abonnement Unibet Coolblue
pi_65605806
Ik heb het probleem dat de deeg niet echt goed wordt. Ik heb een combimagnetron met heteluchfunctie.Volgens de verpakking van het deeg moet hij op 190/200 graden.Maar zou het misschien helpen om de oven op de hoogste stand (230 graden) te verwarmen.Zodat het deeg beter rijst?
  Moderator zaterdag 31 januari 2009 @ 21:13:53 #152
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_65606709
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 20:41 schreef Terpentin07 het volgende:
Ik heb het probleem dat de deeg niet echt goed wordt. Ik heb een combimagnetron met heteluchfunctie.Volgens de verpakking van het deeg moet hij op 190/200 graden.Maar zou het misschien helpen om de oven op de hoogste stand (230 graden) te verwarmen.Zodat het deeg beter rijst?
Pak?
Je hebt toch hopelijk geen koopmans gemak in een pak pizzadeeg gehaald he?
Dat is in feite zelfrijzend bakmeel, dat is en niet te vreten en wordt niet mooi knapperig en het rijst niet echt. Brooddeeg moet gist in, geen bakpoeder. Het is wel sneller ja, maar daar is alles mee gezegd. Mijden die troep.
En ja, hoogste stand, midden van de oven, op de plaat, na 5 min op het rooster, zie een paar posts terug, maar wel gistdeeg gebruiken dus.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_65608323
[CUL-wedstrijd] CUL in de keuken (pizza)

misschien ook leuk om bij te houden
Thank Drunk I'm a Goddess!
pi_65826372
quote:
Op donderdag 29 januari 2009 21:01 schreef Yvesss het volgende:
Nee, lekker inbranden die steen. Hij moet zwart worden uiteindelijk, vergelijk het met het inbranden van een wok.
Ik heb ook wel eens een te rijk belegde pizza gefabriceerd, waarbij de olieen overlopen, dan verbrandt de olie spontaan op de steen, dikke steekvlammen uit het pizza-oventje, het hele ding stond in de hens. Gewoon de vlammen een beetje temperen, als de steen afgekoeld is met een harde borstel de koolresten verwijderen and you're ready to go. Gelieve dit buiten te doen als je rookmelders hebt. Dit gebeurt me nu niet meer, houdt toch zeker 2cm rand van de pizza vrij, door de hitte vloeien de toppings toch wel uit, eenmaal over de rand, is het mis..
Op welke stand en hoelang verwarm je de Bestron voor en op welke stand bak je de pizza af? Bij mij wil de bodem weleens verbranden, terwijl de bovenkant nog niet gaar is....??
pi_66428079
Ik ga binnenkort weer eens aan de gang. Nu wil ik eens een ander recept gebruiken dan die ik normaal gebruik. Heeft iemand een lekker deegrecept? Tomatensaus: Kan die uit een pakje?
pi_66428793
tomatensaus kan denk ik wel uit een pak maar is lekkerder om zelf te maken
Thank Drunk I'm a Goddess!
pi_66429012
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:37 schreef Flaccid het volgende:
Ik ga binnenkort weer eens aan de gang. Nu wil ik eens een ander recept gebruiken dan die ik normaal gebruik. Heeft iemand een lekker deegrecept? Tomatensaus: Kan die uit een pakje?
Check dit topic eens
Life is too short not to have fun
pi_66454458
quote:
Op zaterdag 7 februari 2009 12:40 schreef probin het volgende:

[..]

Op welke stand en hoelang verwarm je de Bestron voor en op welke stand bak je de pizza af? Bij mij wil de bodem weleens verbranden, terwijl de bovenkant nog niet gaar is....??
Ik verwarm altijd voor op stand 2 en 2 minuten voordat de pizza er in gaat op stand 3, dus vol vermogen, zodat de gloeispiralen weer lekker roodgloeiend zijn. Nooit een verbrande bodem gehad, af en toe wens ik zelfs wel wat meer bruining van de bodem, dus waarschijnlijk kan ik ook wel op 2,5 voorverwarmen. Het gekke is dat toen ik het ding net had geexperimenteerd heb met een ontdooide diepvriespizza en die werd wel zwart. Dus ook de deegsamenstelling en met name het vochtgehalte kan hier iets mee van doen hebben. Ik geloof dat natter deeg beter is, maar ook moeilijker hanteerbaar omdat het heel erg plakt. Dus voldoende bloem op het werkblad gebruiken. Bij de bestrons heb ik begrepen dat er exemplarisch wel verschillen zijn in temperatuur bij bepaalde standen, dit komt door verschillende "readings" van de thermostaat. Als bij jou de bodem verbrand, zou je eens op 1 of 1,5 moeten voorverwarmen, afbakken gebeurt altijd op stand 3.
  woensdag 25 februari 2009 @ 19:45:00 #159
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66456559
even een tvp. Misschien ga ik binnenkort ook het eea aanschaffen om zelf pizza's te kunnen maken
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66468883
hmmm oma waar woonje precies, dan kom ik een puntje scoren
(klinkt beter als "TVP", of niet)

maar ugchelen is fietsbaar
pi_66468923
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 20:41 schreef Terpentin07 het volgende:
Ik heb het probleem dat de deeg niet echt goed wordt. Ik heb een combimagnetron met heteluchfunctie.
Daar gaat het al fout, een gasoven gaat al stuk beter, bakplaat of steen van de steengrill erin en dan wordt de bodem wel goed. Het deeg is wat uitzoeken. Mijn mix is nog steeds zoekende voor precies de goede samenstelling.
***** Kraak.....
pi_66470430
quote:
Op donderdag 26 februari 2009 04:21 schreef kraaksandaal het volgende:

[..]

Daar gaat het al fout, een gasoven gaat al stuk beter, bakplaat of steen van de steengrill erin en dan wordt de bodem wel goed. Het deeg is wat uitzoeken. Mijn mix is nog steeds zoekende voor precies de goede samenstelling.
Hmm gasoven is helaas geen optie.Ik ga het misschien eens met de pizzasteen proberen.Dan laat ik de oven eerst lang voorverwarmen met die steen erin.
  donderdag 26 februari 2009 @ 09:05:37 #163
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_66470530
quote:
Op donderdag 26 februari 2009 03:59 schreef sexymofo het volgende:
hmmm oma waar woonje precies, dan kom ik een puntje scoren
(klinkt beter als "TVP", of niet)

maar ugchelen is fietsbaar
Apeldoruh!! :-)
Maar momenteel ligt er geen puntje warm...
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_66472985
Water
Meel
Graan
Suiker
Goed kneden en plat maken

Kant en klare verdikte tomaten puree
Cheddar kaas
Tonijn, vlees of groente
paprika uien en tomaat
emmantalerkaas
insmeren met boter

20 min in de oven op 180 graden

SMULLEN MAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!111
pi_66474879
quote:
Op donderdag 26 februari 2009 10:46 schreef dias het volgende:
Water
Meel
Graan
Suiker
Goed kneden en plat maken

Kant en klare verdikte tomaten puree
Cheddar kaas
Tonijn, vlees of groente
paprika uien en tomaat
emmantalerkaas
insmeren met boter

20 min in de oven op 180 graden

SMULLEN MAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Wat moet dit voorstellen?
pi_66480924
quote:
Op donderdag 26 februari 2009 11:47 schreef NutKees het volgende:

[..]

Wat moet dit voorstellen?
Als je z'n posthistorie doorleest zie je dat dit voor hem een enorm uitgebreide en concrete post is
pi_66625639
Hier mijn pizza met te veel shoarma en mozzarella + mozzarella in de rand! (beetje uitgelopen )


  dinsdag 3 maart 2009 @ 07:36:39 #168
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_66641295
Hij is fijn, Celc1us... ziet er goed uit. Hoe maak jij je bodem? Die rand is wel mooi vind ik.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_66641417
Pizza's mislukken altijd bij mij. Ik heb gewoon geen geduld voor het deeg en ik heb ook geen goede oven. Jammer, want eindeloze variaties mogelijk!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  dinsdag 3 maart 2009 @ 08:47:14 #170
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_66642113
geduld met deeg snap ik niet zo...meel, lauw water en gist, wat oliefolie en dan even wachten...hoe moeilijk is dat?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_66654572
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 07:36 schreef JeOma het volgende:
Hij is fijn, Celc1us... ziet er goed uit. Hoe maak jij je bodem? Die rand is wel mooi vind ik.
Ik doe het met de standaard ingredienten, meel, water en gist etc.

En dan heb ik 2 bakken, 1 met lauw/warme water, de andere bak waar de deeg in zit, leg ik erboven op met huishoudfolie eroverheen plus een handdoek.

Deze laat ik rijzen totdat het deeg de dubbele grote heeft en dan kneden en rollen. De rand vouw je een beetje op, ik heb er mozzarella erin gedaan.
  woensdag 4 maart 2009 @ 14:26:39 #172
62913 Blik
The one and Only!
pi_66690212
Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het pizzarecept van Jamie Oliver echt goddelijk is, met parmaham en rucola
pi_66693937
quote:
Op woensdag 4 maart 2009 14:26 schreef Blik het volgende:
Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het pizzarecept van Jamie Oliver echt goddelijk is, met parmaham en rucola
Uit welk boek?
  woensdag 4 maart 2009 @ 15:57:54 #174
62913 Blik
The one and Only!
pi_66694147
quote:
Op woensdag 4 maart 2009 15:53 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Uit welk boek?
Die met de 4 seizoenen volgens mij, en dan de pizza margherita (die helemaal geen margherita is overigens)
pi_66695117
quote:
Op woensdag 4 maart 2009 15:57 schreef Blik het volgende:

[..]

Die met de 4 seizoenen volgens mij, en dan de pizza margherita (die helemaal geen margherita is overigens)


Deze?

Net even doorgebladerd en volgens mij is dat hem. Gebruik je dan ook zo;n pizza steen of leg je de pizza gewoon op de ovenbakplaat?

[ Bericht 11% gewijzigd door Stansfield op 04-03-2009 20:53:44 ]
pi_66717581
Zo komen de pizza's bij mij uit de oven:



Ik leg 6 vuurvaste stenen (kachelwinkel) op het rooster en laat die 3 kwartier op de hoogste stand heet worden. Dan 10 minuutjes de verse pizza er in.
  donderdag 5 maart 2009 @ 08:37:06 #177
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_66717609
quote:
Op donderdag 5 maart 2009 08:35 schreef NutKees het volgende:
Zo komen de pizza's bij mij uit de oven:

[ afbeelding ]

Ik leg 6 vuurvaste stenen (kachelwinkel) op het rooster en laat die 3 kwartier op de hoogste stand heet worden. Dan 10 minuutjes de verse pizza er in.
Naaish. Eerstvolgende pizza die ik ga bakken (next week 'n keer) zal ik ook ff op de foto zetten. Krijg je honger van, van dit soort foto's.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_66717779
Oeps... ik kom er net achter dat ik exact diezelfde foto in augustus al heb geplaatst.
Was ik helemaal vergeten
  donderdag 5 maart 2009 @ 10:00:28 #179
62913 Blik
The one and Only!
pi_66719483
quote:
Op woensdag 4 maart 2009 16:19 schreef Stansfield het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze?

Net even doorgebladerd en volgens mij is dat hem. Gebruik je dan ook zo;n pizza steen of leg je de pizza gewoon op de ovenbakplaat?
Gewoon de ovenbakplaat, werkt perfect
pi_66720849
quote:
Op donderdag 5 maart 2009 10:00 schreef Blik het volgende:

[..]

Gewoon de ovenbakplaat, werkt perfect
Tnx. Ga ik dit weekend ook eens een poging wagen.
pi_66833482
Ik heb laatst een mooie pizza gemaakt met deegrecept uit een eerder wedstrijd topic voor pizza's. Ik had het deeg eerst even 5 minuutjes in de oven gelegd, en dat deed het hem: Perfecte bodem!
pi_67047827
Welke van de recepten heb je precies aangehouden dan?
pi_67057384
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 19:33 schreef BertusG het volgende:
Welke van de recepten heb je precies aangehouden dan?
Die van de calzone pizza. (met spinazie)
pi_67062450
quote:
Op zondag 8 maart 2009 18:36 schreef Flaccid het volgende:
Ik heb laatst een mooie pizza gemaakt met deegrecept uit een eerder wedstrijd topic voor pizza's. Ik had het deeg eerst even 5 minuutjes in de oven gelegd, en dat deed het hem: Perfecte bodem!
Mijn recept zo te horen. Smaakte hij een beetje?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_67064212
quote:
Op zondag 15 maart 2009 10:44 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Mijn recept zo te horen. Smaakte hij een beetje?
Had nog nooit zo'n pizza zelf gemaakt. De bodem was wel aan de knapperige kant, maar dat was lekker. Ik wil nu 2 nieuwe dingen proberen: Welke kaas moet erover?(ik had gewoon jonge kaas gedaan, we hadden niks anders). En ik wil zelf eens een sausje proberen te maken, want die uit een pakje vind ik best zoet.
  zondag 15 maart 2009 @ 12:13:14 #186
3869 David
Drum the drums
pi_67064420
je kunt gewoon een 'koude' tomatensaus maken: olijfolie, basilicum, gezeefde tomaten en wat zout mengen en zo op je pizza doen, oftewel een geconcentreerde uitgekookte saus met wat evt. wat in olijfolie gefruite sjalot en knoflook, tomaten toevoegen, kruiden met zout en laten inkoken.
pi_67065452
@ JeOma, welk formaat steen heb je gekocht? Die van 40 euro lijkt me wat aan de kleine kant, maar die grotere is wel weer erg duur?
Krijg echt spontaan zin in pizza door dit topic
  maandag 16 maart 2009 @ 21:56:38 #188
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_67117306
quote:
Op zondag 15 maart 2009 12:48 schreef Ditje het volgende:
@ JeOma, welk formaat steen heb je gekocht? Die van 40 euro lijkt me wat aan de kleine kant, maar die grotere is wel weer erg duur?
Krijg echt spontaan zin in pizza door dit topic
Ik heb niet zo'n grote oven (een combi-ding), dus heb de steen van 40x30cm, past precies. En ik vind 'm groot genoeg voor zelfs een flinke pizza.

En ja, ik krijg nu ook weer spontaan zin in pizza. :-)
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_67242054
quote:
Op donderdag 5 maart 2009 08:35 schreef NutKees het volgende:
Zo komen de pizza's bij mij uit de oven:

[ afbeelding ]

Ik leg 6 vuurvaste stenen (kachelwinkel) op het rooster en laat die 3 kwartier op de hoogste stand heet worden. Dan 10 minuutjes de verse pizza er in.
Damn. Die ziet er echt goed uit.

Ik ga ook eens van die stenen scoren
  vrijdag 20 maart 2009 @ 16:12:59 #190
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_67242620
quote:
Op zondag 15 maart 2009 12:06 schreef Flaccid het volgende:

[..] En ik wil zelf eens een sausje proberen te maken, want die uit een pakje vind ik best zoet.
Ik gebruik de Picante saus van de Dirk, niet zo zoet en lekker pittig.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_67255353
Hey even een domme vraag mijn gasoven die word niet warm ofzo als ik op 200 graden doe iets ik kan niks bakken in iedergeval
pi_67256386
quote:
Op vrijdag 20 maart 2009 22:26 schreef Somesomg het volgende:
Hey even een domme vraag mijn gasoven die word niet warm ofzo als ik op 200 graden doe iets ik kan niks bakken in iedergeval
huh?
  vrijdag 20 maart 2009 @ 22:58:54 #193
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_67256564
Hier een heerlijke lekker pizza taco, gemaakt bij een crimineel thuis





De bodem was van koopmans, met die die achterlijke oma in de reclame gvd
Uiers - gewoon uit de grond
Bodem - zat bij koopmans in het pak + zoeen potje voor 7 cent bij ah
Gehakt - met wormen
kaas - gewoon in een zakje, geraspte kaas
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_68739116
Ik heb gisteren mijn eerste zelf gemaakte salami pizza gemaakt. Niet te vreten . De bodem had ik veel te dik gelaten, ik heb geen deegroller dus ik heb maar wat lopen slaan. Het maken van het deeg ging trouwens wel aardig. Ik had een blikje tomatenpuree gecombineerd met pesto. Het was de eerste keer dat ik pesto op heb, en tevens de laatste . Voor de kaas had ik zo´n zakje met geraspte kaas gebruikt, maar dat was ook niet zo slim denk ik.

Uiteindelijk was het allemaal veel te droog. Ik wil hem eigenlijk veel vetter hebben. Hebben jullie tips?
pi_68741039
Ik snap wel wat je bedoelt, zo'n droge pizza is net niks. De topping moet een soort sappigheid hebben, zowel water als vet, maar weer niet zo overdreven dat de bodem nat wordt. Het maken van een vette pizza is trouwens makkelijker als het maken van een magere, probleem is dan vaak dat het vet over de rand van de pizza heengaat met als gevolg een leuke rookontwikkeling in huis.Begin eens met een goede tomatenbasissaus, niet zeiknat, maar ook zeker niet te droog. Salami is van zichzelf vet genoeg. Wat met die zakjes geraspte kaas het geval kan zijn, is dat de vetten in de kaas al enigszins uitgehard zijn. Dat smelt voor geen meter. Zelf rasp ik altijd, en het liefst van een vers blok. Een combinatie van geraspte gouda en plakjes mozzarella levert ook een lekkere vette pizza op. En je kunt vantevoren de pizza ook nog besprenkelen met een goede olie, dan heb je nog meer vet. Kan ook achteraf, zelf heb ik een vrij hete knoflook/peperolie op tafel staan.
pi_68743907
quote:
Op vrijdag 20 maart 2009 22:58 schreef Maikuuul het volgende:
Hier een heerlijke lekker pizza taco, gemaakt bij een crimineel thuis

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

De bodem was van koopmans, met die die achterlijke oma in de reclame gvd
Uiers - gewoon uit de grond
Bodem - zat bij koopmans in het pak + zoeen potje voor 7 cent bij ah
Gehakt - met wormen
kaas - gewoon in een zakje, geraspte kaas
Damn zoiets heeft niet eens de naam pizza verdient.
pi_68746007
Het is idd en beetje vreemde pizza, maar als je honger hebt? Is dat een zakje voorgesneden ijsbergsla wat erover heen geflikkerd is? Bij foto 1 gaat het nog wel goed, alhoewel wat veel ui. Die criminelen kunnen het beter bij frikandellen houden, voer waarmee ze met name hun hersencellen hebben opgebouwd. Nog wel een tip voor en sappige pizza, maak je deeg zo nat mogelijk. Het plakt dan als kauwgum, maar met het juiste gebruik van bloem heb je hier geen last van. De bodem moet wel hard worden, maar niet gortdroog zoals een plank. Het is een beetje een spelletje, hoeveel vocht/vet bevat mijn pizza, hoelang heb ik hem in de oven, hoeveel vocht verdampt daar weer bij? Ik heb ook ontdekt dat als je de pizzabol bij de kachel of andere warme plek legt, de deegroller overbodig wordt, het deeg verliest dan die taaie elasticiteit waardoor je gewoon met de handen een mooie pizzaschijf kunt fabriceren van slechts enkele millimeters dik met mooie rand.
pi_68748474
quote:
Op woensdag 6 mei 2009 18:59 schreef Yvesss het volgende:
Ik snap wel wat je bedoelt, zo'n droge pizza is net niks. De topping moet een soort sappigheid hebben, zowel water als vet, maar weer niet zo overdreven dat de bodem nat wordt. Het maken van een vette pizza is trouwens makkelijker als het maken van een magere, probleem is dan vaak dat het vet over de rand van de pizza heengaat met als gevolg een leuke rookontwikkeling in huis.Begin eens met een goede tomatenbasissaus, niet zeiknat, maar ook zeker niet te droog. Salami is van zichzelf vet genoeg. Wat met die zakjes geraspte kaas het geval kan zijn, is dat de vetten in de kaas al enigszins uitgehard zijn. Dat smelt voor geen meter. Zelf rasp ik altijd, en het liefst van een vers blok. Een combinatie van geraspte gouda en plakjes mozzarella levert ook een lekkere vette pizza op. En je kunt vantevoren de pizza ook nog besprenkelen met een goede olie, dan heb je nog meer vet. Kan ook achteraf, zelf heb ik een vrij hete knoflook/peperolie op tafel staan.
Bedankt voor de tips Ik ga het over een paar dagen weer eens proberen . Wat gebruik jij voor de tomatensaus?
  woensdag 6 mei 2009 @ 21:47:10 #199
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_68748713
quote:
Op woensdag 6 mei 2009 20:05 schreef Terpentin07 het volgende:

[..]

Damn zoiets heeft niet eens de naam pizza verdient.
Hij vulde anders wel goed
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  donderdag 7 mei 2009 @ 15:56:20 #200
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_68775322
quote:
Op woensdag 6 mei 2009 18:11 schreef KingWithoutACrown het volgende:
Ik heb gisteren mijn eerste zelf gemaakte salami pizza gemaakt. Niet te vreten . De bodem had ik veel te dik gelaten, ik heb geen deegroller dus ik heb maar wat lopen slaan. Het maken van het deeg ging trouwens wel aardig. Ik had een blikje tomatenpuree gecombineerd met pesto. Het was de eerste keer dat ik pesto op heb, en tevens de laatste . Voor de kaas had ik zo´n zakje met geraspte kaas gebruikt, maar dat was ook niet zo slim denk ik.

Uiteindelijk was het allemaal veel te droog. Ik wil hem eigenlijk veel vetter hebben. Hebben jullie tips?
Don't give up! Ik ben een aantal maanden geleden ook begonnen, maar m'n vriendin doet ondertussen werkelijk een moord voor een pizza van mij.

Op zich hoef je geen deegroller te hebben, gewoon hard plat drukken die bodem. Ik vind 'm persoonlijk 't lekkerst als hij zo dun is dat je er bijna doorheen kunt kijken als je 'm aan 't pletten bent. Dan is het gelijk niet meer zo'n issue dat hij "droog" is volgens mij. Ik gebruik zo'n standaard potje "pasta-saus" (pikant), niet heel speciaal, maar erg makkelijk en superlekker. En cheap, gewoon zo'n potje van een euro ofzo, kun je makkelijk 2 pizza's mee maken.

Met die kaas: geen 30+ rommel gebruiken, maar zo'n zakje geraspte oude of belegen kaas. Smelt prima. Je hebt zelfs speciale pizza-geraspte-kaas, maar dat is vooral duurder.

Succes de volgende keer. Heb nu alweer zin in 'n pizza...
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')