel een paar uur vol hoor.quote:Op woensdag 17 december 2008 22:15 schreef gebrokenglas het volgende:
Zelfs bij de McDonalds vult 't niet. een half uur na de big mac heb je alweer een hol gevoel.
Je betaald gewoon bijna 200 piek voor een armoedig maaltje, das gewoon ziek!!!quote:
Dat is typisch Nederlands. In Texas gaat dat er wel anders aan toe. Krijg je je eten voor niets als je je bord leeg eet en reken maar dat het een flinke portie is.quote:Op woensdag 17 december 2008 17:42 schreef leolinedance het volgende:
Oke, je wilt natuurlijk lekker eten als je naar een restaurant gaat. Maar ook wil je een beetje voldaan naar huis toch? Ik bedoel, als ik er thuis nog een zak chips achteraan moet gooien klopt er iets niet.
Klacht: Te dure restaurants die te weinig voedsel serveren.
Meteen nadat ik alles heb opgepeuzeld zit ik ramvol, maar na een uur heb ik weer honger.quote:Op woensdag 17 december 2008 23:50 schreef Chuck_Norris het volgende:
[..]
Na het eten bij de mac ben ik wel een paar uur vol hoor.
Vaak is het ook zoutloos, laf voedsel wat uberhaupt niet vult.quote:
Dat is wat anders dan de klacht in de OP.quote:Op maandag 12 januari 2009 02:28 schreef LikeRedRum het volgende:
[..]
Vaak is het ook zoutloos, laf voedsel wat uberhaupt niet vult.
Een vismousse bijvoorbeeld. Wtf?
Wat mij betreft zit het ertussenin; goed voedsel zonder er elitair over te doen. Reerug ok, kaviaar nee.
Vult ook niet. Na een half uur al weer honger.quote:
Het gaat niet altijd om de hoeveelheid ... maar ook om de sfeer, de smaak, de gezelligheid, enz.quote:Op maandag 12 januari 2009 09:57 schreef de_boswachter het volgende:
Mensen die na van die aftanse restaurants met een aantal sterren gaan omdat ze een aantal sterren hebben
Terwijl je bij de frituur voor 10x minder geld 10x zoveel krijgt
Zal ik eens proberenquote:Op maandag 12 januari 2009 10:12 schreef motherflocker het volgende:
Ik zie dat je Reker als profielplaatje hebt , als in Eindhoven woont ga naar de Griek 'Athene' die zit op de kruisstraat. Je betaalt 15 euro voor hoofdgerecht en dan krijg je vlees, veel vlees!
Ik kan gerust met mijn vriendin in de frituur eten en alsnog een romantisch avondje hebben. Hoef ik geen 100 euro voor te spenderen en een Entrecote of hoe heet die dure rommel in mijn nek te hebben gehad. Frikadelletje is net zo lekkerquote:Op maandag 12 januari 2009 09:58 schreef SuperwormJim het volgende:
Het gaat niet altijd om de hoeveelheid ... maar ook om de sfeer, de smaak, de gezelligheid, enz.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |