abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182441418
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 10 oktober 2018 20:29 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]
Heb je weer wat over? :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182441532
quote:
0s.gif Op woensdag 10 oktober 2018 21:39 schreef MaLo het volgende:
spinazie met aardappels en een runderlapje is mijn lievelingseten O+

Ot: we hadden afhaalchinees. Vind ik niks aan. De soep was wel heel lekker.
Vind gewone afhaalchinees ook niet zoveel aan. Te zoet. De nasi en bami vind ik eigenlijk het lekkerst.
Maar echte Chinees als bv Pekingeend of Dim Sum behoort wel tot mijn favoriete eten O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182445290
nu eerst koffie c_/

en daarna havermout, amandelen, blauwe bessen en amandelmelk
pi_182445304
registreer om deze reclame te verbergen
Koffie c_/
Zonder wrijving geen glans
  donderdag 11 oktober 2018 @ 07:36:11 #280
94257 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_182445434
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 07:20 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Koffie c_/
c_/
pi_182447030
quote:
1s.gif Op woensdag 10 oktober 2018 22:06 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Heb je weer wat over? :9
Ik heb alleen 1/3 kunnen opeten. :')
pi_182447148
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 09:56 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik heb alleen 1/3 kunnen opeten. :')
of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigen :Y)

Goeiemorgen. Begonnen met skyr.
Zo wat dropjes.

Vanmiddag meerzaden beschuiten met zachtgekookte eitjes.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182447303
quote:
1s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 10:03 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigen :Y)


Wat heb je zelf aan te bieden? :@

quote:
Vanmiddag meerzaden beschuiten met zachtgekookte eitjes.
Zaden heb ik altijd op voorraad. :@

[ Bericht 16% gewijzigd door Atak op 11-10-2018 10:20:47 ]
pi_182447459
Ontbijt op mijn zonovergoten balkon met uitzicht op zee was toast met ham, toast met chorizo, vruchtenyoghurt, jus d’orange en thee O+
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_182449484
Boterhammen met ham :')
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
pi_182449489
Oja, lunchtijd, kaiserbroodje met chocopasta
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_182449624
quote:
1s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 09:56 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik heb alleen 1/3 kunnen opeten. :')
Een kleine maag hebben. :')
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_182449790
Mini-baguette met chorizo
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  donderdag 11 oktober 2018 @ 12:48:08 #289
115121 MaLo
#neverforget
pi_182449924
Broodje met gebakken ei en broodje met speculaasjes :9
Twente O+
pi_182450058
Spaghetti met kip en pindasaus
We can’t all, and some of us don’t. That’s all there is to it.
pi_182450098
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 12:54 schreef Sicstus het volgende:
Spaghetti met kip en pindasaus
gadverdegadver

is daar ook een naam voor?, 'spaghetti oorlog' ofzo?
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_182450216
ik heb volgens mij de beste truuk voor huisgemaakte pindasaus gevonden

die pindakaas kopen zonder toevoegingen, 100% pinda, zonder palmolie, of verdikkingsmiddelen en extra suikers

als je van die standaard pindakaas van calve ofzo, pinda saus maakt met wat water sojasaus knoflook en peper
dan smaakt de eerste hap lekker, maar al snel wordt het nogal heftig en valt het als een steen op je maag
ik denk de palmolie

maar met die 100% pinda pindakaas lukt het wmb wel
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_182450885
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 13:01 schreef christmastsunami het volgende:
ik heb volgens mij de beste truuk voor huisgemaakte pindasaus gevonden

die pindakaas kopen zonder toevoegingen, 100% pinda, zonder palmolie, of verdikkingsmiddelen en extra suikers

als je van die standaard pindakaas van calve ofzo, pinda saus maakt met wat water sojasaus knoflook en peper
dan smaakt de eerste hap lekker, maar al snel wordt het nogal heftig en valt het als een steen op je maag
ik denk de palmolie

maar met die 100% pinda pindakaas lukt het wmb wel
Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uit
ot broodje haring met ui en zuur en een heineken
pi_182450920
Vanavond schnitzel met gebakken aardappeltjes en tuinerwtjes
toe chocolade toetje
pi_182451051
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 13:31 schreef Karzai het volgende:

[..]

Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uit
ot broodje haring met ui en zuur en een heineken
ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja saus
ik ben me laatst rot geschokken toen , de keuringsdienst v waarde' ff een aantal merken liet onderzoeken

ik dacht dat ik wist waarover ik het wist over sojasuas, ik kan altijd het mis gehad hebben

er zijn een paar dingen die me niet bevallen

1 traditioneel mengt men die gefermenteerde bonen met tarwe?, dat is probleem 1
ik wil weten of het waar is dat soja saus traditioneel gemengt werd met tarwe

2 dat versnelde proces mbv zoutzuur

3 hoe en wie en wat , beschrijft het produktie proces

en denk je misshien wat zeur je nou, nou ik vind dat pindasaus met een liter consumptie gewoon mogelijk is
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_182451126
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 13:39 schreef christmastsunami het volgende:

[..]

ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja saus
ik ben me laatst rot geschokken toen , de keuringsdienst v waarde' ff een aantal merken liet onderzoeken

ik dacht dat ik wist waarover ik het wist over sojasuas, ik kan altijd het mis gehad hebben

er zijn een paar dingen die me niet bevallen

1 traditioneel mengt men die gefermenteerde bonen met tarwe?, dat is probleem 1
ik wil weten of het waar is dat soja saus traditioneel gemengt werd met tarwe

2 dat versnelde proces mbv zoutzuur

3 hoe en wie en wat , beschrijft het produktie proces
ik heb die aflevering ook gezien ja :D
Ik heb dit flesje in mijn keukenkastje staan
mee-chun-best-soy-sauce-mee-chun-250-ml.jpg
staat een indrukwekkende Europacup op
Vind hem wel lekker
pi_182451304
Maar hoe die geproduceerd is, is niet duidelijk
pi_182451398
Beste ketjap haal ik bij de surinaamse toko dat is zeker niet met zoutzuur gemaakt
pi_182451416
wat is trouwens het verschil tussen ketjap en sojasaus?
pi_182451463
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 13:59 schreef Karzai het volgende:
wat is trouwens het verschil tussen ketjap en sojasaus?
ketjap is het 'indonesische' woord/gramatica
meer niet
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')