abonnement Unibet Coolblue
pi_35072467
Vervolg van: Het grote Purrel Fränkel-fantopic Deel 1.



Purrel Fränkel, hoe kun je 'm eigenlijk niet chill vinden?

- Hij heet Purrel.
- Hij heeft een broer.
- Hij heeft werkelijk iets te vertellen.
- Hij beweegt zich zeer redelijk chill voort over het voetbalveld.
- Bij corners staat hij chill tegen de doelpaal.

Opgegroeid in Paramaribo, maar al jong naar Nederland gekomen, begon Fränkel zijn profcarrière bij Telstar, alwaar hij op 6 mei 1995 zijn debuut maakte, toen hij Roberto Verhagen verving in de met 2-0 verloren wedstrijd tegen AZ. In de zomer van 1998 verkaste hij naar De Graafschap, waar hij een vaste basiskracht werd en weinig wedstrijden miste. In 2002 werd zijn goede spel beloond en vertrok hij naar Vitesse, en ook in Arnhem groeide hij snel uit tot een vaste waarde. Het afgelopen jaar ging Fränkel steeds aanvallender spelen en werd hij van een linksback opeens een valse linksbuiten. Dit deed hij niet onverdienstelijk, hij scoorde zelfs twee goals en was een van de revelaties van het uit het dal gekropen Vitesse, dat hem dan ook beloonde met een nieuw contract.

Purrel's carrière

PASPOORT
seizoen club wedstrijden doelpunten competitie
1994/95 Telstar 2 0 Eerste divisie
1995/96 Telstar 26 0 Eerste divisie
1996/97 Telstar 30 0 Eerste divisie
1997/98 Telstar 30 0 Eerste divisie
1998/99 De Graafschap 16 0 Eredivisie
1999/00 De Graafschap 26 0 Eredivisie
2000/01 De Graafschap 32 1 Eredivisie
2001/02 De Graafschap 33 0 Eredivisie
2002/03 Vitesse 30 0 Eredivisie
2003/04 Vitesse 27 0 Eredivisie
2004/05 Vitesse 32 2 Eredivisie
2005/06 Vitesse 22 0 Eredivisie
Totaal 306 3

Het verhaal van seizoen 2006/06: Purrel begon zijn periode bij Vitesse als linksback. Hij presteerde redelijk constant, maar plotseling kreeg hij kuren. Zo ging hij pingelen op eigen helft tegen Liverpool in de 3e ronde UEFA waardoor Owen scoorde en Vitesse de wedstrijd met 0-1 verloor. Het is hem vergeven, elke coach die hem linksachter zet bewijst zichzelf geen goede dienst. Purrel is een vleugelaar. Die positie veroverde hij dan ook in seizoen 2004/05. Hij werd de revelatie van de HCE. Dolblij waren we dan ook dat hij zijn fabelachtige kwaliteiten de komende jaren opnieuw mocht etaleren op het hoogste niveau in Nederland. Hij tekende een nieuw contract bij Vitesse en zou uitgroeien tot de nachtmerrie van elke rechtsback in Nederland, ware het niet dat de coach bij Vitese (Sturing) er een stokje voor stak. Dit seizoen moet Purrel daarom vechten voor zijn plek. Purrel laat zich gelukkig niet gek maken, blijft rustig, behoudt het overzicht en wij weten zeker dat hij zich terug in de basis knokt. Dat is slechts een kwestie van tijd.

Purrel in actie


Purrel niet te houden in Gelderse derby


Purrel in de sneeuw


Purrel niet van de bal te krijgen

Purrel en zijn kapsel

Purrel heeft meerdere haardrachten:


kort: vlechtjes & gewoon


lang

Wij geven de voorkeur aan langer haar, dat maakt Purrel chill.

Purrel-fans op FOK!

- Flem
- Stanley_Climbfall
- Dubnobasswithmyheadman
- Elvislives
- brighton
- DatMeenJeNiet
- King_of_Kool
- DeVinger

Purrel heeft inhoud

Monoloog Purrel 1
Monoloog Purrel 2
Interview: Purrel kritisch bij late gelijkmaker (2-2, uit RKC seizoen04/05)

Purrel's handtekening



Goeie actie van Purrel!

[ Bericht 43% gewijzigd door DeVinger op 15-02-2006 18:27:18 ]
  dinsdag 14 februari 2006 @ 14:11:21 #2
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35074780
Ha He's back! Jammer dat de plaatjes niet werken...
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  dinsdag 14 februari 2006 @ 14:18:22 #3
10086 Heerlijkheid
gebiedt mij te zeggen
pi_35074949
Purrel for President
pi_35080951




Deze werken als het goed is wel. Als DeVinger of een modje ze even naar OP gooien?

Hoewel ze het nu wel opeens bij mij doen maar imageshack is toch niks op.
pi_35081986
Hij haalt het niet bij Royston. Wel bijna net zon mooie naam.
pi_35082835
Purrel
  dinsdag 14 februari 2006 @ 18:29:38 #8
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35083345
Oudere monoloog van Purrel, waaronder ook het stuk over Pim Fortuyn.
quote:
Emigratie beroofde Purrel Fränkel (25) ooit ruw van zijn geliefde straatvoetbal, maar schonk hem een perspectief als professional. De snelle linksback groeide via Telstar en De Graafschap uit tot de toekomstige opvolger van Marc van Hintum bij Vitesse. 'Maar ik voel me nog steeds een Surinaamse boer.'

Purrel Fränkel: "Vitesse haalt mij volgend seizoen binnen als de opvolger van Marc van Hintum en dat streelt me. Hij heeft toch in Oranje gespeeld. Het gedaalde imago van de club interesseert me niet. Vitesse is voor mij een stap omhoog, het is nog steeds een club met veel ambitie. Ze hebben een goede jeugdlichting en willen hogerop. Schulden zeggen me niets, welke club heeft die niet? Real Madrid kampt met een hoge schuld, terwijl ook AC Milan een uitverkoop is begonnen. Die clubs doen echter wèl altijd bovenin mee.

Ook de problemen met Nuon en Karel Aalbers spelen voor mij geen rol. Veel mensen vroegen me: "Weet je het wel zeker?" Tja, ik ga niet naar Vitesse om hun schulden weg te werken... Daar houd ik me niet mee bezig. Als je rekening moet houden met geldproblemen van clubs, dan kom je niet ver in deze tijd. Want ik merk dat de voetballerij het moeilijk heeft. Clubs betalen niet meer lukraak alle salarissen. Ook drie andere clubs toonden belangstelling en ik vond de aanbiedingen nogal tegenvallen. Maar de keuze voor Vitesse heeft niets te maken met geld. Ik kan me hier simpelweg het best ontwikkelen. Ik vind Vitesse een heel mooie club. Supporters van De Graafschap zullen wel opkijken dat ik dit zeg. Toen ik bij Telstar speelde, was het ook altijd haat en nijd met de fans van Haarlem. Maar voor een speler telt dat niet. In het bedrijfsleven ga je ook naar de concurrent als dat een sportieve en financiële verbetering is.

Vaak is mij gezegd dat ik al eerder hogerop moest. Onterecht. Nu pas ben ik rijp genoeg. Ik heb vier seizoenen voor De Graafschap gespeeld, net als voor Telstar. Ik houd mijn loopbaan graag in eigen hand en sluit daarom liever geen langdurige contracten af. Bij Telstar heb ik mijn verbintenis jaarlijks verlengd en bij De Graafschap tekende ik twee keer voor twee jaar. Natuurlijk heb je met een langdurig contract meer zekerheid. Maar ik ga er nooit van uit dat ik een blessure oploop. Ik redeneer altijd vanuit mijn ontwikkeling als speler. Bij Vitesse heb ik voor het eerst wat langer getekend: drie jaar. De Graafschap is een mooie club om je te ontwikkelen op eredivisieniveau, maar ik ben uitgeleerd. Dat is het leven: je moet nieuwe stappen durven nemen.

Ik zag mezelf lange tijd niet uitgroeien tot profvoetballer. Ik speelde bij Telstar jarenlang in de jeugd, maar had nooit de drang om door te breken. Ik studeerde aan de mts, richting elektronica, en voetbalde puur voor het plezier. Telstar was mijn club, omdat vrienden me daarnaartoe hadden gesleurd toen ik nog speelde voor Amstelland. Ik wilde daar weg, mijn ambitie was de landelijke jeugd van DWS. Maar jongens die ook bij Amstelland voetbalden haalden me over eens mee te gaan naar een proeftraining van Telstar. Ik was direct verkocht toen ik het stadion zag. En we kregen broodjes en sokken, dat was ik allemaal niet gewend.

Linksback was toen nog niet mijn favoriete positie. In de jeugd van Telstar speelde ik altijd linkshalf, pas later werd ik uitgeprobeerd als back. Daar heb je het spel voor je en moet je ook kunnen aanvallen. Maar ik scoor nauwelijks, nog maar één keer in het betaalde voetbal. Meestal denk ik aan afspelen, ga ik niet voor eigen succes. Ik ben gek op opkomen. Als ik dat een wedstrijd niet doe, dan heb ik geen voldaan gevoel. Het is prachtig als mijn tegenstander constant achter me aan moet lopen. En niet andersom, wat ook weleens gebeurt. Vooral tegen spelers die continu een-tweetjes aangaan. En als je dat probeert te voorkomen door kort te dekken, dan draaien ze snel weg. Dan haal je Dennis Rommedahl echt niet meer in. Ook Jat- to Ceesay is zo'n moeilijke tegenstander.

Als back ontwikkelde ik me goed bij Telstar, maar mijn eerste trip met het eerste kwam toch onverwacht. Een gekke ervaring. Een verslaggever belde dat ik plotseling mee moest naar FC Zwolle. Hij kwam me ophalen, want de bus was al weg. Na de wedstrijd sprak ik met de trainers Simon Kistemaker en Toon Beijer en op de terugweg verstopte ik me helemaal achter in de bus. Ik kon het niet geloven. Niet veel later kreeg ik mijn eerste contractje. Wauw, een contract bij Telstar!, was mijn eerste gedachte. Jaren later werd ik gebeld: "Hallo, ik ben Hylke Enzerink, We hebben je een tijdje gevolgd, wil je bij ons komen voetballen? Ik had geen enkel idee wie ik aan de telefoon had en vroeg: Om welke club gaat het? Bleek hij de voorzitter van De Graafschap te zijn. Zo belandde ik in de eredivisie.

Die intentie heb ik als kleine jongen nooit gehad. Ik heb de eerste veertien jaar van mijn leven in Suriname gewoond. Daar zou ik mijn oude dagen wel willen slijten. Twee jaar geleden ben ik er met De Graafschap op trainingskamp geweest, voor het eerst in tien jaar kwam ik weer even thuis. Het leek wel een droom. Alle plekjes waar ik vroeger speelde met mijn vriendjes waren nog precies zoals in mijn herinnering. Dat was overweldigend. Ik ging terug naar waar het allemaal begon. Waar ik op Straat voetbalde en waar ik naar school ging. Ik herinner me nog de vliegramp met de Suriprofs in 1989. De lessen gingen die dag niet door en ik heb de hele dag televisie gekeken. Wekenlang rouw, vreselijk. In een vliegtuig wil ik nu altijd bij het staartstuk zitten, want passagiers die daar zaten behoorden tot de overlevenden.

Liever was ik na dat trainingskamp nog twee weken gebleven, want ik had nog zoveel willen zien. Met pijn in mijn hart keerde ik terug. Ik wil er nog eens heen met mijn ouders en mijn vriendin, want Suriname heeft een prachtig binnenland. Ik voel me ook eigenlijk maar gewoon een Surinaamse boerenjongen. Mijn ouderlijk huis stond net iets buiten Paramaribo. maar mijn opa en oma woonden op het platteland. En zij hebben me tussen me vijfde en achtste opgevoed. Mijn ouders werkten voor een verzekeringsmaatschappij en hadden te weinig tijd om ons op te voeden. Opa hield koeien. Hij had heel veel grond en aan het eind van de dag moest dan die vijf losgelaten beesten terug zien te krijgen in de stal. Wat een rotwerk! Ik was nog te jong om ze te melken, maar had wel een andere taak. 's Avonds verwarmde opa de melk om bacteriën te doden. Ik moest dan achter de pot staan en het vuur uitzetten zodra de melk begon te koken. Maar dat waren enorme hoeveelheden, het duurde lang en soms viel ik dan ook in slaap. Tot ik wat begon te ruiken. Haha, wat een geweldige tijd!

Suriname heeft het niet gemakkelijk. Het is een derde-wereldland en er heerst armoede. Dat kan ook niet anders als je kijkt naar de economie. Veel mensen zijn dakloos en wat me voral opviel bij terugkomst, was het grote verschil tussen arm en rijk. Want ik zag ineens casino's, mooie winkels en de duurste auto's, van die Amerikaanse jeeps. De problemen daar raken me, want het blijft mijn land. Dan is het spijtig te zien dat mensen het zo moeilijk hebben. Zelf heb ik dat nooit ondervonden, wij hadden het helemaal niet slecht. Maar we zijn toch naar Nederland gegaan. Mijn ouders zagen hier meer mogelijkheden voor mij en mijn broertje, onder meer op het gebied van studie. Aanvankelijk zouden we naar Amerika gaan. Mijn vader reisde naar New York om aan een woning te komen en te ontdekken hoe het daar in elkaar zat. Maar hij kwam erachter dat Amerika niet het juiste land is om je kinderen te laten opgroeien. Toen werd het Nederland. Dat was ook makkelijker, want we spraken de taal en familieleden woonden er al.

Ik hoorde allerlei verhalen. Nederland zou zo mooi zijn. Ik was benieuwd en zag ook niet op tegen de nieuwe stap. Samen met mijn broertje vertrok ik enkele maanden later dan mijn ouders, Ik dacht: Lekker verhuizen. Maar het viel tegen, de eerste dagen ging ik kapot van de heimwee. In Suriname was ik gewend aan een huis met een groot erf, nu kwamen we terecht in een flatje in het centrum van Amsterdam. Ik kon niet wennen aan school en al helemaal niet aan het weer. Het was zo ontzettend koud, we kwamen ons huis bijna niet uit. Met dekens over onze benen zaten we op de bank. Ik dacht dan ook echt niet aan voetballen, terwijl ik in Suriname altijd op het veld te vinden was. Daar speelde ik met mijn vrienden, maar ook met mannen die tien tot vijftien jaar ouder waren dan ik. Mijn vrienden gingen vaak naar een bar, daar speelden ze videospelletjes. Ik wilde dan nog voetballen. Zeiden ze: "Zou je dat wel doen?" Straks breken ze je poten". Maar ik ben er alleen maar sterker van geworden. Dat viel weg na de emigratie. Ik ging pas weer voetballen toen mijn vader naar me toe kwam met een advertentie. Osdorp zocht jeugdspelers. Ik had nog nooit in clubverband gespeeld. Het niveau van het Surinaamse voetbal is niet best. Ik weet niet wat er van me geworden was als ik daar was gebleven. Als je iets wilt bereiken in het profvoetbal, moet je verhuizen naar een ander Zuid-Amerikaans land of naar Europa.

Ook moest ik wennen aan de Nederlanders, zij willen alles plannen. Precies weten wat ze volgend jaar willen bereiken. Dat heb ik nooit overgenomen. Alles is perfect geregeld, maar je hebt zo weinig tijd hier. Surinamers leven van dag tot dag. Dat is ook mijn motto: maak je niet zo druk, alles komt goed. Toch is Nederland perfect, want de tolerantie is geweldig. Als ik in Frankrijk of Duitsland met mijn Nederlandse Vriendin rondloop, kijken mensen ons raar aan. Hier niet. Ik voel me welkom in Nederland, ondanks de uitspraken van Pim Fortuyn. Het is zo jammer dat zo'n man zoveel publiciteit krijgt. Hij verschijnt veel te vaak in de media. De mensen willen wat anders en dat krijgen ze. Ik hoop dat hun ogen nu eens opengaan en zien wat voor persoon hij werkelijk is. Mensen zijn bang dat asielzoekers hun plaats innemen. Dat heeft niets te maken met racisme, maar alles met angst. Begrijpelijk. Maar daarom is het wel gevaarlijk op iemand te stemmen met zulke vreselijke ideeën. Zelf voel ik me niet aangevallen, dat soort uitspraken gaan langs me heen. Zolang ik persoonlijk geen last van hem heb, interesseer hij me weinig."
Purrels handtekening:


Purrel speelt rugby?:


Interview met Purrel: http://users.lichtsnel.nl/~flem/purrel/interview1.wmv
pi_35083715
quote:
Op dinsdag 14 februari 2006 17:18 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
Deze werken als het goed is wel. Als DeVinger of een modje ze even naar OP gooien?
DeVinger wilde vanavond nog verder gaan met de OP, dus kan hij het zelf beter even oplossen. Anders kan hij er straks niet meer bij.
That's all folks!
  dinsdag 14 februari 2006 @ 19:28:19 #10
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35085531
Ik kwam nog een vette foto tegen van de zomerstop 1,5 jaar geleden, na de wedstrijd tegen Gaanderen. Purrel en een vriend van me:



We zeiden nog tegen hem "Geen eigen goals meer maken he dit jaar Purrel", waarna hij ons koeltjes meedeelde dat hij dé revelatie van het seizoen zou gaan worden. Iets wat in goede aarde viel na teveel bier...

...Hoe kan het toch verkeren!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_35088743
He ik kan vanavond niet bij mijn computer, ben niet thuis, dus kan morgenavond pas wat doen aan de OP. Maar ik zal die dingen die hier staan morgenavond erin verwerken (kom vooral met meer), Purrel zal trots zijn en alle andere topics zullen in de schaduw van dit topic komen te staan.

Als een mod deze ff in de OP willen verwerken?purrel in sneeuw en in gelderse derby
  dinsdag 14 februari 2006 @ 21:02:55 #12
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35089121
Het is toch niet nodig om een ultragrote openingspost te hebben? Laat iedereen gewoon dingen posten die hij of zij chill vindt. Zijn er al vrouwelijke fans trouwens?
pi_35100742
quote:
Op dinsdag 14 februari 2006 20:53 schreef DeVinger het volgende:

Als een mod deze ff in de OP willen verwerken?purrel in sneeuw en in gelderse derby
Ze zitten er in.
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
pi_35112997
@ Suijk: thnx
quote:
Op dinsdag 14 februari 2006 21:02 schreef Flem het volgende:
Het is toch niet nodig om een ultragrote openingspost te hebben? Laat iedereen gewoon dingen posten die hij of zij chill vindt. Zijn er al vrouwelijke fans trouwens?
haha, het was cynisch bedoeld hoor

Klaar is kees, is men tevreden?

[ Bericht 5% gewijzigd door DeVinger op 15-02-2006 16:14:09 ]
pi_35120274
quote:
Op woensdag 15 februari 2006 15:01 schreef DeVinger het volgende:
@ Suijk: thnx
[..]

haha, het was cynisch bedoeld hoor

Klaar is kees, is men tevreden?
Laat Kees dan nog maar even zorgen dat de plaatjes het wel doen. Ik zie namelijk allemaal kruisjes .
pi_35121027
quote:
Op woensdag 15 februari 2006 17:53 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:

[..]

Laat Kees dan nog maar even zorgen dat de plaatjes het wel doen. Ik zie namelijk allemaal kruisjes .
Zo nu is kees met behulp van underworldfan wel klaar, en das maar goed ook, want werd het zat
pi_35121031
Zo ja, Kees 14.gif
pi_35121386


Twee man op Purrel, en nog houdt 'ie de bal
pi_35124266
Purrel is zo slecht dat ie weer leuk wordt en dan veel fans heeft. Dat is best apart.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  woensdag 15 februari 2006 @ 19:37:31 #20
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35124391
quote:
Op woensdag 15 februari 2006 18:24 schreef brighton het volgende:
[afbeelding]

Twee man op Purrel, en nog houdt 'ie de bal
En niet de minste twee man ook! Mijn complimenten voor de openingspost.
pi_35209432
Ik zeg: Purrel in oranje

brighton, jij hebt de eerste helft de acties van Purrel goed moeten kunnen zien ofniet?
(nav plattegrond in vitessetopic)
pi_35209557
Purrel was lekker op dreef.

Was mooi om te zien hoe hij zich steeds langs Lucius draaide en sleepte met de bal, ik zat er inderdaad bovenop
Prachtige voorzet natuurlijk voor de 1-0.

Jammer dat we het op 't eind weer weggeven...
pi_35209946
quote:
PSV heeft echter een hechte defensie waar de Eindhovenaren op kunnen terugvallen. Want ook al had rechtsback Theo Lucius grote moeite met gelegenheids-linksbuiten Purrel Fränkel, en ook al lieten zijn collega's aardig wat steekjes vallen, toch bleek scoren tegen PSV nog altijd een grote opgave.
pi_35210026
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 00:49 schreef DeVinger het volgende:

[..]
gelegenheids-linksbuiten
pi_35210127
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 00:52 schreef brighton het volgende:

[..]

gelegenheids-linksbuiten
Ja, en rechtsback Lucius
pi_35210340
Goeie assist!
pi_35210424
Hoeveel is het eigenlijk geworden? En waar was Purrel bij de 2e PSV-goal?
pi_35211523
Purrel wordt overschat.
  zaterdag 18 februari 2006 @ 02:47:27 #29
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35212150
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 01:58 schreef Domenica het volgende:
Purrel wordt overschat.
Purrel was fantástisch!

Er hing een spandoek "Junker in Oranje"
Ik zeg: "Purrel in Oranje!", als backup na de altijd geblesseerde Robben!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_35216164
quote:
Op woensdag 15 februari 2006 19:34 schreef methodmich het volgende:
Purrel is zo slecht dat ie weer leuk wordt en dan veel fans heeft. Dat is best apart.
Ik neem aan dat je hierop terug komt na de wedstrijd tegen psv gezien te hebben .

Iedereen (inclusief Purrel zelf) lijkt er moeite mee te hebben om te accepteren dat hij een goede linksbuiten blijkt te zijn . Als je zo dreigend kan spelen, en dit was echt niet de 1e keer op die positie, dan is dat toch veel beter dan een centrum spits op links (Fredje) of een de Mul die geen bal raakt . En dan staat hij linksbuiten, wordt hij bij standaardsituaties toch nog als een linksback gebruikt (achter blijven met een corner enzo). En we weten allemaal dat we niet zo ontspannen op ons stoeltje zitten als Purrel 1 op 1 staat met Koné tijdens een counter uit een corner .

Die overtreding op Koné waarmee hij een goede counter voorkwam was trouwens wel lekker zeg .

Purrel volgend seizoen met nr 11 op zijn rug!
pi_35216373
Hij deed het aardig, maar het blijft voor eredivisiebegrippen toch behelpen hoor... Hij is meer cult dan kwaliteit, dat zal jij diep van binnen toch ook moeten toegeven?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_35216459
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 11:54 schreef methodmich het volgende:
Hij deed het aardig, maar het blijft voor eredivisiebegrippen toch behelpen hoor... Hij is meer cult dan kwaliteit, dat zal jij diep van binnen toch ook moeten toegeven?
Diep van binnen wil methodmich Purrel misschien wel bij ASWH

Van dat niveau is Fränkel wel een beetje.......
pi_35216497
Dat vind ik een rare opmerking. Lijkt me logisch dat de meeste eredivisiespelers een versterking zouden zijn voor een hoofdklasser, dus ook Fränkel. Staat los van het feit dat hij in de eredivisie toch tot de mindere goden behoort.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_35216503
.
pi_35217676
quote:
Op zaterdag 18 februari 2006 01:58 schreef Domenica het volgende:
Purrel wordt overschat.
dat wordt iedereen in een wereld als het voetbal
pi_35268750
quote:
Fränkel baalt van 'lucky PSV'

Hij speelde misschien wel zijn beste wedstrijd als linkerspits voor Vitesse. Purrel Fränkel was de aangever van de openingstreffer, maar PSV won: 1 - 3. Achter de uitslag ging gisteravond een wedstrijd schuil van grote teleurstelling en een oneerlijke voetbalwereld.
Na afloop van het duel Vitesse-PSV (1-3) werd het verhaal van de Arnhemse spelers omgeven door ijszakken en boze, gefrustreerde woorden. Ruud Knol nam een ijszak mee rond zijn gehavende enkel, Michael Dingsdag foeterde over een belachelijk doelpunt (1-2 van Lamey) en Fränkel verzachte de pijn aan zijn hand met ijs, maar de onverdiende nederlaag bleef zeuren.

„Het is erg geflatteerd, deze uitslag. Gezien ons spel hadden we op zijn minst een gelijkspel verdiend“, verzuchtte Fränkel, uitgeteld zittend op een verdwaalde plastic stoel. „Je kunt wel zeggen dat we de wedstrijd op details verliezen. Als je vlak voor rust op 1-0 komt, moet je die voorsprong mee de kleedkamer in nemen. Dat gebeurt niet. Alex kan een bal in het strafschopgebied met de borst aannemen. Je moet op zo’n moment korter dekken.“

Zuur was niet alleen de ‘borst’ van Alex, maar vooral het vervolg. Aalsnel bekommerde het fenomeen Jefferson Farfán zich om een half meterje ruimte en een vallende bal: 1-1, een treffer voor de ploeg die nog geen kans had gecreëerd. „Ze hebben de hele wedstrijd bijna geen kansen gehad“, zei Fränkel, peinsend over het verloop. „Oh ja, de laatste goal in blessuretijd, toen was het al 2-1. Tja, als je tegen PSV in de 85ste minuut op 1-2 komt, dan weet je het wel.“

Vitesse liet de schade na een geluksdoelpunt van Michael Lamey (verdwaalde voorzet, 1-2) oplopen (Farfán, 1-3) en liep een onverwacht zware kater op. Vooral omdat de ploeg uitstekend voor de dag kwam. „De hele ploeg verdient een compliment. We hebben compact gespeeld en goed druk gezet“, zei de man van de assist voor Youssouf Hersi: 1-0. „Het ging lekker, maar ik ben niet tevreden. Na de actie moet ik vaker een goed vervolg hebben. Op deze positie moet je scoren en assists geven, maar ik ga mezelf niet de druk van het móeten opleggen, dat werkt niet. Ik speel zo goed mogelijk“, aldus de linkerspits, gisteren de baas over verdediger Theo Lucius, maar uiteindelijk niet in eigen huis. „Op de details wonnen zij, complimenten, het was vanavond ‘lucky PSV’.“
Laat dat dekken maar aan andere mensen over, met Purrel achterin was het vast nog erger geweest.
  zondag 19 februari 2006 @ 21:19:17 #37
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35269017
Sturing: "Lucky PSV, hè? Lucky PSV! "
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  zondag 19 februari 2006 @ 22:17:52 #38
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_35271303
Purrel liet weer briljant voetbal zien, jammer alleen dat ie bij vitesse speelt
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_35271863
quote:
Op zondag 19 februari 2006 22:17 schreef King_of_Kool het volgende:
Purrel liet weer briljant voetbal zien, jammer alleen dat ie bij vitesse speelt
Whaw
  maandag 20 februari 2006 @ 20:28:27 #40
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_35301452
Zn actie was echt sterk en zn voorzet helemaal

(tevens TVP)
pi_35309362
Purrel Prutser
  maandag 20 februari 2006 @ 23:03:00 #42
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_35309449
quote:
Op maandag 20 februari 2006 23:01 schreef Beschouw het volgende:
Purrel Prutser
Ik zou dat hier niet zeggen, hier zit de echte harde kern met Frankel fans
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_35309505
Geef mij maar Theo
  maandag 20 februari 2006 @ 23:05:53 #44
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_35309593
quote:
Op maandag 20 februari 2006 23:04 schreef Beschouw het volgende:
Geef mij maar Theo
Theo Fränkel?
pi_35309692
pi_35309858
Theo is OK. Maar het gaat hier om Purrel natuurlijk
  maandag 20 februari 2006 @ 23:12:28 #47
80382 manny
30 is best veel
pi_35309912
Purrel speelt bij vitese. Vitese heeft geen fans

Purrel heeft geen fans
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  maandag 20 februari 2006 @ 23:17:27 #48
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_35310171
quote:
Op maandag 20 februari 2006 23:12 schreef manny het volgende:
Purrel speelt bij vitese. Vitese heeft geen fans

Purrel heeft geen fans
Dat is niet waar, ik ben voor Ajax en ook fan van Frankel.

Zou het ook niet erg vinden als Frankel naar Ajax kwam, we hebben nog een goede linksbuiten nodig.
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_35310443
idd, Purrel naar ajax
pi_35311942
quote:
Op maandag 20 februari 2006 23:12 schreef manny het volgende:
Purrel speelt bij vitese. Vitese heeft geen fans

Purrel heeft geen fans
quote:
Op maandag 20 februari 2006 23:23 schreef Erasmusch het volgende:
idd, Purrel naar ajax
Nee, Purrel blijft gewoon in Arnhem!

De Mul kunnen jullie terugkrijgen
pi_35333553
Purrel is duidelijk beter op de linksbuitenpositie dan Tom de Mul.
Maar dat zegt ook niet veel

groeten Cybergothic
Don't think twice, it's all right.
pi_35368061
Nee, precies. Want De Mul is van origine rechtsbuiten.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_35368217
Sturing doet niet aan discriminatie, voor hem is iedereen gelijk.
  woensdag 22 februari 2006 @ 23:46:12 #54
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_35389932
quote:
Op woensdag 22 februari 2006 15:57 schreef DeVinger het volgende:
Sturing doet niet aan discriminatie, voor hem is iedereen gelijk.
Dat is jammer, hij zou zijn spelers beter op waarde moeten schatten...
Dan zouden er ook geen spelers op de bank zitten die daar niet horen.
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_35401500
quote:
Op woensdag 22 februari 2006 23:46 schreef King_of_Kool het volgende:

[..]

Dat is jammer, hij zou zijn spelers beter op waarde moeten schatten...
Dan zouden er ook geen spelers op de bank zitten die daar niet horen.
Ja maar, dan zou Vitesse met 23 man in het veld staan en dat mag niet van de KNVB
pi_35443848
quote:
Fränkel wordt een echte linksbuiten

Purrel Fränkel wist nooit echt waar hij aan toe was dit seizoen. De Amsterdammer speelde soms linksback en dan weer linksbuiten. Inmiddels weet Fränkel wel wat zijn voorkeur geniet. "Linksbuiten! Het gaat echt goed de laatste tijd, zeker ook tegen PSV. Ik mag tevreden zijn. En een voordeel is dat ik ook kan meeverdedigen, wat niet alle linksbuitens goed doen. Ik ben ook bereid om het vuile werk op te knappen voor Gill Swerts, dat doet hij ook voor mij", legt de linksbuiten uit. "Met mijn loopvermogen kan ik dat ook opbrengen. Zo maak ik het makkelijker voor het hele elftal." Fränkel heeft inmiddels drie assists op zijn naam. “Ik vind dat nog te weinig. Ik heb in het verleden veel getraind op mijn voorzet, vooral met Matthew Amoah. Maar het kan altijd beter.”

Tegen ADO weet Purrel Fränkel wat hij kan verwachten. “Ze zullen er meteen opkleunen, dus moeten wij ook scherp beginnen. De sfeer zal grimmig zijn, maar dat kan ons ook oppeppen. Ik speel waarschijnlijk tegen Bakkati. Dat is een lastig ventje.” De play-offs acht de linksbuiten nog steeds binnen bereik. “Als we minimaal vijf van de negen wedstrijden winnen, zijn we een heel eind op weg.”

Bron: Omroep Gelderland
pi_35444838
Eindelijk, Purrel heeft geaccepteerd dat hij een linksbuiten is .
  vrijdag 24 februari 2006 @ 15:24:10 #58
70256 Baklap
it's true,I ate your flag
pi_35445046
quote:
Op maandag 20 februari 2006 23:12 schreef manny het volgende:
Purrel speelt bij vitese. Vitese heeft geen fans

Purrel heeft geen fans
Look who's here everyone! It's Zoidberg, the lovable tramp!
pi_35445741
Owjah wel hoor

  zaterdag 25 februari 2006 @ 22:18:37 #60
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35492044
Lekkere nonchalante pass van Purrel!
pi_35492136
Tja, toch was ook Purrel onder de maat vandaag...
  zaterdag 25 februari 2006 @ 22:22:44 #62
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_35492500
Het maakt nu niet meer uit, hij staat linksbuiten dus 'mag' het fout doen
pi_35493926
We kennen al het Grandelletje. Moeten we nou ook het Purreltje niet gaan invoeren?
  zondag 26 februari 2006 @ 00:44:23 #65
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_35498136
Als je met een "Purreltje" een magnifieke voorzet op het hoofd van een spits bedoelt, vind ik het een goed plan.
pi_35513536

Je weet wel dat ik dat niet bedoelde
  zondag 26 februari 2006 @ 16:22:06 #67
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_35513819
quote:
Op zondag 26 februari 2006 16:15 schreef Beschouw het volgende:

Je weet wel dat ik dat niet bedoelde
Ik ben er nog steeds niet over uit wat je steeds in dit fantopic aan het doen bent
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_35514158
Oke, oke
Ik zal het goedmaken
Purrel Fränkel
pi_35680530
Nou Purrel lijkt weer het slachtoffer te worden van Sturing. De 4 middenvelders bij Vitesse zijn fit - voor de leken: Knopper, VD Schaaf, Janssen en Yakubu - en hij durft niet te kiezen, en Hersi moet natuurlijk ook spelen na zijn uitlatingen, dus Frankel is het kind van de rekening. Bah.
pi_35682328
Swerts is geschorst dus Fränkel zou morgen op linksback kunnen staan...mááár...aangezien Hersi op de training ontbrak ivm familie omstandigheden speelt Purrel morgen waarschijnlijk toch gewoon linksbuiten

Siebe Blondelle maakt dan z'n debuut op linksback.

Dit alles onder voorbehoud natuurlijk
pi_35684102
Das een aangename verassing!
  vrijdag 3 maart 2006 @ 20:05:10 #72
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_35689647
Morgen ga ik hem zien.
Nog meer cybergothics hier?
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_35696691
Que?
  zaterdag 4 maart 2006 @ 22:49:51 #74
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35724319
Purrel lag chill op de grond.
  zaterdag 4 maart 2006 @ 22:53:59 #75
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35724531
JA maar verder was ie kut...
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_35733239
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 22:53 schreef Elvislives het volgende:
JA maar verder was ie kut...
precies. Belachelijk slechte voetballer!
pi_35734987
quote:
Op zondag 5 maart 2006 10:03 schreef Domenica het volgende:

[..]

precies. Belachelijk slechte voetballer!
Ga lekker trommelen man, wedstrijd tegen PSV vergeten?
pi_35736510
quote:
Op zondag 5 maart 2006 12:02 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Ga lekker trommelen man, wedstrijd tegen PSV vergeten?
Kerel, jij hebt nooit een slecht woord voor die gek over. Hoe wil je dat van gister goed praten dan
pi_35736792
quote:
Op zondag 5 maart 2006 12:50 schreef Domenica het volgende:

[..]

Kerel, jij hebt nooit een slecht woord voor die gek over. Hoe wil je dat van gister goed praten dan
Nooit een slecht woord over voor Purrel? Ik heb mij groen en geel geërgerd aan zijn linksback tijdperk. Dan lach ik hem vierkant uit, het mooiste vind ik nog dat hij daar zelf wel het liefst speelt, tot een paar weken terug. Toen zei die ineens dat hij zich ging richten op de vleugel. Maargoed, dat lijkt me voor hem bij Vitesse ook beter met Michael Jansen voor hem Nee, Purrel in de achterhoede is vragen om problemen. Maar Purrel als linkermiddenvelder of vleugelaar vind ik een versterking voor Vitesse Dat hij gister zijn man niet continu voorbij kwam, is dat een excuus om te zeggen:
quote:
Op zondag 5 maart 2006 10:03 schreef Domenica het volgende:

[..]

precies. Belachelijk slechte voetballer!
Dat vind ik kortzichtig.

Hij kwam vaak zat zijn man wel voorbij, en gaf ook goede voorzetten die Junker dan mist. Dat kon jij niet zien, want je zit op Zuid, en het gebeurde de eerste helft. De tweede helft heb jij hem kunnen bewonderen, en toen was heel Vitesse (inclusief Purrel) slecht in doen inderdaad. Bovendien kwam hij door de rode kaart van Blondelle op linskback te staan.

Als vleugelaar heeft hij zich echt wel bewezen voor Vitesse, hoe denk je dat hij aan zijn nieuwe contract komt?
pi_35737800
quote:
Op zondag 5 maart 2006 12:58 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Dat vind ik kortzichtig.
Dat ik geen fan ben van Frankel was volgens mij al wel duidelijk, dus die reactie van mij is gewoon een optelsom van alle wedstrijden. En ja bijna iedereen van vites was gister (vooral de 2e helft) slecht. Maar die hebben dan ook geen fantopic En als buitenspeler vind ik hem ook beter dan in de achterhoede, maar er zijn naar mijn mening betere spelers bij vitesse die beter op die positie kunnen spelen. Ik vind hem namelijk te vaak onnodige en eenvoudige fouten maken.

Ik zie liever Fred Benson of Tom de Mul, die kan daar ook wel uit de voeten. Tom de Mul zit qua snelheid en behendigheid op dezelfde hoogte als Frankel, en Benson is veel balvaster.
En hoe die aan dat nieuwe contract komt, weet ik ook niet. Hij zal het vast verdiend hebben, maar ik vind hem geen versterking. Van mij mag hij volgend jaar ook wel vertrekken. Maar aangezien de Mul terug gaat naar ajax is dat misschien ook weer niet verstandig.
pi_35737920
quote:
Op zondag 5 maart 2006 13:28 schreef Domenica het volgende:

[..]

Dat ik geen fan ben van Frankel was volgens mij al wel duidelijk, dus die reactie van mij is gewoon een optelsom van alle wedstrijden. En ja bijna iedereen van vites was gister (vooral de 2e helft) slecht. Maar die hebben dan ook geen fantopic En als buitenspeler vind ik hem ook beter dan in de achterhoede, maar er zijn naar mijn mening betere spelers bij vitesse die beter op die positie kunnen spelen. Ik vind hem namelijk te vaak onnodige en eenvoudige fouten maken.

Ik zie liever Fred Benson of Tom de Mul, die kan daar ook wel uit de voeten. Tom de Mul zit qua snelheid en behendigheid op dezelfde hoogte als Frankel, en Benson is veel balvaster.
En hoe die aan dat nieuwe contract komt, weet ik ook niet. Hij zal het vast verdiend hebben, maar ik vind hem geen versterking. Van mij mag hij volgend jaar ook wel vertrekken. Maar aangezien de Mul terug gaat naar ajax is dat misschien ook weer niet verstandig.
Kijk, dit is al een betere reactie Tsjah, ik ben er niet de voorstander van om een speler op de verkeerde positie neer te zetten, zoals Knopper gister rechtsbuiten, of Benson. Alhoewel Benson zich inderdaad meer dan bewezen heeft, maargoed dat verhaal is in het Vitesse topic al wel eens ter sprake gekomen (sturing moet 442 spelen, iig vitesse heeft té veel middenvelders). Maar ieder zijn eigen favorieten zal ik maar zeggen
  zondag 5 maart 2006 @ 13:34:54 #82
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35738051
Ik ben wél een fan van Purrel, want hij blijft maar doorgaan, wurmt zich op ongelovelijke manieren langs tegenstanders en heeft een fantástische manier van afremmen na een sprint (zijn armen gaan dan naar buiten en zijn handen vertikaal, als een soort van "flaps" van een vliegtuig).

Maar gister wassie gewoon kut
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_35738143
quote:
Op zondag 5 maart 2006 13:31 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Kijk, dit is al een betere reactie Tsjah, ik ben er niet de voorstander van om een speler op de verkeerde positie neer te zetten, zoals Knopper gister rechtsbuiten, of Benson. Alhoewel Benson zich inderdaad meer dan bewezen heeft, maargoed dat verhaal is in het Vitesse topic al wel eens ter sprake gekomen (sturing moet 442 spelen, iig vitesse heeft té veel middenvelders).
in een 4-4-2 systeem schijnt Junker ook beter te presteren, omdat hij zich daar prestiger voelt. Het is in ieder geval duidelijk dat het goed is dat Sturing aan het eind van het jaar vertrekt. Blijft maar vasthouden aan dit systeem en Ik heb het idee dat sturing de spelers niet beter heeft gemaakt. Tijd voor een frisse wind door de club.
quote:
Maar ieder zijn eigen favorieten zal ik maar zeggen
Precies
quote:
Op zondag 5 maart 2006 13:34 schreef Elvislives het volgende:
Ik ben wél een fan van Purrel, want hij blijft maar doorgaan, wurmt zich op ongelovelijke manieren langs tegenstanders en heeft een fantástische manier van afremmen na een sprint (zijn armen gaan dan naar buiten en zijn handen vertikaal, als een soort van "flaps" van een vliegtuig).

Maar gister wassie gewoon kut
Van zijn doorzettingsvermogen kunnen veel spelers nog een voorbeeld nemen.
pi_35742667
Ik durf het bijna niet te zeggen in dit fantopic, maar evenals Domenica ben ik geen fan van Purrel. Zijn grootste verdienste ligt nog in het feit dat hier bij Fok een paar die-hards mijmeren over klasse (die hij niet bezit). Voor Vitesse is het een bruikbaar voetballertje, niet meer en niet minder.
pi_35743925
quote:
Op zondag 5 maart 2006 15:40 schreef Beschouw het volgende:
Ik durf het bijna niet te zeggen in dit fantopic, maar evenals Domenica ben ik geen fan van Purrel. Zijn grootste verdienste ligt nog in het feit dat hier bij Fok een paar die-hards mijmeren over klasse (die hij niet bezit). Voor Vitesse is het een bruikbaar voetballertje, niet meer en niet minder.
Wel knap dat je dan toch de angst hebt overwonnen om het wel te zeggen
  zondag 5 maart 2006 @ 18:41:35 #86
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_35748631
Als Purrel fan moet ik ook zeggen dat hij soms echt rare acties heeft. En (vaak) niet veel meer dan een bruikbaar voetballertje is.

Maar de persoon Purrel daar ben ik fan van.. zn interviews zijn altijd interessant.. en ik heb hem nog nooit horen zeiken.. hij speelt Linksachter, linkshalf, linksbuiten of links op de reservebank... geen woord over gehoord.

En zijn doorzettingsvermogen.. is ook een voorbeeld voor veel spelers.
  zondag 5 maart 2006 @ 18:55:28 #87
120304 descendent1
Ja hoor, heb je hem ook weer..
pi_35749014
Leuk topic..
Je zou dr bijna Purrel fan van worden.
Het beste argument tegen de democratie is een gesprek van 5 minuten met een gemiddelde stemgerechtigde...
Geyl online landjesspel: http://www.fokalliance.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7686
pi_35749391
quote:
Op zondag 5 maart 2006 18:41 schreef DatMeenJeNiet het volgende:
Als Purrel fan moet ik ook zeggen dat hij soms echt rare acties heeft. En (vaak) niet veel meer dan een bruikbaar voetballertje is.

Maar de persoon Purrel daar ben ik fan van.. zn interviews zijn altijd interessant.. en ik heb hem nog nooit horen zeiken.. hij speelt Linksachter, linkshalf, linksbuiten of links op de reservebank... geen woord over gehoord.

En zijn doorzettingsvermogen.. is ook een voorbeeld voor veel spelers.
Purrel in goede doen is zeer leuk om naar te kijken, Purrel is slechte doen is kansloos.
Toch blijft het leuk om naar Purrel te kijken, leuk kapsel, leuke moves etc.
Ook buiten het veld is het idd een interessante kerel.

En ach, voor de Purrel-haters:
Wij weten ook echt wel dat hij niet bij Real Madrid zal eindigen, alhoewel ze daar wel een gezonde kerel kunnen gebruiken als Purrel die die pseudo-vedettes is ff terug op aarde relativeerd, maar zoals ik al zeg, in goede doen (en op de juiste positie) is het een zeer bruikbare speler voor een club als Vitesse en elke niet-topclub in Nederland en/of buitenland.

Niet zo zeuren allemaal, je hoeft niet elke week te vertellen dat je hem slecht vindt of dat het in jouw ogen een kansloze voetballer is, dat weten we na een keer ook wel. Maakt hij een keer een grote blunder, vooruit, dan mag je je gal spuien, maar niet telkens weer.
  zondag 5 maart 2006 @ 20:12:17 #89
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35751422
Purrel is gewoon chill, of-ie nou een goede of een slechte wedstrijd speelt. Kijk ook eens naar de openingspost, bekijk de foto's, luister naar de interviews, lees de monologen. En vorig jaar was Purrel een van de revelaties van het seizoen, dat valt simpelweg niet te ontkennen.
  zondag 5 maart 2006 @ 22:28:56 #90
11402 ActaniA
Guggenheimer!
pi_35757019
purrel chilltem gruwelijk natuurlijk
niet van klasse zoals een boukhari of een igor demo maar toch een redelijk voetballer met chill kapsel en een verhaal
Domheid is de moeder van alle zonden. Alle andere zonden en ondeugden zijn het gevolg van domheid.
  dinsdag 7 maart 2006 @ 14:42:24 #91
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_35809493
Wat vinden jullie dan van zijn broer?
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_35809512
quote:
Op dinsdag 7 maart 2006 14:42 schreef SlodderJos het volgende:
Wat vinden jullie dan van zijn broer?
Ray Frankel

[ Bericht 14% gewijzigd door Disciple_of_Guinness op 07-03-2006 15:21:21 ]
Lech mein borsten
  dinsdag 7 maart 2006 @ 14:59:38 #93
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35810151
De broer van Purrel heet Jurman.
pi_35811406
quote:
Op dinsdag 7 maart 2006 14:42 schreef Haarige_Hure het volgende:

[..]

Ray Frankel
Die wannebe Frankel uit de GGD heeft onze Purrel niks mee te maken .
pi_35870366
Wat voor soort trainer zou Purrel bij Vitesse willen zien denken jullie?
(buiten een trainer die hem laat spelen)
  donderdag 9 maart 2006 @ 11:02:49 #96
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35871776
quote:
Op donderdag 9 maart 2006 09:54 schreef DeVinger het volgende:
Wat voor soort trainer zou Purrel bij Vitesse willen zien denken jullie?
(buiten een trainer die hem laat spelen)
Ik denk óf een gigantisch dikke, pijprokende Rus met een discipline waar wij nog wat van kunnen leren, óf een vrouw met benen van 1.50m, cup DD, maar wel een zware stem.

No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_35871803
Interessante visie, Purrel single?
  donderdag 9 maart 2006 @ 14:42:14 #98
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35878671
Ik denk dat Purrel single en op zoek is.

Sportweek is deze week opvallend lovend over Purrel overigens. In de commentaren over de wedstrijd Vitesse - Roda JC staat bij Purrel: 'Bezorgde Senden (Ger, red.) een zeer lastig avondje'
  donderdag 9 maart 2006 @ 15:04:53 #99
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_35879556
quote:
Op donderdag 9 maart 2006 14:42 schreef Flem het volgende:
Ik denk dat Purrel single en op zoek is.

Sportweek is deze week opvallend lovend over Purrel overigens. In de commentaren over de wedstrijd Vitesse - Roda JC staat bij Purrel: 'Bezorgde Senden (Ger, red.) een zeer lastig avondje'
Sportweek heeft het wel vaker mis, maar dit is wel héél erg. Frankel speelde echt als een natte krant...Dan ben ik benieuwd wat voor superlatieven ze na PSV gebruikten voor hem, toen hij briljant speelde...
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  donderdag 9 maart 2006 @ 15:10:09 #100
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35879781
'Dolde Theo' .
pi_35880449
Purrel in Oranje! Waar wacht Marco nog op, zijn eerste (geen eigen) doelpunt dit seizoen?
pi_35969748
Purrel, je kapsel!

Wow, een eervolle vermelding door Teletekst en de stadionspeaker vandaag, en in de vierde minuut hoorde ik zowaar 'We love you Fränkel' van de Zuid tribune komen. Jammer dat 'ie geen doelpuntje heeft kunnen maken.
  zondag 12 maart 2006 @ 18:04:44 #103
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_35971092
Die viespeuk speelde weer aardig vandaag!
"Schijten? 5e verdieping!"
  zondag 12 maart 2006 @ 22:07:07 #104
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35974718
Wat een heerlijke rush en dito assist van Purrel zeg. Als in z'n beste tijd! Alleen jammer van z'n haardracht, maar wellicht is dit gestroomlijnder.

Enkele quotes over het spel van Purrel van vandaag:
quote:
knap werk van Fränkel
NOS Teletekst
quote:
mooi voorbereidend werk van Purrel Fränkel
Voetbal International
quote:
Na een kwartier spelen bediende Purrel Fränkel na een mooie actie Youssouf Hersi
Vitesse.nl

[ Bericht 24% gewijzigd door Flem op 12-03-2006 22:12:11 ]
pi_35976595
Die quotes gaan over 1 actie, de assist naar de 3-0 geloof ik

Maar purrel heeft goed gespeeld vandaag
pi_35976648
quote:
Op zondag 12 maart 2006 17:19 schreef brighton het volgende:
Purrel, je kapsel!
Foto?
  zondag 12 maart 2006 @ 23:00:06 #107
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35976855
quote:
Op zondag 12 maart 2006 22:52 schreef Domenica het volgende:
Die quotes gaan over 1 actie, de assist naar de 3-0 geloof ik
Je punt is...?
pi_35977243
quote:
Op zondag 12 maart 2006 22:54 schreef Beschouw het volgende:

[..]

Foto?
Nog geen foto's gezien van vandaag gezien, maar het is zoiets:

pi_35977304
Jeetje, wat erg.
pi_35978598
quote:
Op zondag 12 maart 2006 23:00 schreef Flem het volgende:

[..]

Je punt is...?
Als je mn punt nog niet gezien heb, dan snap je mn uitleg ook vast niet.

Dat die quotes van je betrekking hebben op 1 actie en niet op zn spel gedurende de hele wedstrijd.

Zie je het nu
  zondag 12 maart 2006 @ 23:55:49 #111
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35978652
Ja, uh.. ik heb die verslagen toch zelf gelezen? Ik weet ook wel dat ze over een actie gaan. En die acties zijn deel van zijn spel.
pi_35978665
Ja, maar die quotes gingen over 1 actie, zoals ik al zei. Dan weet je toch wat mijn punt was.
  zondag 12 maart 2006 @ 23:57:57 #113
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35978709
Het is geen punt, aangezien het algemeen bekend was en is.
pi_35978841
Waarom zeg je dan:
quote:
Op zondag 12 maart 2006 22:07 schreef Flem het volgende:


Enkele quotes over het spel van Purrel van vandaag:
[..]

NOS Teletekst
[..]

Voetbal International
[..]

Vitesse.nl
  maandag 13 maart 2006 @ 00:03:25 #115
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_35978894
quote:
Op zondag 12 maart 2006 23:55 schreef Flem het volgende:
die acties zijn deel van zijn spel.
pi_35978936
pi_35979220
Idd jammer van zijn kapsel, maar Purrel bewees vandaag nogmaals Domenica's ongelijk
pi_35982064
quote:
Op zondag 12 maart 2006 23:14 schreef Beschouw het volgende:
Jeetje, wat erg.
Zolang het zijn kapsel is waar we ons zorgen om moeten maken gaat 't wel goed met Purrel
  dinsdag 14 maart 2006 @ 02:04:00 #119
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36012005
Bekende Nederlanders op Fok!
quote:
Op maandag 13 maart 2006 18:58 schreef Borkydude het volgende:
Ik denk dat ik het ooit aan de stok heb gehad met Purrel Frankel, maar ik weet niet zeker.
*?*
  dinsdag 14 maart 2006 @ 07:30:33 #120
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_36013095
Iemand nog het weekoverzicht bij Voetbal Inside gezien? Purrel had een gewéldig hoogstandje: hij werd onderuit geduwd, maar wipte de bal met zijn hakken nog omhoog terwijl hij al op de grond lag...

Slechte beschrijving, maar een top actie
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_36013579
ja, een geimproviseerde Hiquita actie toch? We vonden het tijdens de wedstrijd al geweldig
  dinsdag 14 maart 2006 @ 09:04:18 #122
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36013952
Vrijdag zien we hem live op RTL
  dinsdag 14 maart 2006 @ 09:09:10 #123
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_36014037
Volgens mij gebeurde het niet eens expres
pi_36014477
Moet je nagaan wat zijn kunnen is als die dat wel had gedaan
  dinsdag 14 maart 2006 @ 09:59:20 #125
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_36014996
Purrel... The Noble Steed
pi_36032128
Ik ging eens zoeken op Frankel in de beeldbank van het nationaal archief, wat kom ik tegen:

quote:
Beschrijving Blauw-Wit tegen NAC 1-1, Frankel scoort gelijkmaker

Datum 2 december 1962

Trefwoorden sport|voetbal, Blauw-Wit|NAC

Collectie Collectie ANEFO

Fotograaf Anefo|Bilsen, Joop van

Foto persbureau ANEFO

Fotonummer 914_5703

Opmerkingen negatief is niet beschikbaar
Okee, mist de puntjes op de a en hij lijkt voor geen meter, maar toch leuk!
pi_36032484
Die nummer drie lijkt er nog het meest op (de houding dan).
pi_36043022
Ik ben benieuwd hoelang we hem nog kunnen houden voordat Real Madrid, Barcelona en Juventus komen!
pi_36043498
quote:
Op woensdag 15 maart 2006 00:04 schreef Domenica het volgende:
Ik ben benieuwd hoelang we hem nog kunnen houden voordat Real Madrid, Barcelona en Juventus komen!
Zoeken die nog spelers voor hun tiende elftal dan?
  woensdag 15 maart 2006 @ 00:57:52 #130
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36044252


Purrel in oktober 2004.
  woensdag 15 maart 2006 @ 15:16:12 #131
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36057582
Purrel is deze week door Sportweek gekozen tot man van de wedstrijd in het treffen tussen Vitesse en RBC Roosendaal, afgelopen zondag. Het commentaar van Sportweek over Fränkel: 'Constante plaag voor RBC-verdediging'.
  woensdag 15 maart 2006 @ 15:29:55 #132
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_36058018
quote:
Op woensdag 15 maart 2006 15:16 schreef Flem het volgende:
Purrel is deze week door Sportweek gekozen tot man van de wedstrijd in het treffen tussen Vitesse en RBC Roosendaal, afgelopen zondag. Het commentaar van Sportweek over Fränkel: 'Constante plaag voor RBC-verdediging'.
Mwah, ben ik het niet mee eens. Hersi en Dingsdag vond ik beter. Neemt die weg dat het Edele Ros een goeie wedstrijd speelde.
  woensdag 15 maart 2006 @ 16:08:33 #133
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_36059360
quote:
Op dinsdag 14 maart 2006 08:38 schreef Smeich het volgende:
ja, een geimproviseerde Hiquita actie toch? We vonden het tijdens de wedstrijd al geweldig
Ik had die actie tijdens de wedstrijd gemist helaas...vrijdag nieuwe kans Purrel!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_36102415
Purrel wallpaper van Vitesse.nl!



800 x 600
1024 x 768
1280 x 960
  donderdag 16 maart 2006 @ 23:31:45 #135
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36102762
Staat!
  vrijdag 17 maart 2006 @ 23:17:58 #136
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36132220
Overigens heeft Purrel na Dingsdag (31) en Wapenaar (30) met 28 duels de meeste wedstrijden voor Vitesse gespeeld dit seizoen.
pi_36138249
Dat is inclusief beker dan zeker?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  zaterdag 18 maart 2006 @ 11:39:57 #138
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_36138345
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 11:35 schreef methodmich het volgende:
Dat is inclusief beker dan zeker?
Die 2 duels die wij dit jaar mochten spelen
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_36138666
Klopt dan wel precies, want hij speelde er in de competitie 26.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  zaterdag 18 maart 2006 @ 17:45:14 #140
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36146434
26 in de competitie, 1 in de Gatorade Cup en 1 ??.
pi_36146583
27 in de competitie en 1 in de beker.

8e op aantal speelminuten (1753 minuten)
pi_36146706
Waarvan wel een aantal 2 minuten als invaller...
pi_36148968
Ah ja, de wedstrijd van gisteren had ik uiteraard nog niet verwerkt.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_36351880
Purrel sloeg de bal mooi over de achterlijn gisteren!
pi_36352518
Inderdaad, kwam die goed weg. Die sprint daar naartoe was het mooist.
  zaterdag 25 maart 2006 @ 17:49:41 #146
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36359082
Ik ga t-shirts laten drukken met 'Purrel is de baas.' erop, weet iemand wat de goedkoopste site is waar je shirts kunt laten bedrukken?
pi_36359179
Wat een flauwe tekst, niet dat ik direct iets geniaals heb, maar misschien dat iemand anders een geniale ingeving heeft?
  zaterdag 25 maart 2006 @ 18:04:36 #148
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36359532
Iedereen die ik erover sprak, vindt 'm anders redelijk tot zeer redelijk chill. 'Purrel is koning.' is ook nog een optie.
pi_36360290
quote:
Op zaterdag 25 maart 2006 18:04 schreef Flem het volgende:
Iedereen die ik erover sprak, vindt 'm anders redelijk tot zeer redelijk chill. 'Purrel is koning.' is ook nog een optie.
Dat zegt toch niets, misschien spreek je wel met mensen met een slechte smaak.

Purrel is koning vind ik trouwens al beter, Purrel is de baas klinkt zo flauwtjes.

Goeie actie, van Purrel vind ik zelf altijd wel geinig, maargoed niet origineel oid idd
pi_36360781
Purrel is de baas vind ik maar matig, dan liever Purrel is koning!

Geen idee trouwens waar dat een beetje goedkoop kan, t-shirts bedrukken, geen ervaringen mee...
pi_36362094
'Purrel is chill' en niets anders
  zaterdag 25 maart 2006 @ 20:02:38 #152
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_36362812
"Goeie actie van Purrel!" blijft de beste hoor
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_36411224
En wat is het geworden?
pi_36411863
Hoop voor hem dat hij ervan heeft afgezien om zo'n debiel shirtje te laten bedrukken
  maandag 27 maart 2006 @ 20:15:02 #155
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36414892
quote:
Op maandag 27 maart 2006 18:18 schreef DeVinger het volgende:
En wat is het geworden?
Nog geen beslissing genomen :>.
  dinsdag 28 maart 2006 @ 12:53:30 #156
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36430948
Zit nu al vol spanning te wachten welk kapsel purrel aanstaande zondag heeft

Zelfs na een splinterhade work out wist ik Purrel nog op zijn chillst op de gevoelige plaat vast te leggen (excuses voor de bagger kwaliteit)

Edit: Maar ff linkje van gemaakt aangezien hij om de een of de andere wazige reden niet werkt

[ Bericht 10% gewijzigd door SlodderJos op 28-03-2006 18:23:54 ]
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_36431870
We zijn allen zeer benieuwd...

edit:

ow hij doet het nu wel
  dinsdag 28 maart 2006 @ 13:57:11 #158
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36432694
Serieus chill. Van de zomer maar eens naar een oefenwedstrijd van Vitesse gaan.
  zondag 2 april 2006 @ 19:16:14 #159
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36585566
Wat is er met zn pols?

Net een goede voorzet trouwens..
  zondag 2 april 2006 @ 19:20:26 #160
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36585718
2-0.. kleine fout van Frankel

Maakte wel een mooie halve spagaat.
  zondag 2 april 2006 @ 19:26:17 #161
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_36585896
quote:
Op zondag 2 april 2006 19:16 schreef DatMeenJeNiet het volgende:
Wat is er met zn pols?

Net een goede voorzet trouwens..
Heeft ie al maanden...muisarm ofzo?
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  zondag 2 april 2006 @ 19:57:19 #162
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36586761
Fototgeheugen was vol dus heb hem vanmiddag niet op de gevoelige plaat vast kunnen leggen. Zat soweiso een kenker net voor dus vrij weinig te zien dan.

Purrel hield de bal wel mooi binnen, bijna een ingooi weggegeven
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_36587660
Zet Purrel één keer achterin en ...
  zondag 2 april 2006 @ 21:57:08 #165
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36591421
Schitterend binnengehouden door Purrel.
pi_36599625
quote:
Sturing haalde gistermiddag na een uur spelen Tom De Mul en Purrel Frankel naar de kant. "Ik was niet tevreden over ze", stelde Sturing. "Tom had in het begin een paar goede acties, daarna werd het minder. Ik wilde proberen iets te forceren met de snelheid van Rojer." Dat pakte goed uit. De Mul en met name Frankel waren het zichtbaar oneens met de wissel. Frankel liep bij zijn wissel langzaam van het veld. "Dat is niet goed", oordeelde Sturing. "We stonden op dat moment met 2-0 achter. Als hij op een iemand kwaad is, dan moet hij kwaad zijn op zichzelf."
Niet des Purrels
pi_36601142
Mag hij ook even genieten van zijn 1e publiekswissel .
  maandag 3 april 2006 @ 16:46:05 #168
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36612000
Sjonge jonge.. check het wereldje op www.vi.nl
pi_36612900
quote:
Op maandag 3 april 2006 16:46 schreef DatMeenJeNiet het volgende:
Sjonge jonge.. check het wereldje op www.vi.nl
Wow...Matthijs Schenk mag genomineerd worden voor de originaliteitsprijs..."Goeie actie van Purrel"...

Tja, Purrel hoort ook gewoon linksbuiten.

Als hij volgende week de beslissende assist geeft stuur ik 'm ook in...wedden dat 'ie dan niet geplaatst wordt?
pi_36613022
Bij deze dus dood aan Matthijs Schenk

email bommen

of is dit hem?

iets met stamboom

Alhoewel, ik vraag me hierna af of hij nog wel leeft, maar zijn zoon kunnen we nog wel pakken
  maandag 3 april 2006 @ 17:26:10 #171
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36613264
Wat een lambal.
pi_36618094
Mooie techniek van Purrel gewoon, flauw om dan te zeuren over de gevolgen.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  maandag 3 april 2006 @ 19:56:08 #173
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36618218
Purrel zou mee moeten doen aan Expeditie Robinson.
pi_36675348
Waarom is het al een paar dagen stil in dit topic? Geen fans meer?
  woensdag 5 april 2006 @ 15:19:24 #175
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36675611
Sommige fans hebben ook een leven naast Purrel.. (sommige niet)
pi_36675963
quote:
Op woensdag 5 april 2006 15:13 schreef Beschouw het volgende:
Waarom is het al een paar dagen stil in dit topic? Geen fans meer?
Flikker toch op man

Ergens vind je Purrel wel intrigerend, want je begint hier wel steeds een reactie uit te lokken.
pi_36676196
quote:
Op woensdag 5 april 2006 15:27 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Flikker toch op man

Ergens vind je Purrel wel intrigerend, want je begint hier wel steeds een reactie uit te lokken.
  woensdag 5 april 2006 @ 15:43:39 #178
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36676592
Het is denk ik gewoon wachten tot ie weer een keer goed heeft gespeeld, misschien zondag.
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_36678275
We zijn echt geen succes-fans heur
  woensdag 5 april 2006 @ 16:49:03 #180
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36679376
Ik ook niet, heb hem zondag gewoon staan toezingen ondanks dat ie even een keer wat minder speelde, dan komt het vanzelf weer goed.
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_36798098
Purrel had wel mogen scoren vandaag. Maar hij had net als de rest het vizier niet op scherp staan.
pi_36798593
Ach, hij heeft gewonnen. En dat telt toch. Geknokt voor de zege heeft Purrel blijkbaar ook. Geel kaartje meegepakt.
pi_36798690
quote:
Op zondag 9 april 2006 18:09 schreef Beschouw het volgende:
Ach, hij heeft gewonnen. En dat telt toch.
Niet als je binnenkort afgerekend kan worden op doelsaldo, en daar zou het wel eens op aan kunnen gaan komen!
  zondag 9 april 2006 @ 20:30:08 #184
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36802772
Purrel Fränkel, dartele linksbuiten.

Die kerels bij De Wedstrijden overdrijven wel heel erg zeg; Purrel schoffelde JP de Jong, zelf ook niet mis van een schopje hier of daar, gewoon lekker onderuit. Niets meer dan geel.
pi_36807286
quote:
Op zondag 9 april 2006 20:30 schreef Flem het volgende:
Purrel Fränkel, dartele linksbuiten.

Die kerels bij De Wedstrijden overdrijven wel heel erg zeg; Purrel schoffelde JP de Jong, zelf ook niet mis van een schopje hier of daar, gewoon lekker onderuit. Niets meer dan geel.
Jaja.... Fantopic of niet. Mulder had gelijk.
  zondag 9 april 2006 @ 22:53:30 #186
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36807883
Onzin. Zo'n overtreding zie je wekelijks.
pi_36810408
quote:
Op zondag 9 april 2006 22:36 schreef Beschouw het volgende:

[..]

Jaja.... Fantopic of niet. Mulder had gelijk.
Ben jij nou gekleurd of wij? Ik denk toch jij hoor, echt belachelijk hoe ze die overtreding eruit kozen.

Zo'n overtreding zie je inderdaad wekelijks en was NIETS vergeleken bij de actie van G van Dijk.

Purrel kwam gewoon hard inglijden, maar wel met de voeten op de grond (bal) gericht, en niet opgeheven zodat het nog ff een scheenbeen kan breken.
  maandag 10 april 2006 @ 14:18:17 #188
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36821774
Woensdag gaat Purrel uitblinken. Mark my words.
pi_36828696
Al zn fans hier krijgen van mij een kratje bier als die zondag de winnende maakt !
pi_36829323
Nou hopen dat Fränkel ook zondag gaat uitblinken dan

Verhaegh is trouwens geschorst voor Ajax, dus de kans bestaat dat Sturing Swerts op rechts- en Purrel op linksback zet...
  maandag 10 april 2006 @ 18:37:49 #191
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36830297
quote:
Op maandag 10 april 2006 17:42 schreef Domenica het volgende:
Al zn fans hier krijgen van mij een kratje bier als die zondag de winnende maakt !
Hou ik je aan.
  maandag 10 april 2006 @ 18:38:39 #192
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36830319
@Brighton:

Rosales kan hij wel hebben.. en als Rosales er langs is.. komen zijn voorzetten toch niet aan.

[ Bericht 8% gewijzigd door DatMeenJeNiet op 10-04-2006 18:43:42 ]
  maandag 10 april 2006 @ 18:47:39 #193
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36830620
@brighton:

Fotoboeklurker.
pi_36833371


Ik heb het hokje 'Surf anoniem over het fotoboek' inmiddels aangevinkt

Maar wel een toffe foto hoor:



Purrel heeft trouwens weer vlechtjes, net als Swerts. Het zal wel twee voor de prijs van één zijn geweest. Hopelijk is het er woensdag weer uit...
  maandag 10 april 2006 @ 20:12:15 #195
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36833681
Ik ben eigenlijk benieuwd hoe een blond kapsel à la Koné bij hem zou staan.

Toevallig goede photoshoppers hier ?
  maandag 10 april 2006 @ 20:23:17 #196
122446 Corksterr
AFC Ajax till I die.
pi_36834123
quote:
Op zondag 9 april 2006 20:30 schreef Flem het volgende:
Purrel Fränkel, dartele linksbuiten.

Die kerels bij De Wedstrijden overdrijven wel heel erg zeg; Purrel schoffelde JP de Jong, zelf ook niet mis van een schopje hier of daar, gewoon lekker onderuit. Niets meer dan geel.
Wanneer JP zijn voeten op het gras had laten staan en Purrel dat been had geraakt, zou de hel losbarsten en Purrel voor een aantal wedstrijden worden geschorst. Purrel heeft mazzel dat JP sprong en JP's been werd gemist. De intensie was er wel.

Niet dat JP het niet verdient ofzo, maar daar gaat het nu niet om.
Wie zijn billen brandt, mag blij zijn dat hij niet andersom stond.
pi_36844681
Dat is dan bij iedere overtreding wel, als als als
  dinsdag 11 april 2006 @ 08:25:35 #198
122446 Corksterr
AFC Ajax till I die.
pi_36846442
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 01:13 schreef DeVinger het volgende:
Dat is dan bij iedere overtreding wel, als als als
Purrel had de intensie de tegenstander hard te raken.
Gelukkig dat JP hem zag aankomen.
Wie zijn billen brandt, mag blij zijn dat hij niet andersom stond.
  dinsdag 11 april 2006 @ 08:43:20 #199
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_36846591
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 08:25 schreef Corksterr het volgende:

[..]

Purrel had de intensie de tegenstander hard te raken.
Gelukkig dat JP hem zag aankomen.
Purrel doet geen mensen kwaad, hij is niet voor niets "The Noble Steed"
  dinsdag 11 april 2006 @ 09:18:52 #200
122446 Corksterr
AFC Ajax till I die.
pi_36847130
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 08:43 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Purrel doet geen mensen kwaad, hij is niet voor niets "The Noble Steed"
Onzin, je zag overduidelijk dat de tackle op de benen was gericht. Materazzi zegt ook dat hij niemand kwaad wil doen.
Wie zijn billen brandt, mag blij zijn dat hij niet andersom stond.
  dinsdag 11 april 2006 @ 09:33:49 #201
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_36847422
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 09:18 schreef Corksterr het volgende:

[..]

Onzin, je zag overduidelijk dat de tackle op de benen was gericht. Materazzi zegt ook dat hij niemand kwaad wil doen.
Zo lang de tuchtcommissie hem geen schorsing wil geven (kan trouwens ook niet meer door de gele kaart ) heb ik gelijk

Morgen gaat Purrel weer vlammen!
pi_36851267
Welles. Nietes. Welles! Nietes!
  dinsdag 11 april 2006 @ 12:19:48 #203
122446 Corksterr
AFC Ajax till I die.
pi_36851411
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 09:33 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Zo lang de tuchtcommissie hem geen schorsing wil geven (kan trouwens ook niet meer door de gele kaart ) heb ik gelijk

Morgen gaat Purrel weer vlammen!
[afbeelding]
Jij vindt dat Purrel niemand kwaad doet, dat deed hij uiteindelijk ook niet nee omdat JP zijn aanslag ontweek.

[ Bericht 4% gewijzigd door Corksterr op 11-04-2006 15:38:45 ]
Wie zijn billen brandt, mag blij zijn dat hij niet andersom stond.
  dinsdag 11 april 2006 @ 19:13:08 #204
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36863640
Daar moet Purrel haast wel rekening mee gehouden worden, hij zou idd nooit zomaar iemand kwaad doen.
"Schijten? 5e verdieping!"
  dinsdag 11 april 2006 @ 19:23:25 #205
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36863995
Het was een corigerend tikje. Niets meer, niets minder.

Hûp Pûrrel!
pi_36865253
Ongelukkige sliding van Purrel. Hij is te goed om te kwetsen.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_36896248
Jean-Paul de Jong moet aangeklaagd worden, omdat hij niet opzij ging.
  woensdag 12 april 2006 @ 19:33:30 #208
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36896658


Pûrrel in Oranje
  woensdag 12 april 2006 @ 21:55:34 #209
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36902698
Purrel

Maar goed tegen dat geluk van ajax is geen enkele speler bestemd Zelfs Purrel niet.

[ Bericht 12% gewijzigd door -Vaduz- op 13-04-2006 15:45:15 (tegen die woorden treden we op dus.) ]
  donderdag 13 april 2006 @ 00:21:24 #210
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36908318
Purrel speelde top!
  donderdag 13 april 2006 @ 02:40:28 #211
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_36910305
quote:
Op woensdag 12 april 2006 19:33 schreef DatMeenJeNiet het volgende:
[afbeelding]

Pûrrel in Oranje
1 2 die foto in je avatar ?
  donderdag 13 april 2006 @ 15:44:03 #212
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_36923687
quote:
Op donderdag 13 april 2006 02:40 schreef Flem het volgende:

[..]

1 2 die foto in je avatar ?
Watte ik begrijp je niet
  donderdag 13 april 2006 @ 21:56:17 #213
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36936385
Purrel speelde idd erg goed gister, Rosales niet gezien!
"Schijten? 5e verdieping!"
pi_36937797
Maar hij versierde wel de vrije trap waaruit de 2-1 viel, dwars door frankel en janssen heen...
  vrijdag 14 april 2006 @ 10:59:07 #215
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_36947093
Het eerste doelpunt van ajax was buitenspel.
En die vrije trap was onterecht.
Kortom: we zijn weer genaait.
"Schijten? 5e verdieping!"
  maandag 17 april 2006 @ 15:44:12 #216
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37033846
Purrel kreeg een goede kans.
pi_37034604
Toch verdronk hij een beetje in het derby voetbal, terwijl we beter van hem kennen (foto uit OP)
pi_37060028
Wielaert springt, Purrel heeft al lang gezien dat die bal voor hem is:

pi_37060561
Vet mooie foto
  dinsdag 18 april 2006 @ 16:43:07 #220
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37065691
Purrel.nl is bij deze geregistreerd. Mensen met ideetjes/html-skills ?
  dinsdag 18 april 2006 @ 22:05:16 #221
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_37077772
Lijkt me wel vet als er een Purrel Fansite word gemaakt..:P hij verdient meer dan een topic..

Tegen wie moet Vitesse volgende wedstrijd?
  dinsdag 18 april 2006 @ 22:17:49 #222
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37078480
RKC uit eerst.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  dinsdag 18 april 2006 @ 22:41:44 #223
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37079622
Iemand interesse in een *@purrel.nl e-mailadres/forwarder ?
pi_37080390
Als ik tijd heb wil ik binnenkort misschien wel een simpel pagina'tje in HTML maken over Purrel, als je dat zelf niet kan

Een @purrel.nl is ook wel leuk wellicht...
pi_37081034
@purrel.nl.
That's all folks!
  dinsdag 18 april 2006 @ 23:16:36 #226
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37081226
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 22:57 schreef brighton het volgende:
Als ik tijd heb wil ik binnenkort misschien wel een simpel pagina'tje in HTML maken over Purrel, als je dat zelf niet kan

Een @purrel.nl is ook wel leuk wellicht...
Ik kan wel wat in Dreamweaver e.d., maar heb er op dit moment niet echt de tijd voor. Als je iets chills kan maken, is dat tof. Ik wou iets doen van:

- Wie is Purrel?
- Foto's van Purrel
- Monologen/interviews van Purrel
- Anderen over Purrel
- Purrel fanclub lidmaatschap


Mail maar naar Flem@purrel.nl waar je 'm naar forwarded wil ;>.
pi_37081311
Omg, www.purrel.nl

* RayMania bookmarkt.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_37086551
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 23:16 schreef Flem het volgende:

[..]

Ik kan wel wat in Dreamweaver e.d., maar heb er op dit moment niet echt de tijd voor. Als je iets chills kan maken, is dat tof. Ik wou iets doen van:

- Wie is Purrel?
- Foto's van Purrel
- Monologen/interviews van Purrel
- Anderen over Purrel
- Purrel fanclub lidmaatschap


Mail maar naar Flem@purrel.nl waar je 'm naar forwarded wil ;>.
Ik heb alleen kladblok HTML skills...maar er valt wel een leuk begin mee te maken
Misschien dat ik er deze week mee begin, anders volgende week. Met die inhoud komt 't wel goed. Over de @purrel mail ik je later.
pi_37086801
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 23:16 schreef Flem het volgende:

- Wie is Purrel?
- Foto's van Purrel
- Monologen/interviews van Purrel
- Anderen over Purrel
- Purrel fanclub lidmaatschap
- Purrel's mooiste acties
- Waarom Purrel niet in de eigen 16 moet staan

http://www.purrel.nl Geweldig initiatief!
  woensdag 19 april 2006 @ 13:31:56 #230
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37093574
Ik vergat nog;

Nieuws, voor wedstrijdverslagen e.d.
Acties ter Purrel, voor promotie. Ik heb bijvoorbeeld eens een brief naar Sportweek gestuurd. Die is vervolgens wel geplaatst, maar er is naar mijn weten nooit iets mee gedaan.



+ een gastenboek, maar dat kan wel van tboek.nl ofzo geript worden.

[ Bericht 9% gewijzigd door Flem op 19-04-2006 15:16:25 ]
pi_37093626
We maken der wel wat moois van

Hij moet eigenlijk zelf ook een rolletje krijgen, eens per maand iets schrijven ofzo ?
(hij moet het iig weten)
  woensdag 19 april 2006 @ 14:53:25 #232
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37095676
Het begin is er; http://www.purrel.nl/
  woensdag 19 april 2006 @ 15:21:49 #233
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_37096477
quote:
Op woensdag 19 april 2006 13:33 schreef DeVinger het volgende:
We maken der wel wat moois van

Hij moet eigenlijk zelf ook een rolletje krijgen, eens per maand iets schrijven ofzo ?
(hij moet het iig weten)
Ik denk dat Purrel dat zo doet.. alleen jah hoe krijg je contact met hem :p.
pi_37096595
quote:
Op woensdag 19 april 2006 15:21 schreef DatMeenJeNiet het volgende:

[..]

Ik denk dat Purrel dat zo doet.. alleen jah hoe krijg je contact met hem :p.
Volgens mij is dat niet moelijk, er zijn hier een of twee mensen die wel eens een interview hadden met hem dacht ik?

En anders wacht ik hem wel op na een thuiswedstrijd van Vitesse. Hij moet toch eens naar buiten komen
pi_37097156
Anderen over Purrel, mogen wij dan iets roepen?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_37098279
Contact is helemaal niet moeilijk... of Vitesse bellen die zullen heus helpen. Of een groot spandoek het stadion innemen zoals die over ons hing afgelopen zondag, maar dan ipv Arnhem monumenten, de tekst www.PURREL.NL
Zou die moeten zien denk ik zo

Omdat we Purrel chill vinden
  woensdag 19 april 2006 @ 16:15:04 #237
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37098386
Wellicht als we naar een oefenwedstrijd van Vitesse bij en tegen een amateurclub gaan van de zomer.
pi_37099449
Even bezig geweest:

http://vbl.piranho.com/purrel/

Staat nog niks op qua inhoud nu. Achter de L komt Lidmaatschaap, de rest verklap ik nog niet
Als het af - en goedgekeurd - is, zal ik de bestanden naar jou mailen Flem
  woensdag 19 april 2006 @ 16:46:39 #239
11402 ActaniA
Guggenheimer!
pi_37099569
purrel de chillste
Domheid is de moeder van alle zonden. Alle andere zonden en ondeugden zijn het gevolg van domheid.
  woensdag 19 april 2006 @ 16:49:43 #240
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37099699
Ziet er chill uit :>.
  woensdag 19 april 2006 @ 16:51:09 #241
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37099754
Wie heet er jorrit dan? (ivm jorrit@purrel.nl)

Dat mail adres is voor mij bestemd
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  woensdag 19 april 2006 @ 16:52:19 #242
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37099801
Je moet eens wat vaker nieuwsberichten op de frontpage lezen Elvislives ;>.
pi_37105902
Purrel moet vanavond ook gewoon voetballen! In de basis op linksbuiten tegen RKC.

Site is morgen wel af denk ik trouwens
  woensdag 19 april 2006 @ 20:13:29 #244
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37106069
quote:
Op woensdag 19 april 2006 16:52 schreef Flem het volgende:
Je moet eens wat vaker nieuwsberichten op de frontpage lezen Elvislives ;>.
Man poept op stoep ?
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_37106161
quote:
Op woensdag 19 april 2006 20:13 schreef Elvislives het volgende:

[..]

Man poept op stoep ?
Nee deze:

[update] Het forum doet het weer
  woensdag 19 april 2006 @ 20:20:00 #246
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37106317
Ja dat is waar ook...Nou, ik heb een email aangevraagd hoor
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  woensdag 19 april 2006 @ 20:58:55 #247
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37107701
Hier vind je overigens Purrel-bestanden -> http://users.lichtsnel.nl/~flem/purrel/

Uit mijn research blijkt trouwens dat Purrel niet denderend populair is bij de vrouwen. Ik dacht toch dat hij wel aardig wat sexappeal had?

[ Bericht 33% gewijzigd door Flem op 19-04-2006 21:32:23 ]
  donderdag 20 april 2006 @ 00:40:53 #248
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_37115541
quote:
Misschien handig als achtergrond voor de site;).
  donderdag 20 april 2006 @ 00:42:40 #249
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37115576
Vind je deze niet vet dan?
  donderdag 20 april 2006 @ 00:43:17 #250
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_37115596
Ik vind hem chill
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_37133513
Zo, m'n ontwerp is af. Flem, you've got mail (bijna dan, ik moet 'm nog versturen...)
  donderdag 20 april 2006 @ 17:40:37 #252
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37133623
Purrel heeft rare vriendjes:

Nedstat land van herkomst van zijn site-bezoekers:

4. Palestijns grondgebied (bezet) 1 0.5 %

No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  donderdag 20 april 2006 @ 17:41:53 #253
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37133673
Zag 't net ook ja :>.
pi_37133854
Ik hoop dat de mail goed is aangekomen met alle bijlages, want kreeg een melding van Outlook.
  donderdag 20 april 2006 @ 19:13:04 #255
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_37136141
Ben benieuwd naar deze chille site:)
pi_37137677
quote:
Op donderdag 20 april 2006 17:40 schreef Elvislives het volgende:
Purrel heeft rare vriendjes:

Nedstat land van herkomst van zijn site-bezoekers:

4. Palestijns grondgebied (bezet) 1 0.5 %

Stalkt Gretta hem nu al weer??
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 21 april 2006 @ 01:49:24 #257
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37150435
Zou er soms interesse zijn voor Purrel vanuit Bulgarije (Levski Sofia?) of Egypte? Of heeft Hamas het op hem gemunt?

Wat een kut popup eigenlijk (zie ik nu in IE, gebruik normaal altijd Firefox), toch maar andere stats er op planten.
  vrijdag 21 april 2006 @ 10:37:14 #258
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_37154036
Kool is weer terug... Hoe staat het hier?
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
  vrijdag 21 april 2006 @ 18:31:47 #259
142793 SlodderJos
Bekem is lekkem!
pi_37167176
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 10:37 schreef King_of_Kool het volgende:
Kool is weer terug... Hoe staat het hier?
Zoals je ziet wordt Purrel steeds populairder, cybergothic!
"Schijten? 5e verdieping!"
  vrijdag 21 april 2006 @ 18:40:35 #260
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_37167398
Idd, als er niemand met die website bezig/gaat dan wil ik wel een htmlelletje in elkaar zetten
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_37168629
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 18:40 schreef King_of_Kool het volgende:
Idd, als er niemand met die website bezig/gaat dan wil ik wel een htmlelletje in elkaar zetten
Hij is al af, Flem zet nog even de puntjes op de i en dan komt 'ie snel online

[ Bericht 4% gewijzigd door brighton op 21-04-2006 19:35:54 ]
  vrijdag 21 april 2006 @ 19:46:17 #262
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37169003
Zal morgenavond worden denk ik. Nu totaal geen tijd.
  vrijdag 21 april 2006 @ 19:51:40 #263
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37169128
Groot gelijk Flem, Purrel maakt zich ook nooit druk en doet alles wanneer het hem uitkomt: op zn Surinaams! [insert coole Suri-smiley]
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  vrijdag 21 april 2006 @ 20:03:15 #264
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_37169409
Jeah gewoon chill aan doen:) The-Frankel-way.
  vrijdag 21 april 2006 @ 20:15:57 #265
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_37169725
Gewoon omdat ie chill is...
pi_37220043
Purrel was erg goed vandaag!
  zondag 23 april 2006 @ 18:30:48 #267
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37220488
Purrel won verdomme al zijn kopduels
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  zondag 23 april 2006 @ 20:10:43 #268
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37223888
We kunnen Purrel dit seizoen gelukkig nog twee keer in actie zien. Hopelijk dan weer als basisspeler.
  zondag 23 april 2006 @ 20:54:55 #269
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_37225568
Waarom stond Frankel godverdomme wissel de eerste helft??
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
  zondag 23 april 2006 @ 22:53:29 #270
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37228734
Omdat hij er de afgelopen paar wedstrijden absoluut niet aan te pas kwam...Gelukkig viel hij erg sterk in en laat hij zien zelfs te kunnen verdedigen! Toch hoop ik op Benson komende wedstrijd, want die heeft wat meer body en maakt m.i dan meer kans tegen Muslu/Leiwa.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  zondag 23 april 2006 @ 22:57:11 #271
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37228876
Zien jullie alle wedstrijden volledig ofzo? Ik zag Purrel één keer in beeld bij de samenvatting op Talþa.
  zondag 23 april 2006 @ 23:35:12 #272
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37230308
quote:
Op zondag 23 april 2006 22:57 schreef Flem het volgende:
Zien jullie alle wedstrijden volledig ofzo? Ik zag Purrel één keer in beeld bij de samenvatting op Talþa.
Wij zijn voor Vitesse....dus wij gaan naar de wedstrijden
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_37230635
Woensdag weer 90 minuten Purrel voor mij hopelijk
pi_37230879
Leuk om hem 90min live te zien idd. Zijn trekjes, manier van lopen, huppelen, frustraties etc.
pi_37230992
En normaliter zit ik er één helft bovenop als Purrel linksbuiten staat, zit nl. rechtsonderin op de korte zijde (noord)...zal woensdag wel anders zijn
pi_37235367
In de tijd dat Purrel nog linksback stond zat ik er boven op, links onderin op de korte zijde (noord).
Toen was ik alleen niet altijd even positief over hem.
  maandag 24 april 2006 @ 08:49:36 #277
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_37235812
Ik zit voor een keer op West omdat "mijn" tribune dicht was. Als Purrel nou in de basis had gestaan, had ik hem nog van dichtbij gezien...
  dinsdag 25 april 2006 @ 17:48:11 #278
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37285649
Hij staat online. Zal binnenkort (meivakantie) nog wel wat dingen aanpassen e.d. Links wellicht iets met 'Nieuws', 'Promotie', 'Fanshop' enz.
pi_37285870
Het is iig. iets. Suggesties voor verbeteringen of ideeën voor nieuwe onderdelen zijn altijd welkom natuurlijk.

Ik zet een linkje in m'n sig
  dinsdag 25 april 2006 @ 18:45:48 #280
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37287371
Hehe toffe site hoor! Mooi dat een paar van mijn opmerkingen de 2de R hebben gehaald!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_37325520
Purrel was, hoewel linksback, lekker bezig. Met name in de eerste helft ook aanvallend goed. En van die Oosttribune kon ik 'm in de eerste helft ook goed volgen over de linkerflank.
pi_37332564
Wat had hij mooie lange zwarte mouwen onder z'n wedstrijdshirt.

[ Bericht 3% gewijzigd door -Vaduz- op 27-04-2006 11:58:34 ]
That's all folks!
  donderdag 27 april 2006 @ 00:54:13 #283
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_37332619
Speelde okee!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  donderdag 27 april 2006 @ 08:58:02 #284
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_37335568
Purrel goed? Hij speelde echt knake tegen nec zeg! Hij heeft het beste wel gehad dit seizoen...
pi_37340037
Het leek wel of hij geen voorzetten kon geven gister
pi_37341079
Volgend seizoen een spandoek met Purrel.nl ?
  donderdag 27 april 2006 @ 12:39:05 #287
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_37341212
Wat is Purrel.nl toch een geniale site geworden Geweldig!
  donderdag 27 april 2006 @ 13:49:02 #288
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37343446
Ik zie net dat Purrel mee speelt in de documentaire Het Surinaamse Legioen -> http://www.keeno.nl/dvd/article?id=10784 . Heeft iemand 'm gezien?
pi_37506848
Ik heb die film niet gezien.

Ik vond nog een chille foto op m'n computer:

pi_37507989
Geweldig zeg, het is er van gekomen ook.
That's all folks!
  woensdag 3 mei 2006 @ 12:46:33 #291
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_37508146
Vanavond weer genieten van de magistrale balbehandelingen van Purrel! Speel ze zoek, Purrel, maar op een Chille manier!
pi_37508196
Nu moeten we Purrel er nog bij betrekken
pi_37521527
Purrel krijgt geel omdat hij te lang wacht met een ingooi
pi_37522335
Beslissende assist van Purrel tegen NEC
  woensdag 3 mei 2006 @ 21:13:22 #295
17114 Pistol_Pete
Hard to be a saint in the city
pi_37523582
Purrel
[b]Stay Hard, Stay Hungry, Stay Alive[/b]
  woensdag 3 mei 2006 @ 22:13:43 #296
50242 Flem
Snap je 'm?
pi_37526091
Schitterende loopactie, dito assist.
pi_37526135
Purrel for president!
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  woensdag 3 mei 2006 @ 22:30:34 #298
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_37526797
That's my Purrel!
pi_37533501
Purrel!
pi_37539034
Ben bezig met Deel 3!
pi_37539837
Het grote Purrel Fränkel-fantopic Deel 3

Met dank aan de oude OP's natuurlijk!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')