Ja, dat doe ik ook.quote:Op zondag 7 oktober 2018 16:03 schreef Spanky78 het volgende:
Ik laat me wel eens inspireren door dergelijke recepten, maar ik heb altijd wel ergens commentaar op en maak dan vervolgens iets anders met de elementen die ik wel leuk vond.
Dit is wel een awesome lifehackquote:Op dinsdag 15 mei 2018 12:45 schreef Black_Baron het volgende:
Wij gebruiken regelmatig de AH-app voor recepten. En kopen de ingrediënten dan bij de Aldi of Lidl.
Gaat prima.
Ik zou zeggen, probeer het eens en post je bevindingen.quote:Op zondag 3 februari 2019 12:16 schreef Sigaartje het volgende:
Ik heb nog een paar receptenkaarten uit het AH-rek gevist. Een is Pappardelle met Italiaanse ragu. Papperdalle is een soort pasta. En de ragu is de echte Italiaanse bolognaise (saus kun je het bijna niet meer noemen, wij maken er in Nederland een beetje een ratjetoe van, dat kennen ze in Italie helemaal niet).
Maar goed, de ragu is voornamelijk vlees, gehakt. Daar gaat van alles doorheen, maar het gehakt en ietwat pancetta overheersen. Dit gerecht is zo klaar.
Maar als ik internet er op na sla, hoort die ragu 5 uur te sudderen. Dan vraag ik me af: kook je dan die gehakt niet helemaal kapot?
Wat is dat? Gewoon gebakken ei op broodquote:Op dinsdag 19 maart 2019 09:44 schreef Sigaartje het volgende:
Zeer geslaagd. Uit de Boodschappen van maart 2019
[ afbeelding ]
Rosti met kruiden, belegen kaas en ei.quote:Op dinsdag 19 maart 2019 10:24 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wat is dat? Gewoon gebakken ei op brood
Dus een uitsmijter op rösti i.p.v. broodquote:Op dinsdag 19 maart 2019 10:26 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Rosti met kruiden, belegen kaas en ei.
In het tijdschrift maken ze de rosti met de hand met geschrapte aardappel en ui erin.
Ik heb het gemaakt met minirosti uit de vriezer. Heb ik bestrooid met peper en Aromat. Met een plakje ham, kaas en spiegeleitjes, heerlijke combinatie.
Ik kende het idee nog niet. Gisteravond had ik niet gegeten (overwerken), dus nu kon ik een stevig ontbijt gebruiken.
Ja nogal logisch, je gaat je eigen producten niet afkraken natuurlijk he. Gelukkig werk jij niet in de marketingquote:Op zaterdag 12 oktober 2019 10:27 schreef Sigaartje het volgende:
Wat ik een beetje jammer vind van de Allerhande is dat het tijdschrift, dat trouwens geen maandblad meer is, altijd doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden. De inkopers en specialisten staan letterlijk te glunderen in het blad, zo trots zijn ze op hun product.
Maar ik vind, ze mogen wel wat eerlijker zijn.
Gisteren had ik een Angus-hamburger van AH en een Angus-hamburger van de slager gebakken. Het verschil was schokkend. De smaakbeleving die in de slagershamburger zat was totaal niet terug te vinden in de AH burger. Zo jammer. Die van AH was vlak en droog, bijna niet te eten.
Hetzelfde heb ik met brood. Als je brood van de bakker haalt, lust je die van AH niet meer. De groente is te doen, maar het fruit is te vaak van bedenkelijke kwaliteit.
Kaas is prima, totdat ik tussen de verhuisperikelen door een stuk kaas op de markt haalde. Zo hee, maar dat was een subliem lekker stuk kaas zeg! Gaan we weer.
Jammet van Allerhande is dat blijkbaar ook alletlei producten gepromoot moeten worden, waardoor soms vreemde niet smakelijke creaties worden getoond.
Je kunt de kwaliteit van een supermarkt toch niet vergelijken met die van een vakslager of kaasboer? Dat is gewoon iets heel anders. Net als dat je het eetcafé op de hoek gaat vergelijken met een sterrenrestaurant.quote:Op zaterdag 12 oktober 2019 10:27 schreef Sigaartje het volgende:
Wat ik een beetje jammer vind van de Allerhande is dat het tijdschrift, dat trouwens geen maandblad meer is, altijd doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden. De inkopers en specialisten staan letterlijk te glunderen in het blad, zo trots zijn ze op hun product.
Maar ik vind, ze mogen wel wat eerlijker zijn.
Gisteren had ik een Angus-hamburger van AH en een Angus-hamburger van de slager gebakken. Het verschil was schokkend. De smaakbeleving die in de slagershamburger zat was totaal niet terug te vinden in de AH burger. Zo jammer. Die van AH was vlak en droog, bijna niet te eten.
Hetzelfde heb ik met brood. Als je brood van de bakker haalt, lust je die van AH niet meer. De groente is te doen, maar het fruit is te vaak van bedenkelijke kwaliteit.
Kaas is prima, totdat ik tussen de verhuisperikelen door een stuk kaas op de markt haalde. Zo hee, maar dat was een subliem lekker stuk kaas zeg! Gaan we weer.
Jammet van Allerhande is dat blijkbaar ook alletlei producten gepromoot moeten worden, waardoor soms vreemde niet smakelijke creaties worden getoond.
Nee dat zou ik niet kunnen. Het grappige is dat ik voor mijn heao een 9 voor Commerciele Economie had (nu heet dat Marketing). Ik had amper die enorme dikke pil ervoor open geslagen. Voor Bedrijfsadministratie moest ik veel en veel meer moeite doen, vele nachten in die boeken, haalde een amper zeventje totaal. Terwijl ik een gloeiende hekel heb aan commerciele economie.quote:Op zaterdag 12 oktober 2019 10:30 schreef Durmada het volgende:
[..]
Ja nogal logisch, je gaat je eigen producten niet afkraken natuurlijk he. Gelukkig werk jij niet in de marketing
Iets met boer en wat hij niet kent. Ik moet het gewoon proberen. Sorry voor mijn kritiek. Het is mijn dagelijks werk, ik word er voor betaald kritisch te zijn, dat moet ik loslaten.quote:Op zaterdag 12 oktober 2019 10:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Je kunt de kwaliteit van een supermarkt toch niet vergelijken met die van een vakslager of kaasboer? Dat is gewoon iets heel anders. Net als dat je het eetcafé op de hoek gaat vergelijken met een sterrenrestaurant.
En natuurlijk bestaat zo'n Allerhande om hun format en hun partners te promoten. Echt niet om jou een plezier te doen. Dat is nooit anders geweest. Ze geven het gratis weg om klanten op een toegankelijke manier kennis te laten maken met nieuwe producten en zodat je het bedrijf sympathiek gaat vinden.
Als je niet geïnteresseerd bent in moderne producten en nieuwe smaakcombinaties is een Allerhande niet relevant. Ik ben dat wel, ik vind het juist wel leuk. Ik moet alleen alle kooktijdschriften van de afgelopen 6 maanden nog lezen maar goed
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |