Ik vind curry's altijd heel lekker. In restaurants, maar ook met de currypasta's van bijvoorbeeld Patak's of Thai kun je thuis aardig wat lekkere indiase of thaise gerechten maken.quote:Op woensdag 15 oktober 2008 16:47 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Gooi een currytopic open ofzo? Ik heb er ook weinig ervaring mee maar wil wel graag leren want ik vin curry echt![]()
![]()
quote:heb even een vraagje.
Mag graag rijst met rode currypasta (Thai) maken met wat groentes en kip, maar de laatste tijd, ik weet niet waar het aan ligt, is de smaak wat vlakjes.
Waar kan dat aan liggen?
Teveel kokosmelk? Te weinig currypasta? Te veel kan ik er niet in doen, want dan kan ik het niet meer etenmaar is er een manier om wat meer smaak toe te voegen? Wat kruiden? Of vissaus?
bijvoorbeeld? Misschien wat sambal? Iemand tips??
Kijk, dit zijn de betere tips!quote:Op donderdag 16 oktober 2008 15:58 schreef Liejannuh het volgende:
Ik heb geleerd in Thailand dat je je currypasta of zelf moet maken of Mae Ploy Brand moet kopen.
[ afbeelding ]
Te koop bij iedere fatsoenlijke toko.
please doquote:Op donderdag 16 oktober 2008 19:46 schreef saaw het volgende:
heb hier in een thais kookboek een top recept om zelf heerlijke groene curry pasta te maken
zal het eens overtypen voor hier
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |