abonnement Unibet Coolblue
pi_179579827
Bij de Deka lag een BBQ special om gratis mee te nemen die wel leuk is dus was niet de boodschappen maar de Deka magazine bbq special
pi_179579893
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 10:32 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Die taarten alleen al. ;(
voor taarten moet je niet in dat soort bladen kijken. Dat is mixen blikjes en potjes. Als je dan uit een blad wil bakken moet je de mjam taart kopen, foodies staat ook wel eens wat leuks in of de. Delicious maar voor bakken raad ik gewoon een goed bakboek zoals de bakbijbel aan.
pi_179634787
Naar aanleiding van dit topic dacht ik afgelopen maandag: ik maak weer eens iets uit de Allerhande. Omdat ik me kort geleden heb voortgeplant wilde ik vooral eens kijken wat volgens Allerhande nou een kindvriendelijk recept is. Niet dat mijn kuiken van vijf maanden al mee eet, maar je kunt maar beter voorbereid zijn, niet? :+

Het werd dit, een 'kids favoriet' (sic) uit de meest recente editie:
https://www.ah.nl/allerha(...)-kastanjechampignons


Meh. Meeeeeeeh! Wat een droge, niksige hap. Hier was ik als miniminiot bepaald niet vrolijk van geworden. Amper smaak, melige structuur en pasta gemaakt van doperwtenmeel blijtk geen puik idee. :N Wijziging die ik heb doorgevoerd was slagroom gebruiken in plaats van 'kookroom light' omdat ook ik mijn grenzen heb, maar och - wat had dit recept kunnen opknappen van, zeg, een scheut marsala door de gebakken paddestoelen, een hand parmezaan en echte pasta in plaats van best wel smerige groeneerwtenpasta.

Het is zoals zo vaak bij recepten in de Allerhande (ik probeer het, tevergeefs, een paar keer per jaar): de recepten zijn een vage schim van wat ze zouden kunnen zijn als er meer ingredienten in een recept mochten zitten of er wat gedurfder werd omgesprongen met smaakmakers, of als een recept niet onder een vooraf vastgestelde hoeveelheid kcals per portie hoefde te zitten. Naja.

Gelukkig is er de Elle Eten. O+ Mijns inziens het beste foodtijdschrift van Nederland - in vergelijking daarmee is bijvoorbeeld een Delicious Magazine eerder vergelijkbaar met de Allerhande..

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 06-06-2018 13:16:09 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_179634924
Oh de Elle eten ken ik niet. Hmm

Ik heb tijdelijk de foodies. Was een aanbieding 1 jaar voor 15 euro. Leuk blad maar ik verleng hem niet. Zeg hem in september op per januari
  Moderator woensdag 6 juni 2018 @ 11:56:41 #55
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_179635146
Wat is er kindonvriendelijk aan gewone pasta, vraag ik me af...
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_179635195
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 11:56 schreef derLudolf het volgende:
Wat is er kindonvriendelijk aan gewone pasta, vraag ik me af...
tegenwoordig mag je toch bijna niks meer geven. Vooral geen gluten zouten vetten suikers

Behalve vieze namaak pasta en bloemkool pizzabodems
  woensdag 6 juni 2018 @ 12:10:14 #57
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_179635375
Deze van AH vind ik wel prima te nassen. Ik maak zelf een kruidenmengsel met wat ik in de kast heb staan, maar hierdoor wist ik wel ineens dat spruitjes best lekker kunnen zijn.

https://www.ah.nl/allerha(...)erecht-met-spruitjes
  Moderator woensdag 6 juni 2018 @ 22:03:10 #58
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_179645359
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 11:58 schreef Goitske het volgende:

[..]

tegenwoordig mag je toch bijna niks meer geven. Vooral geen gluten zouten vetten suikers

Behalve vieze namaak pasta en bloemkool pizzabodems
Ja zo krijg je nog meer 'overgevoelige' koters
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_180086936
Het enige leuke zijn eigenlijk de plaatjes bij de praatjes. Voor de opmaak van de tafel krijg je wel veel inspiratie.
pi_180087217
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 11:38 schreef minilot het volgende:
Naar aanleiding van dit topic dacht ik afgelopen maandag: ik maak weer eens iets uit de Allerhande. Omdat ik me kort geleden heb voortgeplant wilde ik vooral eens kijken wat volgens Allerhande nou een kindvriendelijk recept is. Niet dat mijn kuiken van vijf maanden al mee eet, maar je kunt maar beter voorbereid zijn, niet? :+

Het werd dit, een 'kids favoriet' (sic) uit de meest recente editie:
https://www.ah.nl/allerha(...)-kastanjechampignons
[ afbeelding ]

Meh. Meeeeeeeh! Wat een droge, niksige hap. Hier was ik als miniminiot bepaald niet vrolijk van geworden. Amper smaak, melige structuur en pasta gemaakt van doperwtenmeel blijtk geen puik idee. :N Wijziging die ik heb doorgevoerd was slagroom gebruiken in plaats van 'kookroom light' omdat ook ik mijn grenzen heb, maar och - wat had dit recept kunnen opknappen van, zeg, een scheut marsala door de gebakken paddestoelen, een hand parmezaan en echte pasta in plaats van best wel smerige groeneerwtenpasta.

Het is zoals zo vaak bij recepten in de Allerhande (ik probeer het, tevergeefs, een paar keer per jaar): de recepten zijn een vage schim van wat ze zouden kunnen zijn als er meer ingredienten in een recept mochten zitten of er wat gedurfder werd omgesprongen met smaakmakers, of als een recept niet onder een vooraf vastgestelde hoeveelheid kcals per portie hoefde te zitten. Naja.

Gelukkig is er de Elle Eten. O+ Mijns inziens het beste foodtijdschrift van Nederland - in vergelijking daarmee is bijvoorbeeld een Delicious Magazine eerder vergelijkbaar met de Allerhande..
Jammer. Dit heb ik ook een keer gehad met een stoofvlees gerecht. Paar uur mee bezig geweest!!

Vertrouw de Allerhande niet meer. De recepten zijn leuk ter inspiratie en met eigen creativiteit kan je er wat veel lekkerders van maken. Ook mensen die niet kunnen koken help je met slechte recepten toch ook niet? Gaat het dan puur om de verkoop van de producten? Jammer!
pi_180087559
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 22:03 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Ja zo krijg je nog meer 'overgevoelige' koters
vertel mij wat ik werk voor een kinderarts mdl
Ik flip regelmatig bij verwijzingen waarin staat vermoeden van gluten allergie op glutenvrij dieet gezet.

Dan denk ik verdorie nog aan toe 1 bloedtest en je weer voor 99% van de gevallen of het zo is of niet. Zitten die kinderen op glutenvrij dieet zonder goede informatie van een diëtiste (want het is niet alleen brood enzo zit in bijna alles) en als ze te lang glutenvrij hebben gegeten moeten je ze eerst weer een periode op gluten zetten anders is het niet te testen :(
pi_180087825
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 11:56 schreef derLudolf het volgende:
Wat is er kindonvriendelijk aan gewone pasta, vraag ik me af...
Niks, maar gewone fusilli kost ¤1,58 per kilo terwijl ze voor groene-erwtenfusilli maarliefst ¤9,96 per kilo durven te vragen.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  Moderator woensdag 27 juni 2018 @ 20:48:30 #63
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_180088279
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 20:30 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Niks, maar gewone fusilli kost ¤1,58 per kilo terwijl ze voor groene-erwtenfusilli maarliefst ¤9,96 per kilo durven te vragen.

Oh ja, als het duurder is, is het vast beter voor het kind.
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_180088342
Ik at net een simpel maar lekker maal uit de Hallo Jumbo van een paar jaar geleden: stamppot witlof met ei en piccalilly. Lekker snel klaar en weer eens iets anders.

https://www.jumbo.com/veg(...)e-piccalilly/332587/
Spoilers!
pi_180088639
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 20:48 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Oh ja, als het duurder is, is het vast beter voor het kind.
Nee joh, je moet het andersom zien.

Als je zegt dat het supergezond is voor je kind, zijn er vast wel ouders die zo gek zijn om ¤2,50 te betalen voor 250 gram pasta _O-

Hoi, minilot. :*
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_180088856
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 21:06 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Nee joh, je moet het andersom zien.

Als je zegt dat het supergezond is voor je kind, zijn er vast wel ouders die zo gek zijn om ¤2,50 te betalen voor 250 gram pasta _O-

Hoi, minilot. :*
ja en dan heb je die van mij... Kijken er naar lust ik niet en dan verdommen om het te proberen he! Gaan liever met honger naar bed dan eten
pi_182338674
De Allerhande van oktober is uit!
Ik ga er lekker in spitten en kom daarna met een beoordeling. :9
Ik heb al iets lekkers gezien.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_182349426
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 20:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at net een simpel maar lekker maal uit de Hallo Jumbo van een paar jaar geleden: stamppot witlof met ei en piccalilly. Lekker snel klaar en weer eens iets anders.

https://www.jumbo.com/veg(...)e-piccalilly/332587/
klinkt apart, maar 400 gram witlof voor 4 personen vind ik wel karig qua groente...
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 10:48:27 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182349472
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 10:44 schreef kipje1234 het volgende:

[..]

klinkt apart, maar 400 gram witlof voor 4 personen vind ik wel karig qua groente...
Idd
Hebik ook bij die zakken spinazie bij de supermarkt
Is dat een gezinszak? Ik neem een ze per persoon, lekker verse spinazie. 500 gram rauwe is een gekookt/geroerbakken een portie
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182349489
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 10:44 schreef kipje1234 het volgende:

[..]

klinkt apart, maar 400 gram witlof voor 4 personen vind ik wel karig qua groente...
Dat is het ook, echt veel te weinig. Ik hou me nooit aan dat soort hoeveelheden.
Spoilers!
pi_182351195
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 10:44 schreef kipje1234 het volgende:

[..]

klinkt apart, maar 400 gram witlof voor 4 personen vind ik wel karig qua groente...
Aardappels zijn ook een beetje groente.

Het gaat gewoon een beetje om de verhouding aardappel/groente, want het is een stamppot. Ik heb ook wel eens een TV-kok een stamppot zien maken met veel te veel groente, en dat ziet er gewoon niet meer uit als stamppot, maar meer als groente met behangplak.

[ Bericht 6% gewijzigd door Jordy-B op 06-10-2018 13:16:21 ]
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182353358
Allerhande doorgelezen. Is een bewaarexemplaar. Kom er later op terug.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 16:45:30 #73
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182353633
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 21:13 schreef Goitske het volgende:

[..]

ja en dan heb je die van mij... Kijken er naar lust ik niet en dan verdommen om het te proberen he! Gaan liever met honger naar bed dan eten
Zo was ik vroeger ook. :7
pi_182368474
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 12:55 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Aardappels zijn ook een beetje groente.

Het gaat gewoon een beetje om de verhouding aardappel/groente, want het is een stamppot. Ik heb ook wel eens een TV-kok een stamppot zien maken met veel te veel groente, en dat ziet er gewoon niet meer uit als stamppot, maar meer als groente met behangplak.
In het buitenland wordt de aardappel als groente gezien. Het is koolhydraatrijk maar bevat ook vitamines en zo.
pi_182371376
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 16:45 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zo was ik vroeger ook. :7
ik at vroeger ook vaak geen groente maar appelmoes erbij. Het is wel goed gekomen dus de kinderen komt vast ook wel goed.
En ik vind steeds meer manieren dat ze het wel eten dus tja
pi_182371983
Het is een leuke Allerhande dit keer. Heel vaak kan ik er niks mee en soms dan krab ik wel eens aan mijn hoofd bij paarse wortelen (dan denk ik, steek je energie ergens anders in)

Op blz.11 staat een lekker Frans kaasje die je op moet warmen. Ga ik een keer proberen, ziet er lekker uit.
Stamppotten vanaf blz.39, met nieuwe ideeen. Spruitjesstamppot, nooit aan gedacht.
Maar altijd weer die zoete aardappel. Blz.41.
Blijkbaar moeten we van de gewone aardappel af. Zo jammer, want die is zo lekker. De aardappel begint te verdwijnen in Nederland blijkbaar. Vrijdag was Mangiare, een Radio 1-programma over koken (trouwe luisteraar hier en erg leuk). Dit keer een special over aardappelen,
Maar de saaiheid en de spruitjeslucht droop er van af. Zo erg zelfs dat ik de radio maar na een half uur heb uitgezet. Zo lieten ze een kok aan het woord. De vraag was: en maak je nog wel eens verrassende dingen met aardappelen?
Zijn antwoord: neuh, de aardappel brengt mij geen verrassingen meer.
Kijk, daar zakt mijn broek van af. Zeg dan: nee, ik ken de aardappel door en door en je kunt er geweldige dingen mee doen, zoals ..... en ....

Verder ziet de boerenkoolstamp met gehaktbal en amsterdamse _O_ uitjes op blz 43 er fantastisch uit en ga ik eens de hutstpot van witte bonen en gegrilde kip proberen.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_182372280
Ik laat me wel eens inspireren door dergelijke recepten, maar ik heb altijd wel ergens commentaar op en maak dan vervolgens iets anders met de elementen die ik wel leuk vond.
Whatever...
pi_182372428
quote:
0s.gif Op zondag 7 oktober 2018 16:03 schreef Spanky78 het volgende:
Ik laat me wel eens inspireren door dergelijke recepten, maar ik heb altijd wel ergens commentaar op en maak dan vervolgens iets anders met de elementen die ik wel leuk vond.
Ja, dat doe ik ook.
Soms is het wel een goede hulp.
Verderop staat hoe je aardappeltjes uit de oven maakt. Bij mij mislukt dat altijd. Ik heb het opgegeven, maar nu zie ik dat er toch best wel stappen zijn. Dus die geef ik nog een kans.

Alleen de Allerhande: een ding waar AH slecht in is in zijn winkels is groente en fruit. Te vaak is de kwaliteit onder de maat. Of onrijp, of bedorven, of beschimmeld, ik zie het veel te vaak. En het gekke is, het personeel is er blind voor. Dat vind ik onbegrijpelijk.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_183210951
Ah, hier is het topic. Het Boodschappen Magazine van november is leuk! :) Smakelijk gerecht op de voorkant, veel variëteit in het blad zelf en niet al te veel gesponsorde ( :r ) gerechten, zoals bij de Allerhande.

https://www.boodschappen.nl/magazine/

Koffiegerechten c_/
Hartige pannenkoeken :9~
Tosti's op tien manieren :Y)
Somebody that I used to know
  zondag 18 november 2018 @ 17:00:16 #80
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183225313
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 12:45 schreef Black_Baron het volgende:
Wij gebruiken regelmatig de AH-app voor recepten. En kopen de ingrediënten dan bij de Aldi of Lidl.
Gaat prima.
Dit is wel een awesome lifehack _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184790896
De Allerhande van maart is ook alweer uit.

De winterminestronesoep op de cover ziet er lekker uit. Met toast met kruidenboter heb je volgens mij een volwaardige avondmaaltijd.

Alleen worden er volgens mij wel fouten gemaakt in de Allerhande.
Zo staat er een recept Foe yong hai in (bladzijde 77)
Maar Foe yong hai is volgens mij met krab of garnalen. Foe yong is zonder vlees of vis (volgens mij is hai krab in het Chinees).Maar het ziet er wel lekker uit vind ik, paar champignonnetjes door de omelet en je hebt een prima bord eten.

Verder staat er een gerecht in van Pho, dat is Vietnamees. Daarbij moet je plakken rauwe ossenhaas in hete soep gooien ("dan gaart het een beetje"), ahum, lijkt me niet echt aantrekkelijk.

Ik heb nog een paar receptenkaarten uit het AH-rek gevist. Een is Pappardelle met Italiaanse ragu. Papperdalle is een soort pasta. En de ragu is de echte Italiaanse bolognaise (saus kun je het bijna niet meer noemen, wij maken er in Nederland een beetje een ratjetoe van, dat kennen ze in Italie helemaal niet).
Maar goed, de ragu is voornamelijk vlees, gehakt. Daar gaat van alles doorheen, maar het gehakt en ietwat pancetta overheersen. Dit gerecht is zo klaar.
Maar als ik internet er op na sla, hoort die ragu 5 uur te sudderen. Dan vraag ik me af: kook je dan die gehakt niet helemaal kapot?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_184791052
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 12:16 schreef Sigaartje het volgende:

Ik heb nog een paar receptenkaarten uit het AH-rek gevist. Een is Pappardelle met Italiaanse ragu. Papperdalle is een soort pasta. En de ragu is de echte Italiaanse bolognaise (saus kun je het bijna niet meer noemen, wij maken er in Nederland een beetje een ratjetoe van, dat kennen ze in Italie helemaal niet).
Maar goed, de ragu is voornamelijk vlees, gehakt. Daar gaat van alles doorheen, maar het gehakt en ietwat pancetta overheersen. Dit gerecht is zo klaar.
Maar als ik internet er op na sla, hoort die ragu 5 uur te sudderen. Dan vraag ik me af: kook je dan die gehakt niet helemaal kapot?
Ik zou zeggen, probeer het eens en post je bevindingen.

5 uur is wel lang maar voor heel veel recepten (en zeker voor een goede ragu) is tijd het allerbelangrijkste ingrediënt. Als je het te kort kookt dan komen niet die complexe smaken vrij die je wel krijgt door het uren zacht te laten sudderen. Zeker ui en tomaat en groente. Het vlees lost dan bijna op in de saus maar dat is dan ook meer voor de smaak en vooral het vet, niet zozeer voor de structuur.
pi_184823862
Ik heb die nieuwste "soep"-Allerhande ook in huis.
Nu ben ik normaal niet zo van de soep, laat staan dat ik het zelf maak, maar ik vond dat wel een goed voornemen om dit jaar tóch zo af en toe te proberen.

Mijn eerste soep kwam uit Simpel van Ottolenghi, de linzen-tomatensoep met kerrie en kokos. Dat was lekker (nadat ik een en ander wat pittiger had gemaakt)

Nu heb ik de volgende soep in de planning staan en die komt dus uit de Allerhande van deze maand:
Spaanse maaltijdsoep met chorizo
Ultrasimpel en heel erg snel klaar.
Ik heb er wel een pittige chorizo voor in huis gehaald en ga er sowieso cayennepeper en 2 of 3 verse chilipepers aan toevoegen, maar verder heb ik er eigenlijk wel vertrouwen in.

To be continued morgen of overmorgen ;)

edit:
het was erg lekker!

[ Bericht 5% gewijzigd door realAIVD op 06-02-2019 20:32:55 ]
  Spellchecker maandag 11 februari 2019 @ 07:05:51 #84
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_184949636
Wij hadden zaterdag de paddenstoelensoep uit de Allerhande gemaakt :9

pi_185708818
Zeer geslaagd. Uit de Boodschappen van maart 2019

Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 19 maart 2019 @ 10:24:15 #86
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_185709480
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 09:44 schreef Sigaartje het volgende:
Zeer geslaagd. Uit de Boodschappen van maart 2019

[ afbeelding ]
Wat is dat? Gewoon gebakken ei op brood :?
pi_185709536
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:24 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Wat is dat? Gewoon gebakken ei op brood :?
Rosti met kruiden, belegen kaas en ei.
In het tijdschrift maken ze de rosti met de hand met geschrapte aardappel en ui erin.
Ik heb het gemaakt met minirosti uit de vriezer. Heb ik bestrooid met peper en Aromat. Met een plakje ham, kaas en spiegeleitjes, heerlijke combinatie.
Ik kende het idee nog niet. Gisteravond had ik niet gegeten (overwerken), dus nu kon ik een stevig ontbijt gebruiken.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 19 maart 2019 @ 10:36:41 #88
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185709739
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:26 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Rosti met kruiden, belegen kaas en ei.
In het tijdschrift maken ze de rosti met de hand met geschrapte aardappel en ui erin.
Ik heb het gemaakt met minirosti uit de vriezer. Heb ik bestrooid met peper en Aromat. Met een plakje ham, kaas en spiegeleitjes, heerlijke combinatie.
Ik kende het idee nog niet. Gisteravond had ik niet gegeten (overwerken), dus nu kon ik een stevig ontbijt gebruiken.
Dus een uitsmijter op rösti i.p.v. brood
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_187896361
De nieuwe Allerhande is uit. Italiaans!
Er staan veel lekker uitziende gerechteb in. Worden een paar smakelijke weken!
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187970550
Ook maar eens de Allerhande gehaald, staan inderdaad wel leuke dingen in.
pi_187970777
De eerste lijkt me gelijk wel leuk om te maken.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187971287
Recepten uit de allerhande zijn kut.
pi_187971545
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2019 17:44 schreef quirina het volgende:
Recepten uit de allerhande zijn kut.
Ok dan gooi ik hem weg.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187971692
Citroensap- en rasp, kappertjes en -vocht, snijbonen, tomaatjes, uien en worst.

Ik heb zo mijn twijfels. Zoals het er staat vind ik het een samengeraapt zooitje met een hoog salade-gehalte.

[ Bericht 16% gewijzigd door Jordy-B op 17-07-2019 18:20:10 ]
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  Spellchecker woensdag 17 juli 2019 @ 22:00:57 #95
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189393739
Wat ik een beetje jammer vind van de Allerhande is dat het tijdschrift, dat trouwens geen maandblad meer is, altijd doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden. De inkopers en specialisten staan letterlijk te glunderen in het blad, zo trots zijn ze op hun product.
Maar ik vind, ze mogen wel wat eerlijker zijn.
Gisteren had ik een Angus-hamburger van AH en een Angus-hamburger van de slager gebakken. Het verschil was schokkend. De smaakbeleving die in de slagershamburger zat was totaal niet terug te vinden in de AH burger. Zo jammer. Die van AH was vlak en droog, bijna niet te eten.
Hetzelfde heb ik met brood. Als je brood van de bakker haalt, lust je die van AH niet meer. De groente is te doen, maar het fruit is te vaak van bedenkelijke kwaliteit.
Kaas is prima, totdat ik tussen de verhuisperikelen door een stuk kaas op de markt haalde. Zo hee, maar dat was een subliem lekker stuk kaas zeg! Gaan we weer.

Jammet van Allerhande is dat blijkbaar ook alletlei producten gepromoot moeten worden, waardoor soms vreemde niet smakelijke creaties worden getoond.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 12 oktober 2019 @ 10:30:24 #97
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_189393769
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 10:27 schreef Sigaartje het volgende:
Wat ik een beetje jammer vind van de Allerhande is dat het tijdschrift, dat trouwens geen maandblad meer is, altijd doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden. De inkopers en specialisten staan letterlijk te glunderen in het blad, zo trots zijn ze op hun product.
Maar ik vind, ze mogen wel wat eerlijker zijn.
Gisteren had ik een Angus-hamburger van AH en een Angus-hamburger van de slager gebakken. Het verschil was schokkend. De smaakbeleving die in de slagershamburger zat was totaal niet terug te vinden in de AH burger. Zo jammer. Die van AH was vlak en droog, bijna niet te eten.
Hetzelfde heb ik met brood. Als je brood van de bakker haalt, lust je die van AH niet meer. De groente is te doen, maar het fruit is te vaak van bedenkelijke kwaliteit.
Kaas is prima, totdat ik tussen de verhuisperikelen door een stuk kaas op de markt haalde. Zo hee, maar dat was een subliem lekker stuk kaas zeg! Gaan we weer.

Jammet van Allerhande is dat blijkbaar ook alletlei producten gepromoot moeten worden, waardoor soms vreemde niet smakelijke creaties worden getoond.
Ja nogal logisch, je gaat je eigen producten niet afkraken natuurlijk he. Gelukkig werk jij niet in de marketing _O-
AZ
ALKMAAR
pi_189393937
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 10:27 schreef Sigaartje het volgende:
Wat ik een beetje jammer vind van de Allerhande is dat het tijdschrift, dat trouwens geen maandblad meer is, altijd doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden. De inkopers en specialisten staan letterlijk te glunderen in het blad, zo trots zijn ze op hun product.
Maar ik vind, ze mogen wel wat eerlijker zijn.
Gisteren had ik een Angus-hamburger van AH en een Angus-hamburger van de slager gebakken. Het verschil was schokkend. De smaakbeleving die in de slagershamburger zat was totaal niet terug te vinden in de AH burger. Zo jammer. Die van AH was vlak en droog, bijna niet te eten.
Hetzelfde heb ik met brood. Als je brood van de bakker haalt, lust je die van AH niet meer. De groente is te doen, maar het fruit is te vaak van bedenkelijke kwaliteit.
Kaas is prima, totdat ik tussen de verhuisperikelen door een stuk kaas op de markt haalde. Zo hee, maar dat was een subliem lekker stuk kaas zeg! Gaan we weer.

Jammet van Allerhande is dat blijkbaar ook alletlei producten gepromoot moeten worden, waardoor soms vreemde niet smakelijke creaties worden getoond.
Je kunt de kwaliteit van een supermarkt toch niet vergelijken met die van een vakslager of kaasboer? Dat is gewoon iets heel anders. Net als dat je het eetcafé op de hoek gaat vergelijken met een sterrenrestaurant.

En natuurlijk bestaat zo'n Allerhande om hun format en hun partners te promoten. Echt niet om jou een plezier te doen. Dat is nooit anders geweest. Ze geven het gratis weg om klanten op een toegankelijke manier kennis te laten maken met nieuwe producten en zodat je het bedrijf sympathiek gaat vinden.

Als je niet geïnteresseerd bent in moderne producten en nieuwe smaakcombinaties is een Allerhande niet relevant. Ik ben dat wel, ik vind het juist wel leuk. Ik moet alleen alle kooktijdschriften van de afgelopen 6 maanden nog lezen maar goed ;)
Spoilers!
pi_189394508
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 10:30 schreef Durmada het volgende:

[..]

Ja nogal logisch, je gaat je eigen producten niet afkraken natuurlijk he. Gelukkig werk jij niet in de marketing _O-
Nee dat zou ik niet kunnen. Het grappige is dat ik voor mijn heao een 9 voor Commerciele Economie had (nu heet dat Marketing). Ik had amper die enorme dikke pil ervoor open geslagen. Voor Bedrijfsadministratie moest ik veel en veel meer moeite doen, vele nachten in die boeken, haalde een amper zeventje totaal. Terwijl ik een gloeiende hekel heb aan commerciele economie.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_189394703
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 10:47 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Je kunt de kwaliteit van een supermarkt toch niet vergelijken met die van een vakslager of kaasboer? Dat is gewoon iets heel anders. Net als dat je het eetcafé op de hoek gaat vergelijken met een sterrenrestaurant.

En natuurlijk bestaat zo'n Allerhande om hun format en hun partners te promoten. Echt niet om jou een plezier te doen. Dat is nooit anders geweest. Ze geven het gratis weg om klanten op een toegankelijke manier kennis te laten maken met nieuwe producten en zodat je het bedrijf sympathiek gaat vinden.

Als je niet geïnteresseerd bent in moderne producten en nieuwe smaakcombinaties is een Allerhande niet relevant. Ik ben dat wel, ik vind het juist wel leuk. Ik moet alleen alle kooktijdschriften van de afgelopen 6 maanden nog lezen maar goed ;)
Iets met boer en wat hij niet kent. Ik moet het gewoon proberen. Sorry voor mijn kritiek. Het is mijn dagelijks werk, ik word er voor betaald kritisch te zijn, dat moet ik loslaten.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')