Je kan het zo vet maken als je zelf wil .quote:Op zondag 5 maart 2006 14:32 schreef SHE het volgende:
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter
Gatverdamme wat een vette, vieze zooi
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.quote:Op zondag 5 maart 2006 14:42 schreef SHE het volgende:
Je hebt ijzers ( zoals die waar je ook vlees onder kunt grillen ) die een perfecte tosti afleveren.
Die oesters die je dichtklapt echter, vind ik ook viezig...je krijgt vreemde randjes en de kaas smelt niet mooi gelijkmatig.
Grillen is het lekkerst
Bakken in de koekepan echter...brrrr
Ik krijg er gewoon zo'n flodder gevoel bij
quote:Op zondag 5 maart 2006 14:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.
ja. en niet vet. ik smeer het meestal in met truffelolie. olijfolie, gezond. kan je wel een litertje per maand van gebruiken.quote:Op zondag 5 maart 2006 14:44 schreef SHE het volgende:
[..]
![]()
Dat is lekker!
Krijg je mooie streepjes van
Uiteraard anders krijg je idd wel zo'n spons .quote:Op zondag 5 maart 2006 14:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.
Toastiequote:Op zondag 5 maart 2006 13:11 schreef Drumpie het volgende:
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie
ieuw...quote:Op zondag 5 maart 2006 15:19 schreef Isabeau het volgende:
Mijn favo tosti:
- witbrood
- kaas
- banaan
- 1 eetlepel jam
- eventueel wat rum erover
Heerlijk
Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaaktquote:
Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18quote:Op maandag 6 maart 2006 11:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaakt![]()
Iedereen die ik zo'n tosti voorzet is blij verrast en maakt het nu thuis ook zelf klaar
Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij.quote:Op maandag 6 maart 2006 11:07 schreef cappp het volgende:
Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18![]()
Oh is meer een nagerecht dan?quote:Op maandag 6 maart 2006 11:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij.
Niemand is om 4 uur 's nachts kieskeurig, anders zouden er geen shoarma-tenten bestaanquote:Op maandag 6 maart 2006 11:31 schreef Gripper het volgende:
Ham-kaas-sambal, en dan in het tosti-ijzer. prima. mag van mij met elke boterham die ik heb liggen, wit of bruin. Als ik om 4 uur 's nachts thuiskom ben ik niet kieskeurig
Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet!quote:Op maandag 6 maart 2006 13:05 schreef Coolfool het volgende:
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
Lijkt mij een lekkere combinatie.quote:Op maandag 6 maart 2006 13:05 schreef Coolfool het volgende:
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
Lekkerrrrrrrrrrrrr!quote:Op donderdag 2 maart 2006 16:45 schreef beefstick het volgende:
kaas tomaat ui sla en een stuk vlees
zodat het op een hamburger lijkt ja!
als osseworst liefhebber moet je de plakjes eens instrijken met ketjap en dan elke kant in een hete pan halve minuut bakken!quote:Op maandag 6 maart 2006 13:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet!
Volgens mij doen heel veel mensen het zonder. Vroeger hadden we een tosti-ijzer waarbij het moest omdat de bende anders aankoekte, maar nu smeer ik er ook geen boter meer op.quote:
niet onder de grill. in je grillpan.quote:Op maandag 6 maart 2006 23:29 schreef __Saviour__ het volgende:
Ik zie hier dat veel mensen het onder de gril bereiden.
dat ga ik ook eens proberen, normaal gebruik ik daar gewoon zo'n klap tosti-ijzer voor.
dat hebben we ook, eens proberen dan.quote:Op maandag 6 maart 2006 23:32 schreef zoalshetis het volgende:
niet onder de grill. in je grillpan.
heel laag vuur.quote:Op dinsdag 7 maart 2006 00:23 schreef __Saviour__ het volgende:
[..]
dat hebben we ook, eens proberen dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |