abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  dinsdag 26 september 2017 @ 19:52:46 #26
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174014013
registreer om deze reclame te verbergen
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in, is de vraag. }:|
Niet, wat vriezen jullie allemaal in.
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:22:48 #27
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_174014948
Mensen
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_174015418
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in, is de vraag. }:|
Niet, wat vriezen jullie allemaal in.
waarom ben jij altijd zo zuur?
pi_174015746
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in, is de vraag. }:|
Niet, wat vriezen jullie allemaal in.
Men vriest dingen in, omdat ze niet alledaags zijn.

Als je het elke dag zou eten, hoef je het niet in te vriezen.
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:53:32 #30
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174016267
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:35 schreef lighted het volgende:

[..]

waarom ben jij altijd zo zuur?
Omdat ik geen behoefte voel bevallig te zijn.
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:58:17 #31
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_174016555
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:53 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Omdat ik geen behoefte voel bevallig te zijn.
Grappige is dat je dat de laatste tijd wel bent
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:59:47 #32
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174016625
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:58 schreef MCH het volgende:

[..]

Grappige is dat je dat de laatste tijd wel bent
Flikker op, gek.
  dinsdag 26 september 2017 @ 21:03:21 #33
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_174016800
En omdat ik de enige ben die vleeswaren eet op brood: alle plakjes vleeswaren apart in vershoudfolie en dan invriezen. Zo heb ik altijd rosbief, runderlever, kipfiet en shoarmarollade in de aanbieding voor mijzelf
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_174016855
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 19:43 schreef kipje1234 het volgende:
citroensap in ijsblokjesvorm
eiwit
zelfgebakken bananenbrood in plakken

verder vooral standaard dingen zoals brood, soep, chili, pastasaus of curries
Citroensap heb ik ook wel eens gelezen. Bij mij komen citroenenen limoenen altijd wel op. Restjes gaan in de spa rood.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_174017912
Alles behalve sterke drank. De vraag alleen is of het nog smaakt.
Bij veel producten gaat de structuur kapot en is het alleen voedsel om te voeden.

Ingevroren sauzen, soepen, fruit (om ijsjes te maken), verse groente, vlees en vis zijn vaak acceptabel voor de gemiddelde eter.

Het enige wat je volgens mij in kan vriezen zonder verlies van kwaliteit is ijs. Alleen is dat eigenlijk niet invriezen, maar creŽren.
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:01:48 #36
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_174019077
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 21:26 schreef Super_Fucker_II het volgende:
Alles behalve sterke drank. De vraag alleen is of het nog smaakt.
Bij veel producten gaat de structuur kapot en is het alleen voedsel om te voeden.

Ingevroren sauzen, soepen, fruit (om ijsjes te maken), verse groente, vlees en vis zijn vaak acceptabel voor de gemiddelde eter.

Het enige wat je volgens mij in kan vriezen zonder verlies van kwaliteit is ijs. Alleen is dat eigenlijk niet invriezen, maar creŽren.
Sterke drank uit de vriezer, glijdt het beter naar binnen :Y
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_174019191
Broodjes om mee te nemen naar mijn werk, met beleg en al. Heb ik elke dag een pakje brood :P
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:14:58 #38
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174019703
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:05 schreef Karina het volgende:
Broodjes om mee te nemen naar mijn werk, met beleg en al. Heb ik elke dag een pakje brood :P
Gadver.
pi_174019744
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:14 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Gadver.
Hoezo :D Ik koop vers brood en vers beleg en thuis maak ik het meteen. 's Morgens haal ik het uit de vriezer en tegen de tijd dat ik ga lunchen is het ontdooid en smaakt het nog prima hoor.

Ik kan 's morgens niet even naar de bakker/slager etc. om wat te halen.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_174019855
Eens met Robin, brood heb ik ook in de vriezer maar niet het beleg
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:42:29 #41
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_174020641
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:16 schreef Karina het volgende:

[..]

Hoezo :D Ik koop vers brood en vers beleg en thuis maak ik het meteen. 's Morgens haal ik het uit de vriezer en tegen de tijd dat ik ga lunchen is het ontdooid en smaakt het nog prima hoor.

Ik kan 's morgens niet even naar de bakker/slager etc. om wat te halen.
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:18 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Eens met Robin, brood heb ik ook in de vriezer maar niet het beleg
Jullie moeten iemand zoeken die het voor je smeert, superhandig.
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:56:08 #42
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_174020999
quote:
2s.gif Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Thanks :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lokale boer even flink lief aankijken als er een kalfje geboren is.
Mocht je het hebben gekregen: Maak pannekoeken.
Echt.
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
pi_174024394
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:16 schreef Karina het volgende:

[..]

Hoezo :D Ik koop vers brood en vers beleg en thuis maak ik het meteen. 's Morgens haal ik het uit de vriezer en tegen de tijd dat ik ga lunchen is het ontdooid en smaakt het nog prima hoor.

Ik kan 's morgens niet even naar de bakker/slager etc. om wat te halen.
Toen ik dat nog deed vond ik het nog lekkerder ook. Lijkt veel verser.

Ik weet niet wat voor een ander alledaags is, maar ik heb altijd verschillende hoeveelheden zelfgemaakte bouillon in de vriezer, meestersaus ((van Robin) uit 2012, ik twijfel of het geen tijd wordt voor nieuwe) gember. Nu ook ansjovis uit zo'n blikje, daar hou ik altijd van over. Poffertjes en krentenbollen voor dagen dat de kinderen iets snels en simpels moeten.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_174024434
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:05 schreef Karina het volgende:
Broodjes om mee te nemen naar mijn werk, met beleg en al. Heb ik elke dag een pakje brood :P
Dat doe ik ook. 6 sneden brood met plakken beleg, en een krentenbol. 1x in de 2 weken 10 pakjes invriezen, en geen beleg wat open in de koelkast ligt (alleen de margarine). Het is alleen maar voer om te voorkomen dat ik verhonger, meer niet.

Verder veel eenpansgerechten: macaroni, wortels met aardappelen en spek, gehaktschotel, nasi enz., er passen 12 bakjes in een lade, en als ik 's ochtend besluit dat ik 's avonds geen zin heb om te koken haal ik er een bakje uit. En soep, erwtensoep en pompoensoep.

En verder veel goedkoop vlees, ik haal dat gewoon bij de Lidl, of nou duur vlees zijn smaak verliest in de vriezer of je al begint met vlees zonder veel smaak maakt niet veel uit. Ik haal dat dan wel uit de verpakking, en pak de stukjes (naturel, kruiden kan ik zelf wel) per stuk in (of per 2 als het hele kleine stukjes zijn)
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_174024470
Invriezen :')
Gewoon keer extra opscheppen _O_
  woensdag 27 september 2017 @ 07:41:25 #46
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_174024484
Kruiden die ik overheb, of citroensap.
pi_174031556
Ik maak wel eens verse pizzadeeg en diegene welke je over hebt vries je plat in, met telkens een bakpapiertje dr tussen.
Pannenkoeken zelfde verhaal.

Hier ook geraspte kaas in de vriezer.
Een blok kaas is niet meer lekker om daarna te eten, zit nauwelijks smaak aan. En schaven gaat ook een stuk moeilijker.
Verder is t soms net als Tupperware, invriezen om het vervolgens toch weg te gooien.
pi_174032829
Deed laatst citroengras in de vriezer en dat beviel eigenlijk wel.
Makkelijker raspen (net als met gember)
.
  donderdag 28 september 2017 @ 10:06:42 #49
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_174048325
Boter, als die in de aanbieding is, inslaan en dan invriezen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_174048592
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 15:40 schreef Helsinki het volgende:
Deed laatst citroengras in de vriezer en dat beviel eigenlijk wel.
Makkelijker raspen (net als met gember)
Raspen? Waar gooi je dan geraspt citroengras in??

Ikeb ook altijd wel citroengras in de vriezer, maar dat gooi ik meestal heel in de pan. Je kunt het zelfs bijna uitknijpen als het ontdooit, gaat helemaal makkelijk.

Vroegah had ik ook altijd djeruk purut in de vriezer, maar tegenwoordig groeit dat gewoon vers aan mijn plantje O+
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')