Hou je van Bertolli saus? Oh en, kaas erop?quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:12 schreef Fha het volgende:
Ja geef maarDan hoef ik niet dezelfde blunder te maken
Mensen die dit doen kunnen niet koken. Olijfolie in een pan met water? ;Dquote:Dus dan zet je een pan met water op, wat zout erin, olijfolie erbij
Heulemaal primaquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:13 schreef godigita het volgende:
[..]
Hou je van Bertolli saus? Oh en, kaas erop?
Dat is redelijk normaal hoor.. dan gaat het niet plakken.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:13 schreef kabelhaspel het volgende:
[..]
Mensen die dit doen kunnen niet koken. Olijfolie in een pan met water? ;D
Sukkel
Idd. Klein scheutje maarquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:14 schreef Fha het volgende:
[..]
Dat is redelijk normaal hoor.. dan gaat het niet plakken.
bertolli is van unilever dus niet kopen, tis toch veel te duur ookquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:13 schreef godigita het volgende:
[..]
Hou je van Bertolli saus? Oh en, kaas erop?
hoezo? heb ik weer wat gemist?quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:16 schreef MLF het volgende:
[..]
bertolli is van unilever dus niet kopen
Wat is de logica hier achter?quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:16 schreef MLF het volgende:
[..]
bertolli is van unilever dus niet kopen
De praktijk wijst uit dat ik dat meestal toch niet doe.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:16 schreef -Willempie- het volgende:
Ik zie het probleem niet zo, je kunt morgen toch gewoon nog een keer macaroni eten?
quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:18 schreef fotostarter het volgende:
Pasta moet plakken.
Dus kabelhaspel heeft volkomen gelijk.
Weinig zin om mijn pannen schoon te moeten staan schrobben. Klein scheutje olie, regelmatig roeren, en geen plakzooi.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:19 schreef fotostarter het volgende:
Nee maak jij maar pasta op zijn oerhollands, met olie
Laten we met z'n allen op cursus gaan ofzo want ik doe het ook echt altijd..quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:20 schreef Scandalous het volgende:
+1
Het is me nog nooit gelukt om niet teveel macaroni te maken
Plan!quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:22 schreef jpg97 het volgende:
stuur het naar afrika [ afbeelding ][ afbeelding ]
quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:13 schreef kabelhaspel het volgende:
[..]
Mensen die dit doen kunnen niet koken. Olijfolie in een pan met water? ;D
Sukkel
Hier nog eentjequote:Op donderdag 19 juni 2008 18:20 schreef Scandalous het volgende:
+1
Het is me nog nooit gelukt om niet teveel macaroni te maken
Goede pasta plakt nooitquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:14 schreef Fha het volgende:
[..]
Dat is redelijk normaal hoor.. dan gaat het niet plakken.
Sukkel
Dat weet je heul nietquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:48 schreef Het_hupt het volgende:
Roodharige vrouwen die niet kunnen koken
ik ging net hetzelfde maken vanaaf.. (nu dus) en ik maak voor twee personen genoeg voor twee dagen.. lang leve de vriezerquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:09 schreef godigita het volgende:
Ik eet macaroni vanavond. Dus dan zet je een pan met water op, wat zout erin, olijfolie erbij, wachten tot het kookt... En dan gooi je de macaroni erin. 'Hmm,' dacht ik, 'Het lijkt een beetje weinig. Laat ik er nog wat bij doen.' Giet ik het af, veuls te veel!Ja verdorie, zit ik met zo'n enorme pan macaroni!
Ik kan er niet mee omgaan'T is wel lekker
![]()
Iemand nog macaroni?
da'st uitproberen waardquote:
Bedankt, denk ikquote:Op donderdag 19 juni 2008 18:54 schreef Het_hupt het volgende:
[..]
da'st uitproberen waard![]()
lekker fobo, dat dan weer wel
quote:
Goede pasta kan ik niet betalenquote:
daar was ik al bang voorquote:
spel eerst mijn naam maar eens goed!quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:01 schreef Het_hupt het volgende:
[..]
daar was ik al bang voor![]()
weer geen date met godgita, weer niet ketsen
dry godigita, maar hoorde je liever de mijne schreeuwenquote:Op donderdag 19 juni 2008 19:04 schreef godigita het volgende:
[..]
spel eerst mijn naam maar eens goed!
Dan meld ik me bij meteen aan!!!quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:21 schreef Fha het volgende:
[..]
Laten we met z'n allen op cursus gaan ofzo want ik doe het ook echt altijd..
niet waar, tijdens het roeren vermengt de olie zich door het water waardoor de macaroni minder plakt na het afgieten...quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:20 schreef Snakey het volgende:
Zonde van je oliijfolie. Die gaat namelijk alleen maar boven op het water drijven en doet verder niks. Das dus een hoax...
*googled* Ok ok, ik zal het nooit meer doen.quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:20 schreef Snakey het volgende:
Zonde van je oliijfolie. Die gaat namelijk alleen maar boven op het water drijven en doet verder niks. Das dus een hoax...
Blijf vooral roeren.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:20 schreef godigita het volgende:
[..]
Weinig zin om mijn pannen schoon te moeten staan schrobben. Klein scheutje olie, regelmatig roeren, en geen plakzooi.
quote:Als je olie op water schenkt blijft de olie als een aparte laag op het water drijven. Schud je beide vloeistoffen goed door elkaar dan ontstaat een troebel mengsel (een emulsie) die al snel weer schift (weer twee vloeistoflagen vormt) met de olie als bovenste laag. Olie en water mengen dus niet.
maar tijdens het roeren hecht de olie zich aan de macaroni, waardoor het minder plaktquote:
lekker wel blijven doenquote:Op donderdag 19 juni 2008 19:35 schreef godigita het volgende:
[..]
JA JOH, ik zei toch net al dat ik het nooooooit meer zou doen
Gatver! Dan heb je van die overgare kleddertroep.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:24 schreef MLF het volgende:
opgewarme macaroni is veel lekkerder dan verse, dus eeeh.....TS heeft helemaal geen probleem
Nee, het roeren zorgt er gewoon voor dat die minder plakt...quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:28 schreef DJMO het volgende:
[..]
niet waar, tijdens het roeren vermengt de olie zich door het water waardoor de macaroni minder plakt na het afgieten...
Jum!quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:48 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Gatver! Dan heb je van die overgare kleddertroep.![]()
Gewoon van de macaroni die je over hebt een koude pastasalade maken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |