abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 5 september 2018 @ 18:16:58 #151
398472 goed_volk
kan tegen een grapje
pi_181709197
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 12:49 schreef Draconian het volgende:
In ieder geval woont ze dus weer thuis met 3 honden en 2 vogels.
Dit begrijp ik totaal niet. Eens uit huis, blijft uit huis. Ze moet voor zichzelf zorgen. En als ze niet kunnen samenwonen, wat doet die kerel dan in jouw huis? Allebei eruit schoppen.
Ik gok dat geen van bieden ook bijdraagt in de kosten..?

-edit- ander idee, zonder hele topic doorgelezen te hebben; als jij en je vrouw nou gewoon in zijn huis gaan zitten? Dan ben je er toch uit?

-edit 2- topic ff snel doorgescrold. Vervang de sloten en trap ze eruit.
Hier schreef Dagoduck: Zeer goede FiPo.
Hier denkt katindeboom dat ik eigenlijk Braddie ben, maar die ben ik natuurlijk niet.
Hier liet ik CherryOnTop haar beeldscherm onder spugen
pi_181709338
@TS: leuk dat je denkt dat je dochter je beste vriendin is (als ik andere topics van je lees). Maar zo te zien is ze vooral een parasiet die al haar hele leven haar zin krijgt van pappa en mamma, en daarom geen idee heeft hoe het echte leven in elkaar steekt.
En, gezien je posts hier, vol ideeën en intenties maar zonder daden, ga jij haar daar ook niet mee helpen.

Man up, ga de confrontatie aan en stel eens wat echte harde eisen. Waarbij ze de pijn voelt als ze zich daar niet aan houdt. Gezien de be-lach-e-lijke situatie bij jullie thuis zijn er best wat zaken te verzinnen die niet bovenmenselijk zwaar zijn voor de gemiddelde burger, maar voor haar wel eens een eye opener kunnen zijn.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 5 september 2018 @ 19:11:37 #153
478185 PiyeReloaded
Still the king of Kush
pi_181710751
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:06 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Kostgeld is nog steeds geen reden iemand 5 van de 7 dagen per week in huis te nemen en er automatisch van uit te gaan dat die gewoon mee mag eten?
En toch werkt het zo dat als mensen ergens voor betalen ze zich minder bezwaard voelen, 'want ik betaal er toch voor'? Bovendien is dat ook niet geheel onterecht. Als je betaalt om ergens te wonen, dan mag je ook verwachten dat je gewoon gasten mag uitnodigen. Als het bedrag niet toereikend is, dan moet je maar meer geld vragen. Dat lost TS zijn probleem echter niet op, want het probleem is juist dat zijn woongenot bedorven wordt, niet dat hij daar te weinig geld voor krijgt.
pi_181711044
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 19:11 schreef PiyeReloaded het volgende:

[..]

En toch werkt het zo dat als mensen ergens voor betalen ze zich minder bezwaard voelen, 'want ik betaal er toch voor'? Bovendien is dat ook niet geheel onterecht. Als je betaalt om ergens te wonen, dan mag je ook verwachten dat je gewoon gasten mag uitnodigen. Als het bedrag niet toereikend is, dan moet je maar meer geld vragen. Dat lost TS zijn probleem echter niet op, want het probleem is juist dat zijn woongenot bedorven wordt, niet dat hij daar te weinig geld voor krijgt.
Dit. In deze situatie gaat kostgeld er alleen toe leiden dat ze haar wangedrag afkoopt en ze zonder schuldgevoel haar gedrag kan voortzetten.
  woensdag 5 september 2018 @ 20:57:36 #155
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181713499
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 19:21 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Dit. In deze situatie gaat kostgeld er alleen toe leiden dat ze haar wangedrag afkoopt en ze zonder schuldgevoel haar gedrag kan voortzetten.
Welk schuldgevoel?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181713601
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 20:57 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Welk schuldgevoel?
Touché, goed punt. Laat ik het zo zeggen, dat ik denk dat kostgeld haar huidige gedrag alleen maar meer in de hand zal werken.
pi_181713715
Het is jou huis jou regels. Ik snap echt niet dat je dat allemaal pikt.
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_181714298
Zie hier hoe je als ouder gefaald hebt.
pi_181716348
Word gewoon boos en gooi haar spullen kapot tegen haar slaapkamer muren aan terwijl er bloed uit je ogen spat, moet je zien hoe snel die twee parasieten oprotten naar zijn huis.
pi_181716464
Laat die honden lekker in haar slaapkamer hun behoeften doen. Zorg dat ze niets te eten heeft. Haal alle televisies en internet uit huis. Stop met haar kleding te wassen en koppel de kraan los als je zelf niet wast.

Maar iets zegt me dat je dit allemaal toch niet zal doen want het is veel te aantrekkelijk voor haar om bij jullie te wonen.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 05-09-2018 22:44:57 ]
  woensdag 5 september 2018 @ 22:50:57 #161
471241 NoFrauds
Niet je fokking moeder
pi_181716665
Bijzonder. Er is idd al veel eerder iets misgegaan. Jammer dat het jullie als ouders zo aan ruggengraat ontbreekt. Daar schiet niemand iets mee op. Zij lopen over jullie heen, kennen geen grenzen en jullie voelen je een voetveeg. Tijd om daar dus iets aan te doen en voor jezelf op te komen.
Ik hou niet van fraude.
pi_181717484
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 15:07 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Dit gedrag zal niet uit de lucht zijn komen vallen, wel? Je moet gewoon jouw grenzen bepalen. Ik zou denken dat ze oud genoeg is om op zichzelf te gaan wonen. Maar als je haar toch wil tolereren: honden naar die vriend (of asiel, in ieder geval niet bij jullie), kostgeld betalen en gewoon meehelpen met schoonmaken. Zo niet, alsnog opbokken. En het aantal overnachtingen kun je ook beperken.

Zal ze pissig worden? Vast. Gevolg van in het verleden niet genoeg grenzen stellen vermoed ik.

Alternatief is over je heen laten lopen. Wellicht is dat een keuze uit het verleden geweest. Zou ik mee ophouden.
Je brengt het alsof TS wel weet hoet dat moet. En eerlijk gezegd twijfel ik daar sterk aan. Die meid is ook niet uit het niets geworden zoals ze is.
"Pools are perfect for holding water"
pi_181717570
quote:
2s.gif Op woensdag 5 september 2018 15:15 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Wel een verhaal wat al lang speelt dan .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Edit: Sorry, wil wel serieus blijven. Het is je dochter en je geeft om haar. En je ziet ook dat ze niet al te slimme keuzes maakt. En daar wil je haar het liefst voor behoeden, maar dat kan natuurlijk niet. Maar steunen kan wel. Maar natuurlijk niet ten koste van jezelf. Dus ik denk toch maar wel wat grenzen stellen. Het een (grenzen) hoeft het ander (liefde, steun) niet uit te sluiten.
Ow god, dat is deze user ja?

Ja, geef het maar op ofzo. Stuk voor stuk zwakzinnig die lui.
"Pools are perfect for holding water"
  donderdag 6 september 2018 @ 05:02:36 #164
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_181720076
Geloof dat ik zo'n grote bek van mn dochter -die ik niet heb- niet zal accepteren. Ik denk dat ik met die vriend van dr zou praten, dat je 'm niet elke dag over de vloer wilt hebben. Dochterlief zelf mag dr eigen eten gaan verzorgen. Dus rond etenstijd staat er geen bord eten voor haar klaar en wordt er niet voor haar gekookt.

Die ratjes aan tuigjes, die mag ze ook bij zich houden. Uitlaten? Doe je zelf maar en die mogen lekker in haar kamer dan de boel onderzeiken en -schijten.

Valt het balletje dan niet, mag ze het huis uit en dr eigen stekkie zoeken. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan :/
pi_181720304
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:07 schreef Scary_Mary het volgende:
Kunnen praten is heel belangrijk ja, maar op een gegeven moment ben je dat punt wel voorbij. Als je ergens te gast bent en je herhaaldelijk gevraagd wordt om dingen te doen en dat vertikt, dan is het een logisch vervolg dat er consequenties aan vast gaan zitten. Je woorden hebben zonder die consequenties gewoonweg geen waarde anders, waarvan akte.

Ik vind het nogal wat dat je als 21-jarige het gore lef hebt om zo gemakszuchtig met je beestenboel neer te mogen strijken bij je ouders en dan structureel geen poot buiten je onbetaalde kamer om te willen uitsteken. Dat je eigenlijk zegt dat je ouders maar de tering kunnen krijgen en je moeders welzijn je geen kut interesseert. Schaamteloos en respectloos gewoon.
Op je 21e ben je geen kind meer en als je zo een last hebt van het gezeik van je pa, dan zou je zelf ook weleens wat degelijk kunnen proberen te bespreken met elkaar of plannen maken om ergens heen te gaan waar het wel beter bevalt. Me dunkt dat je als ouders al in constructief gesprek bent geweest door herhaaldelijk uit te leggen dat bepaalde taken niet vanzelf gaan of gratis zijn en zelf opgepakt dienen te worden.
Ongeacht de pohi van ts die natuurlijk ook wel wat zegt en of het allemaal wel echt is, you shouldn't bite the hand that feeds you..
De regels zijn uitgelegd en ze heeft geweigerd. Mijn schoonzoon begon ook nog eens van het is je dochter en hij hoefde ook nooit mee te betalen bij zijn ouders blablabla. Het feit dat de honden de tuin onderpissen en poepen dagelijks maar niet opruimen werd compleet genegeerd. Dus ik heb gezegd dat hij niet meer welkom is in ons huis. Mijn dochter heeft ons overal geblokkeerd in sociale media. Bizar eigenlijk.

Dit waren de regels:

Deel mee dat je je eigen huis terug wil. Dus vanaf nu gaan de volgende regels in.

• Schoonzoon is vanaf nu nog max. 2 dagen per week welkom. Daarbuiten mag hij naar zijn eigen huis. Als je samen wilt zijn kan dat in zijn huis.
• Aangezien die dieren ook troep in ons huis veroorzaken door middel van haren en dergelijke wordt er geacht dat er wordt geholpen met de schoonmaak. Zo niet dan wordt de was niet gedaan.
• Totdat er een bepaald bedrag in geld wordt betaald(paarden) is er geen avondeten.
• Zijn jullie het hier niet mee eens, dan zijn jullie vrij om te vertrekken naar schoonzoon zijn huis inclusief de dieren en om ons huis voortaan als bezoek te betreden.

Dit heeft ze geweigerd. Ik legde mijn schoonzoon nog uit van je bent hier 7 dagen per week op visite. Je slaapt hier 5 dagen in de week. Jullie wonen samen in mijn huis waardoor ik en mijn vrouw zich verdreven voelen in ons eigen huis. Terwijl jijzelf ook een koophuis hebt. Zijn antwoord was van ja maar ik kan voortaan gelijk boven gaan zitten dan heb je geen last van mij. Nu ben ik ineens niet meer welkom. En het is je dochter. Dat kun je niet maken.

Ik heb hier geen verklaring voor. Hoe achterlijk kun je zijn om het niet te begrijpen?
Afgelopen zondag ook. Ik zit in mijn tuin te genieten van de zon. Ik ruik ineens een intense urine lucht. De honden hebben tot tweemaal toe tegen mijn tuinstoel gepist. Ik zeg er wat van tegen mijn dochter en ze negeert het. Mijn vrouw moet dagelijks de tuin schoonmaken vanwege de uitwerpselen van hun honden. Dan niet te spreken dat 2 mannetjes overal tegenaan pissen in mijn tuin. De hele tuin stinkt naar urine. Dat was voor mij de druppel en ook de reden tot actie deze week.

Kostgeld vragen we niet eens trouwens. Mijn vrouw en mijn dochter hebben samen 2 paarden. Mijn vrouw houd geen centen meer over omdat de hobby gewoon te duur wordt. Mijn vrouw wilt graag de kosten delen. Onze dochter woont immers gratis bij ons met een full-time salaris. Daarbuiten doet ze geen flikker in huis maar wel gebruik maken van alle faciliteiten. Ze kan best meebetalen aan de paarden. Weigert ze.

Topic mag gesloten worden trouwens. De regels zijn uitgelegd en worden geweigerd. Dus nu worden de gevolgen toegepast. Onze dochter negeert ons nu volkomen in huis.

ps. Het proberen samen te wonen in zijn huis liep ook continue spaak tussen de twee. Dus nu dachten ze even samen te wonen in mijn huis.

[ Bericht 1% gewijzigd door Draconian op 06-09-2018 07:03:14 ]
Het vasthouden aan haat is als het vasthouden van een heet stuk steenkool, met de intentie om het tegen iemand aan te gooien; jij bent degene die zich brandt.
  donderdag 6 september 2018 @ 07:05:40 #166
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_181720366
Wat zijn de gevolgen precies? Vriend is niet meer welkom en ze krijg geen eten? Dat is best mild.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_181720455
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 07:05 schreef Samzz het volgende:
Wat zijn de gevolgen precies? Vriend is niet meer welkom en ze krijg geen eten? Dat is best mild.
Geen eten, geen was. Ze zou snel mogelijk wat anders zoeken om te gaan wonen. Of ze dat waar kan maken betwijfel ik. Maar wat kun je nog meer doen? Je kan moeilijk je dochter van 21 jaar op straat gooien met 3 honden en 2 vogels. We kunnen wel pushen dagelijks dat ze het huis uit moet.

Update: Onze dochter heeft vanochtend de sleutel gepakt van mijn zoon zonder te vragen. Dus die kan het huis niet meer in. Totaal heeft ze nu 2 huissleutels. Van mijn vrouw en mijn zoon. Dit gaat te ver allemaal...........

[ Bericht 6% gewijzigd door Draconian op 06-09-2018 07:24:46 ]
Het vasthouden aan haat is als het vasthouden van een heet stuk steenkool, met de intentie om het tegen iemand aan te gooien; jij bent degene die zich brandt.
pi_181720483
Ik had haar allang het huis uitgeflikkerd.

Huur een opslag, flikker al haar zooi daar in, honden naar het asiel en doei.
Edit : en ze staat niet op straat, die waardeloze vriend van dr heeft gewoon een huis, kan ze prima tijdelijk verblijven.

Oh en sloten veranderen.

Het kost allemaal wat, maar deze ergenis zou ik ook heel slecht trekken dus kiezen tussen twee kwaden.

En ja het is je dochter.. maar betekent niet dat ze jouw als vader als een soort hond mag behandelen he.. er zijn grenzen in het leven ook als het op je eigen kinderen aankomt. (in ieder geval zeker in dit soort situaties in mijn mening)
pi_181720515
Ik zou helemaal stapeldol worden, zo ver had ik het niet eens laten komen, die zette ik met alle spullen en honden weer bij haar vriend met de mededeling, gezien bij ons samenwonen weer zo goed gaat is het nu tijd om weer lekker echt samen te wonen buiten ons huis.

Thuis verving ik meteen alle cilinders, allemaal nieuwe sleutel. Haar slaapkamer ging ik meteen ook voor wat anders gebruiken. Maakte er een geweldige hobbykamer van of grote kledingkast.

Hoe hard het ook is, als ze eenmaal het huis uit gaan, is er geen weg terug, dan moet al hun huis afgebrand zijn, of ze moet dusdanig gewond zijn dat ze zorg nodig bent, maar niet zodra er een scheet dwars zit en het zo lekker makkelijk is.
pi_181720536
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 07:18 schreef Draconian het volgende:Je kan moeilijk je dochter van 21 jaar op straat gooien met 3 honden en 2 vogels.
Wat heeft het voor zin om dingen op te leggen die ze "kan weigeren"? Tuurlijk kan je haar het huis uit flikkeren. Ze heeft een vriend met een eigen woning om op terug te vallen, het is niet alsof ze een brug hoeft uit te zoeken wanneer je haar eruit gooit.

Hup, slot vervangen en al haal meuk op de stoep. Mag ze daarna gaan onderhandelen vanaf een positie van zwakte over wat ze nou van plan is met haar ouders :W

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2018 07:36:39 ]
  Forum Admin / PR donderdag 6 september 2018 @ 07:36:41 #171
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_181720541
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 07:18 schreef Draconian het volgende:

[..]

Geen eten, geen was. Ze zou snel mogelijk wat anders zoeken om te gaan wonen. Of ze dat waar kan maken betwijfel ik. Maar wat kun je nog meer doen? Je kan moeilijk je dochter van 21 jaar op straat gooien met 3 honden en 2 vogels. We kunnen wel pushen dagelijks dat ze het huis uit moet.
Het is je goed recht om haar gewoon eruit te zetten. Die kan echt wel bij haar vriend verblijven als de nood aan de man is. En die dieren kan je vast een prima huisje voor vinden als jullie ze niet willen.

quote:
Update: Onze dochter heeft vanochtend de sleutel gepakt van mijn zoon zonder te vragen. Dus die kan het huis niet meer in. Totaal heeft ze nu 2 huissleutels. Van mijn vrouw en mijn zoon. Dit gaat te ver allemaal...........
Meteen ingrijpen. Nieuwe sloten en verder geen duimbreedte meer toegeven. Dit soort ongein moet je helemaal niet willen.
pi_181720569
Tja het is nu een beetje raar om ineens regels te gaan stellen dat snap je zelf ook wel.
Dit gaat buiten het fatsoenlijke, dus vervelende en kinderachtige maatregelen zijn nu niet raar meer.
Je zou al haar spullen in haar kamer kunnen zetten. Kostgeld innen en als ze niet betaalt haar spullen naar de lommerd brengen. De voorraadkast op slot. Niet voor haar koken, niet de was doen. Ze mag misschien een magnetron en waterkoker op haar kamer. Haar internet natuurlijk blokkeren en de badkamer en linnenkast vrijwaren van haar spullen, die houdt ze maar in haar kamer. Met haar vent blijft ze ook maar in haar kamer.

Misschien worden het zes vervelende jaren, maar dan is ze het waarschijnlijk wel beu.
pi_181720571
Jij bent echt slappe hap TS. Van jullie ‘voorwaarden’. heeft ze totaal geen last, ze doet er zelfs een schepje bovenop door de sleutel van je zoon te jatten en jij komt niet verder dan ‘tskkk... dit kan echt niet’.

Dat klopt. En nu?

Die dame gaat echt niet vrijwillig vertrekken zolang ze droog kan slapen, kan douchen en haar veestapel ondergebracht weet.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_181720573
Was ze altijd al zo?
pi_181720575
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 06:57 schreef Draconian het volgende:

Dit heeft ze geweigerd. Ik legde mijn schoonzoon nog uit van je bent hier 7 dagen per week op visite. Je slaapt hier 5 dagen in de week. Jullie wonen samen in mijn huis waardoor ik en mijn vrouw zich verdreven voelen in ons eigen huis. Terwijl jijzelf ook een koophuis hebt. Zijn antwoord was van ja maar ik kan voortaan gelijk boven gaan zitten dan heb je geen last van mij. Nu ben ik ineens niet meer welkom. En het is je dochter. Dat kun je niet maken.
Leuk voor hem, maar heb je hem nu de toegang tot je huis ontzegd of ga je er gewoon ruggengraatloos in mee?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')