jij oogst tenminste nog, bij mij gaat alles al dood voordat ik het kan verpotten.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:16 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ik ook. Vorig jaar had ik ook al briljante oogst van 2 misvormde augurken, maar het blijft toch leuk
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0quote:Op maandag 5 juni 2017 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
*grin*
Nee, het is wel goed ingericht maar zo goed
nou ook weer niet. Mis ook al een slacentrifuge, zal zo eens een vernietigende review op de site zetten!
Arm uit de kom staan draaien in de tuin, met mijn slatheedoek! Middeleeuwen hier.
wrom niet gewoon pesto?quote:Op maandag 5 juni 2017 17:45 schreef Isabeau het volgende:
Mijn oregano is ontploft Dat was een heel klein plantje en heeft nu de hele plantenbak overgenomen. Nu moet ik recepten met oregano hebben, verder dan 'toevoegen aan pastasaus' ben ik nog niet gekomen
Parmezaan, pijnboompitjes en oregano? Hmm, is een idee. Er is genoegquote:
lijkt me ook en met warm weer komt dat altijd wel van pas op een broodje...ben je gedeelte kwijt...quote:Op maandag 5 juni 2017 17:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Parmezaan, pijnboompitjes en oregano? Hmm, is een idee. Er is genoeg
Ben je een bijzonder kleine eter misschien?quote:
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:54 schreef fietsie het volgende:
Mijn laurierboom is totaal losgeslagen; hij verdubbelt zich dit jaar in omvang.
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:02 schreef z80 het volgende:
[..]
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.
Ik heb de kettingzaag erin gezet. 2/3 ingekort en breedte gehalveerd.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:02 schreef z80 het volgende:
[..]
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?
Gewoon toppen dus?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:09 schreef z80 het volgende:
[..]
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.
Was hier ook, staat in de tuin van de benedenburen. De eerste bewoonster deed er nauwelijks iets aan dus kwam die struik aan de ene kant voor mijn raam en aan de andere kant groeide die het balkon in. Tig keer gevraagd of ze daar wat aan wilde doen.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:09 schreef z80 het volgende:
[..]
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.
Dan wordt deze zeer breed. Laurier groeit alle kanten op.quote:
Mwoch dat zal wel meevallen, hij staat op de hoek van mijn terras dus je moet er iedere keer langs; uitstekende takken verdwijnen dan heus richting keuken.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:16 schreef z80 het volgende:
[..]
Dan wordt deze zeer breed. Laurier groeit alle kanten op.
Wel mooi hout voor de kachel.
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaakquote:
De struik hier beneden was op een gegeven moment ruim 2 meter breed (hoogte werd dus af en toe bijgewerkt)quote:Op maandag 5 juni 2017 18:17 schreef fietsie het volgende:
[..]
Mwoch dat zal wel meevallen, hij staat op de hoek van mijn terras dus je moet er iedere keer langs; uitstekende takken verdwijnen dan heus richting keuken.
volgens mij best lekker.... maaar vast niet bij alles, je kan het van vanalles maken natuurlijkquote:Op maandag 5 juni 2017 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaak
Tja, zo is mijn knoflookboter heerlijk op en bedoeld voor gegrilled vlees, een smeer op een stukje brood is, tja, indrukwekkendquote:Op maandag 5 juni 2017 18:23 schreef liedetector het volgende:
[..]
volgens mij best lekker.... maaar vast niet bij alles, je kan het van vanalles maken natuurlijk
Onacceptabel. Dat kan écht niet.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0
Centrifugeren werkt echt veel beter.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaak
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |