Is al op Haagsquote:
Was het lekker?quote:Op zondag 30 september 2018 14:14 schreef Blue_note het volgende:
[..]
Is al op Haags
Voordeel van eten met stokjes is wel dat je met de andere hand kunt FOK!ken.
Of je ballen toucheren.
Mwah. Ben te verwend op het gebied van Sushi.quote:
Hij was weer lekkerquote:
Want dat kan niet als je met een vork je sushi eet?quote:Op zondag 30 september 2018 14:14 schreef Blue_note het volgende:
[..]
Is al op Haags
Voordeel van eten met stokjes is wel dat je met de andere hand kunt FOK!ken.
Of je ballen toucheren.
Vork en sushiquote:Op zondag 30 september 2018 20:23 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Want dat kan niet als je met een vork je sushi eet?
Klinkt goed! Waar haal je die?quote:Op maandag 1 oktober 2018 15:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Zakje 'fire' amandelen
De pittigste amandelen die er zijn. Met de smaak van fire noodles
Wah Nam Hong (toko). Zitten op meerdere locaties in R'dam en Den Haag. Wasabi erwten zijn ook lekker ja!quote:Op maandag 1 oktober 2018 17:55 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Klinkt goed! Waar haal je die?
Zelf net een blikje wasabi-erwten gehaald bij de toko, heerlijk!
Vanavond gestoomde krieltjes in de schil, gewokte broccoli en bloemkool en een pot kipgehaktballetjes in piri piri saus van AH (nieuw in het assortiment, dus dat moet getest)
Als ik kipgehaktballetjes in tomatensaus maak, zijn die balletjes ook zacht. De structuur van kipgehakt is volgens mij gewoon anders dan bijvoorbeeld rundergehakt. Dat is veel steviger.quote:Op maandag 1 oktober 2018 19:29 schreef realAIVD het volgende:
Ah ja, die hebben we hier in Utrecht niet...nou ja, ik schrijf het wel op voor het geval ik weer eens in Rotjeknor of The Hague ben, haha.
De balletjes waren...klein en een beetje (te) zacht, de saus was best goed te doen (dat had ik eigenlijk niet verwacht), het geheel was zeker niet vies. Ik hou teveel van koken om vaak dit soort potjes-oplossingen te kiezen, maar het is vast niet voor het laatst (er is ook een variant in satesaus die ik zeker wel zal gaan proberen)
voor de duidelijkheid, ik had het nu over dit product:
https://www.ah.nl/product(...)lletjes-in-piri-piri
Zelf gemaakt|?quote:Op dinsdag 2 oktober 2018 21:02 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dat was werkelijk een heerlijk erwtensoepje. Zeer smakelijk.
Ach ja, dat kan inderdaad de reden zijn, ik gebruik zelf eigenlijk nooit kipgehakt.quote:Op dinsdag 2 oktober 2018 18:38 schreef Smallish het volgende:
[..]
Als ik kipgehaktballetjes in tomatensaus maak, zijn die balletjes ook zacht. De structuur van kipgehakt is volgens mij gewoon anders dan bijvoorbeeld rundergehakt. Dat is veel steviger.
Nee, van de slager. Kan ik twee dagen van eten. Erg goed gevuld!quote:
geen idee ben niet thuis in de Aziatische keuken, vind het heerlijk maar kan het niet zelf makenquote:Op woensdag 3 oktober 2018 11:13 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond Phat Phrik Khing met tofu, sperziebonen en rijst,
naar dit recept maar dan wel met Thaise rode curry pasta uit een zakje/potje/whatever, want het moet vanavond wel makkelijk.
https://www.seriouseats.c(...)ry-vegan-recipe.html
Ik heb totaal geen ervaring met rode curry pasta's, heeft iemand een favoriet, of is het allemaal bagger?
AH zou een eigen boemboe hebben, een pasta van conimex en een pasta van blue elephant, daarnaast kom ik vandaag nog wel langs een toko, dus eventuele andere merken om naar te speuren zijn ook welkom.
Iemand?
Ik waardeerde mijn moeders kookkunsten ook later, er is hoopquote:Op woensdag 3 oktober 2018 11:15 schreef Goitske het volgende:
Ik val van mijn stoel van verbazing. De oudste (bijna 6) mama vandaag zouden we eten wat ik wil hè? Ik wil stamppot die met wortels
Vrijwillig groente eten dat is ook voor het eerst
Dus dan eten we naar hutspot
En dat op 3 oktoberquote:Op woensdag 3 oktober 2018 11:15 schreef Goitske het volgende:
Ik val van mijn stoel van verbazing. De oudste (bijna 6) mama vandaag zouden we eten wat ik wil hè? Ik wil stamppot die met wortels
Vrijwillig groente eten dat is ook voor het eerst
Dus dan eten we naar hutspot
ik waardeer nog steeds niet mijn vaders/moeders kookkunst. Gelukkig heb ik een schoonmoeder die wel kan koken en blijkbaar heb ik zelf ook aanleg om te koken/bakken. Ben vast geadopteerd kan niet andersquote:Op woensdag 3 oktober 2018 11:46 schreef Karzai het volgende:
[..]
Ik waardeerde mijn moeders kookkunsten ook later, er is hoop
liefst toko maar in de supermarkt kun je Asli of Kumar's pakken.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 11:13 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond Phat Phrik Khing met tofu, sperziebonen en rijst,
naar dit recept maar dan wel met Thaise rode curry pasta uit een zakje/potje/whatever, want het moet vanavond wel makkelijk.
https://www.seriouseats.c(...)ry-vegan-recipe.html
Ik heb totaal geen ervaring met rode curry pasta's, heeft iemand een favoriet, of is het allemaal bagger?
AH zou een eigen boemboe hebben, een pasta van conimex en een pasta van blue elephant, daarnaast kom ik vandaag nog wel langs een toko, dus eventuele andere merken om naar te speuren zijn ook welkom.
Iemand?
quote:Op woensdag 3 oktober 2018 11:44 schreef Karzai het volgende:
[..]
geen idee ben niet thuis in de Aziatische keuken, vind het heerlijk maar kan het niet zelf maken
Mijn moeder haalt wel eens zo'n potje curry, weet het merk niet, niet van conimex in elk geval wel van AH
Dank voor de tips Karzai en FF,quote:Op woensdag 3 oktober 2018 12:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
liefst toko maar in de supermarkt kun je Asli of Kumar's pakken.
quote:
quote:Op woensdag 3 oktober 2018 16:01 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Makreel met crackers, sambal oelek en peper. Heb het grootste deel van de makreel nog over, die gooi ik vanavond naar binnen.
dat ziet er heerlijk uit!quote:Op woensdag 3 oktober 2018 19:46 schreef realAIVD het volgende:
Oke, m'n Phat Phrik Khing met tofu en sperziebonen is prima gelukt....het begon allemaal niet zo pittig, maar eindigde met een brandende tong, haha, dus ik ga nu een biertje zoeken om de boel te blussen ;-)
[ afbeelding ]
Dank, het was ook echt lekker,quote:
Ziet er top uit!quote:Op woensdag 3 oktober 2018 19:46 schreef realAIVD het volgende:
Oke, m'n Phat Phrik Khing met tofu en sperziebonen is prima gelukt....het begon allemaal niet zo pittig, maar eindigde met een brandende tong, haha, dus ik ga nu een biertje zoeken om de boel te blussen ;-)
[ afbeelding ]
Goed dat je het zegt! Ik heb nog een donut in de kast Was die alweer vergetenquote:Op woensdag 3 oktober 2018 21:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er top uit!
Ik at vnv een halve pizza ham & champignons en een halve pizza salami. Toe een donut.
Nu limonade.
Was voor mij alweer ruim een jaar geleden dat ik er een had. Best lekker zo nu en dan .quote:Op woensdag 3 oktober 2018 22:09 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Goed dat je het zegt! Ik heb nog een donut in de kast Was die alweer vergeten
bij ons op werk ging de grill aan want er waren ongelooflijk veel kippenbouten en drumsticks over. Heb 1,5 grote kippenbout en 2 drumsticks geluncht dus dierendag was niet gelukt voor mijquote:
Hoe was de spaghetti?? Heb jij het recept nog zo voorhanden??quote:Op donderdag 4 oktober 2018 20:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Kopje thee en mini speculaaskoek
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |