abonnement Unibet Coolblue
  zondag 2 maart 2008 @ 22:25:18 #1
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57114868
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Is dat restaurant met de michelinster, het simpele eetcafé of je lokale chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Voor de langere verslagen kun je terecht in de topics van het restaurant zelf, of open er een .

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?


[ Bericht 3% gewijzigd door PeRi op 07-03-2008 09:42:53 ]
Whatever I want.
  zondag 2 maart 2008 @ 22:25:41 #2
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57114877
Waar? Basso, pasta enzo! in Rotterdam
Wanneer? Zaterdag 1 maart 2008
Wat at je? Beiden een maaltijdsalade kip
Impressie? Na eerder al eens wegens drukte daar overgeslagen te hebben (een tafel half onder de kapstok en tocht van de deur in je rug eet niet ideaal meneer..), toch weer geprobeerd voor een lunch.
Het restaurantje ziet er erg strak uit, aparte tafels en stoelen, maar mooi gecombineerd. Alles in orde voor een lekkere lunch, de salade zag er goed uit, smaakte ook redelijk, totdat mijn vriend halverwege een haar op zijn sla vond. Gelijk gemeld uiteraard, de serveerster schrok er ook van, salade werd van de rekening gehaald en er werd koffie aangeboden. Opzich redelijk afgehandeld maar bij het afrekenen was de desinteresse bij de leidinggevende zo groot en zo onverschillig, dat het er niet echt op zou lijken dat er in de toekomst wat meer controle op de hygiëne zou komen of er nogmaals excuses gemaakt zouden worden. Voor ons reden genoeg om met een zeer naar gevoel weg te gaan en er absoluut niet meer terug te keren.
Kosten? iets van ¤25, maar wij hoefden maar ¤13,75 te betalen.
Cijfer? 5

[ Bericht 0% gewijzigd door PeRi op 03-03-2008 07:30:42 ]
Whatever I want.
  zondag 2 maart 2008 @ 22:58:49 #3
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_57115749
Waar? Fugu Westelijk handelsterrein in Rotterdam
Wanneer? Donderdag 28 feb.
Wat at je? Een sushi menu
Impressie? In een rij van andere restaurant vonden we deze (niet degene waar we heen wilden, maar werd het toch). Het hele gebied is verbouwd en ziet er prima uit. Het restaurant van binnen ook. Helaas hield het daarbij op.
Het eten was slecht. De vis leek of te snel ontdooit en zo te nat of gewoon oud. Vers was het iig niet. De soep vrij smakeloos en de salade vond ik iig niet lekker. Duidelijk dat we hier nooit meer gaan komen.
Kosten ¤ 55,- voor 2 personen
Cijfer? Sfeer: 7 Eten: 3

[ Bericht 3% gewijzigd door marcb1974 op 03-03-2008 10:07:03 ]
stupidity has become as common as common sense was before
  zondag 2 maart 2008 @ 23:14:04 #4
164931 Houtspeer
Jealous Of Your Cigarette
pi_57116110
Waar? Chez Willy, een 'Franse' restaurant in Utrecht. (Oude Gracht, vlak onder Rembrandt bioscoop)
Wanneer?1 maart.
Wat at je? Mosselen als voorgerecht, daarna kogelbiefstuk en een simpel ijsje.
Impressie?Was best gezellig, wel erg druk. Het eten was niet echt warm, na een tijdje was de saus gewoon koud. Maar het was mijn pa's verjaardag, dus ik ging niet zeuren. De mosselen smaakten nergens naar, dus ik een boel citroen over persen. En de kogelbieftstuk was te droog, terwijl het 'bloody' moest voorstellen... Wel aardige service, dat viel wel meer mee, het was superdruk, maar toch gaven ze je aandacht. Het was wel goedkoop, maar dat kon je dus ook proeven.
kosten 95 euro voor 4 personen.
Cijfer? Een 4.5

[ Bericht 5% gewijzigd door Houtspeer op 03-03-2008 00:12:32 ]
And all the things you do with it
  zondag 2 maart 2008 @ 23:56:28 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_57117117
Voor onze impressies is er al deel 4 van een apart topic:
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Dus gaan we niet nog eens dubbel hier posten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 3 maart 2008 @ 00:04:54 #6
82525 Little_Angel
Labiel kudtwijf.
pi_57117267
Waar? Het Dijkhuis, in Ophemert
Wanneer? 16 feb.
Wat at je? Romige tomatensoep (¤4,50) als voorgerecht, varkenshaas medaillons omwikkeld met katenspek (¤17,50) als hoofgerecht en als nagerecht had ik een bokaal met 2 soorten ijs en spekkoek (¤5,00).
Impressie? Heel erg netjes, goede bediening en heerlijk eten! Het is mooi ingericht en heeft een heel leuk sfeertje. Prijs/kwaliteit verhouding was ook goed. Vind het zogenaamde verwenmenu ook erg leuk, dan krijg je iets wat bij het seizoen past met de daarbij horende wijnen! Ook vond ik dat het eten er '' leuk'' werd gepresenteerd, zoals de frietjes bijvoorbeeld .



Cijfer? Ik kom op een 9 uit .


-edit- prijzen erbij gezet.

[ Bericht 1% gewijzigd door Little_Angel op 03-03-2008 15:01:42 ]
Don’t touch the girl,
she will cut your hands off,
and call it an accident.
  maandag 3 maart 2008 @ 00:11:48 #7
164931 Houtspeer
Jealous Of Your Cigarette
pi_57117407
Anders kunnen we ook de prijs erop zetten? Ook leuk om te weten toch?
And all the things you do with it
pi_57118291
Leuk topic om te volgen
Er is ook hier ergens een soortgelijk topic geweest met restaurantrecensies, maar ik weet ff niet meer waar
  maandag 3 maart 2008 @ 07:29:38 #9
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57119556
quote:
Op maandag 3 maart 2008 00:11 schreef Houtspeer het volgende:
Anders kunnen we ook de prijs erop zetten? Ook leuk om te weten toch?
Prima idd voor een overzichtje ja!
Whatever I want.
  maandag 3 maart 2008 @ 15:02:14 #10
82525 Little_Angel
Labiel kudtwijf.
pi_57127462
Ik heb de prijzen erbij gezet van de gerechten die ik heb genomen, zo bedoelen jullie?
Don’t touch the girl,
she will cut your hands off,
and call it an accident.
pi_57128344
quote:
Op zondag 2 maart 2008 22:25 schreef PeRi het volgende:
Waar? Basso, pasta enzo! in Rotterdam
Heb je recensie nog op iens gelezen. Aantal keer aan gedacht om bij Basso te eten, maar denk dat ik het maar laat.
pi_57130422
Waar? Koeien & Kreeften in Rotterdam.

Wanneer? 13 februari

Wat at je? Gerookte zalm op salade met vanilledressing; huisgemaakte kreeftensoep; op de huid gebakken zeebaars met ratatouille en paprikachutney; parfait van bitterkoekjes.

Kosten? E49.50 incl drinkarrangement pp.

Impressie? Leuke tent, vlakbij het nieuwe Luxor; groot en ruim, normaal ingericht. Aardig, redelijk personeel. We hadden dus beiden een 4 gangen menu, theaterarrangement. De zalm was redelijk, een beetje flauw, maar wel okay; de kreeftensoep was erg vol van smaak, alleen zat er amper kreeft in, maar de smaak was erg goed. Als hoofdgerecht twee grote stukken zeebaars, ook prima gebakken, goed van smaak, met lekkere paprikachutney. Het nagerecht was gewoon ok. Leuk detail; ze serveren bij alles een zak patat in een houder, omdat er altijd wel mensen er naar vragen, serveren ze het standaard erbij, op een originele wijze (al hebben ze die zakken ook bij de Bijenkorf). Prima tent .

Cijfer? 7.5;
pi_57140645
Waar? Restaurant De Vestibule te Groningen.
Wanneer? maandag 3 maart

Wat at je?
Voorgerecht: Salmon, Ella & Shrimp - Schotse zalm en Zoutkamper garnalen met een romige dillesaus.
Hoofdgerecht: How ‘ Bout Them Apples?!! - hete bliksem met gekarameliseerde uitjes, noten, en gefrituurde prei.
Geserveerd met salade, aardappelwedges, patat en gestoomde groenten.
Nagerecht: Sugar Mama - warme appelstrudel van filodeeg met kaneelijs en vanillecrėme.

Hierbij Chaudfontaine rood.

Impressie?
Het voorgerecht van zalm met garnalen zag er verrassend mooi uit: de garnalen waren in een romige dillesaus helemaal in de zalm verpakt. Het was een flinke portie! Ik miste er eigenlijk wat brood bij; er lagen wel 2 geroosterde plakjes stokbrood bij, maar dat smaakte meer naar brood dat al 3 dagen op de verwarming heeft gelegen. Van dat brood dat ik aan mijn konijn voer. De smaak was wel aardig. De zalm was een tikkeltje waterig en de garnalen dreven in de saus. De 8,95 is een prima prijs als je veel verwacht, als je iets subliems verwacht voor die prijs kan het wat tegenvallen.
cijfer: 7-

Het hoofdgerecht was hete bliksem (appeltjesstamppot). Ook dit zag er echt prachtig uit, als een soort laagjestaart met een heerlijke laag van gekarameliseerde uitjes ertussen. De gefrituurde prei zag er niet uit en smaakte ook nergens naar; die heb ik dan ook niet opgegeten. De hete bliksem was lekker, maar ik ben sowieso dol op alles met warme appel, dus wat dat betreft ben ik niet erg objectief. Er hoort alleen meer peper in de hete bliksem en mijn oma kon dit vele malen lekkerder klaarmaken Voor een vegetarische maaltijd miste ik de eiwitcomponent in de maaltijd!! Je hebt nu alleen aardappels, ui en appel. Een nachtmerrie voor elke Atkins-fan (edit: ik zie nu pas dat er ook noten in de hete bliksem zaten, ik heb ze niet geproefd ) Maar voor de prijs van 13,50 heb je een prima hap van iets wat je zelf misschien niet zo snel zou klaarmaken.
cijfer: 7

Bijgerechten waren een in slasaus gedrenkte salade, vlaamse friet geserveerd met mayonaise, aardappelwedges en diverse gestoomde groenten (broccoli, bloemkool, wortel, bleekselderij, knolselderij, ui). Geen cijfer aangezien ik alleen de gestoomde groenten heb gegeten.

Het nagerecht was zalig. De appelstrudel warm met een echt knapperige korst en een beetje gekarameliseerde appeltjes. Het werd geserveerd in een diep bord met vanillesaus op de bodem en een standaard bolletje kaneelijs. Verder lag er een flinke brok zelfgemaakte chocolade met nootjes bij. Heerlijke combinatie met uitzonderlijk lekkere appelstrudel! Ook al is de combinatie appeltaart-kaneelijs wel heel erg cliché, het blijft lekker voor 6,85.
cijfer: 8,5

Ambiance: eetcafé-sfeer met houten tafels, houten vloer, allerlei oude stijl voorwerpen aan de muren, mooie bos bloemen midden op tafel.
cijfer: 7,5

Bediening: vriendelijk, maar traag. Wist ook nooit wie wat had besteld. Eén hoofdgerecht kwam veel later dan alle anderen op tafel, terwijl alle bijgerechten er al stonden. Na het uitdelen van de kaart voor de nagerechten duurde het erg lang voor de bestelling werd opgenomen.
cijfer: 6

Cijfer? Totaalcijfer: 7+

[ Bericht 2% gewijzigd door Isabeau op 04-03-2008 01:58:35 ]
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 4 maart 2008 @ 15:38:04 #14
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_57151109
Waar?
De lelie Emmen
Wanneer?
Zaterdag 1 maart
Wat at je?
En baquette beenham en vriendlief had een baquette hawai. Met een flesje cola en een flesje dubbelfris. Ooh en een appeltaartje met noten. (lunch)
Impressie?
Opzich is het een goed eettentje/lunchroom. Dit keer liet het eten erg lang op zich wachten. We hebben dik 20 minuten op een simpele baquette moeten wachten. Daarnaast zijn er maar 3 niet roken tafeltjes die of bezet zijn, en als ze niet bezet zijn staan ze naast de rokers tafels Maar de baquettes waren wel erg lekker.

kosten
Rond de 13 euro ofzo
Cijfer?
5
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_57191195
Waar?
Bloom, Rotterdam

Wanneer?
Woensdag 5 maart 21:00

Wat at je?
In het kader van de Restaurantweek een 3-gangen verassingmenu. Er kon trouwens ook voor 5 euro meer een vier-gangen menu besteld worden. Vooraf tartaar van zeebaars met venkel, wat mooie blaadjes sla en een mousse. Het hoofdgerecht bestond uit wat fijne gegrilde groentes (met spek en ui), aardappelpuree en een kalfs ribeye. Als dessert waren er een blokje verukkelijke chocoladetaart, een kopje creme-brulee en een bolletje vanille-ijs met cognac.
Erbij een glas droge wijn, wat ik normaal niet eens drink, erg lekker en een flinke fles plat water.

Impressie?
Om maar met het ergste te beginnen, heel lawaaierig! Gelukkig wel erg vriendelijk personeel, op een dame na. Het eten was simpel, maar zo ontzettend lekker, echt helemaal top.
Gewoon erg goed gegeten dus, maar ik zou er door het geluidsniveau niet snel nog eens voor een romantisch dineetje heengaan.

Kosten?
62 euro waarvan 25 per persoon voor het 3-gangen menu

Cijfer?
8-

[ Bericht 36% gewijzigd door Innocence op 06-03-2008 12:52:58 ]
Sweet and innocent...
pi_57216050
Waar? De Loft, Rotterdam.

Wanneer? Donderdag 7 Maart, in de Restaurantweek.

Wat at je? Vooraf een zalmtartaar; daarna gekozen voor coquilles gewikkeld in parmaham met gekruide tomaat en verse zeekraal. Als hoofdgerecht hadden we gegrilde poussin kip met eendenlever op een bedje van paksoi, bimi en rosevalaardappelschijfjes en gebakken doradafilet met parpadelle, tomaten, spinazie en pikantie tomatensaus. En beiden een passionfruittaartje als dessert.

Impressie? Het begin was goed, de zalmtartaar was ok, alleen overheerste de ui erin. Het voorgerecht was erg lekker, misschien was de parmaham soms net iets te dik en te zout om voor de coquilles, maar het was wel een goede mix.

Beiden hoofdgerechten waren wel erg jammer en vielen behoorlijk tegen. De kip van mijn vriendin was erg droog, totaal smakeloos (als in geen smaak qua zout, peper, etc), terwijl ook de rest geen smaaktoevoegingen als kruiden, zout, peper oid bevatte en het gewoon heel erg normaal en redelijk was. Mijn vis was ook redelijk, ook weer niet gekruid, terwijl de parpadelle echt gewoon overkookte deeg was zonder smaak, en de spinazie/tomaat combinatie iets is wat je zelf ook kan verzinnen. De pikantheid van de saus ontging me trouwens enorm .

Het dessert was daarentegen wel weer prima, net zoals het voorgerecht. Lekker zoetzuur, maar toch meer zoet. De rode wijn was ook prima van smaak. Overall ok gegeten, alleen erg jammer van de hoofdgerechten - misschien hadden we er ook wel teveel van verwacht.

Kosten 67e in totaal, waarvan 50 voor het menu.

Cijfer? 7-.
  vrijdag 7 maart 2008 @ 10:54:21 #17
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_57217186
Waar? Cafe Crash aan de Oude Markt in Enschede.

Wanneer? Donderdag 6 maart

Wat at je? Vooraf aten we nachos met kaas en salsdip (E 5,70). Als hoofdgerecht namen we de daghap: biefstuk met pepesaus, aardappelrozetjes en rode bietentaart (E 9,00 p.p.)

Impressie? Crash is één van de vele (eet-)cafe'tjes aan de Oude Markt in Enschede. Het was niet druk, de zaak zat nog niet half vol. Maar het was overal in de stad verrassend rustig.
- De inrichting was basic, zoals je van een eetcafe verwacht. Het tafeltje was klein, ik kon mijn benen niet fatsoenlijk kwijt. Wel grappig: overal aan de wand hingen van die schermen met levensechte aquaria, watervallen e.d.
- Het personeel was vriendelijk en vlot. Soms té vlot, één meisje haalde de nachos al weg terwijl mijn tafelgenote nog aan het snaaien was tussen de laatste kruimels .
- Het eten was prima voor het geld dat we kwijt waren. Eén portie nachos is ruim voldoende voor 2 personen als voorafje. De nachos waren lekker gekruid, er zat een lekkere dip bij en voldoende kaas.
De biefstuk was goed mals, de pepersaus lekker romig en pittig tegelijk, de bietentaart was ook niks mis mee en de aardappelrozetjes waren ook lekker (maar wat kun je daar ook aan verprutsen )

Kosten? Inclusief drankjes waren we 16 euro P.P. kwijt.

Cijfer? Een 7+. Een prima adresje om een daghap te scoren, de prijs/kwaliteitverhouding is goed in orde.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  zaterdag 8 maart 2008 @ 12:42:42 #18
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57241104
Waar? Koeien & Kreeften in Rotterdam.

Wanneer? 07 maart 2008, in het kader van de [3-3 / 9-3] Restaurant Week: Eten bij toprestaurant voor E25

Wat at je? Voorgerecht was een salade met gerookte eendenborstrollade en mangochutney. Erg smaakvol, heerlijk mals vlees en de mango chutney was ook niks op aan te merken. Misschien ietwat te zoetig als je het apart proefde en er zaten rozijnen in die ik niet lust, maar dat zijn eigenlijk details van niks want de combinatie was perfect.
De te kiezen hoofdgerechten waren kabeljauwfilet omwikkeld met pancetta en pappardelle pasta of speenvarkenkoteletjes met roergebakken roseval en uien-compote. Echter, omdat wij hadden aangegeven geen rund- en varkensvlees te eten, konden wij kiezen uit een extra hoofdgerecht, of geen pancetta bij de kabeljauwfilet. Wij kozen voor het extra gerecht, erg malse gegrilde kippenborstfilet met een takje tijm, op een bedje van ratatouille van courgettes, roseval aardappels en zongedroogde tomaatjes, tesamen met een overheerlijke madeirasaus. Dit alles werd natuurlijk geserveerd met de huisgemaakte patat in een zak.
Nagerecht was een chocoladefondant met een vanillesaus. In een woord overheerlijk, ik had gelukkig kunnen sterven gisteravond .

Impressie? Geweldig restaurant, er wordt naar alle wensen gekeken en zoveel mogelijk naar gehandeld. Alleraardigst personeel, als je al even bijna 10 min op je drankje moet wachten vanwege drukte, worden er uit zichzelf excuses gemaakt waarna je drankjes 2 min later gebracht worden.
Enige minpunt ditmaal was, dat het pinautomaat stuk was wat opzich geen ramp was natuurlijk want om de hoek van het restaurant zit een pinautomaat. Maar de eigenaar wilde me het bonnetje van de mislukte transacties niet meegeven, ook geen kopie . Na wat moeite kreeg ik het mee, ik wil nl gewoon een bevestiging dat het mislukt is. Vreemde vent, de eigenaar. Werd ons nog wel een kopje koffie van het huis aangeboden omdat het apparaat niet wilde werken, maar dat hebben afgeslagen omdat het al laat was .

Kosten? EUR 59,10, waarvan EUR 50,- 2x het restaurantweekmenu en 2 glazen rode wijn, 1 glas verse sinaasappeljus. En een fles water, die altijd op je tafel staat, word standaard niet meegerekend.

Cijfer? 8+.
Whatever I want.
pi_57318544
Ah, zal hier morgen even wat verslagjes posten. Heb nogal wat restaurants gezien afgelopen week.
  zaterdag 15 maart 2008 @ 23:44:57 #20
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57405043
Waar? Restaurant Torbijn in Langbroek
Wanneer? Vrijdag 14 maart 2008 vanwege het afscheid van de voorzitter van de harmonie
Wat at je? Vooraf had ik een Bouchée à la grand mère oftewel een pasteitje uit grootmoeders keuken. Een lekker knapperig, goudbruin pasteitje met een heerlijke ragout die boordevol paddestoelen en stukjes heerlijk mals rundvlees zat. Het was helaas niet erg warm meer, maar ik denk dat dat komt doordat ze alle gerechten tegelijk op wilden dienen. De uiensoep die 2 tafelgenoten besteld hadden, was namelijk wel ontzettend heet.
Als hoofdgerecht had ik de steak special die bestond uit 2 flinke stukken vlees, te zijn een biefstuk van de haas met kruidenboter en een lendebiefstuk met pepersaus. Allebei de stukken vlees waren heerlijk mals en lekker gekruid. Op de lendebiefstuk lag een flinke berg uitjes, champignons en paprika en op tafel kwamn verschillende schaaltjes te staan met onder andere ontzettend lekkere gekruide aardappeltjes (later nog een schaal van laten komen), gegratineerde witlof, franse frietjes, huisgemaakte appelmoes en stoofpeertjes.
Normaal gesproken ben ik echt dol op toetjes en er stonden ook vreselijk lekkere nagerechten op het menu, maar omdat ik zo vol zat van het hoofdgerecht, heb ik ervoor gekozen om af te sluiten met een Irish Coffee die ook erg lekker was.
Impressie? Er gezellig restaurant met een afwisselende kaart. Erg vriendelijk personeel, snelle bediening en heerlijk eten voor een redelijke prijs. Het was alleen erg jammer dat de tafels wat vreemd stonden waardoor de serveersters telkens dingen door moesten geven of over ons heen moesten bukken.
Kosten? 278 euro voor 7 personen inclusief drank
Cijfer? 8,5
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_57418039
TVP'tje.

Klinkt allemaal goed, ik word nieuwsgierig. =) Zodra ik geld heb ga ik ook eens luxe uit eten. =)
Sanity is (not) statistical
  zondag 16 maart 2008 @ 20:18:04 #22
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_57419146
Waar
La Place Emmen
Wanneer
Zaterdag 15 maart
Wat at je?
Een pistolet beenham. Zowel ik, als vriendlief. Met vriendlief een glas cola, en ik 7-up. Daarna nog een heerlijk stukje appeltaart gehad.
Impressie?
Prima. Het grootse gedeelte van la place Emmen is rookvrij. Geen last van smerige rooklucht, maar wel heerlijke geuren van vers gebakken gebak die je neus binnenkomen
Kosten
15.25 met korting.
Cijfer
8
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  maandag 17 maart 2008 @ 05:43:40 #23
159438 dezenickiscool
wat valt er te zien?
pi_57425658
Waar? Subway

Wanneer? zaterdag 15 maart 16u42

Wat at je? Chicken Teriyaki

Impressie? Subway chicken teriyaki ( goed dus )

Kosten? dunno we waren met een paar mensen , ik denk rond de 8 euro incl drank

Cijfer? 9/10 ( 1 punt kwijt omdat de zooi vol zat en ik haat drukte als ik eet )

conclusie : misschien geen top restaurant maar ik ben dan ook een 21 jarige gamingnerd dus zolang het vult is het goed
KeKeBur
  maandag 17 maart 2008 @ 20:28:19 #24
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57438577
Waar? Fire Restaurant, Dublin (Ierland)

Wanneer? 15 maart 2008

Wat at je?
Voor: Fire Duo Fish Cake; Naturally smoked haddock & fresh cod fish cakes served with a sweet chilli dip and rocket.
Hoofd: Moroccan spiced Lamb Skewers; Tender fillet of chargrilled marinated lamb served with fresh herb couscous, lime and coriander dip.
Na: Duo van kleine dessert Cocktails, ik koos voor een duo van de Toblerone en Grasshopper;
Toblerone - Franjelico & Baileys, dash of cream, chocolate ice-cream & honey with nuts.
Grasshopper - Crème de menthe, crème de cacao, vanilla ice cream garnished with chocolate flakes and mint leaves.

Impressie? Erg hip en vooral druk restaurant. Dankzij het St. Patricks Day weekend was het enkel mogelijk om te boeken voor twee uurtjes, er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt om de tafels de hele avond vol te krijgen. Maar het was het dan ook meer dan waard. Fijn personeel, mooie locatie. Een oude mansion die is omgebouwd tot groot hip restaurant in een mooie en toepasselijke vuurrode kleur. Personeel en een rondlopende gastvrouw erg vriendelijk en meer dan bereid de bijna-lege glazen aan te vullen met dure wijn. Maar ach, dat maakt ook niet uit als je zulk overheerlijk, meeste malse en goed gekruid eten in de meest geweldige creaties op het bord en geweldige dessert cocktails krijgt. Uiteindelijk zijn we met ons gezelschap wel nog wat langer blijven zitten dan die gereserveerde twee uur.

Kosten? EUR 839,- voor 10 personen

Cijfer? 8+
Whatever I want.
  maandag 17 maart 2008 @ 20:40:42 #25
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57438864
Waar? Kitty's Bistro, Dublin (Ierland)

Wanneer? 14 maart 2008

Wat at je? Als hoofdgerecht Chicken Milano; pan fried supreme chickenbreast filet with sun dried tomato and pandano cheese, sweet red pepper and a garlic sauce finish, served with rosemary potatoes. In een woord een voortreffelijk stukje kip; heerlijk pittig, mals en stevig.
Nagerecht een zachte Chocolate Cream Cocktail, een mix van vodka, crème de cacao, room, chocolade snippers.

Impressie? Een kleine informele bistro. Je zou er veel minder van verwachten als je er zo binnenloopt, een klein hip barretje maar de (wijn)kaart doet je meteen op andere gedachten brengen. Hippe en robuuste Ierse gerechten, die ook nog eens ontzettend lekker zijn.
We waren een uur verlaat door onze verlate vlucht, maar dat was geen enkel probleem - we konden binnenlopen wanneer we wilden, onze tafel bleef gereserveerd. Top tent.

Kosten? EUR 493,- voor 10 personen

Cijfer? 9
Whatever I want.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')