quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:10 schreef Monidique het volgende:
Alles kan.
En terugvechten hoeft niet eens, want nog staan ze vrijwel gelijk.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:14 schreef Monidique het volgende:
het duurt nog een tijdje voor er een Democratische kandidaat is en Clinton kan zich terugvechten
Kwa momentum gaat het slecht met clinton, gaat er om hoe ze er nu voorstaat in het land, vooral bij de mensen in de staten die nog moeten komen, en wat dat betreft loopt ze nu achter de feiten aan. Dus wat dat betreft is er sprake van moeten terugknokken.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:17 schreef Monidique het volgende:
[..]
En terugvechten hoeft niet eens, want nog staan ze vrijwel gelijk.
En ze heeft nog steeds een ruime voorsprong wat betreft de superdelegatesquote:Op woensdag 13 februari 2008 14:17 schreef Monidique het volgende:
[..]
En terugvechten hoeft niet eens, want nog staan ze vrijwel gelijk.
Ja, goed, maar als die superdelegates ervoor zorgen dat Clinton de kandidaat wordt, terwijl de mensen gekozen hebben voor Obama, nee, dat zou een behoorlijke rel veroorzaken en dat gaat niet gebeuren.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:21 schreef Chewie het volgende:
[..]
En ze heeft nog steeds een ruime voorsprong wat betreft de superdelegates
http://edition.cnn.com/EL(...)lts/candidates/#1918quote:Clinton:
1,190
Pledged: 956
Superdelegates: 234
Obama:
1,215
Pledged: 1,059
Superdelegates: 156
Het momentum wat Obama nu heeft kan ook averechts werken, kiezers kunnen afhaken omdat het toch niet meer nodig is bijvoorbeeld en democraten die absoluut geen Obama willen en eerst besloten hadden niet te stemmen zouden kunnen besluiten om alsnog op Clinton te stemmen.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:20 schreef Hertog_Martin het volgende:
[..]
Kwa momentum gaat het slecht met clinton, gaat er om hoe ze er nu voorstaat in het land, vooral bij de mensen in de staten die nog moeten komen, en wat dat betreft loopt ze nu achter de feiten aan. Dus wat dat betreft is er sprake van moeten terugknokken.
Waarmee ze kwa pledged delegates nog altijd achter blijft lopen en Obama de andere staten ws wint. En zoals gezegd waren Maine en Virgina ook toegeschreven aan Clinton, nou met overmacht voor Obama... dus ik denk zeer zeker niet dat Clinton met overmacht zal winnen, denk zelfs eerder dat obama wint.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:32 schreef Monidique het volgende:
Hoe dan ook, Obama staat er op het moment beter voor. En als Clinton Ohio en Texas nou zou winnen, beide met zeg 60% tegenover 40% voor Obama, dan, en dit is te eenvoudig (want het werkt niet helemaal zo), 389 afgevaardigden te behalen, inclusief superdelegates. Nou ja, dat is dan 233 vs. 155.
Het is dus een te eenvoudige rekensom, maar misschien komt het genoeg in de buurt.
Dan gaat Clinton het dus niet redden.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:46 schreef Chewie het volgende:
Geschiedenis heeft wel uitgewezen dat kandidaten die vroeg pieken het niet redden, of de kiezers haken af of de media gaat tegengas geven.
McCain for president?quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:49 schreef Monidique het volgende:
[..]
Dan gaat Clinton het dus niet redden.
Sowieso gaat een Democraat winnen. Maar ik bedoel, Clinton stond altijd bovenaan in de peilingen voor de kandidatuur bij de Democraten. Dan zou ze toch moeten verliezen?quote:
Het piekmoment van Obama is nu zelfs aan de late kant, liever had hij dat voor Super Tuesday gezien. Ik herken de dalende populairiteit van Clinton meer in je verhaar die een jaar voor de voorverkiezingen nog onverslaanbaar leek.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:46 schreef Chewie het volgende:
Geschiedenis heeft wel uitgewezen dat kandidaten die vroeg pieken het niet redden, of de kiezers haken af of de media gaat tegengas geven.
Goed nieuws: Reptilians zijn onsterfelijk.quote:Op woensdag 13 februari 2008 11:47 schreef Monidique het volgende:
En jemig, mensen zijn bang dat McCain sterft als president? Ik zag net een speech van hem en ik twijfel er toch een beetje aan of hij niet allang al dood is...
Maar dat was ver voor de verkiezingen, Obama's race lijkt op die van bijvoorbeeld Dukakis en dat liep niet goed af, Dukakis scoorde ook goed bij de doelgroep die nu het fanatiekst achter Obama staat maar die doelgroep liet het wel afweten bij de verkiezingen.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:52 schreef Monidique het volgende:
[..]
Sowieso gaat een Democraat winnen. Maar ik bedoel, Clinton stond altijd bovenaan in de peilingen voor de kandidatuur bij de Democraten. Dan zou ze toch moeten verliezen?
Het geloof in Ron Paul definitief opgegevenquote:Op woensdag 13 februari 2008 14:58 schreef pberends het volgende:
Ik sta nu officieel achter Obama.Ik endorse nu officieel Obama.
Ja die heeft ook zoveel overeenkomsten met Ron Paulquote:Op woensdag 13 februari 2008 14:58 schreef pberends het volgende:
Ik sta nu officieel achter Obama.Ik endorse nu officieel Obama.
Ik heb geen flauw idee, is dat zo?quote:Op woensdag 13 februari 2008 15:05 schreef Chewie het volgende:
Maar dat was ver voor de verkiezingen, Obama's race lijkt op die van bijvoorbeeld Dukakis en dat liep niet goed af, Dukakis scoorde ook goed bij de doelgroep die nu het fanatiekst achter Obama staat maar die doelgroep liet het wel afweten bij de verkiezingen.
In november is het de keus tussen Bush-III en een Democraat, ik heb er alle vertrouwen in dat de Democraten gaan winnen.quote:Vandaar dat ik ook steeds minder zeker ben van een Democratische overwinning.
Accent is mischien ongelukkig uitgedrukt maar qua intonatie is het zeker vergelijkbaar en het ingestudeerde baseer ik op het verschil in speeches en interviews.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:53 schreef Monidique het volgende:
En... ik ben even aan het vergelijken, maar hoe kun je zeggen dat Martin Luther King en Barack Obama hetzelfde accent hebben? Sterker nog, dat Obama het zwaar ingestudeerd heeft.
Want het is een speech, het zijn mannen en... uhm... waarom? Wel, je hebt gelijk, het is niet zo oncharismatisch als een speech van Bush of McCain, maar voor de rest... inspirerende, goede speeches, ja, dat zijn het beide, maar voor de rest hoor ik maar weinig uitzonderlijke overeenkomsten.quote:Op woensdag 13 februari 2008 15:08 schreef Chewie het volgende:
[..]
Accent is mischien ongelukkig uitgedrukt maar qua intonatie is het zeker vergelijkbaar
Daarom is het ene een speech en het andere een interview.quote:en het ingestudeerde baseer ik op het verschil in speeches en interviews.
Ja, Bernard Hammelburg had het daar onlangs ook nog over in zijn radio-column op BNR.quote:Op woensdag 13 februari 2008 15:07 schreef Monidique het volgende:
[..]
Ik heb geen flauw idee, is dat zo?
Ik hoop het maar ik heb er steeds minder vertrouwen in.quote:In november is het de keus tussen Bush-III en een Democraat, ik heb er alle vertrouwen in dat de Democraten gaan winnen.
Als Bernard Hammelburg het zegt...quote:Op woensdag 13 februari 2008 15:11 schreef Chewie het volgende:
[..]
Ja, Bernard Hammelburg had het daar onlangs ook nog over in zijn radio-column op BNR.
Daar is nog wel meer informatie over te vinden, wikipedia bijvoorbeeldquote:Op woensdag 13 februari 2008 15:11 schreef Monidique het volgende:
[..]
Als Bernard Hammelburg het zegt...
Als ik het vind zal ik het voor je posten. in mijn geschiedenis moet ook nog een link staan naar een opiniestuk van (ik dacht) NY times hierover maar daarvoor moet je wachten tot vanavond, zit nu op mijn werk.quote:Op woensdag 13 februari 2008 15:16 schreef Monidique het volgende:
Vast wel. Ik vind het niet.
Dit is normaal gesproken geen goed teken voor (in dit geval) de democraten, gaat niet altijd op maar wie de macht heeft in het huis en senaat levert meestal niet de president.quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:14 schreef Hertog_Martin het volgende:
afgelopen verkiezingen voor het huis hebben wel aangetoond dat democraten er beter voor staan dan republikeinen... ...
Ik denk dat de meeste Paul-supporters overstappen op Obama. Vooral het Irak en buitenlands beleid hebben Obama en Paul gemeen. Hillary heeft zelfs voor de Irak-oorlog gestemdquote:Op woensdag 13 februari 2008 15:06 schreef Chewie het volgende:
[..]
Ja die heeft ook zoveel overeenkomsten met Ron Paul
quote:Op woensdag 13 februari 2008 15:05 schreef du_ke het volgende:
[..]
Het geloof in Ron Paul definitief opgegeven?
Meer dan Paul ooit had buiten de Twilight Zone in elk geval.quote:Op woensdag 13 februari 2008 16:30 schreef pberends het volgende:
[..].
En maakt Obama volgens jou wel een kansje?
Hij maakt zelfs een bijhoorlijk grote kans, al moeten we niet doen of hij er al is.quote:Op woensdag 13 februari 2008 16:30 schreef pberends het volgende:
[..].
En maakt Obama volgens jou wel een kansje?
Bandwagon...quote:Op woensdag 13 februari 2008 16:30 schreef pberends het volgende:
[..].
En maakt Obama volgens jou wel een kansje?
Ja vlak na de verkiezingen in 2012 die Jeb Bush heeft gewonnen/gestolenquote:Op woensdag 13 februari 2008 17:10 schreef Joe. het volgende:
Is het einde van de wereld niet voorspelt in 2012?
Is die gast nog gouveneur?quote:Op woensdag 13 februari 2008 17:14 schreef Chewie het volgende:
[..]
Ja vlak na de verkiezingen in 2012 die Jeb Bush heeft gewonnen/gestolen
Beetje vergelijkbaar met Wouter Bos zo te lezen.quote:After losing the 1980 election, he returned briefly to the practice of law at Winston and Strawn, a large Chicago-based law firm. Mondale ran for the Democratic presidential nomination in the 1984 election. He was the frontrunner in the race, facing competition from Rev. Jesse Jackson and Senator Gary Hart of Colorado. Jackson's support dried up after he made an off-the-record reference to Jews as "Hymies" and New York City as "Hymietown." Mondale used the Wendy's slogan "Where's the beef?" to describe Hart's policies as lacking depth. Mondale clinched the nomination with the majority of delegates on the first ballot.
When he made his acceptance speech at the Democratic Convention, Mondale said: "By the end of my first term, I will reduce the Reagan budget deficit by two-thirds. Let's tell the truth. It must be done, it must be done. Mr. Reagan will raise taxes, and so will I. He won't tell you. I just did."[2] While this was meant to show that Mondale would be honest with voters, it was largely interpreted as a campaign pledge to raise taxes, which was unappealing to some voters. In 1986, Reagan did sign into law a bill that raised taxes for corporations and flattened the tax rates for individual taxpayers, raising the bottom tax rate from 11% to 15% and lowering the top tax rate from 50% to 28% (Tax Reform Act of 1986).
Wat betreft kernwaarden staan ze echter net zo ver tegen over alkaar als SP en PvdV...quote:Op woensdag 13 februari 2008 16:30 schreef pberends het volgende:
[..]
Ik denk dat de meeste Paul-supporters overstappen op Obama. Vooral het Irak en buitenlands beleid hebben Obama en Paul gemeen. Hillary heeft zelfs voor de Irak-oorlog gestemd.
Was jij gisteren niet nog voor McCain?quote:Op woensdag 13 februari 2008 14:58 schreef pberends het volgende:
Ik sta nu officieel achter Obama.Ik endorse nu officieel Obama.
Tsja, CFR bestaat echt, net als PNAC. En als grote denktanks het zijn ze belangrijk in het formuleren van beleid. Maar ik geloof niet dat het een of andere Kwade allesbepalende organisatie is...quote:Op woensdag 13 februari 2008 17:48 schreef Hertog_Martin het volgende:
Net per ongeluk in Obama topic gepost, waar het ook wel past, maar hier beter:
http://www.youtube.com/watch?v=UNdHd3TXruc Iets voor TRU/BNW of zit er wat in?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |