nee hoor, beter niet zelfs, goede olijfolie moet je niet zo heet laten wordenquote:
Ja, ik dacht, laat ik daar eens een keer niets over zeggen.quote:Op maandag 27 augustus 2018 20:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
nee hoor, beter niet zelfs, goede olijfolie moet je niet zo heet laten worden
Heb je het nou over dat stuk iberico of over iets anders?quote:Op maandag 27 augustus 2018 20:35 schreef Kaatje1 het volgende:
Dit is zo geaderd dat er al bijna vet uit druipt als je het boven de pan hebt
Ik had mijn fokpener even in der pan gedoopt.quote:Op maandag 27 augustus 2018 20:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Heb je het nou over dat stuk iberico of over iets anders?
Olie maakt het dus niet vetter, maar het bakt wel beter en je krijgt een smakelijker maillard effect.quote:Op maandag 27 augustus 2018 20:35 schreef Kaatje1 het volgende:
Dit is zo geaderd dat er al bijna vet uit druipt als je het boven de pan hebt
Yepquote:Op maandag 27 augustus 2018 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Olie maakt het dus niet vetter, maar het bakt wel beter en je krijgt een smakelijker maillard effect.
Uiteraard. That goes without saying.quote:Op maandag 27 augustus 2018 21:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Yep
En olie op het vlees doen, niet in je pan mikken
Nou 😅quote:Op maandag 27 augustus 2018 21:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Uiteraard. That goes without saying.
jij doet zelf liever niets met goed vlees?quote:Op maandag 27 augustus 2018 21:25 schreef Molo het volgende:
Koos weer eens goeie steak laten grillen, zin in
Da's laat. Zou gestorven zijn.quote:Op maandag 27 augustus 2018 21:25 schreef Molo het volgende:
Koos weer eens goeie steak laten grillen, zin in
Vaak zat, maar dat is andersquote:Op maandag 27 augustus 2018 21:29 schreef fietsie het volgende:
[..]
jij doet zelf liever niets met goed vlees?
Vanavond vega gegeten, was awesome, maar gaat niets boven gegrilde goeie steakquote:Op maandag 27 augustus 2018 21:33 schreef Kreator het volgende:
[..]
Da's laat. Zou gestorven zijn.
OH. Theoretisch.
Jaaaa geniet er van zolang het duurt, ik kom hier vast ook wel een keer zeuren en klagenquote:Op maandag 27 augustus 2018 21:48 schreef Isabeau het volgende:
Sun Je klinkt zo heerlijk enthousiast. Zo leuk voor je
Zeker weten! Maar voor als nog: enjoy and learnquote:Op maandag 27 augustus 2018 21:51 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Jaaaa geniet er van zolang het duurt, ik kom hier vast ook wel een keer zeuren en klagen
Yes! Daarom vertrouw ik mensen niet die spekjes in een droge pan bakken “want daar zit genoeg vet in”.quote:Op maandag 27 augustus 2018 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Olie maakt het dus niet vetter, maar het bakt wel beter en je krijgt een smakelijker maillard effect.
Dat had ik na het bakken van de secreto, de ribbels van de grillpan waren helemaal vol vet. Kan me herinneren dat ik even niet wist waar ik daar mee heen moest.quote:Op maandag 27 augustus 2018 22:12 schreef Vanyel het volgende:
Wel als je het goeie spek koopt. Ik heb na het bakken wel zo een halve cm vet in een pan staan.
Elke baan heeft wel rotdagenquote:Op maandag 27 augustus 2018 21:51 schreef Sunnythesun het volgende:
Jaaaa geniet er van zolang het duurt, ik kom hier vast ook wel een keer zeuren en klagen
Toch bakken ze beter met een beginnetje.quote:Op maandag 27 augustus 2018 22:12 schreef Vanyel het volgende:
Wel als je het goeie spek koopt. Ik heb na het bakken wel zo een halve cm vet in een pan staan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |