abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 27 mei 2007 @ 20:58:36 #51
167723 sanni
Acima de seu
pi_49831505
Lekker wezen stoeien in de keuken met kreeft. En met een fles bubbelie erbij is het helemaal af!
pi_49832199
Ja, kut met peren, *weeeer*
  zondag 27 mei 2007 @ 22:11:26 #53
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49834131
Dit hebben wij zojuist (deels ) verorberd






Jaj...
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49834184
omfg Dude, da's een pastaMONSTER.
  zondag 27 mei 2007 @ 22:16:53 #55
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49834275
quote:
Op zondag 27 mei 2007 22:13 schreef Monotomy het volgende:
omfg Dude, da's een pastaMONSTER.
Ja!

Wraahwhhh!
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 27 mei 2007 @ 22:19:10 #56
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_49834344
quote:
Op zondag 27 mei 2007 22:11 schreef Duderinnetje het volgende:
Dit hebben wij zojuist (deels ) verorberd


Jaj...
Dat ziet er smakelijk uit.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 27 mei 2007 @ 23:37:27 #57
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49837282
Even een hapje wezen eten in een eetcafe

Tomatensoep, sate en een aarbeienbavaros
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_49837694
M&M's met nootjes!

WOW Duderinnetje! Ziet er echt super uit! Van wie is het recept, dan ga ik ff googlen.......
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  maandag 28 mei 2007 @ 00:33:34 #59
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49839307
quote:
Op zondag 27 mei 2007 23:47 schreef Tezz het volgende:
M&M's met nootjes!

WOW Duderinnetje! Ziet er echt super uit! Van wie is het recept, dan ga ik ff googlen.......
Jamie Oliver!

Kon alleen de engelse tekst vinden:
quote:
Honeycomb Cannelloni

Serves 6-8

Sea Salt & Freshly Ground Pepper
Parmesan Cheese for grating
500g/1lb 2oz good-quality cannelloni tubes
Olive Oil

FOR THE VEGETABLE RAGU'
a small handful of dried porcini
150ml/5 1/2floz Olive Oil
3 carrots, peeled and diced
4 sticks of celery, trimmed and finely diced
1 large red onion, peeled and finely diced
1 leek, trimmed and outer leaves discarded, finely diced
2 cloves of garlic, peeled and sliced
5 portobello mushrooms finely chopped
5 x 400g good quality plum tomatoes
a large bunch of basil, leaves picked, stalks finely chopped

FOR THE SPINACH
680g/1 1/2lb fresh spinach
nutmeg for grating

FOR THE QUICK WHITE SAUCE
285ml/ 1/2pint single cream
500ml/17 1/2floz creme friache
4 good quality anchovy fillets in oil, drained and finely chopped
a handful of parmesan cheese, grated.


The first thing to do is find yourself a casserole pan or earthware dish that will snuggly hold all your cannelloni standing upright, i used one that's 20cm/8 inches in diameter and 12.5cm/5 inches deep. if you want to be precise-and in this recipe, being precise helps!
How:

Pre-heat the oven to gas5/375'f/190'c. To make your ragu'. Put your dried porcini in a bowl and just cover them in boiling water. leave to soak for 5 mins. meanwhile, put a large heavy-based saucepan on a medium heat and add the olive oil, carrots, celery, onion and leek. Cook gently for 8-10 mins. then add the garlic and portobello mushrooms. remove the porcini from the bowl, add them to the pan and cook for a further 5 mins until the veg has softened. Strain the porcini liquid through a sieve and add this to the pan with a large wine glass of water. Allow the liquid to reduce slightly, then tip in your tomatoes and add the chopped basil stalks. Season with salt and pepper, and bring to the boil. simmer for up to 45 mins, until you have a thick, rich ragu'. Tear in basil leaves.

In a saucepan, heat a slash of olive oil and add the spinach, stir, then leave to wilt down, season with salt and pepper and a grating of nutmeg and put to a side.

To make your quick white sauce, all you have to do is mix the cream, creme fraiche, anchovies and grated parmesan. Then check the seasoning and thats it! Now get out that dish or pan located at the beginning of the recipe and spoon in 1cm/ 1/2 inch of cheese sauce. sprinkle with parmesan and top with the spinach. Carefully ladle over half your ragu' and stand the cannelloni tubes in it. press the tubes down the sauce with the palm of your hand- the saucee will come through and will come up and half fill the tubes. spoon over the remaining cheese sauce, sprinkle over some parmesan, drizzle with olive oil and bake in the pre-heated oven for 45 mins until golden and bubbling. Bloomin' tasty.
En anders gewoon zijn boek 'Kook!' kopen


Het is zo'n heerlijk recept voor als er een stel mensen komt eten. Grote pan op tafel en smullen maar
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49839521
quote:
Op maandag 28 mei 2007 00:33 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Jamie Oliver!

Kon alleen de engelse tekst vinden:
[..]

En anders gewoon zijn boek 'Kook!' kopen


Het is zo'n heerlijk recept voor als er een stel mensen komt eten. Grote pan op tafel en smullen maar
Geweldig! Dankjewel, die ga ik inderdaad eens maken als ik een paar gasten krijg. Super!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  maandag 28 mei 2007 @ 00:46:06 #61
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_49839713
Net even in de auto gesprongen om de nachtelijke trek van Bluezz en mij te stillen met 2 overheerlijke broodjes shoarma.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_49839937
Dude, wat goed gelukt
Wel machtig zeker

*troostfood rules*
  maandag 28 mei 2007 @ 00:58:21 #63
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49840054
quote:
Op maandag 28 mei 2007 00:54 schreef Bluezz het volgende:
Dude, wat goed gelukt
Wel machtig zeker

*troostfood rules*
Eet smakelijk

Ja, érg machtig! Dus je kan een weeshuis voeden van zo'n pan, dat is dan wel weer het voordeel!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 28 mei 2007 @ 01:00:36 #64
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49840132
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_49840634
Ik drink nu:



... uit Wenen gehaald

Is gewoon Baileys.
  maandag 28 mei 2007 @ 01:16:19 #66
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49840650
quote:
Op maandag 28 mei 2007 01:15 schreef Monotomy het volgende:
Ik drink nu:

[afbeelding]

... uit Wenen gehaald

Is gewoon Baileys.
Niet lekker dus?
Of wel?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49840772
quote:
Op maandag 28 mei 2007 01:16 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Niet lekker dus?
Of wel?
Zeker lekker

Je hebt drie soorten: pure chocolate, chocolate cream, en white. Pure chocolate is het bitterst, en white is cream met een vleugje choco. Het smaakt alleen zo erg naar Baileys, maar omdat het uit Oostenwijk komt heet het Mozart Liqueur
  maandag 28 mei 2007 @ 01:26:21 #68
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49840905
quote:
Op maandag 28 mei 2007 01:21 schreef Monotomy het volgende:

[..]

Zeker lekker

Je hebt drie soorten: pure chocolate, chocolate cream, en white. Pure chocolate is het bitterst, en white is cream met een vleugje choco. Het smaakt alleen zo erg naar Baileys, maar omdat het uit Oostenwijk komt heet het Mozart Liqueur
Omdat je zo teleurgesteld leek door die smiley.

Ik ben geen zoetekauw, dus ik heb niets met dit soort drankjes, maar het ziet er wel chic uit op je plaatje


Mogen we hier wel zo slowchatten over de gerechten en dranken die we posten trouwens? Of moet het bij vermeldingen blijven? Ben hier vandaag voor het eerst
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49841145
Welkom in CUL, dude

In principe mag een beetje SC hier wel, moet niet paginalang uit de hand lopen natuurlijk. En als je offtopic bezig bent maak je het zo goed met de plaatselijke mods:

OT: flesje water
  maandag 28 mei 2007 @ 01:35:28 #70
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49841191
quote:
Op maandag 28 mei 2007 01:33 schreef Monotomy het volgende:
Welkom in CUL, dude

In principe mag een beetje SC hier wel, moet niet paginalang uit de hand lopen natuurlijk. En als je offtopic bezig bent maak je het zo goed met de plaatselijke mods:

OT: flesje water
Ik ben wel vaker in CUL, maar niet in een reeks als dit, met zijn eigen mores en zo, vandaar

OT: chardonnay

En als het moet, neem ik straks gewoon een plakje kaas of zo, om on topic te blijven
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49841761
quote:
Op maandag 28 mei 2007 01:35 schreef Duderinnetje het volgende:


Ik ben wel vaker in CUL, maar niet in een reeks als dit, met zijn eigen mores en zo, vandaar

OT: chardonnay

En als het moet, neem ik straks gewoon een plakje kaas of zo, om on topic te blijven

Dude is meer van de stoere cultopics, met houthakkers enzo

OT :
water
  maandag 28 mei 2007 @ 02:02:59 #72
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49841872
quote:
Op maandag 28 mei 2007 01:57 schreef Bluezz het volgende:

[..]


Dude is meer van de stoere cultopics, met houthakkers enzo

OT :
water
Ja inderdaad En ik overweeg trouwens ernstig een topic te openen waarin de CUL'ers mij kunnen opvoeden in het maken van soepen. Ik wil met pollepels schenkels door kokend water jagen en de ramen beslagen zien van met varkensvet en selderij bezwangerde dampen Maar dat bedenk ik dan weer tegen de zomer

OT: Stukje parmesan
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49843977
nu: cornetto
vanochtend (hier is t nog een paar minuutjes zondag): Belgische wafels, zelf gemaakt
middag: schol met rijst in visrestaurant aan de kust
pi_49843999
Net: kopje koffie.
Zometeen: brood met gerookte zalm (over van gister)
Vanmiddag: geen idee, iets makkelijks
Vanavond: broodjes hamburger!
pi_49844009
nu: amstel bier 0,5 liter ( anti-katermiddel)
zometeen: amster bier 0.5L
daarna: pannekoeken of poffertjes
| ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^|
| who gives a fuck-truck | '|""";.., ___.
|_... _ ... _11:11__ = = = | = _|__|..., ]
"(@ )'(@ )" " " " * | (@ )(@ )* * * * * (@ )
pi_49844032
sojayoghurt met allbran & muesli, nu veel thee.
Vanmiddag brood, avond geen idee!
  Moderator / Redactie Sport maandag 28 mei 2007 @ 09:12:06 #77
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49844072
broodje ham kaas en koffie
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_49844287
Ik sta eten voor te bereiden voor vanavond, krijg een hoop vrienden op bezoek die blijven eten. En we eten:

varkenvleesreepjes met giroskruiden en rauwe uiringen
pita broodjes
knoflooksaus
tzaziki (zelf gemaakt)
groentekebabs van de grill (aubergine, gele paprika, champs, courgette in een marinade van knoflook, olijfolie, tijm, rozemarijn, peper en zout)
Dolmadakia's (uit blik helaas wegens tijdgebrek)
tomatensalade (met basilicum en rode ui)

Het is verdorie nog geen 10 uur en mijn huis ruikt al heerlijk naar allerlei mediteraanse geurtjes....
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_49844323
Vanavond, omdat het een extra "zondag" is, eten we sukiyaki, heeft nogal veel tijd nodig qua voorbereiding, en tempura... MMMMM
Misschien, als ik nog genoeg rijst heb, maak ik ook nog sushi met champignons en ei...
Make something foolproof and someone will invent a bigger fool
pi_49844729
Toch nog maar een chocolade croissant gehaald!
  maandag 28 mei 2007 @ 10:38:50 #81
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49844984
quote:
Op zondag 27 mei 2007 23:37 schreef Martijn_77 het volgende:
Even een hapje wezen eten in een eetcafe

Tomatensoep, sate en een aarbeienbavaros
Annemiek heeft een recensie geschreven

Uitgebreide Food recensies.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  maandag 28 mei 2007 @ 10:39:35 #82
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49845000
Nu Lipton Ice Tea Green en boterhammen met vijgenjam
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_49845695
quote:
Op maandag 28 mei 2007 10:39 schreef Martijn_77 het volgende:
Nu Lipton Ice Tea Green en boterhammen met vijgenjam
Die vijgenjam heb ik al vaker gehoord van jou! Waar koop je die??? Ik heb een vijgenboom in de tuin die jaarlijks wel veel fruit geeft, maar zelf jam maken zie ik eigenlijk niet zo zitten............
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_49846108
quote:
Op maandag 28 mei 2007 11:12 schreef Tezz het volgende:

[..]

Die vijgenjam heb ik al vaker gehoord van jou! Waar koop je die??? Ik heb een vijgenboom in de tuin die jaarlijks wel veel fruit geeft, maar zelf jam maken zie ik eigenlijk niet zo zitten............
Ik heb laatst per ongeluk 3 potten vijgenjam bij de Makro meegenomen, dacht dat het aardbeienjam was..
  maandag 28 mei 2007 @ 11:31:09 #85
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_49846139
2 roomboter crossaints, koffie zwart, yakult light en een glas Adez.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  maandag 28 mei 2007 @ 11:54:59 #86
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_49846793
@ Duderinnetje:
Die cannelloni ga ik zeker maken komend weekend! Thanks for the inspiration!

Zo dadelijk eten we:
* kipnuggets

Vanavond eten we:
* bami (zelfgemaakt natuurlijk)
* saté saus (ook zelfgemaakt)
* gebakken ei
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
  maandag 28 mei 2007 @ 12:08:03 #87
22754 Steve-O
Sarcasm-O
pi_49847138
2 bolletjes filet met wat melk en een banaan.
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
pi_49847147
net op: meergranen croissant van ah to go en een broodje brie van C'est du pain.
Vanavond weet ik nog niet, wordt iets uit de diepvries
  maandag 28 mei 2007 @ 12:30:32 #89
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49847888
quote:
Op maandag 28 mei 2007 11:12 schreef Tezz het volgende:

[..]

Die vijgenjam heb ik al vaker gehoord van jou! Waar koop je die??? Ik heb een vijgenboom in de tuin die jaarlijks wel veel fruit geeft, maar zelf jam maken zie ik eigenlijk niet zo zitten............
Bij de AH van die potten met een rode deksle en een "nostalgisch" etiket er op
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  maandag 28 mei 2007 @ 12:44:22 #90
140869 lemonlime
Fruitig!!!
pi_49848400
Net een Drents kontje op
Das een gebakje met marsepein, slagroom en amandelspijs, in de vorm van een.. kontje (met een streepje mangogelei als bilspleet )
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_49848507
Vanavond eten we een broodje shoarma
pi_49850743
Havermout, rozijnen, honing, kaneel
pi_49852090
Koffie verkeerd, straks weer een broodje lepus davuricus
  Moderator / Redactie Sport maandag 28 mei 2007 @ 14:47:12 #94
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49852498
rooibosthee
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_49853289
Vanmiddag
Hamburgertje gebakken op een verse boulogne boterham van de albert heijn

Vanavond
Gevulde champignons (gevuld met gehakt en kruiden, over de champignons cheddarkaas)
Tomatensoep
Stokbroodje kruidenboter
pi_49853821
net een afbakstokbrood met gerookte kipfilet, sla, tomaat, augurk en gele paprika op
pi_49854827
Ik ga zometeen een kopje thee zetten.
  maandag 28 mei 2007 @ 17:12:45 #98
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_49857007
Straks oerhollands.
Bruine bonen met vet spek (lekker uitbakken en dan een schep vet over de bonen) , rauwe ui, zilveruitjes, augurkjes, mosterd en appelmoes.
Past heerlijk niet in een cholesterol verlagend dieet
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_49857451
Vanavond lamsdingetjes, roerbakmix (champ,ui) en rijst
Nu water, zometeen een lekker pinxterwijntje.
  maandag 28 mei 2007 @ 18:08:21 #100
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_49858755
Risotto met kip, champignons en bosuitjes. Lekker wit wijntje erbij
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')