Het is hip en trendy, net als pulled pork.quote:Op donderdag 9 maart 2017 20:59 schreef fespo het volgende:
toch eeuwig triest dat onze supermarkten vol liggen met deze rotzooi.
Kaas rucola en pijnboompitten erover en je proeft er niets vanquote:Op donderdag 9 maart 2017 21:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is hip en trendy, net als pulled pork.
Heeft geen neuk met het echte product te maken, maar dat proeft henk en ingrid niet
Ik eet liever een vitello Tonatoquote:Op donderdag 9 maart 2017 21:19 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kaas rucola en pijnboompitten erover en je proeft er niets van
Hip en trendy? Welk hip restaurant heeft nog carpaccio op de kaart staan? Het juist ontzettend suf. In dezelfde categorie als tong picasso.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is hip en trendy, net als pulled pork.
Heeft geen neuk met het echte product te maken, maar dat proeft henk en ingrid niet
Nee, niet echt, daar zitten 30 jaar tussen.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:22 schreef k_man het volgende:
[..]
Hip en trendy? Welk hip restaurant heeft nog carpaccio op de kaart staan? Het juist ontzettend suf. In dezelfde categorie als tong picasso.
Ik heb het niet over de tijd maar over de mate van sufheid. Er is niets hip of trendy aan carpaccio.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, niet echt, daar zitten 30 jaar tussen.
Ober, kan ik de tong op zijn Picasso krijgen?
Na overleg met kok piet: het spijt de kok vreselijk, maar hij heeft alleen maar vers fruit en verse gember
In de ogen van Henk en Ingrid wel.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:32 schreef k_man het volgende:
[..]
Ik heb het niet over de tijd maar over de mate van sufheid. Er is niets hip of trendy aan carpaccio.
En dan goedkope kaas en geen echte parmezaan.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:19 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kaas rucola en pijnboompitten erover en je proeft er niets van
Kan ook geregeld wordenquote:Op donderdag 9 maart 2017 21:47 schreef zeefje het volgende:
Ik hou niet van puur. Doe maar melk of wit
Pulled Pork lijkt nieuw en hip, maar vroeger noemden wij dat gewoon 'draadjesvlees'.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is hip en trendy, net als pulled pork.
Heeft geen neuk met het echte product te maken, maar dat proeft henk en ingrid niet
Schouder dus.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:17 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Echte maken is dus super simpel
Bloemstuk is een stuk uit de voorvoet.
quote:
Het is zoveel chiquer dan Aufschnitt.quote:Op donderdag 9 maart 2017 21:32 schreef k_man het volgende: [..]
Ik heb het niet over de tijd maar over de mate van sufheid. Er is niets hip of trendy aan carpaccio.
Draadjesvlees is stoofvlees van het rund en ziet er niet zo vies uit.quote:Op vrijdag 10 maart 2017 07:50 schreef Walter81 het volgende: [..]
Pulled Pork lijkt nieuw en hip, maar vroeger noemden wij dat gewoon 'draadjesvlees'.
Net als dat de laatste jaren 'Cupcakes' ineens zo'n nieuwe hype lijkt. Vroeger noemden we dat gewoon 'kleine cakejes'. En trakteerden we dat op de basisschool.
Zo ontstond de uitdrukking Knollen voor citroenen verkopen.quote:Op vrijdag 10 maart 2017 07:53 schreef Walter81 het volgende: [..]
Schouder dus.
En maar ontkennen dat er schoudervlees gebruikt wordt.![]()
Weet je, wat met carpaccio gebeurt, is met ontzettend veel producten het geval: Wat in de supermarkt ligt, heeft niets maar dan ook niets met het originele product te maken.
Maar omdat de mensen geen idee hebben hoe iets zou moeten smaken, omdat ze het nooit zo op hebben, denken ze dat het imitatieproduct echt is.
Dit dus, zo ook pulled porkquote:Op vrijdag 10 maart 2017 07:53 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Weet je, wat met carpaccio gebeurt, is met ontzettend veel producten het geval: Wat in de supermarkt ligt, heeft niets maar dan ook niets met het originele product te maken.
Maar omdat de mensen geen idee hebben hoe iets zou moeten smaken, omdat ze het nooit zo op hebben, denken ze dat het imitatieproduct echt is.
Is dat niet onze eigen schuld? Veel mensen willen graag vers, snel en goedkoop gerechten hebben die ze ook in een restaurant hebben gegeten en dan willen ze het ook nog dagen kunnen bewaren.quote:Op donderdag 9 maart 2017 20:59 schreef fespo het volgende:
toch eeuwig triest dat onze supermarkten vol liggen met deze rotzooi.
Net zoals dat er bij een stam altijd een t bijkomt in tegenwoordige tijd, nooit een d.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |