mascara-klodder | dinsdag 23 oktober 2018 @ 13:35 |
Game on! | |
Karzai | dinsdag 23 oktober 2018 @ 13:38 |
Zag er precies zo uit en hat was lekker , was alleen een half schaaltje want ik ben maar in m'n eentje kon er desondanks twee dagen van eten Vanavond dikke patatten met mayonaise en runderwokpuntjes met paprika en ui [ Bericht 1% gewijzigd door Karzai op 23-10-2018 14:02:49 ] | |
mascara-klodder | dinsdag 23 oktober 2018 @ 13:40 |
Ontbijt: left-over chili con carne met zure room Lunch: Griekse yoghurt met cruesli en noten Nu: uitdeelzakje chips Avond: zuurkoolstampot met spekjes en hamlapjes | |
FutureFairytale | dinsdag 23 oktober 2018 @ 14:49 |
lekker allemaal! Ik heb nog 2 kokosbiscuitjes met thee | |
FANN | dinsdag 23 oktober 2018 @ 15:07 |
Nice... heb je goed gedaan dan! Ik eet vanavond gewoon spruitjes met aardappelen en een Vega braadworstje en als toetje vanilla vla gewoon lekker simpel Oud Hollandsch..... | |
christmastsunami | dinsdag 23 oktober 2018 @ 16:11 |
die boerenkool stampot van gisteren moet ik nog, in zakjes doen voor in de vriezer ik heb lekker duur brood gekocht, het licht al te drogen ik heb al cassellerib vd aldi, ziet en smaakt puur, ik moet nog even bedenken waar ik een stuk oude kaas ga kopen voor de uber tosti, met wat erbij | |
christmastsunami | dinsdag 23 oktober 2018 @ 16:15 |
soms moet ik als zoon van een goede scharrelslager toch ff uitleggen, waarom gewone ham, de eerste de beste je uit, die schap trekt niet cool is er is wbt ham een gigantisch kwaliteits verschil als slager is het een debacle, een probleem [ Bericht 95% gewijzigd door christmastsunami op 23-10-2018 16:21:11 ] | |
ChilllayD | dinsdag 23 oktober 2018 @ 16:40 |
Een verse pizza van de AH. Salami picante. | |
golfer | dinsdag 23 oktober 2018 @ 17:00 |
Straks: een runderstoofpotje met winterpeen en kastanjechampignons. Daarbij wat basmati-rijst. | |
borisz | dinsdag 23 oktober 2018 @ 17:01 |
Tonijn. . Verder wat groentes. Maar welke beslis ik straks . | |
realAIVD | dinsdag 23 oktober 2018 @ 18:23 |
Hier wederom bulgur, quinoa, wortel en lente-ui met een yuzu-dressing en wat gefrituurde uitjes erover gestrooid, maar nu met gebakken tofu en pittig/zoete chilisaus. Gezien de dingen die ik verder deze week op het program heb staan, maak ik er ongepland een vegetarisch weekje van. | |
Sicstus | dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:34 |
Vandaag is het weer een 'Koken met Lidl'-dag! Goulash met everzwijn staat er op het menu! In de pan: Geserveerd met gekookte aardappels en spruitjes (met wat gebakken uitjes): Jumjum | |
Luxuria | dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:46 |
Biefreepjes met 250 gram wokgroenten, beetje rijst en ketjap-sesamsaus | |
FANN | dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:50 |
Het is veranderd..... het is Broccoli geworden.... dus eigenlijk een stampotje van Broccoli en kaassaus en een Vega Braadworstje ...... en het toetje werd toch maar ditte.... en het was Héérlijk....... | |
realAIVD | dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:58 |
wat is tofu toch lekker als je weet wat je er mee moet... (en wat jammer dat ik er 44 jaar over heb moeten doen om daar achter te komen, LOL) | |
Karzai | dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:59 |
Lekker prakkie dus ik ga nu maar eens beginnen i | |
FANN | dinsdag 23 oktober 2018 @ 20:07 |
eetze....... | |
golfer | dinsdag 23 oktober 2018 @ 20:39 |
Salpicon gemaakt en overgebleven draadjesvlees daar doorheen gedaan. Nachtje in de koelkast en morgen bitterballen of kroketten van draaien. | |
Karzai | woensdag 24 oktober 2018 @ 10:17 |
ontbijt kwark met blauwe bessen en een eitje met spek lunch kommetje groentesoep en boterhammen met kaas vanavond stoofvlees met rode kool en gekookte aardappelen | |
FutureFairytale | woensdag 24 oktober 2018 @ 10:55 |
Stroopwafel (vorige week gebakken door de productie) en thee. Vanmiddag grote beschuiten met oude kaas en komkommer, 2 peren en denk een soep. Vanavond andijvie met gehaktballetjes. | |
Knipoogje | woensdag 24 oktober 2018 @ 11:41 |
Vanavond de left over van gisteren: Bloemkoolstamppot met uitgebakken chorizo-blokjes en Carbonarasaus met wat peper in de reet om het pittiger te maken. Een probeerseltje wat eigenlijk best lekker smaakte | |
maily | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:05 |
Stronk witlof fijngesneden, beetje yofresh erdoorheen ..... | |
FANN | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:09 |
Bordje Brinta en een bakkie koffie......... | |
mascara-klodder | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:10 |
Vanochtend: left-over zuurkoolstamp met spekjes opgebakken Lunch: straciatella-kwark Avond: runderstoofpot in rode wijn met daarin champignons, paprika, winterpeen, ui en knoflook. Aardappelpuree erbij | |
Kloonplins | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:11 |
Kip | |
golfer | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:20 |
Rauw? | |
Questular | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:26 |
Basmati rijst, rundergehakt, tomatenblokjes en met kruiden. | |
Kloonplins | woensdag 24 oktober 2018 @ 12:29 |
nee bakken Krokant | |
Karzai | woensdag 24 oktober 2018 @ 13:03 |
Zakje sinterklaas snaaigoed gekocht, kikkertjes en muizen, lekker met een bakkie thee | |
realAIVD | woensdag 24 oktober 2018 @ 13:22 |
Lekker! Hier vanavond weer aan de tofu, zelfde verhaal als gisteren, heb er veel zin in. maar nu als lunch https://www.ah.nl/product(...)se-stamppot-andijvie , want geen zin in boterhammen en ook geen zin om iets te doen, geloof ik (en dat spul is best lekker) | |
christmastsunami | woensdag 24 oktober 2018 @ 13:54 |
ik weet het niet, soms wou ik dat iemand me hielp om kofta te maken met aubergine het zal wel weer tosti worden, of ik ga naar de mac | |
FutureFairytale | woensdag 24 oktober 2018 @ 14:05 |
Bloemkoolstamppot met chorizo en feta wel eens gemaakt, erg lekker | |
mascara-klodder | woensdag 24 oktober 2018 @ 14:31 |
zwart-witpoeder zoet | |
golfer | woensdag 24 oktober 2018 @ 14:34 |
Hema rookworst. | |
SoS87 | woensdag 24 oktober 2018 @ 16:08 |
Vanavond boerenkool met rookworst. | |
christmastsunami | woensdag 24 oktober 2018 @ 16:26 |
ik zal het maar doen, ik heb volgens mij de eerste griep golf al te pakken, wat stevige boerenkool stampot, kan wat betere weerstand geven ik ga vanavond ook voor boerenkoolstampot, die ik in zakjes had ingevroren | |
Prego | woensdag 24 oktober 2018 @ 17:37 |
Dr pepper met een scheut vodka | |
DeHovenier | woensdag 24 oktober 2018 @ 18:05 |
Water. | |
Rodgrod | woensdag 24 oktober 2018 @ 18:51 |
Shakshuka, al betwijfel ik of ik hier een hele avond op kan rondkomen | |
christmastsunami | woensdag 24 oktober 2018 @ 18:59 |
bedankt voor de tip, ik kende het niet, ik ga es recepten zoeken verder, die eieren vullen mega | |
SoS87 | woensdag 24 oktober 2018 @ 19:13 |
Biertje. | |
mascara-klodder | woensdag 24 oktober 2018 @ 19:43 |
Het was heerlijk Nu thee met een Bastogne-koek | |
Printerkabel | woensdag 24 oktober 2018 @ 20:24 |
Pizza | |
Jaume_I | woensdag 24 oktober 2018 @ 20:25 |
Lasagne (zelfgemaakt zonder die gore bechamelsaus en met veel groenten en goede kaas) i.c.m. zelfgemaakte linzensoep | |
Zo-is-dat | woensdag 24 oktober 2018 @ 20:56 |
Ongeveer dit: https://nombelina.com/zoetzure-kip/ was smullen | |
SoS87 | woensdag 24 oktober 2018 @ 23:27 |
Doner schotel met turkse rijst en extra brood. | |
SoS87 | donderdag 25 oktober 2018 @ 00:12 |
Teveel gegeten | |
FANN | donderdag 25 oktober 2018 @ 06:22 |
Bordje warme Brinta en een bakkie koffie........ | |
FutureFairytale | donderdag 25 oktober 2018 @ 08:59 |
Breaker, 2 peren en thee | |
FutureFairytale | donderdag 25 oktober 2018 @ 12:24 |
Noedelsoep (kip) Verder sinds gisteren trek in patat dus vanavond lekker naar de snackbar | |
Bienelientjee | donderdag 25 oktober 2018 @ 12:34 |
Koffie en mango | |
SoS87 | donderdag 25 oktober 2018 @ 13:13 |
Potje koffie gezet. Straks tosti. Vanavond weet ik nog niet. Denk dat ik eieren bak. | |
Karzai | donderdag 25 oktober 2018 @ 16:59 |
Draadjesvlees en dikke frieten met mayonaise toe chocolade/vanille vla nu eerst een biertje | |
#ANONIEM | donderdag 25 oktober 2018 @ 17:09 |
Macaroni | |
golfer | donderdag 25 oktober 2018 @ 18:37 |
Chinees laten bezorgen. | |
realAIVD | donderdag 25 oktober 2018 @ 19:35 |
Rauwe andijviestamppot met kleine gehaktballetjes in een jus met hoisin, ketjap en een beetje sambal. | |
FutureFairytale | donderdag 25 oktober 2018 @ 19:57 |
Patatje samurai, kaassoufflé en nasischijf. | |
Prego | donderdag 25 oktober 2018 @ 21:58 |
Japans gegeten vanavond, eigenlijk geen zin in maar wel goed bevallen uiteindelijk. nu pils want weekend | |
uniekhoorn | donderdag 25 oktober 2018 @ 22:25 |
Wij hadden ook voer: broccoli, bloemkool, pasta met veel goudse kaad en een mooi stuk kipfilet Nu zoute stokjes | |
Atak | donderdag 25 oktober 2018 @ 22:27 |
Ravioli met knoflook-yoghurt en tomatensaus. | |
Karzai | vrijdag 26 oktober 2018 @ 08:47 |
Koffie kwark met blauwe bessen en flesje kiwi sinaasappelsap straks eieren met spek later mini pizzaatje vanavond gehaktballen met spinazie en gekookte aardappelen toe chocolade/vanille vla | |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 08:47 |
Koffie | |
Karzai | vrijdag 26 oktober 2018 @ 08:55 |
wat is dat voor patatje ken ik niet | |
FutureFairytale | vrijdag 26 oktober 2018 @ 10:01 |
Een pittige mayonaise, erg lekker. Vanmorgen breaker en een peer. | |
klappernootopreis | vrijdag 26 oktober 2018 @ 10:15 |
Gołąbki | |
Fretwork | vrijdag 26 oktober 2018 @ 10:18 |
Dat ziet er veel te lekker uit Hier vanochtend kwark en muesli, zometeen een broodje met restjes beenham van gisteren. | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:45 |
Een Tong80-lunch | |
FutureFairytale | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:07 |
KFC; double krunch fire en popcorn chicken. | |
Arizona | vrijdag 26 oktober 2018 @ 17:23 |
Boerenkool | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 26 oktober 2018 @ 18:22 |
Dropjes | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 20:16 |
Groentesoep. | |
mascara-klodder | zaterdag 27 oktober 2018 @ 00:05 |
Ik wil je trouwen ❤ | |
FANN | zaterdag 27 oktober 2018 @ 07:21 |
Brinta en een koppie koffie
| |
Karzai | zaterdag 27 oktober 2018 @ 07:42 |
ook een kop koffie Straks waarschijnlijk een bakkie yoghurt met banaan | |
maily | zaterdag 27 oktober 2018 @ 09:30 |
Thee, geroosterde boterham met suiker en kaneel. | |
Karzai | zaterdag 27 oktober 2018 @ 11:58 |
Kaiserbroodje chorizo en eentje met spianata romana vanavond kofte met turks brood en een griekse salade [ Bericht 1% gewijzigd door Karzai op 27-10-2018 12:09:16 ] | |
SoS87 | zaterdag 27 oktober 2018 @ 13:13 |
Hoi Kluun. | |
mascara-klodder | zaterdag 27 oktober 2018 @ 13:23 |
Cola en dubbelzoute dropjes Vnv bij de Chinees wat bestellen | |
FutureFairytale | zaterdag 27 oktober 2018 @ 13:26 |
En thanks, ga zo naar de markt dubbelzoute dropjes halen Zojuist kwark met zomerfruit en een peer. Vanavond penne alla vodka. | |
uniekhoorn | zaterdag 27 oktober 2018 @ 14:19 |
250 gram kwark met 100 gram yoghurt en 2 eetlepels suiker... Nom Ik wil wel uit eten vanavond... | |
#ANONIEM | zaterdag 27 oktober 2018 @ 14:31 |
Ik ook wel. Hoe laat zou ik je oppikken. OT: tosti met brie. | |
Myraela | zaterdag 27 oktober 2018 @ 15:35 |
BigMac. | |
mascara-klodder | zaterdag 27 oktober 2018 @ 15:43 |
Bij 1 Kruidvat hier hebben ze eindelijk weer goede dubbelzoute drop Voor vnv (en morgen) is het ossenhaas in zwarte bonensaus, babi pangang, saté ajam, foe yon hai (of hoe je dat ook schrijft), nasi en mihoen geworden. | |
FANN | zaterdag 27 oktober 2018 @ 16:06 |
een gevulde Paprika... en ik denk nu dat een Gevulde Tomaat neem... | |
uniekhoorn | zaterdag 27 oktober 2018 @ 16:25 |
Lekker!! Afhaalchinees?? Chinees Ja, wij gaan zo naar het cafe voor een lekker Kasteel Rouge. Daarna uit eten.. ik ga voor de eend, denk ik http://opdedam.nl/wordpre(...)8/09/kaart130918.pdf | |
FutureFairytale | zaterdag 27 oktober 2018 @ 16:27 |
Was bij Kruidvat maar zag alleen suikervrije gewone zoute drop. Heb op de markt een zakje dubbelzoute rondjes gehaald | |
golfer | zaterdag 27 oktober 2018 @ 16:54 |
Straks: een zelf gerookte en in de sous vide gegaarde varkenshaas die daarna nog even op hoge temperatuur word afgebakken met daarbij een venkel-sinaasappelsalade. | |
gargamelnl | zaterdag 27 oktober 2018 @ 17:23 |
Fatsoenljke parma en serrano ham. | |
Citizen.Erased | zaterdag 27 oktober 2018 @ 17:26 |
| |
Pietverdriet | zaterdag 27 oktober 2018 @ 17:52 |
Tonijntartaar op een salade met wat vers chiabatta | |
FutureFairytale | zaterdag 27 oktober 2018 @ 17:57 |
Menu ziet er lekker uit! Vooraf tosti van gamba's lijkt me lekker. Nu eerst vooraf een kom verse Chinese tomatensoep met kippenboutvlees en vermicelli | |
Hallojo | zaterdag 27 oktober 2018 @ 18:26 |
Pizza tonijn en uien Met een glaasje witte wijn. | |
gargamelnl | zaterdag 27 oktober 2018 @ 19:18 |
Sucuk en emmentaler. | |
mascara-klodder | zaterdag 27 oktober 2018 @ 19:39 |
In de zelfschepbakken. Maargoed de kleinere Kruidvat hier heeft het ook niet hoor Uniek: lekker Ik ga dinsdag als vriendje terug is van vakantie lekker uiteten op Kijkduin En ja afhaal/bezorgchinees. Geen zin om te koken en morgen als er een vriend komt dus ook niet Die ossenhaas in zwarte bonensaus is echt zooooo erg lekker. Wel erg pittig Nu: cola en zure colamatjes | |
Myraela | zaterdag 27 oktober 2018 @ 20:08 |
Kip in romige rode pesto met courgette, olijven en feta. Foto zonder daglicht, dus bagger. Maar boeiend. | |
FutureFairytale | zaterdag 27 oktober 2018 @ 20:17 |
haha helemaal niet aan de zelfschepbakken gedacht Maar heb nu de rondjes gekocht, zijn net zo lekker En ik hou ook zo van zure matjes! Mijn pasta wodka was zeer geslaagd. Iedereen schepte paar keer op. Zelfs m'n vader die niet zo'n pastafan is. Toe beetje bosvruchtenyoghurt. | |
mascara-klodder | zaterdag 27 oktober 2018 @ 20:17 |
Ziet er toch erg smakelijk uit | |
FutureFairytale | zaterdag 27 oktober 2018 @ 22:31 |
Thee met halve appelflap en stukje chocola. Nu chips met dip en limo. | |
uniekhoorn | zaterdag 27 oktober 2018 @ 22:40 |
Mosterdsoep met ongelooflijk lekker brood. Voor mij eend en voor lief schnitzel... erg smakelijk | |
Parkietjes2017 | zondag 28 oktober 2018 @ 01:16 |
Smacks met melk Paar Senseootjes Rijstwafels met KipKerrie salade Peer en een Appel Was lui vandaag, geen zin om naar de super te gaan en om te koken | |
Karzai | zondag 28 oktober 2018 @ 13:06 |
Bakkie yoghurt met banaan 2 kaiserbroodjes met chorizo vanavond lamsrack met dikke frieten en griekse salade | |
moemoe | zondag 28 oktober 2018 @ 13:36 |
Looks good! | |
mascara-klodder | zondag 28 oktober 2018 @ 13:46 |
Ontbijt: thee en boerenbeschuit met kaas Lunch: Chinees van gisteren Straks: laatste restje Chinees Avond: uiteten met 1 van mijn liefste vrienden bij de Indo Nu thee en negerzoenen @FFT: jij houdt zo’n beetje vh zelfde (kinder)snoep als waar ik van hou | |
itchycoo | zondag 28 oktober 2018 @ 17:02 |
Vanavond zelfgemaakte pizza's op het menu. Ben heel benieuwd! | |
Arizona | zondag 28 oktober 2018 @ 17:23 |
Godenvoedsel: stamppot boerenkool. Opgewarmd restje | |
Sigaartje | zondag 28 oktober 2018 @ 17:31 |
Eh Chinees dus... | |
#ANONIEM | zondag 28 oktober 2018 @ 17:35 |
Wel in de koekenpan mag ik hopen ? | |
Anne | zondag 28 oktober 2018 @ 17:53 |
Lasagne! Met bechamelsaus gemaakt van kamelenmelk . | |
Sigaartje | zondag 28 oktober 2018 @ 17:54 |
Oh ok. | |
Pinnenmutske | zondag 28 oktober 2018 @ 18:27 |
Sushi | |
#ANONIEM | zondag 28 oktober 2018 @ 18:29 |
Nasi | |
Arizona | zondag 28 oktober 2018 @ 18:50 |
Nu een paar pepernootjes. | |
Prego | zondag 28 oktober 2018 @ 19:45 |
tournedos (van ossenhaas ), zelfgemaakte aardappelpuree en wat snijbonen nu bier omdat ik morgen niet hoef te werken | |
FutureFairytale | zondag 28 oktober 2018 @ 20:38 |
Op verjaardag chips, kaas, 2 broodjes hamburger en een hotdog. Nu thuis thee en jus d'orange. | |
golfer | zondag 28 oktober 2018 @ 21:16 |
Gegeten bij https://www.rongastrobaroriental.nl/. Erg lekker. Verslag volgt morgen. | |
naatje_1 | zondag 28 oktober 2018 @ 21:25 |
Noedels met thaise wokgroenten, kipblokjes en sweet chili woksaus | |
Lucky_Strike | zondag 28 oktober 2018 @ 21:26 |
Hoe kom je daar nou aan? En hoe smaakte het? | |
#ANONIEM | zondag 28 oktober 2018 @ 21:27 |
Lays chees & onion. | |
itchycoo | maandag 29 oktober 2018 @ 08:02 |
Ben benieuwd! Ik heb zelf vorig jaar bij de ‘gewone’ Ron Gastrobar gegeten en daar was ik ook erg tevreden over. De menukaart van deze orientalversie ziet er ook goed uit! | |
Questular | maandag 29 oktober 2018 @ 08:05 |
Havermout, amandelmelk en wheypoeder vanille kaneel. | |
FutureFairytale | maandag 29 oktober 2018 @ 08:31 |
Ben benieuwd! Menu gezien en ik hou echt van dat soort (Chinees) eten. | |
#ANONIEM | maandag 29 oktober 2018 @ 09:16 |
Tosti brie. | |
klappernootopreis | maandag 29 oktober 2018 @ 09:33 |
Dim Sum. (gehaald bij de lokale Chinese supermarkt ) | |
4EverBlackEyed | maandag 29 oktober 2018 @ 09:43 |
Een mini- mars | |
Bienelientjee | maandag 29 oktober 2018 @ 10:13 |
Koffie en toast | |
#ANONIEM | maandag 29 oktober 2018 @ 10:21 |
In de ochtend al snoepen. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 29-10-2018 10:21:20 ] | |
4EverBlackEyed | maandag 29 oktober 2018 @ 10:23 |
Ik ga vanavond sporten | |
#ANONIEM | maandag 29 oktober 2018 @ 10:23 |
Pakje koude Chocomel | |
#ANONIEM | maandag 29 oktober 2018 @ 10:25 |
Heel goed. Die billen moeten strak blijven. | |
4EverBlackEyed | maandag 29 oktober 2018 @ 10:25 |
| |
FutureFairytale | maandag 29 oktober 2018 @ 12:22 |
lekkerste ontbijt! Ik had kwark met mandarijnen en 2 biscuitjes. Nu lunch: Kippensoep met noedels. Lekker verwarmend. | |
mascara-klodder | maandag 29 oktober 2018 @ 12:35 |
Zo 2 vrienden voor de lunch. Maak zuurkoolstampot met spekjes en een bal gehakt. Toe: ijs met zelfgemaakte (warme) port-chocoladesaus | |
Karzai | maandag 29 oktober 2018 @ 14:41 |
broodje oude kaas vanavond shoarma en wederom griekse salade | |
anndb | maandag 29 oktober 2018 @ 14:55 |
Vanavond linguine vongole maken. Net broodje met king krab salade op en kibbeling. | |
Karzai | maandag 29 oktober 2018 @ 15:00 |
linguine vongole moest ik even opzoeken lijkt me erg lekker maar ook onhandig die schelpen in je spaghetti | |
#ANONIEM | maandag 29 oktober 2018 @ 15:18 |
Ik ga zo erwtensoep eten. | |
uniekhoorn | maandag 29 oktober 2018 @ 15:20 |
Net een stuk koude kipfilet (wel gebakken eerder natuurlijk)) Vanavond maar wat bloemkoolsoep en daarna paar kippenvleugeltjes snoepen | |
Prego | maandag 29 oktober 2018 @ 16:03 |
goed idee, * Prego noteert erwtensoep voor morgen | |
golfer | maandag 29 oktober 2018 @ 17:02 |
Ik maak krokante kip uit de oven: Kippendijfiletstukjes eerst in plastic zak met bloem, 5 spiceskruiden, cayennepeper, gerookte paprika en zout. Daarna eitjes losgeklopt met peterselie en rozemarijn er fijn gesneden doorheen. Gebloemde kipstukjes er doorheen halen en vervolgens door panko halen. Over op 200 graden voorverwarmen en dan ca. 25 minuten in braadslede in de oven. We eten er een trostomaten, bladsla en komkommersalade bij. | |
realAIVD | maandag 29 oktober 2018 @ 18:40 |
Dat klinkt geweldig!!...ik moet het hier doen met een krokante kipschnitzel van de supermarkt (wegens luiheid), en daarbij een bulgur-quinoa mengsel, met een dressing erover en een berg roergebakken uien, puntpaprika, bimi en ananas met sojasaus en hot chilisaus | |
SoS87 | maandag 29 oktober 2018 @ 20:05 |
Bakkie erwtensoep met een scheut maggi en een schep sambal. | |
#ANONIEM | maandag 29 oktober 2018 @ 20:06 |
Blij dat ik kon helpen. Het smaakte mij weer goed. Eerste erwtensoep van dit jaar voor mij. | |
FutureFairytale | maandag 29 oktober 2018 @ 21:58 |
Had groot bord curry vanavond en beetje b&j toe. Nu tuc en blokjes kaas. | |
#ANONIEM | dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:09 |
Koffie | |
Karzai | dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:57 |
koffie broodje oude kaas Denk dat ik vanavond weer shoarma eet, ik heb nog wat over maar dat kan ik ook vanmiddag eten is misschien net iets te weinig, 2 broodjes [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 30-10-2018 16:04:15 ] | |
Karzai | dinsdag 30 oktober 2018 @ 09:15 |
Ja ik ben eruit, vanavond shoarma straks griekse yoghurt met blauwe bessen lunch eieren met spek en kom groentesoep | |
ChrisCarter | dinsdag 30 oktober 2018 @ 10:38 |
Ik heb de aardappels al opstaan voor stamppot rauwe andijvie | |
#ANONIEM | dinsdag 30 oktober 2018 @ 10:49 |
Eiwitshake met Brinta. Hard gaan. | |
FutureFairytale | dinsdag 30 oktober 2018 @ 10:59 |
Kwark met zomerfruit en thee. Nu paar dubbelzoute dropjes. Vanmiddag kaascrackers met port salut. | |
klappernootopreis | dinsdag 30 oktober 2018 @ 11:17 |
Vanavond stevig gevulde Goelash-soep met vers gebakken stokbrood | |
SoS87 | dinsdag 30 oktober 2018 @ 19:19 |
Mihoen goreng met een spiegeleitje en wat mini loempias. En pils. | |
realAIVD | dinsdag 30 oktober 2018 @ 20:25 |
vandaag hetzelfde, maar nu met foto: | |
FutureFairytale | dinsdag 30 oktober 2018 @ 20:29 |
Kippendijen in zwarte bonensaus met rijst. Toe beetje b&j. Straks thee en een chocolaatje. | |
FANN | woensdag 31 oktober 2018 @ 06:20 |
Koffie met 2 sneetjes suikerbrood | |
klappernootopreis | woensdag 31 oktober 2018 @ 10:36 |
Buffallo wings met verse mais | |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 11:03 |
Vanavond patat met kip. Dat laat ik vanavond zien in mijn snel-klaar topic. Ideaal voor studenten en vrijgezellen. | |
mascara-klodder | woensdag 31 oktober 2018 @ 11:26 |
Ontbijt: yoghurt met cruesli, noten en rozijnen Lunch: smoothie van yogurt, jus d’orange, mango en frambozen en 2 boerenbeschuit met vlokken | |
klappernootopreis | woensdag 31 oktober 2018 @ 11:34 |
Ik ga vanavond weer eens een voorraad zigeunersaus maken. Met verse paprika, tomaten, chili pepers en veel uien.. | |
klaasweetalles | woensdag 31 oktober 2018 @ 12:10 |
ik denk dat ik vanavond lamskoteletten ga maken met broccoli en wortels ik hou van vreemde combinaties | |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 12:10 |
Groentesoep en boerenbeschuiten met port salut. | |
klaasweetalles | woensdag 31 oktober 2018 @ 12:14 |
wat zijn boerenbeschuiten | |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 12:26 |
Goeie vraag, ik heb er ook nog nooit over gehoord. | |
manny | woensdag 31 oktober 2018 @ 12:53 |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:21 |
Maar wat is de historie? | |
mascara-klodder | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:28 |
Ze zijn gewoon erg lekker en smaakvol. Ik heb btw altijd de donker volkoren. Oh en ze vullen ook nog. Gewone beschuiten vind ik maar saai nu en koop ik dus nooit meer | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:29 |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:46 |
Haha die heb ik nu ook. Zijn erg voedzaam. Maar ik vind de meerzaden beschuit (gewoon formaat) van Bolletje ook erg lekker. | |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:47 |
Nu lekkere mandarijntjes van de markt. | |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:47 |
Maar wat ik niet snap, waarom worden ze in plastic verpakt en niet gewoon in een papieren, kartonnen kokertje zoals gewoon beschuit? Waar is dat eigenlijk voor? | |
Isabeau | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:48 |
Die zijn ook erg lekker Met kaas of aardbeien | |
Isabeau | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:49 |
Marketing, Sigaartje | |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 13:50 |
Ja, daar was ik al bang voor, maar wel slecht voor het milieu. Maar goed, daar kan ik een hele discussie over wijden (verpakking), maar dat hoort niet in dit topic, dus terug ontopic. Ik kan wel zeggen verpakking in papier, maar om papier te maken dat is ook weer zoiets wat... | |
Lucky_Strike | woensdag 31 oktober 2018 @ 14:30 |
Een overheerlijk kliekje van gisteren: spaghetti met venkel, tomaat, chiligarnalen en walnoot | |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 14:31 |
Ze zijn groter dus passen ook niet in een beschuitbus. Zo'n verpakking die ze nu hebben heeft een sluitclip zodat je het gewoon zo kunt bewaren. | |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 14:32 |
Precies | |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 14:33 |
Ah, op die wijze. | |
manny | woensdag 31 oktober 2018 @ 14:35 |
Bakker had zijn graan niet fijn genoeg gemalen en per abuis toch de beschuitmaak machine aangezet. Tot zijn grote verbazing verkocht het ook nog. Toen een eco concept er omheen bedacht en voila. Dus net als die melkboer die bedorven melk verkocht en daarmee Karnemelk heeft uitgevonden. Of die kok die zijn steaks te lang had gebakken en toen de term "well done" heeft bedacht. | |
Sigaartje | woensdag 31 oktober 2018 @ 14:42 |
Aha. Zo leer je nog eens wat. | |
mascara-klodder | woensdag 31 oktober 2018 @ 15:06 |
De beschuitbus van Mepal passen ze in | |
Karzai | woensdag 31 oktober 2018 @ 15:18 |
Vandaag koffie huzaren slaatje, salami worstje banaan, boterhammen oude kaas nu mini pizzaatje vanavond kliekje van moeders Indonesies hapje groente, kip, rijst en kreeg een pakket ingredienten mee zodat ik haar goddelijke satesaus na kan maken | |
klappernootopreis | woensdag 31 oktober 2018 @ 15:26 |
op; het moment een mini stroopwafel bij de koffie.. | |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 15:55 |
die ken ik niet Trek! Zit aan de kaaskoekjes | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:03 |
Niks mis mee. Steak uiteraard ‘rare’. Zoals een echte fijnproever zijn steak eet. [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 31-10-2018 16:04:25 ] | |
FANN | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:21 |
Broodje brie met roomboter, komkommer, rucola en honingdressing | |
emmyemmy2 | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:39 |
Heb je die steak samen met de broccoli gekookt ofzo | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:41 |
Steak bak ik liever in de koekenpan. Zou koken beter zijn? | |
emmyemmy2 | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:42 |
Hij is zo grauw. Zet de volgende keer eens je vuur hoger en verwarm je pan meer van te voren | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:44 |
Omdat hij maar 30 sec per kant in de pan ligt. Ik blief mijn steak rare. | |
emmyemmy2 | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:45 |
Dat snap ik, maar als je je pan warmer maakt krijg je alsnog een korst. Nu ziet ie er uit alsof je hem hebt ondergedompeld in kokend water. | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:47 |
Pannetje was gloeiend heet. M’n kookplaat had ik op volgas gezet. Heter dan dit kan hij niet. | |
emmyemmy2 | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:48 |
Dan doe je iets fout | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 16:51 |
Ik doe heel veel fout in m’n leven, maar ik ben nooit te beroerd om van m’n fouten leren en een beter mens te worden. | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:22 |
Dit is vast en zeker wagyu . | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:24 |
Deze had m’n moeder voor me gebracht van de slager. Helaas geen wagyu. Wat vind jij van de korst? En je mag eerlijk zijn, want dat kunnen vrienden gewoon tegen elkaar zijn. | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:26 |
Inderdaad wel een beetje matig, maar als jij het zo lekker vind, wie ben ik dan om er wat van te zeggen. | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:27 |
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai. | |
golfer | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:27 |
Straks: gebakken tongscharfilets met daarbij geroosterde tijgergarnalen, basmatirijst en een salade van mango, ananas en komkommer met een oosterse dressing. | |
golfer | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:28 |
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop. | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:30 |
Ik zal hier naar gaan kijken. Bedankt voor de tip. | |
#ANONIEM | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:30 |
Inderdaad heter bakken, of andere boter/olie gebruiken. Dit kan ook. | |
LPFAN | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:40 |
Rijstsalade met paprika, erwtjes, kipfiletreepjes mais en stukjes kaas. | |
maily | woensdag 31 oktober 2018 @ 17:46 |
Zelfbelegpizza, met champignons, ham, tomaat, kaas en basilicum. | |
borisz | woensdag 31 oktober 2018 @ 18:48 |
FutureFairytale | woensdag 31 oktober 2018 @ 22:04 |
Dat is een tijd geleden voor mij; rijstsalade Heb vanavond voor t eerst sinds zo'n 17 jaar weer cassoulet gegeten Was vroeger m'n lievelingseten maar m'n moeder was ineens het recept kwijt. En nu vond ze em ineens weer Nu thee en plak snijkoek. | |
uniekhoorn | woensdag 31 oktober 2018 @ 23:15 |
Wat leuk en klinkt heerlijk. Boerenkool stamppot met spekjes en rookworst Nu niks. Lig al heerlijk in bed | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2018 @ 08:06 |
Koffie | |
klappernootopreis | donderdag 1 november 2018 @ 09:49 |
Penne Pasta met spinazie, basilicum en spekjes. Morgen Burrito's (zwarte bonen liggen al te weken in een pannetje) | |
mascara-klodder | donderdag 1 november 2018 @ 11:08 |
Ontbijt: thee en yoghurt met cruesli en noten Lunch: omelet met uitgebakken ontbijtspek en champignons + een smoothie van yoghurt, jus d’orange en bosvruchten | |
anndb | donderdag 1 november 2018 @ 11:23 |
Net broodje kingkrab op. Vanavond Saffraan risotto met stukje gebakken scholfilet erop. | |
klaasweetalles | donderdag 1 november 2018 @ 11:27 |
ik heb trek in dit vandaag | |
klaasweetalles | donderdag 1 november 2018 @ 11:28 |
Jij heb veel tijd over zeker | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2018 @ 12:21 |
Saffraan risotto? Doe maar duur. | |
emmyemmy2 | donderdag 1 november 2018 @ 12:31 |
Broodje rosbief. Met kaneel. Want ik dacht dat ik de zwarte peper had gepakt. Jammie. | |
uniekhoorn | donderdag 1 november 2018 @ 12:37 |
Nu zelfgemaakte kippensoep met kippenlevertjes Straks een bak kwark met kakifruit Vanmiddag hapjes Vavonnd uit eten, geen idee waar.. Vind ik jammer, mag graag alvast het menukaart zien | |
Bienelientjee | donderdag 1 november 2018 @ 12:49 |
Koffie Vanavond zelf een pasta saus maken voor 4 cheese tortellini (pasta niet zelfgemaakt ) | |
Sigaartje | donderdag 1 november 2018 @ 12:56 |
En wat mag dat zijn? | |
klaasweetalles | donderdag 1 november 2018 @ 13:20 |
Tjauw min chinese bamie met vlees en groente Chinese bami is wat dunner dan bijvoorbeeld spaghetti | |
maily | donderdag 1 november 2018 @ 13:24 |
| |
Atak | donderdag 1 november 2018 @ 14:30 |
Zelfgemaakte Gyoza gegeten. :8 | |
Sigaartje | donderdag 1 november 2018 @ 14:33 |
Ik hou het vanavond bij een snerwtensoepje. | |
Sigaartje | donderdag 1 november 2018 @ 14:38 |
Eigenlijk moet er roggebrood met katenspek bij. En pannekoeken na. | |
mascara-klodder | donderdag 1 november 2018 @ 15:05 |
Vnv bloemkool, aardappels en een bal gehakt | |
Sigaartje | donderdag 1 november 2018 @ 15:06 |
Grappig, ik was boodschappen aan het doen en ze hebben bij AH Curryworst met saus, in het klassieke Duitse bakje. Ik heb er eentje gekocht, ga ik in het weekend proberen bij het voetbal. Kan geen kwaad toch? | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2018 @ 15:10 |
Nee, maar ik vond het niet zo'n succes. Volgens mij is dit gemaakt met bockworst ipv braadworst, dus het is niet echt te vergelijken met het echte werk. Verder wel goed weg te krijgen. OT: Ik heb een restje chinees op. Vanavond koken voor 9 man, moet alleen nog bedenken wat Edit: Ik bedoelde deze, maar volgens mij is het precies hetzelfde. Alleen die verkopen ze bij de Coop. maar als Duitsers het zelf al met de verkeerde worst doen heb ik er geen goed gevoel bij. Er staat ook bij ''met echte Meica curryworst'' Meica verkoopt dat heul niet [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2018 15:18:18 ] | |
Karzai | donderdag 1 november 2018 @ 15:31 |
Zal geen kwaad kunnen denk ik, ben benieuwd naar de recensie vanavond eet ik gebakken spruitjes met spekjes, eendenborst en aardappelen | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2018 @ 15:56 |
Kiwi. | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2018 @ 16:01 |
Aansluitend een Glenfiddich single malt. | |
FutureFairytale | donderdag 1 november 2018 @ 16:05 |
Denk dat het broodje kingkrab duurder is. | |
FutureFairytale | donderdag 1 november 2018 @ 16:07 |
Oooh! Zelfgemaakt ook, goed zeg Ik kan hier denk echt heeeel veel van op Lunch was kip noedelsoep. | |
golfer | donderdag 1 november 2018 @ 16:07 |
Vanavond: ramesmaaltijd van de Toko. | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2018 @ 16:08 |
Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben, maar als je ziet wat een gram saffraan kost, dan val je steil achterover. Gelukkig heb je er ook niet zo veel van nodig. Hoe dan ook een lekkere maaltijd. | |
FutureFairytale | donderdag 1 november 2018 @ 17:07 |
Nu een plak zelfgemaakte appelcake Vanavond hachee met zowel stoofvlees als gehaktballetjes | |
Sarabi | donderdag 1 november 2018 @ 17:08 |
Ziet er goed uit Wil ik binnenkort ook eens gaan proberen Nog tips? | |
realAIVD | donderdag 1 november 2018 @ 17:26 |
Och wat heerlijk, ze ziet er trouwens prachtig uit! Wat was de vulling? en heb je ze alleen in sojasaus gedipt, of zit er iets anders in dat bakje? | |
Atak | donderdag 1 november 2018 @ 17:39 |
Garnalen. Als saus heb ik alleen sojasaus gebruikt. | |
Atak | donderdag 1 november 2018 @ 17:41 |
Doorgaans bakken ze alleen de onderkant. Ik vind het lekker om alle kanten aan te bakken en dan pas water bij te doen. | |
realAIVD | donderdag 1 november 2018 @ 17:41 |
Hey, dat is leuk! en ja, dan is alleen sojasaus ook best een goede keuze. | |
Atak | donderdag 1 november 2018 @ 17:41 |
Deeg was kant en klaar though. Ik wil ook een keertje het deeg zelf maken. | |
Prego | donderdag 1 november 2018 @ 18:23 |
Restjes erwtensoep van eergisteren. Nu pils | |
mascara-klodder | donderdag 1 november 2018 @ 20:00 |
Thee en kikkers en muizen | |
FutureFairytale | donderdag 1 november 2018 @ 23:16 |
Sour cream ribbelchips | |
mascara-klodder | vrijdag 2 november 2018 @ 07:31 |
Thee, jus d’orange en kwark met cruesli, noten en frambozen | |
FutureFairytale | vrijdag 2 november 2018 @ 12:56 |
2 Kiploempia's met pittige saus en stukje kibbeling. | |
Arizona | vrijdag 2 november 2018 @ 13:03 |
Stokbroodje brie! | |
klappernootopreis | vrijdag 2 november 2018 @ 15:14 |
vanavond: Burrito's .. vannacht word ik dus weer eens van bed geschopt omdat ik gore scheten uit mijn achterste laat roffelen.. | |
Karzai | vrijdag 2 november 2018 @ 15:41 |
ik heb honger, tjauw min moksi meti en baka bana met pindasaus besteld | |
Hallojo | vrijdag 2 november 2018 @ 15:57 |
Broodje bal, broodje tartaar speciaal en een patatje speciaal | |
uniekhoorn | vrijdag 2 november 2018 @ 18:38 |
Spruitjes met spekjes, gepofte kastanjes en gebakken biefstuk met champignons Morgen weer eens uit eten en na de kwalificatie world cup schaatsen | |
#ANONIEM | vrijdag 2 november 2018 @ 19:00 |
Je favo pizza tent? OT: 2 kiwi’s. | |
gargamelnl | vrijdag 2 november 2018 @ 20:09 |
Zo lekker. Iemand die gehaktballen van de slager over had van het werk, die de hele dag in de jus hebben lopen pruttelen en het restant in een emmer mee neemt naar de wekelijkse borrelavond. Niet goed te zien, maar er zitten nog 7 ballen in de jus. Soms kan simpel zo lekker zijn.. | |
foodlover | vrijdag 2 november 2018 @ 20:50 |
Fettuccine met champignons, ui, spek, wat room en peterselie. Nu rosé met wat paprika ribbelchips. | |
Muck | vrijdag 2 november 2018 @ 22:26 |
Quiche met champignons, ui, beenham en kaas. Kliekjes verwerkt | |
#ANONIEM | vrijdag 2 november 2018 @ 22:36 |
Klinkt lekker. | |
AMAR420 | zaterdag 3 november 2018 @ 09:10 |
Broodjes knakworst voor ontbijt..jawel | |
mascara-klodder | zaterdag 3 november 2018 @ 11:21 |
Ontbijt: was thee en smoothie van yoghurt, jus d’orange, aardbei, framboos en banaan. Lunch wordt boerenbeschuit met belegen kaas, toast met komijnekaas en verse jus d’orange. Vanavond uiteten met een vriendin | |
Karzai | zaterdag 3 november 2018 @ 12:02 |
griekse yoghurt met blauwe bessen en ham/kaas tosti vanmiddag 2 harinkjes en toast met tonijnsalade, biertje erbij vanavond ribkarbonade met gebakken aardappelen en sperziebonen | |
Sigaartje | zaterdag 3 november 2018 @ 12:34 |
Mini cheeseburgers van AH huismerk. Zo wat zij die lekker zeg! Had ik nooit verwacht! Ik dacht het zal wel, maar echt toppertje. Ik heb ze gegeten met knoflooksaus. | |
maily | zaterdag 3 november 2018 @ 16:46 |
Bitterballen | |
Bienelientjee | zaterdag 3 november 2018 @ 16:49 |
Taco's vanavond | |
uniekhoorn | zaterdag 3 november 2018 @ 16:50 |
Patat overgoten met fritessaus. | |
#ANONIEM | zaterdag 3 november 2018 @ 17:24 |
Patat oorlog, frikandel speciaal en een kaassouflé. Half liter melk. | |
kipje1234 | zaterdag 3 november 2018 @ 17:46 |
dadelijk roergebakken spruitjes met tofu en sobanoodles, met hoisinsaus | |
emmyemmy2 | zaterdag 3 november 2018 @ 19:18 |
Soortvan thaise curry noodlesoep ofzo. Met garnalen en een flinke berg koriander | |
SoS87 | zaterdag 3 november 2018 @ 22:30 |
Stamppot zuurkool eerder vanavond. Zojuist kippenvleugels en turkse rijst besteld. | |
golfer | zaterdag 3 november 2018 @ 23:16 |
Gegeten bij Petossi in Haarlem (https://www.petossi.nl/). Van de winnaar van de eerste Nederlandse Masterchef, Bart van Berkel. Verslag volgt morgen. | |
Pietverdriet | zaterdag 3 november 2018 @ 23:18 |
Heerlijk gegeten bij Le Chagrin de Pierre a la Viennois, gerund door een zeer ervaren kok van de wat oudere garde. Vooraf een driedubbel getrokken runderbouillon met een eidooier erin, daarna als hoofdgerecht een in bouillon gepocheerd staartstuk met een mierikswortel roomsaus met haricots verts en roseval aardappels in roomboter met peterselie. Als dessert een herrencreme (rumcreme) met gehakte bittere chocolade. Hierbij dronken we een prachtige soave classico en daarna likeuren met espresso Klassiek Weense keuken in een heel rustige maar zeer gezellige huiskamer atmosfeer. Bediening was er precies wanneer hij nodig was en onzichtbaar wanneer niet. De keuken maakte het perfect zoals we het verwachte en in royale portie. Erg prettig gezelschap van goede vrienden en de honden lagen rustig te slapen. | |
uniekhoorn | zaterdag 3 november 2018 @ 23:40 |
Chinees buffet en het was heelijk | |
SoS87 | zaterdag 3 november 2018 @ 23:45 |
Zal ik zo ook nog Grieks bestellen? | |
Prego | zondag 4 november 2018 @ 01:16 |
dat klinkt als een heerlijke avond OT: een wodka vanille als slaapmuts | |
#ANONIEM | zondag 4 november 2018 @ 01:23 |
Honden meenemen naar een restaurant | |
Sigaartje | zondag 4 november 2018 @ 08:35 |
Ontbijt Groentesoep met een broodje kaas. | |
Lucky_Strike | zondag 4 november 2018 @ 09:25 |
Pierre | |
#ANONIEM | zondag 4 november 2018 @ 09:37 |
Koffie | |
kipje1234 | zondag 4 november 2018 @ 11:54 |
heb je een lintworm ofzo? | |
kipje1234 | zondag 4 november 2018 @ 11:55 |
vanochtend havermout met pruimen en rozijnen zojuist druiven en een speculaasje en veel thee | |
#ANONIEM | zondag 4 november 2018 @ 12:15 |
Broodje cervelaatworst | |
Karzai | zondag 4 november 2018 @ 12:54 |
vanochtend eitje met spek en yoghurt met blauwe bessen vanmiddag kipsate met een stokbroodje vanavond erwtensoep | |
FutureFairytale | zondag 4 november 2018 @ 13:11 |
Mandarijnen, handje kleine kruidnootjes en thee. Vanmiddag een tosti met brie, tomaat en basilicum. Vanavond kipkarbonades met groenten uit de oven, rösti en rauwe witlofsalade. Toe aardbeiensoep met bolletje ijs en verkruimelde koek. | |
FutureFairytale | zondag 4 november 2018 @ 16:21 |
Lunch werd groentesoep met broodje paturain en 2 mandarijnen. Vanavond wijzigt toetje ook; worden appelroosjes met vanille-ijs. | |
golfer | zondag 4 november 2018 @ 18:35 |
Verse spaghetti met een saus van wildfond met het binnenste van runderworsten, shii-takes, ui, rode peper, rozemarijn, prei en wat paprika. | |
Prego | zondag 4 november 2018 @ 18:57 |
dat klinkt lekker Hier een vegetarische Subway, wat een geld voor brood met wat groenten Nu pils omdat vrij morgen | |
Sigaartje | zondag 4 november 2018 @ 19:29 |
Hamburger met Beyerlander ovenfrites (die is trouwens verrassend goed) | |
SoS87 | zondag 4 november 2018 @ 21:09 |
Ik had vanochtend koffie en brinta. Zuurkool met worst van gisteren als lunch. Nu zo Chinees. Moet nog kiezen. Babi pangang, foe yong hai of tausi kai. Of van alles wat. Het staat op het aanrecht te wachten. | |
SoS87 | maandag 5 november 2018 @ 00:41 |
Een glas rode wijn. | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 06:44 |
Koffie | |
vinnypassy | maandag 5 november 2018 @ 09:54 |
Nog van gisteren, toen ik een dikke hamburger had gemaakt: Brioche, mayo, rucola, bacon, half-om-half (met iets venkelzaad, knoflook- en uienpoeder), kaas (pizzakaas en pecorino), gekarameliseerde ui, peterselie en ketchup. | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 10:12 |
Koffie en broodje kaas | |
Vitwiz | maandag 5 november 2018 @ 10:28 |
2 witte boterhammen met pure chocolade vlokken. En nu een cappuccino. | |
FutureFairytale | maandag 5 november 2018 @ 11:49 |
Skyr met mandarijn. Vanmiddag soep uit de kantine en boerenbeschuiten met selderiesalade. | |
Prego | maandag 5 november 2018 @ 12:05 |
Tartiflette | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 13:35 |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 13:38 |
Is dat een Wagyu rookworst? Ik heb trouwens gister boerenkool gegeten, vanavond rendang [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-11-2018 13:38:18 ] | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 13:47 |
Het zal je niet verbazen, maar dat is idd een wagyu rookworst. Zie je de marmering van de worst? Heerlijk! Maak jij de rendang zelf of rij je op en neer naar de toko? | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 13:50 |
Ik maak het zelf met boemboe van de toko | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 13:52 |
Ik twijfel er niet aan dat dat een lekker maaltje wordt. | |
klappernootopreis | maandag 5 november 2018 @ 14:01 |
vandaag: Ribkarbos' en gefrituurde krielaardappeltjes met tuinbonen. | |
FutureFairytale | maandag 5 november 2018 @ 14:56 |
Nu biscuitjes en thee. Vanavond een pie gevuld met stoofvlees. | |
golfer | maandag 5 november 2018 @ 15:47 |
Stukje pittige Unox-rookworst. | |
golfer | maandag 5 november 2018 @ 20:09 |
Gehaktballen (librijemethode), kruimige aardappels, jonge bladsla. | |
FANN | maandag 5 november 2018 @ 20:28 |
zit daar kaas doorheen ofzo? | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2018 @ 20:30 |
Mosterd, voor de finishing touch. Iemand anders even nieuwe openen aub. [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 05-11-2018 20:30:33 ] |