abonnement Unibet Coolblue
pi_173694986
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:22 schreef Tchock het volgende:

[..]

Obama heeft juist niet geėscaleerd dus je kunt het moeilijk hypocriet vinden als mensen er tegen zijn dat Trump dat doet :') Beetje verkeerd voorbeeld dus.
Je snapt het niet. Door Obama's gebrek aan actie op dat vraagstuk moet Trump escaleren. Hij heeft geen keus dankzij Obama's fouten.

Dan is het heel vreemd om Trump te bekritiseren terwijl je tegelijkertijd Obama-fanboy bent, althans vindt dat Obama het goed heeft gedaan met Noord-Korea.

Hetzelfde verhaal met DACA: Obama zegt dat je als illegaal kunt aanvragen om de beslissing op deportatie 2 jaar vooruit te schuiven. Dit brengt hen in een ontzettend onzekere positie, vergeleken met als Obama gewoon de immigratiewetten had nageleefd (uitzetten). Vervolgens stopt Trump het DACA-programma, wat wel moet als je wilt dat illegalen het land uitgezet worden, en krijgt hij het verwijt dat hij illegalen in een onzekere positie brengt.

Kritiek is prima, hoor. Maar laten we niet zomaar meegaan in de hysterie.

quote:
Maar nogmaals: je kunt fouten van een president niet rechtpraten door fouten van een ander te noemen. Dat kon bij Obama niet (maar Bush deed...!!) en dat kan bij Trump ook niet.
Niemand die dat claimt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')