Ja, ja.... ')quote:Op woensdag 8 maart 2017 00:58 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
* Nee geen THC of zo gewoon een vreetkick
quote:
Wel heel erg veel carbs zeg. Ik mag dat niet hebben hoor. Friet is carbs, broodje is carbs en linzen zijn carbs.quote:Op woensdag 8 maart 2017 09:05 schreef realAIVD het volgende:
Gisteren sloppy joe van rode linzen, ovenfriet en coleslaw van de johma, lol
[ afbeelding ]
nu aan de koffie,
goedemorgen.
Cognacje past beter met het weer op dit moment maar biertje is ook altijd lekker natuurlijkquote:Op woensdag 8 maart 2017 10:15 schreef Iwanius het volgende:
pre-acclimatiseren
[ afbeelding ]
Wat nou binnenblijven. Watjes. Gewoon regenjas aan en een lekker biertje op
het terras, in de ochtend, voordat we gaan lunchen.
Zit je in Scheveningen?quote:Op woensdag 8 maart 2017 12:22 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Wat ik gistermiddag had maar dan nu aangevuld met pekingeend! Tis tenslotte een regenachtige woensdagmiddag dus gaan we op de HongKong toer.
http://www.nu.nl/binnenla(...)ens-grote-brand.htmlquote:
quote:
Dat je dat nog allemaal op krijgt na die lijntjes coke.quote:Op woensdag 8 maart 2017 18:41 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Avondhap
[ afbeelding ]
Yup...het is weer Suriname tijd en de welbekende moksi-meti i.c.m een coke.
[ afbeelding ]
Altijd lekker dat spek .
Wat is er mis aan carbs?quote:Op woensdag 8 maart 2017 10:22 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Wel heel erg veel carbs zeg. Ik mag dat niet hebben hoor. Friet is carbs, broodje is carbs en linzen zijn carbs.
Waar laat je het?
Word je dik van.quote:
Ik heb een klein buikje maar echt dik ben ik niet hoor.quote:
Zelf inschatten is vaak best lastigquote:Op donderdag 9 maart 2017 11:53 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik heb een klein buikje maar echt dik ben ik niet hoor.
Kan je ook wel een foto sturen hoor als je zo benieuwd bent naar mijn buikje.quote:
via DMquote:Op donderdag 9 maart 2017 12:27 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Kan je ook wel een foto sturen hoor als je zo benieuwd bent naar mijn buikje.
Meid, ik mag dat ook niet hoor. De pondjes vliegen er dan aan hihi.quote:
Niet teveel, dan wordt je nog zieker...quote:Op donderdag 9 maart 2017 17:21 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Hoestsiroop
Ben ziek aan het worden
Carbs zijn koolhydratenquote:
Right, je wordt te dik van teveel calorieën. Niet van carbs.quote:
Ik hoop dat je sarcastisch bent. Glycogeen vliegt er aan misschien.quote:Op donderdag 9 maart 2017 14:33 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Meid, ik mag dat ook niet hoor. De pondjes vliegen er dan aan hihi.
En wat is daarmee dan? Met die koolhydraten.quote:Op donderdag 9 maart 2017 22:32 schreef Hoxyz het volgende:
[..]
Carbs zijn koolhydraten
[..]
Right, je wordt te dik van teveel calorieën. Niet van carbs.
[..]
Ik hoop dat je sarcastisch bent. Glycogeen vliegt er aan misschien.
Die guy die ik qoute zegt dat carbs slecht zijn.quote:Op donderdag 9 maart 2017 22:44 schreef aloa het volgende:
[..]
En wat is daarmee dan? Met die koolhydraten.
Maandenlang aan verslaafd geweest. Nu eindelijk vanaf gekickt.quote:
die flessen heb je in een winkel gekocht?quote:Op vrijdag 10 maart 2017 08:44 schreef Iwanius het volgende:
Ochtend acclimatiseren na het ontbijt:
[ afbeelding ]
Redbull om wakker te blijven i.c.m.paffert, en omdat het mooi zonnig weer wordt,champagne met Bert erbij.
Weet nog niet welke Krug het wordt maar neig naar de rosé.(rechts) Gewoon omdat het vrijdag is.
geitenkaas met beetje chili...quote:Op vrijdag 10 maart 2017 00:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Maandenlang aan verslaafd geweest. Nu eindelijk vanaf gekickt.
zwanger denk ikquote:Op vrijdag 10 maart 2017 16:17 schreef Iwanius het volgende:
Tussendoortje na het acclimatiseren van vanmorgen en voormiddag:
[ afbeelding ]
Yup... weer op de "ramen" toer bij Takumi.
Wel apart:
[ afbeelding ]
Zij nam een paar happen van haar bowl,hij zat aan zijn 3de bord rijst met gehaktvlees en zou na het leeg eten
van dit bord,haar bowl nog leeg slurpen. Bedoel, ik kan veel eten maar hij overtrof het wel. Kwamen trouwens uit
Taiwan en waren voor een dagje in Rotterdam. Gelijk geadviseerd voor het avondeten naar Noo.Me op de
Botersloot voor laksa. Waren heel blij met die tip.
Geen paffert en drank ?.quote:Op zaterdag 11 maart 2017 02:47 schreef Iwanius het volgende:
Late avondhap
[ afbeelding ]
Voor het slapen gaan altijd even langs de nacht-Chinees van Rotterdam voor deze welbekende combo. Het maagje moet tenslotte gevuld blijven.
Jawel, daarvoor genuttigd.quote:
Gadver. Dat ziet er uit als Seafood vanillevla!quote:
Was in de middag bij deze ijssalon geweest, maar had geen pistache ijs gezien. Heb dan ook alleen ijsje aan de buitenkant gehaald.quote:Op zaterdag 11 maart 2017 21:02 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Jawel, daarvoor genuttigd.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Maar weer eens twee verschillende porties Pekingeend (met en zonder bot), grote Sui Kau met hofan en zoete ijs thee.
Aansluitend bij mijn lieveling Italiaan (fuck IJssalon met hun ¤ 0,50 extra)
[ afbeelding ]
De grootste coup die men had bestelt met vooral veel pistache ijs!
Wat is een fruitsorbet?quote:Op zondag 12 maart 2017 17:54 schreef Iwanius het volgende:
overheerlijke fruitsorbet met onder mijn jack mijn Ajax
70's retro shirt.[/sub]
Een sorbet ken ik, dat is fruit, water en suiker in de ijsmachine tot ijs maken. IJssorbet of vruchtensorbet zijn pleonasmen, tenzij je er wat anders mee bedoeld. Het ziet namelijk niet uit als sorbet. Meer als roomijs met ietsquote:Op zondag 12 maart 2017 17:58 schreef Iwanius het volgende:
Doe jij een "beppie?' Moet natuurlijk ijssorbet zijn.
Ben het met je eens hoewel sommige restaurants, zoals Vd Valk, roomijs met fruitsiroop een sorbet noemen.quote:Op zondag 12 maart 2017 19:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een sorbet ken ik, dat is fruit, water en suiker in de ijsmachine tot ijs maken. IJssorbet of vruchtensorbet zijn pleonasmen, tenzij je er wat anders mee bedoeld. Het ziet namelijk niet uit als sorbet. Meer als roomijs met iets
Kun je iets meer over de hamburgers vertellen?quote:Op zondag 12 maart 2017 21:10 schreef ausweiss het volgende:
Hamburgers,oven friet,geglaceerde worteltjes,broccoli,bleekselderij appel salade.
Runderburgers van de AH dit keer,Slager was al dicht.quote:Op zondag 12 maart 2017 21:12 schreef Ardbeg_Single_Malt het volgende:
[..]
Kun je iets meer over de hamburgers vertellen?
Ik begrijp het maar er zaten toch echt 7 bolletjes ijs in van verschillende smaken. De reden dat het zo drassig lijkt is de sparood die erin is gedaan te samen met een klein beetje bessensap en ook het felle buitenlicht. Daardoor lijkt het van de buitenkant op 1 geheel van softijs.quote:Op zondag 12 maart 2017 19:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Een sorbet ken ik, dat is fruit, water en suiker in de ijsmachine tot ijs maken. IJssorbet of vruchtensorbet zijn pleonasmen, tenzij je er wat anders mee bedoeld. Het ziet namelijk niet uit als sorbet. Meer als roomijs met iets
Oh ja, dat is zo vreselijk lekker. Meestal in 1 avond op.quote:
Dat ja. Veel koffiequote:
uit bed gegaan?quote:Op maandag 13 maart 2017 09:21 schreef zeefje het volgende:
Middenindenacht wakker vreetkick
het werd
nibbits
johnny doodle chocolade witte-merenge
hard broodje met oude kaas
en twee glazen icetea
Ik heb dit allemaal op mn slaapkamer liggenquote:Op maandag 13 maart 2017 09:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
uit bed gegaan?
Nu ff gezond beginnen met banaan, sojaboontjes en maïswafels.
Over 3 minutenquote:
verkeerde topic?quote:Op maandag 13 maart 2017 11:24 schreef HarveySpecter het volgende:
Gisteren een prima prestatie geleverd op het voetbalveld. Vandaag herstellen, want m'n lichaam is echt helemaal naar de kloten
O: Magere yoghurt met een lepel pindakaas + eiwitshake
T: Handje noten, 2 snee volkorenbrood
L: 2 snee volkorenbrood met ei + 2 snee volkorenbrood met kaas
T: 2 snee volkorenbrood met kipfilet + banaan en een appel
D: Rijst met wokgroenten en kabeljauwfilet
T: Bak kwark met druiven
En daarnraast heel veel ijskoud water drinken
besteltquote:Op maandag 13 maart 2017 17:38 schreef Iwanius het volgende:
Lunch ( bij Koerdische 'Neder'Turken)
[ afbeelding ]
Maar weer eens bestelt deze overheerlijk combo uit de Turkse keuken.
Aansluitend omdat het maandag is
[ afbeelding ]
Bubbels om te acclimatiseren.
Je rechterhand?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 14:48 schreef Iwanius het volgende:
Acclimatiseren met een goede maat van vele jaren.
plankje eten ziet er goed uitquote:Op donderdag 16 maart 2017 10:44 schreef Iwanius het volgende:
Pre-lunch:
[ afbeelding ]
Bubbels,i.c.m. o.a. Chicken wings,buikspek,gamba's,gerookte zalm.
Wat en waar?quote:Op vrijdag 17 maart 2017 19:51 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
As *I* speak.. op zijn Italiaans "novelle cuisine" smikkelen. . Avond is nog jong.
Restaurant Allure Cargadoorskade Rotterdamquote:Op zaterdag 18 maart 2017 16:44 schreef Iwanius het volgende:
Ergens anders verder acclimatiseren
[ afbeelding ]
Lekker binnen met een dessertwijntje.
Zit nu al een tijdje na te denken waar het avondeten te gaan nuttigen maar weet van gekkigheid niet waarheen te gaan. Eigenlijk ook niet waar ik trek in heb. Iemand suggestie? Wel regio Rijnmond! ( dus Cappelle ad IJsel mag ook nog wel en Schiedam ook)
Geen dank,Heb je ook een recensie van Allure?. We gaan er binnenkort eten(luxe diner voor 2 gewonnen @ 250 ¤)quote:Op zaterdag 18 maart 2017 17:01 schreef Iwanius het volgende:
Laatst genoemde zal ik eens inkijken. Allure ken ik en weet ik nu al:
Dank voor je suggestie trouwens.
La Chouffe in zon glas?quote:Op zaterdag 18 maart 2017 16:22 schreef Iwanius het volgende:
Acclimatiseren op deze druilerige middag
[ afbeelding ]
verse La Chouffe en ernaast restje whisky met paffert er bovenop.
Ben je al eens bij Shaami geweest?quote:Op zaterdag 18 maart 2017 17:01 schreef Iwanius het volgende:
Laatst genoemde zal ik eens inkijken. Allure ken ik en weet ik nu al:
Dank voor je suggestie trouwens.
Ja, iwanius. Ga eens naar shaami!quote:
Moet dat donkere in die worst de lavendel voorstellen?quote:Op zondag 19 maart 2017 10:11 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kampioentje met Lavendelworst
Worstje smaakt niet (of amper) naar lavendel. Is gewoon een lekker worstje.
Het is iets anders geworden omdat die naam mij helemaal niets zegt. Zelfs Google gaf mij geen sjoege. Dus graag meer info wat voor toko dat "Shaami" is.quote:Op zaterdag 18 maart 2017 23:15 schreef RobinOok het volgende:
Ja, iwanius. Ga eens naar shaami!
En er is daar in de buurt ook een (gerookt) vlees restaurant.
Moet je ook even naartoe alsjeblieft.
Oh, sorry. Dit :quote:Op zondag 19 maart 2017 17:08 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Het is iets anders geworden omdat die naam mij helemaal niets zegt. Zelfs Google gaf mij geen sjoege. Dus graag meer info wat voor toko dat "Shaami" is.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Was lekker
quote:Op zondag 19 maart 2017 18:31 schreef emmyemmy2 het volgende:Flink bord meidSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Was lekker
Ik kwam ze via deze tegen: http://mooncake.nl/2017/0(...)lafel-van-rotterdam/. Bezorgen hier helaas niet.quote:Op zondag 19 maart 2017 17:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, sorry. Dit :
http://www.rijnmond.nl/ni(...)taurant-in-Rotterdam
https://www.facebook.com/(...)8A-1813274772277824/
Ik had er laatst wat van laten bezorgen. Met mixed feelings. Maar ik dacht dat als het niet in piepschuimbakjes had gezeten het misschien een stuk lekkerder was geweest. Dus het moet nog eens in de herhaling...
[ link | afbeelding ]
quote:Op zondag 19 maart 2017 18:31 schreef emmyemmy2 het volgende:Waarom in spoilertags? Doe es nie!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Was lekker
Ziet er lekker uit.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
23 graden gisteren daar? Heftig!quote:Op zondag 19 maart 2017 17:08 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Het is iets anders geworden omdat die naam mij helemaal niets zegt. Zelfs Google gaf mij geen sjoege. Dus graag meer info wat voor toko dat "Shaami" is.
Lunch
[ afbeelding ]
Aansluitend
[ afbeelding ]Relaxed acclimatiseren en later moeten horen dat ons 'aller Ajax' averij heeft opgelopen bij Excelsior en het zo goed als over is voor de landstitel.
In wat voor saus zit dat?quote:Op maandag 20 maart 2017 10:07 schreef Iwanius het volgende:
Niet doorhebben zoals al eerder uitgelegd in 1 van de vorige series dat het een screensaver is op mijn mobiel en dus niks actueels. Of miste je de donkere achtergrond van de Willemsburg?
pre-lunch
[ afbeelding ]
Geluk bij een ongeluk dat ik er langsloop en zie dat de toko open is en al wat in de warme bin heeft staan qua eten: Steak met een
broodje dus.
Vies lange nagels....quote:Op zondag 19 maart 2017 22:58 schreef Iwanius het volgende:
Aansluitend
Maar even een flesje opgetrokken, rosé bubbels, en buiten staan ondanks de wind.
Oeh lang geleden ook maar weer eens makenquote:
quote:
Gadogado is een Indonesisch groentegerecht, dat in Nederland en Suriname vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. In die hoedanigheid is het een mix van groenten met gebakken ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek.Meer op Wikipedia (NL)quote:
quote:Op maandag 20 maart 2017 17:59 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Gadogado is een Indonesisch groentegerecht, dat in Nederland en Suriname vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. In die hoedanigheid is het een mix van groenten met gebakken ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek.Meer op Wikipedia (NL)
quote:
Kennen ze dat in Emmen?quote:Op maandag 20 maart 2017 16:13 schreef Amarantha het volgende:
Ik heb ineens erg veel zin in falafel.
Saus? Is gewoon het sap van het ossenhaas vlees wat op dat broodje zit.quote:Op maandag 20 maart 2017 13:19 schreef anndb het volgende:
In wat voor saus zit dat?
Ziet er lekker uit
Is dit ook bij Madame jeanette?quote:Op maandag 20 maart 2017 20:31 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Saus? Is gewoon het sap van het ossenhaas vlees wat op dat broodje zit.
Avondeten
[ afbeelding ]
Jus,witte rijst,pak choi/kool, cha siew en buikspek.
Mijn lievelings 'glurinamer' in Rotterdam.quote:Op dinsdag 21 maart 2017 20:53 schreef Duveldrinker het volgende:
Welk zaakje is dat? Mooie asbak ook trouwens.
Is het alweer aspergetijd? Vorig jaar geen asperge opquote:Op woensdag 22 maart 2017 12:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond de eerste asperges van het jaar met bavette steak, heb prachtige gemarmerde steaks, lijkt wel Kobe beef van eerste kwaliteit.
Nee, eigenlijk niet maar bij de boerenmarkt hier liggen ze volopquote:Op woensdag 22 maart 2017 13:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is het alweer aspergetijd? Vorig jaar geen asperge op
En wat heb je als Toetje? Ank Amon?quote:
Nee d'r zusje Toetangquote:Op donderdag 23 maart 2017 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat heb je als Toetje? Ank Amon?
Van vorig jaar?quote:Op donderdag 23 maart 2017 18:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Net een perziktaartje op met de laatste perzikken van vorig jaar, straks een hamburger
Zit jij nou in je eentje aan een tafeltje met een gin tonic , is dat niet saai?quote:Op donderdag 23 maart 2017 20:09 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten:
[ afbeelding ]
Hoppa, en weer naar de 'glurinamer' voor opnieuw de zoveelste, heerlijke, moksi met veel sambal.(rechts)
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met een zoveelste gin-tonic. Tis tenslotte donderdagavond.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |