abonnement Unibet Coolblue
pi_167161772
Originele OP:

Sinds 5 dagen rommelt het op sites zoals reddit over een groot schandaal in Trumpland over een groot netwerk van pedofielen, lustig in stand gehouden door het grote kapitaal.

Het verhaal wat direct van het begin af aan is bijna smeuïg te noemen dus ik bleef lezen. Maar wat me verbaasde is dat de berichten en nieuwe vondsten zich bleven aandienen. Met rare opvallende verbanden. Het onderling communiceren in codetaal met woorden als pizza, hotdog bleek steeds vaker terug te komen in o.a. de e-mails die bloot zijn gelegd van John Podesta. Die kennen we van het Clinton kamp. :X

Ik vroeg me al een paar dagen af waar het topic op fok! bleef. Zieke shit is het en ik zou graag willen dat de media dit oppikt. En nog liever zou ik willen dat dit ontkracht wordt (dus bij deze nodig je daarvoor uit) maar daar lijkt het steeds minder op.


Toevoeging aan OP

In de Podesta Wikileaks emails vond men vreemde referenties naar onder andere pizza. In het begin dacht men dat Podesta het misschien had over drugs. Na een aantal weken kwam een FBI-document boven water dat sprak over pedo-symbolen. Toen 1 van deze pedo-symbolen werd gevonden bij Besta Pizza en ook bij Terasol (bedrijven vlakbij Comet Ping Pong, een pizzeria met links naar Podesta), zijn mensen gaan kijken naar de mogelijke link van pizza als codetaal met pedofilie.

Dit is het FBI-document met de pedo-symbolen:

https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols





Terasol, een bedrijf tegenover Comet Pizza heeft het volgende logo (onderaan):





Logo van Besta Pizza (inmiddels door het bedrijf aangepast):



En mogelijk is er een logo bij een derde bedrijf tegenover Comet, genaamd Politics and Prose. Het teken komt niet 100% overeen, maar lijkt meer op het pedo-logo dan op het & teken:




Profiel foto van James Alefantis op Instagram van Comet Pizza is een icoon van homofilie maar ook pedofilie:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een ander bedrijf waarvan de eigenaar duidelijke links heeft met de Clinton Foundation, heeft ook een pedo-logo (inmiddels aangepast):



Foto's van de Comet Ping Pong Instagram account, met posts van werknemers erbij: (niet geschikt voor werk):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een instagram post van James Alefantis met een Moloch referentie:



Moloch is een God waaraan kinderoffers worden gedaan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Moloch

De kunst binnen Comet Ping Pong:



Let ook op het "all ages":



Dit is Arrington de Dionyso. Dit is wat er binnen Comet van hem te vinden was:



Zijn werk is vreemd en sexueel en afgehakte hoofden lijkt een thema te zijn, maar er zijn geen referenties naar kinderen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er is foutief geclaimd dat werk van Kim Noble bij Comet te vinden is. De enige link met Kim Noble is dat 1 van haar schilderijen een out-of-body experience laat zien tijdens een kinderverkrachting en 1 van de posters van Comet laat een kind zien met een out of body experience. Kim Noble heeft dus GEEN link met Comet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit hangt thuis bij Tony Podesta, een goeie vriend van Alefantis:





Het bovenstaande is nou niet direcht schokkend, maar het is onderdeel van de volgende reeks van deze artiest (niet geschikt voor werk):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een artiest die optreedt bij Comet Ping Pong maakt grapjes met het publiek over sex met jongetjes:

Deze zelfde artiest heeft ook deze mooie website gemaakt, waarbij kinderen wordt verteld dat ze stiekem uit huis moeten ontsnappen om een avontuur te beleven op Baba mountain:

http://www.theapes.com/babas1.html

In de videoclips van Majestic Ape (haar band heet The Apes), flitsen er af en toe willekeurige foto's voorbij. er zijn foto's van marteling, misbruik, een baby in een pizzakostuum en foto's van Sai Baba (een bekende Indiase goeroe die wordt beschuldigd van kindermisbruik):

https://sli.mg/a/GPssJZ

Meer over Sai Baba:

https://www.theguardian.com/uk/2006/nov/04/voluntarysector.india

Verdere zaken van interesse:

Andrew Breitbart, een bekende Amerikaanse journalist (inmiddels overleden), heeft de volgende tweets jaren terug de wereld ingestuurd:



Hillary Clinton heeft zich bemoeid met het vrij krijgen van kindersmokkelaar Laura Silsby:

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/3776
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread541416/pg6

Verder hebben de Clinton's en Podesta vriendschappen met veroordeelde pedofielen als Jeffery Epstein en Dennis Hastert.

Deze bovenstaande zaken zijn een korte samenvatting van links met sex, kinderen, pedofilie en kindersmokkel. Er is GEEN smoking gun, alleen een heleboel circumstantial evidence.

Er zijn nog meer van deze links, maar er is teveel om hier op te noemen. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen, dan is dit een goed beginpunt (het gros van het onderzoek wordt gedeeld op Voat):

https://voat.co/v/pizzagate/1463959

In het verleden zijn er al veel zaken geweest van machtige mensen die deel uitmaakten van een pedo-ring. Ted Gunderson, voormalig hoofd van de FBI in LA, heeft zelfs lezingen hierover gegeven:


Deze pagina begint met het noemen van een aantal van deze grote kindermisbruik zaken:
https://voat.co/v/pizzagate/1463959

Er is dus geen hard bewijs, maar zou jij je kinderen na schooltijd bij deze pizzeria laten tafeltennissen?

[ Bericht 41% gewijzigd door Probably_on_pcp op 08-12-2016 03:23:07 ]
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161779
Confronterende vragen, PCP!

Ja, mijn kinderen mogen daar best tafeltennissen. Ik heb tot nu toe namelijk nog 0 verhalen gehoord over kinderen die daadwerkelijk verdwenen zijn in die pizzawinkel, dus dat zal weinig kwaad kunnen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:42:25 #3
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167161782
Bedankt POP voor de OP!

--

Taking on Human Trafficking—Again
Human Trafficking is the most common form of modern day slavery worldwide and a growing problem in the United States. As many as 300,000 American youth are vulnerable to becoming sex trafficking victims, and it is estimated child sex trafficking is a $9.8 billion industry in the U.S.

Gowdy ken ik nog van de Benghazi hoorzittingen. Goed dat hij zich uitspreekt.
2019: The Great Awakening
pi_167161807
quote:
woensdag 7 december 2016 @ 08:38 • 299
Probably_on_pcp
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:37 schreef 99.999 het volgende:

[..]

En als er geen complotgekkies waren?
Vast, als ik de mensen zou kennen. Er is immers geen enkele ook maar een beetje serieuze aanwijzing. Het gaat niet verder dan geleuter dan de complotgekkies.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:44:49 #5
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161809
Ja, als ze tafeltennis leuk zouden vinden en dat daar kon, mochten mijn denkbeeldige kinderen dat.
Maar inderdaad, alleen als er geen dreiging meer is vanuit de complotwereld.

Ik laat me niet zo snel bang maken door wat bij elkaar geraapte puzzelstukjes die in een zeker universum als bewijs gelden, maar in het mijne verzonnen nonsens zijn.

Een beeld van een adolescent! Pedofilie!!11!!
Dan heb je het gewoon zo ontzettend niet begrepen. Maar wil je wel heel graag moord, brand en elite schreeuwen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161814
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:17 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Het ligt er maar net aan wat je verstaat onder Pizzagate. Uiteraard zijn er mensen die heel erg ver gaan in hun conclusies.

Ik heb het alleen maar gehad over circumstantial evidence. Ik heb meerdere malen aangegeven dat er geen smoking gun bewijs is.

Als jij in die buurt zou wonen en je zou horen dat je kinderen na schooltijd daar gingen tafeltennissen, zou je dat toestaan nadat je mijn vorige post boven die van jou hebt doorgelezen? Laat je je kind daar heen gaan, ja of nee?
Omdat de man wat volwassenen erotiek toont op zijn instagram? Homo is?
Daar zou ik me niet zo'n zorgen om maken nee.
De kinderfotos die je daar toont laten werkelijk niets raars zien.

Maak me meer zorgen om het viezige in de video van die meid bv en dat er drank geschonken wordt. Zou dus zeker eerst eens poolshoogte nemen hoe het daar overdag is qua drankgebruik e.d. Het komt zo direct qua zaak(los van dat instagram) niet over als een kinderrestaurant, maar kindvriendelijk is dan ook wat anders als echt gericht op kinderen. Zou mijn kind nog klein zijn dan natuurlijk begeleid, maar ook dat staat los van dit bedrijf, dat is een algemene regel.

Maar heb je dan (indirect) bewijs dat kinderen daar in die buurt die pizzatent vermeden (vooral voor deze pizzagate) of er zelfs verdachte zaken waren met kinderen uit de buurt?
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:47:09 #7
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167161826
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:45 schreef erodome het volgende:

[..]

De kinderfotos die je daar toont laten werkelijk niets raars zien.

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
2019: The Great Awakening
pi_167161837
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:41 schreef Ludachrist het volgende:
Confronterende vragen, PCP!

Ja, mijn kinderen mogen daar best tafeltennissen. Ik heb tot nu toe namelijk nog 0 verhalen gehoord over kinderen die daadwerkelijk verdwenen zijn in die pizzawinkel, dus dat zal weinig kwaad kunnen.
We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161838
quote:
13s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:47 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
Heb jij kinderen?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167161855
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:44 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Vast, als ik de mensen zou kennen. Er is immers geen enkele ook maar een beetje serieuze aanwijzing. Het gaat niet verder dan geleuter dan de complotgekkies.
Dit is geen geleuter, het volgende is niets anders dan feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?

Nogmaals, allemaal feiten die ik zojuist noemde.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 7 december 2016 @ 08:50:14 #11
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167161860
quote:
5s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:48 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Heb jij kinderen?
Nee, ik ben er een. Wat is je punt?
2019: The Great Awakening
pi_167161862
quote:
13s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:47 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
Wat is er dan raar aan die kinderfotos?

Een kind die door haar zusje met wat tape aan de tafel is geplakt, een lachend kind.
Een kind die een pizza eet.
Een foto van een baby in Duitsland die voor de grap te koop is gezet.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:50:21 #13
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161864
Smakeloos. Is een feit.

Oké.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 7 december 2016 @ 08:51:13 #14
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161873
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:50 schreef erodome het volgende:

Wat is er dan raar aan die kinderfotos?

Een kind die door haar zusje met wat tape aan de tafel is geplakt, een lachend kind.
Een kind die een pizza eet.
Een foto van een baby in Duitsland die voor de grap te koop is gezet.
Maar! Zie je het dan niet? Het is allemaal pedosymboliek. Overduidelijk.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161875
quote:
17s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:44 schreef Copycat het volgende:
Ja, als ze tafeltennis leuk zouden vinden en dat daar kon, mochten mijn denkbeeldige kinderen dat.
Maar inderdaad, alleen als er geen dreiging meer is vanuit de complotwereld.

Ik laat me niet zo snel bang maken door wat bij elkaar geraapte puzzelstukjes die in een zeker universum als bewijs gelden, maar in het mijne verzonnen nonsens zijn.

Een beeld van een adolescent! Pedofilie!!11!!
Dan heb je het gewoon zo ontzettend niet begrepen. Maar wil je wel heel graag moord, brand en elite schreeuwen.
Je gebruikt de alom bekende strategie om er 1 zaak uit te pikken en dat te debunken. Iedereen begrijpt dat de lossstaande feiten op zichzelf vrijwel niets tot niets betekenen.

Ook voor jou nog even de directe feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161894
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:45 schreef erodome het volgende:

[..]

Omdat de man wat volwassenen erotiek toont op zijn instagram? Homo is?
Daar zou ik me niet zo'n zorgen om maken nee.
De kinderfotos die je daar toont laten werkelijk niets raars zien.

Maak me meer zorgen om het viezige in de video van die meid bv en dat er drank geschonken wordt. Zou dus zeker eerst eens poolshoogte nemen hoe het daar overdag is qua drankgebruik e.d. Het komt zo direct qua zaak(los van dat instagram) niet over als een kinderrestaurant, maar kindvriendelijk is dan ook wat anders als echt gericht op kinderen. Zou mijn kind nog klein zijn dan natuurlijk begeleid, maar ook dat staat los van dit bedrijf, dat is een algemene regel.

Maar heb je dan (indirect) bewijs dat kinderen daar in die buurt die pizzatent vermeden (vooral voor deze pizzagate) of er zelfs verdachte zaken waren met kinderen uit de buurt?
Ik beweer nergens dat er bij Comet Ping Pong daadwerkelijk misbruik heeft plaatsgevonden. Daar is geen wijs voor.

Jij pakte er zojuist ook weer 1 stukje uit en focusde daarop. Ook voor jou nog even de feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 7 december 2016 @ 08:53:01 #17
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161896
Je kunt je vraag op tien verschillende manieren stellen. Het antwoord heb ik al gegeven.

Ik zou meer angst hebben als mijn kind geïndoctrineerd kon worden door een stel angstige complotgekkies die achter elke hoek een vijand ziet.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161912
quote:
13s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:47 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
De blue pills pakken er continu 1 stukje informatie uit en proberen dan het geheel te debunken. Feit is dat de kinderfoto's op een Instagram account staan die hier op fok onder spoilers gezet moet worden. Not safe for work.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161919
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:48 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
Zijn persoonlijke instagram, niet die van het bedrijf. De 'seks' dingen zijn volwassen dingen, de kinderfotos zijn niet raar. De man is homo en heeft wat homo erotische plaatjes, nou, echt heel erg afschuwelijk.

Die jonge meid die in jouw buurt veel oppast vindt jij ook maar heel verdacht omdat ze sexy foto's op haar instagram heeft? Want he, sexy, verwijst naar seks, ze komt daarnaast ook in contact met kinderen dus pedofiel!
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167161926
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:48 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
Als een van de vrienden van jouw vrienden drugs gebruikt, ben jij dan per definitie een onbetrouwbare junkie?

Een paar sex-referenties word ik niet zo nerveus van, Gordon is er groot mee geworden. Tony Podesta heeft voor zover ik weet geen naakte kinderen, wel wat werk van Katy Grannan en Biljana Djurdjevic. Dat is echter een kleine selectie waar je op inzoomt, want die man is een van de grootste particuliere verzamelaars van Amerika. Waarom kijk je niet naar de andere kunst die hij in huist heeft?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:56:01 #21
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161932
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

De blue pills pakken
Feit is dat je niet zo vaak de Matrix had moeten kijken. Nu ben je geïndoctrineerd door het vuige Hollywood.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161938
quote:
17s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:53 schreef Copycat het volgende:
Je kunt je vraag op tien verschillende manieren stellen. Het antwoord heb ik al gegeven.

Ik zou meer angst hebben als mijn kind geïndoctrineerd kon worden door een stel angstige complotgekkies die achter elke hoek een vijand ziet.
Je loopt nu gewoon een beetje stoer te doen op het internet :')

Tuurlijk stuur je je kind daar niet heen. Als jij er achter komt dat 1 van jouw vrienden goeie vrieden is met iemand die foto's van naakte tieners in huis heeft hangen en andere pedo kunst en die weer bevriend is met een veroordeelde pedo, ga jij dan nog met die vriend om? Of distantieer jij je van die vriend?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161940
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

De blue pills pakken er continu 1 stukje informatie uit en proberen dan het geheel te debunken. Feit is dat de kinderfoto's op een Instagram account staan die hier op fok onder spoilers gezet moet worden. Not safe for work.
De kinderfoto's hoeven niet onder spoilers omdat ze niet veilig voor op het werk zijn, hoor. Als je allemaal dingen verzint is het makkelijk argumenteren inderdaad.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:59:45 #24
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161956
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:57 schreef Probably_on_pcp het volgende:

Je loopt nu gewoon een beetje stoer te doen op het internet :')

Nee, maar fijn dat je het voor mij invult, vanuit jouw angstgedachtes.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161967
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef erodome het volgende:

[..]

Zijn persoonlijke instagram, niet die van het bedrijf. De 'seks' dingen zijn volwassen dingen, de kinderfotos zijn niet raar. De man is homo en heeft wat homo erotische plaatjes, nou, echt heel erg afschuwelijk.

Die jonge meid die in jouw buurt veel oppast vindt jij ook maar heel verdacht omdat ze sexy foto's op haar instagram heeft? Want he, sexy, verwijst naar seks, ze komt daarnaast ook in contact met kinderen dus pedofiel!
Je slaat het stukje over van goeie vrienden zijn met Tony Podesta die foto's van naakte tieners in huis heeft hangen en andere pedo-kunst en die bevriend is met een veroordeelde pedofiel.

Niet steeds 1 iets eruit pakken en dan doen alsof alles debunked is. Meerdere malen is gezegd dat elk stukje op zichzelf niets betekent.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161970
- Laat je je kind daar heen gaan?
- Ja.
- Nee echt niet zie je wel ik heb gelijk!

Mooi. Stil.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167161976
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:00 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Je slaat het stukje over van goeie vrienden zijn met Tony Podesta die foto's van naakte tieners in huis heeft hangen en andere pedo-kunst en die bevriend is met een veroordeelde pedofiel.
Wat is het nu, kinderen of tieners?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167161984
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

De blue pills pakken er continu 1 stukje informatie uit en proberen dan het geheel te debunken. Feit is dat de kinderfoto's op een Instagram account staan die hier op fok onder spoilers gezet moet worden. Not safe for work.
Je doet het alsofhet keiharde porno is, maar het is soft vergeleken bij vele instagram pagina's van hordes mensen.
Dat leuke grietje van net 20 die haar lijf en uitgaansleven inc zeer suggestieve zaken toont is niet gelijk verdacht bij jou. Ook niet als ze daarnaast met kinderen werkt en onschuldige foto's van kinderen op haar instagram heeft.
Dat terwijl haar instagram pagina een stuk verder gaat dan die van deze man.

Je weet dat het waar is wat ik hier zeg, Bedenk je nu eens waarom je zo anders lijkt naar deze 2 pagina's. Zelfs als haar oom een veroordeeld pedoseksueel zou zijn zou je er niet hetzelfde naar kijken.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167161992
De idioterie van een pcp ook weer :')

Er zijn nu al meerdere stukjes gedebunked en dat zegt dat volgens pcp nog steeds niks over de hele zaak :')

Zorg eerst nu maar eens voor echt bewijs, want dat is er niet te vinden in je OP

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-12-2016 09:03:30 ]
  woensdag 7 december 2016 @ 09:05:14 #30
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167162014
quote:
9s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:00 schreef Ludachrist het volgende:
- Laat je je kind daar heen gaan?
- Ja.
- Nee echt niet zie je wel ik heb gelijk!

Mooi. Stil.
Ja, het is een sterk staaltje redeneren.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167162018
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:00 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Je slaat het stukje over van goeie vrienden zijn met Tony Podesta die foto's van naakte tieners in huis heeft hangen en andere pedo-kunst en die bevriend is met een veroordeelde pedofiel.

Niet steeds 1 iets eruit pakken en dan doen alsof alles debunked is. Meerdere malen is gezegd dat elk stukje op zichzelf niets betekent.
Pedo kunst? Dat maak jij ervan.
Die man heeft erg veel kunst in zijn huis, allerlei kunst. Jij haalt er enkele uit en hangt er iets aan (pedo) wat helemaal niet het geval is.

En welke foto's van naakte tieners heb je het over? Want ik ken alleen die schilderijen.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167162037
quote:
17s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:05 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ja, het is een sterk staaltje redeneren.
- Jullie focussen je te veel op een klein onderdeel van het geheel stomme blue pills. Hier kijk naar dit ene schilderij in een collectie van duizenden het is overduidelijk dat deze man een pedo is.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162059
quote:
9s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:00 schreef Ludachrist het volgende:
- Laat je je kind daar heen gaan?
- Ja.
- Nee echt niet zie je wel ik heb gelijk!

Mooi. Stil.
Oh ja sorry, ik ging er even vanuit dat je kortsluiting had in je hoofd omdat je zo'n dom antwoord gaf.

Tuurljk laat je je kinderen niet naar een man toe gaan die een profile pic heeft van een icoon van onder andere de pedofilie, die artiesten in zijn zaak grapjes laat maken over seks met jongetjes en die vrienden is met iemand die van pedo-kunst houdt en die op zijn beurt weer vrienden is met een veroordeelde pedofiel.

Natuurlijk hou je uit voorzorg je kinderen bij zo'n man uit de buurt. Kom op zeg, wie houden jullie nou voor de gek? Jullie houden jezelf voor de gek.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167162079
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:09 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Oh ja sorry, ik ging er even vanuit dat je kortsluiting had in je hoofd omdat je zo'n dom antwoord gaf.

Tuurljk laat je je kinderen niet naar een man toe gaan die een profile pic heeft van een icoon van onder andere de pedofilie, die artiesten in zijn zaak grapjes laat maken over seks met jongetjes en die vrienden is met iemand die van pedo-kunst houdt en die op zijn beurt weer vrienden is met een veroordeelde pedofiel.

Natuurlijk hou je uit voorzorg je kinderen bij zo'n man uit de buurt. Kom op zeg, wie houden jullie nou voor de gek? Jullie houden jezelf voor de gek.
Sorry, ik dacht dat jij een antwoord op je vraag wilde. Blijkbaar was je meer op zoek naar een bevestiging van jouw eigen mening. Dat had ik even niet in de gaten.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162120
quote:
10s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:03 schreef Chewie het volgende:
De idioterie van een pcp ook weer :')

Er zijn nu al meerdere stukjes gedebunked en dat zegt dat volgens pcp nog steeds niks over de hele zaak :')

Zorg eerst nu maar eens voor echt bewijs, want dat is er niet te vinden in je OP
In de OP staat heel duidelijk dat er geen hard bewijs is :')

Er is al zo vaak gezegd dat er alleen maar circumstantial evidence is.

Ik ben hier niet degene die de boel opblaast hoor. Ik ben genuanceerd in wat ik zeg. Ik loop niet met een geweer ergens naar binnen. Ik laat geen haat-berichten achter bij de pizzeria.

Ik zie een aantal links met pedofilie rondom 1 bepaalde plek en ik zou mijn kinderen om die reden daar niet heen laten gaan. Maar dat betekent niet dat die man meteen schuldig is. Hij is vooral schuldig aan het hebben van de verkeerde vrienden, een vreemde Instagram account en artiesten die langs komen die links hebben met pedofilie.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 7 december 2016 @ 09:13:25 #36
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167162121
Gebroken plaat, dit.
Ik wil dat jullie het zo zien en als jullie het niet zo zien, zien jullie het stiekem toch zo.

Enjoy.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167162142
Hard bewijs is er niet, maar toch worden doodnormale verdacht gemaakt. En niet zo'n klein beetje ook. Het is immers nogal wat om beschuldigd te worden van kindermisbruik.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167162144
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:05 schreef erodome het volgende:

[..]

Pedo kunst? Dat maak jij ervan.
Die man heeft erg veel kunst in zijn huis, allerlei kunst. Jij haalt er enkele uit en hangt er iets aan (pedo) wat helemaal niet het geval is.

En welke foto's van naakte tieners heb je het over? Want ik ken alleen die schilderijen.
Er is een artikel van 1 of ander woon magazine waarin ze praten over een tour door het huis van Podesta. In het artikel wordt beschreven dat de mensen zich letterlijk kapot schrokken toen ze 1 van de slaapkamers binnen gingen, omdat daar foto's van naakte tieners hingen.

Als je dat artikel wil lezen, moet je naar Voat.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167162158
quote:
9s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:07 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

- Jullie focussen je te veel op een klein onderdeel van het geheel stomme blue pills. Hier kijk naar dit ene schilderij in een collectie van duizenden het is overduidelijk dat deze man een pedo is.
Hij is geen pedo, hij is een mogelijke pedo.

Nuance, heel belangrijk. Je leest er steeds overheen ;(
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167162159
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:14 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Er is een artikel van 1 of ander woon magazine waarin ze praten over een tour door het huis van Podesta. In het artikel wordt beschreven dat de mensen zich letterlijk kapot schrokken toen ze 1 van de slaapkamers binnen gingen, omdat daar foto's van naakte tieners hingen.

Als je dat artikel wil lezen, moet je naar Voat.
Je weet dat tieners ook 18 en 19 kunnen zijn, toch?

Tevens schrikken ze zich niet letterlijk kapot. Anders kunnen ze het verhaal niet navertellen. Dit is figuurlijk.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162193
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:14 schreef KoosVogels het volgende:
Hard bewijs is er niet, maar toch worden doodnormale verdacht gemaakt. En niet zo'n klein beetje ook. Het is immers nogal wat om beschuldigd te worden van kindermisbruik.
Heb je helemaal gelijk in Koos.

Daarom is het ook zo vreemd dat Alefantis goeie vrienden is met Tony Podesta, met zijn pedo-kunst en die weer goeie vrienden is met een veroordeelde pedo.

Elk weldenkend mens breekt toch de banden met mensen die zich associeren met pedofiele kunst en die pedofiele vrienden hebben?

Als jij een vriend hebt die pedo-kunst verzameld en die vrienden is met een veroordeelde pedo, zou jij dan vrienden blijven met die persoon?

We kunnen die Alefantis nou wel super zielig gaan vinden, maar misschien moet hij wat betere vrienden uitzoeken.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167162202
quote:
5s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:15 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Je weet dat tieners ook 18 en 19 kunnen zijn, toch?

Tevens schrikken ze zich niet letterlijk kapot. Anders kunnen ze het verhaal niet navertellen. Dit is figuurlijk.
Als het om pedofiel materiaal ging, was Podesta wel zo slim geweest om het weg te halen als een woonmagazine op bezoek komt.

Dat neem ik aan tenminste.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167162203


[ Bericht 100% gewijzigd door Probably_on_pcp op 07-12-2016 09:20:49 ]
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 7 december 2016 @ 09:22:46 #44
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167162229
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:20 schreef KoosVogels het volgende:

Als het om pedofiel materiaal ging, was Podesta wel zo slim geweest om het weg te halen.
Dat is waarschijnlijk dan weer de arrogantie van de beschermde elite.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167162250
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:20 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Als het om pedofiel materiaal ging, was Podesta wel zo slim geweest om het weg te halen als een woonmagazine op bezoek komt.

Dat neem ik aan tenminste.
Als het echte pedofilie was kom je daar ook als kunstenaar niet mee weg door het kunst te noemen, hoor :') . Dan ga je gewoon lekker het gevang in.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162287
quote:
10s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:24 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Als het echte pedofilie was kom je daar ook als kunstenaar niet mee weg door het kunst te noemen, hoor :') . Dan ga je gewoon lekker het gevang in.
Ook dat, inderdaad.

Maar goed, dit komt in de verste verte niet in de buurt van wat je 'bewijs' zou kunnen noemen. En die arme ondernemer in Washington wordt daar dan ook nog eens het slachtoffer van. Wat een idioterie.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167162294
Thanks voor de goede OP. Het legt in ieder geval goed uit waardoor mensen de tent op zijn minst 'opmerkelijk' vinden.

Ik zou de slotopmerking alleen anders willen stellen, namelijk: aangezien deze persoon een zaak beheerd die zich op kinderen richt vind ik dit voldoende om de zaak kritisch door te lichten door politie en/of media.

Blijkt er niets aan de hand, dan is de lucht geklaard. Voor iedereen duidelijk dat er niets is. Maar nu wordt er dus niets gedaan en media nemen de informatie uit de OP niet mee in de berichtgeving, waardoor er bij de mensen die dit WEL onprettig vinden frustratie is. Immers... Waarom schrijf je er over als je niet de kern van de verdenkingen behandeld?
pi_167162315
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:26 schreef Poolbal het volgende:

Ik zou de slotopmerking alleen anders willen stellen, namelijk: aangezien deze persoon een zaak beheerd die zich op kinderen richt vind ik dit voldoende om de zaak kritisch door te lichten door politie en/of media.

Dat doen ze niet. Kinderen zijn welkom, maar ze richten zich niet specifiek op kinderen. Volgens mij is de doelgroep meer hipster-twintigers.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162409
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:26 schreef Poolbal het volgende:
Ik zou de slotopmerking alleen anders willen stellen, namelijk: aangezien deze persoon een zaak beheerd die zich op kinderen richt vind ik dit voldoende om de zaak kritisch door te lichten door politie en/of media.
Dat zou Chuck-e-Cheese helemaal verdacht maken.

Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167162569
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:50 schreef erodome het volgende:

[..]

Wat is er dan raar aan die kinderfotos?

Een kind die door haar zusje met wat tape aan de tafel is geplakt, een lachend kind.
Een kind die een pizza eet.
Een foto van een baby in Duitsland die voor de grap te koop is gezet.
die baby lijkt eerder op een pop imo
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167162616
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
toch wel vreemd

[ Bericht 27% gewijzigd door Lavenderr op 07-12-2016 10:35:49 ]
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167162752
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:28 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dat doen ze niet. Kinderen zijn welkom, maar ze richten zich niet specifiek op kinderen. Volgens mij is de doelgroep meer hipster-twintigers.
Ze komen er in ieder geval. Ik zie vooral families en de combinatie met Ping Pong. Tenzij je het als sport speelt heb je dat als twintiger na een tijdje wel gezien. Maar goed, dat maakt verder ook niet veel uit: het is een tent waar regelmatig (kleine) kinderen vertoeven en de "all ages" poster maakt duidelijk dat ze ook op de feestjes welkom zijn.

N.B.: daar is in principe niets mis mee. Pas als er daarbij ook een zweem van seks hangt en er nogal wat symbolen/kunst is waarbij seks met kinderen centraal staat, dan is dat voor mij aanleiding om zo'n tent eens kritisch te bekijken. Bij voorkeur door de politie, maar ook de media heeft de functie om op informatieve wijze onderzoek te doen.
pi_167162774
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:45 schreef Yiha3 het volgende:
[ afbeelding ]

toch wel vreemd
Dat klopt, tot je je wat meer inleest in de kunstenares zelf. Die heeft een soort van extreme schizofrenie, ze heeft letterlijk meerdere persoonlijkheden ontwikkeld om om te kunnen gaan met bepaalde traumatische ervaringen.

Een van die ervaringen was misbruik, ze is op zeer jonge leeftijd herhaaldelijk misbruikt. Dit soort schilderijen zijn een manier om haar eigen ervaringen een plaats te geven en er mee te kunnen leven.

Aan betekenis van kunst heeft Reddit, 4chan of BNW verder geen boodschap natuurlijk.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162807
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:54 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Ze komen er in ieder geval. Ik zie vooral families en de combinatie met Ping Pong. Tenzij je het als sport speelt heb je dat als twintiger na een tijdje wel gezien. Maar goed, dat maakt verder ook niet veel uit: het is een tent waar regelmatig (kleine) kinderen vertoeven en de "all ages" poster maakt duidelijk dat ze ook op de feestjes welkom zijn.

N.B.: daar is in principe niets mis mee. Pas als er daarbij ook een zweem van seks hangt en er nogal wat symbolen/kunst is waarbij seks met kinderen centraal staat, dan is dat voor mij aanleiding om zo'n tent eens kritisch te bekijken. Bij voorkeur door de politie, maar ook de media heeft de functie om op informatieve wijze onderzoek te doen.
Ja, er komen kinderen. Dat maakt nog niet dat die zaak zich op kinderen richt, zoals je eerder aangaf. Albert Heijn richt zich ook niet op kinderen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167162836
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:55 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dat klopt, tot je je wat meer inleest in de kunstenares zelf. Die heeft een soort van extreme schizofrenie, ze heeft letterlijk meerdere persoonlijkheden ontwikkeld om om te kunnen gaan met bepaalde traumatische ervaringen.

Een van die ervaringen was misbruik, ze is op zeer jonge leeftijd herhaaldelijk misbruikt. Dit soort schilderijen zijn een manier om haar eigen ervaringen een plaats te geven en er mee te kunnen leven.

Aan betekenis van kunst heeft Reddit, 4chan of BNW verder geen boodschap natuurlijk.
klinkt als een mk-ultra slachtoffer (trauma based mind control)

God hebbe haar ziel.
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167162855
Ik was even vergeten dat BNW overal een BNW-verklaring voor heeft.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:02:11 #57
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167162905
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:54 schreef Poolbal het volgende:

Ze komen er in ieder geval. Ik zie vooral families en de combinatie met Ping Pong. Tenzij je het als sport speelt heb je dat als twintiger na een tijdje wel gezien.

Vraag maar eens aan Susan Sarandon hoe groot tafeltennis in de VS is.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167162925
quote:
15s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:33 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dat zou Chuck-e-Cheese helemaal verdacht maken.

Voor mij is het vrij logisch:

Een man (of vrouw) in een pak die kinderen vermaakt; geen probleem.
Dezelfde man die van kinderen houdt; geen probleem.
Dezelfde man die een Instagram heeft met foto's van kinderen; geen probleem.
Dezelfde man die graag naar kinky sexfeesten gaat of zelfs Satanistische rituelen bijwoont; geen probleem.
Andere mensen die op zijn Instagram suggestieve opmerkingen maken; geen probleem niet zijn schuld.
Dezelfde man die deelneemt aan zulke opmerkingen; onprettig.
Dezelfde man die thuis kunst heeft hangen waarbij pedoseksualiteit wordt gesuggereerd of zelfs afgebeeld lijkt te worden; vanaf hier zou ik als baas van deze mascotte achter mijn oren krabben.
Dezelfde man die connecties blijkt te hebben met veroordeelde pedo's; ik ga een onderzoek starten om te kijken of er zaken zijn gebeurd die het licht niet verdragen.

Ter verduidelijking: hij hoeft nog niet eens ontslagen te worden, maar wel wil ik zeker weten of er niet meer aan de hand is. Ik begrijp niet waarom dat ZO verschrikkelijk is en waarom dat ZO ontzettend vreemd is.

[ Bericht 1% gewijzigd door Poolbal op 07-12-2016 10:08:55 ]
pi_167162940
quote:
9s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:59 schreef Ludachrist het volgende:
Ik was even vergeten dat BNW overal een BNW-verklaring voor heeft.
voor mainstream ga je maar naar NWS
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
  woensdag 7 december 2016 @ 10:06:17 #60
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167162962
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:14 schreef KoosVogels het volgende:
Hard bewijs is er niet, maar toch worden doodnormale verdacht gemaakt. En niet zo'n klein beetje ook. Het is immers nogal wat om beschuldigd te worden van kindermisbruik.
Dit dus. Diegenen die dit gestart en gevoed hebben moeten gepakt worden voor laster en smaad. Zelfs met valse beschuldigingen blijft dit altijd om je heen hangen.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:07:20 #61
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167162974
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:55 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dat klopt, tot je je wat meer inleest in de kunstenares zelf. Die heeft een soort van extreme schizofrenie, ze heeft letterlijk meerdere persoonlijkheden ontwikkeld om om te kunnen gaan met bepaalde traumatische ervaringen.

Een van die ervaringen was misbruik, ze is op zeer jonge leeftijd herhaaldelijk misbruikt. Dit soort schilderijen zijn een manier om haar eigen ervaringen een plaats te geven en er mee te kunnen leven.

Aan betekenis van kunst heeft Reddit, 4chan of BNW verder geen boodschap natuurlijk.
Dit is al zo vaak gezegd maar het wordt altijd genegeerd. Want dan valt de hoax bubbel uit elkaar.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:07:42 #62
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167162980
Nog iets van de bizarre kunst van Marina. Wordt een mooi (pizza?) punt uit de edele delen gesneden. Pcp bedankt voor je goede posts.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:08:59 #63
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163002
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 09:58 schreef Yiha3 het volgende:

[..]

klinkt als een mk-ultra slachtoffer (trauma based mind control)

God hebbe haar ziel.
Misbruik kan niet gewoon misbruik zijn?

Het is veel waarschijnlijker dat zij jaren terug al ter voorbereiding op pizza gate is brainwashed? Zeg je dat nu echt?

My god...
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 10:09:24 #64
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_167163013
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:07 schreef controlaltdelete het volgende:
Nog iets van de bizarre kunst van Marina. Wordt een mooi (pizza?) punt uit de edele delen gesneden. Pcp bedankt voor je goede posts.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Weet je zeker dat het geen illuminati driehoek is?
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_167163023
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:03 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Voor mij is het vrij logisch:

Een man (of vrouw) in een pak die kinderen vermaakt; geen probleem.
Dezelfde man die van kinderen houdt; geen probleem.
Dezelfde man die een Instagram heeft met foto's van kinderen; geen probleem.
Dezelfde man die graag naar kinky sexfeesten gaat of zelfs Satanistische rituelen bijwoont; geen probleem.
Andere mensen die op zijn Instagram suggestieve opmerkingen maken; geen probleem niet zijn schuld.
Dezelfde man die deelneemt aan zulke opmerkingen; onprettig.
Dezelfde man die thuis kunst heeft hangen waarbij pedoseksualiteit wordt gesuggereerd of zelfs afgebeeld lijkt te worden; vanaf hier zou ik als baas van deze mascotte achter mijn oren krabben.
Dezelfde man die connecties blijkt te hebben met veroordeelde pedo's; ik ga een onderzoek starten om te kijken of er zaken zijn gebeurd die het licht niet verdragen.

Ter verduidelijking: hij hoeft nog niet eens ontslagen te worden, maar wel wil ik zeker weten of er niet meer aan de hand is. Ik begrijp niet waarom dat ZO verschrikkelijk is en waarom dat ZO ontzettend vreemd is.
Er mag best onderzoek naar worden gedaan, het probleem is echter dat veel gekke Amerikanen geen zin hebben om de uitkomsten af te wachten. Die hebben hun conclusies al getrokken, met alle gevolgen van dien. De ondernemer in kwestie wordt bedreigd en afgelopen zondag stond er zelfs een man met een machinegeweer in de zaak.

Onderzoek doen heeft bovendien geen zin. Als de autoriteiten constateren dat de hele verdachtmaking slaat als een lul op een drumstel, dan wordt geroepen dat de elite uit de wind wordt gehouden.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167163028
Eigenlijk zou iedereen die over kunst mee wil praten verplicht twee algemene boeken erover moeten lezen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:10:41 #67
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163034
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:07 schreef controlaltdelete het volgende:
Nog iets van de bizarre kunst van Marina. Wordt een mooi (pizza?) punt uit de edele delen gesneden. Pcp bedankt voor je goede posts.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heeft niks met kinderen te maken verder, dus waarom je dit erbij sleept?

Het argument "ik begrijp de kunst van een ander niet" betekent niet meteen dat het satanisten/kinderpooiers/aliens zijn he :)
  woensdag 7 december 2016 @ 10:14:03 #68
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167163075
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:10 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Heeft niks met kinderen te maken verder, dus waarom je dit erbij sleept?

Het argument "ik begrijp de kunst van een ander niet" betekent niet meteen dat het satanisten/kinderpooiers/aliens zijn he :)
Als jij niet verder kunt kijken daar kan ik ook niets aan doen. Ik ben het gewend van je. Kunst joh je kan het zo gek maken als je wilt want je komt ermee weg want kunst.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_167163084
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:09 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er mag best onderzoek naar worden gedaan, het probleem is echter dat veel gekke Amerikanen geen zin hebben om de uitkomsten af te wachten. Die hebben hun conclusies al getrokken, met alle gevolgen van dien. De ondernemer in kwestie wordt bedreigd en afgelopen zondag stond er zelfs een man met een machinegeweer in de zaak.

Onderzoek doen heeft bovendien geen zin. Als de autoriteiten constateren dat de hele verdachtmaking slaat als een lul op een drumstel, dan wordt geroepen dat de elite uit de wind wordt gehouden.
De kans om goed onderzoek te doen is inderdaad voorbij. Dat dit zo in het hysterische is getrokken is echter maar voor een deel te verwijten aan degene die antwoord wilden op vragen. Voor een ander deel is het te wijten aan media die dit bij voorbaat hebben gelabeld als 'nepnieuws' en die meegingen in allerlei krankzinnige zaken die er door de wat minder labiele mensen bij gehaald zijn. In plaats van een artikel te schrijven dat in kaart brengt waar het om gaat en als journalist onderzoek te doen kwamen er artikelen als "Clinton zou babies verhandelen in Comet Pizza, we hebben het aan Alefantis gevraagd en hij vindt het onzin. Extreem rechts. Trump".

Overigens zie ik ook geen enkele relevantie in het filmpje van Ctrl-alt-delete.
pi_167163099
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:14 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Als jij niet verder kunt kijken daar kan ik ook niets aan doen. Ik ben het gewend van je. Kunst joh je kan het zo gek maken als je wilt want je komt ermee weg want kunst.
Eigenlijk ben jij degene die alleen naar de beelden kijkt en daar conclusies aan verbindt zonder verder na te denken over de betekenis, dus ik weet niet waarop je anderen verwijt 'niet verder te kijken'.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:17:01 #71
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163111
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:14 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Als jij niet verder kunt kijken daar kan ik ook niets aan doen. Ik ben het gewend van je. Kunst joh je kan het zo gek maken als je wilt want je komt ermee weg want kunst.
Dat is wel een beetje het idee bij sommige vormen van kunst ja.

Overigens zijn er hele therapieen waarbij mensen hun traumatische ervaringen uittekenen of schilderen of boetseren om het te verwerken. Die zijn natuurlijk ook meteen verdacht? ;)
pi_167163119
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:14 schreef Poolbal het volgende:

[..]

De kans om goed onderzoek te doen is inderdaad voorbij. Dat dit zo in het hysterische is getrokken is echter maar voor een deel te verwijten aan degene die antwoord wilden op vragen. Voor een ander deel is het te wijten aan media die dit bij voorbaat hebben gelabeld als 'nepnieuws' en die meegingen in allerlei krankzinnige zaken die er door de wat minder labiele mensen bij gehaald zijn. In plaats van een artikel te schrijven dat in kaart brengt waar het om gaat en als journalist onderzoek te doen kwamen er artikelen als "Clinton zou babies verhandelen in Comet Pizza, we hebben het aan Alefantis gevraagd en hij vindt het onzin".

Overigens zie ik ook geen enkele relevantie in het filmpje van Ctrl-alt-delete.
Er was geen bewijs. Wat had de media dan moeten doen? Die zaak direct aan de schandpaal moeten nagelen omdat een paar internet-rukkertjes denken een schandaal te hebben ontmaskerd?

Zelfs als iemand al zo goed als veroordeeld is, ga je als media voorzichtig om met de schuldvraag. Iemand is immers pas schuldig als diegene daadwerkelijk is veroordeeld door een rechter. En jij vindt dat de media de vage beschuldigingen serieus hadden moeten nemen?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 7 december 2016 @ 10:21:11 #73
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163163
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:17 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er was geen bewijs. Wat had de media dan moeten doen? Die zaak direct aan de schandpaal moeten nagelen omdat een paar internet-rukkertjes denken een schandaal te hebben ontmaskerd?

Zelfs als iemand al zo goed als veroordeeld is, ga je als media voorzichtig om met de schuldvraag. Iemand is immers pas schuldig als diegene daadwerkelijk is veroordeeld door een rechter. En jij vindt dat de media de vage beschuldigingen serieus hadden moeten nemen?
Trial by media is zelfs een realistisch probleem waardoor iemand zelfs mindering op straf kan krijgen meen ik. Dat maakt de complothoaxers ineens verdacht (als ik de pizza gate logica zelf toepas)
pi_167163164
BNW is bedoeld om dieper te graven om de waarheid te achterhalen niet om kunstboeken te lezen.
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 10:22:20 #75
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_167163183
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:21 schreef Yiha3 het volgende:
BNW is bedoeld om dieper te graven om de waarheid te achterhalen niet om kunstboeken te lezen.
Wat als die waarheid in kunstboeken te vinden is?

Er mag wel gegraven worden maar alleen in geselecteerde bronnen :?
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 7 december 2016 @ 10:22:25 #76
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163184
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:21 schreef Yiha3 het volgende:
BNW is bedoeld om dieper te graven om de waarheid te achterhalen niet om kunstboeken te lezen.
Zonder (feiten)kennis geen waarheden. Slaat dus als een tang op een varken dit.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:22:43 #77
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167163188
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:14 schreef Poolbal het volgende:

[..]

De kans om goed onderzoek te doen is inderdaad voorbij. Dat dit zo in het hysterische is getrokken is echter maar voor een deel te verwijten aan degene die antwoord wilden op vragen. Voor een ander deel is het te wijten aan media die dit bij voorbaat hebben gelabeld als 'nepnieuws' en die meegingen in allerlei krankzinnige zaken die er door de wat minder labiele mensen bij gehaald zijn. In plaats van een artikel te schrijven dat in kaart brengt waar het om gaat en als journalist onderzoek te doen kwamen er artikelen als "Clinton zou babies verhandelen in Comet Pizza, we hebben het aan Alefantis gevraagd en hij vindt het onzin. Extreem rechts. Trump".

Overigens zie ik ook geen enkele relevantie in het filmpje van Ctrl-alt-delete.
Ik vind het opmerkelijk dat in het filmpje duidelijk ingezoomd wordt op het stuk wat uit de edele delen wordt gesneden. Heeft wat weg van een pizza slice maar het kan best toeval zijn en niet meer dan een feestje spirit cooking. Niks aan de hand dus zoveel in Pg wat puur toeval is. :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_167163198
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:21 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Trial by media is zelfs een realistisch probleem waardoor iemand zelfs mindering op straf kan krijgen meen ik. Dat maakt de complothoaxers ineens verdacht (als ik de pizza gate logica zelf toepas)
Whehe, inderdaad.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167163200
Heb liever dat je ons wegzet als gekken en ons verder gerust laat dan dat je hier komt de boel te verstieren.
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167163208
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:21 schreef Yiha3 het volgende:
BNW is bedoeld om dieper te graven om de waarheid te achterhalen niet om kunstboeken te lezen.
Maar als je de waarheid wil achterhalen is kennis toch juist waarop je doelt met dieper graven?
Dat heel eenzijdig bekijken, alles in een vooropgezet licht plaatsen is veel, maar niet dieper graven.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167163212
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:22 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ik vind het opmerkelijk dat in het filmpje duidelijk ingezoomd wordt op het stuk wat uit de edele delen wordt gesneden. Heeft wat weg van een pizza slice maar het kan best toeval zijn en niet meer dan een feestje spirit cooking. Niks aan de hand dus zoveel in Pg wat puur toeval is. :{
Wat betekent het volgens jou?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167163213
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:22 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Wat als die waarheid in kunstboeken te vinden is?

Er mag wel gegraven worden maar alleen in geselecteerde bronnen :?
De waarheid is allang vastgesteld door de BNW'ers in dit topic. Er moet alleen nog bewijs worden gevonden die bij die conclusies past.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 7 december 2016 @ 10:24:16 #83
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163219
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:23 schreef Yiha3 het volgende:
Heb liever dat je ons wegzet als gekken en ons verder gerust laat dan dat je hier komt de boel te verstieren.
Kritisch naar beweringen bronnen en argumenten kijken is mensen als gekken wegzetten? Kruip even uit die rol. :)
  woensdag 7 december 2016 @ 10:24:55 #84
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167163225
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:23 schreef Yiha3 het volgende:
Heb liever dat je ons wegzet als gekken en ons verder gerust laat dan dat je hier komt de boel te verstieren.
Alleen maar cirklejerken met gelijkgestemden?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167163238
quote:
9s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:24 schreef Copycat het volgende:

[..]

Alleen maar cirklejerken met gelijkgestemden?
pot ketel
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167163240
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:17 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er was geen bewijs. Wat had de media dan moeten doen? Die zaak direct aan de schandpaal moeten nagelen omdat een paar internet-rukkertjes denken een schandaal te hebben ontmaskerd?

Zelfs als iemand al zo goed als veroordeeld is, ga je als media voorzichtig om met de schuldvraag. Iemand is immers pas schuldig als diegene daadwerkelijk is veroordeeld door een rechter. En jij vindt dat de media de vage beschuldigingen serieus hadden moeten nemen?
Nogmaals: gewoon onderzoek doen. Zoveel onderzoeken beginnen met een vermoeden.

Wat had de media moeten doen? In kaart brengen wat de kern van de vermoedens is. Op onderzoek gaan naar wat er van waar is (vraag vaste gasten, duik openbare gegevens in, enzovoort, enzovoort).

Dan komt er een kwalitatief goed onderbouwd verhaal met:
OFWEL: nou we hebben alles bekeken en nergens ook maar een kern van waarheid gevonden.
OFWEL: er zijn nog steeds veel vragen onbeantwoord, hier moet meer onderzoek naar gedaan worden.
OF (worst case scenario): uit interviews e.d. blijkt inderdaad dat er onfrisse praktijken plaatsvinden.

Dat is een compleet andere insteek dan dat de media nu gedaan hebben en de manier waarop zij er over geschreven hebben - zeker de NYT - is journalistiek onwaardig.
Ik zou graag één kwaliteitskrantartikel willen lezen waarbij de zaken uit de openingspost behandeld zijn. Eén. Maar die is volgens mij niet te vinden, daarvoor moet je naar allerlei vage websites.
pi_167163245
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:22 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ik vind het opmerkelijk dat in het filmpje duidelijk ingezoomd wordt op het stuk wat uit de edele delen wordt gesneden. Heeft wat weg van een pizza slice maar het kan best toeval zijn en niet meer dan een feestje spirit cooking. Niks aan de hand dus zoveel in Pg wat puur toeval is. :{
Of van een taartpunt, waarbij het dan ook nog om taarten gaat. Wat toevallig zeg!
Dat het vrouwelijke deel driehoekig is, daardoor wat er met de taart uitgebeeld wordt daar duidelijk te zien is op die manier komt ook niet bij je op? De symboliek van die driehoek, vruchtbaarheid, valt je ook niet op en dat als iemand die graag naar symboliek zoekt.

Nee, het is een pizza punt. Dit plaatje hieronder is ook een pizza punt, verwijst naar biseksuele bdsm pedoseksualiteit!

Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:27:21 #88
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163262
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:25 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Nogmaals: gewoon onderzoek doen. Zoveel onderzoeken beginnen met een vermoeden.

Wat had de media moeten doen? In kaart brengen wat de kern van de vermoedens is. Op onderzoek gaan naar wat er van waar is (vraag vaste gasten, duik openbare gegevens in, enzovoort, enzovoort).

Dan komt er een kwalitatief goed onderbouwd verhaal met:
OFWEL: nou we hebben alles bekeken en nergens ook maar een kern van waarheid gevonden.
OFWEL: er zijn nog steeds veel vragen onbeantwoord, hier moet meer onderzoek naar gedaan worden.
OF (worst case scenario): uit interviews e.d. blijkt inderdaad dat er onfrisse praktijken plaatsvinden.

Dat is een compleet andere insteek dan dat de media nu gedaan hebben en de manier waarop zij er over geschreven hebben - zeker de NYT - is journalistiek onwaardig.
Ik zou graag één kwaliteitskrantartikel willen lezen waarbij de zaken uit de openingspost behandeld zijn. Eén. Maar die is volgens mij niet te vinden, daarvoor moet je naar allerlei vage websites.
De autoriteiten zullen geen reden hebben tot nader onderzoek. Lijkt me evident.

En nee kranten gaan natuurlijk geen ruimte en ink verspillen aan een internethoax. Dat is kranten al veel te vaak overkomen.

Het is net of mensen willen dat dit inderdaad echt is zeg...
pi_167163280
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:49 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Dit is geen geleuter, het volgende is niets anders dan feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?

Nogmaals, allemaal feiten die ik zojuist noemde.
Nu kun je deze riedel blijven herhalen maar dat maakt het nog geen feit.
Tot nu toe is het alleen nog allemaal verdachtmakingen en aannames. Dat iemand bevriend is met een man die pedofiel is maakt hem zelf nog geen pedofiel. Dat iemand kunst heeft van naakte tieners ook niet.
pi_167163302
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:27 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

De autoriteiten zullen geen reden hebben tot nader onderzoek. Lijkt me evident.

En nee kranten gaan natuurlijk geen ruimte en ink verspillen aan een internethoax. Dat is kranten al veel te vaak overkomen.

Het is net of mensen willen dat dit inderdaad echt is zeg...
Laten we geen voorbarige conclusies maken, toch?

Kranten kunnen prima over dit soort zaken schrijven, ze schrijven over minder zaken.

Lees mijn post nog eens: ik benoem drie mogelijke uitkomsten van kwalitatief journalistiek onderzoek.
pi_167163308
Met angsthazen kan je BNW beter sluiten.
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
  woensdag 7 december 2016 @ 10:31:33 #92
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163335
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:29 schreef Yiha3 het volgende:
Met angsthazen kan je BNW beter sluiten.
Je slachtoffer one-liners helpen dit topic om zeep. Kun je ingaan op mijn posts hierboven? :)
pi_167163341
nee :)
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167163343
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:25 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Nogmaals: gewoon onderzoek doen. Zoveel onderzoeken beginnen met een vermoeden.

Wat had de media moeten doen? In kaart brengen wat de kern van de vermoedens is. Op onderzoek gaan naar wat er van waar is (vraag vaste gasten, duik openbare gegevens in, enzovoort, enzovoort).

Dan komt er een kwalitatief goed onderbouwd verhaal met:
OFWEL: nou we hebben alles bekeken en nergens ook maar een kern van waarheid gevonden.
OFWEL: er zijn nog steeds veel vragen onbeantwoord, hier moet meer onderzoek naar gedaan worden.
OF (worst case scenario): uit interviews e.d. blijkt inderdaad dat er onfrisse praktijken plaatsvinden.

Dat is een compleet andere insteek dan dat de media nu gedaan hebben en de manier waarop zij er over geschreven hebben - zeker de NYT - is journalistiek onwaardig.
Ik zou graag één kwaliteitskrantartikel willen lezen waarbij de zaken uit de openingspost behandeld zijn. Eén. Maar die is volgens mij niet te vinden, daarvoor moet je naar allerlei vage websites.
De media moeten niet meegaan in een of andere vage internethype. Dat is gevaarlijk, vooral voor de ondernemer in kwestie. Want wat de media ook concluderen, bij veel mensen blijft het idee leven dat 'waar rook is, ook vuur is', met alle gevolgen van dien. Als er iemand onderzoek moet doen, dan zijn dat de instanties. Die opereren achter de schermen en kunnen hun gang gaan, zonder dat er direct allerlei verdachtmakingen ontstaan.

Bovendien hebben bepaalde media redelijk overtuigend aangetoond dat er sprake is van een hoax. Maar dat willen de boe-roepers niet horen. Want media die Pizzagate menen te debunken, spelen volgens hen onder een hoedje met de elite.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 7 december 2016 @ 10:32:21 #95
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163344
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:29 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Laten we geen voorbarige conclusies maken, toch?

Kranten kunnen prima over dit soort zaken schrijven, ze schrijven over minder zaken.

Lees mijn post nog eens: ik benoem drie mogelijke uitkomsten van kwalitatief journalistiek onderzoek.
Ja en dit zal ongetwijfeld al besproken zijn op redacties. Sommige media hebben er al over bericht. Zij zien er overduidelijk geen nieuws in.
pi_167163352
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:26 schreef erodome het volgende:

[..]

Of van een taartpunt, waarbij het dan ook nog om taarten gaat. Wat toevallig zeg!
*snip*
Voor de volledigheid zeg ik ook maar dat ik ook geen enkele link zie tussen zo'n taart aansnijden en Pizzagate. Het is ook weer typisch iets dat afleidt van zaken waar wel een duidelijke relatie tussen zit. Jammer dat dit dan wel heel veel aandacht krijgt, beetje makkelijk... (niet aan jou gericht overigens, maar aan degene die hier gretig opduiken)
pi_167163385
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:32 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Voor de volledigheid zeg ik ook maar dat ik ook geen enkele link zie tussen zo'n taart aansnijden en Pizzagate. Het is ook weer typisch iets dat afleidt van zaken waar wel een duidelijke relatie tussen zit. Jammer dat dit dan wel heel veel aandacht krijgt, beetje makkelijk... (niet aan jou gericht overigens, maar aan degene die hier gretig opduiken)
Maar welke duidelijke relatie dan, want ik zie hem echt niet.

Ik zie wel homo erotische zaken. Dat doet me afvragen hoeveel van de mensen die in pizzagate geloven een link zien tussen homofilie en pedofilie?
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167163415
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:32 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De media moeten niet meegaan in een of andere vage internethype. Dat is gevaarlijk, vooral voor de ondernemer in kwestie. Want wat de media ook concluderen, bij veel mensen blijft het idee leven dat 'waar rook is, ook vuur is', met alle gevolgen van dien. Als er iemand onderzoek moet doen, dan zijn dat de instanties. Die opereren achter de schermen en kunnen hun gang gaan, zonder dat er direct allerlei verdachtmakingen ontstaan.
Ze moeten er inderdaad niet in meegaan, ze kunnen simpelweg controleren welke feiten kloppen en wat er eventueel van waar is. Ik zie ook het liefst dat instanties onderzoek doen, maar in onze maatschappij is het niet ongebruikelijk dat eerst de media druk zet op een onderwerp en dat daarna pas onderzoek plaats vindt. Niet vanwege een complotgebeuren, maar zo gaat het soms gewoon: de media hebben de functie van pressor in een democratie. En zij kunnen dus druk zetten op poltici, politie of andere actoren in de democratie om actie te ondernemen - al dan niet terecht.

quote:
Bovendien hebben bepaalde media redelijk overtuigend aangetoond dat er sprake is van een hoax. Maar dat willen de boe-roepers niet horen. Want media die Pizzagate menen te debunken, spelen volgens hen onder een hoedje met de elite.
Ik lees graag een artikel waarin de zaken uit de OP zijn ontkracht of aangetoond dat ze gefabriceerd zijn, of iets dergelijks. Kwaliteitskrant is mooi meegenomen, maar obscure website die zijn werk aardig gedaan heeft is ook goed.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:37:34 #99
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163417
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:35 schreef erodome het volgende:

[..]

Maar welke duidelijke relatie dan, want ik zie hem echt niet.

Ik zie wel homo erotische zaken. Dat doet me afvragen hoeveel van de mensen die in pizzagate geloven een link zien tussen homofilie en pedofilie?
De oorsprong van deze hoax zit wel bij de conservatieve christenen (de alt right) en die geloven inderdaad dat het bij elkaar hoort.

Dat is dus geen toevallige vergelijking. Vandaar dat ze het ook "duivelse kunst" enzo noemen.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:39:22 #100
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167163443
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:32 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Voor de volledigheid zeg ik ook maar dat ik ook geen enkele link zie tussen zo'n taart aansnijden en Pizzagate. Het is ook weer typisch iets dat afleidt van zaken waar wel een duidelijke relatie tussen zit. Jammer dat dit dan wel heel veel aandacht krijgt, beetje makkelijk... (niet aan jou gericht overigens, maar aan degene die hier gretig opduiken)
Over het algemeen snij je een punt taart naar boven



Stuk makkelijker dan dit andersom te doen. Ik denk er het mijne van. Connecting dots enzo.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_167163450
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:37 schreef Poolbal het volgende:

Ik lees graag een artikel waarin de zaken uit de OP zijn ontkracht of aangetoond dat ze gefabriceerd zijn, of iets dergelijks. Kwaliteitskrant is mooi meegenomen, maar obscure website die zijn werk aardig gedaan heeft is ook goed.
Snopes heeft een meer dan aardige feitencheck gedaan.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167163459
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:39 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Over het algemeen snij je een punt taart naar boven

[ afbeelding ]

Stuk makkelijker dan dit andersom te doen. Ik denk er het mijne van. Connecting dots enzo.
Wat betekent het volgens jou?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167163522
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:39 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Over het algemeen snij je een punt taart naar boven

[ afbeelding ]

Stuk makkelijker dan dit andersom te doen. Ik denk er het mijne van. Connecting dots enzo.
Dat is wel héél vergezocht cad.
pi_167163572
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:35 schreef erodome het volgende:

[..]

Maar welke duidelijke relatie dan, want ik zie hem echt niet.

Ik zie wel homo erotische zaken. Dat doet me afvragen hoeveel van de mensen die in pizzagate geloven een link zien tussen homofilie en pedofilie?
Sommigen wellicht, en misschien komt deze theorie van alt-right. Het is mij om het even waar de theorie vandaan komt, ik ga af op de zaken uit OP. Voor de volledigheid zeg ik ook maar: zolang de seks met instemming van iedereen gebeurt en iedereen volwassen en wilsbekwaam is... ga lekker los in alle varianten denkbaar!

Met een duidelijke relatie bedoel ik dat je met één stap een link kan leggen tussen A en B. Het logo heeft duidelijk die triangel. Opmerkingen als Chickenlover (liefhebber van kleine kinderen) bij een foto van een man met klein kind. Kunst bezitten waarom volwassen figuren met kinderen seks hebben. Het zijn allemaal relaties van 1 stap waarbij pedoseksualiteit centraal staat.

Nogmaals: al die zaken zijn op zich geen probleem. Tezamen worden ze voor mij voldoende voor een vermoeden. En ik zou graag gezien hebben dat de politie -of media als de politie niets doet- kwalitatief onderzoek had gedaan om te bekijken of er een kern van waarheid in zit.

Juist een kwalitatief goed artikel waarin de verschillende verdachtmakende aspecten zijn meegenomen en op niet-hysterische wijze zijn ontkracht zou er voor zorgen dat deze kwestie was gaan liggen.
  woensdag 7 december 2016 @ 10:50:19 #105
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167163597
Een chickenlover op de foto met zijn kind in een pizza restaurant. Dat moet wel verdacht zijn. Wie eet er nou kippizza...

Dit is weer niveau vader die fotos van spelende kinderen maakt. Instant verdacht in onze PC maatschappij.
pi_167163615
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:39 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Over het algemeen snij je een punt taart naar boven

[ afbeelding ]

Stuk makkelijker dan dit andersom te doen. Ik denk er het mijne van. Connecting dots enzo.
Kijk dit is dus een relatie met heel veel stappen (die ook te onlogisch zijn, in mijn optiek):

>De taartpunt is in de vorm van een driehoek
>Pizza is ook een driehoek (maar zoveel dingen zijn een driehoek, dus die relatie is al zeer zwak)
>Cheese Pizza wordt door sommigen als code taal gebruikt
>Dus het aansnijden van een taart heeft met pedoseksualiteit te maken

Er is zoveel op die relatie aan te merken dat ik niet weet waar te beginnen.
pi_167163679
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:50 schreef ChrisCarter het volgende:
Een chickenlover op de foto met zijn kind in een pizza restaurant. Dat moet wel verdacht zijn. Wie eet er nou kippizza...

Dit is weer niveau vader die fotos van spelende kinderen maakt. Instant verdacht in onze PC maatschappij.
Ik moet je verwijzen naar eerdere posts die ik heb geschreven. Dit punt heb ik al diverse keren aangestipt (zie de lijst over de mascotte)

Overigens, zet je alu-hoedje maar op. Want ik googelde naar "Chickenlover" en kreeg alleen South Park hits. Toen maar Urban Dictionary + Chickenlover (want daar was een screencap van gebruikt) en daar staat "Chicken lover" niet meer op! (*x-file tune gaat spelen*)

Dus of het heeft daar nooit gestaan, of de definitie is verwijderd.
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 11:02:15 #108
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_167163760
De moeilijkheid met dit soort dingen dat betekenissen van woorden en al helemaal als het over illegale zaken gaat constant veranderen en ook maar door een bepaalde groep gebruikt worden. Ik kan me voorstellen dat dat voor politie in verband met criminele organisaties gewoon erg lastig is. Zo kan "olie vervangen" prima een code woord zijn voor iemand omleggen zijn voor een bepaalde groep mensen. Alleen bewijs dat maar eens.

Zo werkt dat natuurlijk met veel subversieve dingen lees maar eens een william s burroughs boek het staat er vol van de dunne witte lijntjes maar dat hij er sperma mee bedoel wist ik pas later, ik zat eerder richting coke te denken.. Taal is een vloeibaar iets en betekenissen zijn vaak slechts duidelijk voor de ingewijden.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_167163771
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 10:40 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Snopes heeft een meer dan aardige feitencheck gedaan.
Een uitermate slechte check, ik zal het stuk voor stuk behandelen. Daarna moet ik dingen doen. Met kinderen. Grapje. Jezus mensen, lighten up :P (zal in deze post straks het artikel van Snopes zetten met commentaar)
pi_167163828
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 11:02 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Een uitermate slechte check, ik zal het stuk voor stuk behandelen. Daarna moet ik dingen doen. Met kinderen. Grapje. Jezus mensen, lighten up :P (zal in deze post straks het artikel van Snopes zetten met commentaar)
Doe vooral geen moeite. Ik ben er eerlijk gezegd niet in geïnteresseerd.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 7 december 2016 @ 11:16:20 #111
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167163962
Iemand commentaar op mijn post over Gowdy? Er is nog steeds niets aan de hand?

[ Bericht 90% gewijzigd door MangoTree op 07-12-2016 11:24:25 ]
2019: The Great Awakening
pi_167163987
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 11:16 schreef MangoTree het volgende:

[..]

*snip*
Svp niet onnodig persoonlijk maken. Lijkt me nergens voor nodig en niet toegestaan volgens de topicpointer.
  woensdag 7 december 2016 @ 11:25:19 #113
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167164089
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 11:18 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Svp niet onnodig persoonlijk maken. Lijkt me nergens voor nodig en niet toegestaan volgens de topicpointer.
Sorry, je hebt gelijk. Het is mijn boosheid maar geen zin in weer een ban. Mijn vorige ban van 1 dag duurde uiteindelijk ook 3 dagen...
2019: The Great Awakening
pi_167164205
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 11:18 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Svp niet onnodig persoonlijk maken. Lijkt me nergens voor nodig en niet toegestaan volgens de topicpointer.
Klopt. Fijn dat je het nog een keer aanstipt.
pi_167165089
quote:
Doe vooral geen moeite. Ik ben er eerlijk gezegd niet in geïnteresseerd.
Je kwam er mee en bestempelde het als 'meer dan aardig', dan gaan we het artikel bekijken ook :)

Ok, nou het Snopes artikel - die dan deze zaak zou moeten debunken.
(Overigens: is dit het beste debunk-artikel dat te vinden is? Ik sta heel erg open voor andere artikelen die het onderwerp gedegen behandelen, bron maakt niet uit, als de research maar goed is)

Het artikel begint met een e-mail van een lezer die aan Snopes vraagt om de zaak te onderzoeken. Daar wordt al een beetje in gestuurd ("kan het vasttapen niet gewoon een spelletje zijn?", "Natuurlijk post een pizza-tenteigenaar foto's van pizza!", "Er bestaat vast een pedofielen-ring, maar ik vraag me af of we naar de juiste mensen kijken") - maar goed, dat is de e-mail en het zijn valide vragen die we in het artikel behandeld zien worden!

Dan een korte beschrijving van de origin, prima. Jammer van de algemene link naar de Podesta e-mails. Wil je het goed doen, link je naar de orginele e-mails waar het mee begon.

Dan begint het artikel:

quote:
None of this elaborate conspiracy theory was true, as the New York Times noted:

None of it was true. While [Comet Ping Pong pizzeria owner James] Alefantis has some prominent Democratic friends in Washington and was a supporter of Mrs. Clinton, he has never met her, does not sell or abuse children, and is not being investigated by law enforcement for any of these claims. He and his 40 employees had unwittingly become real people caught in the middle of a storm of fake news.

“From this insane, fabricated conspiracy theory, we’ve come under constant assault,” said Mr. Alefantis, 42, who was once in a relationship with David Brock, a provocative former right-wing journalist who became an outspoken advocate for Mrs. Clinton.
Ok dus het eerste argument is om te bewijzen dat het niet waar is bestaat uit:
1) Het is niet waar want de New York Times schreef het al: "Het is niet waar".
2) Dan het artikel van de NYT maar lezen (link). Samengevat: "het is niet waar, de eigenaar wordt bedreigd, rechtse websites berichten er over, Fakenieuws is een groeiend probleem, Comet Pizza wordt digitaal lastig gevallen" - iemand die er een beter argument uit kan vissen is welkom!

quote:
Although the original "Pizzagate" post was deleted at some point between 4 and 21 November 2016, archived versions of it contained what appeared to be the original post in its entirety. (A subreddit dedicated to the controversy, r/pizzagate, was created in the interim.) A brief and incomplete summary of the theory espoused in the original post goes as follows:
Bedankt Snopes dat je linkt naar de deleted post en niet naar een gearchiveerde versie die prima te vinden is op internet. We moeten het doen met een samenvatting van Snopes.
Het is op zich een aardige samenvatting. Het stipt veel punten aan, maar het toont niet de foto's, beelden en kunst of links naar relevante informatie. Dus hier al een enorme omissie voor een artikel dat claimt dit onderwerp te onderzoeken.

quote:
Several pages were linked to support the details of the claim (an e-mail in which David Brock was described as "batshit crazy" by Clinton associate Neera Tanden was among them) and the post primarily focused on Alefantis and his loose ties to the Clinton campaign via a former romantic relationship with David Brock of Media Matters for America.
Snopes neemt geen één link over, behalve die naar een e-mail van 2 zinnen die ook nauwelijks relevant is.

quote:
Users tracked down Alefantis' purported Instagram account (since deleted or restricted), which they said hosted images of children, gay clubs, drugs, and generally "bizarre" or unsettling imagery:

e recently found the instagram account of James Alefantis. The contents of it are indescribably bizarre and the contexts of the posts and comment chains are weird. Alefantis does not have any children nor do his closest associates, but the photos seem to be a near constant assortment of different children of a variety of ages, intermingled between posts about gay bars, clubs, photos of common rape drugs, and piles of foreign currency. After it being trawled through for 24 hours it has been set to private. A large set of archived copies can be seen here in the next section. Similarly the instagram and twitter accounts of Comet Ping Pong are being edited selectively. The accounts of the people favoriting and commenting on these posts are equally bizarre in both content, context, and demeanor.
Ah! Eindelijk over de plaatjes van Instagram! Geen link naar de beelden dus we moeten het doen met de beschrijving. Maar het artikel van Snopes gaat ons meer duidelijkheid geven:

quote:
However, the photographs that the Instagram account purportedly hosted were instead, apparently, taken from the pages of various people who "liked" the restaurant's page on Facebook:
Dus de beelden op Alefantis' Instagram komen van verschillende mensen die het restaurant hadden geliked. Als je klikt op de link 'Facebook' dan kom je weer op het NYT artikel..? Dat artikel is sowieso ruk, maar er staat ook nergens dat hij op die manier aan zijn foto's is gekomen. En Snopes bespreekt dus alleen de herkomst van de plaatjes, niet de inhoud.

Anyway, hij is vast inderdaad op die manier aangekomen, das prima. Maar waarom maak je die selectie en waar slaan de opmerkingen op? Dat is wat Snopes zou moeten behandelen.

Achter Facebook stond een dubbele punt, dus de komende alinea gaat daarover verder:

quote:
In a statement, the District of Columbia Metropolitan Police Department said it was monitoring the situation and is “aware of general threats being made against this establishment.” The F.B.I. said it “does not confirm or deny the existence of investigations.”

Most troubling for Mr. Alefantis and staff has been the use of children’s images, pilfered from the restaurant’s social media pages and the personal accounts of friends who had “liked” Comet Ping Pong online. Those photos have been used across dozens of websites. Parents, who declined to talk publicly for fear of retribution, have hired lawyers to get the photos removed.
Ah, het gaat verder over het gegeven dat de pizzaria dreigingen ontvangt en dat de ouders de foto's van internet proberen te krijgen. Hoe is dat precies een argument tegen Pizzagate?

quote:
Some of the photographs were apparently taken from random web sites:

Hierna zie je een tweet van Douglas Haggman en iemand die laat zien waar de originele foto vandaan komt - een foto die ik overigens nergens tussen de originele foto's van Alefantis' Instagram heb zien staan
Ok, dus er is een foto getoond door een journalist die 1) niet tussen de originele fotos staat en 2) van een andere site komt. Maar die andere foto's dan? En de opmerkingen? Waarom inzoomen op een fout die één journalist maakt?

quote:
Alefantis also said many of the photographs were of children of family and friends, not patrons of Comet Ping Pong:

"The most sickening part of this vicious attack has been the stealing of Instagram images, Facebook images of children, minors, aged 5, 7, and 8 years old that are then slapped across their chat boards as nothing but pawns," Alefantis says. "Yes, it’s scary to be attacked, it’s dangerous for business, but it's disgusting and filthy of these people to be posting photos on these websites. ... Someone should be prosecuting these people."

Alefantis says the photos have been lifted from his personal social media accounts, and those of his friends and employees—not from the restaurant. "Kids in the restaurant are completely safe, none of these people are going there, they're cowards," he says, emphasizing that this scandal only exists on the internet. Inside the restaurant it's business as usual ... While Alefantis says he can weather the storm, he's concerned about others who may not have as much community backing as he does. "I personally worry for the individuals who are being attacked and smeared and slandered and maligned and for other independent businesses or restaurants who are less established than Comet."
Samengevat: "het meest walgelijk is dat deze foto's van kinderen worden gebruikt in een lastercampagne tegen mijn restaurant. Alefantis heeft deze fotos van social media accounts van vrienden en familie, niet van vreemden. Deze controverse bestaat alleen op internet!"

Nogmaals. Hoe is dit een argument? Waarom heb je juist die plaatjes verzameld en waarom de seksueel getinte opmerkingen?

quote:
Scattered evidence from previously leaked Podesta communications was included, such as an e-mail about children orphaned after 2010's catastrophic earthquake in Haiti (along with information about adoption agencies and trafficking), or another thread claiming Clinton campaign manager John Podesta and his brother Tony Podesta were purportedly in Portugal at the time Madeleine McCann disappeared.

Additional evidence was presented in collage format, visually "linking" unrelated Instagram screengrabs, a number of individuals supposedly involved, purported coded signaling for pedophiles (such as a butterfly or a "play, eat, drink" insignia which could be abbreviated "PED"), and assertions that underground tunnels linked adjacent business (which themselves also use pedophilia code in their materials):
Juist... de pingpongbatjes lijken op een vlinder... PED... nee dat is niet het punt: Besta's pizzapunt heeft de bekende Triangel en die andere de Hartjes-in-hartje logo. Dat is het punt, maar Snopes vergeet dat te benoemen, wel tonen ze het op onoverzichtelijke manier in het plaatje daarna.

Overigens ook weer jammer: Snopes noemt daarna een aantal zaken die in die originele post staan. Maar doet vervolgens niets om uit te leggen waarom mensen daar iets verdacht aan vinden en ze behandelen het al helemaal niet.

Wel posten ze de collage van foto's, das dan tenminste één goed punt! Ze hebben de informatie dus tot hun beschikking, maar ze behandelen er nauwelijks iets van...

Het artikel gaat verder:

quote:
Imagery widely believed to be code for pedophiles to signal one another was a common theme in the myriad Pizzagate theories. Purported symbols such as butterflies and spirals were increasingly spotted in unrelated places, creating the impression that conspiracy was as vast as it was nebulous.

(As we have noted in the past, fear of "pedophile code" imagery is occasionally the basis for panic, but law enforcement officials believed that the symbols themselves are used among adults to signal preferences, not as labels for children, not as markers placing them in any danger.)
In deze alinea staan een drie linkjes: 1 dode link twee links naar hetzelfde artikel van Snopes dat er ooit een kussen was met het 'pedo-hartje' en dat dat geen link had met werkelijke pedoseksuelen. DUS, zo concludeert Snopes, bestaat er geen gebruik van symboliek binnen de wereld van pedofilie.

Het gaat verder:

quote:
On 6 November 2016, Washington City Paper summarized the claims, noting that the rumors originated with long-circulating claims about Bill Clinton and Jeffrey Epstein, and confirming Alefantis' link to Brock:

Met hieronder een lange quote uit het artikel
Ik zal het artikel voor jullie samenvatten: "Extreem rechtse Trump supporters zijn geobsedeerd door een conspiracy over pizza, Alefantis zegt dat verkiezingen 'krankzinnig zijn', Epstein" vervolgens "Alefantis had een mail gestuurd dat hij het jammer vond dat er geen pizza was bij een fundraiser, conspiracy-nuts gaan daarom op zoek naar seksuele murals en zien een deur aan voor geheime ruimte. - Een volkomen verkeerde voorstelling van hoe het werkelijk is gegaan. Vervolgens worden nog een paar Twitteraars, een Redditor en een 4Chan lid geparafraseerd.

Bedankt dat je linkt naar dit mooie artikel, Snopes, jammer dat het op geen enkele manier houdt snijdt en nogal opruiend is.

Er staat overigens nog wel een linkje naar Politifact in, over de zaak. Laten we die ook gelijk maar behandelen:

quote:
"A source from the FBI has indicated ... that a massive child trafficking and pedophile sex ring operates in Washington, D.C.," the website reports, saying "there are at least six members of Congress and several leaders from federal agencies that partake in the pedophile ring, which they say was run directly with the Clinton Foundation as a front."
Ehmm... dit gaat helemaal niet over Pizzagate. Dit gaat over iets heel anders. Nou ja, in ieder geval konden we in dat artikel met een linkje zogenaamd onderbouwen dat ook Politifact het onzin vond.

Terug naar het Snopes artikel:

quote:
In the period between 6 November 2016 and 21 November 2016, social media users continued to examine purported links to the pizzeria. Not long after Comet Ping Pong became the center of myriad ambiguous child abuse theories, the business' Yelp page was locked down by the site's operators, along with the following note:

This business recently made waves in the news, which often means that people come to this page to post their views on the news ... While we don’t take a stand one way or the other when it comes to these news events, we do work to remove both positive and negative posts that appear to be motivated more by the news coverage itself than the reviewer’s personal consumer experience with the business.
Samengevat: Yelp heeft de pagina van het bedrijf gesloten omdat de reviews inmiddels meer ieuwsgedreven waren dan echte voedselrecenties. Hoe is dat precies relevant?

quote:
By 15 November 2016, Alefantis told Washington City Paper the rumors showed no sign of abating, and had begun to affect adjacent venues (who were, according to the conspiracy theory, connected to the pizza restaurant by underground tunnels, apparently including a non-governmental organization across the street that works with Haitian orphans).

The Pizzagate/Comet Ping Pong social media investigation bore striking similarity to a similar Reddit-based panic concerning a "creepy day care" in January 2015. The Fun Time Kidz Day Care conspiracy quickly spiraled into offline harassment and in-person surveillance, but nothing came of the deeply scrutinized claims.
En weer een artikel over dat Alefantis bedreigingen krijgt, en ook restaurants in de buurt. Ook heeft Reddit eerder een heksenjacht gehouden die onterecht was. Uitermate vervelend en verwerpelijk, maar dat maakt Pizzagate nog steeds niet meer of minder waar.

quote:
On 1 December 2016, Comet Ping Pong announced the addition of stronger security measures due to then-ongoing harassment, some of which affected nearby businesses:

*knip*

Via Facebook update, the venue stated:

*knip*

On 4 December 2016, police detained an unidentified man who entered Comet Ping Pong carrying an assault rifle and allegedly fired one shot:

*knip*
“A bunch of people ran in from Comet and said a man walked in with a gun,” Jain said.
Weer over de gevolgen van dat dit op internet zoveel ophef heeft veroorzaakt.Verwerpelijk en vervelend. Maar hoe maakt dat nu Pizzagate meer of minder waar? Dit is Snopes, een website die claims onderzoekt, geen website die gevolgen opsomt.

Tot slot van het artikel:

quote:
Although the Pizzagate controversy remains a high-interest conspiracy, we are unable to locate any substantive aspect of the claims that could be fact-checked or otherwise held up to the light to determine their veracity. And while rumors about pedophilia and child trafficking remain standard in urban folklore, roughly 90 percent [PDF] of assaults on children in the U.S. are committed by a friend or family member, a number reiterated by the United States Department of Justice. Most [PDF] abuse of the nature alleged is committed by family members, family friends, or other trusted adults — without the use of coded toys or pizzeria sex rings.
Inderdaad, de meeste abuse gebeurt thuis en er bestaat vast 'Urban Folklore' over pedofilie. Maar dat is nog steeds geen bewijs tegen Pizzagate.

Of je nu Pizzagate onzin vindt of niet: lees de OP van dit topic nog eens door en het artikel van Snopes. Ik kan alleen maar concluderen dat zij nauwelijks ingaan op wat men verdacht vindt. Ook de bronnen die ze gebruiken zijn uitermate slecht en als dat de beste artikelen zijn die 'serieuze' media over Pizzagate kunnen schrijven dan is het wel heel droevig gesteld.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poolbal op 07-12-2016 12:43:35 ]
pi_167165368
Wellicht eerst met overtuigende bewijzen op de proppen komen voordat je van anderen gaat eisen dat ze aan moeten tonen dat Pizzagate onzin is.

Omdraaien van de bewijslast, heet dat.

Er zijn concrete bewijzen, er valt dus ook niets te weerleggen.

Intussen wordt die arme ondernemer het slachtoffer van gekkies die vinden dat je schuldig bent totdat het tegendeel is bewezen. Ziek.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167165544
Snopes claimt dat de bewering onzin is, dan verwacht ik van hen een onderbouwing.

> "het is niet waar", aldus Alefantis
> Het is belachelijk
> De pizzatent wordt lastig gevallen

Zijn geen argumenten.En dat zijn letterlijk de enige argumenten die worden aangedragen in zowel het Snopes', NYT' en Washington City artikel.

Jouw uitspraak dat er geen bewijzen zijn hebben we al regelmatig hier besproken. Volgens ons is er voldoende circumstantial evidence om dieper onderzoek te doen. Dat vragen is helemaal niet gek,een onderzoek starten vanwege circumstantial evidence gebeurt in het recht en media hebben soms minder nodig om onderzoek te doen.

En was er maar van media of politie een goed onderzoek geweest, dan had dat waarschijnlijk veel wind uit de zeilen genomen en was een zeer groot deel van de mensen die het verdacht vinden afgehaakt - waaronder ik.

Nu moeten we het doen met artikelen van Snopes die, zoals je kan lezen, totaal ongefundeerd concludeert dat niet waar is.
pi_167165639
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 13:01 schreef Poolbal het volgende:
Snopes claimt dat de bewering onzin is, dan verwacht ik van hen een onderbouwing.

> "het is niet waar", aldus Alefantis
> Het is belachelijk
> De pizzatent wordt lastig gevallen

Zijn geen argumenten.En dat zijn letterlijk de enige argumenten die worden aangedragen in zowel het Snopes', NYT' en Washington City artikel.

Jouw uitspraak dat er geen bewijzen zijn hebben we al regelmatig hier besproken. Volgens ons is er voldoende circumstantial evidence om dieper onderzoek te doen. Dat vragen is helemaal niet gek,een onderzoek starten vanwege circumstantial evidence gebeurt in het recht en media hebben soms minder nodig om onderzoek te doen.

En was er maar van media of politie een goed onderzoek geweest, dan had dat waarschijnlijk veel wind uit de zeilen genomen en was een zeer groot deel van de mensen die het verdacht vinden afgehaakt - waaronder ik.

Nu moeten we het doen met artikelen van Snopes die, zoals je kan lezen, totaal ongefundeerd concludeert dat niet waar is.
Er is geen onderzoek geweest, harde bewijzen ontbreken en toch wordt van die ondernemer geëist dat hij zijn eigen onschuld aantoont. Heb je zelf ook niet door hoe bezopen dat is?

Dat Snopes in jouw ogen tekortschiet, komt doordat er ook geen harde bewijzen zijn om te weerleggen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167165727
ik hoor dat deze vrouwen Pizzagate aan het onderzoeken waren ....

http://www.dailymail.co.u(...)hot-dead-SNIPER.html
  woensdag 7 december 2016 @ 13:17:34 #120
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_167165778
Wat een-edit-lopen hier rond.

[ Bericht 29% gewijzigd door Lavenderr op 07-12-2016 14:19:18 ]
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_167166066
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 13:08 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er is geen onderzoek geweest, harde bewijzen ontbreken en toch wordt van die ondernemer geëist dat hij zijn eigen onschuld aantoont. Heb je zelf ook niet door hoe bezopen dat is?

Dat Snopes in jouw ogen tekortschiet, komt doordat er ook geen harde bewijzen zijn om te weerleggen.
Het herhalen wordt een beetje vermoeiend. Maar continu zeg je "er wordt geëist dat hij zijn onschuld eist", "hij is al veroordeeld".

Ik zeg het nog maar een keer - en laatste keer. Nee hij moet zijn onschuld niet bewijzen,er is voldoende aanleiding om het een en ander uit te zoeken. (let op dat 'het een en ander uitzoeken' een open, niet-concluderende betekenis heeft, ik benadruk het nog maar even)
pi_167166121
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 13:34 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Het herhalen wordt een beetje vermoeiend. Maar continu zeg je "er wordt geëist dat hij zijn onschuld eist", "hij is al veroordeeld".

Ik zeg het nog maar een keer - en laatste keer. Nee hij moet zijn onschuld niet bewijzen,er is voldoende aanleiding om het een en ander uit te zoeken. (let op dat 'het een en ander uitzoeken' een open, niet-concluderende betekenis heeft, ik benadruk het nog maar even)
Dit thema is groter dan jij. In de VS wordt hij door honderdduizenden -edit- aan de schandpaal genageld, zonder dat daar harde bewijzen voor worden geleverd. Er loopt zelfs een gek de zaak in met een machinegeweer om verhaal te halen.

Kun jij hier wel het redelijke, kritische geluid uit gaan lopen hangen, maar dat station zij we al lang en breed gepasseerd.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lavenderr op 07-12-2016 15:28:17 ]
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167166856
Ff vegen
  woensdag 7 december 2016 @ 14:54:03 #124
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167167412
De enige aanleiding ligt in innuendo en vergezochte verbanden. Dat is geen aanleiding.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 7 december 2016 @ 15:04:35 #125
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167167598
Kan iemand Twittergate nog uitleggen, of staat dat los van PG? Of is dat ook een hoax en absoluut geen verband met deze zaak?

Graag een serieuze reactie met normaal woordgebruik. Heb het al een paar keer eerder gevraagd maar hierbij nog een keer.
2019: The Great Awakening
pi_167167607
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 13:37 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dit thema is groter dan jij. In de VS wordt hij door honderdduizenden[aan de schandpaal genageld, zonder dat daar harde bewijzen voor worden geleverd. Er loopt zelfs een gek de zaak in met een machinegeweer om verhaal te halen.

Kun jij hier wel het redelijke, kritische geluid uit gaan lopen hangen, maar dat station zij we al lang en breed gepasseerd.
-edit-

[ Bericht 3% gewijzigd door Lavenderr op 07-12-2016 15:29:15 ]
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167169622
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 15:04 schreef MangoTree het volgende:
Kan iemand Twittergate nog uitleggen, of staat dat los van PG? Of is dat ook een hoax en absoluut geen verband met deze zaak?

Graag een serieuze reactie met normaal woordgebruik. Heb het al een paar keer eerder gevraagd maar hierbij nog een keer.
Zeker geen hoax, maar het staat los van Pizzagate. Hier wordt het aardig uitgelegd, zie OP en comments.

Samengevat: iemand vind kinderporno op Twitter, niet een linkje, maar gewoon plaatjes op Twitter van (zeer jonge) kinderen die seksuele handelingen verrichten. Diegene zoekt met een bot uit welke accounts daar aan verbonden zijn en vind een netwerk van zo'n 20.000 accounts, sommigen al langer dan een jaar actief.

Diegene exposed dat op Twitter en hij wordt gebanned. Ik weet er verder het fijne niet van, maar er is dus ophef dat Twitter op de een of andere manier kinderporno toonde. Veel gebruikers op Reddit zeggen verschrikkelijke beelden gezien te hebben. Men vraagt zich af: hoe kan Twitter dat niet opgemerkt hebben en waarom wordt de exposer gebanned - en niet bedankt.

Het werd kort na Pizzagate ontdekt en kreeg ook de naam -gate en gaat ook om kindermisbruik. Vandaar dat men vaak denkt dat er een verbinding is, maar dat is er niet.
  woensdag 7 december 2016 @ 17:00:10 #128
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167169746
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 16:55 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Zeker geen hoax, maar het staat los van Pizzagate. Hier wordt het aardig uitgelegd, zie OP en comments.

Samengevat: iemand vind kinderporno op Twitter, niet een linkje, maar gewoon plaatjes op Twitter van (zeer jonge) kinderen die seksuele handelingen verrichten. Diegene zoekt met een bot uit welke accounts daar aan verbonden zijn en vind een netwerk van zo'n 20.000 accounts, sommigen al langer dan een jaar actief.

Diegene exposed dat op Twitter en hij wordt gebanned. Ik weet er verder het fijne niet van, maar er is dus ophef dat Twitter op de een of andere manier kinderporno toonde. Veel gebruikers op Reddit zeggen verschrikkelijke beelden gezien te hebben. Men vraagt zich af: hoe kan Twitter dat niet opgemerkt hebben en waarom wordt de exposer gebanned - en niet bedankt.

Het werd kort na Pizzagate ontdekt en kreeg ook de naam -gate en gaat ook om kindermisbruik. Vandaar dat men vaak denkt dat er een verbinding is, maar dat is er niet.
De exposer is al vrij snel daarna unbanned. ;)
  woensdag 7 december 2016 @ 17:25:17 #129
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167170204
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 17:00 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

De exposer is al vrij snel daarna unbanned. ;)
En de gevonden KP-accounts snel verwijderd?
2019: The Great Awakening
pi_167170616
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 17:25 schreef MangoTree het volgende:

[..]

En de gevonden KP-accounts snel verwijderd?
@Chriscarter: inderdaad!

@ MangoTree: ja, volgens mij wel.

Wat voor mij apart blijft, maar ik ken Twitter niet goed, is dat er duizenden accounts letterlijk kinderpornoplaatjes posten? Wordt dat alleen opgemerkt als mensen die accounts volgen? Heeft Twitter ook geen enkele automatische herkenning van porno zoals Youtube of Facebook? Er zijn toch miljoenen gebruikers met allerlei feeds die vroeg of laat op zoiets moeten stuiten? Maar dat is off topic.

Verder opmerkelijk dat geen één dagblad er iets over heeft geschreven. Niet dat ik een samenzwering vermoed oid, maar gewoon een vaststelling dat 'duizenden accounts die kinderporno posten op Twitter' niet nieuwswaardig genoeg is voor Nederlandse nieuwsbladen. (zoeken op "Twittergate" + "[naam van nieuwsblad]" geeft geen relevante resultaten voor Telegraaf, AD, Volkskrant, Trouw)
pi_167172339
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 12:35 schreef Poolbal het volgende:
Je kwam er mee en bestempelde het als 'meer dan aardig', dan gaan we het artikel bekijken ook :)

<knip>
Touché!! ^O^

Wat een waardeloos artikel waar figuren als KoosVogels mee weglopen zeg. :')

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 07-12-2016 19:48:16 ]
pi_167172482
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 12:52 schreef KoosVogels het volgende:
Wellicht eerst met overtuigende bewijzen op de proppen komen voordat je van anderen gaat eisen dat ze aan moeten tonen dat Pizzagate onzin is.

Omdraaien van de bewijslast, heet dat.

Er zijn concrete bewijzen, er valt dus ook niets te weerleggen.

Intussen wordt die arme ondernemer het slachtoffer van gekkies die vinden dat je schuldig bent totdat het tegendeel is bewezen. Ziek.
Blablablabla..

Jij komt zelf met dat waardeloze Snopes artikel aanzetten. Poolbal blaast het volledig weg met zijn fenomenale commentaar en dan kom jij weer met dit soort bagger aanzetten. :{

Natuurlijk gaat het veel te ver dat zo'n vent wordt lastiggevallen en zelfs bedreigd. Keur ik ab-so-luut niet goed allemaal. Ik gok zelfs dat 99,9% van de mensen die vraagtekens zetten bij Alefantis, Podesta en weet ik wie nog meer, dit af zullen keuren.

Doe eens een poging het allemaal echt te debunken, in plaats van roepen dat het allemaal onzin en fantasie is zonder ook maar enig valide argument. :')

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-12-2016 19:25:46 ]
pi_167172579
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 13:01 schreef Poolbal het volgende:
Snopes claimt dat de bewering onzin is, dan verwacht ik van hen een onderbouwing.

> "het is niet waar", aldus Alefantis
> Het is belachelijk
> De pizzatent wordt lastig gevallen

Zijn geen argumenten.En dat zijn letterlijk de enige argumenten die worden aangedragen in zowel het Snopes', NYT' en Washington City artikel.

Jouw uitspraak dat er geen bewijzen zijn hebben we al regelmatig hier besproken. Volgens ons is er voldoende circumstantial evidence om dieper onderzoek te doen. Dat vragen is helemaal niet gek,een onderzoek starten vanwege circumstantial evidence gebeurt in het recht en media hebben soms minder nodig om onderzoek te doen.

En was er maar van media of politie een goed onderzoek geweest, dan had dat waarschijnlijk veel wind uit de zeilen genomen en was een zeer groot deel van de mensen die het verdacht vinden afgehaakt - waaronder ik.

Nu moeten we het doen met artikelen van Snopes die, zoals je kan lezen, totaal ongefundeerd concludeert dat niet waar is.
Heb je het artikel in het AD van gisteren gelezen? Wacht ff.... ik zoek het er bij.... kun je helemaal lachen.

Hoe een wilde complottheorie gevaarlijk werd

:')

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 07-12-2016 19:24:47 ]
pi_167173896
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 19:19 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Blablablabla..

Jij komt zelf met dat waardeloze Snopes artikel aanzetten. Poolbal blaast het volledig weg met zijn fenomenale commentaar en dan kom jij weer met dit soort bagger aanzetten. :{

Natuurlijk gaat het veel te ver dat zo'n vent wordt lastiggevallen en zelfs bedreigd. Keur ik ab-so-luut niet goed allemaal. Ik gok zelfs dat 99,9% van de mensen die vraagtekens zetten bij Alefantis, Podesta en weet ik wie nog meer, dit af zullen keuren.

Doe eens een poging het allemaal echt te debunken, in plaats van roepen dat het allemaal onzin en fantasie is zonder ook maar enig valide argument. :')
Laat mensen eerst maar eens hun best doen het te bewijzen voordat ze gaan roepen dat anderen het moeten weerleggen.

Overigens schijnt die gun-slinger zondag tevergeefs naar misbruikslachtoffers te hebben gezocht in die toko.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167177729
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 20:19 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Laat mensen eerst maar eens hun best doen het te bewijzen voordat ze gaan roepen dat anderen het moeten weerleggen.
Ach, Lekker hoog van de toren blazen met z'n allen en dan vervolgens met niets beters komen dan dat flutartikeltje van Snopes. :')

This is why I love BNW. O+

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 07-12-2016 22:17:52 ]
pi_167178095
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 20:19 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Laat mensen eerst maar eens hun best doen het te bewijzen voordat ze gaan roepen dat anderen het moeten weerleggen.

Overigens schijnt die gun-slinger zondag tevergeefs naar misbruikslachtoffers te hebben gezocht in die toko.
Maw je zit openlijk te vragen om kinderporno
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  woensdag 7 december 2016 @ 22:33:04 #137
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_167178495
To ponder
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
  woensdag 7 december 2016 @ 22:51:18 #138
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_167179095
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 20:19 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Laat mensen eerst maar eens hun best doen het te bewijzen voordat ze gaan roepen dat anderen het moeten weerleggen.
Altijd maar weer die roep om bewijs, terwijl het onderzoeks-traject nog maar net gaande is.
Beetje verkeerde volgorde, lijkt me..
Bewijs is een sluitstuk na een proces van research, connecting dots etc.

Alsof in-you're-face-aanwijzingen niet minimaal nader onderzoek verdienen.

Nee, tot dat het beyond-any-doubt bewezen is, kijken we de andere kant op.

Zou een lekkere boel worden als rechercheurs of onderzoeks journalisten met deze mindset te werk zouden gaan!

come on

you're better than this.

Het is werkelijk verbijsterend hoe men na dutroux, jonestown, katholieken-gate, jimmy savalle, die gorigheid nog steeds wenst te downplayen..
Huig
  woensdag 7 december 2016 @ 22:52:20 #139
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_167179120
hij is journalist he !
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
pi_167179586
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 22:52 schreef DeMolay het volgende:
hij is journalist he !
Freelance?
pi_167179817
Ik denk dat de hele 'Pizzagate' gedoe gewoon nep is.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_167179847
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 23:15 schreef Tingo het volgende:
Ik denk dat de hele 'Pizzagate' gedoe gewoon nep is.
Zou goed kunnen inderdaad.
  woensdag 7 december 2016 @ 23:36:38 #143
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_167180405
mooi zooitje
Huig
  donderdag 8 december 2016 @ 00:02:13 #144
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_167180920
hij verdraait graag in zijn straatje !
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
pi_167182133
Even de OP aangepast.

Kim Noble, de artieste met de verschrikkelijke misbruik kunst, is NIET direct gelinkt aan Comet Pizza. Dit was een misverstand. 1 van haar werken heeft een mogelijke overeenkomst met kunst binnen Comet maar deze link is heel zwak.

Bij video's van Majestic Ape is ontdekt dat er foto's voorbij flashen van een beroemde Indiase guru die wordt beschuldigd van kindermisbruik. Zijn naam is Sai Baba.

Majestic Ape (haar band is The Apes) is een artiest die af en toe optreedt bij Comet Ping Pong maakt grapjes met het publiek over sex met jongetjes:

Deze zelfde artiest heeft ook deze mooie website gemaakt, waarbij kinderen wordt verteld dat ze stiekem uit huis moeten ontsnappen om een avontuur te beleven op Baba mountain:

http://www.theapes.com/babas1.html

In de videoclips van Majestic Ape / The Apes, flitsen er af en toe willekeurige foto's voorbij. er zijn foto's van marteling, een baby in een pizzakostuum en dus foto's van Sai Baba:

https://sli.mg/a/GPssJZ

Meer over Sai Baba:

https://www.theguardian.com/uk/2006/nov/04/voluntarysector.india
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167182219
Wat ik trouwens wel opvallend vind, is dat veel linkse mensen veel moeite doen om duidelijk te maken dat niet elke moslim radicaal is (iets waar ik het mee eens ben), maar als het gaat om mensen van de alt-right of alu-hoedjes dan wordt iedereen vaak op een hoop gegooid.

Er zijn mensen die gewoon vragen stellen zonder daar verreikende conclusies aan te verbinden, maar toch worden deze mensen beschuldigd van het in stand houden van een gevaarlijke samenzweringstheorie die gekken er toe dwingt om met wapens te gaan zwaaien.

Moeten we nu dan opeens toch boos gaan worden op gematigde moslims omdat hun geloof anderen inspireert om geweld te plegen in naam van de Islam?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167182251
Debunk artikel van de New York Times:

http://www.nytimes.com/20(...)rafficking-site.html

Wie is de CEO van de NY Times? Mark Thompson. Mark Thompson was lange tijd de hoogste baas van de BBC. Hij werkte voor de BBC toen Jimmy Saville zijn ding deed met kleine kinderen.

Thompson is verdacht omdat het lijkt dat hij een oogje heeft dichtgeknepen, net zoals zovelen bij de BBC, toen Saville daar actief was:

http://www.telegraph.co.u(...)-Pollard-claims.html

http://www.dailymail.co.u(...)ld-abuse-claims.html
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167182267
Ik ben toch wel benieuwd of er ook een moment kan komen überhaupt dat jullie gaan geloven dat het onzin is. Volgens mij wat er ook voor bewijs komt, het zal altijd wel worden afgewezen als onderdeel van het complot.
pi_167182464
Een instagram post van James Alefantis met een Moloch referentie:



Moloch is een God waaraan kinderoffers worden gedaan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Moloch
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167182468
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 02:21 schreef Frits_Teddy het volgende:
Ik ben toch wel benieuwd of er ook een moment kan komen überhaupt dat jullie gaan geloven dat het onzin is. Volgens mij wat er ook voor bewijs komt, het zal altijd wel worden afgewezen als onderdeel van het complot.
Je snapt dat niet iedereen dezelfde conclusies trekt?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167182981
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 02:17 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Debunk artikel van de New York Times:

http://www.nytimes.com/20(...)rafficking-site.html

Wie is de CEO van de NY Times? Mark Thompson. Mark Thompson was lange tijd de hoogste baas van de BBC. Hij werkte voor de BBC toen Jimmy Saville zijn ding deed met kleine kinderen.

Dit artikel claimt een fact check te zijn, in de titel. Het artikel samengevat:

"het is niet waar, de eigenaar wordt bedreigd, rechtse websites berichten er over, Fakenieuws is een groeiend probleem, Comet Pizza wordt digitaal lastig gevallen"

Als iemand vindt dat ik een belangrijk element uit het artikel niet heb opgenoemd dan hoor ik het graag! Als iemand een beter artikel heeft, dat daadwerkelijk uiteenzet waarom Pizzagate onzin is, dan hoor ik het ook graag! Bron maakt niet uit, als er maar enige vorm van research is.

Ongeacht of je Pizzagate onzin vindt of niet, je moet met mij vaststellen dat tot nu toe geen één artikel de essentie van datgene wat we verdacht vinden daadwerkelijk behandelt. Letterlijk ALLE artikelen laten de meest belastende zaken weg, behandelen zaken die makkelijk te ontkrachten zijn ("Clinton verkracht geen babies") of ze hebben het over de gevolgen van deze -gate.
Oh ja en ze zijn nogal tendentieus van toon, maar daar kan ik wel overheen lezen.

Niet dat ik per se een hele samenzwering van de pers vermoed, maar als het allemaal zo'n bizarre onzin is... schrijf dan svp even het verlossende artikel!
  donderdag 8 december 2016 @ 08:07:23 #152
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_167183015
Dus als jij mij beschuldigt van pedofilie en je gebruikt daarvoor allerlei zwakke en vergezochte argumenten, dan mag ik die argumenten vervolgens ontkrachten om mijn onschuld te bewijzen?
Dank je de koekkoek, je steekt die argumenten maar op een plek waar de zon nooit schijnt en als je niet oppast, klaag ik je aan voor smaad.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:11:00 #153
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167183039
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:07 schreef Ringo het volgende:
Dus als jij mij beschuldigt van pedofilie en je gebruikt daarvoor allerlei zwakke en vergezochte argumenten, dan mag ik die argumenten vervolgens ontkrachten om mijn onschuld te bewijzen?
Dank je de koekkoek, je steekt die argumenten maar op een plek waar de zon nooit schijnt en als je niet oppast, klaag ik je aan voor smaad.
Ja, en eigenlijk zou er ook een justitieel onderzoek naar je moeten worden gestart. Want er is een rookbommetje opgegooid en je weet: waar rook is ...
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167183044
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:07 schreef Ringo het volgende:
Dus als jij mij beschuldigt van pedofilie en je gebruikt daarvoor allerlei zwakke en vergezochte argumenten, dan mag ik die argumenten vervolgens ontkrachten om mijn onschuld te bewijzen?
Dank je de koekkoek, je steekt die argumenten maar op een plek waar de zon nooit schijnt en als je niet oppast, klaag ik je aan voor smaad.
Nee nee, zo werkt het niet. Als iemand jou beschuldigt van pedofilie hoef je dat niet te ontkrachten, maar de media moet wel een onderzoek naar je instellen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167183120
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:07 schreef Ringo het volgende:
Dus als jij mij beschuldigt van pedofilie en je gebruikt daarvoor allerlei zwakke en vergezochte argumenten, dan mag ik die argumenten vervolgens ontkrachten om mijn onschuld te bewijzen?
Zwakke en vergezochte argumenten lijken me een eitje om te ontkrachten, danwel te verklaren.

En los wat je er van vindt, de artikelen die zelf claimen dit te factchecken leveren zulk slecht werk af dat het beschamend is.

Letterlijk van het niveau: "Fact check: warmt de aarde op? Vandaag was het fris in Hawaii en iemand op Twitter zei van niet. Conclusie: not true.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:28:12 #156
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167183179
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:21 schreef Poolbal het volgende:
Zwakke en vergezochte argumenten lijken me een eitje om te ontkrachten, danwel te verklaren.
Dat doen ze toch?

Internet: Cheese pizza betekend Kinderporno.
Pizza restaurant: Euhm... Nee, het betekend kaas pizza.
Internet: Bewijs het maar!

Dude what!?! :')

quote:
En los wat je er van vindt, de artikelen die zelf claimen dit te factchecken leveren zulk slecht werk af dat het beschamend is.
Er valt eigenlijk niets te fact checken. :')
Als ik nu zeg dat eenhoorns bestaan.
En jij zegt van niet.
Dan heb ik gelijk tot jij het beter onderzocht hebt?
Zo werkt die shit niet.
quote:
Letterlijk van het niveau: "Fact check: warmt de aarde op? Vandaag was het fris in Hawaii en iemand op Twitter zei van niet. Conclusie: not true.
:')
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_167183188
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:21 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Zwakke en vergezochte argumenten lijken me een eitje om te ontkrachten, danwel te verklaren.

Hoe dan? Hoe moet hij ontkrachten dat hij pedo-referenties bij zijn foto's plaatst, behalve door te zeggen 'dat doe ik niet'?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167183209
Overigens bedankt voor hetzelfde riedeltje dat sceptici al continu afdraaien, totaal zonder substantie. Voor mij zijn er een paar zaken waarmee ik overtuigd zal zijn dat er hier geen verder onderzoek nodig is. (onderstreep voor de nadruk, voordat we weer 'hij is al veroordeeld' gaan roepen)

1) Pizzagate is een gefabriceerd verhaal! Het is toevallig en er is van alles bij gesleurd waar je van alles in kan zien.

> Ok, geef me één ander voorbeeld van een bedrijf of instelling of wat dan ook waar zoveel beelden en symbolen flirten met kindermisbruik. Niet vergezochte links van zwakke verbanden (= meerdere stappen), maar verbanden van 1 stap. En niet één ding, maar een stuk of 3 zaken met een verband van één stap naar kindermisbruik.

2) De informatie uit de OP klopt niet. Het is allang al ontkracht en jullie gaan maar door.

> Link het artikel waar één of meerdere zaken uit de OP behandeld worden, ik lees het graag! De artikelen van Snopes, New York Times en Washington City behandelen voornamelijk de gevolgen en stromannen.
pi_167183222
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:29 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Hoe dan? Hoe moet hij ontkrachten dat hij pedo-referenties bij zijn foto's plaatst, behalve door te zeggen 'dat doe ik niet'?
Bijvoorbeeld zeggen wie deze mensen zijn, waarom zij dat doen en waarom hij deelneemt aan deze gesprekken.
pi_167183234
quote:
13s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:28 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Internet: Cheese pizza betekend Kinderporno.
Pizza restaurant: Euhm... Nee, het betekend kaas pizza.
Internet: Bewijs het maar!
Ik zou zeggen lees de OP zodat je beter begrijpt wat men verdacht vindt, dat heb je duidelijk nog niet gedaan.
pi_167183245
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:32 schreef Poolbal het volgende:
Overigens bedankt voor hetzelfde riedeltje dat sceptici al continu afdraaien, totaal zonder substantie. Voor mij zijn er een paar zaken waarmee ik overtuigd zal zijn dat er hier geen verder onderzoek nodig is. (onderstreep voor de nadruk, voordat we weer 'hij is al veroordeeld' gaan roepen)

1) Pizzagate is een gefabriceerd verhaal! Het is toevallig en er is van alles bij gesleurd waar je van alles in kan zien.

> Ok, geef me één ander voorbeeld van een bedrijf of instelling of wat dan ook waar zoveel beelden en symbolen flirten met kindermisbruik. Niet vergezochte links van zwakke verbanden (= meerdere stappen), maar verbanden van 1 stap. En niet één ding, maar een stuk of 3 zaken met een verband van één stap naar kindermisbruik.
Dat is niet hoe toevalligheden werken. Als het toevallig is kan ik niet nóg drie van die pizzazaken vinden, dan is het namelijk niet meer toevallig.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:37:02 #162
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167183250
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:33 schreef Poolbal het volgende:

Bijvoorbeeld zeggen wie deze mensen zijn, waarom zij dat doen en waarom hij deelneemt aan deze gesprekken.
Omdat een stel gekkies denkt dat er waanzinnige zaken gebeuren, moet hij zijn doopceel en die van zijn vrienden/kennissen delen? Is ook.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167183252
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:33 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Bijvoorbeeld zeggen wie deze mensen zijn, waarom zij dat doen en waarom hij deelneemt aan deze gesprekken.
Het zijn vrienden en familie. Ze maken grapjes. Hij ook.

Zo, geregeld.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:38:05 #164
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167183261
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:35 schreef Poolbal het volgende:
Ik zou zeggen lees de OP zodat je beter begrijpt wat men verdacht vindt, dat heb je duidelijk nog niet gedaan.
Het begon allemaal met CeesePizza = CP = Kinderporno.

Daarna werd de wereld erbij gezocht. De eerste aanname, zoals vaker gezegd in dit topic, is nooit bewezen/ te idioot voor woorden. Die aanname is waar het hele verhaal op gebouwd is. Die aanname is geen bewijs. Ergo. De rest van je verhaal kan de prullenbak in, want de fundering voor je stelling is zo zacht als... kaaspizza.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_167183270
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:36 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dat is niet hoe toevalligheden werken. Als het toevallig is kan ik niet nóg drie van die pizzazaken vinden, dan is het namelijk niet meer toevallig.
Hoeft geen pizzazaak te zijn: een bedrijf, instelling of wat dan ook. Ik maak het jullie graag makkelijk. Ik zeg toevallig omdat anderen dat noemen, weer anderen noemen het gefabriceerd. De bottomline: dit is een nepverhaal dat iedereen kan bedenken.

Dan kunnen we dat vast ergens anders opnieuw vinden, toch?
pi_167183282
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:38 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Hoeft geen pizzazaak te zijn: een bedrijf, instelling of wat dan ook. Ik maak het jullie graag makkelijk. Ik zeg toevallig omdat anderen dat noemen, weer anderen noemen het gefabriceerd. De bottomline: dit is een nepverhaal dat iedereen kan bedenken.

Dan kunnen we dat vast ergens anders opnieuw vinden, toch?
Oke, vooruit.



Een hartje in een hartje. Pedofilie. Slotje?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:41:25 #167
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167183290
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:40 schreef Ludachrist het volgende:

Oke, vooruit.

[ afbeelding ]

Een hartje in een hartje. Pedofilie. Slotje?
Met een voorkeur voor kleine meisjes, heb ik hier geleerd.
Olalala ...
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167183292
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:37 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Het zijn vrienden en familie. Ze maken grapjes. Hij ook.

Zo, geregeld.
Zo'n verklaring zou een fantastische eerste stap zijn. Dat zou namelijk betekenen dat er één iemand is geweest die aan hem heeft gevraagd: maar hoe bedoelden jullie die opmerkingen nou?

Dat is nog niet gebeurd (ik lees het graag!) en blijkbaar al ingewikkeld voor media?
pi_167183304
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:41 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Zo'n verklaring zou een fantastische eerste stap zijn. Dat zou namelijk betekenen dat er één iemand is geweest die aan hem heeft gevraagd: maar hoe bedoelden jullie die opmerkingen nou?

Dat is nog niet gebeurd (ik lees het graag!) en blijkbaar al ingewikkeld voor media?
Waarom denk je dat ze dat niet gevraagd hebben?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:42:44 #170
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167183308
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:32 schreef Poolbal het volgende:
> Ok, geef me één ander voorbeeld van een bedrijf of instelling of wat dan ook waar zoveel beelden en symbolen flirten met kindermisbruik. Niet vergezochte links van zwakke verbanden (= meerdere stappen), maar verbanden van 1 stap.
Waarom moeten "wij" dat doen? :D

quote:
> Link het artikel waar één of meerdere zaken uit de OP behandeld worden, ik lees het graag! De artikelen van Snopes, New York Times en Washington City behandelen voornamelijk de gevolgen en stromannen.
Dat heb ik al gedaan. Jij vroeg: Waarom organiseren ze dan seksfeesten (onder de naam Sex Stains) voor alle leeftijden.
a) Dit was geen seksfeest.
b) Onnodig, want zie a)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:42:57 #171
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167183311
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:41 schreef Poolbal het volgende:

Zo'n verklaring zou een fantastische eerste stap zijn. Dat zou namelijk betekenen dat er één iemand is geweest die aan hem heeft gevraagd: maar hoe bedoelden jullie die opmerkingen nou?

Dat is nog niet gebeurd (ik lees het graag!) en blijkbaar al ingewikkeld voor media?
En weer sla je de stap over dat deze man geen enkele verantwoording hoeft af te leggen omdat een stel gekkies met zieke geesten zaken met slierten kaas aan elkaar probeert te knopen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167183330
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:41 schreef Copycat het volgende:

[..]

Met een voorkeur voor kleine meisjes, heb ik hier geleerd.
Olalala ...
Én banden met Clinton!

http://fortune.com/2016/0(...)n-global-initiative/

Dit mag wel even beter onderzocht worden.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167183354
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:40 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Oke, vooruit.

[ afbeelding ]

Een hartje in een hartje. Pedofilie. Slotje?
Heel goed, dat is één ding. Nu nog een aantal circumstantial evidence zaken die direct te linken zijn aan kindermisbruik/seksueel van toon zijn.

Je zou bijvoorbeeld ola-reclames van zwemmende kindjes met een ijsje in de mond erbij kunnen zoeken - alleen dan wel graag met seksueel getinte opmerkingen van ola-personeel. Of een Instagram (of andere plaatjes verzamel site) waar Ola alleen dat soort plaatjes heeft verzameld.

En als je dat hebt gevonden dan heb je 2 zaken. Dan nog een 3e element met een duidelijke, directe link met kindermisbruik. Je bent aardig op weg, maar je bent er nog niet!
  donderdag 8 december 2016 @ 08:47:12 #174
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167183358
quote:
6s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:44 schreef Ludachrist het volgende:
Én banden met Clinton!

http://fortune.com/2016/0(...)n-global-initiative/

Dit mag wel even beter onderzocht worden.
En Ola is van Unilver en het logo van Unilever bevat subliminal messaging en is vast ook... ohw...
https://www.reddit.com/r/(...)e_new_lead_unilever/
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 8 december 2016 @ 08:48:29 #175
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167183365
Neenee, dat logo van Ola is onmiskenbaar een pedosymbool. Genoeg bewijs. Aan de schandpaal met die kinderlokkers.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167183366
quote:
6s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:42 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Waarom moeten "wij" dat doen? :D

[..]

Dat heb ik al gedaan. Jij vroeg: Waarom organiseren ze dan seksfeesten (onder de naam Sex Stains) voor alle leeftijden.
a) Dit was geen seksfeest.
b) Onnodig, want zie a)
Ok, de poster gaf inderdaad de indruk dat het feest zo heette, het bleek de band te zijn. Nog steeds een lichtelijk apart feestje 'for all ages'. Nu nog de overige zaken uit de OP.

We maken wel vooruitgang qua inhoudelijk spreken over deze zaak, daarvoor ben ik jullie dankbaar!
pi_167183370
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:46 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Heel goed, dat is één ding. Nu nog een aantal circumstantial evidence zaken die direct te linken zijn aan kindermisbruik/seksueel van toon zijn.

Je zou bijvoorbeeld ola-reclames van zwemmende kindjes met een ijsje in de mond erbij kunnen zoeken - alleen dan wel graag met seksueel getinte opmerkingen van ola-personeel. Of een Instagram (of andere plaatjes verzamel site) waar Ola alleen dat soort plaatjes heeft verzameld.

En als je dat hebt gevonden dan heb je 2 zaken. Dan nog een 3e element met een duidelijke, directe link met kindermisbruik. Je bent aardig op weg, maar je bent er nog niet!
Dan is het geen toeval meer, he. Je lijkt dat concept nog niet helemaal te begrijpen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167183404
quote:
6s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:47 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

En Ola is van Unilver en het logo van Unilever bevat subliminal messaging en is vast ook... ohw...
https://www.reddit.com/r/(...)e_new_lead_unilever/
Nee, dit begint al weer te zwak te worden: teveel stappen en/of geen link met seks/kindermisbruik.

Eén verband van één stap met kindermisbruik/pedoseksualiteit. Als voorbeeld:
> "Chickenlover" (=slang voor liefhebber voor kleine kinderen) als opmerking bij een foto van een man met een klein kindje is een verband van één stap.
> Het logo van Ola heeft een hartje in een hartje. De FBI geeft aan dat een hartje in een hartje een symbool is voor liefde voor kleine meisjes.
pi_167183499
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:48 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dan is het geen toeval meer, he. Je lijkt dat concept nog niet helemaal te begrijpen.
Ik heb je toeval vraag al meer dan eens besproken. Sommigen zeggen dat het toeval is, anderen zeggen dat het gefabriceerd is. Als dit een gefabriceerd gebeuren is dan kunnen we het vast opnieuw fabriceren.

En 'toeval' hoeft niet altijd uniek te zijn. Juist achter zaken die toevallig lijken kan een drijvende kracht zitten. Bijvoorbeeld: pizzatenten ontvangen kinderen, daardoor is de kans een stuk groter dat de eigenaar plaatjes van kinderen verzamelt (bv voor reclame).
pi_167183555
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:58 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Ik heb je toeval vraag al meer dan eens besproken. Sommigen zeggen dat het toeval is, anderen zeggen dat het gefabriceerd is. Als dit een gefabriceerd gebeuren is dan kunnen we het vast opnieuw fabriceren.

En 'toeval' hoeft niet altijd uniek te zijn. Juist achter zaken die toevallig lijken kan een drijvende kracht zitten. Bijvoorbeeld: pizzatenten ontvangen kinderen, daardoor is de kans een stuk groter dat de eigenaar plaatjes van kinderen verzamelt (bv voor reclame).
Als ik per ongeluk een heel mooi doelpunt maak bij het voetballen en mensen zeggen tegen mij 'wow, dat was echt zo bedoeld', dan zeg ik 'nee, dat is toeval'.

De normale reactie is dan niet 'oh, schiet hem dan nog eens drie keer precies zo binnen om te bewijzen dat het toeval was'.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 09:03:40 #181
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167183557
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:52 schreef Poolbal het volgende:
Eén verband van één stap met kindermisbruik/pedoseksualiteit. Als voorbeeld:
> "Chickenlover" (=slang voor liefhebber voor kleine kinderen) als opmerking bij een foto van een man met een klein kindje is een verband van één stap.
Ik ga geen resultaten posten, maar ik googlede net "Ik hou van kip" op images. Honderden foto's van kinderen (meisje ook) die van kip houden. ;(

Het is erger dan we dachten. :o
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_167183641
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 09:03 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Als ik per ongeluk een heel mooi doelpunt maak bij het voetballen en mensen zeggen tegen mij 'wow, dat was echt zo bedoeld', dan zeg ik 'nee, dat is toeval'.

De normale reactie is dan niet 'oh, schiet hem dan nog eens drie keer precies zo binnen om te bewijzen dat het toeval was'.
Maar dat betekent volgens jou dan ook niet dat er nooit andere hele mooie doelpunten per ongeluk gescoord worden? (als het toeval al deze verdachtmakende elementen bij elkaar heeft gebracht, dan kan dat elders ook vast gebeuren. Het hoeft niet exact hetzelfde zijn, maar wel ook 'een heel mooi doelpunt'.)

Hoe dan ook... randzaken en een discussie in de marge. Ik moet weer andere dingen doen.

quote:
Hier twee manieren waarop voor mij duidelijk wordt dat Pizzagate geen verder onderzoek nodig heeft (let op: niemand wordt bijvoorbaat veroordeeld, er wordt slechts gesteld dat nader onderzoek niet verkeerd zou zijn)

1) Pizzagate is een gefabriceerd verhaal! Het is toevallig en er is van alles bij gesleurd waar je van alles in kan zien.

> Ok, geef me één ander voorbeeld van een bedrijf of instelling of wat dan ook waar zoveel beelden en symbolen flirten met kindermisbruik. Niet vergezochte links van zwakke verbanden (= meerdere stappen), maar verbanden van 1 stap. En niet één ding, maar een stuk of 3 zaken met een verband van één stap naar kindermisbruik.

2) De informatie uit de OP klopt niet. Het is allang al ontkracht en jullie gaan maar door.

> Link het artikel waar één of meerdere zaken uit de OP behandeld worden, ik lees het graag! De artikelen van Snopes, New York Times en Washington City behandelen voornamelijk de gevolgen en stromannen.
pi_167183665
quote:
6s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:42 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Waarom moeten "wij" dat doen? :D
Dit inderdaad.

Er wordt allerlei zaken aangehaald die in die richting van kinderporno-praktijken zouden wijzen, maar je met de beste wil van de wereld geen bewijs kunt noemen, en dan zou het ineens aan ons zijn om aan te tonen dat het onzin is.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_167184230
quote:
8s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:48 schreef Copycat het volgende:
Neenee, dat logo van Ola is onmiskenbaar een pedosymbool. Genoeg bewijs. Aan de schandpaal met die kinderlokkers.
Als de CEO van Ola nu een dubieus instagramaccount had met foto's van bizarre kunst dat openlijk flitrt met pedofielie, vriendjes is met veroordeelde pedofielen en rare seksfeestjes bezoekt, dan zou je misschien een punt hebben met je semi-grappige post.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 09:48:11 ]
pi_167184270
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:52 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Nee, dit begint al weer te zwak te worden: teveel stappen en/of geen link met seks/kindermisbruik.

Eén verband van één stap met kindermisbruik/pedoseksualiteit. Als voorbeeld:
> "Chickenlover" (=slang voor liefhebber voor kleine kinderen) als opmerking bij een foto van een man met een klein kindje is een verband van één stap.
> Het logo van Ola heeft een hartje in een hartje. De FBI geeft aan dat een hartje in een hartje een symbool is voor liefde voor kleine meisjes.
You are talking to a concrete wall, my friend. :)
  donderdag 8 december 2016 @ 09:49:42 #186
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167184272
Oh, dus een symbool is alleen een symbool als er andere 'zaken' aan te linken zijn? Anders is het onschuldig?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167184637
quote:
11s.gif Op donderdag 8 december 2016 09:49 schreef Copycat het volgende:
Oh, dus een symbool is alleen een symbool als er andere 'zaken' aan te linken zijn? Anders is het onschuldig?
Dat is wel erg kort door de bocht, maar in feite wel ja. Het kan ook een toevallig wat ongelukkig gekozen symbool zijn.

Kijk, al was het logo van Ola nou een swastika, dan had het hier in het Westen niet eens een logo van Ola kunnen worden, want iedereen herkent de swastika wel en weet wel waar dat mee geassocieerd wordt.

In Pizzagate echter, gaat het om 2 symbolen die overduidelijk aan pediofielie te linken zijn + nog allerlei andere zaken waarbij dat zou kunnen en dan wordt het verdacht imho.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 10:11:24 ]
  donderdag 8 december 2016 @ 10:15:46 #188
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167184729
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 09:47 schreef J0kkebr0k het volgende:
Als de CEO van Ola nu een dubieus instagramaccount had met foto's van bizarre kunst dat openlijk flitrt met pedofielie,
Dat is nog wel een van de meest slechte 'argumenten' die ik in het hele verhaal ben tegengekomen. De kunst is 'bizar' (Que?) en 'flirt met pedofielie (sic)' (Wat?)

quote:
vriendjes is met veroordeelde pedofielen
Ja man, (veroordeelde) pedofielen moet je mijden als de pest. En als je er vriendjes mee bent, ben je verdacht.

Een vriend van mij is veroordeeld voor seks met een minderjarig meisje. Ik luister naar Deathmetal en ik kijk graag films, waaronder Lolita.

Burn me at the stake. :')
quote:
rare seksfeestjes bezoekt, dan zou je misschien een punt hebben met je semi-grappige post.
Er is geen sprake, überhaupt, van seksfeestjes. Laat staan van "rare".
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 8 december 2016 @ 10:18:06 #189
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167184770
Ik vind het raar. Ik snap de kunst niet en die feestjes vind ik ook maar vreemde happenings. Dat kan niet normaal zijn. Dat moet pediofielie of zo zijn.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167184947
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 10:18 schreef Copycat het volgende:
Ik vind het raar. Ik snap de kunst niet en die feestjes vind ik ook maar vreemde happenings. Dat kan niet normaal zijn. Dat moet pediofielie of zo zijn.
Het moet niet. Ik heb nooit gezegd dat Alefantis en Podesta tot een netwerk van pedofielen behoren. Ik vind echter wel dat er aanwijzingen voor zouden kunnen zijn.
  donderdag 8 december 2016 @ 10:30:21 #191
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167185029
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 10:20 schreef J0kkebr0k het volgende:
Ik had geen zin om er een heel verhaal van te typen. O.a. PoP en Poolbal hebben prima aangegeven wat er verdacht is aan Alefantis en Podesta.
Wat ze verdacht vinden en vinden is wat anders dan zijn. ;)

Bovendien hebben we net aangetoond dat het allemaal maar perceptie is.
Op basis van die perceptie mensen lastig vallen? Not done.
Op basis van die perceptie een bedrijf kapotmaken? Not done.
Op basis van die perceptie met een geweer in de aanslag verhaal gaan halen?..
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_167185180
quote:
6s.gif Op donderdag 8 december 2016 10:30 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Wat ze verdacht vinden en vinden is wat anders dan zijn. ;)
Bovendien hebben we net aangetoond dat het allemaal maar perceptie is.
Op basis van die perceptie mensen lastig vallen? Not done.
Op basis van die perceptie een bedrijf kapotmaken? Not done.
Op basis van die perceptie met een geweer in de aanslag verhaal gaan halen?..

Daar zijn we het tenminste over eens :)
  donderdag 8 december 2016 @ 10:41:47 #193
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167185277
quote:
14s.gif Op donderdag 8 december 2016 10:36 schreef J0kkebr0k het volgende:
Daar zijn we het tenminste over eens :)
^O^
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_167185785
FF slotje
En weer open.
Lees nog even de topicpointer en niet alleen lezen maar ook toepassen.

[ Bericht 84% gewijzigd door Lavenderr op 08-12-2016 11:54:15 ]
pi_167189142
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:46 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Heel goed, dat is één ding. Nu nog een aantal circumstantial evidence zaken die direct te linken zijn aan kindermisbruik/seksueel van toon zijn.

Je zou bijvoorbeeld ola-reclames van zwemmende kindjes met een ijsje in de mond erbij kunnen zoeken - alleen dan wel graag met seksueel getinte opmerkingen van ola-personeel. Of een Instagram (of andere plaatjes verzamel site) waar Ola alleen dat soort plaatjes heeft verzameld.

En als je dat hebt gevonden dan heb je 2 zaken. Dan nog een 3e element met een duidelijke, directe link met kindermisbruik. Je bent aardig op weg, maar je bent er nog niet!
Maar waar zie je dan die seksueel getinte opmerkingen? Want als je die connectie tussen pizza e.d. en pedo weghaalt zijn er eigenlijk geen seksueel getinte opmerkingen bij de kinderfoto's.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167194698
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 14:03 schreef erodome het volgende:

[..]

Maar waar zie je dan die seksueel getinte opmerkingen? Want als je die connectie tussen pizza e.d. en pedo weghaalt zijn er eigenlijk geen seksueel getinte opmerkingen bij de kinderfoto's.
Die zie ik ook niet. Die connectie wordt dus door anderen gelegd.
pi_167197219
Iemand enige suggestie wat onderstaande tekst zou kunnen betekenen, anders dan dat het codetaal is voor een feestje waarbij kinderen worden misbruikt?



Vraag 't me serieus af. Voor 65000 dollar pizza's en hotdogs vanuit Chicago naar Washington DC in laten vliegen lijkt me niet iets dat ze doen. Daarbij heb ik weleens gehoord dat bereid voedsel van buiten niet wordt toegelaten in het Witte Huis.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 20:03:06 ]
pi_167197496
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:02 schreef J0kkebr0k het volgende:
Iemand enige suggestie wat onderstaande tekst zou kunnen betekenen, anders dan dat het codetaal is voor een feestje waarbij kinderen worden misbruikt?

[ afbeelding ]

Vraag 't me serieus af. Voor 65000 dollar pizza's en hotdogs vanuit Chicago naar Washington DC in laten vliegen lijkt me niet iets dat ze doen. Daarbij heb ik weleens gehoord dat bereid voedsel van buiten niet wordt toegelaten in het Witte Huis.
Ik denk dat Obama een feestje voor een paar honderd man gaf en flink heeft uitgepakt. Waarom zou dat niet kunnen? Zo'n vliegtuig is niet gratis, en Obama zal ook niet beknibbelen op de kwaliteit.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167197647
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:13 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ik denk dat Obama een feestje voor een paar honderd man gaf en flink heeft uitgepakt. Waarom zou dat niet kunnen? Zo'n vliegtuig is niet gratis, en Obama zal ook niet beknibbelen op de kwaliteit.
Maar ze hebben zelf toch een uitstekende keuken met bijbehorend personeel, dus waarom pizza en hotdogs vanuit Chicago in laten vliegen en daarbij ook nog eens veiligheidsrisico's lopen dat er geknoeid is met het eten?

En wat is er zo bijzonder aan pizza's en hotdogs uit Chicago? Heeft DC geen fatsoenlijke tenten dan?

Het kan hoor, maar ik heb er mijn vraagtekens bij.
pi_167197705
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:20 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Maar ze hebben zelf toch een uitstekende keuken met bijbehorend personeel, dus waarom pizza en hotdogs vanuit Chicago in laten vliegen en daarbij ook nog eens veiligheidsrisico's lopen dat er geknoeid is met het eten?

En wat is er zo bijzonder aan pizza's en hotdogs uit Chicago? Heeft DC geen fatsoenlijke tenten dan?

Het kan hoor, maar ik heb er mijn vraagtekens bij.
Obama heeft daar jaren gewerkt he, misschien heeft hij een favoriete tent. Hij was ten tijde van dit feest net president geworden, dus hij had iets te vieren denk ik.

Als we het toch over onwaarschijnlijke dingen hebben: waarom een pedofeest in het Witte Huis organiseren? Daar zijn altijd mensen, is altijd pers, zijn overal camera's, noem het maar op. Waarom dan geen geheime locatie? Leg dat eens uit.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167197801
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:22 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Obama heeft daar jaren gewerkt he, misschien heeft hij een favoriete tent. Hij was ten tijde van dit feest net president geworden, dus hij had iets te vieren denk ik.

Als we het toch over onwaarschijnlijke dingen hebben: waarom een pedofeest in het Witte Huis organiseren? Daar zijn altijd mensen, is altijd pers, zijn overal camera's, noem het maar op. Waarom dan geen geheime locatie? Leg dat eens uit.
Geen idee, ook dat lijkt me vrij onwaarschijnlijk.
pi_167197891
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:26 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Geen idee, ook dat lijkt me vrij onwaarschijnlijk.
Net dacht je nog dat een pedofeest de enige logische verklaring was. Dat gaat snel.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167197980
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:29 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Net dacht je nog dat een pedofeest de enige logische verklaring was. Dat gaat snel.
Godverdomme... :')

Waar schreef ik dat dan? Ik vroeg gewoon naar verklaringen anders dan een pedofeest.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 20:32:07 ]
pi_167198008
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:31 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Godverdomme... :')

Waar schreef ik dat dan? Ik vroeg gewoon naar andere verklaringen anders dan een pedofeest.
En die kon je zelf niet verzinnen, dus was voor jou die verklaring de enige logische. Anders had je dat immers niet hoeven vragen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:33:37 #205
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_167198046
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:02 schreef J0kkebr0k het volgende:
Iemand enige suggestie wat onderstaande tekst zou kunnen betekenen, anders dan dat het codetaal is voor een feestje waarbij kinderen worden misbruikt?
[afbeelding]
Ik denk dat het wil zeggen dat Obama een privéfeestje heeft georganiseerd in het Witte Huis en daar toen voor 65.000 euro aan pizza en hotdogs heeft gehosseld.

Gokje.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_167198147
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:32 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

En die kon je zelf niet verzinnen, dus was voor jou die verklaring de enige logische. Anders had je dat immers niet hoeven vragen.
Wat een irritante manier van posten heb jij man.

Nee, die kon ik niet verzinnen, want het invliegen van pizza's en hotdogs vanuit een stad c.a 1100 km verderop vind ik ook vrij onwaarschijnlijk. Was benieuwd wat anderen voor ideeën daarbij hadden.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:36:37 #207
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_167198156
Houtoven laten invliegen, inclusief gecertificeerde pizzabakker, hotdog-tentje in de tuin, speciale ketchup, moutarde de dijon, bbq-sauce à la louisiana, jeweetzelluf, dat kan aardig in de kosten lopen, ja toch.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_167198212
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:36 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Wat een irritante manier van posten heb jij man.

Nee, die kon ik niet verzinnen, want het invliegen van pizza's en hotdogs vanuit een stad c.a 1100 km verderop vind ik ook vrij onwaarschijnlijk. Was benieuwd wat anderen voor ideeën daarbij hadden.
Maar een pedofeest in het Witte Huis vond je niet onwaarschijnlijk.

Oke dan.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:38:40 #209
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_167198232
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:36 schreef J0kkebr0k het volgende:
Nee, die kon ik niet verzinnen, want het invliegen van pizza's en hotdogs vanuit een stad c.a 1100 km verderop vind ik ook vrij onwaarschijnlijk.
Waarom? Omdat dat in jouw leenbakker-vinexcultuur niet gebruikelijk is?
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_167198245
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:38 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Maar een pedofeest in het Witte Huis vond je niet onwaarschijnlijk.

Oke dan.
Nou, dat vond ik juist een van de ongeloofwaardige zaken binnen pizzagate. ;)
pi_167198310
quote:
7s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:38 schreef Ringo het volgende:

[..]

Waarom? Omdat dat in jouw leenbakker-vinexcultuur niet gebruikelijk is?
Omdat Washington waarschijnlijk ook prima pizza's kan leveren die nog verser aankomen dan dat ze eerst een tijd op transport zijn geweest.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 20:40:59 ]
  donderdag 8 december 2016 @ 20:43:14 #212
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167198407
quote:
7s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:33 schreef Ringo het volgende:

[..]

Ik denk dat het wil zeggen dat Obama een privéfeestje heeft georganiseerd in het Witte Huis en daar toen voor 65.000 euro aan pizza en hotdogs heeft gehosseld.

Gokje.
De Chicago Dog is dan ook alom befaamd, geldt ook voor de pizza's. Dus dat is helemaal zo gek nog niet en ook nog niet eens extreem duur voor de POTUS. Dit zijn bedragen die we in NL ook uitgeven aan feestjes van hoogwaardigheidsbekleders.
pi_167198415
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:40 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Omdat Washington waarschijnlijk ook prima pizza's kan leveren die nog verser aankomen dan dat ze eerst een tijd op transport zijn geweest.
'Prima pizza' is leuk hoor, maar dit is de president van Amerika. Die wil gewoon de beste pizza.

God, stel je voor dat hij zijn pizza in Washington had gehaald bij Comet Ping Pong :') .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167198442
quote:
6s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:43 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

'Prima pizza' is leuk hoor, maar dit is de president van Amerika. Die wil gewoon de beste pizza.

God, stel je voor dat hij zijn pizza in Washington had gehaald bij Comet Ping Pong :') .
Ja, lekker man... oudbakken zooi dat uren in een warmhoudbak heeft gelegen.
pi_167198449
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:20 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Maar ze hebben zelf toch een uitstekende keuken met bijbehorend personeel, dus waarom pizza en hotdogs vanuit Chicago in laten vliegen en daarbij ook nog eens veiligheidsrisico's lopen dat er geknoeid is met het eten?

En wat is er zo bijzonder aan pizza's en hotdogs uit Chicago? Heeft DC geen fatsoenlijke tenten dan?

Het kan hoor, maar ik heb er mijn vraagtekens bij.
Ik vind het helemaal niet vreemd. Als hij een feestje geeft wil hij alles doen om zijn gasten te plezieren en wellicht had hij gasten wiens lievelingseten het was. En ja, dan laat hij dat invliegen. Dat kan nu eenmaal als je president van Amerika bent.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:44:43 #216
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167198461
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:44 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, lekker man... oudbakken zooi dat uren in een warmhoudbak heeft gelegen.
Mise en place maar eens opzoeken voor je dit soort dingen zegt ;)
pi_167198487
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:44 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, lekker man... oudbakken zooi dat uren in een warmhoudbak heeft gelegen.
We hebben een kenner.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167198501
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:44 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik vind het helemaal niet vreemd. Als hij een feestje geeft wil hij alles doen om zijn gasten te plezieren en wellicht had hij gasten wiens lievelingseten het was. En ja, dan laat hij dat invliegen. Dat kan nu eenmaal als je president van Amerika bent.
Ja tuurlijk. Je hebt een top notch keuken ter beschikking en je gaat oudbakken pizza's en hotdogs in laten vliegen van 1100 km verderop voor je jet set gasten.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:47:17 #219
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167198548
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:45 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja tuurlijk. Je hebt een top notch keuken ter beschikking en je gaat oudbakken pizza's en hotdogs in laten vliegen van 1100 km verderop voor je jet set gasten.
Dat oudbakken verzin je er zelf bij.
pi_167198555
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:45 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja tuurlijk. Je hebt een top notch keuken ter beschikking en je gaat oudbakken pizza's en hotdogs in laten vliegen van 1100 km verderop voor je jet set gasten.
Je bent gewoon aan het zoeken. Vér.
pi_167198563
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:44 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Mise en place maar eens opzoeken voor je dit soort dingen zegt ;)
Ok.. als je een heel team invliegt dat ter plekke komt bereiden, dan zou het mogelijk zijn ja. Fair enough.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 20:48:36 ]
  donderdag 8 december 2016 @ 20:48:55 #222
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167198598
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:47 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ok.. als je een heel team invliegt die ter plekke komen bereiden, dan zou het mogelijk zijn ja. Fair enough.
:') laat maar. Als je niet serieus wil zijn heeft het ook geen zin
pi_167198603
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:47 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je bent gewoon aan het zoeken. Vér.
Ja, naar een plausibele verklaring. En van Chicago naar DC is vér.
pi_167198619
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:48 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

:') laat maar. Als je niet serieus wil zijn heeft het ook geen zin
Ja, wat nou.. Ik geef je gelijk, is het weer niet goed :')
pi_167198643
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:49 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, naar een plausibele verklaring. En van Chicago naar DC is vér.
Valt ook wel mee, twee uurtjes vliegen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:50:27 #226
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167198657
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:49 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, wat nou.. Ik geef je gelijk, is het weer niet goed :')
Jij verzint er ineens bij dat een heel team ingevlogen wordt. Denk jij dat grote buffetten en banketten ook altijd op locatie worden gemaakt zeker??
  donderdag 8 december 2016 @ 20:50:34 #227
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_167198664
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:40 schreef J0kkebr0k het volgende:
Omdat Washington waarschijnlijk ook prima pizza's kan leveren die nog verser aankomen dan dat ze eerst een tijd op transport zijn geweest.
Wat ik zei, die oven en de pizzabakker worden natuurlijk mee ingevlogen.

Wat dacht je dan, dat er een gastje met een bezorgbrommer naar Washington werd geëxporteerd? "Svp gepast betalen" :')
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_167198671
En wat hebben jullie voor verhaaltjes bij de verwijzingen naar Moloch?
pi_167198762
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:50 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Jij verzint er ineens bij dat een heel team ingevlogen wordt. Denk jij dat grote buffetten en banketten ook altijd op locatie worden gemaakt zeker??
Bereid voedsel invliegen en het Witte Huis binnenkrijgen lijkt me een wat moeilijke klus, gezien alle potentiële risico's die er aan kleven.
pi_167198764
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:50 schreef J0kkebr0k het volgende:
En wat hebben jullie voor verhaaltjes bij de verwijzingen naar Moloch?
Gewoon, een grapje over Moloch. Ik denk dat ze die naam wel kennen, omdat de meeste van dit soort lui in ieder geval tot de culturele elite behoren.

Op basis van dat bericht alleen kan je er niks van zeggen, want wie weet hadden ze voor dat mailtje wel een gesprekje op de gang over Metropolis.

Maar ook hier denk jij dat een verwijzing naar kinderoffers het meest waarschijnlijk is van álle verklaringen?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 20:54:48 #231
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167198827
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:53 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Bereid voedsel invliegen en het Witte Huis binnenkrijgen lijkt me een wat moeilijke klus, gezien alle potentiële risico's die er aan kleven.
Hoe kom je daar nou weer bij. Nog meer ongefundeerde aannames.
pi_167198838
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:53 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Bereid voedsel invliegen en het Witte Huis binnenkrijgen lijkt me een wat moeilijke klus, gezien alle potentiële risico's die er aan kleven.
Dat gebeurt vaak zat. Obama ging ook wel eens uit lunchen.

De secret service heeft het liever niet (want extra werk), maar het kan wel gewoon.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167198870
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Gewoon, een grapje over Moloch. Ik denk dat ze die naam wel kennen, omdat de meeste van dit soort lui in ieder geval tot de culturele elite behoren.

Op basis van dat bericht alleen kan je er niks van zeggen, want wie weet hadden ze voor dat mailtje wel een gesprekje op de gang over Metropolis.

Maar ook hier denk jij dat een verwijzing naar kinderoffers het meest waarschijnlijk is van álle verklaringen?
Maar dan ook Alefantis met zijn Moloch verwijzing op zijn instagram.. elite? Pizzaboer toch?

pi_167198923
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:54 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Hoe kom je daar nou weer bij. Nog meer ongefundeerde aannames.
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:55 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dat gebeurt vaak zat. Obama ging ook wel eens uit lunchen.

De secret service heeft het liever niet (want extra werk), maar het kan wel gewoon.
Jullie zijn het ook niet helemaal eens.
pi_167198940
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:55 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Maar dan ook Alefantis met zijn Moloch verwijzing op zijn instagram.. elite? Pizzaboer toch?

[ afbeelding ]
Alefantis is geen pizzaboer, hij is eigenaar van flink wat restaurants en een bekende naam in Washington.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167198977
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:57 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Alefantis is geen pizzaboer, hij is eigenaar van flink wat restaurants en een bekende naam in Washington.
Ok, dus ook hij kan zo nu en dan met Moloch slingeren? Gewoon omdat ie tot de culturele elite behoort.
pi_167198987
quote:
10s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:57 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

[..]

Jullie zijn het ook niet helemaal eens.
Je leest niet goed.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167199025
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:58 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ok, dus ook hij kan zo nu en dan met Moloch slingeren? Gewoon omdat ie tot de culturele elite behoort.
Iedereen kan met culturele verwijzingen slingeren. Dan moet je ze wel kennen. Mensen in de culturele elite kennen meer cultuur, en dus meer verwijzingen. Dat lijkt me niet gek.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167199049
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:00 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Iedereen kan met culturele verwijzingen slingeren. Dan moet je ze wel kennen. Mensen in de culturele elite kennen meer cultuur, en dus meer verwijzingen. Dat lijkt me niet gek.
Wel gek als je weet dat Moloch, simpel gezegd, een God is waaraan kinderoffers worden gedaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 21:01:25 ]
  donderdag 8 december 2016 @ 21:03:33 #240
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167199144
quote:
10s.gif Op donderdag 8 december 2016 20:57 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]


[..]

Jullie zijn het ook niet helemaal eens.ģ
Eh? Goed lezen maat :)

65k voor eten is echt peanuts
pi_167199157
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:01 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Wel gek als je weet dat Moloch, simpel gezegd, een God is waaraan kinderoffers worden gedaan.
Ja, hoewel er door de jaren heen nog wel wat andere betekenissen aan het woord zijn toegevoegd. Vooral het kind is uit de offers verdwenen. Daarom ging dat eerdere mailtje ook over het offeren van een konijn (uit mijn hoofd) aan Moloch.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 8 december 2016 @ 21:04:00 #242
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167199164
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:01 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Wel gek als je weet dat Moloch, simpel gezegd, een God is waaraan kinderoffers worden gedaan.
God uit de bijbel vroeg ook om kinderoffers
pi_167199290
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:03 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ja, hoewel er door de jaren heen nog wel wat andere betekenissen aan het woord zijn toegevoegd. Vooral het kind is uit de offers verdwenen. Daarom ging dat eerdere mailtje ook over het offeren van een konijn (uit mijn hoofd) aan Moloch.
Ja, maar kinderen spelen een grote rol op Alefantis zijn Instagram bijvoorbeeld. Geen konijn gezien. Wel een vastgetaped kind, bijvoorbeeld.
  donderdag 8 december 2016 @ 21:09:04 #244
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167199322
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:07 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, maar kinderen spelen een grote rol op Alefantis zijn Instagram bijvoorbeeld. Geen konijn gezien. Wel een vastgetaped kind, bijvoorbeeld.
Hahaha.
Dat kind van zijn nicht dat door haar zusje was vastgezet aan tafel inderdaad. Een erg grappige en herkenbare foto als je met kinderen gaat eten.
pi_167199360
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:07 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, maar kinderen spelen een grote rol op Alefantis zijn Instagram bijvoorbeeld. Geen konijn gezien. Wel een vastgetaped kind, bijvoorbeeld.
Tja, als je daar al een voorbode van een offer in ziet snap ik wel dat je alles heel verdacht vindt. Ik ben dan overigens ook weer klaar met deze discussie. Succes ermee.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167199423
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:04 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

God uit de bijbel vroeg ook om kinderoffers
Ja, prima, maar dat is niet het eerste waar mensen aan denken als ze de naam God zien.

Moloch is in de bijbel een afgod. De god van het vuur waaraan kinderen worden geofferd.
pi_167199461
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:10 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Tja, als je daar al een voorbode van een offer in ziet snap ik wel dat je alles heel verdacht vindt. Ik ben dan overigens ook weer klaar met deze discussie. Succes ermee.
Mooi.. de groeten dan he. :W
pi_167199533
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:09 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Hahaha.
Dat kind van zijn nicht dat door haar zusje was vastgezet aan tafel inderdaad. Een erg grappige en herkenbare foto als je met kinderen gaat eten.
Echt erg grappig ja, als je alleen dit er uit pikt en je hier op richt zonder de andere vreemde zaken onder de loep te nemen. Cherry picking. :Y)

En ja, ik zou ook zoiets zeggen als ik zo'n foto plaatste en me in het nou gedreven zou voelen. Zou ook maar wat verzinnen om het luchtiger te maken dan dat het wellicht is.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 21:15:51 ]
  donderdag 8 december 2016 @ 21:15:49 #249
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167199613
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:14 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Echt erg grappig ja, als je alleen dit er uit pikt en je hier op richt zonder de andere vreemde zaken onder de loep te nemen. Cherry picking. :Y)
Ik reageer exact op wat jij eruit pikt. Moet je dat niet ineens omdraaien :?
pi_167199678
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:15 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Ik reageer exact op wat jij eruit pikt. Moet je dat niet ineens omdraaien :?
Jij behandelt alles als een afzonderlijk feitje. Je neemt daarbij de overige dubieuze zaken niet mee in je verklaring.

Poolbal heeft dat eerder al mooi verwoord. Ga ik niet nog eens doen. Kan het ook niet beter dan hij ;)

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 21:21:07 ]
pi_167199888
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Carine Hutsebaut info.

[ Bericht 9% gewijzigd door Lavenderr op 08-12-2016 21:46:45 ]
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
pi_167200783
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:04 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

God uit de bijbel vroeg ook om kinderoffers
Abraham dacht ook dat God vroeg om zijn zoon te offeren.
pi_167200941
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:42 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Abraham dacht ook dat God vroeg om zijn zoon te offeren.
Ja, maar daar staat God dus niet om bekend. Als iemand aan God refereert, denkt men niet in eerste instantie aan kindoffers.... dat is het verschil.
pi_167201035
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:47 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja, maar daar staat God dus niet om bekend. Als iemand aan God refereert, denkt men niet in eerste instantie aan kindoffers.... dat is het verschil.
Dat is waar. Maar het kwam dus wel voor in de Bijbel. Als ulieme geloofsuiting. Dat je het dierbaarste wat je hebt aan God offert.
pi_167201165
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:49 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat is waar. Maar het kwam dus wel voor in de Bijbel. Als ulieme geloofsuiting. Dat je het dierbaarste wat je hebt aan God offert.
Maar wat wil je er mee zeggen? Wat is de relevantie, want die ontgaat me totaal? :?

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2016 21:55:33 ]
pi_167201553
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 21:53 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Maar wat wil je er mee zeggen? Wat is de relevantie, want die ontgaat me totaal? :?
Jij begon over Moloch en daarna over God dus daar ging ik op in.
pi_167201606
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 22:03 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Jij begon over Moloch en daarna over God dus daar ging ik op in.
Chris Carter kwam met God aankakken. Totaal irrelevant in deze discussie. Of als het wel relevant is, moet je het me maar uitleggen.

Beetje als .. mijn pizzeria bakt ook pizza's.
pi_167201640
sorry lavenderr, ik ging even off topic :@
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
  vrijdag 9 december 2016 @ 08:13:36 #259
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167206399
Oud 'nieuws', of niet?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
5,200 Pentagon Employees Bought Child Pornography, Investigation Halted After 8 Months

January 06, 2011: CNN reports on revelations that over 5,200 pentagon employees purchased child pornography and after prosecuting a very few officials investigations were halted due to lack of resources while hundreds and possibly thousands of guilty officials got off the hook.

[ Bericht 7% gewijzigd door Lavenderr op 09-12-2016 10:17:45 ]
2019: The Great Awakening
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 09:11:43 #260
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_167206918
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:o

[ Bericht 23% gewijzigd door Lavenderr op 09-12-2016 10:17:59 ]
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:27:24 #261
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167207111
quote:
In your face gewoon, hè? De arrogantie van de elite.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167207200
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 14:03 schreef erodome het volgende:

[..]

Maar waar zie je dan die seksueel getinte opmerkingen? Want als je die connectie tussen pizza e.d. en pedo weghaalt zijn er eigenlijk geen seksueel getinte opmerkingen bij de kinderfoto's.
Vandaag geen tijd, morgen kom ik er op terug!

En het blijft een complex concept voor velen hier: een zwaluw maakt nog geen zomer, maar vele zwaluwen betekent dat het mogelijk zomer is. En als zomer in dit geval kindermisbruik betekent dan is nader onderzoek niet overbodig.

[ Bericht 15% gewijzigd door Poolbal op 09-12-2016 10:00:33 ]
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:03:42 #263
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167207722
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 08:13 schreef MangoTree het volgende:
Oud 'nieuws', of niet?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
5,200 Pentagon Employees Bought Child Pornography, Investigation Halted After 8 Months

January 06, 2011: CNN reports on revelations that over 5,200 pentagon employees purchased child pornography and after prosecuting a very few officials investigations were halted due to lack of resources while hundreds and possibly thousands of guilty officials got off the hook.
Daar zijn gewoon mensen voor veroordeeld.

https://www.google.nl/amp(...)ed-child-pornography

Niet meteen elke hype achterna rennen scheelt al.

[ Bericht 4% gewijzigd door Lavenderr op 09-12-2016 10:18:24 ]
pi_167207971
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:34 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Vandaag geen tijd, morgen kom ik er op terug!

En het blijft een complex concept voor velen hier: een zwaluw maakt nog geen zomer, maar vele zwaluwen betekent dat het mogelijk zomer is. En als zomer in dit geval kindermisbruik betekent dan is nader onderzoek niet overbodig.
Tenzij elke zwaluw op zichzelf dus een dode mus blijkt. Dan maken al die dode mussen samen ook geen zomer.

Wel een stinkende hoop rotzooi.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:21:45 #265
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_167207979
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 december 2016 10:20 schreef Ludachrist het volgende:
Tenzij elke zwaluw op zichzelf dus een dode mus blijkt. Dan maken al die dode mussen samen ook geen zomer.

Wel een stinkende hoop rotzooi.
Mooie metafoor! 10 punten.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  vrijdag 9 december 2016 @ 12:44:48 #266
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167210533
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 10:03 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Daar zijn gewoon mensen voor veroordeeld.

https://www.google.nl/amp(...)ed-child-pornography

Niet meteen elke hype achterna rennen scheelt al.
Elke hype? Het gaat over kindermisbruik en jij gaat het over hypes hebben? Doe maar niet s.v.p. Bedankt voor je link :X

quote:
One case involved a national security official who possessed 8,400 pictures and 200 films and was sentenced to five years in prison.

Many others have also been sentenced and more people are still under investigation.

Another individual alleged to have been involved was working at the national reconnaissance office in Virginia, which operates the military's spy satellites. He was not charged but sent to a lower level job in a field office in New Mexico.

Some of the cases came to light as a result of an investigation by the immigration and customs agency, whose Operation Flicker in 2006 identified 5,000 people who had paid for access to overseas pornography websites.

Among the 5,000 were a contractor at a weapons-testing base in California and another at a naval air warfare centre in the same state.

Illustrating the problems of bringing cases to court, a manager at an advanced secret weapons centre was found to have images on his computer that appeared pornographic – but it could not be established that the children had been abused.

A worker at a separate establishment also had pornographic images but the ages of those involved could not be determined and so it could not be established they were children.
2019: The Great Awakening
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:33:18 #267
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167211548
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 12:44 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Elke hype? Het gaat over kindermisbruik en jij gaat het over hypes hebben? Doe maar niet s.v.p. Bedankt voor je link :X

[..]

:')

Niet zo flauw he. Met hype bedoel ik alle ongerelateerde shit aandragen zoals dat artikel over het Pentagon.
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:55:35 #268
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167212041
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:33 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

:')

Niet zo flauw he. Met hype bedoel ik alle ongerelateerde shit aandragen zoals dat artikel over het Pentagon.
Weinig flauws aan bedoeld van mij... Ik heb er wel meer linkjes voor je maak je geen zorgen.Als je zelf op onderzoek zou gaan dan zou jij ook meer verbanden gaan zien.
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 09:12:53 #269
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167228339
Onder andere NYT en Washington Post hebben nieuws-artikelen over het onlangs opgerolde kp-netwerk in Noorwegen verwijderd. Zeker niks met PG te maken?
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 10:21:52 #270
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167229012
Een oud artikel over pedo-acceptatie staat er nog wel op de NYT. Lees het maar eens en ga voor jezelf na of er niks aan de hand is.

Pedophilia: A Disorder, Not a Crime
(NYT 10-2014)
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 11:59:11 #271
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167230455
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:04:09 #272
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167230548
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 09:12 schreef MangoTree het volgende:
Onder andere NYT en Washington Post hebben nieuws-artikelen over het onlangs opgerolde kp-netwerk in Noorwegen verwijderd. Zeker niks met PG te maken?
Wat zou de link met PG moeten zijn dan?
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:06:29 #273
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167230602
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:04 schreef ChrisCarter het volgende:

Wat zou de link met PG moeten zijn dan?
Blijkbaar is elke kinderpornozaak nu direct te linken aan het pizzagate-fantasietje.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:09:40 #274
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167230667
quote:
17s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:06 schreef Copycat het volgende:

[..]

Blijkbaar is elke kinderpornozaak nu direct te linken aan het pizzagate-fantasietje.
Als je het nu nog een fantasietje noemt dan ben je wel heel erg van de werkelijkheid af.
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:10:59 #275
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167230699
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:04 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Wat zou de link met PG moeten zijn dan?
Omdat je nu voorgeschoteld krijgt dat de Russen KP verspreiden. Zoek het artikel maar eens op op de NYT en kijk maar wat er bovenaan je resultaat komt.
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:10:59 #276
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167230700
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:09 schreef MangoTree het volgende:

Als je het nu nog een fantasietje noemt dan ben je wel heel erg van de werkelijkheid af.
Nee, jij probeert alles aan een imaginaire gate te linken. Kinderprono in Noorwegen? Dat moet wel Pizzagate zijn!!11!!! Zonder ook maar enig verband. Behalve in je hoofd.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:12:10 #277
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167230730
quote:
17s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:10 schreef Copycat het volgende:

[..]

Nee, jij probeert alles aan een imaginaire gate te linken. Kinderprono in Noorwegen? Dat moet wel Pizzagate zijn!!11!!! Zonder ook maar enig verband. Behalve in je hoofd.
Zonder enig verband? Ik tip maar één zaak aan, Noorwegen. Hoe zit het met alle andere fantasietjes hierboven gepost?
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:19:54 #278
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167230967
quote:
17s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:10 schreef Copycat het volgende:

[..]

Nee, jij probeert alles aan een imaginaire gate te linken. Kinderprono in Noorwegen? Dat moet wel Pizzagate zijn!!11!!! Zonder ook maar enig verband. Behalve in je hoofd.
Het verband is misbruik van onschuldige kinderen, ik zou mij ziek in mijn hoofd voelen als ik dat zou negeren. Maar volgens jou mag ik dit probleem niet aan de kaak stellen en verder vragen..?
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:24:36 #279
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167231086

Lachen met die man maar niet echt, zie um daar zitten, weer een mooi staaltje waarin Pg aangehaald wordt om 'these conspiracy theorists' weg te zetten als mafketels.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:27:48 #280
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167231154
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:19 schreef MangoTree het volgende:

Het verband is misbruik van onschuldige kinderen, ik zou mij ziek in mijn hoofd voelen als ik dat zou negeren. Maar volgens jou mag ik dit probleem niet aan de kaak stellen en verder vragen..?
Juist. Alle kindermisbruik wordt nu gelinkt aan een hijgerig gerucht dat inmiddels tot mondiale proporties is uitgegroeid. Maar het blijf hijgerige niks.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:36:16 #281
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167231337
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:24 schreef controlaltdelete het volgende:

Lachen met die man maar niet echt, zie um daar zitten, weer een mooi staaltje waarin Pg aangehaald wordt om 'these conspiracy theorists' weg te zetten als mafketels.
Nou ja ik snap dat wel. Het is tot nu toe gewoon een grote hoax waar wel heel veel internetdetectives weer blind achteraan hollen. Er is alleen maar met grote fantasie iets van een complot in te zien maar heel speurend-internet weet het al en vindt het al een gelopen race waar enkel nog de straffen hoeven worden uitgesproken.

Doodeng, dus ontnuchteren met grappen. Terecht.
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:36:44 #282
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167231343
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:19 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Het verband is misbruik van onschuldige kinderen, ik zou mij ziek in mijn hoofd voelen als ik dat zou negeren. Maar volgens jou mag ik dit probleem niet aan de kaak stellen en verder vragen..?
Maar de oom die zich aan zijn nichtje vergrijpt is ook onderdeel van pizzagate nu? Dat is feitelijk wat je zegt :')
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:53:14 #283
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167231744
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:36 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Nou ja ik snap dat wel. Het is tot nu toe gewoon een grote hoax waar wel heel veel internetdetectives weer blind achteraan hollen. Er is alleen maar met grote fantasie iets van een complot in te zien maar heel speurend-internet weet het al en vindt het al een gelopen race waar enkel nog de straffen hoeven worden uitgesproken.

Doodeng, dus ontnuchteren met grappen. Terecht.
Verwacht ook niets anders van jou dan deze lijn-der-verwachting-reactie. Jij bent zo'n kritisch ingesteld mens die niets achter Pg zoekt maar het gros van de dikke 25.000 comments op deze video denken daar anders over en kotsen hem uit. Verder totaal niet grappig die vent met zijn gescript toneelstukje.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_167231771
Youtube comments, de graadmeter der waarheden.
Conscience do cost.
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:56:57 #285
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167231808
quote:
17s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:27 schreef Copycat het volgende:

[..]

Juist. Alle kindermisbruik wordt nu gelinkt aan een hijgerig gerucht dat inmiddels tot mondiale proporties is uitgegroeid. Maar het blijf hijgerige niks.
Kom eens met een reactie op mijn stelling dat er nu minimaal 3 grote nieuwsorganisaties het nieuwsartikel over Noorwegen weghalen. Of is dat niet gebeurd?
2019: The Great Awakening
  zaterdag 10 december 2016 @ 12:57:25 #286
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167231815
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:53 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Verwacht ook niets anders van jou dan deze lijn-der-verwachting-reactie. Jij bent zo'n kritisch ingesteld mens die niets achter Pg zoekt maar het gros van de dikke 25.000 comments op deze video denken daar anders over en kotsen hem uit. Verder totaal niet grappig die vent met zijn gescript toneelstukje.
Wat een onzinnige aannames CAD. Mijn god. Hemeltergend.

Als je echt kritisch bent dan ga je op zoek naar waarheden ipv youtube-comments. Just saying ;)
  zaterdag 10 december 2016 @ 13:01:19 #287
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167231901
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Kom eens met een reactie op mijn stelling dat er nu minimaal 3 grote nieuwsorganisaties het nieuwsartikel over Noorwegen weghalen. Of is dat niet gebeurd?
Open daar lekker een eigen topic voor zou ik zeggen. Tot je aantoont wat het met PG te maken heeft is het niet relevant.
  zaterdag 10 december 2016 @ 13:04:58 #288
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167231961
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 12:57 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Wat een onzinnige aannames CAD. Mijn god. Hemeltergend.

Als je echt kritisch bent dan ga je op zoek naar waarheden ipv youtube-comments. Just saying ;)
Uit de comments kun je lezen wat anderen ervan denken, best belangrijk en info halen. Kun je dat afbranden als debunkje, je moet toch wat joh :z
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 10 december 2016 @ 13:07:58 #289
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167232011
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 13:04 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Uit de comments kun je lezen wat anderen ervan denken, best belangrijk en info halen. Kun je dat afbranden als debunkje, je moet toch wat joh :z
Oh het wordt weer persoonlijk in plaats van op inhoud. Daar ga ik niet aan meedoen. Succes met anderen uitlokken. :) Wacht ik op inhoud van deze hoax die hopelijk ooit nog bovendriijft?
  zaterdag 10 december 2016 @ 13:08:27 #290
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167232018
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 13:07 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Oh het wordt weer persoonlijk in plaats van op inhoud. Daar ga ik niet aan meedoen. Succes met anderen uitlokken. :) Wacht ik op inhoud van deze hoax die hopelijk ooit nog bovendriijft?
:?
2019: The Great Awakening
pi_167232107
Wel een paar goede vragen:

quote:
Why does James Alefantis call infants 'retarded whores'?
Why do his social media friends support this view?
Why is his social media avatar a statue of the 13 year old lover of a roman emperor?
Why are three of the logos associated with the business complex mentioned in an FBI file as pedophile symbols?
Why does Alefantis compulsively upload pictures of sexualized infants?
Why are major media outlets reporting about a small pizza place?
Why is this pizza place advertising kid friendliness, hosting events with people making jokes about pedophilia and transvestites rambling on stage about strangling infants during birth with cables?
Why are these bands using the same pedophile imagery from the FBI memo?
Why were the traffic cameras turned the other way during the time the supposed gunman walked into Comet Ping Pong?
Why does Colbert tell his audience that the basement is suspected to be under comet ping pong when we already have footage showing it to be at besta pizza?
Why is this distortion his only argument for dismissal?
Why doesn't he mention that all the properties are owned by the same people?
Why is there another ping pong establishment in Berlin featuring infants and children on their menu under offers?
Why did John Podesta spend time there?
Why has the owner of the Berlin Ping Pong bar an internet security business without online presence with a business parter working in import/export?
What are they importing from Thailand?
Why is the only information on the product they're selling; 'something you might be looking for'? Why are all news outlets simultaniously reporting that this is false even debunked, without a single one conducting an actual investigation or even providing evidence for this being the case? Why are google, facebook, reddit, and youtube so concerned with deleting those videos while ignoring pedophile or terrorist content?
Why was a pizza place owner listed as the 49th most powerful man in washington?
Why has Tony Podesta naked photographs of neighbourhood kids in his bedroom?
Why is Tony Podesta 'excited and wired' because 'children are seated next to him' on the plane? Why is a foster mother anouncing to John Podesta that her little children (3 under 10) will surely be entertaining him by using his whirlpool?
Why is Stephen Colbert trying to derail a public outcry for an investigation?
What is Stephen Colbert's problem with the police investigating this place?
Why didn't he mention that his sister has received funds from the accused? (John Podesta)
Why did Andrew Breitbart tweet in 2011 that Podesta covers up a child sex slave ring? (discovered during investigation not before)
Why did he have an heart attack shortly after?
Why did his coroner die 2 days later of arsenic poisoning?
Why do the parents of anti child trafficking activist Monica Peterson, who led an investigation into Clinton Foundation involvement, suspect foul play in the death of their daughter?
Why did Colbert sound so nervous?
Why are media institutions, instead of proving the claims false, calling for global censorship of journalism?
Why did the goverments of Australia and Norway reduce their contributions to the Clinton foundation to zero, in the same week they busted large elite pedophile rings?
Why did 10 or so large pedophile rings get busted in the last 3 weeks?
Why is Colbert jumping on a sinking ship? just curious.
  zaterdag 10 december 2016 @ 13:25:29 #292
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167232271
Goedd vragen? Suggestieve rotzooi eerder. Nu hoort Colbert ook al bij pizzagate? In Berlijn staan kinderen op het menu? ( :') ) ?

Ik vind het suggestieve vragen enkel bedoeld om het eigen gelijk al in de vraag te zetten.
pi_167232334
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 13:25 schreef ChrisCarter het volgende:
Goedd vragen? Suggestieve rotzooi eerder. Nu hoort Colbert ook al bij pizzagate? In Berlijn staan kinderen op het menu? ( :') ) ?

Ik vind het suggestieve vragen enkel bedoeld om het eigen gelijk al in de vraag te zetten.
Waar staat dat hij er bij hoort? Hij downplayed de boel en geeft valse info aan zijn publiek.
En kinderen op het menu? Ik weet niet wat er achter die vraag steekt, maar het zal vast niet letterlijk bedoeld zijn.
  zaterdag 10 december 2016 @ 14:03:06 #294
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167232806
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 13:25 schreef ChrisCarter het volgende:
Goedd vragen? Suggestieve rotzooi eerder. Nu hoort Colbert ook al bij pizzagate? In Berlijn staan kinderen op het menu? ( :') ) ?

Ik vind het suggestieve vragen enkel bedoeld om het eigen gelijk al in de vraag te zetten.
Je post is een beetje onleesbaar.

Colbert heeft zich ook al ingelaten met PG ja.

Edit: en hier is het nog steeds BNW...
2019: The Great Awakening
pi_167235389
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 14:03 schreef erodome het volgende:

[..]

Maar waar zie je dan die seksueel getinte opmerkingen? Want als je die connectie tussen pizza e.d. en pedo weghaalt zijn er eigenlijk geen seksueel getinte opmerkingen bij de kinderfoto's.
Hier een overzichtplaatje met foto's.

Het is ten eerste de combinatie van thema's: foto's van kinderen/babies - seks (long dong pizza shop, de foto met hardcore porno kunst) - geld - sinistere zaken (drugs, killroom)
Bij die foto's maakt JimmyComet zelf, maar ook anderen, opmerkingen die multi-interpretabel zijn Deze foto die niet in de collage staat, bijvoorbeeld. "daddy likes it in the butt" Ook een aantal opmerkingen over dat de kinderen er cute uitzien. "chickenlover" is moeilijk multiinterpretabel.. er is geen kip op het plaatje, er is wel een jong kind. En chickenlover betekent liefhebben van jonge jongetjes.

En zijn Instagram profielplaatje dat verwijst naar Antinous = het mooiste jongetje dat in zijn vroege tienerjaren de favoriet van Hadrianus werd, maar ook jong is gestorven. En dan heb je hier en daar pizza referenties die soms gepaard gaan met kinderen. Dat is niet per se verdacht. Wel schijnt de barman pizza en sex samen heel interessant te vinden: die heeft verschillende plaatjes als deze op zijn instagram.

Dit overigens in antwoord op wat ik dan vreemd vind aan de Instagram. Daar komen nog andere zaken bij die tezamen mij een vreemde smaak over deze tent geven (de kunst, de comedy, de feestjes, de connecties van mensen die zich juridisch met kindermisbruik bezig houden) en uiteindelijk vragen om nader onderzoek.

En misschien is het wel niets, maar geen enkele krant of website slaat er in een redelijk artikel te schrijven over bijvoorbeeld wat men nu precies verdacht vindt.
  zaterdag 10 december 2016 @ 16:30:57 #296
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_167235518
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 16:24 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Hier een overzichtplaatje met foto's.

Het is ten eerste de combinatie van thema's: foto's van kinderen/babies - seks (long dong pizza shop, de foto met hardcore porno kunst) - geld - sinistere zaken (drugs, killroom)
Bij die foto's maakt JimmyComet zelf, maar ook anderen, opmerkingen die multi-interpretabel zijn Deze foto die niet in de collage staat, bijvoorbeeld. "daddy likes it in the butt" Ook een aantal opmerkingen over dat de kinderen er cute uitzien. "chickenlover" is moeilijk multiinterpretabel.. er is geen kip op het plaatje, er is wel een jong kind. En chickenlover betekent liefhebben van jonge jongetjes.
Of ze houden (hou je vast!) allebei van pizza met kip. Of kip gewoon!

Maar nee, het moet natuurlijk een seksuele toespeling zijn. Al die andere foto's waar zogenaamd seksuele toespelingen bij zouden staan moet je nog posten? Want ik zie echt niks raars in dit overzicht. Hele normale foto's (met kinderen) en normale tekst.

Echt, een beter voorbeeld van "dingen zien die er niet zijn" is er zowat niet. Hoe kunnen mensen dit nou serieus geloven... :N

quote:
En zijn Instagram profielplaatje dat verwijst naar Antinous = het mooiste jongetje dat in zijn vroege tienerjaren de favoriet van Hadrianus werd, maar ook jong is gestorven. En dan heb je hier en daar pizza referenties die soms gepaard gaan met kinderen. Dat is niet per se verdacht. Wel schijnt de barman pizza en sex samen heel interessant te vinden: die heeft verschillende plaatjes als deze op zijn instagram.

Dit overigens in antwoord op wat ik dan vreemd vind aan de Instagram. Daar komen nog andere zaken bij die tezamen mij een vreemde smaak over deze tent geven (de kunst, de comedy, de feestjes, de connecties van mensen die zich juridisch met kindermisbruik bezig houden) en uiteindelijk vragen om nader onderzoek.

En misschien is het wel niets, maar geen enkele krant of website slaat er in een redelijk artikel te schrijven over bijvoorbeeld wat men nu precies verdacht vindt.
Ben ik als BDSM'er ook verdacht omdat ik niet van "gewone" dingen hou dan? :')

Nogmaals, waarom zou een krant tijd besteden aan een lulverhaal. Het is helemaal geen groot nieuws, alleen in een kleine niche van het internet. En de oorsprong hiervan (4chan) is zelf doordrenkt van smerige kinderporno-zaken.
pi_167235602
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 16:24 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Hier een overzichtplaatje met foto's.

Het is ten eerste de combinatie van thema's: foto's van kinderen/babies - seks (long dong pizza shop, de foto met hardcore porno kunst) - geld - sinistere zaken (drugs, killroom)
Bij die foto's maakt JimmyComet zelf, maar ook anderen, opmerkingen die multi-interpretabel zijn Deze foto die niet in de collage staat, bijvoorbeeld. "daddy likes it in the butt" Ook een aantal opmerkingen over dat de kinderen er cute uitzien. "chickenlover" is moeilijk multiinterpretabel.. er is geen kip op het plaatje, er is wel een jong kind. En chickenlover betekent liefhebben van jonge jongetjes.

En zijn Instagram profielplaatje dat verwijst naar Antinous = het mooiste jongetje dat in zijn vroege tienerjaren de favoriet van Hadrianus werd, maar ook jong is gestorven. En dan heb je hier en daar pizza referenties die soms gepaard gaan met kinderen. Dat is niet per se verdacht. Wel schijnt de barman pizza en sex samen heel interessant te vinden: die heeft verschillende plaatjes als deze op zijn instagram.

Dit overigens in antwoord op wat ik dan vreemd vind aan de Instagram. Daar komen nog andere zaken bij die tezamen mij een vreemde smaak over deze tent geven (de kunst, de comedy, de feestjes, de connecties van mensen die zich juridisch met kindermisbruik bezig houden) en uiteindelijk vragen om nader onderzoek.

En misschien is het wel niets, maar geen enkele krant of website slaat er in een redelijk artikel te schrijven over bijvoorbeeld wat men nu precies verdacht vindt.
Kortom, geen enkele seksueel getinte opmerking over kinderen, alleen maar als je die connectie pizza/chicken=seksueel maakt. Mijn vraag was dan ook, welke seksueel getinte opmerkingen naar kinderen. Je laat er geen 1 zien.

Zeggen dat kinderen er schattig (cute) uitzien is veel maar niet seksueel. Dat is echt een heel erg normaal ding om te zeggen over kinderen en puppy's en andere schattige zaken.
De rest gaat allemaal over volwassen zaken waar wat erotiek bij komt kijken, daar is geen kind mee gemoeid.

Hier ook weer de vraag, zou jij een mooi meisje van 19, die op kinderen past en die op haar instagram sexy foto's van zichzelf en anderen heeft staan naast wat absoluut niet seksuele foto's van kinderen verdacht vinden?
Sterker nog, ik kan bergen met foto's vinden van vrouwen in sexy kleding en pose's in combinatie met kinderen (op dezelfde foto dus). Maar niemand die dan gelijk pedo denkt, ongepast, dat wel soms, maar pedo, nee.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167236082
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 16:24 schreef Poolbal het volgende:

[..]

Hier een overzichtplaatje met foto's.

Het is ten eerste de combinatie van thema's: foto's van kinderen/babies - seks (long dong pizza shop, de foto met hardcore porno kunst) - geld - sinistere zaken (drugs, killroom)
Bij die foto's maakt JimmyComet zelf, maar ook anderen, opmerkingen die multi-interpretabel zijn Deze foto die niet in de collage staat, bijvoorbeeld. "daddy likes it in the butt" Ook een aantal opmerkingen over dat de kinderen er cute uitzien. "chickenlover" is moeilijk multiinterpretabel.. er is geen kip op het plaatje, er is wel een jong kind. En chickenlover betekent liefhebben van jonge jongetjes.

En zijn Instagram profielplaatje dat verwijst naar Antinous = het mooiste jongetje dat in zijn vroege tienerjaren de favoriet van Hadrianus werd, maar ook jong is gestorven. En dan heb je hier en daar pizza referenties die soms gepaard gaan met kinderen. Dat is niet per se verdacht. Wel schijnt de barman pizza en sex samen heel interessant te vinden: die heeft verschillende plaatjes als deze op zijn instagram.

Dit overigens in antwoord op wat ik dan vreemd vind aan de Instagram. Daar komen nog andere zaken bij die tezamen mij een vreemde smaak over deze tent geven (de kunst, de comedy, de feestjes, de connecties van mensen die zich juridisch met kindermisbruik bezig houden) en uiteindelijk vragen om nader onderzoek.

En misschien is het wel niets, maar geen enkele krant of website slaat er in een redelijk artikel te schrijven over bijvoorbeeld wat men nu precies verdacht vindt.
Ik vind het reden genoeg om onderzoek te doen naar die figuren.

Overigens hebben ze dit jaar wel een andere eigenaar van een pizzatent opgepakt. Hij zou een child trafficing ring vanuit zijn pizzatent runnen en zich schuldig maken aan misbruik van kinderen waaronder 6 studentes en een 9 jarige jongen die bij hem in de leegstaande kerk woonden. Hij gaf ze huisvesting en ze mochten in ruil in zijn Pizzazaak werken.

Maar de uiteindelijke aanklacht:

quote:
The alleged crime? Endangering the welfare of a child — apparently thanks to a .45-caliber Ruger handgun and .22-caliber rifle investigators found in his bedroom.
Dit had echter allemaal grote implicaties voor Copp.

Hier het hele verhaal te lezen: The Curios Case of Dojo Pizza
pi_167236099
Daddy likes it in the butt met een baby met zn benen wijd.

Chickenlover = liefhebber van sex met jonge kinderen bij een foto van een man met een jong kind.

Dat zijn redelijk directe referenties naar seks, lijkt me? Met een jong kind erbij.

En nee, zulke opmerkingen zijn niet direct verdacht. Maar dan zie je de rest van de fotos en dan gaat het wel erg veel over sex en sinistere dingen + profielfoto van een jongen die als jonge jongen door keizer hadrianus werd gebatst.

En nogmaals, waar jullie steeds overheen babbelen, is dat niet een losse foto en een gekke opmerking is, maar het totaalplaatje van feesten die daar gegeven met nogal seksuele toon (maar for all ages) + standup comedy over sex met jonge jongetjes + connecties die zich bezig houden met kindermisbruik (ofwel als juridisch medewerker ofwel ooit verdacht) + symboliek die tezamen ervoor zorgen dat ik een vreemde smaak heb bij deze tent.

Ik herhaal nu nog een keer een belangrijk woord:

Tezamen.
(dat betekent zoiets als 'bij elkaar', of 'opgeteld')

En al die dingen tezamen gaven voor mij wel aanleiding om zo'n tent eens beter te laten bekijken. De extreme weerwil om dit soort zaken eens te kijken wat er nu precies speelt verklaart wellicht hoe pedofilie zaken vaak decennia lang aan de gang zijn. De tegenstanders willen pas dat er gekeken wordt als de slachtoffers 40 jaar oud zijn en de omvang zo groot is dat het niet te houden is. "Dominees en kindermisbruik? Absurd!", "Kinderentertainer en kindermisbruik? jullie beschadigen zijn imago!", "Voetballertjes die over 100 clubs verspreid misbruikt worden? Ah, das omvangrijkde illuminatie!"

Misschien moeten we inderdaad pas gaan kijken tot er kinderporno en ontvoerde kinderen worden gevonden. Tot die tijd zullen we als er verdachte zaken zijn er op geen enkele manier onderzoek naar doen om te kijken of het nu wel of niet klopt.

Ik sta trouwens ook nog steeds open voor één artikel, ééntje, waar men hun best doet om duidelijk te verwoorden waar deze tent van verdacht wordt en waarom het allemaal onschuldig is. Want nog steeds blijft het ook uiterst vreemd dat ook al is dit wellicht volkomen onschuldig, er geen één artikel is geweest dat gewoon beschrijft wat men verdacht vind.
pi_167236214
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 16:59 schreef Poolbal het volgende:
Daddy likes it in the butt met een baby met zn benen wijd.

Chickenlover = liefhebber van sex met jonge kinderen bij een foto van een man met een jong kind.

Dat zijn redelijk directe referenties naar seks, lijkt me? Met een jong kind erbij.

En nee, zulke opmerkingen zijn niet direct verdacht. Maar dan zie je de rest van de fotos en dan gaat het wel erg veel over sex en sinistere dingen + profielfoto van een jongen die als jonge jongen door keizer hadrianus werd gebatst.

En nogmaals, waar jullie steeds overheen babbelen, is dat niet een losse foto en een gekke opmerking is, maar het totaalplaatje van feesten die daar gegeven met nogal seksuele toon (maar for all ages) + standup comedy over sex met jonge jongetjes + connecties die zich bezig houden met kindermisbruik (ofwel als juridisch medewerker ofwel ooit verdacht) + symboliek die tezamen ervoor zorgen dat ik een vreemde smaak heb bij deze tent.

Ik herhaal nu nog een keer een belangrijk woord:

Tezamen.
(dat betekent zoiets als 'bij elkaar', of 'opgeteld')

En al die dingen tezamen gaven voor mij wel aanleiding om zo'n tent eens beter te laten bekijken. De extreme weerwil om dit soort zaken eens te kijken wat er nu precies speelt verklaart wellicht hoe pedofilie zaken vaak decennia lang aan de gang zijn. De tegenstanders willen pas dat er gekeken wordt als de slachtoffers 40 jaar oud zijn en de omvang zo groot is dat het niet te houden is. "Dominees en kindermisbruik? Absurd!", "Kinderentertainer en kindermisbruik? jullie beschadigen zijn imago!", "Voetballertjes die over 100 clubs verspreid misbruikt worden? Ah, das omvangrijkde illuminatie!"

Misschien moeten we inderdaad pas gaan kijken tot er kinderporno en ontvoerde kinderen worden gevonden. Tot die tijd zullen we als er verdachte zaken zijn er op geen enkele manier onderzoek naar doen om te kijken of het nu wel of niet klopt.

Ik sta trouwens ook nog steeds open voor één artikel, ééntje, waar men hun best doet om duidelijk te verwoorden waar deze tent van verdacht wordt en waarom het allemaal onschuldig is. Want nog steeds blijft het ook uiterst vreemd dat ook al is dit wellicht volkomen onschuldig, er geen één artikel is geweest dat gewoon beschrijft wat men verdacht vind.
TezAmen!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-12-2016 17:06:47 ]
pi_167236642
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 16:30 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Of ze houden (hou je vast!) allebei van pizza met kip. Of kip gewoon!

Maar nee, het moet natuurlijk een seksuele toespeling zijn. Al die andere foto's waar zogenaamd seksuele toespelingen bij zouden staan moet je nog posten? Want ik zie echt niks raars in dit overzicht. Hele normale foto's (met kinderen) en normale tekst.

Echt, een beter voorbeeld van "dingen zien die er niet zijn" is er zowat niet. Hoe kunnen mensen dit nou serieus geloven... :N

[..]

Ben ik als BDSM'er ook verdacht omdat ik niet van "gewone" dingen hou dan? :')

Nogmaals, waarom zou een krant tijd besteden aan een lulverhaal. Het is helemaal geen groot nieuws, alleen in een kleine niche van het internet. En de oorsprong hiervan (4chan) is zelf doordrenkt van smerige kinderporno-zaken.
Dat jij dit soort dingen maar gewoon lijkt te vinden betekent niet dat een ander dat ook vindt. Het is geen groot nieuws omdat de MSM de boel via allerlei flutartikeltjes heeft gedownplayed en belachelijk gemaakt. That's why.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')