Dan moet je ook niet alleen een hoofdgerecht bestellen!quote:Op woensdag 17 december 2008 17:42 schreef leolinedance het volgende:
Oke, je wilt natuurlijk lekker eten als je naar een restaurant gaat. Maar ook wil je een beetje voldaan naar huis toch? Ik bedoel, als ik er thuis nog een zak chips achteraan moet gooien klopt er iets niet.
Klacht: Te dure restaurants die te weinig voedsel serveren.
van döner word je dikker ghehehehquote:Op woensdag 17 december 2008 17:48 schreef Snorf het volgende:
ga je toch gewoon ff op de terugweg een broodje döner halen?
het is wel heerlijk!quote:Op woensdag 17 december 2008 17:49 schreef Agorias het volgende:
[..]
van döner word je dikker gheheheh.
Dat je de eerste 2uur na het bezoek aan het restaurant geen honger hebt kun je toch wel verwachten als je iets van 50 euro pp betaald.quote:Op woensdag 17 december 2008 17:47 schreef Stienn het volgende:
een restaurant is ook pas goed als je onbeperkt kan opscheppen! luxe doet ons niks! Zolang je de eerste 2 uur na het eten maar geen honger hebt
We willen geen culinaire hoogstandjes, we willen gewoon onze behoefte aan voedsel bevredigen.quote:Op woensdag 17 december 2008 18:00 schreef NiTiN het volgende:
je snapt niks, als het een restaurant is waar je voor een onmogelijk bedrag van die kleine liflaf gerechtjes krijgt, is het:
1) niet eten om het vol raken, maar eten om smaken te proeven en combinaties te ontdekken
2) vaak duurdere, exclusievere ingredienten.
Als je er vol van raakt is het mooi meegenomen, maar het gaat meer om het proeven van culinaire hoogstandjes.
Kun je even uitleggen hoe ik die eerste zin moet lezen (je snapt niks, ....krijgt)? Maar het is natuurlijk belachelijk om na het uit eten gaan nog te gaan snacken, vind je zelf niet? En met een knorrende maag gaan slapen is ook niks.quote:Op woensdag 17 december 2008 18:00 schreef NiTiN het volgende:
je snapt niks, als het een restaurant is waar je voor een onmogelijk bedrag van die kleine liflaf gerechtjes krijgt, is het:
1) niet eten om het vol raken, maar eten om smaken te proeven en combinaties te ontdekken
2) vaak duurdere, exclusievere ingredienten.
Als je er vol van raakt is het mooi meegenomen, maar het gaat meer om het proeven van culinaire hoogstandjes.
Dat is wel toevalligquote:Op woensdag 17 december 2008 18:06 schreef lennartb.nl het volgende:
Mensen die de kwaliteit van een Restaurant...
Je bedoelt Hoot Kwiesien.quote:Op woensdag 17 december 2008 20:18 schreef Mr-Coffee het volgende:
Het was zeker van die hote quisine meuk.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |