CocoPopPie
Dit recept bestaat eigenlijk uit 4 onderdelen- Cocopop taartbodem
- Chocolademouse vulling
- Witte Chocolade slagroom
- Decoratie glas
Cocopop taartbodemIngrediėnten: - 150 g pure chocola
- 80 gram boter
- 100 gram Cocopops
Bereidingswijze1. Probeer een ronde springvorm (23 cm) met huishoudfolie te bekleden (het hoeft niet perfect te zitten)
2. Smelt de chocolade en boter (in de magnetron)
3. Roer de Cocopops erdoor heen
4. Verdeel het mengsel over de springvorm. Zorg daarbij dat je ook een opstaande rand maakt. Probeer geen gaten te krijgen.
5. zet het in de koelkast om hard te worden
Chocolademouse vullingIngrediėnten:- 5 x 45 gram marsrepen
- 25 ml melk
- 4 dl slagroom (al werkt het ook goed met klopklop)
Bereidingswijze1. Smelt de marsrepen in de melk en roer daarbij geregeld zodat het goed mengt.
2. Klop de slagroom stijf
3. Ondertussen is het mars-melk mengsel afgekoeld, roer er nu een lepel slagroom door
4. voeg de rest van de slagroom toe maar roer niet te veel want dan haal je de lucht weer uit te slagroom
5. haal de Cocopop taartbodem uit de koelkast en giet het mengsel in de taartbodem. Dit ziet er als volgt uit:

.
Witte Chocolade slagroomIngrediėnten:- 100 gram witte chocolade
- 3 dl slagroom (klopklop werkt ook)
Bereidingswijze1. Smelt de witte chocolade
2. voeg ongeveer de helft van de slagroom toe aan de gesmolten chocolade
3. Klop de rest van de slagroom op
4. Als de chocolade is afgekoeld meng je dit met de rest van de slagroom
5. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit een versiering op de taart. Let wel op dat de taart ondertussen genoeg is afgekoeld/stijf is en dat de witte chocolade slagroom niet te zacht is om het te kunnen spuiten
6. zet het weer terug in de koelkast
Decoratie glasIngrediėnten:- 1 blik fruit cocktail mix
- 115 gram suiker
- 4 eetlepels water
Bereidingswijze:1. Laat het fruit goed uitlekken en leg het daarna op de taart
![]()
2. Leg op een bakblik een stuk bakpapier
3. Doe de suiker en het water in een pan met dikke bodem en blijf hierin roeren tot het goudkleurig is
4. Giet het mengsel op het bakpapier. Raak het niet aan, het is gloeiend heet
5. Laat het afkoelen
6. Als het is afgekoeld kun je het breken in soort van glasscherven
7. Steek deze in de taart
8. Lekker opeten
Fijne kers allemaal! 
![]()