abonnement Unibet Coolblue
pi_168184519
*** BREAKING: Vanavond RTL5, 20:33 uur ***
http://www.tvgids.nl/pete(...)t-op/artikel/122988/






Samenvatting:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2016 21:23 schreef ArnieAlberts het volgende:
Ik ben er uit. Na een beetje rondvragen, research en googelen is het geheel duidelijk voor me. Het is volledig misgegaan met Peter Jan Rens nadat hij Annemieke Hoogendijk uit zijn leven heeft laten lopen. Hoogendijk is voor het grote publiek bekend als de vroegere mevrouw Stemband, maar was tevens ook zo'n 25 jaar, onafgebroken, verantwoordelijk voor de coaching van Peter Jan (Hier kom ik nog op terug).

Misschien is hij in één van zijn praktijkjes te ver doorgeslagen, had ze vervolgens genoeg van zijn streken, maar sinds zij niet meer de rem op Peter Jan heeft vliegt die man werkelijk álle kanten op. Dat is niet gezond. Die man heeft 'n rem in z'n leven nodig en hard ook. Nu is Virginia enkele keren flink belachelijk gemaakt, maar ze had wel enkele logische dingen te zeggen en ik had zowaar even de hoop dat zij zijn nieuwe 'rem' in het leven kon zijn. Maar ook haar drijft hij tot waanzin.

*Coaching: hoe of wat er precies mee bedoeld werd weet ik ook niet, maar kijk naar de aftiteling van ÉLKE tv-productie van Rens uit de periode 1985-2002, waar ze steevast vermeld staat onder het begrip 'Coaching'. Zelfs vóór die periode stond ze hem al bij; op Wikipedia wordt gesproken van 'sinds 1978' en ik zag haar naast 'm aan tafel zitten bij 'Sonja', toen hij daar, in 1983, vertelde over zijn tientjesactie, voor het maken van de film 'Maria'.

En toen was daar dít artikel. Ik zei eerder; na 2004 is het misgegaan met die man, en in dit artikel (uit 2014) spreekt Hoogendijk er over dat ze hem al bijna 10 jaar niet meer gesproken heeft. 2014 - 9 = 2005. Simpel.

Mevrouw Stemband is klaar met Meneer Kaktus
Lees hier -> Nieuws.nl

Conclusie: Kaktus moet Mevrouw Stemband terug. De echte.


Topic over ex-tv-persoonlijkheid Peter Jan Rens:

Zanger:

Filmmaker:

"Soms gaat het niet, soms kan het niet..."
Nadat Peter Jan in de periode rondom 2006 al zijn vrouw inruilde voor een Thais avontuur en zijn ex met hoge schulden achterliet deden de wildste geruchten haar ronde. Een oplichter, een dromer, een aftroggelaar... Toch blijft Peter Jan terugkeren met steeds een ander project. Dan wil hij een publieke omroep starten, dan weer een eigen online zender genaamd Rens1, wil hij een nieuwe film van Meneer Kaktus opnemen, start hij met Johan Vlemmix een politieke partij...

Ook zijn opvoedkunsten (of vooral gebrek daaraan) zal in de media geen goed gevoel opwekken. Peter-Jan heeft namelijk al een dochter uit een eerdere relatie, de 33-jarige Lutein. Sommige mensen zullen haar misschien kennen van de bekende belspelspelletjes op RTL 4, waar ze als presentatrice voor werkte. Peter-Jan heeft met de moeder van Lutein afgesproken dat hij verder geen omkijken zou hebben naar zijn dochter. Lutein groeide dus op zonder vader.

Dit alles is een peulenschil vergeleken bij zijn meest recente actie: een vriendin van 20 jaar die op haar 14e al moeder werd. Dronken gevoerd, zo schept hij er zelf graag voor de TV-camera's over op. Ontmoet 'de liefde van z'n leven', Virginia.


"U was aan de beurt maar het is over..."
Virginia heeft een zoon, Jay die 6 jaar oud is. Omdat Virginia pas 14 was toen Jay werd geboren heeft haar moeder de voogdij. Sinds het contact met haar moeder is verbroken, ziet Virginia haar zoontje ook niet meer.

"En spelende vrouw, wat heb je nu geleerd?"
In oktober werd bekend Peter Jan Rens en zijn 42 jaar jongere vriendin Virginia hun eerste kindje verwachtten. Virginia was ruim over de helft van haar zwangerschap en had een behoorlijke babybuik toen ze deze showde tijdens de perspresentatie van Sterren Springen 2014. Dit na een mislukte poging en miskraam, begin vorig jaar.

Op 11 juni 2014 kwam hun dochter, Djelisa Annieta Rens, ter wereld.

Nu ook een dikke half uur pret met de Kaktus!
http://www.npo.nl/de-week-van-filemon/08-09-2014/BNN_101369085



Sulleewantsall



Thais Paradijsje



Kleine Kaktelg





(she/her)
pi_168185316
"Hij gaat er gewoon aan" _O-
pi_168185809
Schuldeisers woest op Peter Jan Rens en Virginia

De storm van kritiek rondom de realityserie van Peter Jan Rens en Virginia laait verder op. De serie is voor Peter Jan en zijn verloofde dan wel een groot avontuur, maar voor de vele schuldeisers is het iedere week een pijnlijke confrontatie met de man waar ze nog geld van krijgen.

http://www.show.nl/rubrie(...)an-rens-en-virginia/

Met een filmpje in de link

Als ik hem zie lopen dan geef ik gas en zet mijn ruitenwissers aan :D
Dan is er geen aflevering van de rls meer mogelijk :@
pi_168185862
Morgen is D-Day :Y)
SOONY
pi_168185911
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 11:23 schreef DKUp het volgende:
Morgen is D-Day :Y)
Van een nep huwelijk ja..
Stelt niks voor.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:09:21 #7
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_168186678
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 11:26 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Van een nep huwelijk ja..
Stelt niks voor.
Dit idd, niet rechtsgeldig.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_168186869
In zijn zakelijke carrière heeft Peter Jan Rens (Velsen-Noord, 1950) een spoor van vernielingen getrokken. RTL hijst de gevallen kindervriend nu op een podium in een clowneske reallifesoap, terwijl vele tientallen schuldeisers hun geld in rook zagen opgaan door zijn wanpraktijken, meldt het AD.

AUTEUR:
Tonny van der Mee & Koen Voskuil | Beeldbewerking: Mark Reijntjens
PUBLICATIEDATUM:
16 jan 2017, 11.17 uur


Onlangs zag Jaap van Roemburg voor het eerst een fragment van de reallifesoap Doen ze 't of doen ze 't niet op tv. Hij zag Peter Jan Rens (66) en Virginia (23) praten over hun aanstaande bruiloft, en hoorde beloftes over een prachtige trouwring. ,,Ik erger me groen en geel als ik het zie. Het is zo herkenbaar. Peter Jan Rens belooft van alles, maar hij komt nooit wat na.''
Ondernemingsfonds Alkmaar
Ruim zes jaar geleden zat Van Roemburg met de gebakken peren als centrummanager van het Ondernemingsfonds in Alkmaar. Rens wilde van Alkmaar hét sinterklaascentrum van Nederland maken, met een grote tent, voorstellingen van Meneer Kaktus en het spel 'de Pepernotencode'.
Ambitieus project
De gemeente, Rabobank en ondernemers investeerden in het ambitieuze project. Van Roemburg: ,,Op papier zag het er heel mooi uit. Je verwacht een professioneel team om hem heen, maar dat had hij niet. Hij kwam afspraken niet na. Van zijn beloftes kwam geen bal terecht.''
(Tekst gaat verder onder afbeelding)


Onbetaalde rekeningen
Rens zei dat hij druk was met andere dingen. Hij liet zich niet meer zien en bleef onbereikbaar. Zeventien ondernemers bleven achter met onbetaalde rekeningen van ruim 78.000 euro. Onder meer de tentverhuurder (17.000 euro), de bakker die pepernoten bakte en de drukkerij die flyers regelde, zagen geen cent terug van hun investeringen.
Naïef
,,We zijn te naïef geweest'', zegt Lieke Danenberg, destijds verbonden aan de Stichting Promotie Alkmaar. ,,Hij kreeg veel ondernemers met zich mee. Ze geloofden in hem en hij gelooft zelf ook alles.''

Kaktus Holding
Alkmaar is slechts een tussenstation in het spoor van vernieling, zowel zakelijk als privé, dat Peter Jan Rens al jarenlang trekt. Velen hebben nog duizenden euro's van hem tegoed, sommigen zelfs enkele tonnen. Bij de Belastingdienst staat nog een schuld van zeker 20.000 euro open. Ook René Eringaard, eigenaar van het bedrijf XS2, verloor ruim 20.000 euro toen hij zaken deed met een van Rens' vele BV's binnen de Kaktus Holding. De Yottum Shop, een computerwinkel in Gorinchem die werd overgenomen door Kaktus Participies, bestelde bij hem Taiwanese computers.

Facturen betalen
Als onenigheid ontstaat tussen de eigenaar van de Yottum Shop en Kaktus, weigert laatstgenoemde de facturen te betalen. Als Eringaard daarnaar informeert, meldt Paul Gruijthuijsen, een van de stromannen van Rens: ,,Ons is niets bekend van deze bestellingen. Wij vragen ons af of deze rechtsgeldig zijn.''

Smerig spelletje
,,Ik krijg nog steeds kippenvel als ik dat lees'', zegt Eringaard. ,,Eerst zijn er computers besteld en een nieuwe bestelling zou plotseling niet rechtsgeldig zijn? Dit is gewoon een setup. Een smerig spelletje dat is gespeeld.''

Oplichting
Zo zijn er tientallen slachtoffers van - wat zij noemen - 'oplichting' door Peter Jan Rens. Er zijn aangiftes gedaan, claims ingediend en rechtszaken geweest tegen stichtingen en BV's die hij heeft opgezet, maar de gedupeerden vangen telkens bot.
Handtekening onder BV
Rens is een meester in het vluchten en ontduiken. Hij zorgt dat hij buiten schot blijft, geeft anderen een volmacht of laat hun handtekening onder een BV zetten.

Faillissement
Vlak voor zijn Kaktus Holding in 2009 failliet ging, 'verkocht' hij zijn kapitale huis in Amsterdam voor 8 ton aan zijn toenmalige vriendin Joke Bos, met wie hij 23 jaar een relatie heeft gehad. Ook de BV's werden op haar naam gezet. Na het faillissement verliet hij Bos en zadelde haar op met enorme schulden, waardoor ze al jaren in de schuldsanering zit.

Wanpraktijken
De Stichting Pepernotencode, opgezet voor het project in Alkmaar, stond niet op zijn naam maar op naam van Bos, Van Roemburg en een man die al jaren zorgt voor zijn ernstig demente vrouw. Zij moesten duizenden euro's betalen voor de flop van het project. Zo weet Rens steeds de dans te ontspringen en boeten anderen voor zijn wanpraktijken.
Meldpunt Peter Jan Rens
Enkele jaren geleden startte een tiental slachtoffers op internet het Meldpunt Peter Jan Rens. De meldingen stroomden binnen, maar de site ging uit de lucht toen ze ernstige bedreigingen binnenkregen.

Stromannen
Er waren veel relatief kleine schadebedragen bij, van 1500 tot 2000 euro. Een van de initiatiefnemers, die anoniem wil blijven, schat dat de melders voor bij elkaar 4,5 ton zijn gedupeerd. ,,Het is heel schimmig wat hij doet. Hij werkt met stromannen. Hij tekent nergens zelf voor, maar laat dat de mensen om hem heen doen. Daarom kan hij niet worden veroordeeld.''

Facturen
Het meldpunt heeft een dossier met bewijzen bij de politie neergelegd, maar daar is niets mee gebeurd. ,,We zagen op facturen dat investeerders aan zijn BV's betaalden, terwijl diezelfde dag een bedrag van 70.000 euro naar Thailand werd overgemaakt.''

Juridische procedures
Veel slachtoffers nemen hun verlies, omdat ze geen zin hebben in dure juridische procedures. ,,Voor mij is het voorbij'', zegt de gedupeerde van het meldpunt. ,,Ik weet dat ik mijn geld toch niet terugkrijg. Peter Jan Rens was mijn jeugdheld. Hij is nu de clown en blikvanger, maar hij toont geen empathie. Het is onbegrijpelijk dat hij zolang ongestoord zijn gang kan gaan.''

2500 euro per aflevering
Rens' slachtoffers vinden het onbegrijpelijk dat RTL hem een podium geeft en betaalt - 'gewone realitysterren' krijgen volgens bronnen 1500 tot 2500 euro per aflevering - terwijl de schuldeisers in de rij staan. ,,Hij is publiciteitsgeil'', zegt Jaap van Roemburg. ,,Hij blijft maar doorgaan in zijn pyjama. Hij beseft totaal niet waar hij mee bezig is. Dingen gaan altijd fout door anderen.''

Sms-games
Het is na zijn hoogtijdagen in de tweede helft van de jaren 80 nooit meer goedgekomen met Rens. Na de Grote Meneer Kaktus Show gaat het snel bergafwaarts met hem. Andere programma's floppen. In 2003 zoekt hij zijn heil in Thailand. Van daaruit wil hij Azië veroveren met vechtfilms, sms-games en realityseries. ,,Hij wilde groter worden dan John de Mol. Dat was zijn doel'', vertelt vechtsportacteur Ron Smoorenburg, die momenteel in Thailand schittert in grote films.

Goed leven
Rens neemt Smoorenburg mee naar Thailand om van hem de nieuwe Jean-Claude van Damme te maken. ,,Achteraf ben ik hem dankbaar. Ik heb hier een goed leven en speel in grote vechtfilms. Hij heeft me geholpen om los te breken uit Nederland. Maar hij heeft me ook in de steek gelaten.''

Fight Master
De 12.000 euro die Smoorenburg ooit verdiende met het programma Fight Master verdwijnt in de zakken van Rens. Smoorenburg krijgt slechts 2000 euro. Het meeste geld investeert Rens in een Thaise vrouw (Wan), met wie hij gaat samenwonen,en haar familie.
Goeddoelproject
Terwijl zijn vriendin Joke Bos in Nederland zit, leert Rens in een Thaise massagesalon de veel jongere Wan kennen. ,,Hij gaf alles aan haar'', zegt Smoorenburg. ,,Hij kocht de hele straat op zodat haar familie bij elkaar kon wonen. Hij noemde haar een 'goeddoelproject'.''

Gouden bergen
In Thailand maakt Rens meer vijanden dan vrienden. Investeerders zien hun geld in rook opgaan. Rens belooft gouden bergen, maar het levert niks op, zeggen ze. Hij loopt weg als er problemen zijn, is een pathologische leugenaar en lijdt aan grootheidswaanzin. Hij moet een paar keer verhuizen omdat mensen die zich bedonderd voelden hem bedreigen. ,,Hij verzamelt mensen om zich heen die in hem geloven. Mensen met een goed hart, maar ook golddiggers die gebruik van hem maken.''

Fantasiewereld
Zijn talent is onmiskenbaar, zeggen ingewijden. Hij is een charmeur maar ook een 'narcist'. ,,Peter Jan heeft een briljante geest, maar is volledig ongeremd'', zegt een van hen. ,,Hij leeft in zijn eigen fantasiewereld en laat zich door niemand afremmen.''

Nomade
Het ene project staat nog niet koud op papier, of Rens is alweer bezig met het volgende. Smoorenburg: ,,Hij is een nomade. Als het land niet meer vruchtbaar is, verlaat hij de boel en trekt naar een ander gebied. Hij was op een dag ook opeens verdwenen uit Thailand. Terwijl het huis nog betaald moest worden.''

Vergane glorie
Meneer Kaktus is allang vergane glorie, maar niet voor Rens, die zelf onbereikbaar is voor commentaar. Meerdere keren bellen, voicemailberichten en sms'jes, zelfs twee bezoeken aan zijn huisadres, al deze pogingen blijven zonder resultaat. Enkele maanden geleden stond hij voor een show nog in Appelscha in de boksring, met een andere Mevrouw Stemband en Kweetniet. Hij zwierf langs verschillende adressen en veilde zelfs zijn Kaktus-pyjama. Nu bivakkeert hij in het huis van de vader van Virginia, waar de camera's van RTL hun leven vastleggen.

Promotie
,,Mijn woede is nu weg'', zegt Smoorenburg. ,,Ik hoef geen geld van hem. Peter Jan maakt handig gebruik van de situatie. Ik denk dat hij geniet van de soap en erom lacht. Hij zei altijd: het maakt niet uit of iets goed of slecht nieuws is. Slecht nieuws is ook promotie.''


https://www.deondernemer.(...)grenzeloze-geldzucht
  Trouwste user 2022 maandag 16 januari 2017 @ 12:22:40 #9
7889 tong80
Spleenheup
pi_168186953
Het Sinterklaascentrum van Nederland. :D Dan vraag je er ook om. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_168187846
FITTIE
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_168189694
Maar nogmaals, waarom kijken we die real life soap? Wetende dat dat gewoon allemaal opgezet en nep is?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  maandag 16 januari 2017 @ 17:54:03 #12
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_168197049
Amsterdam wil taboe op schulden doorbreken

Verhuist PJR binnenkort naar Amsterdam :?
  roze maandag 16 januari 2017 @ 18:09:04 #13
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_168197318
Ik hoorde hem in de laatste aflevering ook over 3 ideeën praten die hij had.
Your beauty never ever scared me.
  maandag 16 januari 2017 @ 18:12:32 #14
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_168197389
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 14:06 schreef Ticootje het volgende:
Maar nogmaals, waarom kijken we die real life soap? Wetende dat dat gewoon allemaal opgezet en nep is?
Om z'n schuldeisers een kans te geven? :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 16 januari 2017 @ 19:13:27 #15
458965 G-Pier
Bekend als G-P of Gay-P
pi_168199567
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 14:06 schreef Ticootje het volgende:
Maar nogmaals, waarom kijken we die real life soap? Wetende dat dat gewoon allemaal opgezet en nep is?
Leedvermaak:
- PJR is oh zo creatief maar komt met bijna onmogelijke ideeën.
- Virginia snauwt PJR soms en dat soort momenten zijn hilarisch.
- Gewoon zien hoe slecht het geacteerd is maakt een show wel wat leuker, soms. Al vraag ik mij af of die felle discussie op eind afl. 2 wel echt geacteerd is, anyway: dát soort momenten wil ik niet missen.
Disregard taxi drivers offering unrequested services.
  † In Memoriam † maandag 16 januari 2017 @ 19:27:25 #16
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_168200123
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:13 schreef G-Pier het volgende:
Leedvermaak:
Vooral dat, denk ik.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 16 januari 2017 @ 19:31:31 #17
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_168200306
quote:
99s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:27 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Vooral dat, denk ik.
Alleen dat :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_168202322
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:13 schreef G-Pier het volgende:

[..]

Leedvermaak:
- PJR is oh zo creatief maar komt met bijna onmogelijke ideeën.
- Virginia snauwt PJR soms en dat soort momenten zijn hilarisch.
- Gewoon zien hoe slecht het geacteerd is maakt een show wel wat leuker, soms. Al vraag ik mij af of die felle discussie op eind afl. 2 wel echt geacteerd is, anyway: dát soort momenten wil ik niet missen.
Had het idee dat dat snauwen van Virginia toch lekker onverwacht was. Ze gaan toch na dit programma weer uit elkaar voor zover mogelijk dus niks mis met af en toe de waarheid zeggen.
  † In Memoriam † maandag 16 januari 2017 @ 20:45:15 #19
368283 ato
pi_168203667
Ik kijk uit ongeloof, dat zo'n man het voor elkaar krijgt om te lachen en maar zeggen dat hij zo veel houdt van Virginia.
Geen schaamte omdat hij bekend staat als een loser..


Ik vind Virginia wel slimmer overkomen dan ik eerst dacht en volgens mij is zij een stuk slimmer dan haar as ' echtgenoot'.
Life can be a bitch, so like it..
  maandag 16 januari 2017 @ 23:22:04 #20
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_168209892
Zojuist op shownieuws. :D

Ratelband leidt de jacht op Peter Jan Rens :P

http://www.show.nl/rubrie(...)t-op-peter-jan-rens/

*O* *O*

[ Bericht 11% gewijzigd door ikweethetookniet op 16-01-2017 23:27:28 ]
pi_168210665
Nog een paar minuten, en dan breekt de dag der waarheid aan. Trouwen of niet? Ik vraag me af of trouwe bondgenoot, de nieuwe Kweetniet, Johan Vlemmix nog in charge is... Maar die is natuurlijk veel te druk met zijn politieke partij in aanloop naar de verkiezingen.
Ik weet nog wel een goede minister van financiën voor hem;-)
pi_168212431
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 23:57 schreef Tommy70 het volgende:
Nog een paar minuten, en dan breekt de dag der waarheid aan. Trouwen of niet? Ik vraag me af of trouwe bondgenoot, de nieuwe Kweetniet, Johan Vlemmix nog in charge is... Maar die is natuurlijk veel te druk met zijn politieke partij in aanloop naar de verkiezingen.
Ik weet nog wel een goede minister van financiën voor hem;-)
deze post is een beetje achterhaald
jawoord of niet, t huwelijk zal niet rechtsgeldig zijn
daarnaast heeft vlemmix zich met zijn partij terug getrokken voor de verkiezingen en lijkt de vriendschap met pjr wat bekoelt te zijn
  dinsdag 17 januari 2017 @ 06:43:39 #23
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_168212465
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 06:26 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

deze post is een beetje achterhaald
jawoord of niet, t huwelijk zal niet rechtsgeldig zijn
daarnaast heeft vlemmix zich met zijn partij terug getrokken voor de verkiezingen en lijkt de vriendschap met pjr wat bekoelt te zijn
Maar weten we zeker dat ze niet in Nederland al voor de wet getrouwd zijn?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_168212522
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 06:43 schreef Maraca het volgende:

[..]

Maar weten we zeker dat ze niet in Nederland al voor de wet getrouwd zijn?
ook dan is de plechtigheid van vandaag een farce
  dinsdag 17 januari 2017 @ 07:33:03 #25
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_168212588
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 07:10 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ook dan is de plechtigheid van vandaag een farce
Mooi toch? O+ Past precies in het plaatje :D
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')