abonnement Unibet Coolblue
pi_177008129


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177008134
Net Bitconnectttttt bij Opgelicht gekeken. _O_
Koning.
pi_177008142
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 08:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nah ik hou FUN aan, FUN is FUN
quote:
3s.gif Op woensdag 7 februari 2018 08:57 schreef Rossdale het volgende:
Daar neig ik ook naar. FUN is nu nog helemaal niets, maar heeft wel een fijne basis. De markt waarin ze zich proberen te wurmen is interessant en blockchain technologie zie ik hier wel echt een toegevoegde waarde hebben. Zal sowieso een long hodl worden maar het kan wel eens de gok zijn die van ons beide volgend jaar de nieuwe Magnet's maakt
Hoeveel hebben jullie er?

Ik maar 8.740,668 :@

Dan moet ie heel wat gaan doen wil ik een nieuwe MaGNeT worden :')
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_177008146
Ik heb de lambo net ingeruild en van deze dukaten een bolide gekocht welke moon waardig is. Bitcoin ik wacht je op!

pi_177008151
:')
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  woensdag 7 februari 2018 @ 09:23:53 #6
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177008154
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:22 schreef tha_dark het volgende:
Net Bitconnectttttt bij Opgelicht gekeken. _O_
HEY HEY HEY!!!!! Ik ga nu kijken NO NO NO!
pi_177008157
gister t hoogste volume in btc ooit, dat belooft wat.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 09:26:05 #8
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177008172
Dip gemist *O*
Altijd vrij op dinsdag, gister voor het eerst niet... gelijk huilen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 7 februari 2018 @ 09:26:28 #9
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177008178
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:24 schreef crpytoshill het volgende:
gister t hoogste volume in btc ooit, dat belooft wat.
Galgje:

_ _ _ _ _ _ _ _ _
pi_177008223
Carvertical, wie zit er in en gelooft in dit project. Nu echt cheap as chips natuurlijk.
pi_177008224
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:24 schreef crpytoshill het volgende:
gister t hoogste volume in btc ooit, dat belooft wat.
Qua aantal Bitcoins ja? In dollars lang niet in ieder geval, maar goed de koers was natuurlijk aanzienlijk hoger 2 maanden geleden

https://coinmarketcap.com(...)0130428&end=20180207
٩๏̯͡๏)۶
pi_177008234
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:26 schreef Nattekat het volgende:
Dip gemist *O*
Altijd vrij op dinsdag, gister voor het eerst niet... gelijk huilen.


:'(
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 09:31:00 #13
18653 crew  D.
pi_177008235
Gisteren toen ie net onder ¤5K stond wat btc bijgekocht en voornamelijk in extra VEN gestopt, wat nu zo'n 30% van mijn totaal is :Y
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 09:31:04 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177008236
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:26 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Galgje:

_ _ _ _ _ _ _ _ _
Ethereums
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177008238
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:23 schreef Geralt het volgende:

[..]


[..]

Hoeveel hebben jullie er?

Ik maar 8.740,668 :@

Dan moet ie heel wat gaan doen wil ik een nieuwe MaGNeT worden :')
Heb nu ook 8000 veel te duur gekocht. Fun gaat wel van bittrex dus hoe goed kan het straks nog met fun gaan?
pi_177008247
Nu even een weekje rond de 8k blijven hangen aub.
Koning.
pi_177008259
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:31 schreef Apekoek het volgende:
dus hoe goed kan het straks nog met fun gaan?
Dat zien we dan wel weeer. Mijn inleg beschouw ik gewoon als verloren.

Beetje hetzelfde als vroeger op school na een proefwerk, gewoon verwachten dat je een 2 hebt en als dan blijkt later dat het een 3,7 is dan valt het toch mee. :+
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_177008269
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:31 schreef Apekoek het volgende:
Heb nu ook 8000 veel te duur gekocht.
Dat weet je pas over een jaar ofzo of dit te duur was of dat je je dan tegen je kop aan slaat dat je er nu niet meer gekocht hebt.

Puur gokken is het allemaal, niet meer en niet minder.
Dus ik gok ook maar gewoon wat. :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_177008282
En als je dan toch wilt gokken, waarom dan niet je geld in FUN steken zou ik zeggen. :P
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 09:36:52 #20
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177008302
Alles op rood!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177008305
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:29 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Qua aantal Bitcoins ja? In dollars lang niet in ieder geval, maar goed de koers was natuurlijk aanzienlijk hoger 2 maanden geleden

https://coinmarketcap.com(...)0130428&end=20180207
btc ja.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177008306
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:35 schreef Geralt het volgende:
En als je dan toch wilt gokken, waarom dan niet je geld in FUN steken zou ik zeggen. :P
Nou daar zijn genoeg redenen voor. Of ben je ons nu allemaal aan het trollen?
Koning.
pi_177008320
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:37 schreef tha_dark het volgende:
Nou daar zijn genoeg redenen voor.
Laat ze eens horen. Ik kan er zelf ook genoeg bedenken, maar bij elke coin kun je wel nadelen bedenken waarom je er geen geld in zou moeten steken.

:)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  woensdag 7 februari 2018 @ 09:39:38 #24
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177008344
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:19 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Tijd om te verkopen dus? Gaat van bittrex
Tsja, komt er tegelijk op Cobinhood weer bij.

Bittrex krijgt steeds meer gezeik over zich heen, dus ik maak me daar niet zo druk om eigenlijk
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 7 februari 2018 @ 09:42:45 #25
131603 Afwazig
Serious business
pi_177008394
Margraten is wakker JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  woensdag 7 februari 2018 @ 09:46:32 #26
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177008442
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:23 schreef Geralt het volgende:

[..]

[..]

Hoeveel hebben jullie er?

Ik maar 8.740,668 :@

Dan moet ie heel wat gaan doen wil ik een nieuwe MaGNeT worden :')
Ik heb er 10k dus niet veel meer dan jij hoor. Als die in 2019 naar een paar euro gaat dan kun je daar tot aan je dood bier en nootjes van kopen :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177008462
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:46 schreef Rossdale het volgende:
Als die in 2019 naar een paar euro gaat dan kun je daar tot aan je dood bier en nootjes van kopen
Boh gek _O_

Waar kan ik tekenen? :9
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_177008516
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:34 schreef Geralt het volgende:

[..]

Dat weet je pas over een jaar ofzo of dit te duur was of dat je je dan tegen je kop aan slaat dat je er nu niet meer gekocht hebt.

Puur gokken is het allemaal, niet meer en niet minder.
Dus ik gok ook maar gewoon wat. :)
Man man man, ik weet niet waarom ik op je blijf reageren, maar spreek voor jezelf hoor. Met je puur gokken. _O-
  woensdag 7 februari 2018 @ 09:53:33 #29
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177008569
Ik dacht een paar dagen terug LTC te kopen in de dip, nu staat LTC gelukkig na de dip weer op dat niveau :') Vanaf nu eindelijk winst paken met mijn BTD actie _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177008578
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:51 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Man man man, ik weet niet waarom ik op je blijf reageren, maar spreek voor jezelf hoor. Met je puur gokken. _O-
Ahh, jij hebt vorig jaar Ripple gekocht en bent inmiddels (samen met je hele familie) gestopt met werken en hebt een paar miljard nu?

Kom kom, je weet niks van te voren. Het kan vriezen en het kan dooien. Het blijft allemaal een gok. Een educated guess op zn best, maar dan nog kan je er compleet naast zitten.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_177008627
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:23 schreef Revolution-NL het volgende:
Ik heb de lambo net ingeruild en van deze dukaten een bolide gekocht welke moon waardig is. Bitcoin ik wacht je op!

[ afbeelding ]
:D
U MAD?
pi_177008636
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:53 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ahh, jij hebt vorig jaar Ripple gekocht en bent inmiddels (samen met je hele familie) gestopt met werken en hebt een paar miljard nu?

Kom kom, je weet niks van te voren. Het kan vriezen en het kan dooien. Het blijft allemaal een gok. Een educated guess op zn best, maar dan nog kan je er compleet naast zitten.
makkelijk excuus he, als je zo lui bent als jij en je niet wilt verdiepen in de markt/geen een moment nadenkt over de technologie.

Weak hands als jij hadden met deze correctie er uitgeshaked moeten worden maar ze blijven blijkbaar hardnekkig. Nouja, dan noemen we het maar dumb money.

Succes met het gokken op je shitcoins.
:')14.gif
pi_177008642
quote:
3s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:39 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tsja, komt er tegelijk op Cobinhood weer bij.

Bittrex krijgt steeds meer gezeik over zich heen, dus ik maak me daar niet zo druk om eigenlijk
Is Cobinhood een beetje te vertrouwen?
pi_177008645
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:56 schreef kthxbye het volgende:

[..]

succes met het gokken op je shitcoins
:')[ afbeelding ]
Dankje. :*
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 10:01:52 #35
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177008730
Gestolen geld weer terug gekregen van 1xbet. Staat weer veilig op Skrill. Pweh!

Koersen zien er ook lekker uit :)
pi_177008748
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:01 schreef Kyran het volgende:
Gestolen geld weer terug gekregen van 1xbet. Staat weer veilig op Skrill. Pweh!

Koersen zien er ook lekker uit :)
Wat gaven ze aan als oorzaak?
pi_177008755
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:23 schreef Geralt het volgende:

[..]

[..]

Hoeveel hebben jullie er?

Ik maar 8.740,668 :@

Dan moet ie heel wat gaan doen wil ik een nieuwe MaGNeT worden :')
Had er 50k, helft verkocht dus heb er nu nog maar 25k. En dat het van Bittrex weg gaat zou niks moeten uitmaken, Binance is groot genoeg.
pi_177008779
Ben ik de enige die wil dat het nog even dipt naar 5 / 4k? De allerlaatste weak hands en overvaluering uit de boom schudden om daarna weer te stijgen.

Vreemd dat het enthousiasme net zo groot is bij een crash als bij een ATH. :') :D
pi_177008787
Het optimisme direct overal weer na een dagje groen :')

Shitcoins worden alweer aangeprezen als de volgende 'x10 coin'. Dit alleen al vertelt me dat we nog dieper gaan.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 10:06:05 #40
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177008798
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:03 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Wat gaven ze aan als oorzaak?
Gaven ze geen antwoord op. Wat ik zelf kon zien was iemand in mijn account geweest en ¤2 overgemaakt naar 1xbet en toen alles er af gehaald. Aangezien bankaccount niet op mijn naam stond had dat nooit gemogen.

Geld er meteen afgehaald. Kom daar even niet meer terug.
pi_177008817
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:04 schreef deTributeBand het volgende:
Ben ik de enige die wil dat het nog even dipt naar 5 / 4k? De allerlaatste weak hands en overvaluering uit de boom schudden om daarna weer te stijgen.

Vreemd dat het enthousiasme net zo groot is bij een crash als bij een ATH. :') :D
Nee, vanaf nu weer langzaam omhoog graag. De weak hands zijn er nu wel uit.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177008837
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:05 schreef R4m0n_46 het volgende:
Het optimisme direct overal weer na een dagje groen :')

Shitcoins worden alweer aangeprezen als de volgende 'x10 coin'. Dit alleen al vertelt me dat we nog dieper gaan.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177008839
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:04 schreef deTributeBand het volgende:
Ben ik de enige die wil dat het nog even dipt naar 5 / 4k? De allerlaatste weak hands en overvaluering uit de boom schudden om daarna weer te stijgen.

Vreemd dat het enthousiasme net zo groot is bij een crash als bij een ATH. :') :D
Ik hoop het ook. Had bewust nog niet opnieuw ingekocht met de verwachting dat we $5000 zouden aantikken.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_177008872
Paar weken geleden werd FUN nog met de grond gelijk gemaakt hier :')
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:11:34 #45
131603 Afwazig
Serious business
pi_177008886
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:08 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik hoop het ook. Had bewust nog niet opnieuw ingekocht met de verwachting dat we $5000 zouden aantikken.
rekt
pi_177008928
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:08 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik hoop het ook. Had bewust nog niet opnieuw ingekocht met de verwachting dat we $5000 zouden aantikken.
Jullie willen dus gewoon nog goedkoop inkopen. :')

Te laat jongens.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177009002
bij 4k ga ik veel kopen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177009098
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

Jullie willen dus gewoon nog goedkoop inkopen. :')

Te laat jongens.
Ben misschien iets te gierig geweest ja :+ . Maar goed, niet te vroeg juichen :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_177009116
Ik heb gehoord via mijn bronnen dat 1 van de grootste exchanges volledig in handen is van een internationale criminele bende. Interpol en dergelijke zijn er mee bezig. :)

Binnenkort meer......
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177009129
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:25 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb gehoord via mijn bronnen dat 1 van de grootste exchanges volledig in handen is van een internationale criminele bende. Interpol en dergelijke zijn er mee bezig. :)

Binnenkort meer......
federal reserve?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177009135
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177009164
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:25 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb gehoord via mijn bronnen dat 1 van de grootste exchanges volledig in handen is van een internationale criminele bende. Interpol en dergelijke zijn er mee bezig. :)

Binnenkort meer......
Oeh spannend klaas!
Koning.
pi_177009174
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:25 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb gehoord via mijn bronnen dat 1 van de grootste exchanges volledig in handen is van een internationale criminele bende. Interpol en dergelijke zijn er mee bezig. :)

Binnenkort meer......
Zeg klaas, drink jij?
pi_177009213
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:29 schreef Apekoek het volgende:
Carvertical, wie zit er in en gelooft in dit project. Nu echt cheap as chips natuurlijk.
Heeft zeker potentie denk ik, maar ik vraag mij af of al die data die nodig is (overheden/autohandelaren) aan ze geleverd gaat worden. Daar valt of staat het project mee.
pi_177009217
8k aangetikt
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:31:02 #56
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_177009220
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nee, vanaf nu weer langzaam omhoog graag. De weak hands zijn er nu wel uit.
Je hebt meer aan een rustige, gestage stijging dan aan die pieken omhoog. Als het te snel gaat dan weet je dat het ook weer snel naar beneden kan. Dat geld op de lange termijn en op de korte termijn.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_177009249
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:31 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je hebt meer aan een rustige, gestage stijging dan aan die pieken omhoog. Als het te snel gaat dan weet je dat het ook weer snel naar beneden kan. Dat geld op de lange termijn en op de korte termijn.
Daarom zeg ik, langzaam omhoog. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177009256
boven de 8300 word ik gematigd positief
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:36:56 #59
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177009291
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:25 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb gehoord via mijn bronnen dat 1 van de grootste exchanges volledig in handen is van een internationale criminele bende. Interpol en dergelijke zijn er mee bezig. :)

Binnenkort meer......
Die ene met die Nederlander als directeur?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 10:37:13 #60
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177009294
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:31 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je hebt meer aan een rustige, gestage stijging dan aan die pieken omhoog. Als het te snel gaat dan weet je dat het ook weer snel naar beneden kan. Dat geld op de lange termijn en op de korte termijn.
Gewoon weekje 8k nu zou ik al heel blij mee zijn. Dan rustig aan naar 9k. Ben wel klaar met alle pieken en dalen.
pi_177009295
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:23 schreef Geralt het volgende:

[..]

[..]

Dan moet ie heel wat gaan doen wil ik een nieuwe MaGNeT worden :')
Zo fijn is dat niet.

pi_177009312
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:37 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zo fijn is dat niet.

[ afbeelding ]
Te veel spullen om op te bergen tegenwoordig? :?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 10:39:20 #63
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177009323
Mijn GPU wordt zaterdag verwacht *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177009326
8k bitstamp
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177009389
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:39 schreef Nattekat het volgende:
Mijn GPU wordt zaterdag verwacht *O*
Mine the moon!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177009484
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:39 schreef Nattekat het volgende:
Mijn GPU wordt zaterdag verwacht *O*
loont het tegenwoordig nog om te minen?

Heb nog een 290X liggen waar ik niks meer mee doe.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 10:49:19 #67
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177009504
quote:
5s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:47 schreef Geralt het volgende:

[..]

loont het tegenwoordig nog om te minen?

Heb nog een 290X liggen waar ik niks meer mee doe.
Vast wel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:50:46 #68
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177009520
Zo'n spijt dat ik gisteren er geen 1000 euro tegenaan heb gegooid bij VEN.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177009538
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:25 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb gehoord via mijn bronnen dat 1 van de grootste exchanges volledig in handen is van een internationale criminele bende. Interpol en dergelijke zijn er mee bezig. :)

Binnenkort meer......
U MAD?
pi_177009570
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:30 schreef Wereldgozer het volgende:
8k aangetikt
Ik tikte je zusje net nog aan met mijn 8k
U MAD?
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:54:44 #71
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177009581
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:37 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zo fijn is dat niet.

[ afbeelding ]
Breaking Bad gifjes O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:58:37 #72
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177009676
FUN al > +90%
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177009756
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:54 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik tikte je zusje net nog aan met mijn 8k
:')
pi_177009768
UNIVERSAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177009776
Ik heb al enige tijd FUN in het bezit, nu zie ik dat Bittrex deze gaat delisten.

Ik neem aan dat ik die dan zsm er vanaf moet halen. Kan ik die dan wel veilig naar Binance verplaatsen?
- Met zuidelijke groet -
pi_177009782
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177009818
Groene candles genot.
pi_177009871
Verdomme man, dubbele groene cijfers. Heb ik lang niet gezien!
pi_177009935
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:03 schreef Schnitzels het volgende:
Ik heb al enige tijd FUN in het bezit, nu zie ik dat Bittrex deze gaat delisten.

Ik neem aan dat ik die dan zsm er vanaf moet halen. Kan ik die dan wel veilig naar Binance verplaatsen?
waarom op een exchange laten staan als je er toch niets mee doet? Knikker ze dan in een wallet
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_177009979
quote:
3s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:58 schreef Rossdale het volgende:
FUN al > +90%
shitcoin kthxbye
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  woensdag 7 februari 2018 @ 11:15:04 #82
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_177010001
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:29 schreef Apekoek het volgende:
Carvertical, wie zit er in en gelooft in dit project. Nu echt cheap as chips natuurlijk.
Heeft ook wel een reden. Is helemaal gericht op de US markt naar wat ik gelezen heb. En daar zit het bedrijfsleven schijnbaar niet zo te wachten op auto registratie data in de blockchain aldus wat mensen op reddit een week of 2 geleden.

Misschien komt e.e.a meer van de grond als de gasten achter het project meer effort gaan steken in marketing/promotie buiten usa maar zolang het daarbuiten niet gemarket wordt verwacht ik er weinig van. Dus; ben ik verder afgehaakt met inlezen. Is hier vandaan ook lastig in te schatten en bij te houden of ergens behoefte naar is binnen de US markt. Lijkt mij persoonlijk een te grote gok. Als product logisch klinkt maar aanpak niet dan valt het voor mij af iig. :)
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_177010018
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:15 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Heeft ook wel een reden. Is helemaal gericht op de US markt naar wat ik gelezen heb. En daar zit het bedrijfsleven schijnbaar niet zo te wachten op auto registratie data in de blockchain aldus wat mensen op reddit een week of 2 geleden.

Misschien komt e.e.a meer van de grond als de gasten achter het project meer effort gaan steken in marketing/promotie buiten usa maar zolang het daarbuiten niet gemarket wordt verwacht ik er weinig van. Dus; ben ik verder afgehaakt met inlezen. Is hier vandaan ook lastig in te schatten en bij te houden of ergens behoefte naar is binnen de US markt. Lijkt mij persoonlijk een te grote gok. Als product logisch klinkt maar aanpak niet dan valt het voor mij af iig. :)
I'm in vanaf de ICO :)
pi_177010078
Fun iets te vroeg verkocht. :+
Koning.
pi_177010080
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:30 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Heeft zeker potentie denk ik, maar ik vraag mij af of al die data die nodig is (overheden/autohandelaren) aan ze geleverd gaat worden. Daar valt of staat het project mee.
Dit was ook mijn gedachte. Het valt of staat met die informatie en ik zie wel erg veel obstakels om (internationaal) alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.
pi_177010087
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:15 schreef neo2000 het volgende:

[..]

registratie data in de blockchain
Typisch zo'n project waarbij blockchain totaal overbodig is. Dit hadden ze ook kunnen bouwen bovenop een database. En dat bestaat al lang.
  woensdag 7 februari 2018 @ 11:19:54 #87
62913 Blik
The one and Only!
pi_177010094
Heel blij mee dat ik gisterenmiddag nog heb ingelegd. Dat is nu al 50% gestegen :D
  woensdag 7 februari 2018 @ 11:19:59 #88
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_177010096
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:16 schreef ColeJ het volgende:

[..]

I'm in vanaf de ICO :)
Dan hoop ik voor je dat ie gaat moonen. :)
Ik vind zulke projecten altijd lastig. De auto industrie is vrij traditioneel qua adaptatie nieuwe dingen. Hier vandaan weinig inzicht waar behoefte naar is binnen de US markt. Reddit zit vol FUD zaaiers en zo, dus dan blijft een website +whitepaper over om je op te oriënteren wat m.i best karig is om je op te baseren. Mocht het wel in gebruik genomen worden in US markt kan het financieel best leuk worden. :)
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 11:21:55 #89
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177010131
Icx en wtc bijna verdubbeld sinds opnieuw instappen ... wow
  woensdag 7 februari 2018 @ 11:22:32 #90
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_177010140
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:19 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Typisch zo'n project waarbij blockchain totaal overbodig is. Dit hadden ze ook kunnen bouwen bovenop een database. En dat bestaat al lang.
Volgens mij is de gedachte erachter sjoemelen met deze data lastig te maken. Maar goed, dan moet een instantie (in Amerika Dmv lijkt me?) het wel willen gaan gebruiken. Dus het team erachter zal flink moeten gaan lobbyen. ;)
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  Eindredactie Games woensdag 7 februari 2018 @ 11:23:56 #91
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_177010162
vandaag weer 30 procent erbij _O_
Ik blijf mij verbazen hoe crypto gelijkstaat aan de emoties van een zwangere vrouw. Het kan alle kanten op
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_177010184
quote:
4s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:23 schreef Oscar. het volgende:
vandaag weer 30 procent erbij _O_
Ik blijf mij verbazen hoe crypto gelijkstaat aan de emoties van een zwangere vrouw. Het kan alle kanten op
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_177010192
Nog een beetje stijgen en ik ga al wat winst afromen in fiat/usdt.
Koning.
pi_177010230
Jaja mensen de bull markt is weer bijna terug, hij rammelt aan de poorten.
٩๏̯͡๏)۶
pi_177010248
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:25 schreef tha_dark het volgende:
Nog een beetje stijgen en ik ga al wat winst afromen in fiat/usdt.
De afroomclub! _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177010256
Niet te vroeg juigen allemaal. Vannacht hebben we de 7k$ nog aangetikt.
Er hoeft maar een klein beetje FUD te zijn en we kakken weer in. De supports zijn flinterdun
pi_177010358
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:29 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Niet te vroeg juigen allemaal. Vannacht hebben we de 7k$ nog aangetikt.
Er hoeft maar een klein beetje FUD te zijn en we kakken weer in. De supports zijn flinterdun
Ik verwacht ook nog wel een aardige dip want dit gaat te hard. Heb wat ICX en VEN klaarstaan op binance om te traden met USDT.
Koning.
pi_177010427
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:19 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Typisch zo'n project waarbij blockchain totaal overbodig is. Dit hadden ze ook kunnen bouwen bovenop een database. En dat bestaat al lang.
Bitcoin had ook in een database gekund, geheel overbodig zo'n blockchain.

Alsof iemand de data zou gaan aanpassen in zo'n database om er mee te rommelen.
:P
pi_177010437
En ik maar wachten tot we terug naar de 4-5k gaan :{
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 11:43:30 #100
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177010499
quote:
4s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:23 schreef Oscar. het volgende:
vandaag weer 30 procent erbij _O_
Ik blijf mij verbazen hoe crypto gelijkstaat aan de emoties van een zwangere vrouw. Het kan alle kanten op
Zo gaat het al weken? 30% omlaag, 25% omhoog, 35% omlaag, 30% omhoog.

De tendens is je nu toch wel duidelijk :?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177010555
Huis verkocht, alles in crypto gestopt!!1!111

Groetjes Taihuttu
U MAD?
pi_177010571
Iedereen begint alweer over shit coins te roepen. Deze crash is nog lang niet over zie ik wel.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 7 februari 2018 @ 11:50:00 #103
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177010622
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Zo gaat het al weken? 30% omlaag, 25% omhoog, 35% omlaag, 30% omhoog.

De tendens is je nu toch wel duidelijk :?
Verschil is alleen dat we gisteren een keer goed nieuws voor crypto hebben gekregen ipv fud op fud op fud
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 7 februari 2018 @ 11:51:08 #104
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177010645
quote:
3s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:50 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Verschil is alleen dat we gisteren een keer goed nieuws voor crypto hebben gekregen ipv fud op fud op fud
Wat was het goede nieuws eigenlijk? Want we pompen als een paar hitsige marmotten nu man. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177010652
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:51 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Wat was het goede nieuws eigenlijk? Want we pompen als een paar hitsige marmotten nu man. :{

:{²
Lekker bezig pik!
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 11:53:20 #106
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177010682
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:47 schreef ITrade het volgende:
Iedereen begint alweer over shit coins te roepen. Deze crash is nog lang niet over zie ik wel.
Valt wel mee toch?
pi_177010750
Oh hij is gewoon weer 33% gestegen die bitcoin zie ik
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_177010856


gaan we doorbreken?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177010883
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:00 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

gaan we doorbreken?
Uiteraard
pi_177010896
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:00 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

gaan we doorbreken?
Waar waren je TA toen hij door het putje ging?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177010946
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:02 schreef ITrade het volgende:

[..]

Waar waren je TA toen hij door het putje ging?
Dat gaat het nog steeds
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:04:21 #112
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177010959
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:51 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Wat was het goede nieuws eigenlijk? Want we pompen als een paar hitsige marmotten nu man. :{

:{²
Als je het netjes vraagt als een normaal persoon dan wil ik het je met plezier uitleggen.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177010975
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:02 schreef ITrade het volgende:

[..]

Waar waren je TA toen hij door het putje ging?


ik kreeg een duidelijk signaal bij 12k. toen ging de 20EMA voor t eerst onder de 50EMA.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177010983
Jeetje, ik sta 53.13% in de plus in euro's ten op zichte van gisteren 12.00h
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:08:28 #115
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_177011052
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
pi_177011061
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:04 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

ik kreeg een duidelijk signaal bij 12k. toen ging de 20EMA voor t eerst onder de 50EMA.
pi_177011085
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:08 schreef DSVM het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
wel n 50% daling ontweken.kleinigheidje.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:11:28 #118
62913 Blik
The one and Only!
pi_177011098
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:21 schreef Kyran het volgende:
Icx en wtc bijna verdubbeld sinds opnieuw instappen ... wow
Precies de 2 waar ik op heb ingelegd gisteren :)
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 12:12:01 #119
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177011105
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:00 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

gaan we doorbreken?
Keihard naar beneden. :Y
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177011157
Nou ik gun bitcoin het beste aankomende 3 dagen *O*
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  FOK!fotograaf woensdag 7 februari 2018 @ 12:14:45 #121
145146 Andyy
pi_177011169
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:14 schreef ludovico het volgende:
Nou ik gun bitcoin het beste aankomende 3 dagen *O*
Bitcoin mag lekker laag blijven, als het maar richting de andere coins gaat
pi_177011179
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:05 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Jeetje, ik sta 53.13% in de plus in euro's ten op zichte van gisteren 12.00h
Goedzo!!!!!
U MAD?
pi_177011181
quote:
6s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:14 schreef Andyy het volgende:

[..]

Bitcoin mag lekker laag blijven, als het maar richting de andere coins gaat
Nee omhoog zeg ik je. :(
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_177011197
quote:
3s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als je het netjes vraagt als een normaal persoon dan wil ik het je met plezier uitleggen.
Bespaar je de moeite en energie.
U MAD?
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:19:59 #125
131603 Afwazig
Serious business
pi_177011233
Hey alle TA'ers zijn ook weer wakker zie ik op Twitter. Werkt TA niet tijdens een crash ofzo? Want dan is het verdacht stil.
pi_177011246
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:19 schreef Afwazig het volgende:
Hey alle TA'ers zijn ook weer wakker zie ik op Twitter. Werkt TA niet tijdens een crash ofzo? Want dan is het verdacht stil.
Ik verwacht een select groepje users hier ook niet meer te zien tot de volgende crash.
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:23:52 #127
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177011300
quote:
6s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:14 schreef Andyy het volgende:

[..]

Bitcoin mag lekker laag blijven, als het maar richting de andere coins gaat
Eerst terug naar een mooie 12-15k en dan maandenlang stabiel blijven zou ideaal zijn :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177011311
Hond verkocht, all in Verge. Wraith = future.
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:25:52 #129
131603 Afwazig
Serious business
pi_177011328
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik verwacht een select groepje users hier ook niet meer te zien tot de volgende crash.
Dat is ook wel typisch inderdaad.
pi_177011337
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:24 schreef Potatobrain het volgende:
Hond verkocht, all in Verge. Wraith = future.
Je doet je naam eer aan.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177011340
Mja, tis mij zelf eigenlijk een raadsel wat jullie de waarde vinden van crypto munten.. Currency is het niet voor alle duidelijkheid want het is geen algemeen geaccepteerd betaalmiddel en het gaat daar ook niet op lijken.

Dus een soort van waarde opslag, maar welk principe geeft dit nou zijn waarde? Alleen dat het niet ongelimiteerd bijgedrukt kan worden?
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_177011345
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je doet je naam eer aan.
Wraith is life.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 7 februari 2018 @ 12:27:02 #133
74056 crew  ToT
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:29:32 #134
131603 Afwazig
Serious business
pi_177011380
quote:
2s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:27 schreef ToT het volgende:
*O* QSP Olé olé! *O*
Stop aub met deze posts. Elke shitcoin gaat omhoog, niet alleen de shitcoins die toevallig in jouw bag zitten.

Of de vochtige dukaten in jouw chest, wat u wilt. :{
pi_177011419
Helft van mijn ICX naar USDT gezet. Kom maar op met die correctie van deze ochtend. :+
Koning.
pi_177011421
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:04 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

ik kreeg een duidelijk signaal bij 12k. toen ging de 20EMA voor t eerst onder de 50EMA.
Dan neem ik aan dat je er niet meer inzit want blauw zit er nog steeds dik onder atm.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:33:43 #137
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177011461
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:29 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Stop aub met deze posts. Elke shitcoin gaat omhoog, niet alleen de shitcoin die toevallig in jouw bag zitten.

Of de vochtige dukaten in jouw chest, wat u wilt. :{
Tenzij je shitcoins genaamd USD, EUR of USDT bezit.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:33:51 #138
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177011466
Mag ik eerlijk zijn? Dit is best een leuke hobby. Spannend, geeft me een heerlijk gevoel om en nabij de sluitspier.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177011478
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:31 schreef ITrade het volgende:

[..]

Dan neem ik aan dat je er niet meer inzit want blauw zit er nog steeds dik onder atm.
heb nog n beetje. groot deel uitbetaald.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:37:26 #140
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177011543
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:31 schreef tha_dark het volgende:
Helft van mijn ICX naar USDT gezet. Kom maar op met die correctie van deze ochtend. :+
Dat was de correctie (naar boven) lijkt mij. Hij stond een maand geleden op $12 namelijk.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177011589
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:33 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Tenzij je shitcoins genaamd USD, EUR of USDT bezit.
Gisteren persoonlijke ATH in SAT gehad met mijn fiat jonguh!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:43:47 #142
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177011637
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Gisteren persoonlijke ATH in SAT gehad met mijn fiat jonguh!
Persoon die nog geen 3 maanden crypto heeft gespot.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177011662
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:33 schreef BansheeBoy het volgende:
Mag ik eerlijk zijn? Dit is best een leuke hobby. Spannend, geeft me een heerlijk gevoel om en nabij de sluitspier.

:{²
Jammer alleen dat je bankrekening wat tochtig is sinds je ingestapt bent, maar je dukaten lijken nu weer de goeie kant op te gaan ²
٩๏̯͡๏)۶
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:48:04 #144
62913 Blik
The one and Only!
pi_177011700
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:51 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Wat was het goede nieuws eigenlijk? Want we pompen als een paar hitsige marmotten nu man. :{

:{²
Google eens op SEC en crypto
pi_177011703
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:31 schreef tha_dark het volgende:
Helft van mijn ICX naar USDT gezet. Kom maar op met die correctie van deze ochtend. :+
Ik denk dat ie nog wel verder kan stijgen.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177011724
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:31 schreef tha_dark het volgende:
Helft van mijn ICX naar USDT gezet. Kom maar op met die correctie van deze ochtend. :+
but why tho
pi_177011726
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:48 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik denk dat ie nog wel verder kan stijgen.
Inderdaad. Verwacht geen dip voor 16.00h eigenlijk, maar dat is een gokje
  woensdag 7 februari 2018 @ 12:50:26 #148
131603 Afwazig
Serious business
pi_177011736
De markt proberen te timen :')
pi_177011738
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:43 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Persoon die nog geen 3 maanden crypto heeft gespot.
Persoon die alles met fiat betaald gespot.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 12:50:28 #150
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177011739
ICX komt van ruim boven $10, dus zo heel raar zijn de huidige prijzen niet.
pi_177011742
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Persoon die alles met fiat betaalt gespot.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177011749
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

:P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:04:23 #153
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177011968
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:50 schreef Afwazig het volgende:
De markt proberen te timen :')
Kan toch :P

quote:
7s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:13 schreef TimKuik het volgende:

[..]

6k en vrij vlot daarna (weekje oid) herstel terug naar 8k.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177011997
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:04 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Kan toch :P

[..]

en na de 8k?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177012009
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je doet je naam eer aan.
:D
U MAD?
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:08:23 #156
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177012035
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:05 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

en na de 8k?
Zodra er een beetje support op 8k staat door naar 9k en dan een retest op 10k.

Dus long posities op 8k (na sterke buy walls, stop-loss op 7.7k) tot 9.5k en dan weer nieuwe long posities vanaf 10.5k.

Dit is natuurlijk enkel speculatie. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177012127
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:08 schreef TimKuik het volgende:
stop-loss op 7.7k
Stop-loss gebruiken :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:14:36 #158
131603 Afwazig
Serious business
pi_177012134
Ik heb gezien dat er boven de huidige prijs van BTC op meerdere levels resistance zit en onder de prijs er een aantal supportlevels zijn. Hou er rekening mee met je trades.
pi_177012171
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:14 schreef ITrade het volgende:

[..]

Stop-loss gebruiken :')
Stop-loss orders en weak hands zijn de mede oorzaken van die forse crashes.
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:17:07 #160
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177012176
retrace op fib 89.1 bullbounce in blue sector elleboog op tafel

jack in de box
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 13:18:11 #161
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177012194
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:17 schreef fathank het volgende:
retrace op fib 89.1 bullbounce in blue sector elleboog op tafel

jack in de box
_O-

Lekker aan het stiften zie ik :D
pi_177012198
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:14 schreef ITrade het volgende:

[..]

Stop-loss gebruiken :')
Elke echte trader die ik ken gebruikt stop-losses.
pi_177012240
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:17 schreef fathank het volgende:
retrace op fib 89.1 bullbounce in blue sector elleboog op tafel

jack in de box
En wat betekent dit
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 13:20:56 #164
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177012254
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:20 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

En wat betekent dit
Ken je klassiekers jonguh!
pi_177012264
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:18 schreef Typisch het volgende:

[..]

Elke echte trader die ik ken gebruikt stop-losses.
Elke trader weet ook juist die stoplosses te triggeren van andere mensen. Daarom zie je altijd net dat extra dipje. Als je kijkt naar TA, dan gaan mensen daar hun stop-losses op baseren. Vervolgens is de kunst om net die sweet spot te triggeren.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177012303
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:14 schreef Afwazig het volgende:
Ik heb gezien dat er boven de huidige prijs van BTC op meerdere levels resistance zit en onder de prijs er een aantal supportlevels zijn. Hou er rekening mee met je trades.
Bedankt hans
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 13:23:04 #167
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177012313
AE op Binance zie ik :D

Was iemand die niet hier aan het shillen laatst? Nooit echt in verdiept.
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:23:20 #168
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177012320
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Stop-loss orders en weak hands zijn de mede oorzaken van die forse crashes.
Stop-loss hoeft natuurlijk op een long enkel als je met margin trade. Tenzij je liever wacht op die margin call.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177012340
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:23 schreef Kyran het volgende:
AE op Binance zie ik :D

Was iemand die niet hier aan het shillen laatst? Nooit echt in verdiept.
Woop woop woop
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 13:24:15 #170
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177012341
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:18 schreef Typisch het volgende:

[..]

Elke echte trader die ik ken gebruikt stop-losses.
Probleem is dat die niet werken bij crypto.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177012355
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Probleem is dat die niet werken bij crypto.
Bij ons niet nee. Als je weet wat je doet wel.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 13:25:52 #172
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177012370
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Woop woop woop
Was jij dat? Shill eens waarom die goed zijn :D Zal vanavond even in verdiepen. Had het toen genegeerd omdat het niet op Binance stond :P
pi_177012403
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Stop-loss orders en weak hands zijn de mede oorzaken van die forse crashes.
Klopt, maar daar kan je dan wel mooi gebruik van maken. ^O^ Het valt me eigenlijk nog mee dat je niet vaker flash crashes ziet. Maar waarschijnlijk komt dat omdat Wall street nog niet echt mee doet.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 13:28:17 #174
18653 crew  D.
pi_177012422
Iemand Utopiavolger onlangs nog gezien? Je zou je bijna zorgen maken...
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:29:53 #175
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177012441
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Probleem is dat die niet werken bij crypto.
Het nadeel met een stop-loss is dat je bij een flash crash een market order doet. Echter zal je bij margin trading sowieso een margin call krijgen tijdens een flash crash. Stop-loss werkt dus niet goed om je investering te beschermen tijdens een flash crash en daar moet je rekening mee houden.

Als je zonder margin handelt kan je beter een Stop-limit order neerzetten.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:30:13 #176
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177012451
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:20 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

En wat betekent dit
Dat je gauw eens alles van Debiteuren Crediteuren moet gaan kijken.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177012507
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 11:47 schreef ITrade het volgende:
Iedereen begint alweer over shit coins te roepen. Deze crash is nog lang niet over zie ik wel.
Wordt dat niet altijd geroepen door users die een coin kut vinden waar andere users enthousiast zijn? Staat los van de markt.
pi_177012516
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:23 schreef Kyran het volgende:
AE op Binance zie ik :D

Was iemand die niet hier aan het shillen laatst? Nooit echt in verdiept.
Oeh, dat is wel interessant.
Koning.
pi_177012583
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:25 schreef Kyran het volgende:

[..]

Was jij dat? Shill eens waarom die goed zijn :D Zal vanavond even in verdiepen. Had het toen genegeerd omdat het niet op Binance stond :P
Zit al in de ICO versie. Hadden wel een goed verhaal, maar toen gingen ze opeens alles overboord flikkeren en een nieuwe taal gebruiken en dacht ik kut ben genaaid maar toch maar HODL gedaan en nu gaat het wel oké.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177012644
Universa gaat voor de community vote om op Binance te komen.
Vigen98 en ik vindend dit leuk :)
pi_177012686
Universa al ergens te koop dan?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177012721
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Universa al ergens te koop dan?
Morgen op Cobinhood, een DEX. Maar ik denk niet dat ik daar mijn BTC heen wil sturen om wat te kopen. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-02-2018 13:51:43 ]
pi_177012742
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:51 schreef Typisch het volgende:

[..]

Morgen op Cobinhood, een DEX. Maar ik denk niet dat ik daar mijn BTC heen wil sturen om wat te kopen. :+
Cobinhood is wel oké
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177012749
moonshot
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 7 februari 2018 @ 13:54:33 #185
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177012753
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:23 schreef Kyran het volgende:
AE op Binance zie ik :D

Was iemand die niet hier aan het shillen laatst? Nooit echt in verdiept.
Yes. AE _O_ _O_ _O_
pi_177012777
pi_177012798
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Universa al ergens te koop dan?
UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KNALLEEEEE JAAAAAAA BUY BUY BUY DE COIN VAN ALLERTIJDEEEEEEEEE JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177012807
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KNALLEEEEE JAAAAAAA BUY BUY BUY DE COIN VAN ALLERTIJDEEEEEEEEE JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
O+
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177012816
Ik denk er aan om enkele honderden euro's te investeren in universa. Ik zie dat nog wel wat worden. Even kijken of we die robinhood exchange aan kunnen trappen.
pi_177012820
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KNALLEEEEE JAAAAAAA BUY BUY BUY DE COIN VAN ALLERTIJDEEEEEEEEE JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://telegra.ph/Week-8--The-calm-before-the-storm-02-07

Sashagod Universagenot!
pi_177012837
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:59 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Ik denk er aan om enkele honderden euro's te investeren in universa. Ik zie dat nog wel wat worden. Even kijken of we die robinhood exchange aan kunnen trappen.
Welkom op de maanmissie!
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:03:03 #192
131603 Afwazig
Serious business
pi_177012883
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:03 schreef Afwazig het volgende:
Universa :')
Waves *O*
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:04:42 #194
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177012891
FUN, VEN, OAX, UTK, REQ, NEBL, ICX. Ze pompen!!!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177012897
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:59 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Ik denk er aan om enkele honderden euro's te investeren in universa. Ik zie dat nog wel wat worden. Even kijken of we die robinhood exchange aan kunnen trappen.
Russisch tuig!
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177012920
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:04 schreef BansheeBoy het volgende:
FUN, VEN, OAX, UTK, REQ, NEBL, ICX. Ze pompen!!!

:{²
Oeh. Ik heb ICX en VEN. Zware tassen met Fun staan nog stevig onderwater.

Lisk valt me wat tegen qua bounce.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:07:29 #197
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177012943
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:04 schreef BansheeBoy het volgende:
Alles. Ze pompen!!!

:')²
Fixed that for you...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177012955
alle shitcoins gaan omhoog. nothing special
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177012956
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:06 schreef Skv het volgende:

[..]

Oeh. Ik heb ICX en VEN. Zware tassen met Fun staan nog stevig onderwater.

Lisk valt me wat tegen qua bounce.
Whut? 41% in 24u op dollar prijs is niet genoeg? Of 13% in BTC prijs?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177012969
400 market cap komt eraan
pi_177012973
Anderhalve dag $2600 dollar bij. Met dit tempo halen we de ATH van $20.000 in minder dan 1 week.
pi_177013010
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:09 schreef TourOfData het volgende:
Anderhalve dag $2600 dollar bij. Met dit tempo halen we de ATH van $20.000 in minder dan 1 week.
Dat zal iets te snel zijn. 2 weken is prima voor mij.
pi_177013013
Als een van de weinige stijgt XRP niet echt, sterker nog, deze daalt rustig aan nog verder de afgrond in.
pi_177013022


nieuwe reden voor fud
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:12:21 #205
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177013026
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:17 schreef fathank het volgende:
retrace op fib 89.1 bullbounce in blue sector elleboog op tafel

jack in de box
Ctrl+shift+F5: Stift!
pi_177013049
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:12 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

nieuwe reden voor fud
Oud nieuws toch? Hij is zelf een bubble..
pi_177013054
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:11 schreef Ralphmeister het volgende:
Als een van de weinige stijgt XRP niet echt, sterker nog, deze daalt rustig aan nog verder de afgrond in.
Dan is deze crash toch nog ergens goed voor geweest.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:14:23 #208
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_177013060
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:06 schreef Skv het volgende:

[..]

Oeh. Ik heb ICX en VEN. Zware tassen met Fun staan nog stevig onderwater.

Lisk valt me wat tegen qua bounce.
Even wat geduld, in LISKmaand komt alles goed :)
pi_177013061
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:12 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

nieuwe reden voor fud
Oud.
pi_177013063
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:11 schreef DSVM het volgende:

[..]

Dat zal iets te snel zijn. 2 weken is prima voor mij.
Ik heb niet gezegd dat we de ATH zouden halen. Dat zie ik dit jaar niet gebeuren.

Ik geef aan dat deze rebounce te hard gaat, ik zie hem nog wel zakken naar $7500, om het jaar met $9500 te eindigen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:15:25 #211
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013083
Jongens, in welke dukaat zou je nu als een wezenloze 1000 euro fast cash pompen?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177013097
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:15 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, in welke dukaat zou je nu als een wezenloze 1000 euro fast cash pompen?

:{²
hoeveel euro heb ej er inmiddels al ingegooid?
pi_177013101
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:15 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, in welke dukaat zou je nu als een wezenloze 1000 euro fast cash pompen?

:{²
Ik had VEN of ICX gekozen zelf, maar ik weet niet of ik het in deze stijging zou doen. Daarentegen is het wel waar wat Kyran zegt, ze hebben 10usd gestaan, dus zo extreem is dit nog niet.
Lambo of Rekt
pi_177013106
Fun genot
pi_177013111
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:11 schreef Ralphmeister het volgende:
Als een van de weinige stijgt XRP niet echt, sterker nog, deze daalt rustig aan nog verder de afgrond in.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177013122
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:14 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Ik heb niet gezegd dat we de ATH zouden halen. Dat zie ik dit jaar niet gebeuren.

Ik geef aan dat deze rebounce te hard gaat, ik zie hem nog wel zakken naar $7500, om het jaar met $9500 te eindigen.
Ik niet, BTC gaat dit jaar -1000 en vervolgens +2000 in een jaar?
pi_177013123
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:14 schreef DSVM het volgende:

[..]

Oud.
o
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177013125
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Cobinhood is wel oké
Stel je zou ze daar kopen, waar kun je Universa opslaan?
pi_177013136
Wie is bekend met Bibox? Ik begrijp dat die vanaf morgen CPChain gaan traden!
/a>
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:19:07 #220
18653 crew  D.
pi_177013158
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:09 schreef TourOfData het volgende:
Anderhalve dag $2600 dollar bij. Met dit tempo halen we de ATH van $20.000 in minder dan 1 week.
Hier al 4K, bijna dezelfde ATH :Y
pi_177013162
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:17 schreef Boun het volgende:

[..]

Stel je zou ze daar kopen, waar kun je Universa opslaan?
Je kan daar de ERC20 tokens kopen. In een wallet die dat ondersteunt dus, zoals MyEtherWallet.
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:20:15 #222
18653 crew  D.
pi_177013186
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:17 schreef Boun het volgende:

[..]

Stel je zou ze daar kopen, waar kun je Universa opslaan?
MEW

Het is nog UTN-P(laceholder), echte UTN is nog niet uit
pi_177013187
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:17 schreef alilami het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Jij bent er zo een die in $ kijkt in plaats van BTC?

edit: Voor jou dan, in de top 100 heeft XRP het op vier na slechtste herstel.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:21:10 #224
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013211
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:16 schreef Typisch het volgende:

[..]

hoeveel euro heb ej er inmiddels al ingegooid?
Geen gigantische bedragen, maar in totaal zo'n 2200 euro. Alleen wel echt verkeerde moment ingestapt. Ten minste, als je nu als referentie neemt. Mogelijk is het over maanden heel anders. Ik heb nog niets verkocht en alles lekker laten sudderen. Door de dips van de laatste week sta ik zo'n 600 euro nog in de min. Mijn chest ligt er dus nog ongeboetseerd bij.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177013221
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:19 schreef Typisch het volgende:

[..]

Je kan daar de ERC20 tokens kopen. In een wallet die dat ondersteunt dus, zoals MyEtherWallet.
Thanks!
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:25:04 #226
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_177013299
quote:
15s.gif Mijn chest ligt er dus nog ongeboetseerd bij.

:{²
Same here
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:27:08 #227
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013340
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:25 schreef XDo het volgende:

[..]

Same here
Ik hoop echt dat het beter wordt. Ik wil mijn kwaliteit van leven verbeteren. Geitenkaas en olijfolie en dat soort stuff.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:27:44 #228
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177013362
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:29:23 #229
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177013396
quote:
Alleen jammer dat ik er te weinig heb :P
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:29:31 #230
18653 crew  D.
pi_177013400
Iemand een idee welke (plaatselijke) tijd nieuwe listings als Universa plaatsvinden? Of is dat maar net hoe het de exchange uitkomt?
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:29:44 #231
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013407
https://www.coindesk.com/santander-uk-ripple-payment-app/

Extra vierge olijfolie here we come!!!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177013411
quote:
Mooie chart wel.

Pump naar miljoenmiljard en weer omlaag.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177013414
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:14 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Ik heb niet gezegd dat we de ATH zouden halen. Dat zie ik dit jaar niet gebeuren.

Ik geef aan dat deze rebounce te hard gaat, ik zie hem nog wel zakken naar $7500, om het jaar met $9500 te eindigen.
Een jaar is wel echt super veel tijd als het om crypto gaat. In de afgelopen twee maanden is er genoeg gebeurd om hele boeken vol te schrijven en hebben we prijzen tussen de $6k en $20k gezien. Je kan nu echt nog niks over de prijs aan het einde van het jaar zeggen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:30:44 #234
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013422
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:29 schreef YT123 het volgende:

[..]

Een jaar is wel echt super veel tijd als het om crypto gaat. In de afgelopen twee maanden is er genoeg gebeurd om hele boeken vol te schrijven en hebben we prijzen tussen de $6k en $20k gezien. Je kan nu echt nog niks over de prijs aan het einde van het jaar zeggen.
Gevoelsmatig zeg ik dat de BITCOIN de ton gaat touchen.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:31:27 #235
131603 Afwazig
Serious business
pi_177013433
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:11 schreef Ralphmeister het volgende:
Als een van de weinige stijgt XRP niet echt, sterker nog, deze daalt rustig aan nog verder de afgrond in.
En terecht. Er is zoveel mis met Ripple dat is echt bizar.
pi_177013436
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:29 schreef BansheeBoy het volgende:
https://www.coindesk.com/santander-uk-ripple-payment-app/

Extra vierge olijfolie here we come!!!

:{²
quote:
A Santander spokesperson said the company plans to launch the app in the next few months, and that it will use Ripple's xCurrent in the project.

Ripple's xCurrent product does not use XRP, the company's native cryptocurrency.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_177013451
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:17 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Fun genot
WAT EEN GODT
Lambo of Rekt
pi_177013461
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:17 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Fun genot
Ik sta nog steeds zwaar onder water. :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177013470
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:32 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik sta nog steeds zwaar onder water. :')
BIttrex delisting ;(
Lambo of Rekt
pi_177013474
Waar is die alisalami met z'n Ripple shillings? :')'

https://www.binance.com/trade.html?symbol=XRP_ETH
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177013522
Zitten weer boven de 400 miljard
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:36:41 #242
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177013541
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:29 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Alleen jammer dat ik er te weinig heb :P
Ik heb er ook niet veel. Maar genoeg om leuke dingen te doen wanneer ze een sprongetje gaan maken :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177013556
Pff, dat traden is echt niks voor mij. Doe maar gewoon alles op slot tot in december. Jammer dat ik dan mijn portfolio niet kan vergroten maar ik ben niet zo goed in traden als sommigen hier. :+
Koning.
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:37:02 #244
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177013559
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:35 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Zitten weer boven de 400 miljard
Overmorgen rond de 180.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:38:33 #245
18653 crew  D.
pi_177013597
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:36 schreef tha_dark het volgende:
Pff, dat traden is echt niks voor mij. Doe maar gewoon alles op slot tot in december. Jammer dat ik dan mijn portfolio niet kan vergroten maar ik ben niet zo goed in traden als sommigen hier. :+
Je leest hier alleen de succesverhalen he ;)
pi_177013621
quote:
6s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Overmorgen rond de 180.
Wel erg extreem maar zou mooi zijn.
Koning.
pi_177013622
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:32 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik sta nog steeds zwaar onder water. :')
Ik op mijn hele portfolio niet
pi_177013633
Al is een deel wel een stuk duurder gekocht dan het nu is
pi_177013646
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:32 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik sta nog steeds zwaar onder water. :')
Skv

Shitcoins + Kopen = Verlies

:')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177013658
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:38 schreef D. het volgende:

[..]

Je leest hier alleen de succesverhalen he ;)
Ja dat klopt ook wel.
Maar diegene die dan net voor de grote crash een gedeelte in USDT zetten en dan vervolgens hun stack verdubbelen op die manier, ik vind het knap. En tegelijkertijd denk ik, ja ik zie ook dat de supportlevels breken en dat de kans groot is dat het naar de 6k zakt. Maar ik denk dan, gewoon gordels vast en lekker uitzitten en zie de kans pas te laat. Noem het onervarenheid.
Koning.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:42:23 #251
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177013685
Mijn portfolio staat ook nog onder water hoor, ik kocht bij in de dip, wat nog lang niet het dieptepunt was. Ik gokte dat $9k de ondergrens zou blijven.

Dus zodra we boven dat bedrag gaan dan wordt ik weer gelukkig van mijn beslissing om bij te kopen ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177013695
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:40 schreef alilami het volgende:

[..]

Skv

Shitcoins + Kopen = Verlies

:')
Jij zit je lekker in te smeren met je geldsproeiende rippeltjes?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:43:32 #253
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013710
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:42 schreef Skv het volgende:

[..]

Jij zit je lekker in te smeren met je geldsproeiende rippeltjes?
HAHAAHAH! BAM! Op zijn vochtige chest!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177013712
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:41 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Ja dat klopt ook wel.
Maar diegene die dan net voor de grote crash een gedeelte in USDT zetten en dan vervolgens hun stack verdubbelen op die manier, ik vind het knap. En tegelijkertijd denk ik, ja ik zie ook dat de supportlevels breken en dat de kans groot is dat het naar de 6k zakt. Maar ik denk dan, gewoon gordels vast en lekker uitzitten en zie de kans pas te laat. Noem het onervarenheid.
Idem hier hoor. BIj mij gaan dat soort geintjes 80% van de tijd verkeerd. Dat de boel precies bounced als ik uitstap.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177013716
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:42 schreef Skv het volgende:

[..]

Jij zit je lekker in te smeren met je geldsproeiende rippeltjes?
Ja, want .25 gekocht.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177013727
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:43 schreef alilami het volgende:

[..]

Ja, want .25 gekocht.
En je wacht gewoon rustig af tot ze daar weer op staan ofzo?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:44:11 #257
131603 Afwazig
Serious business
pi_177013728
Ik heb nooit onder water gestaan. Maar ik ben dan ook niet in 2017 ingestapt. Dat scheelt nogal :P
pi_177013739
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef Skv het volgende:

[..]

En je wacht gewoon rustig af tot ze daar weer op staan ofzo?
Nee, ik wacht op ath van $4 en meer.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177013745
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef Afwazig het volgende:
Ik heb nooit onder water gestaan. Maar ik ben dan ook niet in 2017 ingestapt. Dat scheelt nogal :P
Ik wel. :')
10 december 2017. ;(
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:44:53 #260
131603 Afwazig
Serious business
pi_177013749
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef alilami het volgende:

[..]

Nee, ik wacht op ath van $4 en meer.
Gelachen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:44:56 #261
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177013754
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:43 schreef alilami het volgende:

[..]

Ja, want .25 gekocht.
Mooi man, volgende week kun je uitstappen waar je begonnen bent. _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177013759
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef alilami het volgende:

[..]

Nee, ik wacht op ath van $4 en meer.
Gruizig.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 14:46:07 #263
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177013788
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:41 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Ja dat klopt ook wel.
Maar diegene die dan net voor de grote crash een gedeelte in USDT zetten en dan vervolgens hun stack verdubbelen op die manier, ik vind het knap. En tegelijkertijd denk ik, ja ik zie ook dat de supportlevels breken en dat de kans groot is dat het naar de 6k zakt. Maar ik denk dan, gewoon gordels vast en lekker uitzitten en zie de kans pas te laat. Noem het onervarenheid.
Hoe dan ook het blijft een gok.

Heb het uiteindelijk wel gedaan dit keer en het pakte goed uit en op bijna laagste punt weer ingestapt. Kon ook heel anders lopen en dan baal je.

Dus riemen vast en hodl is niks mis mee. Doe ik in meeste gevallen ook en met ons velen.

Had ook geluk dat ik even de tijd had om er mee bezig te zijn. Als het nu zou gebeuren zou ik ook niks doen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:46:37 #264
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177013796
Er moet toch een ideale hoddle dukaat zijn? Is het LISK? Is het VEN?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177013803
quote:
3s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooi man, volgende week kun je uitstappen waar je begonnen bent. _O_
BTC is dan nog maar $1000 waard.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  † In Memoriam † woensdag 7 februari 2018 @ 14:47:15 #266
230491 Zith
pls tip
pi_177013812
Mijn early retirement bedrag haal ik nu op 15K USD Bitcorn

Elke dag bidden en het moet goedkomen zo
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:46 schreef BansheeBoy het volgende:
Er moet toch een ideale hoddle dukaat zijn? Is het LISK? Is het VEN?

:{²
bitcorn
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 7 februari 2018 @ 14:47:41 #267
206731 Mortaxx
Doomer
pi_177013823
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:46 schreef BansheeBoy het volgende:
Er moet toch een ideale hoddle dukaat zijn? Is het LISK? Is het VEN?

:{²
req
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_177013825
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:46 schreef BansheeBoy het volgende:
Er moet toch een ideale hoddle dukaat zijn? Is het LISK? Is het VEN?

:{²
Ik heb beiden. En ICX.

Dat zijn mijn grootste delen van het portfolio(tje).
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 7 februari 2018 @ 14:48:57 #269
131603 Afwazig
Serious business
pi_177013851
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:46 schreef BansheeBoy het volgende:
Er moet toch een ideale hoddle dukaat zijn? Is het LISK? Is het VEN?

:{²
Waves natuurlijk.
pi_177013853
Rond welke prijs gaat Universa op Cobinhood komen vandaag?
Koning.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 14:49:17 #271
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177013859
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:47 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik heb beiden. En ICX.

Dat zijn mijn grootste delen van het portfolio(tje).
LSK hou ik t/m rebranding. Daarna evaluatie.

VEN ICX WTC hodl :)
pi_177013893
quote:
7s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:33 schreef Skv het volgende:
Waar is die alisalami met z'n Ripple shillings? :')'

https://www.binance.com/trade.html?symbol=XRP_ETH
Lekker, dat die kutcoin maar een pijnlijke dood mag sterven.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:51:00 #273
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177013903
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:49 schreef Kyran het volgende:

[..]

LSK hou ik t/m rebranding. Daarna evaluatie.

VEN ICX WTC hodl :)
LSK naar 100 dollar dit jaar *O*
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177013905
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:34 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Wordt dat niet altijd geroepen door users die een coin kut vinden waar andere users enthousiast zijn? Staat los van de markt.
Er zijn hoeveel coins inmiddels? Het overgrote deel ga je over 5 jaar niets meer van horen. Die halen nu heel erg makkelijk miljoenen op en dat komt alleen door pure speculatie.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177013920
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoe dan ook het blijft een gok.

Heb het uiteindelijk wel gedaan dit keer en het pakte goed uit en op bijna laagste punt weer ingestapt. Kon ook heel anders lopen en dan baal je.

Dus riemen vast en hodl is niks mis mee. Doe ik in meeste gevallen ook en met ons velen.

Had ook geluk dat ik even de tijd had om er mee bezig te zijn. Als het nu zou gebeuren zou ik ook niks doen.
Ik wil het graag proberen bij een volgende dip maar ik blijf waarschijnlijk gewoon lekker zitten. :)
Wel heb ik door deze dip geleerd om eerder tevreden te zijn. Sta nu weer op 2x mijn inleg en ben van plan om een gedeelte weer terug te zetten in fiat als het nog een klein beetje stijgt.

Mocht het daarna nooit meer zakken is het mooie winst en mocht het nog wel zakken dan kan ik weer een gedeelte teruginvesteren. Nu had ik bijvoorbeeld geen fiat klaarstaan bij deze dip.
Koning.
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:51:34 #276
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177013921
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:51 schreef ITrade het volgende:

[..]

Er zijn hoeveel coins inmiddels? Het overgrote deel ga je over 5 jaar niets meer van horen. Die halen nu heel erg makkelijk miljoenen op en dat komt alleen door pure speculatie.
Welcome to crypto.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 14:54:07 #277
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177013975
quote:
6s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:51 schreef onlogisch het volgende:

[..]

LSK naar 100 dollar dit jaar *O*
Denk het ook wel, misschien tijdelijk even droppen en na dip terugkopen. Verwacht wel een standaard dip rondom event.
pi_177014036
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:43 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

HAHAAHAH! BAM! Op zijn vochtige chest!

:{²
Zit de chest inmiddels nog niet vol met dukaten?

:{
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177014052
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:51 schreef ITrade het volgende:

[..]

Er zijn hoeveel coins inmiddels? Het overgrote deel ga je over 5 jaar niets meer van horen. Die halen nu heel erg makkelijk miljoenen op en dat komt alleen door pure speculatie.
Het kaf wordt van het koren gescheiden als de crypto producten een functionele rol gaan spelen in de maatschappij. En dan bedoel ik niet alleen wat betaalmogelijkheden bij wat webshops.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 14:59:13 #280
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177014082
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:51 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Ik wil het graag proberen bij een volgende dip maar ik blijf waarschijnlijk gewoon lekker zitten. :)
Wel heb ik door deze dip geleerd om eerder tevreden te zijn. Sta nu weer op 2x mijn inleg en ben van plan om een gedeelte weer terug te zetten in fiat als het nog een klein beetje stijgt.

Mocht het daarna nooit meer zakken is het mooie winst en mocht het nog wel zakken dan kan ik weer een gedeelte teruginvesteren. Nu had ik bijvoorbeeld geen fiat klaarstaan bij deze dip.
Dat fiat klaar hebben staan is inderdaad wel iets wat ik ook wil voor een volgende keer.
  woensdag 7 februari 2018 @ 15:03:21 #281
131603 Afwazig
Serious business
pi_177014158
Ik weet niet hoe oud jullie allemaal zijn maar het is sowieso toch wel handig een buffer te hebben voor onvoorziene kosten?
pi_177014168
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:03 schreef Afwazig het volgende:
Ik weet niet hoe oud jullie allemaal zijn maar het is sowieso toch wel handig een buffer te hebben voor onvoorziene kosten?
Waarom denk je dat niemand dat heeft?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 7 februari 2018 @ 15:04:54 #283
131603 Afwazig
Serious business
pi_177014195
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:04 schreef Skv het volgende:

[..]

Waarom denk je dat niemand dat heeft?
Omdat blijkbaar mensen hier geen fiat hadden om te kunnen investeren.
pi_177014197
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:03 schreef Afwazig het volgende:
Ik weet niet hoe oud jullie allemaal zijn maar het is sowieso toch wel handig een buffer te hebben voor onvoorziene kosten?
Oh ik heb gewoon een spaarrekening hoor. Heb alleen met mezelf een bedrag afgesproken wat ik mag investeren in crypto en daar zit ik nu aan. Dus ik mag alleen nog van winst nieuwe crypto kopen.
Koning.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 7 februari 2018 @ 15:06:00 #285
206731 Mortaxx
Doomer
pi_177014222
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:04 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Omdat blijkbaar mensen hier geen fiat hadden om te kunnen investeren.
je buffer voor onvoorziene kosten lijkt me nu niet bedoelt om crypto mee te kopen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_177014226
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:04 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Omdat blijkbaar mensen hier geen fiat hadden om te kunnen investeren.
Je buffer steek je dan ook niet in riskante investeringen :+
pi_177014242
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:03 schreef Afwazig het volgende:
Ik weet niet hoe oud jullie allemaal zijn maar het is sowieso toch wel handig een buffer te hebben voor onvoorziene kosten?
Gelachen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177014247
quote:
15s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:46 schreef BansheeBoy het volgende:
Er moet toch een ideale hoddle dukaat zijn? Is het LISK? Is het VEN?

:{²
BTC
pi_177014249
Een buffer is voor als het slecht gaat, zoals de crash van afgelopen dagen, zodat je snel in kunt stappen.
pi_177014267
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:03 schreef Afwazig het volgende:
Ik weet niet hoe oud jullie allemaal zijn maar het is sowieso toch wel handig een buffer te hebben voor onvoorziene kosten?
:')

Ik slaap onder de brug als de zooi crasht. yolo.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 15:08:20 #291
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177014277
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:04 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Omdat blijkbaar mensen hier geen fiat hadden om te kunnen investeren.
Dat is toch heel wat anders. Ik investeer niks vanaf mijn spaargeld. Ik wil juist een deel van mijn winst cashen en apart houden om op een later tijdstip weer tijdens een crash wat goedkoop in te slaan.

Komt die crash niet dan heb ik alsnog mooi winst gepakt.
pi_177014291
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat fiat klaar hebben staan is inderdaad wel iets wat ik ook wil voor een volgende keer.
Las hier dat iemand steeds bij een bepaald percentage winst elke keer een vast percentage terug in fiat stak. Heb nu ook bepaalde targets gesteld waarbij ik dat moet van mezelf. Zo voorkom je dat je hebberig wordt als het stijgt.
Koning.
pi_177014293
Mijn portfolio is mijn spaarrekening, dus helaas geen fiat om in te stappen..
pi_177014330
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:09 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Las hier dat iemand steeds bij een bepaald percentage winst elke keer een vast percentage terug in fiat stak. Heb nu ook bepaalde targets gesteld waarbij ik dat moet van mezelf. Zo voorkom je dat je hebberig wordt als het stijgt.
Afromen _O_
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 7 februari 2018 @ 15:14:14 #295
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177014390
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:11 schreef dimmak het volgende:

[..]

Afromen _O_
Daar komt het begrip "romige winst" dan weer vandaan. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 februari 2018 @ 15:14:27 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177014397
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:09 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Las hier dat iemand steeds bij een bepaald percentage winst elke keer een vast percentage terug in fiat stak. Heb nu ook bepaalde targets gesteld waarbij ik dat moet van mezelf. Zo voorkom je dat je hebberig wordt als het stijgt.
Ik heb het gewoon weer ingelegd na een crashje :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 15:14:30 #297
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177014399
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:09 schreef Ralphmeister het volgende:
Mijn portfolio is mijn spaarrekening, dus helaas geen fiat om in te stappen..
+ mijn onderpand van mijn hypotheek.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 15:15:31 #298
18653 crew  D.
pi_177014432
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:41 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Ja dat klopt ook wel.
Maar diegene die dan net voor de grote crash een gedeelte in USDT zetten en dan vervolgens hun stack verdubbelen op die manier, ik vind het knap. En tegelijkertijd denk ik, ja ik zie ook dat de supportlevels breken en dat de kans groot is dat het naar de 6k zakt. Maar ik denk dan, gewoon gordels vast en lekker uitzitten en zie de kans pas te laat. Noem het onervarenheid.
Het is ook mijn eerste januaridip, en met de wetenschap van nu denk ik, als 'we' nog in crypto zitten, dat ik volgend jaar ook even uit stap :Y
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 15:17:04 #299
18653 crew  D.
pi_177014459
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:11 schreef dimmak het volgende:

[..]

Afromen _O_
Had ik me ook voorgenomen, maar toen puntje bij paaltje kwam deed ik het niet :P
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 15:17:09 #300
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177014464
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:15 schreef D. het volgende:

[..]

Het is ook mijn eerste januaridip, en met de wetenschap van nu denk ik, als 'we' nog in crypto zitten, dat ik volgend jaar ook even uit stap :Y
Jij bent eind december veel te hebberig en denkt 'OH, NOU JA, DIT JAAR ZAL DE CRYPTOJANUARIDIP WEL AAN ONS VOORBIJ GAAN11!1!!!!'
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 15:17:22 #301
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177014469
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:17 schreef D. het volgende:

[..]

Had ik me ook voorgenomen, maar toen puntje bij paaltje kwam deed ik het niet :P
Bedankt dat je mijn punt bevestigt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')