FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / De ideale tosti
Drumpiedonderdag 2 maart 2006 @ 16:38
Zelf vind ik tostie met kaas lekker, maar wat vinden jullie de lekkerste tostie
Sandertje21donderdag 2 maart 2006 @ 16:41
Met ham en kaas.
ruftie78donderdag 2 maart 2006 @ 16:43
kaas en salami
massydonderdag 2 maart 2006 @ 16:44
Tosti met kaas en salami of chorizo en als ie klaar is een beetje ketchup erop
vinnybdonderdag 2 maart 2006 @ 16:44
Kaas, ham, en een klein beetje heinz hot ketchup VOORDAT hij in de grill gaat (wel in een grill apparaat, niet zo'n tosti samenpers apparaat!)
burgerdonderdag 2 maart 2006 @ 16:44
Vlam tostie

=

Tostie met gehakt
twiFightdonderdag 2 maart 2006 @ 16:45
Die vlamtostis zijn wel nice, maar weet niet precies wat er tussen zit
ChatGirldonderdag 2 maart 2006 @ 16:45
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 16:41 schreef Sandertje21 het volgende:
Met ham en kaas.
en dan in een grill-dinges.
beefstickdonderdag 2 maart 2006 @ 16:45
kaas tomaat ui sla en een stuk vlees

zodat het op een hamburger lijkt ja!
pindapellerdonderdag 2 maart 2006 @ 16:45
krijg er honger van! ik vind het zelf ook lekker om gewone kaas te nemen dan tusse 2 boterhamme en dan pittige kruiden en dan gewoon boter in de pan en bakke ook heel lekker!
Riodonderdag 2 maart 2006 @ 16:49
brood, kas, ham, kaas, brood. Dan in Grill-IJzer (van Tefal bijvoorbeeld), dan ketchup erbij.
of
brood, kaas, salami, kaas, brood. Dan in Grill-IJzer (van Tefal bijvoorbeeld), dan ketchup erbij.

Wat ook lekker is: in plaats van (casino)brood te gebruiken, neem je van die afbak stokbroodjes. Die kun je gewoon 'rauw' gebruiken en daarna in je tosti-apparaat duwen, net als bij gewoon brood.
Averydonderdag 2 maart 2006 @ 16:51
bruin brood heeeeeel veel kaas met cayennepeper
Laura 2000donderdag 2 maart 2006 @ 16:52
Brood, ham, kaas, ananas, ui, (brie), (pesto). En Curry ernaast!

Niet goed voor de lijn trouwens
appelsapdonderdag 2 maart 2006 @ 16:53
Brood, kaas, ananas, ham, brood
Averydonderdag 2 maart 2006 @ 16:53
ananas op een tosti is hgoor dat moet op stokbrood
-AnneX-donderdag 2 maart 2006 @ 16:57
tosti ham kaas met kruiden zoals je die bij de shoarmatent kunt halen
The_Yellowmandonderdag 2 maart 2006 @ 16:57
brood, kaas, ham, brood -> pan -> curry dompelen en smikkelen maar!
appelsapdonderdag 2 maart 2006 @ 16:58
Ananas is lekker, ook op een tosti.
beestjuhdonderdag 2 maart 2006 @ 16:58
Brie en ananas. !
facultydonderdag 2 maart 2006 @ 17:00
tostie met kaas, tomaat en italiaanse kruiden
Marsepeindonderdag 2 maart 2006 @ 17:03
Iig met sateh saus!
Teftondonderdag 2 maart 2006 @ 17:03
wie weet het ideale apparaat om tosti's mee te maken? Die klap apparaten vind ik niet zo goed..
vinnybdonderdag 2 maart 2006 @ 17:05
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 17:03 schreef Tefton het volgende:
wie weet het ideale apparaat om tosti's mee te maken? Die klap apparaten vind ik niet zo goed..
grill apparaten, GEEN TOSTI-APPARATEN!!!! (zijn wel wat duurder, maar veel lekkerder!)
Averydonderdag 2 maart 2006 @ 17:07
oudewetse tostiapparaten
whistler0305donderdag 2 maart 2006 @ 17:10
geitenkaas en honing
-AnneX-donderdag 2 maart 2006 @ 17:16
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 17:03 schreef Tefton het volgende:
wie weet het ideale apparaat om tosti's mee te maken? Die klap apparaten vind ik niet zo goed..
bbq
Curiositydonderdag 2 maart 2006 @ 17:21
wit brood besmeren met BBQ saus, hierop plakjes rookworst en een plak kaas, andere helft boterham erop en bakken maar.
Geqxondonderdag 2 maart 2006 @ 17:34
Ham, kaas, en achteraf licht ketchup aan de buitenkant van het geroosterde bammetje (dus koud). En dan met witbrood, niet dat bruinbrood dat witbrood is.

Als het even kan gooi ik hem in de pan, anders in zo'n klapding. Binnenkort maar eens experimenteren met de grill / oven combinatie.
Byte_Medonderdag 2 maart 2006 @ 17:36
serranoham, kaas, basilicum
fabericdonderdag 2 maart 2006 @ 17:39
Witbrood pakken uit vriezer
korstjes eraf snijden
ham en kaas precies op maat snijden (2 plakken jonge kaas met daartussen 1 plak ham)
Mooi erop leggen, misschien beetje peper/zout over de kaas.
Onder de grill leggen, en na het grillen doorsnijden.

Overheerlijk!
bonkedonderdag 2 maart 2006 @ 17:42
witbroodje, plakkie ham, gesnippeert uitje, dunne plakkies tomaat, plak pitjeskaas en dan weer een witbroodje in de oven
overrrrheerlijk
Mirjamdonderdag 2 maart 2006 @ 17:43
ham, kaas, en daartussen een gesnipperd uitje en wat maggi
deedeeteedonderdag 2 maart 2006 @ 17:43
Ik vind gewoon kaas en tomatenketchup nog altijd het lekkerst.
ScienceFrictiondonderdag 2 maart 2006 @ 17:44
Alleen kaas graag.
renadonderdag 2 maart 2006 @ 18:07
Hawaii vind ik heerlijk, de combinatie van hartig en zoet
Zwansendonderdag 2 maart 2006 @ 18:08
Eerst wat ham en uitjes bakken. Dan Tosti met kaas en de ham en uitjes tussen het ijzer doen.
Averydonderdag 2 maart 2006 @ 18:09
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:08 schreef Zwansen het volgende:
Eerst wat ham en uitjes bakken. Dan Tosti met kaas en de ham en uitjes tussen het ijzer doen.
dat is ook lekker denk ik maar zou niet weten nooit geprobeert
_Vampierheks_donderdag 2 maart 2006 @ 18:12
Huuuuuuuu ik krijg honger! Ik ga een oventosti maken. Men neme: 1 afbak(stok)broodje en beleg dit met kaas, salami, uienringen en plakjes tomaat. Daarna in de oven en afbakken zoals beschreven op het pak afbak(stok)broodjes. Mmmmmmmmmmmmmmmmm
Zwansendonderdag 2 maart 2006 @ 18:15
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:09 schreef Avery het volgende:

[..]

dat is ook lekker denk ik maar zou niet weten nooit geprobeert
Ik vergat de tomaar ertussen.
Klonkdonderdag 2 maart 2006 @ 18:16
van die rooie loempia saus ipv ketchup over je tosti is ook lekker
Sebastiaan_2006donderdag 2 maart 2006 @ 18:18
Kaas en sambal, of kaas en mosterd is erg lekker...
imagodonderdag 2 maart 2006 @ 18:19
met kruidenkaas en tomaat
miranniedonderdag 2 maart 2006 @ 18:20
Tosti met ham en kaas en de binnenkant van het brood besmeerd met kruidenboter. Of anders een tosti salami kaas.
Averydonderdag 2 maart 2006 @ 18:34
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:15 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Ik vergat de tomaar ertussen.
dat word dan weer zo waterig

het is trouwens tosti en geen tostie
Zwansendonderdag 2 maart 2006 @ 18:41
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:34 schreef Avery het volgende:

[..]

dat word dan weer zo waterig

het is trouwens tosti en geen tostie
Nee valt mee, moet je wel die pitten eruit halen.
Behhdonderdag 2 maart 2006 @ 19:00
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:19 schreef imago het volgende:
met kruidenkaas en tomaat
oee lekker met ui erbij , of kruidenkaas /kaas/ ananas
Martijn_77donderdag 2 maart 2006 @ 19:00
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:07 schreef rena het volgende:
Hawaii vind ik heerlijk, de combinatie van hartig en zoet
Idd erg lekker
Drumpiedonderdag 2 maart 2006 @ 20:07
Allemaal super lekker Morgen is ff boodschappen halen en maken!! , bedankt voor de supertosties
jpg97donderdag 2 maart 2006 @ 20:27
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 16:44 schreef burger het volgende:
Vlam tostie

=

Tostie met gehakt
"het heetste sneetje" is daar de slogan van

maar OT:

Kaas, salami en chilli saus of
beenham, brie en ananas
jpg97donderdag 2 maart 2006 @ 20:29
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 18:34 schreef Avery het volgende:

[..]


het is trouwens tosti en geen tostie
dude jouw topics staan vol met spelvauten
TheSilentEnigmadonderdag 2 maart 2006 @ 20:30
Met brie en ananas.
snopprinsesdonderdag 2 maart 2006 @ 23:00
kaas/ham/curry/oregano
allsystemshaltdonderdag 2 maart 2006 @ 23:28
De perfecte tostie,

Wit brood (Liefst tijger)
Goudse Extra belegen kaas (Lekker veel)
Uien Tomaten
Paprikapoeder
Peper (Witte)
Chilisaus (Eagel)
Boter

Ok,

Beleg de witte tijgerboterham met een ruime hoeveelheid Goudse Extra Belegen kaas
Strooi er ruim paprikapoeder op en ook peper (Witte)
Smeer de boterhammen in met bleu band (Buitenkant he is voor het bakken)
Bak de uien en de tomaten even aan in de braadpan.

Gooi de geboterde tosti erbij en laat deze 3 minuten fikken, dan omkeren en weer 3 minuten fikken .
Nog 1 keer omdraaien chlisaus erover gooien en 2 minuten fikken.

Nu de tostie op een (warm) bord serveren en de uien en tomaten over de tostie leggen

Lekker dat dat is (het water loopt in m'n mond)
p-etr-adonderdag 2 maart 2006 @ 23:31
Ik vind bruin brood veel lekkerder. En dan met kaas en champignonnetjes, een klein beetje curry (echt niet veel anders loopt het eruit!) mee in het ijzer laten gaan en voor de rest geen saus.
allsystemshaltdonderdag 2 maart 2006 @ 23:33
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 23:31 schreef p-etr-a het volgende:
Ik vind bruin brood veel lekkerder. En dan met kaas en champignonnetjes, een klein beetje curry (echt niet veel anders loopt het eruit!) mee in het ijzer laten gaan en voor de rest geen saus.
Probeer mijn recept eens echt doe maar
p-etr-adonderdag 2 maart 2006 @ 23:36
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 23:33 schreef allsystemshalt het volgende:

[..]

Probeer mijn recept eens echt doe maar
Als ik dat wil doen moet ik dingen kopen die ik verder nooit gebruik (iets wat me tegenstaat bij veel recepten), maar misschien zal ik het nog eens doen.

Edit: ik was aan het overdrijven.
Paladinadonderdag 2 maart 2006 @ 23:38
Jong belegen kaas, en Heinz ketchup ernaast.
allsystemshaltdonderdag 2 maart 2006 @ 23:39
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 23:36 schreef p-etr-a het volgende:

[..]

Als ik dat wil doen moet ik zo ontzettend veel dingen kopen die ik verder nooit gebruik (iets wat me tegenstaat bij veel recepten), maar misschien zal ik het nog eens doen.
Wel posten hoe je het vond he
p-etr-adonderdag 2 maart 2006 @ 23:39
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 23:39 schreef allsystemshalt het volgende:

[..]

Wel posten hoe je het vond he


Chilisaus van Eagles trouwens, waar vind je dat? En is paprikapoeder duur?
compierdonderdag 2 maart 2006 @ 23:51
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 23:39 schreef p-etr-a het volgende:

[..]



Chilisaus van Eagles trouwens, waar vind je dat? En is paprikapoeder duur?
chilisaus geen idee, paprika poeder bij supermarkt, kost 1 euro ofzo.. is echt niet duur
jpg97donderdag 2 maart 2006 @ 23:58
Josti ham-kaas
Drumpievrijdag 3 maart 2006 @ 12:01
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 23:28 schreef allsystemshalt het volgende:
De perfecte tostie,

Wit brood (Liefst tijger)
Goudse Extra belegen kaas (Lekker veel)
Uien Tomaten
Paprikapoeder
Peper (Witte)
Chilisaus (Eagel)
Boter

Ok,

Beleg de witte tijgerboterham met een ruime hoeveelheid Goudse Extra Belegen kaas
Strooi er ruim paprikapoeder op en ook peper (Witte)
Smeer de boterhammen in met bleu band (Buitenkant he is voor het bakken)
Bak de uien en de tomaten even aan in de braadpan.

Gooi de geboterde tosti erbij en laat deze 3 minuten fikken, dan omkeren en weer 3 minuten fikken .
Nog 1 keer omdraaien chlisaus erover gooien en 2 minuten fikken.

Nu de tostie op een (warm) bord serveren en de uien en tomaten over de tostie leggen

Lekker dat dat is (het water loopt in m'n mond)
kan het ook in een tosti aparaat niet zoeen echte maar meer grillding
zhe-devilllvrijdag 3 maart 2006 @ 12:03
ik ga zo eventjes een tosti maken
ScienceFrictionvrijdag 3 maart 2006 @ 12:07
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 12:03 schreef zhe-devilll het volgende:
ik ga zo eventjes een tosti maken
Goed idee
U.N.K.L.E.vrijdag 3 maart 2006 @ 12:11
- Pak twee witte bammetjes
- Smeer beide plakken brood in met een beetje boter
- beleg de tosti met jonge kaas, tomaat, fijn gesneden stukjes ui en geperste knoflook
- doe er wat peper en zout over.

- bakken in de koekenpan (dat is lekkerder dan in het ijzer) met een beetje olijfolie!

#ANONIEMvrijdag 3 maart 2006 @ 12:12
Kaas bovenop Ham en Ananas tussenin.
Mikkievrijdag 3 maart 2006 @ 12:27
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 83% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 10:10:03 ]
Peteyvrijdag 3 maart 2006 @ 12:40
Tosti met kaas en een teentje knoflook.

Klinkt misschien wat raar maar vind het erg goed smaken
U.N.K.L.E.vrijdag 3 maart 2006 @ 12:43
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 12:27 schreef Mikkie het volgende:
Tosti salami.
Tosti brie en honing.
brie en honing? dat kan nooit lekker zijn
jack4yavrijdag 3 maart 2006 @ 12:43
Tosti met beetje kip-pesto salade (van Johma) met Old Amsterdam (oude kaas dus)
DeTolkvrijdag 3 maart 2006 @ 12:44
2 sneetjes Brood
2 plakjes Ham (Gegrilde soort)
Brie

Besmeer de 2 sneetjes brood aan beide zijden met boter
Leg vervolgens een plakje ham op een sneetje
3 plakjes brie erop
Overhangende randjes van de ham naar binnen vouwen (over de brie heen
andere plakje ham erover heen, ransdjes naar binnenvouwen
andere snee brood erop

en dan in het tosti ijzer

jack4yavrijdag 3 maart 2006 @ 12:44
Tosti met geruld gehakt (of plakjes gegrild gehakt), rode pesto en feta
jack4yavrijdag 3 maart 2006 @ 12:45
Tosti met parma ham, groene pesto, pijnboompitten en een beetje rode pastasaus (uit pot) met mozzarella
jack4yavrijdag 3 maart 2006 @ 12:46
En voor de zoete inval: tosti met pindakaas met hagelslag

Eigenlijk gooien we praktisch álles op een tosti!
davidovvrijdag 3 maart 2006 @ 13:24
tvp, ik kom hier nog op terug maar eerst van mn kater af komen
DeTolkvrijdag 3 maart 2006 @ 13:36
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 12:45 schreef jack4ya het volgende:
Tosti met parma ham, groene pesto, pijnboompitten en een beetje rode pastasaus (uit pot) met mozzarella
Sjoemvrijdag 3 maart 2006 @ 13:37
Ik vind het trouwens ook lekker als de kaas er een beetje uitgesmolten is en dan knoephard is
jack4yavrijdag 3 maart 2006 @ 13:58
Tosti met pastrami, beetje zuurkool, wat grove mosterd en evt honing
jack4yavrijdag 3 maart 2006 @ 13:58
Tosti met hele jonge kaas en stukjes gember
Drumpievrijdag 3 maart 2006 @ 14:18
ik ga ook tostie maken ik dacht aan, kaas tomaten chilipoeder uien, brood

Ik smeer op beide kanten boter, uien en tomaten eerst in een kookpan lekker maken, leg kaas op de boterhammen, chilipoeder eroverheen, als die klaar is tomaten en uien erbij
Stansfieldvrijdag 3 maart 2006 @ 14:49
Ik ben niet zo van de variaties qua tosti. Meestal ham/kaas en dan met curry. Of alleen kaas is ook erg lekker. Maar ook erg lekker is een tosti met kaas en kipfilet of met kaas en kipfilet met bieslook.
allsystemshaltzaterdag 4 maart 2006 @ 01:01
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 12:01 schreef Drumpie het volgende:

[..]

kan het ook in een tosti aparaat niet zoeen echte maar meer grillding
Kan wel, maar in de pan is het imho toch het lekkerst
Mikkiezaterdag 4 maart 2006 @ 01:22
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 10:10:04 ]
U.N.K.L.E.zaterdag 4 maart 2006 @ 08:56
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 01:22 schreef Mikkie het volgende:

[..]

Echt wel!

Nóg lekker is 't met walnoten erop, maar die heeft bijna niemand in huis natuurlijk

Maar echt, gewoon een goede laag brie, en genoeg honing er overheen. Wordt ook in verschillende restaurantjes in Nijmegen geserveerd, dus zo idioot is 't niet
Ik ga het vandaag beoordelen!
#ANONIEMzaterdag 4 maart 2006 @ 08:58
2 witte boterhammen met smeuige kaas en vette ham ertussen in de koekenpan.
kL0j00hzaterdag 4 maart 2006 @ 08:59
Een tosti is met ham en kaas. Al dat andere is geen tosti maar een geroosterd broodje met .....
compierzaterdag 4 maart 2006 @ 10:29
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 08:59 schreef kL0j00h het volgende:
Een tosti is met ham en kaas. Al dat andere is geen tosti maar een geroosterd broodje met .....
Een tosti is een broodje met kaas (en iets extras optioneel) die ge(bakken?) is... vandale.nl zegt er niets over en op http://www.tostiworld.nl/ bij menukaart staat bij de tosti's namelijk ook dubbel kaas .
zoalshetiszaterdag 4 maart 2006 @ 10:36
ok dan:

men neme gerookte zalm, boerenbruin, dille, paar plakjes gruyere, sesamzaad.

bruinbrood éénlagig (dun) beleggen met gruyere, plakje gerookte zalm, dille, toedekken met andere boterham. boterhammen inoliën met kwastje of schenktuitje, door sesam halen (beetje aandrukken mag)

bakken in (gril) pan op laag vuur.
Drumpiezaterdag 4 maart 2006 @ 11:13
En als je een tosti in een pan maakt, hoe doe je dat met boter, of olie of niks
kL0j00hzaterdag 4 maart 2006 @ 11:15
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 10:29 schreef compier het volgende:

[..]

Een tosti is een broodje met kaas (en iets extras optioneel) die ge(bakken?) is... vandale.nl zegt er niets over en op http://www.tostiworld.nl/ bij menukaart staat bij de tosti's namelijk ook dubbel kaas .
kom al 20 jaar in italie en daar denken ze er toch anders over. Maakt verder niet uit verder natuurlijk. Er zijn zoveel originele recepten waar ze heel wat anders van maken. Ik ben echt super gek op dame blanche. Dat is heel simpel vanille ijs, met choco saus (WARM!!) en slagroom. Nou nou nou, wat ik af- en toe voor een toestanden op mijn bord krijg.
Marloeszaterdag 4 maart 2006 @ 11:32
Met geitenkaas en honing vind ik nóg lekkerder dan met brie en honing
-AnneX-zaterdag 4 maart 2006 @ 15:33
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 11:13 schreef Drumpie het volgende:
En als je een tosti in een pan maakt, hoe doe je dat met boter, of olie of niks
niets, anders wordtie zo vet
zoalshetiszaterdag 4 maart 2006 @ 15:35
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 11:13 schreef Drumpie het volgende:
En als je een tosti in een pan maakt, hoe doe je dat met boter, of olie of niks
ik strijk liever mijn brood in.
C.est-malheureuxzaterdag 4 maart 2006 @ 15:37
Brood. Kaas. Komkommer. Kaas. Ham. Kaas. Komkommer. Kaas. Brood. (Dunne plakjes kaas en komkommer, ander past het niet ).

Even in de magnetron het kaas laten smelten, en hup, het tostiding in.

.
ki_kizondag 5 maart 2006 @ 01:25
Tosti Ham-Kaas
met een kloddertje ketchup ernaast
Drumpiezondag 5 maart 2006 @ 13:11
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie
Steve-Ozondag 5 maart 2006 @ 14:29
-Wit brood
-Een hoop belegen kaas
-Een hoop slagers ham
-Eventueel wat uien
-Goed beboteren

En dan zelf klaar maken in een grillpan dus niet in zo'n vies apparaat waarbij je van die zachte randjes krijgt


En als je klaar bent een beetje ketchup en je heb een heerlijke lunch
SHEzondag 5 maart 2006 @ 14:32
Mijn ideale tosti's:

1 focaccia, doormidden snijden; insmeren met olijfolie
dan plakjes mozzarella erop
dan plakjes tomaat
andere helft flink insmeren met pesto
handje zeezout erover

op elkaar, en in tosti ijzer of onder grill


Andere:

2 sneetjes casino wit, zonder korst
Geitenkaasje in hele dunne plakjes snijden
Bammetjes insmeren met flink wat honing
Walnoten hakken, eroverheen strooien
Op elkaar

grillen

SHEzondag 5 maart 2006 @ 14:32
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter

Gatverdamme wat een vette, vieze zooi
bonkezondag 5 maart 2006 @ 14:33
quote:
Op zondag 5 maart 2006 13:11 schreef Drumpie het volgende:
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie
tosty
SHEzondag 5 maart 2006 @ 14:33
tost-e
zoalshetiszondag 5 maart 2006 @ 14:34
quote:
Op zondag 5 maart 2006 14:32 schreef SHE het volgende:
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter

Gatverdamme wat een vette, vieze zooi
nee hoor.
Steve-Ozondag 5 maart 2006 @ 14:34
quote:
Op zondag 5 maart 2006 14:32 schreef SHE het volgende:
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter

Gatverdamme wat een vette, vieze zooi
Je kan het zo vet maken als je zelf wil .
Grillen is ook lekker maar een tosti ijzer vind ik echt bagger
SHEzondag 5 maart 2006 @ 14:42
Je hebt ijzers ( zoals die waar je ook vlees onder kunt grillen ) die een perfecte tosti afleveren.

Die oesters die je dichtklapt echter, vind ik ook viezig...je krijgt vreemde randjes en de kaas smelt niet mooi gelijkmatig.

Grillen is het lekkerst
Bakken in de koekepan echter...brrrr
Ik krijg er gewoon zo'n flodder gevoel bij
zoalshetiszondag 5 maart 2006 @ 14:43
quote:
Op zondag 5 maart 2006 14:42 schreef SHE het volgende:
Je hebt ijzers ( zoals die waar je ook vlees onder kunt grillen ) die een perfecte tosti afleveren.

Die oesters die je dichtklapt echter, vind ik ook viezig...je krijgt vreemde randjes en de kaas smelt niet mooi gelijkmatig.

Grillen is het lekkerst
Bakken in de koekepan echter...brrrr
Ik krijg er gewoon zo'n flodder gevoel bij
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.
SHEzondag 5 maart 2006 @ 14:44
quote:
Op zondag 5 maart 2006 14:43 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.

Dat is lekker!
Krijg je mooie streepjes van
zoalshetiszondag 5 maart 2006 @ 15:11
quote:
Op zondag 5 maart 2006 14:44 schreef SHE het volgende:

[..]


Dat is lekker!
Krijg je mooie streepjes van
ja. en niet vet. ik smeer het meestal in met truffelolie. olijfolie, gezond. kan je wel een litertje per maand van gebruiken.
Isabeauzondag 5 maart 2006 @ 15:19
Mijn favo tosti:
- witbrood
- kaas
- banaan
- 1 eetlepel jam
- eventueel wat rum erover

Heerlijk
Stereotomyzondag 5 maart 2006 @ 15:21
In 5 minuten te bereiden:

Grillpan
2 sneetjes witbrood casino
Beide sneetjes aan 1 kant boter erop
ham + kaas op de niet besmeerde kant
ff grillen
omdraaien
ff grillen

Klaar
Steve-Ozondag 5 maart 2006 @ 15:45
quote:
Op zondag 5 maart 2006 14:43 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.
Uiteraard anders krijg je idd wel zo'n spons .
ki_kizondag 5 maart 2006 @ 20:39
quote:
Op zondag 5 maart 2006 13:11 schreef Drumpie het volgende:
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie
Toastie
Isabeaumaandag 6 maart 2006 @ 07:47
Volgens het Groene Boekje is het: tosti en de tosti's. (en tosti-ijzer)
jpg97maandag 6 maart 2006 @ 10:57
Tosti-Burger:

Hamburger grillen of in de koekepan, sneetje brood op het tosti ijzer
hamburger erop, ketchup, plakje kaas, sneetje brood daarop en tosti-ijzeren
jpg97maandag 6 maart 2006 @ 10:57
quote:
Op zondag 5 maart 2006 15:19 schreef Isabeau het volgende:
Mijn favo tosti:
- witbrood
- kaas
- banaan
- 1 eetlepel jam
- eventueel wat rum erover

Heerlijk
ieuw...
Isabeaumaandag 6 maart 2006 @ 11:01
quote:
Op maandag 6 maart 2006 10:57 schreef jpg97 het volgende:

ieuw...
Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaakt
Iedereen die ik zo'n tosti voorzet is blij verrast en maakt het nu thuis ook zelf klaar
capppmaandag 6 maart 2006 @ 11:07
quote:
Op maandag 6 maart 2006 11:01 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaakt
Iedereen die ik zo'n tosti voorzet is blij verrast en maakt het nu thuis ook zelf klaar
Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18
hp22maandag 6 maart 2006 @ 11:09
Witbrood (maar volkoren vind ik ook lekker), ketchup, vleeswaren (vind het meeste wel lekker ), plakjes kaas en wat extra geraspte kaas uit een zakje. Beetje boter aan de boven- en onderkant.

[ Bericht 6% gewijzigd door hp22 op 06-03-2006 11:14:52 ]
Scorpiemaandag 6 maart 2006 @ 11:09
tosti ham kaas ketchup
Isabeaumaandag 6 maart 2006 @ 11:13
quote:
Op maandag 6 maart 2006 11:07 schreef cappp het volgende:
Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18
Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij.
jpg97maandag 6 maart 2006 @ 11:14
quote:
Op maandag 6 maart 2006 11:13 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij.
Oh is meer een nagerecht dan?
Isabeaumaandag 6 maart 2006 @ 11:16
Ik heb geen idee, het is gewoon heel erg lekker (het was lunch, geloof ik)
Grippermaandag 6 maart 2006 @ 11:31
Ham-kaas-sambal, en dan in het tosti-ijzer. prima. mag van mij met elke boterham die ik heb liggen, wit of bruin. Als ik om 4 uur 's nachts thuiskom ben ik niet kieskeurig
jpg97maandag 6 maart 2006 @ 11:32
quote:
Op maandag 6 maart 2006 11:31 schreef Gripper het volgende:
Ham-kaas-sambal, en dan in het tosti-ijzer. prima. mag van mij met elke boterham die ik heb liggen, wit of bruin. Als ik om 4 uur 's nachts thuiskom ben ik niet kieskeurig
Niemand is om 4 uur 's nachts kieskeurig, anders zouden er geen shoarma-tenten bestaan
Coolfoolmaandag 6 maart 2006 @ 13:05
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
ondeugendmaandag 6 maart 2006 @ 13:10
Tosti ham/kaas op witbrood

Samen met geroerde mayo en ketchup
Isabeaumaandag 6 maart 2006 @ 13:23
quote:
Op maandag 6 maart 2006 13:05 schreef Coolfool het volgende:
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet!
p-etr-amaandag 6 maart 2006 @ 13:41
Mijn oma deed dat ook altijd, osseworst, en da's best lekker inderdaad. Wel een heel gekke hap krijg je dan.
golfermaandag 6 maart 2006 @ 16:02
quote:
Op maandag 6 maart 2006 13:05 schreef Coolfool het volgende:
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
Lijkt mij een lekkere combinatie.
allsystemshaltmaandag 6 maart 2006 @ 18:36
Hm osseworst toastie nog nooit van gehoord, ga ik ook eens testen
Remcomaandag 6 maart 2006 @ 21:03
Boter op de buitenkant
Is dat lekker?
kikoooooomaandag 6 maart 2006 @ 21:43
Maat van me heeft zo'n dure tefal grill ding, dat ding maakt echt tosti's

De beste tosti's maak je van turks brood + hele oude kaas + salami !

Ik snap mensen die ananas op de tosti/pizza of wat dan ook warm is smijten echt niet
Bluesmaandag 6 maart 2006 @ 21:58
quote:
Op maandag 6 maart 2006 21:03 schreef Remzz het volgende:
Boter op de buitenkant
Is dat lekker?
Ja, en je krijgt een lekker knapperig bruin korstje
henkSXmaandag 6 maart 2006 @ 22:25
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 16:45 schreef beefstick het volgende:
kaas tomaat ui sla en een stuk vlees

zodat het op een hamburger lijkt ja!
Lekkerrrrrrrrrrrrr!

Wat voor vlees doe jij er tussen??? Iets ala Salami?
zoalshetismaandag 6 maart 2006 @ 22:54
quote:
Op maandag 6 maart 2006 13:23 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet!
als osseworst liefhebber moet je de plakjes eens instrijken met ketjap en dan elke kant in een hete pan halve minuut bakken!

lekker peper en zout als je ze op je broodje legt.
DarkElfmaandag 6 maart 2006 @ 23:22
witbrood, brie en zongedroogde tomaat erop gesneden
Aventuramaandag 6 maart 2006 @ 23:24
quote:
Op maandag 6 maart 2006 21:03 schreef Remzz het volgende:
Boter op de buitenkant
Is dat lekker?
Bestaan er ook tosti's zonder dan?
Kimskemaandag 6 maart 2006 @ 23:26
kaas, pesto, uitjes!
p-etr-amaandag 6 maart 2006 @ 23:27
quote:
Op maandag 6 maart 2006 23:24 schreef Aventura het volgende:

[..]

Bestaan er ook tosti's zonder dan?
Volgens mij doen heel veel mensen het zonder. Vroeger hadden we een tosti-ijzer waarbij het moest omdat de bende anders aankoekte, maar nu smeer ik er ook geen boter meer op.
__Saviour__maandag 6 maart 2006 @ 23:29
Ik zie hier dat veel mensen het onder de gril bereiden.
dat ga ik ook eens proberen, normaal gebruik ik daar gewoon zo'n klap tosti-ijzer voor.
Kimskemaandag 6 maart 2006 @ 23:30
ik vind tosti's toch t lekkerste als ze ouderwets uit de koekepan komen!
zoalshetismaandag 6 maart 2006 @ 23:32
quote:
Op maandag 6 maart 2006 23:29 schreef __Saviour__ het volgende:
Ik zie hier dat veel mensen het onder de gril bereiden.
dat ga ik ook eens proberen, normaal gebruik ik daar gewoon zo'n klap tosti-ijzer voor.
niet onder de grill. in je grillpan.
Aventuramaandag 6 maart 2006 @ 23:35
Ik prefereer ook de grill. Ook lekker is om daaronder een boterham met boter en daar overheen geraspte kaas te leggen, even gratineren...Een soort enkele tosti dus.
9christensenmaandag 6 maart 2006 @ 23:35
wit brood. dan smaakt ie altijd
kikoooooodinsdag 7 maart 2006 @ 00:19
Ik vind tarwebrood tosti's 10x lekkerder
__Saviour__dinsdag 7 maart 2006 @ 00:23
quote:
Op maandag 6 maart 2006 23:32 schreef zoalshetis het volgende:
niet onder de grill. in je grillpan.
dat hebben we ook, eens proberen dan.
Syytöndinsdag 7 maart 2006 @ 10:55
Van dat donkerbruine brood (oerkoren of oerdonker, bv.) met daarop:
- oude kaas
- gegrilde paprika (uit een potje)
- beetje gesnipperde uitjes
- plakjes salami

Staat garant voor een vette hap
zoalshetisdinsdag 7 maart 2006 @ 11:02
quote:
Op dinsdag 7 maart 2006 00:23 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

dat hebben we ook, eens proberen dan.
heel laag vuur.
cinnamongirldinsdag 7 maart 2006 @ 11:18
Een tosti met kipfilet en honingmosterdsaus is ook niet te versmaden (ik heb altijd de Remia Salata Honing Mosterd, maar heeft dus meer mogelijkheden dan alleen gebruik als sladressing)
Sapstengeldinsdag 7 maart 2006 @ 13:10
Ik maak ze meestal gewoon met kaas en bedekt met een laag ketchup .
BarraCupraCudadinsdag 7 maart 2006 @ 13:14
ham kaas
grillen
klein beetje cury erbij

mmmmm ~ barra is weer blij
papariadinsdag 7 maart 2006 @ 16:03
De ouderwetse ham/kaas tosti met achteraf een toefje ketchup .
Maar dan wel in een houtvuurtje/ roodgloeiende kolen in een metalen tosti-ijzer.

Type 2 dikstalen platen met uitsparing waar je je tosti in plaats. Dichtklapt met de lange stalen hendels en zo in de gloeiende kolen plaatst. Heerlijk een beetje die rokerige tosti. Alleen perfecte tosti's te maken door de expert, aangezien de hitte goed verdeeld moet zitten.
Boter op de buitekant van de boterham is onontbeerlijk.
Lekker met in gepofte tamme kastanjes en blikken soep of knakworst die je opwarmt door vrijwel in het vuur te plaatsen.

Eigenlijk maakt die hele smaak mjin geen hol uit, als ik maar een goede fik kan bouwen
Vuur meer fascinerend dan vrouwen, en warmer ook
Keileweg-ethicusdinsdag 7 maart 2006 @ 16:29


[ Bericht 100% gewijzigd door Martijn_77 op 07-03-2006 20:10:09 (Dat kan veel netter) ]
SevenWondersdinsdag 7 maart 2006 @ 17:48
Mmmm, 2 witte boterhammen, goed beleggen met kaas en ossenworst. Fles ketchup er naast.

Of: Boterhammen besmeren met ketchup. Kaas er op (beide kanten), bestrooien met Oregano en andere Italiaanse kruiden. Cervelaatworst er tussen....soort minipizzatosti.
Acathlawoensdag 8 maart 2006 @ 12:38
Kaas, ham, rode ui, champignons, oregano, tomatenpuree of basissaus. Een soort 'pizza-tosti'

Post hierboven nog niet gelezen. Punt is duidelijk lijkt me.
Wolterwoensdag 8 maart 2006 @ 12:40
Salami
Ham
Kaas
Cherry tomaatjes
Knoflook
Peper

Hij wordt er anders best dik van en daarom doe ik hem meestal in de grill of heteluchtoven.
-skippybal-woensdag 8 maart 2006 @ 12:42
De boven- en onderkant van je tosti met boter smeren, en dan het ijzer in
Isabeauwoensdag 8 maart 2006 @ 12:59
quote:
Op woensdag 8 maart 2006 12:42 schreef -skippybal- het volgende:
De boven- en onderkant van je tosti met boter smeren, en dan het ijzer in
Brood met boter is jouw ideale tosti?
WebForcewoensdag 8 maart 2006 @ 13:01
quote:
Op woensdag 8 maart 2006 12:59 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Brood met boter is jouw ideale tosti?
Er zal vast nog kaas en ham tussen gaan
-skippybal-woensdag 8 maart 2006 @ 13:02
quote:
Op woensdag 8 maart 2006 12:59 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Brood met boter is jouw ideale tosti?


Neeeeeeee, er zit ook dus nog ham en kaas tussen en af en toe nog wat tomaat.
Wutangtonywoensdag 8 maart 2006 @ 13:03
Is toch echt witbrood, beide kanten in smeren, met kaas beleggen, boter in koekepannetje, boterham er in, bakken!! Flink aandrukken en flink opbikken!! Heerlijk!!

[ Bericht 0% gewijzigd door Wutangtony op 08-03-2006 13:09:24 ]
Isabeauwoensdag 8 maart 2006 @ 13:05
quote:
Op woensdag 8 maart 2006 13:02 schreef -skippybal- het volgende:


Neeeeeeee, er zit ook dus nog ham en kaas tussen en af en toe nog wat tomaat.
Klinkt al veel lekkerder dan alleen brood met boter
_Flash_woensdag 8 maart 2006 @ 13:15
Gisteravond:
Bruinbrood, lekker wat kaas, goede ham, ananas en erg dun gesneden reepjes rode paprika. Buitenkant met boter insmeren en hop de koekenpan in op laag vuur.

Rustig bakken, schuin doorsnijden en serveren met curry en een kop thee.

Tosti's zijn een prima avondmaaltijd voor twee snipverkouden mensjes
Dos37woensdag 8 maart 2006 @ 13:44
quote:
Op maandag 6 maart 2006 23:35 schreef 9christensen het volgende:
wit brood. dan smaakt ie altijd
Die an de punt zijn de beste.
massywoensdag 8 maart 2006 @ 13:48
quote:
Op maandag 6 maart 2006 21:03 schreef Remzz het volgende:
Boter op de buitenkant
Is dat lekker?
Dat is het geheim van een lekkere (krokante) tosti !!!

Ik eet op dit moment een tosti met kaas en chorizo
yokwoensdag 8 maart 2006 @ 13:52
Hawaii is toch het lekkerste. Ik ben niet zo'n harTig persoon.

Typen met een tosti in de hand is altijd een moeilijk iets.

[ Bericht 21% gewijzigd door yok op 08-03-2006 14:01:17 ]
massywoensdag 8 maart 2006 @ 13:53
quote:
Op woensdag 8 maart 2006 13:52 schreef yok het volgende:
Hawaii is toch het lekkerste. Ik ben niet zo'n harig persoon.
yokwoensdag 8 maart 2006 @ 15:31
Ik heb denet gedaan:

witte boterham-ham-curry-oregano-kaas-curry-kaas-witte boterham met mosterd.

SUPERRRLEKKER, alleen niet te vaak eten
Erasmuschdonderdag 9 maart 2006 @ 17:19
honger gekregen...


Erasmuschdonderdag 9 maart 2006 @ 17:26
hmm...augurken was toch niet zon goed idee
1-of-6Billionwoensdag 15 maart 2006 @ 15:11
boter | brood | mosterd | kaas | ham | kaas | mosterd | brood | boter
Whohowoensdag 15 maart 2006 @ 18:49
ik doe inmiddels alles erop, laatste 3 combi's: bruinbrood, kipfilet + jonge kaas, bruinbrood en brie en zelfs kokosbrood. allemaal goed te eten
9christensendonderdag 16 maart 2006 @ 12:25
quote:
Op woensdag 8 maart 2006 13:44 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Die an de punt zijn de beste.
hij heeft m door
Aventurazaterdag 18 maart 2006 @ 15:21
Had net een tosti gemaakt met tomatentapenade, dat ik nog had liggen. Goddelijk.
Blueszaterdag 18 maart 2006 @ 15:27
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 15:21 schreef Aventura het volgende:
Had net een tosti gemaakt met tomatentapenade, dat ik nog had liggen. Goddelijk.
Wat een goed idee, heb ik ook nog!! Heb je er nog meer opgedaan?
Aventurazaterdag 18 maart 2006 @ 15:33
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 15:27 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Wat een goed idee, heb ik ook nog!! Heb je er nog meer opgedaan?
Neen, slechts een dikke plak oeroude kaas en dan een lekkere dikke laag tapenade.

Eet smakelijk
Blueszaterdag 18 maart 2006 @ 15:36
Het water liep me meteen in de mond
Ellatjuhzaterdag 18 maart 2006 @ 15:44
kaas en salami.

al is ham/kaas ook wel goed
Kimskezaterdag 18 maart 2006 @ 16:28
Zoooo... liggen d'r weer twee in de koekenpan
immortalseanzaterdag 18 maart 2006 @ 17:38
oh, het water loopt me met stralen uit de mond, na het doorlezen van dit topic.

ik moet echt eens wat exotischere ingredienten dan mijn:
- witbrood (evt. blue-band brood)
- ham
- jonge kaas
- olijfolie
(het lekkere zit hem in het gebruik van een klap-(antiAanbak)ijzer, de olijfolie om de buitenkant dicht te schroeien, en het belangrijkste een paar plakken kaas aan de buitenkant van de broodjes om heerlijke geharde/gestolde(of hoe je het ook noemt) kaas te krijgen, met die magnifique kaas-smaak)


kan niet wachten tot ik weer thuis ben van m'n werk.
DeVingerzaterdag 18 maart 2006 @ 21:53
Tosi Hawai met beetje ketchup
Stereotomyzaterdag 18 maart 2006 @ 22:07
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 17:38 schreef immortalsean het volgende:
olijfolie om de buitenkant dicht te schroeien,
Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samen

Olijfolie is fijn voor koude gerechten en roerbakken, maar alles wat qua temperatuur daarboven komt is een no-no voor mij, vanwege de lelijke bijsmaak van olijfolie wanneer het te ver verhit wordt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Stereotomy op 18-03-2006 22:21:23 ]
DeVingerzaterdag 18 maart 2006 @ 22:08
Gewoon wat boter op de buitenkanten smeren
Stereotomyzaterdag 18 maart 2006 @ 22:08
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 22:08 schreef DeVinger het volgende:
Gewoon wat boter op de buitenkanten smeren
Eensch. Gezouten echte boter.
Frezerzaterdag 18 maart 2006 @ 22:18
Smakelijk topic! Die boter aan de buitenkant is nieuw voor mij, . Ik eet sinds kort regelmatig tosti's, sinds ik een snack-grill heb. Die tosti ijzers vond ik verschrikkelijk om mee te werken, .

Ik hou het meestal simpel; mosterdkaas en ham. .
henkSXzondag 19 maart 2006 @ 13:14
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 22:07 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samen

Olijfolie is fijn voor koude gerechten en roerbakken, maar alles wat qua temperatuur daarboven komt is een no-no voor mij, vanwege de lelijke bijsmaak van olijfolie wanneer het te ver verhit wordt.
Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken.
Maxster4thzondag 19 maart 2006 @ 14:08
Tosti's eet ik op verschillende manieren: met gril (zo'n klapper) en een tosti ijzer (soort broodrooster).
In de grill, vind ik ze het minst lekker...maar als ik ze dan eet dan gaat er hetvolgende tussen:
kaas-tomaat-provencaalse kruiden-kaas

in het tosti ijzer gewoon:
1.kaas-ham-kaas
2.kaas
3.kaas-salami-kaas
en altijd de fles curry standby
Stereotomyzondag 19 maart 2006 @ 14:39
quote:
Op zondag 19 maart 2006 13:14 schreef henkSX het volgende:

[..]

Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken.
Hoe milder de olijfolie, hoe heter het vuur kan staan, maar de mildste olijfolie is nog niet echt geschikt voor schroeien e.d.

Gebruik gewoon boter op je tosti.
Blikmaandag 20 maart 2006 @ 14:57
Brie, Honing, walnoten

of

Oude kaas, spek, uienringen
yokmaandag 20 maart 2006 @ 17:32
quote:
Op maandag 20 maart 2006 14:57 schreef Blik het volgende:
Brie, Honing, walnoten

of

Oude kaas, spek, uienringen
Dat lijkt me niet te vreten.
Bluesmaandag 20 maart 2006 @ 17:39
Heerlijk, kaas spek en ui

Gisteravond een witte boterham besmeert met tomatenpesto en een plak kaas, buitenkant besmeerd met boter even op de gloeiend hete grillpan gelegd, even omdraaien
Zwansenmaandag 20 maart 2006 @ 17:52
Gister ff uitjes gebakken in de pan, daarna wit brood met kaas in de pan gelegd, uitjes ertussen. Oh...
Kresjmaandag 20 maart 2006 @ 17:59
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 16:41 schreef Sandertje21 het volgende:
Met ham en kaas.
Deze en net nog gegeten.
Nietszeggendwezentjemaandag 20 maart 2006 @ 18:03
De kruiden worden helemaal vergeten in dit topic: Een gewone ham-kaas tosti, verrijken met wat oregano hmmmm...
Fonzarellidinsdag 21 maart 2006 @ 01:56
Een tosti met Kaas en tussen de kaas Knakworstjes!

Wel eerst even de knakworstjes koken.
Bluesdinsdag 21 maart 2006 @ 02:18
Knakworstjes
Quotejedinsdag 21 maart 2006 @ 02:24
Een tosti ham
een tosti kaas
feta is geen luxe
broodje zonder relaas
En zonder croque monsieur
zeker geen baas
Quotejedinsdag 21 maart 2006 @ 02:24
hongerkrijgtopic
Stereotomydinsdag 21 maart 2006 @ 02:30
quote:
Op dinsdag 21 maart 2006 01:56 schreef Fonzarelli het volgende:
Een tosti met Kaas en tussen de kaas Knakworstjes!

Wel eerst even de knakworstjes koken.
In Frankrijk verkopen ze baguettes en croque-monsieurs met knakworstjes erin, en daaroverheen een heleboel gesmolten kaas! Echt een vetbommetje maar wel heel lekker.
THCeesdinsdag 21 maart 2006 @ 02:34
oven voorverwarmen 200 c
Chiabatta bijna gaar afbakken (totdat ie net begint te kleuren)
uitje (of 2) glazig bakken in koekepan (zachtjes)
laat 2 eetlepels(of minder) Jalapeno pepers (uit ut zuur) uitlekken

Chiabatta uit de oven direct overmidden snijden en bestrijken met curry/tom.ketchup/chilli-saus dan beide kanten besprenkelen met laag geraspte kaas, hierover doe je wat van de glazige uitjes vervolgens bedek je de "tosti" met 1 ons ham (naar keuze) hierover weer een laagje kaas en de laatste uitjes.
Als laatste doe je de Jalapeno pepers er over en je bakt de "tosti" nog ff af in oven op 225 c (3a4min)
Daarna wikkel je het hele geval in de alu-folie laat ff rusten .........uitpakken, plakkies snijden

SMULLEN MAAR !!!!!
Blikdinsdag 21 maart 2006 @ 16:43
quote:
Op maandag 20 maart 2006 17:32 schreef yok het volgende:

[..]

Dat lijkt me niet te vreten.
Moet je maar eens proberen, de tosti met honing is echt een tosti voor de zoetekauw, is bijna een soort van toetje. De tosti met oude kaas, spek en ui is echt zoooo lekker, zou je op het eerste gezicht niet zeggen.

Ik ken beide tosti's uit de kroeg waar ik gewerkt heb in Den Bosch
Kimskewoensdag 22 maart 2006 @ 00:07
Ik heb vandaag eens boter aan de buitenkant geprobeerd, dat is idd errug lekker! Ga snel eens met kruidenboter proberen!
_Cara_woensdag 22 maart 2006 @ 09:38
Er gaat een nieuwe wereld voor me open zeg.. wat een variaties..spek en ui op een tosti? boter gebruik ik trouwens ook nooit aan de buitenkant..knakworstjes op een tosti?
Kijken wat er vandaag op het menu staat..en anders ga ik ook eens iets proberen..
Rhoonadinsdag 28 maart 2006 @ 15:21
Mijn favo tosti:

Kaas, salami, tomaat en mosterd
Drumpiedinsdag 28 maart 2006 @ 15:55
Loopt lekker, mischien een deel 2 zelfs
Stansfielddinsdag 28 maart 2006 @ 15:56
Ja idd, het is blijkbaar oneindig wat je op een tosti kan doen.
#ANONIEMdinsdag 28 maart 2006 @ 20:15
Ik heb vanmiddag eindelijk De Hema Tostini gemaakt, meesterlijk zijn die dingen

Zelf afbaktostini's van de hema, jonge beemster kaas, sla, mostersaus van Calvé, zelf aangelengd met mayo en suiker of honing (voor de zoete bite).

Broodje in de oven gooien, bijna helemaal afbakken en op het laatst de kaas, sla en saus ertussen gooien en het geheel nog een paar minuutjes in de oven.

De tomatensalsa mist maar daar proef je helemaal niks van
_Cara_dinsdag 28 maart 2006 @ 21:58
Ik wil toch ff mijn vondst wat betrefd een tosti. meedelen. Ik ben aan het knutselen geslagen naar aanleiding van dit topic, en dit was het resultaat.
Een tosti met kruidenkaas (Bressot of kruidenkaas van het AH merk) en plakjes zalm....... Nou dat is absoluut voor herhaling vatbaar. een paar slablaadjes en wat verse dille, en voila...
Ik had zowel de zalm als de kruidenkaas bij de Lidl gekocht.. dus betaalbaar..
Acathlawoensdag 29 maart 2006 @ 02:24
Uitjes daarbij zou ook nog kunnen.
Morwenwoensdag 29 maart 2006 @ 02:37
De ideale tosti voor mij is witbrood met daartussen 2 plakken belegen kaas en 1 plak achterham. Geen boter

Nou nog het ideale tosti-ijzer. 1 waarin de buitenkant bruin wordt maar niet verkruimeld en de kaas gesmolten is. Nu doe ik het heel omslachtig met de magnetron en de broodrooster In de pan vind ik het te vet en in de oven te droog.
nomen_nesciowoensdag 29 maart 2006 @ 02:39
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 02:37 schreef Morwen het volgende:
De ideale tosti voor mij is witbrood met daartussen 2 plakken belegen kaas en 1 plak achterham. Geen boter
Nog wat sambal erbij en dan issie perfect
Zyggiewoensdag 29 maart 2006 @ 02:50
IK HEB GEEN KAAAAAASS..
zwelgje81woensdag 29 maart 2006 @ 02:50
Tostie kaas-salami-sambal-aromat en dan nog een lekker dipsausje ernaast ala mayo met sambal ofzo
Morwenwoensdag 29 maart 2006 @ 02:56
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 02:50 schreef Zyggie het volgende:
IK HEB GEEN KAAAAAASS..
Smeerkaas, tenenkaas, piemolkaas

En anders morgen weer een dag
Zyggiewoensdag 29 maart 2006 @ 02:59
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 02:56 schreef Morwen het volgende:

[..]

Smeerkaas, tenenkaas, piemolkaas

En anders morgen weer een dag
Wat een smakelijke alternativen biedt je hier! Toch maar wachten tot morgen.
sophie24woensdag 29 maart 2006 @ 03:19
ik krijg hier verdacht veel honger van
Drumpiewoensdag 29 maart 2006 @ 15:41
Je merkt toch wel dat het Hoofdingredient KAAS is
Wutangtonywoensdag 29 maart 2006 @ 16:13
Grill aanknallen, oud brood pakken, insmeren met boter. Er een hele ananasschijf opleggen, meerdere plakken kaas en ham opleggen eindigt met kaas, en dan daarover paprikapoeder. Last nut not least, ding onder de grill leggen en dan essen!!
numero_unowoensdag 29 maart 2006 @ 16:14
Ham Kaas Appel en Kaneel
MLFdinsdag 4 april 2006 @ 17:21
tosti met appel, niet te dik snijden

tosti met mozzarella, pesto en tomaat

allemaal yummie

tosti kan met witbrood maar probeer eens met een pita broodje
Green_eyedinsdag 4 april 2006 @ 21:50
Met kruidenboter en kaas soms eventueel nog tomaat erop.
NT-T.BartMandinsdag 4 april 2006 @ 22:10
Semi-tosti: zacht broodje opensnijden, brie er op, dan chorizo, dan roquefort. Vervolgens onder de grill tot de kaas gesmolten is (beetje bruin mag wel!)

STINKEN! maar LEKKER!
p-etr-adinsdag 4 april 2006 @ 23:16
quote:
Op dinsdag 4 april 2006 17:21 schreef MLF het volgende:
tosti kan met witbrood maar probeer eens met een pita broodje
Ja is dat lekker? Heb nog wat pita's liggen.
SterkStaaltjedinsdag 4 april 2006 @ 23:25
quote:
Op dinsdag 4 april 2006 23:16 schreef p-etr-a het volgende:

[..]

Ja is dat lekker? Heb nog wat pita's liggen.
Na het uitgaan nam ik vaak een lekkere pita kaas of pita hawai!! Hmmm heerlijk! Wel flink veel kaas erop!

En het best is om hem in een zilverfolietje onder de grill te leggen!
p-etr-adinsdag 4 april 2006 @ 23:31
Dankjewel voor de tips, ik ga er nu niet meer aan beginnen maar tips zijn er ook om te onthouden!
ki_kidinsdag 4 april 2006 @ 23:35
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 02:50 schreef Zyggie het volgende:
IK HEB GEEN KAAAAAASS..
MOET JE DIE KOOOOOOPEN!!! kaas is cool
CuteSanDiegoGrlwoensdag 5 april 2006 @ 15:11
Mozerella & tomaat, mmmmmm
parselmouthwoensdag 5 april 2006 @ 15:16
Brie, komkommer en peper
olijvonaise, tomaat en peper
Roomkaas, tomaat of komkommer en peper
zachte geitenkaas met peer en pijnboompitten/walnoten
Port salut met komkommer of tomaat en wat peper

Tosti's .
Geslotenwoensdag 5 april 2006 @ 16:28
De tosti wordt nog lekkerder als je hem na het beleggen doormidden snijdt.
Dus niet zo:


Maar zo!:


SuN-CRuSHeRdonderdag 6 april 2006 @ 11:38
Wit brood - boursin - kaas - tomaat - boursin - wit brood

Chielusdonderdag 6 april 2006 @ 12:13
quote:
Op woensdag 5 april 2006 16:28 schreef Gesloten het volgende:
De tosti wordt nog lekkerder als je hem na het beleggen doormidden snijdt.
Dus niet zo:
[afbeelding]

Maar zo!:
[afbeelding]

Chielusdonderdag 6 april 2006 @ 12:13
doe mij maar witbrood Chorizo & Brie
Dauthidonderdag 6 april 2006 @ 12:28
mozarella ham en tomaat en provencaalse kruiden

of Geitenkaas Honing en provencaalse kruiden :D Zalig

Of met Cheddar in plaats van de hollandse jong belegen
Qarinxdonderdag 6 april 2006 @ 13:36
mozzarella, pesto, tomaat..
Innocencevrijdag 7 april 2006 @ 21:30
kruidenkaas, gerookte zalm en wat groen naar keuze
marcb1974vrijdag 7 april 2006 @ 21:32
Standaard met has en kaas
McCarthyvrijdag 7 april 2006 @ 23:42
ham + kaas maar als ik zie hoe groot dit toppic is kan ik mij niet aan de indruk ontrekken dat er varieties zijn die in een nabije toekomst mijn voorkeur doen weizigen.

jullie horen nog van mij
p-etr-avrijdag 7 april 2006 @ 23:44
Vandaag heel simpel gedaan ham, kaas en paprika... Smaakte zeer, zeer goed.
Zo-is-datzaterdag 8 april 2006 @ 11:23
Ik denk dat ik maar eens een tosti ga eten zo.... Mmmmmmmm; Krijg honger van dit topic!

on-topic; mijn favoriet;

meestal lekker makkelijk maar standaard hawai of alleen ham en kaas maar als ik zin heb 'om eens goed uit te pakken' :

- ham
- tomaat
- ui
- kaas
- bieslook

en lekker sla dr bij!
MM-Lunazaterdag 8 april 2006 @ 11:34
Gewoon.. lekker brood zonder korsten met ham en kaas op een bedje van sambal of gepureerde tomaat.
Martijn_77zaterdag 27 mei 2006 @ 10:26
quote:
Op zaterdag 27 mei 2006 05:59 schreef Morwen het volgende:
Men neme 2 sneetjes wit brood, beleg die met 2 plakken jong belegen Goudse kaas en 1 plak ham. Mix creme fraiche met geraspte kaas, peper zout en nootmuskaat door elkaar (de hoeveelheid ligt aan het aantal tosti's). Leg deze gemixte creme op de belegde boterhammen en plaats onder de grill voor ongeveer 20 minuten. Mjam
KRSzaterdag 27 mei 2006 @ 22:44
Hij staat er vast al ergens tussen, maar; witbrood met kruidenboter, ham, kaas en ananas. Vanmiddag nog gehad
Rolex18038zaterdag 27 mei 2006 @ 23:30
Tosti van pindakaas en suiker op wit brood

Of euh... kaas & tonijn, ook lekker
Martijn_77zondag 28 mei 2006 @ 00:37
Off topic en SC verwijderd
Arizonazondag 28 mei 2006 @ 08:42
Ik had gister een tosti van goois zonnepitbrood met kaas, kipfilet, ananas en oregano.
Lekkerrrrr!
NT-T.BartManzondag 28 mei 2006 @ 21:09
Semi-tosti: Pita 'rauw' opensnijden, ardenner boterhamwordt+kaas er in, 5 minuten in de grill.

Niet de tosti, maar was goed te doen!
menininhazondag 28 mei 2006 @ 21:11
ik hou van schuin doorgesneden tostis met kaas en salami met een heleboel knoflook erin.
Hij moet wel uit mijn jip en janneke tosti-ijzer komen!
V.en.Azondag 28 mei 2006 @ 21:47
Kaas en Ajvar (Kroatisch paprika/aubergine prutje).

Echt heerlijk.
Haijomaandag 17 juli 2006 @ 08:39
Godver, ik weet wel wat ik vanavond ga eten.

ook lekker:
Tosti(bij voorkeur wit casinobrood) + oude kaas + chorizo, even grillen in mijn Grootmoeder's Lomp Ijzer Tosti-Maak-Apparaat en dan wegkanen met wat Heinz Tomato Ketchup.
pvc_boermaandag 17 juli 2006 @ 09:35
HMZ!

Misschien ook eens proberen met kaas!
Goed topic wel!
Haijomaandag 17 juli 2006 @ 19:33
En dan nu:
oude kaas/chorizo/cajun kruidne/sweet chilli <- pittig maar bijzonder aangenaam
oude kaas/osseworst/dijon mosterd<-iets te veel mosterd straks maar weer proberen

Klaar binnen 5 minuten.

Hierna chorizo + salsasaus

[ Bericht 32% gewijzigd door Haijo op 17-07-2006 19:48:53 ]
Drumpiedinsdag 18 juli 2006 @ 00:37
quote:
Op maandag 17 juli 2006 09:35 schreef pvc_boer het volgende:
HMZ!

Misschien ook eens proberen met kaas!
Goed topic wel!
Dank u!
Vavadinsdag 18 juli 2006 @ 00:38
Tosti met jonge geitenkaas en honing

Tosti met chorizo en manchegokaas

En de meeste mensen vinden het smerig klinken, vond ik ook maar toch geproefd en het is echt lekker een tosti met baked beans (of gewoon witte bonen in tomatensaus) en een plak kaas, jong of oud, wat je het lekkerst vindt!
MortChilldinsdag 18 juli 2006 @ 00:41
tosti met witte bonen, druiven en tomaat
pvc_boerdinsdag 18 juli 2006 @ 09:28
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 00:37 schreef Drumpie het volgende:

[..]

Dank u!
Hehehheehe.
Was natuurlijk bullshit van die kaas hea!

Maargoed,

Ik maak mijn tosti toch het liefst met bruin brood.
Van de buitenkant besmeren met boter
2 dikke plakken belegen kaas en daartussen katenspek

Zo vind ik hem het lekkerst
MortChilldinsdag 18 juli 2006 @ 09:31
katenspek
deedeeteedinsdag 18 juli 2006 @ 09:37
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 00:41 schreef MortChill het volgende:
tosti met witte bonen, druiven en tomaat
Beetje merkwaardige combi
jpg97dinsdag 18 juli 2006 @ 09:40
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 00:41 schreef MortChill het volgende:
tosti met witte bonen, druiven en tomaat
wtf?
jpg97dinsdag 18 juli 2006 @ 09:43
Tosti-burger:

Sneetje witbrood, hamburger ertussen, uitjes, ketchup plakje kaas sneetje witbrood.

deedeeteedinsdag 18 juli 2006 @ 09:45
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 09:40 schreef jpg97 het volgende:

[..]

wtf?
psies
Witte bonen en tomaat dat kan nog wel maar druiven erbij? Dan drijft je tostie toch in het sap ?
Nog afgezien van hoe die dan smáákt
bonkedinsdag 18 juli 2006 @ 10:19
degenen die zoiets eten moeten haast wel zwanger zijn
MortChilldinsdag 18 juli 2006 @ 10:22
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 09:45 schreef deedeetee het volgende:

[..]

psies
Witte bonen en tomaat dat kan nog wel maar druiven erbij? Dan drijft je tostie toch in het sap ?
Nog afgezien van hoe die dan smáákt
witte bonen kan nog wel
cohendinsdag 18 juli 2006 @ 10:24
tosti met ham, kaas, gebraden gehakt, chili saus, komkommer, uien, paprika, kerriepoeder. en dan het tosti-apparaat in proppen
bonkedinsdag 18 juli 2006 @ 10:32
gewoon uit de oven zijn ze toch het lekkerst
jpg97dinsdag 18 juli 2006 @ 10:36
Of:

Tosti met Beenham, ananas en brie met mosterd/honing dressing
Moragh_DaughterofSunedinsdag 18 juli 2006 @ 10:49
Tosti mozarella. Dus eerst de broodhelften besmeren met tomatenpasta, daar plakjes mozarella op en daar wat verse basilicum en peper op. In tosti-ijzer doen.
Vind dat écht heerlijk, ik maak hem alleen niet heel vaak.
kruimel_20dinsdag 18 juli 2006 @ 10:50
mozarella , tomaat , pesto
Dick-Schaffadinsdag 18 juli 2006 @ 11:00
een hot tosti
Drumpiedinsdag 18 juli 2006 @ 13:02
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 11:00 schreef Dick-Schaffa het volgende:
een hot tosti
Die bestaat uit...
MortChilldinsdag 18 juli 2006 @ 13:03
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 13:02 schreef Drumpie het volgende:

[..]

Die bestaat uit...
wat sambal erop ofzo denk ik
Funkytripwoensdag 19 juli 2006 @ 16:52
Tosti met ham+kaas+pizzakruiden
PdeHoogwoensdag 19 juli 2006 @ 17:15
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 13:03 schreef MortChill het volgende:

[..]

wat sambal erop ofzo denk ik
Errug goed te doen
Byte_Mewoensdag 19 juli 2006 @ 17:37
- mozzarella, tomaat, basilicum, peper en zout

- duo penotti, banaan

- serrano ham, permazaanse kaas, tomato frito
Isegrimwoensdag 19 juli 2006 @ 17:39
Kaas en ananas.

Zeker geen ham, in elk geval niet het ranzige, waterige goedje dat ze hier in winkels als ham durven te verkopen. Goeie, rauwe ham is misschien wel weer lekker.
Rewimowoensdag 19 juli 2006 @ 17:44
Banaan en bruine suiker

Brie met ananas

Of gewoon heel veel kaas
Isegrimwoensdag 19 juli 2006 @ 17:45
Brie met ananas klinkt ook
Retro_Dollwoensdag 19 juli 2006 @ 17:49
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 17:44 schreef Rewimo het volgende:
Banaan en bruine suiker

Brie met ananas

Of gewoon heel veel kaas
banaan en bruine suiker aparte combi. Ik hou het gewoon simpel plakje kaas met een ananas .
Isegrimwoensdag 19 juli 2006 @ 17:50
Ik krijg echt zin in tosti van dit topic. Morgen de spullen maar even in huis halen.
Chokemewoensdag 19 juli 2006 @ 19:17
Interessant topic

In de lokale shop hebben ze tosties met stukjes vlees wat op salami lijkt, maar dan dikker. Smaakt een beetje naar shoarma. En dan op een soort turks brood ofzo. Heerlijk
deedeeteewoensdag 19 juli 2006 @ 21:32
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 17:44 schreef Rewimo het volgende:
Banaan en bruine suiker
Goed idee , ga ik uit proberen
Zodra ik bananen gehaald heb, want ik zie net dat ze op zijn
roburtzaterdag 5 augustus 2006 @ 19:38
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:52 schreef Funkytrip het volgende:
Tosti met ham+kaas+pizzakruiden
waar koop je dat?
Erosjuhhhzaterdag 5 augustus 2006 @ 19:40
gewoon bij de kruiden kijken bij de AH bijv. heb je potjes met pizzakruiden of italiaanse kruiden
roburtzaterdag 5 augustus 2006 @ 19:42
oke thanks.

mijnes tot nu toe in ieder geval:

wit casino broodje, beide kanten boter. (niet teveel)
1 plak kaas, 1 plak ham.
wit casino broodje, beide kanten boter. (niet teveel)

natuurlijk in een tosti machien, geen brood rooster
en dan binnekort met pizza kruiden
Erosjuhhhzaterdag 5 augustus 2006 @ 19:43
pesto erop is ook lekker.
Langkousonlinezondag 6 augustus 2006 @ 14:29
Met appel en kaneelsuiker. Jammie
tomazondag 6 augustus 2006 @ 18:09
Tosti met chocoladepasta en hagelslag
Als je gesmolte chocolade hebt op je bammetje is dat verukkelijk.
Echt een aanrader voor als je een keer iets anders wilt proberen.
fabericzondag 6 augustus 2006 @ 19:05
laatst heb ik nog ff iets nieuws geprobeerd, dat smaakte ook erg goed:

plak ham bakken in de pan
omdraaien
plakje kaas of geraspte kaas over de ham
wachten tot kaas gesmolten is
kaas-hamplak op een boterham doen

Erg lekker!
tomazondag 6 augustus 2006 @ 19:07
quote:
Op zondag 6 augustus 2006 19:05 schreef faberic het volgende:
laatst heb ik nog ff iets nieuws geprobeerd, dat smaakte ook erg goed:

plak ham bakken in de pan
omdraaien
plakje kaas of geraspte kaas over de ham
wachten tot kaas gesmolten is
kaas-hamplak op een boterham doen

Erg lekker!
Ketchup erop, dan is ie nog beter
kratjuhmaandag 7 augustus 2006 @ 14:28
Damnnnn anders krijg je even op kantoor het water in de mond ..

Kan niet wachten tot ik thuis ben ..

Mijn voorkeur gaat vooralsnog uit naar kaas-salami (en dan bij voorkeur een speciaal salami'tje) .. Met een beetje boter aan de buitenkant voor de goudbruine kleur ..

Maar zo te zien nog een hoop te ontdekken ..
snowqueen911maandag 7 augustus 2006 @ 15:22
bruine boterhammen met daartussen schijfjes appel met een beetje citroensap en kaneel. Jammieeeee, gezonde appeltaartjes als lunch
snowqueen911maandag 7 augustus 2006 @ 15:25
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 19:17 schreef Chokeme het volgende:
Interessant topic

In de lokale shop hebben ze tosties met stukjes vlees wat op salami lijkt, maar dan dikker. Smaakt een beetje naar shoarma. En dan op een soort turks brood ofzo. Heerlijk
pepperoni?
jack4yamaandag 7 augustus 2006 @ 15:34
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 15:22 schreef snowqueen911 het volgende:
bruine boterhammen met daartussen schijfjes appel met een beetje citroensap en kaneel. Jammieeeee, gezonde appeltaartjes als lunch
DRIZZENdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:39
Met ham,kaas ui en curry

Salami mozzarella is ook errug lekker

DRIZZENdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:40
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 15:22 schreef snowqueen911 het volgende:
bruine boterhammen met daartussen schijfjes appel met een beetje citroensap en kaneel. Jammieeeee, gezonde appeltaartjes als lunch
Da's geen tosti maar een sandwich.... maar wel lekker
Chielusdinsdag 8 augustus 2006 @ 17:58
Ik gebruis zo nu en dan wel eens Pizza Quick samen met salami en kaas tussen de tosti... Errug Lekker

Erosjuhhhdinsdag 8 augustus 2006 @ 18:10
hoe lang kan je die pot na openen bewaren?
zie hem ook af en toe staan.
Chielusdinsdag 8 augustus 2006 @ 20:05
best lang, maar bij mij is hij altijd redelijk snel op
Isegrimwoensdag 9 augustus 2006 @ 14:19
Dat Pizza Quick is best te doen. Heb 't zostraks voor het eerst gekocht.
Chieluswoensdag 9 augustus 2006 @ 15:07
quote:
Op woensdag 9 augustus 2006 14:19 schreef Isegrim het volgende:
Dat Pizza Quick is best te doen. Heb 't zostraks voor het eerst gekocht.
ik had ook als marketingman voor Remia moeten gaan werken.....
Moragh_DaughterofSunewoensdag 9 augustus 2006 @ 15:56
Tosti met kaas, champignons en tomaat is ook heel goed te doen
Chieluswoensdag 9 augustus 2006 @ 16:43
De Ideale Tosti #2 verder.
Chieluswoensdag 9 augustus 2006 @ 16:43
want deze is vol.