Drumpie | donderdag 2 maart 2006 @ 16:38 |
Zelf vind ik tostie met kaas lekker, maar wat vinden jullie de lekkerste tostie | |
Sandertje21 | donderdag 2 maart 2006 @ 16:41 |
Met ham en kaas. | |
ruftie78 | donderdag 2 maart 2006 @ 16:43 |
kaas en salami | |
massy | donderdag 2 maart 2006 @ 16:44 |
Tosti met kaas en salami of chorizo en als ie klaar is een beetje ketchup erop | |
vinnyb | donderdag 2 maart 2006 @ 16:44 |
Kaas, ham, en een klein beetje heinz hot ketchup VOORDAT hij in de grill gaat (wel in een grill apparaat, niet zo'n tosti samenpers apparaat!) | |
burger | donderdag 2 maart 2006 @ 16:44 |
Vlam tostie = Tostie met gehakt | |
twiFight | donderdag 2 maart 2006 @ 16:45 |
Die vlamtostis zijn wel nice, maar weet niet precies wat er tussen zit | |
ChatGirl | donderdag 2 maart 2006 @ 16:45 |
quote:en dan in een grill-dinges. | |
beefstick | donderdag 2 maart 2006 @ 16:45 |
kaas tomaat ui sla en een stuk vlees zodat het op een hamburger lijkt ja! | |
pindapeller | donderdag 2 maart 2006 @ 16:45 |
krijg er honger van! ik vind het zelf ook lekker om gewone kaas te nemen dan tusse 2 boterhamme en dan pittige kruiden en dan gewoon boter in de pan en bakke ook heel lekker! | |
Rio | donderdag 2 maart 2006 @ 16:49 |
brood, kas, ham, kaas, brood. Dan in Grill-IJzer (van Tefal bijvoorbeeld), dan ketchup erbij. of brood, kaas, salami, kaas, brood. Dan in Grill-IJzer (van Tefal bijvoorbeeld), dan ketchup erbij. Wat ook lekker is: in plaats van (casino)brood te gebruiken, neem je van die afbak stokbroodjes. Die kun je gewoon 'rauw' gebruiken en daarna in je tosti-apparaat duwen, net als bij gewoon brood. | |
Avery | donderdag 2 maart 2006 @ 16:51 |
bruin brood heeeeeel veel kaas met cayennepeper | |
Laura 2000 | donderdag 2 maart 2006 @ 16:52 |
Brood, ham, kaas, ananas, ui, (brie), (pesto). En Curry ernaast! Niet goed voor de lijn trouwens | |
appelsap | donderdag 2 maart 2006 @ 16:53 |
Brood, kaas, ananas, ham, brood | |
Avery | donderdag 2 maart 2006 @ 16:53 |
ananas op een tosti is hgoor dat moet op stokbrood | |
-AnneX- | donderdag 2 maart 2006 @ 16:57 |
tosti ham kaas met kruiden zoals je die bij de shoarmatent kunt halen | |
The_Yellowman | donderdag 2 maart 2006 @ 16:57 |
brood, kaas, ham, brood -> pan -> curry dompelen en smikkelen maar! | |
appelsap | donderdag 2 maart 2006 @ 16:58 |
Ananas is lekker, ook op een tosti. | |
beestjuh | donderdag 2 maart 2006 @ 16:58 |
Brie en ananas. ! | |
faculty | donderdag 2 maart 2006 @ 17:00 |
tostie met kaas, tomaat en italiaanse kruiden | |
Marsepein | donderdag 2 maart 2006 @ 17:03 |
Iig met sateh saus! | |
Tefton | donderdag 2 maart 2006 @ 17:03 |
wie weet het ideale apparaat om tosti's mee te maken? Die klap apparaten vind ik niet zo goed.. | |
vinnyb | donderdag 2 maart 2006 @ 17:05 |
quote:grill apparaten, GEEN TOSTI-APPARATEN!!!! (zijn wel wat duurder, maar veel lekkerder!) | |
Avery | donderdag 2 maart 2006 @ 17:07 |
oudewetse tostiapparaten | |
whistler0305 | donderdag 2 maart 2006 @ 17:10 |
geitenkaas en honing | |
-AnneX- | donderdag 2 maart 2006 @ 17:16 |
quote:bbq | |
Curiosity | donderdag 2 maart 2006 @ 17:21 |
wit brood besmeren met BBQ saus, hierop plakjes rookworst en een plak kaas, andere helft boterham erop en bakken maar. | |
Geqxon | donderdag 2 maart 2006 @ 17:34 |
Ham, kaas, en achteraf licht ketchup aan de buitenkant van het geroosterde bammetje (dus koud). En dan met witbrood, niet dat bruinbrood dat witbrood is. Als het even kan gooi ik hem in de pan, anders in zo'n klapding. Binnenkort maar eens experimenteren met de grill / oven combinatie. | |
Byte_Me | donderdag 2 maart 2006 @ 17:36 |
serranoham, kaas, basilicum | |
faberic | donderdag 2 maart 2006 @ 17:39 |
Witbrood pakken uit vriezer korstjes eraf snijden ham en kaas precies op maat snijden (2 plakken jonge kaas met daartussen 1 plak ham) Mooi erop leggen, misschien beetje peper/zout over de kaas. Onder de grill leggen, en na het grillen doorsnijden. Overheerlijk! | |
bonke | donderdag 2 maart 2006 @ 17:42 |
witbroodje, plakkie ham, gesnippeert uitje, dunne plakkies tomaat, plak pitjeskaas en dan weer een witbroodje in de oven overrrrheerlijk | |
Mirjam | donderdag 2 maart 2006 @ 17:43 |
ham, kaas, en daartussen een gesnipperd uitje en wat maggi | |
deedeetee | donderdag 2 maart 2006 @ 17:43 |
Ik vind gewoon kaas en tomatenketchup nog altijd het lekkerst. | |
ScienceFriction | donderdag 2 maart 2006 @ 17:44 |
Alleen kaas graag. | |
rena | donderdag 2 maart 2006 @ 18:07 |
Hawaii vind ik heerlijk, de combinatie van hartig en zoet | |
Zwansen | donderdag 2 maart 2006 @ 18:08 |
Eerst wat ham en uitjes bakken. Dan Tosti met kaas en de ham en uitjes tussen het ijzer doen. | |
Avery | donderdag 2 maart 2006 @ 18:09 |
quote:dat is ook lekker denk ik maar zou niet weten nooit geprobeert | |
_Vampierheks_ | donderdag 2 maart 2006 @ 18:12 |
Huuuuuuuu ik krijg honger! Ik ga een oventosti maken. Men neme: 1 afbak(stok)broodje en beleg dit met kaas, salami, uienringen en plakjes tomaat. Daarna in de oven en afbakken zoals beschreven op het pak afbak(stok)broodjes. Mmmmmmmmmmmmmmmmm | |
Zwansen | donderdag 2 maart 2006 @ 18:15 |
quote:Ik vergat de tomaar ertussen. | |
Klonk | donderdag 2 maart 2006 @ 18:16 |
van die rooie loempia saus ipv ketchup over je tosti is ook lekker | |
Sebastiaan_2006 | donderdag 2 maart 2006 @ 18:18 |
Kaas en sambal, of kaas en mosterd is erg lekker... | |
imago | donderdag 2 maart 2006 @ 18:19 |
met kruidenkaas en tomaat | |
mirannie | donderdag 2 maart 2006 @ 18:20 |
Tosti met ham en kaas en de binnenkant van het brood besmeerd met kruidenboter. Of anders een tosti salami kaas. | |
Avery | donderdag 2 maart 2006 @ 18:34 |
quote:dat word dan weer zo waterig het is trouwens tosti en geen tostie | |
Zwansen | donderdag 2 maart 2006 @ 18:41 |
quote:Nee valt mee, moet je wel die pitten eruit halen. | |
Behh | donderdag 2 maart 2006 @ 19:00 |
quote:oee lekker met ui erbij , of kruidenkaas /kaas/ ananas | |
Martijn_77 | donderdag 2 maart 2006 @ 19:00 |
quote:Idd erg lekker | |
Drumpie | donderdag 2 maart 2006 @ 20:07 |
Allemaal super lekker Morgen is ff boodschappen halen en maken!! , bedankt voor de supertosties | |
jpg97 | donderdag 2 maart 2006 @ 20:27 |
quote:"het heetste sneetje" is daar de slogan van maar OT: Kaas, salami en chilli saus of beenham, brie en ananas | |
jpg97 | donderdag 2 maart 2006 @ 20:29 |
quote:dude jouw topics staan vol met spelvauten | |
TheSilentEnigma | donderdag 2 maart 2006 @ 20:30 |
Met brie en ananas. | |
snopprinses | donderdag 2 maart 2006 @ 23:00 |
kaas/ham/curry/oregano | |
allsystemshalt | donderdag 2 maart 2006 @ 23:28 |
De perfecte tostie, Wit brood (Liefst tijger) Goudse Extra belegen kaas (Lekker veel) Uien Tomaten Paprikapoeder Peper (Witte) Chilisaus (Eagel) Boter Ok, Beleg de witte tijgerboterham met een ruime hoeveelheid Goudse Extra Belegen kaas Strooi er ruim paprikapoeder op en ook peper (Witte) Smeer de boterhammen in met bleu band (Buitenkant he is voor het bakken) Bak de uien en de tomaten even aan in de braadpan. Gooi de geboterde tosti erbij en laat deze 3 minuten fikken, dan omkeren en weer 3 minuten fikken . Nog 1 keer omdraaien chlisaus erover gooien en 2 minuten fikken. Nu de tostie op een (warm) bord serveren en de uien en tomaten over de tostie leggen Lekker dat dat is (het water loopt in m'n mond) | |
p-etr-a | donderdag 2 maart 2006 @ 23:31 |
Ik vind bruin brood veel lekkerder. En dan met kaas en champignonnetjes, een klein beetje curry (echt niet veel anders loopt het eruit!) mee in het ijzer laten gaan en voor de rest geen saus. | |
allsystemshalt | donderdag 2 maart 2006 @ 23:33 |
quote:Probeer mijn recept eens echt doe maar | |
p-etr-a | donderdag 2 maart 2006 @ 23:36 |
quote:Als ik dat wil doen moet ik dingen kopen die ik verder nooit gebruik (iets wat me tegenstaat bij veel recepten), maar misschien zal ik het nog eens doen. Edit: ik was aan het overdrijven. | |
Paladina | donderdag 2 maart 2006 @ 23:38 |
Jong belegen kaas, en Heinz ketchup ernaast. | |
allsystemshalt | donderdag 2 maart 2006 @ 23:39 |
quote:Wel posten hoe je het vond he | |
p-etr-a | donderdag 2 maart 2006 @ 23:39 |
quote: Chilisaus van Eagles trouwens, waar vind je dat? En is paprikapoeder duur? | |
compier | donderdag 2 maart 2006 @ 23:51 |
quote:chilisaus geen idee, paprika poeder bij supermarkt, kost 1 euro ofzo.. is echt niet duur | |
jpg97 | donderdag 2 maart 2006 @ 23:58 |
Josti ham-kaas | |
Drumpie | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:01 |
quote:kan het ook in een tosti aparaat niet zoeen echte maar meer grillding | |
zhe-devilll | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:03 |
ik ga zo eventjes een tosti maken | |
ScienceFriction | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:07 |
quote:Goed idee | |
U.N.K.L.E. | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:11 |
- Pak twee witte bammetjes - Smeer beide plakken brood in met een beetje boter - beleg de tosti met jonge kaas, tomaat, fijn gesneden stukjes ui en geperste knoflook - doe er wat peper en zout over. - bakken in de koekenpan (dat is lekkerder dan in het ijzer) met een beetje olijfolie! | |
#ANONIEM | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:12 |
Kaas bovenop Ham en Ananas tussenin. | |
Mikkie | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:27 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 83% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 10:10:03 ] | |
Petey | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:40 |
Tosti met kaas en een teentje knoflook. Klinkt misschien wat raar maar vind het erg goed smaken | |
U.N.K.L.E. | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:43 |
quote:brie en honing? dat kan nooit lekker zijn | |
jack4ya | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:43 |
Tosti met beetje kip-pesto salade (van Johma) met Old Amsterdam (oude kaas dus) | |
DeTolk | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:44 |
2 sneetjes Brood 2 plakjes Ham (Gegrilde soort) Brie Besmeer de 2 sneetjes brood aan beide zijden met boter Leg vervolgens een plakje ham op een sneetje 3 plakjes brie erop Overhangende randjes van de ham naar binnen vouwen (over de brie heen andere plakje ham erover heen, ransdjes naar binnenvouwen andere snee brood erop en dan in het tosti ijzer | |
jack4ya | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:44 |
Tosti met geruld gehakt (of plakjes gegrild gehakt), rode pesto en feta | |
jack4ya | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:45 |
Tosti met parma ham, groene pesto, pijnboompitten en een beetje rode pastasaus (uit pot) met mozzarella | |
jack4ya | vrijdag 3 maart 2006 @ 12:46 |
En voor de zoete inval: tosti met pindakaas met hagelslag Eigenlijk gooien we praktisch álles op een tosti! | |
davidov | vrijdag 3 maart 2006 @ 13:24 |
tvp, ik kom hier nog op terug maar eerst van mn kater af komen | |
DeTolk | vrijdag 3 maart 2006 @ 13:36 |
quote: | |
Sjoem | vrijdag 3 maart 2006 @ 13:37 |
Ik vind het trouwens ook lekker als de kaas er een beetje uitgesmolten is en dan knoephard is | |
jack4ya | vrijdag 3 maart 2006 @ 13:58 |
Tosti met pastrami, beetje zuurkool, wat grove mosterd en evt honing | |
jack4ya | vrijdag 3 maart 2006 @ 13:58 |
Tosti met hele jonge kaas en stukjes gember | |
Drumpie | vrijdag 3 maart 2006 @ 14:18 |
ik ga ook tostie maken ik dacht aan, kaas tomaten chilipoeder uien, brood Ik smeer op beide kanten boter, uien en tomaten eerst in een kookpan lekker maken, leg kaas op de boterhammen, chilipoeder eroverheen, als die klaar is tomaten en uien erbij | |
Stansfield | vrijdag 3 maart 2006 @ 14:49 |
Ik ben niet zo van de variaties qua tosti. Meestal ham/kaas en dan met curry. Of alleen kaas is ook erg lekker. Maar ook erg lekker is een tosti met kaas en kipfilet of met kaas en kipfilet met bieslook. | |
allsystemshalt | zaterdag 4 maart 2006 @ 01:01 |
quote:Kan wel, maar in de pan is het imho toch het lekkerst | |
Mikkie | zaterdag 4 maart 2006 @ 01:22 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 10:10:04 ] | |
U.N.K.L.E. | zaterdag 4 maart 2006 @ 08:56 |
quote:Ik ga het vandaag beoordelen! | |
#ANONIEM | zaterdag 4 maart 2006 @ 08:58 |
2 witte boterhammen met smeuige kaas en vette ham ertussen in de koekenpan. | |
kL0j00h | zaterdag 4 maart 2006 @ 08:59 |
Een tosti is met ham en kaas. Al dat andere is geen tosti maar een geroosterd broodje met ..... | |
compier | zaterdag 4 maart 2006 @ 10:29 |
quote:Een tosti is een broodje met kaas (en iets extras optioneel) die ge(bakken?) is... vandale.nl zegt er niets over en op http://www.tostiworld.nl/ bij menukaart staat bij de tosti's namelijk ook dubbel kaas . | |
zoalshetis | zaterdag 4 maart 2006 @ 10:36 |
ok dan: men neme gerookte zalm, boerenbruin, dille, paar plakjes gruyere, sesamzaad. bruinbrood éénlagig (dun) beleggen met gruyere, plakje gerookte zalm, dille, toedekken met andere boterham. boterhammen inoliën met kwastje of schenktuitje, door sesam halen (beetje aandrukken mag) bakken in (gril) pan op laag vuur. | |
Drumpie | zaterdag 4 maart 2006 @ 11:13 |
En als je een tosti in een pan maakt, hoe doe je dat met boter, of olie of niks | |
kL0j00h | zaterdag 4 maart 2006 @ 11:15 |
quote:kom al 20 jaar in italie en daar denken ze er toch anders over. Maakt verder niet uit verder natuurlijk. Er zijn zoveel originele recepten waar ze heel wat anders van maken. Ik ben echt super gek op dame blanche. Dat is heel simpel vanille ijs, met choco saus (WARM!!) en slagroom. Nou nou nou, wat ik af- en toe voor een toestanden op mijn bord krijg. | |
Marloes | zaterdag 4 maart 2006 @ 11:32 |
Met geitenkaas en honing vind ik nóg lekkerder dan met brie en honing | |
-AnneX- | zaterdag 4 maart 2006 @ 15:33 |
quote:niets, anders wordtie zo vet | |
zoalshetis | zaterdag 4 maart 2006 @ 15:35 |
quote:ik strijk liever mijn brood in. | |
C.est-malheureux | zaterdag 4 maart 2006 @ 15:37 |
Brood. Kaas. Komkommer. Kaas. Ham. Kaas. Komkommer. Kaas. Brood. (Dunne plakjes kaas en komkommer, ander past het niet ). Even in de magnetron het kaas laten smelten, en hup, het tostiding in. . | |
ki_ki | zondag 5 maart 2006 @ 01:25 |
Tosti Ham-Kaas met een kloddertje ketchup ernaast | |
Drumpie | zondag 5 maart 2006 @ 13:11 |
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie | |
Steve-O | zondag 5 maart 2006 @ 14:29 |
-Wit brood -Een hoop belegen kaas -Een hoop slagers ham -Eventueel wat uien -Goed beboteren En dan zelf klaar maken in een grillpan dus niet in zo'n vies apparaat waarbij je van die zachte randjes krijgt En als je klaar bent een beetje ketchup en je heb een heerlijke lunch | |
SHE | zondag 5 maart 2006 @ 14:32 |
Mijn ideale tosti's: 1 focaccia, doormidden snijden; insmeren met olijfolie dan plakjes mozzarella erop dan plakjes tomaat andere helft flink insmeren met pesto handje zeezout erover op elkaar, en in tosti ijzer of onder grill Andere: 2 sneetjes casino wit, zonder korst Geitenkaasje in hele dunne plakjes snijden Bammetjes insmeren met flink wat honing Walnoten hakken, eroverheen strooien Op elkaar grillen | |
SHE | zondag 5 maart 2006 @ 14:32 |
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter Gatverdamme wat een vette, vieze zooi | |
bonke | zondag 5 maart 2006 @ 14:33 |
quote:tosty | |
SHE | zondag 5 maart 2006 @ 14:33 |
tost-e | |
zoalshetis | zondag 5 maart 2006 @ 14:34 |
quote:nee hoor. | |
Steve-O | zondag 5 maart 2006 @ 14:34 |
quote:Je kan het zo vet maken als je zelf wil . Grillen is ook lekker maar een tosti ijzer vind ik echt bagger | |
SHE | zondag 5 maart 2006 @ 14:42 |
Je hebt ijzers ( zoals die waar je ook vlees onder kunt grillen ) die een perfecte tosti afleveren. Die oesters die je dichtklapt echter, vind ik ook viezig...je krijgt vreemde randjes en de kaas smelt niet mooi gelijkmatig. Grillen is het lekkerst Bakken in de koekepan echter...brrrr Ik krijg er gewoon zo'n flodder gevoel bij | |
zoalshetis | zondag 5 maart 2006 @ 14:43 |
quote:ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan. | |
SHE | zondag 5 maart 2006 @ 14:44 |
quote: Dat is lekker! Krijg je mooie streepjes van | |
zoalshetis | zondag 5 maart 2006 @ 15:11 |
quote:ja. en niet vet. ik smeer het meestal in met truffelolie. olijfolie, gezond. kan je wel een litertje per maand van gebruiken. | |
Isabeau | zondag 5 maart 2006 @ 15:19 |
Mijn favo tosti: - witbrood - kaas - banaan - 1 eetlepel jam - eventueel wat rum erover Heerlijk | |
Stereotomy | zondag 5 maart 2006 @ 15:21 |
In 5 minuten te bereiden: Grillpan 2 sneetjes witbrood casino Beide sneetjes aan 1 kant boter erop ham + kaas op de niet besmeerde kant ff grillen omdraaien ff grillen Klaar | |
Steve-O | zondag 5 maart 2006 @ 15:45 |
quote:Uiteraard anders krijg je idd wel zo'n spons . | |
ki_ki | zondag 5 maart 2006 @ 20:39 |
quote:Toastie | |
Isabeau | maandag 6 maart 2006 @ 07:47 |
Volgens het Groene Boekje is het: tosti en de tosti's. (en tosti-ijzer) | |
jpg97 | maandag 6 maart 2006 @ 10:57 |
Tosti-Burger: Hamburger grillen of in de koekepan, sneetje brood op het tosti ijzer hamburger erop, ketchup, plakje kaas, sneetje brood daarop en tosti-ijzeren | |
jpg97 | maandag 6 maart 2006 @ 10:57 |
quote:ieuw... | |
Isabeau | maandag 6 maart 2006 @ 11:01 |
quote:Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaakt Iedereen die ik zo'n tosti voorzet is blij verrast en maakt het nu thuis ook zelf klaar | |
cappp | maandag 6 maart 2006 @ 11:07 |
quote:Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18 | |
hp22 | maandag 6 maart 2006 @ 11:09 |
Witbrood (maar volkoren vind ik ook lekker), ketchup, vleeswaren (vind het meeste wel lekker ), plakjes kaas en wat extra geraspte kaas uit een zakje. Beetje boter aan de boven- en onderkant. [ Bericht 6% gewijzigd door hp22 op 06-03-2006 11:14:52 ] | |
Scorpie | maandag 6 maart 2006 @ 11:09 |
tosti ham kaas ketchup | |
Isabeau | maandag 6 maart 2006 @ 11:13 |
quote:Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij. | |
jpg97 | maandag 6 maart 2006 @ 11:14 |
quote:Oh is meer een nagerecht dan? | |
Isabeau | maandag 6 maart 2006 @ 11:16 |
Ik heb geen idee, het is gewoon heel erg lekker (het was lunch, geloof ik) | |
Gripper | maandag 6 maart 2006 @ 11:31 |
Ham-kaas-sambal, en dan in het tosti-ijzer. prima. mag van mij met elke boterham die ik heb liggen, wit of bruin. Als ik om 4 uur 's nachts thuiskom ben ik niet kieskeurig | |
jpg97 | maandag 6 maart 2006 @ 11:32 |
quote:Niemand is om 4 uur 's nachts kieskeurig, anders zouden er geen shoarma-tenten bestaan | |
Coolfool | maandag 6 maart 2006 @ 13:05 |
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd). | |
ondeugend | maandag 6 maart 2006 @ 13:10 |
Tosti ham/kaas op witbrood Samen met geroerde mayo en ketchup | |
Isabeau | maandag 6 maart 2006 @ 13:23 |
quote:Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet! | |
p-etr-a | maandag 6 maart 2006 @ 13:41 |
Mijn oma deed dat ook altijd, osseworst, en da's best lekker inderdaad. Wel een heel gekke hap krijg je dan. | |
golfer | maandag 6 maart 2006 @ 16:02 |
quote:Lijkt mij een lekkere combinatie. | |
allsystemshalt | maandag 6 maart 2006 @ 18:36 |
Hm osseworst toastie nog nooit van gehoord, ga ik ook eens testen | |
Remco | maandag 6 maart 2006 @ 21:03 |
Boter op de buitenkant Is dat lekker? | |
kikoooooo | maandag 6 maart 2006 @ 21:43 |
Maat van me heeft zo'n dure tefal grill ding, dat ding maakt echt tosti's De beste tosti's maak je van turks brood + hele oude kaas + salami ! Ik snap mensen die ananas op de tosti/pizza of wat dan ook warm is smijten echt niet | |
Blues | maandag 6 maart 2006 @ 21:58 |
quote:Ja, en je krijgt een lekker knapperig bruin korstje | |
henkSX | maandag 6 maart 2006 @ 22:25 |
quote:Lekkerrrrrrrrrrrrr! Wat voor vlees doe jij er tussen??? Iets ala Salami? | |
zoalshetis | maandag 6 maart 2006 @ 22:54 |
quote:als osseworst liefhebber moet je de plakjes eens instrijken met ketjap en dan elke kant in een hete pan halve minuut bakken! lekker peper en zout als je ze op je broodje legt. | |
DarkElf | maandag 6 maart 2006 @ 23:22 |
witbrood, brie en zongedroogde tomaat erop gesneden | |
Aventura | maandag 6 maart 2006 @ 23:24 |
quote:Bestaan er ook tosti's zonder dan? | |
Kimske | maandag 6 maart 2006 @ 23:26 |
kaas, pesto, uitjes! | |
p-etr-a | maandag 6 maart 2006 @ 23:27 |
quote:Volgens mij doen heel veel mensen het zonder. Vroeger hadden we een tosti-ijzer waarbij het moest omdat de bende anders aankoekte, maar nu smeer ik er ook geen boter meer op. | |
__Saviour__ | maandag 6 maart 2006 @ 23:29 |
Ik zie hier dat veel mensen het onder de gril bereiden. dat ga ik ook eens proberen, normaal gebruik ik daar gewoon zo'n klap tosti-ijzer voor. | |
Kimske | maandag 6 maart 2006 @ 23:30 |
ik vind tosti's toch t lekkerste als ze ouderwets uit de koekepan komen! | |
zoalshetis | maandag 6 maart 2006 @ 23:32 |
quote:niet onder de grill. in je grillpan. | |
Aventura | maandag 6 maart 2006 @ 23:35 |
Ik prefereer ook de grill. Ook lekker is om daaronder een boterham met boter en daar overheen geraspte kaas te leggen, even gratineren...Een soort enkele tosti dus. | |
9christensen | maandag 6 maart 2006 @ 23:35 |
wit brood. dan smaakt ie altijd | |
kikoooooo | dinsdag 7 maart 2006 @ 00:19 |
Ik vind tarwebrood tosti's 10x lekkerder | |
__Saviour__ | dinsdag 7 maart 2006 @ 00:23 |
quote:dat hebben we ook, eens proberen dan. | |
Syytön | dinsdag 7 maart 2006 @ 10:55 |
Van dat donkerbruine brood (oerkoren of oerdonker, bv.) met daarop: - oude kaas - gegrilde paprika (uit een potje) - beetje gesnipperde uitjes - plakjes salami Staat garant voor een vette hap | |
zoalshetis | dinsdag 7 maart 2006 @ 11:02 |
quote:heel laag vuur. | |
cinnamongirl | dinsdag 7 maart 2006 @ 11:18 |
Een tosti met kipfilet en honingmosterdsaus is ook niet te versmaden (ik heb altijd de Remia Salata Honing Mosterd, maar heeft dus meer mogelijkheden dan alleen gebruik als sladressing) | |
Sapstengel | dinsdag 7 maart 2006 @ 13:10 |
Ik maak ze meestal gewoon met kaas en bedekt met een laag ketchup . | |
BarraCupraCuda | dinsdag 7 maart 2006 @ 13:14 |
ham kaas grillen klein beetje cury erbij mmmmm ~ barra is weer blij | |
paparia | dinsdag 7 maart 2006 @ 16:03 |
De ouderwetse ham/kaas tosti met achteraf een toefje ketchup . Maar dan wel in een houtvuurtje/ roodgloeiende kolen in een metalen tosti-ijzer. Type 2 dikstalen platen met uitsparing waar je je tosti in plaats. Dichtklapt met de lange stalen hendels en zo in de gloeiende kolen plaatst. Heerlijk een beetje die rokerige tosti. Alleen perfecte tosti's te maken door de expert, aangezien de hitte goed verdeeld moet zitten. Boter op de buitekant van de boterham is onontbeerlijk. Lekker met in gepofte tamme kastanjes en blikken soep of knakworst die je opwarmt door vrijwel in het vuur te plaatsen. Eigenlijk maakt die hele smaak mjin geen hol uit, als ik maar een goede fik kan bouwen Vuur meer fascinerend dan vrouwen, en warmer ook | |
Keileweg-ethicus | dinsdag 7 maart 2006 @ 16:29 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Martijn_77 op 07-03-2006 20:10:09 (Dat kan veel netter) ] | |
SevenWonders | dinsdag 7 maart 2006 @ 17:48 |
Mmmm, 2 witte boterhammen, goed beleggen met kaas en ossenworst. Fles ketchup er naast. Of: Boterhammen besmeren met ketchup. Kaas er op (beide kanten), bestrooien met Oregano en andere Italiaanse kruiden. Cervelaatworst er tussen....soort minipizzatosti. | |
Acathla | woensdag 8 maart 2006 @ 12:38 |
Kaas, ham, rode ui, champignons, oregano, tomatenpuree of basissaus. Een soort 'pizza-tosti' Post hierboven nog niet gelezen. Punt is duidelijk lijkt me. | |
Wolter | woensdag 8 maart 2006 @ 12:40 |
Salami Ham Kaas Cherry tomaatjes Knoflook Peper Hij wordt er anders best dik van en daarom doe ik hem meestal in de grill of heteluchtoven. | |
-skippybal- | woensdag 8 maart 2006 @ 12:42 |
De boven- en onderkant van je tosti met boter smeren, en dan het ijzer in | |
Isabeau | woensdag 8 maart 2006 @ 12:59 |
quote:Brood met boter is jouw ideale tosti? | |
WebForce | woensdag 8 maart 2006 @ 13:01 |
quote:Er zal vast nog kaas en ham tussen gaan | |
-skippybal- | woensdag 8 maart 2006 @ 13:02 |
quote: Neeeeeeee, er zit ook dus nog ham en kaas tussen en af en toe nog wat tomaat. | |
Wutangtony | woensdag 8 maart 2006 @ 13:03 |
Is toch echt witbrood, beide kanten in smeren, met kaas beleggen, boter in koekepannetje, boterham er in, bakken!! Flink aandrukken en flink opbikken!! Heerlijk!! [ Bericht 0% gewijzigd door Wutangtony op 08-03-2006 13:09:24 ] | |
Isabeau | woensdag 8 maart 2006 @ 13:05 |
quote:Klinkt al veel lekkerder dan alleen brood met boter | |
_Flash_ | woensdag 8 maart 2006 @ 13:15 |
Gisteravond: Bruinbrood, lekker wat kaas, goede ham, ananas en erg dun gesneden reepjes rode paprika. Buitenkant met boter insmeren en hop de koekenpan in op laag vuur. Rustig bakken, schuin doorsnijden en serveren met curry en een kop thee. Tosti's zijn een prima avondmaaltijd voor twee snipverkouden mensjes | |
Dos37 | woensdag 8 maart 2006 @ 13:44 |
quote:Die an de punt zijn de beste. | |
massy | woensdag 8 maart 2006 @ 13:48 |
quote:Dat is het geheim van een lekkere (krokante) tosti !!! Ik eet op dit moment een tosti met kaas en chorizo | |
yok | woensdag 8 maart 2006 @ 13:52 |
Hawaii is toch het lekkerste. Ik ben niet zo'n harTig persoon. Typen met een tosti in de hand is altijd een moeilijk iets. [ Bericht 21% gewijzigd door yok op 08-03-2006 14:01:17 ] | |
massy | woensdag 8 maart 2006 @ 13:53 |
quote: | |
yok | woensdag 8 maart 2006 @ 15:31 |
Ik heb denet gedaan: witte boterham-ham-curry-oregano-kaas-curry-kaas-witte boterham met mosterd. SUPERRRLEKKER, alleen niet te vaak eten | |
Erasmusch | donderdag 9 maart 2006 @ 17:19 |
honger gekregen... | |
Erasmusch | donderdag 9 maart 2006 @ 17:26 |
hmm...augurken was toch niet zon goed idee | |
1-of-6Billion | woensdag 15 maart 2006 @ 15:11 |
boter | brood | mosterd | kaas | ham | kaas | mosterd | brood | boter | |
Whoho | woensdag 15 maart 2006 @ 18:49 |
ik doe inmiddels alles erop, laatste 3 combi's: bruinbrood, kipfilet + jonge kaas, bruinbrood en brie en zelfs kokosbrood. allemaal goed te eten | |
9christensen | donderdag 16 maart 2006 @ 12:25 |
quote:hij heeft m door | |
Aventura | zaterdag 18 maart 2006 @ 15:21 |
Had net een tosti gemaakt met tomatentapenade, dat ik nog had liggen. Goddelijk. | |
Blues | zaterdag 18 maart 2006 @ 15:27 |
quote:Wat een goed idee, heb ik ook nog!! Heb je er nog meer opgedaan? | |
Aventura | zaterdag 18 maart 2006 @ 15:33 |
quote:Neen, slechts een dikke plak oeroude kaas en dan een lekkere dikke laag tapenade. Eet smakelijk | |
Blues | zaterdag 18 maart 2006 @ 15:36 |
Het water liep me meteen in de mond | |
Ellatjuh | zaterdag 18 maart 2006 @ 15:44 |
kaas en salami. al is ham/kaas ook wel goed | |
Kimske | zaterdag 18 maart 2006 @ 16:28 |
Zoooo... liggen d'r weer twee in de koekenpan | |
immortalsean | zaterdag 18 maart 2006 @ 17:38 |
oh, het water loopt me met stralen uit de mond, na het doorlezen van dit topic. ik moet echt eens wat exotischere ingredienten dan mijn: - witbrood (evt. blue-band brood) - ham - jonge kaas - olijfolie (het lekkere zit hem in het gebruik van een klap-(antiAanbak)ijzer, de olijfolie om de buitenkant dicht te schroeien, en het belangrijkste een paar plakken kaas aan de buitenkant van de broodjes om heerlijke geharde/gestolde(of hoe je het ook noemt) kaas te krijgen, met die magnifique kaas-smaak) kan niet wachten tot ik weer thuis ben van m'n werk. | |
DeVinger | zaterdag 18 maart 2006 @ 21:53 |
Tosi Hawai met beetje ketchup | |
Stereotomy | zaterdag 18 maart 2006 @ 22:07 |
quote:Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samen Olijfolie is fijn voor koude gerechten en roerbakken, maar alles wat qua temperatuur daarboven komt is een no-no voor mij, vanwege de lelijke bijsmaak van olijfolie wanneer het te ver verhit wordt. [ Bericht 1% gewijzigd door Stereotomy op 18-03-2006 22:21:23 ] | |
DeVinger | zaterdag 18 maart 2006 @ 22:08 |
Gewoon wat boter op de buitenkanten smeren | |
Stereotomy | zaterdag 18 maart 2006 @ 22:08 |
quote:Eensch. Gezouten echte boter. | |
Frezer | zaterdag 18 maart 2006 @ 22:18 |
Smakelijk topic! Die boter aan de buitenkant is nieuw voor mij, . Ik eet sinds kort regelmatig tosti's, sinds ik een snack-grill heb. Die tosti ijzers vond ik verschrikkelijk om mee te werken, . Ik hou het meestal simpel; mosterdkaas en ham. . | |
henkSX | zondag 19 maart 2006 @ 13:14 |
quote:Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken. | |
Maxster4th | zondag 19 maart 2006 @ 14:08 |
Tosti's eet ik op verschillende manieren: met gril (zo'n klapper) en een tosti ijzer (soort broodrooster). In de grill, vind ik ze het minst lekker...maar als ik ze dan eet dan gaat er hetvolgende tussen: kaas-tomaat-provencaalse kruiden-kaas in het tosti ijzer gewoon: 1.kaas-ham-kaas 2.kaas 3.kaas-salami-kaas en altijd de fles curry standby | |
Stereotomy | zondag 19 maart 2006 @ 14:39 |
quote:Hoe milder de olijfolie, hoe heter het vuur kan staan, maar de mildste olijfolie is nog niet echt geschikt voor schroeien e.d. Gebruik gewoon boter op je tosti. | |
Blik | maandag 20 maart 2006 @ 14:57 |
Brie, Honing, walnoten of Oude kaas, spek, uienringen | |
yok | maandag 20 maart 2006 @ 17:32 |
quote:Dat lijkt me niet te vreten. | |
Blues | maandag 20 maart 2006 @ 17:39 |
Heerlijk, kaas spek en ui Gisteravond een witte boterham besmeert met tomatenpesto en een plak kaas, buitenkant besmeerd met boter even op de gloeiend hete grillpan gelegd, even omdraaien | |
Zwansen | maandag 20 maart 2006 @ 17:52 |
Gister ff uitjes gebakken in de pan, daarna wit brood met kaas in de pan gelegd, uitjes ertussen. Oh... | |
Kresj | maandag 20 maart 2006 @ 17:59 |
quote:Deze en net nog gegeten. | |
Nietszeggendwezentje | maandag 20 maart 2006 @ 18:03 |
De kruiden worden helemaal vergeten in dit topic: Een gewone ham-kaas tosti, verrijken met wat oregano hmmmm... | |
Fonzarelli | dinsdag 21 maart 2006 @ 01:56 |
Een tosti met Kaas en tussen de kaas Knakworstjes! Wel eerst even de knakworstjes koken. | |
Blues | dinsdag 21 maart 2006 @ 02:18 |
Knakworstjes | |
Quoteje | dinsdag 21 maart 2006 @ 02:24 |
Een tosti ham een tosti kaas feta is geen luxe broodje zonder relaas En zonder croque monsieur zeker geen baas | |
Quoteje | dinsdag 21 maart 2006 @ 02:24 |
hongerkrijgtopic | |
Stereotomy | dinsdag 21 maart 2006 @ 02:30 |
quote:In Frankrijk verkopen ze baguettes en croque-monsieurs met knakworstjes erin, en daaroverheen een heleboel gesmolten kaas! Echt een vetbommetje maar wel heel lekker. | |
THCees | dinsdag 21 maart 2006 @ 02:34 |
oven voorverwarmen 200 c Chiabatta bijna gaar afbakken (totdat ie net begint te kleuren) uitje (of 2) glazig bakken in koekepan (zachtjes) laat 2 eetlepels(of minder) Jalapeno pepers (uit ut zuur) uitlekken Chiabatta uit de oven direct overmidden snijden en bestrijken met curry/tom.ketchup/chilli-saus dan beide kanten besprenkelen met laag geraspte kaas, hierover doe je wat van de glazige uitjes vervolgens bedek je de "tosti" met 1 ons ham (naar keuze) hierover weer een laagje kaas en de laatste uitjes. Als laatste doe je de Jalapeno pepers er over en je bakt de "tosti" nog ff af in oven op 225 c (3a4min) Daarna wikkel je het hele geval in de alu-folie laat ff rusten .........uitpakken, plakkies snijden SMULLEN MAAR !!!!! | |
Blik | dinsdag 21 maart 2006 @ 16:43 |
quote:Moet je maar eens proberen, de tosti met honing is echt een tosti voor de zoetekauw, is bijna een soort van toetje. De tosti met oude kaas, spek en ui is echt zoooo lekker, zou je op het eerste gezicht niet zeggen. Ik ken beide tosti's uit de kroeg waar ik gewerkt heb in Den Bosch | |
Kimske | woensdag 22 maart 2006 @ 00:07 |
Ik heb vandaag eens boter aan de buitenkant geprobeerd, dat is idd errug lekker! Ga snel eens met kruidenboter proberen! | |
_Cara_ | woensdag 22 maart 2006 @ 09:38 |
Er gaat een nieuwe wereld voor me open zeg.. wat een variaties..spek en ui op een tosti? boter gebruik ik trouwens ook nooit aan de buitenkant..knakworstjes op een tosti? Kijken wat er vandaag op het menu staat..en anders ga ik ook eens iets proberen.. | |
Rhoona | dinsdag 28 maart 2006 @ 15:21 |
Mijn favo tosti: Kaas, salami, tomaat en mosterd | |
Drumpie | dinsdag 28 maart 2006 @ 15:55 |
Loopt lekker, mischien een deel 2 zelfs | |
Stansfield | dinsdag 28 maart 2006 @ 15:56 |
Ja idd, het is blijkbaar oneindig wat je op een tosti kan doen. | |
#ANONIEM | dinsdag 28 maart 2006 @ 20:15 |
Ik heb vanmiddag eindelijk De Hema Tostini gemaakt, meesterlijk zijn die dingen Zelf afbaktostini's van de hema, jonge beemster kaas, sla, mostersaus van Calvé, zelf aangelengd met mayo en suiker of honing (voor de zoete bite). Broodje in de oven gooien, bijna helemaal afbakken en op het laatst de kaas, sla en saus ertussen gooien en het geheel nog een paar minuutjes in de oven. De tomatensalsa mist maar daar proef je helemaal niks van | |
_Cara_ | dinsdag 28 maart 2006 @ 21:58 |
Ik wil toch ff mijn vondst wat betrefd een tosti. meedelen. Ik ben aan het knutselen geslagen naar aanleiding van dit topic, en dit was het resultaat. Een tosti met kruidenkaas (Bressot of kruidenkaas van het AH merk) en plakjes zalm....... Nou dat is absoluut voor herhaling vatbaar. een paar slablaadjes en wat verse dille, en voila... Ik had zowel de zalm als de kruidenkaas bij de Lidl gekocht.. dus betaalbaar.. | |
Acathla | woensdag 29 maart 2006 @ 02:24 |
Uitjes daarbij zou ook nog kunnen. | |
Morwen | woensdag 29 maart 2006 @ 02:37 |
De ideale tosti voor mij is witbrood met daartussen 2 plakken belegen kaas en 1 plak achterham. Geen boter Nou nog het ideale tosti-ijzer. 1 waarin de buitenkant bruin wordt maar niet verkruimeld en de kaas gesmolten is. Nu doe ik het heel omslachtig met de magnetron en de broodrooster In de pan vind ik het te vet en in de oven te droog. | |
nomen_nescio | woensdag 29 maart 2006 @ 02:39 |
quote:Nog wat sambal erbij en dan issie perfect | |
Zyggie | woensdag 29 maart 2006 @ 02:50 |
IK HEB GEEN KAAAAAASS.. | |
zwelgje81 | woensdag 29 maart 2006 @ 02:50 |
Tostie kaas-salami-sambal-aromat en dan nog een lekker dipsausje ernaast ala mayo met sambal ofzo | |
Morwen | woensdag 29 maart 2006 @ 02:56 |
quote:Smeerkaas, tenenkaas, piemolkaas En anders morgen weer een dag | |
Zyggie | woensdag 29 maart 2006 @ 02:59 |
quote:Wat een smakelijke alternativen biedt je hier! Toch maar wachten tot morgen. | |
sophie24 | woensdag 29 maart 2006 @ 03:19 |
ik krijg hier verdacht veel honger van | |
Drumpie | woensdag 29 maart 2006 @ 15:41 |
Je merkt toch wel dat het Hoofdingredient KAAS is | |
Wutangtony | woensdag 29 maart 2006 @ 16:13 |
Grill aanknallen, oud brood pakken, insmeren met boter. Er een hele ananasschijf opleggen, meerdere plakken kaas en ham opleggen eindigt met kaas, en dan daarover paprikapoeder. Last nut not least, ding onder de grill leggen en dan essen!! | |
numero_uno | woensdag 29 maart 2006 @ 16:14 |
Ham Kaas Appel en Kaneel | |
MLF | dinsdag 4 april 2006 @ 17:21 |
tosti met appel, niet te dik snijden tosti met mozzarella, pesto en tomaat allemaal yummie tosti kan met witbrood maar probeer eens met een pita broodje | |
Green_eye | dinsdag 4 april 2006 @ 21:50 |
Met kruidenboter en kaas soms eventueel nog tomaat erop. | |
NT-T.BartMan | dinsdag 4 april 2006 @ 22:10 |
Semi-tosti: zacht broodje opensnijden, brie er op, dan chorizo, dan roquefort. Vervolgens onder de grill tot de kaas gesmolten is (beetje bruin mag wel!) STINKEN! maar LEKKER! | |
p-etr-a | dinsdag 4 april 2006 @ 23:16 |
quote:Ja is dat lekker? Heb nog wat pita's liggen. | |
SterkStaaltje | dinsdag 4 april 2006 @ 23:25 |
quote:Na het uitgaan nam ik vaak een lekkere pita kaas of pita hawai!! Hmmm heerlijk! Wel flink veel kaas erop! En het best is om hem in een zilverfolietje onder de grill te leggen! | |
p-etr-a | dinsdag 4 april 2006 @ 23:31 |
Dankjewel voor de tips, ik ga er nu niet meer aan beginnen maar tips zijn er ook om te onthouden! | |
ki_ki | dinsdag 4 april 2006 @ 23:35 |
quote:MOET JE DIE KOOOOOOPEN!!! kaas is cool | |
CuteSanDiegoGrl | woensdag 5 april 2006 @ 15:11 |
Mozerella & tomaat, mmmmmm | |
parselmouth | woensdag 5 april 2006 @ 15:16 |
Brie, komkommer en peper olijvonaise, tomaat en peper Roomkaas, tomaat of komkommer en peper zachte geitenkaas met peer en pijnboompitten/walnoten Port salut met komkommer of tomaat en wat peper Tosti's . | |
Gesloten | woensdag 5 april 2006 @ 16:28 |
De tosti wordt nog lekkerder als je hem na het beleggen doormidden snijdt. Dus niet zo: Maar zo!: | |
SuN-CRuSHeR | donderdag 6 april 2006 @ 11:38 |
Wit brood - boursin - kaas - tomaat - boursin - wit brood | |
Chielus | donderdag 6 april 2006 @ 12:13 |
quote: | |
Chielus | donderdag 6 april 2006 @ 12:13 |
doe mij maar witbrood Chorizo & Brie | |
Dauthi | donderdag 6 april 2006 @ 12:28 |
mozarella ham en tomaat en provencaalse kruiden of Geitenkaas Honing en provencaalse kruiden :D Zalig Of met Cheddar in plaats van de hollandse jong belegen | |
Qarinx | donderdag 6 april 2006 @ 13:36 |
mozzarella, pesto, tomaat.. | |
Innocence | vrijdag 7 april 2006 @ 21:30 |
kruidenkaas, gerookte zalm en wat groen naar keuze | |
marcb1974 | vrijdag 7 april 2006 @ 21:32 |
Standaard met has en kaas | |
McCarthy | vrijdag 7 april 2006 @ 23:42 |
ham + kaas maar als ik zie hoe groot dit toppic is kan ik mij niet aan de indruk ontrekken dat er varieties zijn die in een nabije toekomst mijn voorkeur doen weizigen. jullie horen nog van mij | |
p-etr-a | vrijdag 7 april 2006 @ 23:44 |
Vandaag heel simpel gedaan ham, kaas en paprika... Smaakte zeer, zeer goed. | |
Zo-is-dat | zaterdag 8 april 2006 @ 11:23 |
Ik denk dat ik maar eens een tosti ga eten zo.... Mmmmmmmm; Krijg honger van dit topic! on-topic; mijn favoriet; meestal lekker makkelijk maar standaard hawai of alleen ham en kaas maar als ik zin heb 'om eens goed uit te pakken' : - ham - tomaat - ui - kaas - bieslook en lekker sla dr bij! | |
MM-Luna | zaterdag 8 april 2006 @ 11:34 |
Gewoon.. lekker brood zonder korsten met ham en kaas op een bedje van sambal of gepureerde tomaat. | |
Martijn_77 | zaterdag 27 mei 2006 @ 10:26 |
quote: | |
KRS | zaterdag 27 mei 2006 @ 22:44 |
Hij staat er vast al ergens tussen, maar; witbrood met kruidenboter, ham, kaas en ananas. Vanmiddag nog gehad | |
Rolex18038 | zaterdag 27 mei 2006 @ 23:30 |
Tosti van pindakaas en suiker op wit brood Of euh... kaas & tonijn, ook lekker | |
Martijn_77 | zondag 28 mei 2006 @ 00:37 |
Off topic en SC verwijderd | |
Arizona | zondag 28 mei 2006 @ 08:42 |
Ik had gister een tosti van goois zonnepitbrood met kaas, kipfilet, ananas en oregano. Lekkerrrrr! | |
NT-T.BartMan | zondag 28 mei 2006 @ 21:09 |
Semi-tosti: Pita 'rauw' opensnijden, ardenner boterhamwordt+kaas er in, 5 minuten in de grill. Niet de tosti, maar was goed te doen! | |
menininha | zondag 28 mei 2006 @ 21:11 |
ik hou van schuin doorgesneden tostis met kaas en salami met een heleboel knoflook erin. Hij moet wel uit mijn jip en janneke tosti-ijzer komen! | |
V.en.A | zondag 28 mei 2006 @ 21:47 |
Kaas en Ajvar (Kroatisch paprika/aubergine prutje). Echt heerlijk. | |
Haijo | maandag 17 juli 2006 @ 08:39 |
Godver, ik weet wel wat ik vanavond ga eten. ook lekker: Tosti(bij voorkeur wit casinobrood) + oude kaas + chorizo, even grillen in mijn Grootmoeder's Lomp Ijzer Tosti-Maak-Apparaat en dan wegkanen met wat Heinz Tomato Ketchup. | |
pvc_boer | maandag 17 juli 2006 @ 09:35 |
HMZ! Misschien ook eens proberen met kaas! Goed topic wel! | |
Haijo | maandag 17 juli 2006 @ 19:33 |
En dan nu: oude kaas/chorizo/cajun kruidne/sweet chilli <- pittig maar bijzonder aangenaam oude kaas/osseworst/dijon mosterd<-iets te veel mosterd straks maar weer proberen Klaar binnen 5 minuten. Hierna chorizo + salsasaus [ Bericht 32% gewijzigd door Haijo op 17-07-2006 19:48:53 ] | |
Drumpie | dinsdag 18 juli 2006 @ 00:37 |
quote:Dank u! | |
Vava | dinsdag 18 juli 2006 @ 00:38 |
Tosti met jonge geitenkaas en honing Tosti met chorizo en manchegokaas En de meeste mensen vinden het smerig klinken, vond ik ook maar toch geproefd en het is echt lekker een tosti met baked beans (of gewoon witte bonen in tomatensaus) en een plak kaas, jong of oud, wat je het lekkerst vindt! | |
MortChill | dinsdag 18 juli 2006 @ 00:41 |
tosti met witte bonen, druiven en tomaat | |
pvc_boer | dinsdag 18 juli 2006 @ 09:28 |
quote:Hehehheehe. Was natuurlijk bullshit van die kaas hea! Maargoed, Ik maak mijn tosti toch het liefst met bruin brood. Van de buitenkant besmeren met boter 2 dikke plakken belegen kaas en daartussen katenspek Zo vind ik hem het lekkerst | |
MortChill | dinsdag 18 juli 2006 @ 09:31 |
katenspek | |
deedeetee | dinsdag 18 juli 2006 @ 09:37 |
quote:Beetje merkwaardige combi | |
jpg97 | dinsdag 18 juli 2006 @ 09:40 |
quote:wtf? | |
jpg97 | dinsdag 18 juli 2006 @ 09:43 |
Tosti-burger: Sneetje witbrood, hamburger ertussen, uitjes, ketchup plakje kaas sneetje witbrood. | |
deedeetee | dinsdag 18 juli 2006 @ 09:45 |
quote:psies Witte bonen en tomaat dat kan nog wel maar druiven erbij? Dan drijft je tostie toch in het sap ? Nog afgezien van hoe die dan smáákt | |
bonke | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:19 |
degenen die zoiets eten moeten haast wel zwanger zijn | |
MortChill | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:22 |
quote:witte bonen kan nog wel | |
cohen | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:24 |
tosti met ham, kaas, gebraden gehakt, chili saus, komkommer, uien, paprika, kerriepoeder. en dan het tosti-apparaat in proppen | |
bonke | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:32 |
gewoon uit de oven zijn ze toch het lekkerst | |
jpg97 | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:36 |
Of: Tosti met Beenham, ananas en brie met mosterd/honing dressing | |
Moragh_DaughterofSune | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:49 |
Tosti mozarella. Dus eerst de broodhelften besmeren met tomatenpasta, daar plakjes mozarella op en daar wat verse basilicum en peper op. In tosti-ijzer doen. Vind dat écht heerlijk, ik maak hem alleen niet heel vaak. | |
kruimel_20 | dinsdag 18 juli 2006 @ 10:50 |
mozarella , tomaat , pesto | |
Dick-Schaffa | dinsdag 18 juli 2006 @ 11:00 |
een hot tosti | |
Drumpie | dinsdag 18 juli 2006 @ 13:02 |
quote:Die bestaat uit... | |
MortChill | dinsdag 18 juli 2006 @ 13:03 |
quote:wat sambal erop ofzo denk ik | |
Funkytrip | woensdag 19 juli 2006 @ 16:52 |
Tosti met ham+kaas+pizzakruiden | |
PdeHoog | woensdag 19 juli 2006 @ 17:15 |
quote:Errug goed te doen | |
Byte_Me | woensdag 19 juli 2006 @ 17:37 |
- mozzarella, tomaat, basilicum, peper en zout - duo penotti, banaan - serrano ham, permazaanse kaas, tomato frito | |
Isegrim | woensdag 19 juli 2006 @ 17:39 |
Kaas en ananas. Zeker geen ham, in elk geval niet het ranzige, waterige goedje dat ze hier in winkels als ham durven te verkopen. Goeie, rauwe ham is misschien wel weer lekker. | |
Rewimo | woensdag 19 juli 2006 @ 17:44 |
Banaan en bruine suiker Brie met ananas Of gewoon heel veel kaas | |
Isegrim | woensdag 19 juli 2006 @ 17:45 |
Brie met ananas klinkt ook | |
Retro_Doll | woensdag 19 juli 2006 @ 17:49 |
quote:banaan en bruine suiker aparte combi. Ik hou het gewoon simpel plakje kaas met een ananas . | |
Isegrim | woensdag 19 juli 2006 @ 17:50 |
Ik krijg echt zin in tosti van dit topic. Morgen de spullen maar even in huis halen. | |
Chokeme | woensdag 19 juli 2006 @ 19:17 |
Interessant topic In de lokale shop hebben ze tosties met stukjes vlees wat op salami lijkt, maar dan dikker. Smaakt een beetje naar shoarma. En dan op een soort turks brood ofzo. Heerlijk | |
deedeetee | woensdag 19 juli 2006 @ 21:32 |
quote:Goed idee , ga ik uit proberen Zodra ik bananen gehaald heb, want ik zie net dat ze op zijn | |
roburt | zaterdag 5 augustus 2006 @ 19:38 |
quote:waar koop je dat? | |
Erosjuhhh | zaterdag 5 augustus 2006 @ 19:40 |
gewoon bij de kruiden kijken bij de AH bijv. heb je potjes met pizzakruiden of italiaanse kruiden | |
roburt | zaterdag 5 augustus 2006 @ 19:42 |
oke thanks. mijnes tot nu toe in ieder geval: wit casino broodje, beide kanten boter. (niet teveel) 1 plak kaas, 1 plak ham. wit casino broodje, beide kanten boter. (niet teveel) natuurlijk in een tosti machien, geen brood rooster en dan binnekort met pizza kruiden | |
Erosjuhhh | zaterdag 5 augustus 2006 @ 19:43 |
pesto erop is ook lekker. | |
Langkousonline | zondag 6 augustus 2006 @ 14:29 |
Met appel en kaneelsuiker. Jammie | |
toma | zondag 6 augustus 2006 @ 18:09 |
Tosti met chocoladepasta en hagelslag Als je gesmolte chocolade hebt op je bammetje is dat verukkelijk. Echt een aanrader voor als je een keer iets anders wilt proberen. | |
faberic | zondag 6 augustus 2006 @ 19:05 |
laatst heb ik nog ff iets nieuws geprobeerd, dat smaakte ook erg goed: plak ham bakken in de pan omdraaien plakje kaas of geraspte kaas over de ham wachten tot kaas gesmolten is kaas-hamplak op een boterham doen Erg lekker! | |
toma | zondag 6 augustus 2006 @ 19:07 |
quote:Ketchup erop, dan is ie nog beter | |
kratjuh | maandag 7 augustus 2006 @ 14:28 |
Damnnnn anders krijg je even op kantoor het water in de mond .. Kan niet wachten tot ik thuis ben .. Mijn voorkeur gaat vooralsnog uit naar kaas-salami (en dan bij voorkeur een speciaal salami'tje) .. Met een beetje boter aan de buitenkant voor de goudbruine kleur .. Maar zo te zien nog een hoop te ontdekken .. | |
snowqueen911 | maandag 7 augustus 2006 @ 15:22 |
bruine boterhammen met daartussen schijfjes appel met een beetje citroensap en kaneel. Jammieeeee, gezonde appeltaartjes als lunch | |
snowqueen911 | maandag 7 augustus 2006 @ 15:25 |
quote:pepperoni? | |
jack4ya | maandag 7 augustus 2006 @ 15:34 |
quote: | |
DRIZZEN | dinsdag 8 augustus 2006 @ 16:39 |
Met ham,kaas ui en curry Salami mozzarella is ook errug lekker | |
DRIZZEN | dinsdag 8 augustus 2006 @ 16:40 |
quote:Da's geen tosti maar een sandwich.... maar wel lekker | |
Chielus | dinsdag 8 augustus 2006 @ 17:58 |
Ik gebruis zo nu en dan wel eens Pizza Quick samen met salami en kaas tussen de tosti... Errug Lekker | |
Erosjuhhh | dinsdag 8 augustus 2006 @ 18:10 |
hoe lang kan je die pot na openen bewaren? zie hem ook af en toe staan. | |
Chielus | dinsdag 8 augustus 2006 @ 20:05 |
best lang, maar bij mij is hij altijd redelijk snel op | |
Isegrim | woensdag 9 augustus 2006 @ 14:19 |
Dat Pizza Quick is best te doen. Heb 't zostraks voor het eerst gekocht. | |
Chielus | woensdag 9 augustus 2006 @ 15:07 |
quote:ik had ook als marketingman voor Remia moeten gaan werken..... | |
Moragh_DaughterofSune | woensdag 9 augustus 2006 @ 15:56 |
Tosti met kaas, champignons en tomaat is ook heel goed te doen | |
Chielus | woensdag 9 augustus 2006 @ 16:43 |
De Ideale Tosti #2 verder. | |
Chielus | woensdag 9 augustus 2006 @ 16:43 |
want deze is vol. |