abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 12 december 2007 @ 12:32:52 #51
3542 Gia
User under construction
pi_55214323
Als ik er aan denk zal ik foto's maken en een recept insturen van ons kerstkonijn voor kerstavond.

Als jullie dat tenminste niet al te zielig vinden?
  woensdag 12 december 2007 @ 13:15:04 #52
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_55215574
Iedereen eet maar gewoon wat ie wil eten.
Gewoon insturen en wij beoordelen je op alle punten zoals aangegeven.
Succes
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  woensdag 12 december 2007 @ 16:11:14 #53
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_55219820
quote:
Op woensdag 12 december 2007 12:32 schreef Gia het volgende:
Als ik er aan denk zal ik foto's maken en een recept insturen van ons kerstkonijn voor kerstavond.

Als jullie dat tenminste niet al te zielig vinden?
nee hoor, al at je de moeder van bambi op
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_55219983
tvp. Niet dat ik mee ga doen Maar ik wil het wel volgen.
  woensdag 12 december 2007 @ 17:22:48 #55
3542 Gia
User under construction
pi_55221720
quote:
Op woensdag 12 december 2007 16:11 schreef Muck het volgende:

[..]

nee hoor, al at je de moeder van bambi op
Nee, da's zielig.
pi_55225413
CocoPopPie

Dit recept bestaat eigenlijk uit 4 onderdelen

- Cocopop taartbodem
- Chocolademouse vulling
- Witte Chocolade slagroom
- Decoratie glas

Cocopop taartbodem
Ingrediënten:
- 150 g pure chocola
- 80 gram boter
- 100 gram Cocopops

Bereidingswijze
1. Probeer een ronde springvorm (23 cm) met huishoudfolie te bekleden (het hoeft niet perfect te zitten)
2. Smelt de chocolade en boter (in de magnetron)
3. Roer de Cocopops erdoor heen
4. Verdeel het mengsel over de springvorm. Zorg daarbij dat je ook een opstaande rand maakt. Probeer geen gaten te krijgen.
5. zet het in de koelkast om hard te worden

Chocolademouse vulling
Ingrediënten:
- 5 x 45 gram marsrepen
- 25 ml melk
- 4 dl slagroom (al werkt het ook goed met klopklop)

Bereidingswijze
1. Smelt de marsrepen in de melk en roer daarbij geregeld zodat het goed mengt.
2. Klop de slagroom stijf
3. Ondertussen is het mars-melk mengsel afgekoeld, roer er nu een lepel slagroom door
4. voeg de rest van de slagroom toe maar roer niet te veel want dan haal je de lucht weer uit te slagroom
5. haal de Cocopop taartbodem uit de koelkast en giet het mengsel in de taartbodem. Dit ziet er als volgt uit:

.


Witte Chocolade slagroom
Ingrediënten:
- 100 gram witte chocolade
- 3 dl slagroom (klopklop werkt ook)

Bereidingswijze
1. Smelt de witte chocolade
2. voeg ongeveer de helft van de slagroom toe aan de gesmolten chocolade
3. Klop de rest van de slagroom op
4. Als de chocolade is afgekoeld meng je dit met de rest van de slagroom
5. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit een versiering op de taart. Let wel op dat de taart ondertussen genoeg is afgekoeld/stijf is en dat de witte chocolade slagroom niet te zacht is om het te kunnen spuiten
6. zet het weer terug in de koelkast

Decoratie glas
Ingrediënten:
- 1 blik fruit cocktail mix
- 115 gram suiker
- 4 eetlepels water

Bereidingswijze:
1. Laat het fruit goed uitlekken en leg het daarna op de taart



2. Leg op een bakblik een stuk bakpapier
3. Doe de suiker en het water in een pan met dikke bodem en blijf hierin roeren tot het goudkleurig is
4. Giet het mengsel op het bakpapier. Raak het niet aan, het is gloeiend heet
5. Laat het afkoelen
6. Als het is afgekoeld kun je het breken in soort van glasscherven
7. Steek deze in de taart
8. Lekker opeten

Fijne kers allemaal!




pi_55225463
Dat is voor smiddags bij de koffie op kerst
pi_55226873
* Petre likt zijn vingers nu al af
bye
  donderdag 13 december 2007 @ 00:18:43 #59
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_55233876
ziet er lekkah uit
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_55239301
Alvast het kerst menu:

1e kerst - schoonouders & Familie:
voorgerecht : zalmrolletjes (OsFa & vriendin)
hoofdgerecht: ? (de schoonouders & zus)
nagerecht: ? (de andere zus & man)

2e kerst - @ my place - mijn familie
amuses : ? (mijn ouders)
voorgerecht: ? (mijn broer & vriendin)
hoofdgerecht: (OsFa & snufje vriendin)
  • Provençaalse Varkensrollade
  • Roergebakken spruitjes met walnoot
  • Haricot verts met spek & kruidenkaas
  • Aardappelgratin
  • iets anders met aardappels (nog geen definitieve beslissing)
    Niet iedereen houdt van spruitjes, daarom een tweede "groente" een basic back-up
    Het zelfde geld voor de aardappelen... de tweede wordt iets speciaal waarbij we niet zeker weten of iedereen dat lekker vind...
    nagerecht: Nogatine ijstaart (Main part vriendin & snufje OsFa)

    binnen kort (waarschijnlijk dit weekeind) gaan we een try-out weekeind houden, weten we tenminste hoe, wat, hoe lang en heb ik de mogelijkheid om mooie impressie foto's te maken (trust me bij kerst zelf wil ik alles op rolletjes hebben en om dan OOK nog foto's te gaan maken...nee

    maareh: wat vinden jullie van het diner opzet? lichtelijk klassiek maar??


    P.S. mocht je op een punt komen dat je kerst gaat vieren en iedereen kan koken dan is het leuk om van te voren lootjes te trekken. Ben je met 3 stelletjes(of personen) : voor-, hoofd- en nagerecht, 4 stelletjes(of personen): amuses, voor-, hoofd- en nagerecht etc etc je kan dit blijven uitbouwen (een officieel diner heeft geloof ik 13 gangen incl koffierondes met bonbons enzo)

    [ Bericht 0% gewijzigd door OsFa op 13-12-2007 11:06:13 ]
  • pi_55272399
    zo slecht was mijn menu nou toch ook niet
      vrijdag 14 december 2007 @ 21:51:56 #62
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_55279383
    quote:
    Op vrijdag 14 december 2007 16:21 schreef OsFa het volgende:
    zo slecht was mijn menu nou toch ook niet
    Nee hoor, maar als je de OP had gelezen, had je misschien kunnen zien dat het hier om een fotostripwedstrijd gaat.
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
      zaterdag 15 december 2007 @ 13:24:14 #63
    112545 Muck
    Meine Sprache: International
    pi_55289654
    quote:
    Op vrijdag 14 december 2007 16:21 schreef OsFa het volgende:
    zo slecht was mijn menu nou toch ook niet
    helemaal niet, maar ik denk dat je de bedoeling van het topic even gemist hebt
    It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
    pi_55329328
    hmmmm ff terug gelezen, vorige keer idd te snel geweest.... gelukkkig dat er meerdere al aangegeven hadden WAT ze gingen koken, dus ook maar gedaan... van het weekeind eerste foto's gemaakt... t.b.c.
      maandag 17 december 2007 @ 09:14:40 #65
    4177 Jojogirl
    Curves in all the right places
    pi_55329589
    Misschien ga ik woensdagavond wel foto's maken van de cranberry cheesecake die ik voor de kerstlunch op m'n werk ga maken. TVP dus.
    pi_55455262
    Wat zijn in hemelsnaam cocopops
    World Order
    pi_55455344
    quote:
    Op maandag 17 december 2007 09:14 schreef Jojogirl het volgende:
    Misschien ga ik woensdagavond wel foto's maken van de cranberry cheesecake die ik voor de kerstlunch op m'n werk ga maken. TVP dus.
    I Want cranberry cheesecake
    World Order
    pi_55457686
    quote:
    Op woensdag 21 november 2007 17:19 schreef Muck het volgende:
    Nou tulp, we hebben het even overlegd (normaal gaat dat met de PR, maar ja, dt ben je zelf ) en de regels zijn heel duidelijk:
    Crew mag NIET meedoen aan wedstrijden. Behalve aan FOT-wedstrijden vnawege hun open karakter.

    Dus sorry....
    En dáár wilde ik even naar verwijzen

    Want de stemmethode van FOT werkt erg goed, prettig, fijn, eerlijk, helder, .....

    Waarom die manier niet hier?
      zondag 23 december 2007 @ 01:10:53 #69
    44649 beelz
    Maar dat is het punt niet
    pi_55480676
    Mijn vriendin heeft ook een account op Fok!... We doen dan ook meerdere gangen en willen allebei meedoen met deze wedstrijd, we posten vanaf dezelfde computer... Hoe wordt dit opgelost zonder dat er gedacht wordt dat 1 van ons onder een kloon post?
    Besef Regulier!
    Trouble spelling diarrhoea? There's always the Ronseal standby of 'dire-rear'.
    pi_55481634
    Als de user beelz een gang post en mevrouw beelz (wat is haar naam) ook, is er toch geen probleem?
      zondag 23 december 2007 @ 02:17:42 #71
    16266 MissHobje
    Dat zou ik ook zeggen!
    pi_55481840
    quote:
    Op zondag 23 december 2007 02:02 schreef Bluezz het volgende:
    Als de user beelz een gang post en mevrouw beelz (wat is haar naam) ook, is er toch geen probleem?
    Precies zoals dat
    Hups posten dus!
    [b]Hobbelicious is back!
    [/b]
      zondag 23 december 2007 @ 11:14:19 #72
    44649 beelz
    Maar dat is het punt niet
    pi_55485255
    quote:
    Op zondag 23 december 2007 02:17 schreef MissHobje het volgende:

    [..]

    Precies zoals dat
    Hups posten dus!
    Posten doen we pas na kerst. Maar het nagerecht is iig donders puik chocoladeachtig...
    Besef Regulier!
    Trouble spelling diarrhoea? There's always the Ronseal standby of 'dire-rear'.
    pi_55487223
    Dus ik moet een foto maken van de kant en klaren rosbief van de AH, dan een foto van dat ie in de oven staat en dan een foto van dat ie op tafel staat?
    pi_55490325
    quote:
    Op zondag 23 december 2007 12:55 schreef SCH het volgende:
    Dus ik moet een foto maken van de kant en klaren rosbief van de AH, dan een foto van dat ie in de oven staat en dan een foto van dat ie op tafel staat?
    Je moet wel groentes eten, anders wordt je nooit een grote sch.
    pi_55494366
    * motorbloempje ziet SCH er dan een worteltje bij leggen 'zodat Tante Bloes ook weer gelukkig is'
    Ja doei.
    pi_55494503
    quote:
    Op zondag 23 december 2007 17:24 schreef motorbloempje het volgende:
    * motorbloempje ziet SCH er dan een worteltje bij leggen 'zodat Tante Bloes ook weer gelukkig is'
    Er zit groente in het kant en klaar pakket van de AH ;')

    * SCH heeft het morgen nog retedruk op zijn werk en zet de eters lekker wat gemakkelijks voor op kerstavond - ook de farmbozenbavarois is kant en klaar van de AH - sue me
      zondag 23 december 2007 @ 22:54:43 #77
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_55503081
    quote:
    Op zondag 23 december 2007 12:55 schreef SCH het volgende:
    Dus ik moet een foto maken van de kant en klaren rosbief van de AH, dan een foto van dat ie in de oven staat en dan een foto van dat ie op tafel staat?
    Precies:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/rosbief.jpg

    [ Bericht 7% gewijzigd door Muck op 27-12-2007 15:14:38 (foto verkleinen naar 610 px AUB) ]
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
    pi_55503168
    Was ie lekker, die ga ik morgen eten?
      zondag 23 december 2007 @ 22:58:04 #79
    56208 Euc-
    Verweg(gistan)
    pi_55503186
    Es kijken of ik wat met de ravioli's kan morgen.
    O_o o_O O_O °_O °_° O_°
    pi_55504480
    Ok, gaatie dan:

    MoBlo's Kerstavond-avond-diner

    =======================================================================================
    Voorgerecht:

    Rucola met geitenkaas, pijnboompitten en een dressing van azijn, honing en een sufje peper

    Eerst de rucola in de schaal doen, geitenkaas in kleine stukjes snijden en eroverheen gooien, idem met pijnboompitten.

    Voor de dressing naar smaak wat azijn toevoegen aan 4 toetjeslepels honing voor een zoetig-zure smaak

    http://www.faithy.nl/images/kerst/31.JPG
    Klaar om te serveren

    =======================================================================================

    Hoofdgerecht: Sushi

    http://www.faithy.nl/images/kerst/14.JPG
    De spulletjes staan klaar

    http://www.faithy.nl/images/kerst/16.JPG
    In reepjes gesneden komkommer, surimi (krabsticks) en omelet

    http://www.faithy.nl/images/kerst/17.JPG
    De zalm snijden

    http://www.faithy.nl/images/kerst/18.JPG
    Spinazie blancheren

    http://www.faithy.nl/images/kerst/19.JPG
    Rijst gekookt mengen met azijn (su), suiker en zout

    http://www.faithy.nl/images/kerst/21.JPG
    Nu staat écht alles klaar...

    http://www.faithy.nl/images/kerst/22.JPG
    Mijn vriend begint met het eerste norivel te bekleden..

    http://www.faithy.nl/images/kerst/25.JPG
    Crea-bea met kleurtjes

    http://www.faithy.nl/images/kerst/26.JPG
    Rollen maar!

    http://www.faithy.nl/images/kerst/27.JPG
    En klaar...

    http://www.faithy.nl/images/kerst/30.JPG
    Ook nog wat Nigiri-Sushi

    =======================================================================================

    Nagerecht: Bananen-chocolade-crumble

    http://www.faithy.nl/images/kerst/01.JPG
    De ingredienten

    http://www.faithy.nl/images/kerst/02.JPG
    Volkorenkoekjes kruimelen

    http://www.faithy.nl/images/kerst/04.JPG
    Banaan in stukjes snijden

    http://www.faithy.nl/images/kerst/05.JPG
    En in een (pint)glas doen

    http://www.faithy.nl/images/kerst/06.JPG
    Boter smelten

    http://www.faithy.nl/images/kerst/07.JPG
    Wat basterdsuiker en de volkorenkruimels erbij

    http://www.faithy.nl/images/kerst/08.JPG
    Choooocoooolaaaadeeeee

    http://www.faithy.nl/images/kerst/09.JPG
    kruimel-boter-suiker-mengsel bovenop de banaantjes

    http://www.faithy.nl/images/kerst/10.JPG
    slagroom verwarmen

    http://www.faithy.nl/images/kerst/11.JPG
    chocolade erbij doen en doorroeren

    http://www.faithy.nl/images/kerst/12.JPG
    tot het bruin is

    http://www.faithy.nl/images/kerst/13.JPG
    Ook dit mengsel bovenop de bananen en kruimels doen en laten rusten bij kamertemperatuur..

    ========================================================================================

    Dit was het kookgedeelte... dan nu de dinerfoto's:

    Salade
    http://www.faithy.nl/images/kerst/34.JPG

    Sushi
    http://www.faithy.nl/images/kerst/36.JPG
    meeer dan genoeg...

    http://www.faithy.nl/images/kerst/37.JPG
    nigiri sushi

    Banaan-chocolade-crumble

    http://www.faithy.nl/images/kerst/38.JPG
    met wat slagroom en chocoladeraspsel

    http://www.faithy.nl/images/kerst/39.JPG


    =======================================================================================

    [ Bericht 15% gewijzigd door Muck op 27-12-2007 15:19:20 (foto's verkleinen naar 610 px AUB) ]
    Ja doei.
    pi_55505115
    pi_55520627
    Preview!

    http://i14.tinypic.com/72sb56x.jpg

    [ Bericht 29% gewijzigd door Muck op 27-12-2007 16:19:08 (foto verkleinen naar 610 px AUB) ]
    all the women tear their blouses off
    and the men they dance on the polka-dots
    and it's partner found, it's partner lost
    and it's hell to pay when the fiddler stops
      maandag 24 december 2007 @ 21:20:51 #83
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_55521059
    quote:
    Op maandag 24 december 2007 21:02 schreef FleshWound het volgende:
    Preview!

    [ afbeelding ]
    Wat is dat voor stuk vlees? Een ham ofzo?
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
    pi_55521176
    7 kilo Serranoham
    all the women tear their blouses off
    and the men they dance on the polka-dots
    and it's partner found, it's partner lost
    and it's hell to pay when the fiddler stops
    pi_55526029
    quote:
    Op maandag 24 december 2007 21:25 schreef FleshWound het volgende:
    7 kilo Serranoham
    Woooowwww, mogen mijn dadeltjes daarin gerold worden!
      dinsdag 25 december 2007 @ 10:57:10 #86
    5036 KrnKje
    kleine typfout
    pi_55529755
    quote:
    Op zondag 23 december 2007 23:45 schreef motorbloempje het volgende:
    Ok, gaatie dan:

    MoBlo's Kerstavond-avond-diner

    =======================================================================================
    Netjes... ik begin concurentie te voelen
    Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
    pi_55531230
    quote:
    Op dinsdag 25 december 2007 00:52 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    Woooowwww, mogen mijn dadeltjes daarin gerold worden!
    Jij mag best je dadeltjes in mijn vleesje rollen hoor
    all the women tear their blouses off
    and the men they dance on the polka-dots
    and it's partner found, it's partner lost
    and it's hell to pay when the fiddler stops
      dinsdag 25 december 2007 @ 15:13:19 #88
    195863 DJMB
    DE JONGEN MET BONTMUTS
    pi_55534043
    quote:
    Op maandag 24 december 2007 21:02 schreef FleshWound het volgende:
    Preview!

    [ afbeelding ]
    Ik had dit niet eens gezien, ik zou toch maar eens wat vaker naar beneden toe moeten komen.

    pi_55534369
    Ik vond je oude nickname leuker.

    Ontopic, de eendenfiletrolletjes met mango zijn klaar. Takkewerk.
    all the women tear their blouses off
    and the men they dance on the polka-dots
    and it's partner found, it's partner lost
    and it's hell to pay when the fiddler stops
    pi_55534484
    quote:
    Op dinsdag 25 december 2007 15:36 schreef FleshWound het volgende:
    Ik vond je oude nickname leuker.

    Ontopic, de eendenfiletrolletjes met mango zijn klaar. Takkewerk.
    Fotoows Wij hebben al heel veel foto's, maar tis nog allemaal niet klaar
      dinsdag 25 december 2007 @ 16:44:25 #91
    195863 DJMB
    DE JONGEN MET BONTMUTS
    pi_55535165
    quote:
    Op dinsdag 25 december 2007 15:36 schreef FleshWound het volgende:
    Ik vond je oude nickname leuker.

    Ontopic, de eendenfiletrolletjes met mango zijn klaar. Takkewerk.
    Euhm, nee. Deze is toch beter in combinatie met mijn komende avatar.

    Ik zal wel wat foto's maken met de D200 inplaats van dat andere ding.


    Nogmeer ontopic:

    Die Rucola met geitenkaas, pijnboompitten en een dressing van azijn, honing en een sufje peper lijkt me echt goddelijk.
    pi_55535170
    Goed dan, laatste preview. De amuse.

    http://i11.tinypic.com/869qqf7.jpg

    Gerookte eendenfilet met komkommer, wortel, sla en mango, koriander, sesamolie en sesamzaad, gerold in rijstpapier. Ik ga overigens nooit meer met rijstpapier werken, het blijft maar scheuren.

    En zit mijn menu niet te verraden

    [ Bericht 15% gewijzigd door Muck op 27-12-2007 16:21:33 (foto verkleinen naar 610 px AUB) ]
    all the women tear their blouses off
    and the men they dance on the polka-dots
    and it's partner found, it's partner lost
    and it's hell to pay when the fiddler stops
      dinsdag 25 december 2007 @ 16:47:00 #93
    195863 DJMB
    DE JONGEN MET BONTMUTS
    pi_55535196
    quote:
    Op dinsdag 25 december 2007 16:44 schreef FleshWound het volgende:
    Goed dan, laatste preview. De amuse.

    [ afbeelding ]

    Gerookte eendenfilet met komkommer, wortel, sla en mango, koriander, sesamolie en sesamzaad.
      dinsdag 25 december 2007 @ 16:49:33 #94
    195863 DJMB
    DE JONGEN MET BONTMUTS
    pi_55535234
    quote:
    Op dinsdag 25 december 2007 16:44 schreef FleshWound het volgende:
    En zit mijn menu niet te verraden
    Vertel mij eens wat ik verraden heb?
      dinsdag 25 december 2007 @ 17:04:59 #95
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_55535405
    Het eerste gerecht. Pastis/Safraansoep

    De ingrediënten klaarzetten:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/allesklaar.jpg

    Uien snipperen:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/1.jpg

    Knoflook fijnhakken:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/2.jpg

    Olijfolie in de pan:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/3.jpg

    Uien en knoflook lichtjes aanfruiten:

    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/4.jpg

    Sinaasappelschil raspen en sinaasappel uitpersen:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/5.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/6.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/7.jpg

    Mengsel maken van risottorijst met paprikapoeder en safraan:

    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/8.jpg

    Het risottomengsel de pan in en Pastis toevoegen:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/10.jpg

    Visfond en nog een beetje safraan toevoegen:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/11.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/12.jpg

    20 minuten laten koken:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/13.jpg

    Cocquilles st. Jacques bestrooien met zout en peper en in de pan braden:
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/17.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/18.jpg

    Soepje nog even met de staafmixer bewerken:

    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/14.jpg

    Ongeduldig wachten op de soep:

    http://img.photobucket.co(...)/wachtenopdesoep.jpg

    Soep in kom doen samen met de Cocquilles en een beetje platte perselie en opdienen:

    http://img.photobucket.com/albums/v241/paulgolfer/soepie.jpg

    Het was een heel apart en lekker soepje.

    [ Bericht 22% gewijzigd door Muck op 27-12-2007 16:24:20 (foto's verkleinen naar 610 px AUB) ]
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
    pi_55536292
    Hertenbiefstukjes, risotto en cranberriecompote

    Ingrediënten voor de cranberriecompote :


    Koken in de rode wijn met suiker...


    Inkoken...


    Het maken van de risotto..


    Bambi, nog niet gaar....


    Bambi, gesneden.. klaar voor bereiden..


    Om op te vreten, zo mooi/lekker!
    pi_55536811
    Bluezz, wanneer mag ik bij jou komen eten?
      dinsdag 25 december 2007 @ 19:45:22 #98
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_55536867
    quote:
    Op dinsdag 25 december 2007 19:39 schreef Den_Haag het volgende:
    Bluezz, wanneer mag ik bij jou komen eten?
    de foto's zijn het werk van B., het eten is allemaal door mij gemaakt.
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
    pi_55542167
    Bambi
    pi_55543219
    Keuk dat jullie die cranberrie's ook in de rode wijn hebben gekookt

    Ziet er allemaal erg lekker uit heur
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')