Het is hip en trendy, net als pulled pork.quote:Op donderdag 9 maart 2017 20:59 schreef fespo het volgende:
toch eeuwig triest dat onze supermarkten vol liggen met deze rotzooi.
Kaas rucola en pijnboompitten erover en je proeft er niets vanquote:Op donderdag 9 maart 2017 21:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is hip en trendy, net als pulled pork.
Heeft geen neuk met het echte product te maken, maar dat proeft henk en ingrid niet
Ik eet liever een vitello Tonatoquote:Op donderdag 9 maart 2017 21:19 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kaas rucola en pijnboompitten erover en je proeft er niets van
Hip en trendy? Welk hip restaurant heeft nog carpaccio op de kaart staan? Het juist ontzettend suf. In dezelfde categorie als tong picasso.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is hip en trendy, net als pulled pork.
Heeft geen neuk met het echte product te maken, maar dat proeft henk en ingrid niet
Nee, niet echt, daar zitten 30 jaar tussen.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:22 schreef k_man het volgende:
[..]
Hip en trendy? Welk hip restaurant heeft nog carpaccio op de kaart staan? Het juist ontzettend suf. In dezelfde categorie als tong picasso.
Ik heb het niet over de tijd maar over de mate van sufheid. Er is niets hip of trendy aan carpaccio.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, niet echt, daar zitten 30 jaar tussen.
Ober, kan ik de tong op zijn Picasso krijgen?
Na overleg met kok piet: het spijt de kok vreselijk, maar hij heeft alleen maar vers fruit en verse gember
In de ogen van Henk en Ingrid wel.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:32 schreef k_man het volgende:
[..]
Ik heb het niet over de tijd maar over de mate van sufheid. Er is niets hip of trendy aan carpaccio.
En dan goedkope kaas en geen echte parmezaan.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:19 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kaas rucola en pijnboompitten erover en je proeft er niets van
Kan ook geregeld wordenquote:Op donderdag 9 maart 2017 21:47 schreef zeefje het volgende:
Ik hou niet van puur. Doe maar melk of wit
Pulled Pork lijkt nieuw en hip, maar vroeger noemden wij dat gewoon 'draadjesvlees'.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is hip en trendy, net als pulled pork.
Heeft geen neuk met het echte product te maken, maar dat proeft henk en ingrid niet
Schouder dus.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:17 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Echte maken is dus super simpel
Bloemstuk is een stuk uit de voorvoet.
Koop het gewoon zelf bij de slager uit het programmaquote:
Het is zoveel chiquer dan Aufschnitt.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:32 schreef k_man het volgende: [..]
Ik heb het niet over de tijd maar over de mate van sufheid. Er is niets hip of trendy aan carpaccio.
Draadjesvlees is stoofvlees van het rund en ziet er niet zo vies uit.quote:Op vrijdag 10 maart 2017 07:50 schreef Walter81 het volgende: [..]
Pulled Pork lijkt nieuw en hip, maar vroeger noemden wij dat gewoon 'draadjesvlees'.
Net als dat de laatste jaren 'Cupcakes' ineens zo'n nieuwe hype lijkt. Vroeger noemden we dat gewoon 'kleine cakejes'. En trakteerden we dat op de basisschool.
Zo ontstond de uitdrukking Knollen voor citroenen verkopen.quote:Op vrijdag 10 maart 2017 07:53 schreef Walter81 het volgende: [..]
Schouder dus.
En maar ontkennen dat er schoudervlees gebruikt wordt.
Weet je, wat met carpaccio gebeurt, is met ontzettend veel producten het geval: Wat in de supermarkt ligt, heeft niets maar dan ook niets met het originele product te maken.
Maar omdat de mensen geen idee hebben hoe iets zou moeten smaken, omdat ze het nooit zo op hebben, denken ze dat het imitatieproduct echt is.
Dit dus, zo ook pulled porkquote:Op vrijdag 10 maart 2017 07:53 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Weet je, wat met carpaccio gebeurt, is met ontzettend veel producten het geval: Wat in de supermarkt ligt, heeft niets maar dan ook niets met het originele product te maken.
Maar omdat de mensen geen idee hebben hoe iets zou moeten smaken, omdat ze het nooit zo op hebben, denken ze dat het imitatieproduct echt is.
Is dat niet onze eigen schuld? Veel mensen willen graag vers, snel en goedkoop gerechten hebben die ze ook in een restaurant hebben gegeten en dan willen ze het ook nog dagen kunnen bewaren.quote:Op donderdag 9 maart 2017 20:59 schreef fespo het volgende:
toch eeuwig triest dat onze supermarkten vol liggen met deze rotzooi.
Net zoals dat er bij een stam altijd een t bijkomt in tegenwoordige tijd, nooit een d.quote:
Dus DAT was het! ik denk al, ik herken die kerelquote:Op zaterdag 11 maart 2017 08:14 schreef Tyr80 het volgende:
Leuk om Roberto weer te zien, hij is veranderd vind ik, sinds de pasta aflevering!
Zo doet je linkje het met url tagsquote:Op zondag 12 maart 2017 13:04 schreef Postbus100 het volgende:
Wikipedia geeft best wel juiste informatie (hetzelfde als wat die carpaccio-kenner zei): https://nl.wikipedia.org/wiki/Carpaccio_(gerecht)
carne di manzo a fette sottili con maionese klinkt ook niet verkeerdquote:Op maandag 13 maart 2017 18:58 schreef Stansfield het volgende:
Ik dacht echt dat carpaccio dun gesneden betekende....
ach je kunt niet overal verstand van hebben, en je geld aan besteden.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 02:24 schreef heiden6 het volgende:
Mensen pakjes die kant-en-klare 'carpaccio' bij de supermarkt kopen, verdienen het om troep te eten.
Geen idee wat carpaccio kost in de supermarkt. Zo'n doos met carpaccio van het bloemstuk zit op zo'n ¤25. Daarin zitten 10 vellen à 80 gram. Voor ¤25 heb je ook wel wat goed rundvlees, moet je alleen zelf nog even dun snijden en vervolgens plat slaan.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 10:49 schreef fespo het volgende:
[..]
ach je kunt niet overal verstand van hebben, en je geld aan besteden.
in elke branche krijg je wel troep voor een leuke prijs als eerste keuze aangeboden en natuurlijk zou je kunnen achterhalen of er niks beter is, en als je dat gedaan hebt 2x zoveel betalen voor het zelfde product, maar dan betere kwaliteit.
maar dit houdt een keer op, want dan heb je een dagtaak aan "de beste kwaliteit" vinden en je betaald overal de hoofdprijs voor.
Kleding, gereedschap, auto's, pennen, parfum, de lijst is ontelbaar.
Ik hoop dat het geen samenvatting wordt van deze website http://goedgezond.info/20(...)-let-op-deze-merken/quote:Op maandag 13 maart 2017 19:27 schreef fotostarter het volgende:
a.s. donderdag gaat het over kokoswater. Lijkt me een leuke aflevering te worden.
oke dan is het misschien goedkoper, maar jij denkt dat een gemiddelde consument:quote:Op dinsdag 14 maart 2017 11:46 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Geen idee wat carpaccio kost in de supermarkt. Zo'n doos met carpaccio van het bloemstuk zit op zo'n ¤25. Daarin zitten 10 vellen à 80 gram. Voor ¤25 heb je ook wel wat goed rundvlees, moet je alleen zelf nog even dun snijden en vervolgens plat slaan.
Dat is de meest gehoorde en meest domme kreet ooit. Vreselijk.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 12:51 schreef fespo het volgende:
[..]
- het boeit dat het beter vlees is (dat andere is toch ook lekker?)
dat hoor je in elke branche, volkomen begrijpenlijk door de redenen die ik net had genoemd.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:13 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is de meest gehoorde en meest domme kreet ooit. Vreselijk.
Vegetarische carpaccio, gemaakt van een bloemstuk?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 11:46 schreef derLudolf het volgende:
Zo'n doos met carpaccio van het bloemstuk
Ja precies. Flikker er genoeg nep parmazaan, rucola en pijnboompitten over een je proeft het niet meer. Kun je net zo goed de carpaccio weglaten.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:13 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is de meest gehoorde en meest domme kreet ooit. Vreselijk.
Ik moet toegeven, hoofdstedelijke bejaardenhumor is ongeëvenaardquote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Vegetarische carpaccio, gemaakt van een bloemstuk?
[ afbeelding ]
quote:Bloemstuk of 'valse lende', is een uit twee lagen gevormd stuk van de schouder, verbonden door vet en een vlieslaag. Heeft zowel lange als korte, fijne vezels en weinig bindweefsel.
Naast het bloemstuk ligt het driehoeksstuk, ook driehoeksmuis genoemd.
Bloemstuk is het goedkoopste stuk vlees uit de schouder. Het wordt gebruikt voor de bereiding van rosbief en wordt gesneden tot bieflap, carapccio, maar ook bak- en braadlappen. Er worden net als van het sukadestuk ook steaks van gesneden. De kwaliteit van een bloemstuk verbetert aanzienlijk het droog te laten rijpen.
Dus als ze in een vegatarisch restaurant "een carpaccio van rode biet" presenteren dan krijg je blijkbaar een schilderij met rode bieten verf...quote:Op maandag 13 maart 2017 18:58 schreef Stansfield het volgende:
Ik dacht echt dat carpaccio dun gesneden betekende....
Of een schilderij van rode bietenquote:Op dinsdag 14 maart 2017 21:25 schreef JayHovah het volgende:
[..]
Dus als ze in een vegatarisch restaurant "een carpaccio van rode biet" presenteren dan krijg je blijkbaar een schilderij met rode bieten verf...
Ja ben gelukkig niet de enige die dat dachtquote:Op dinsdag 14 maart 2017 21:25 schreef JayHovah het volgende:
[..]
Dus als ze in een vegatarisch restaurant "een carpaccio van rode biet" presenteren dan krijg je blijkbaar een schilderij met rode bieten verf...
Je kunt voor dezelfde prijs als deze nepcarpaccio honderdduizend andere producten halen van veel betere kwaliteit.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 10:49 schreef fespo het volgende:
[..]
ach je kunt niet overal verstand van hebben, en je geld aan besteden.
in elke branche krijg je wel troep voor een leuke prijs als eerste keuze aangeboden en natuurlijk zou je kunnen achterhalen of er niks beter is, en als je dat gedaan hebt 2x zoveel betalen voor het zelfde product, maar dan betere kwaliteit.
maar dit houdt een keer op, want dan heb je een dagtaak aan "de beste kwaliteit" vinden en je betaald overal de hoofdprijs voor.
Kleding, gereedschap, auto's, pennen, parfum, de lijst is ontelbaar.
quote:
Ariers blijven verdacht, of ze nu vage ariers of veeg ariers zijnquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |