abonnementen ibood.com bol.com
pi_167140585
registreer om deze reclame te verbergen
8b22eaa50c697c834c8b4bf574ca7ed9.jpg

tourpromo-default11.jpg

guns-n-roses-photo-katarina-benzova.jpg
Ik kopieer even een samenvatting van een weekje geleden:

quote:
Het is een van de meest besproken reünies in de muziekwereld: Guns N’ Roses. De band viel in 1996 na het vertrek van Slash uit elkaar. Sinds dat moment zijn er eigenlijk continu geruchten over een reünie van de ‘originele’ bezetting.

We kunnen een heel artikel wijden aan wat de ‘originele’ bezetting is. Drummer Steve Adler werd immers vervangen door Matt Sorum, en gitarist Izzy Stradlin werd ingeruild voor Gilby Clarke. Ook is Guns N’ Roses als band nooit opgehouden met bestaan. Axl Rose is als enige originele lid doorgegaan, en heeft – na meer dan 10 jaar vertraging – het album ‘Chinese Democracy’ uitgebracht in 2008. Tevens toerde Guns N’ Roses zo af en toe nog, onder andere om bovenstaand album te promoten. In deze hoedanigheid waren ze te zien op Graspop Metal Meeting in 2006 en 2012.

De feiten
We spoelen even door naar 2015. Het internet ontplofte eind augustus toen berichten over Slash en Axl Rose opdoken. Ze zouden weer praten. Er werd zelfs over ‘vriendschap’ gesproken. Slash bevestigde de berichtgeving en gaf aan dat de verzoening jaren eerder had moeten gebeuren. Na twee decennia geruzie bleken de meest vooraanstaande leden van Guns N’ Roses weer zonder problemen in elkaars gezelschap te kunnen verblijven.

Rond dezelfde tijd werd duidelijk dat gitaristen DJ Ashba en Ron ‘Bumblefoot’ Thal de band hadden verlaten, en gaf overgebleven gitarist Richard Fortus aan dat 2016 ‘een groot jaar ging worden voor Guns N’ Roses’.

De geruchten
Speculatie over een reünie nam meteen een vogelvlucht, en links en rechts doken ‘insiders’ op die toch echt zeker wisten dat de band op het beruchte Download festival zou staan in Groot-Brittannië. Ook zouden ze het Soundwave festival in Australië headlinen.

Dat laatste festival is inmiddels failliet verklaard, en het eerste festival heeft met Rammstein, Black Sabbath en Iron Maiden al drie headliners van formaat. Kunnen de geruchten dan weer terug de kast in? Wij denken van niet. Sinds Kerst lijkt het in een stroomversnelling te geraken. Zo was er de kerstkaart naar leden van de fanclub, waar ineens voormalig bassist Duff McKagan op te zien is. Toeval?

In Amerikaanse bioscopen is sinds dit weekend de volgende teaser voorafgaand aan 'Star Wars: The Force Awakens' te zien.


We horen duidelijk Welcome to the Jungle en zien zwart/wit beelden van een uitzinnig publiek. Laat datzelfde publiek nu sinds dit weekend te zien zijn op de – officiële! – social media accounts van de band.

Ook dook er nieuwe merchandising op. Met een oud sausje. Het oude logo werd ineens weer van stal gehaald. Dit logo is jarenlang niet gebruikt aangezien dit door Slash is ontworpen. Ook dit lijkt erop te wijzen dat de oude strijdbijl is begraven.

Over dit logo gesproken, sinds afgelopen weekeinde staat de officiële Guns N’ Roses website ‘op zwart’ en is er alleen – hoe kan het ook anders – het oude logo te zien. Wil je een abonnement op de fanclub nemen? Ook dit kan niet meer en je wordt gemaand tot ‘early 2016’ te wachten.

De toekomst
Wat betekent dit voor ons? In de industrie lijkt men zeker te weten dat de reünie er gaat komen. Nikki Sixx (bassist Motley Crue) riep niet voor niets in november al everybody knows. De verwachting is dat het bekende Amerikaanse festival Coachella op of rond 5 januari met zijn affiche gaat komen, en Guns N’ Roses bovenaan zullen staan.

In welke bezetting is niet geheel duidelijk, maar een Guns N’ Roses reünie zal altijd Slash en Axl Rose moeten bevatten, en de deelname van Duff McKagan op basgitaar lijkt ook aanstaande. Wie er verder een gitaar op zal pakken en achter de drums plaats gaat nemen is op dit moment nog niet duidelijk. Drummer Frank Ferrer maakt officieel nog deel uit van de band, en vanuit de succes-bezetting van de jaren negentig kan immers worden gekozen uit Matt Sorum of Steve Adler. Ditzelfde geldt voor gitaristen Richard Fortus, Izzy Stradlin en Gilby Clarke.

Europa
Ook een oversteek naar Europa is allerminst zeker. Er wordt voor 2016 gesproken over één (Coachella) of enkele grote festivals. Pas in 2017 zou er een wereldtournee volgen, en her en der durft men zelfs te speculeren over nieuwe muziek. Mocht het in 2016 toch tot een Europees avontuur komen zien we direct al een aantal onmogelijkheden: Download UK, Rock am Ring, Rock im Park en Graspop Metal Meeting zijn immers al voorzien qua headliners.

Onder andere Hellfest, Download France, Rockavaria, Rock im Revier, Pinkpop en Rock Werchter missen ieder nog één of meerdere headliners. Vooral Rockavaria (München, Duitsland, 27 – 29 mei) wordt regelmatig genoemd, en ook Hellfest (Clisson, Frankrijk, 17-19 juni) is een voor de hand liggende mogelijkheid.

Voor nu rest nog één ding: geduld. Alle ogen zijn momenteel gericht op Indio, California. Daar zal van 15 – 17 en van 22 – 24 april het ‘Coachella Valley Music and Arts Festival’ plaatsvinden. En dat ze wereldberoemde acts kunnen binnenhalen bleek in het verleden wel: dit jaar speelde AC/DC er zijn enige festivalshow. Ook is het lijstje van reünies imposant, met onder andere: Rage Against the Machine, Pixies, Jane’s Addiction en OutKast. Zet bij 5 januari 2016 dus een kruisje in je agenda.
http://newsmonkey.be/article/62191

Sindsdien zijn er aantal 'updates':

- Axl Rose zit dinsdag bij Jimmy Kimmel Live (Late Night Talkshow)
- Matt Sorum (!) zit dinsdag bij Late Night with Seth Myers
- Kortom; Matt Sorum lijkt ook deel te nemen
- Coachella komt waarschijnlijk dus morgen met zijn poster
- Bild bericht over een show op het circuit van Hockenheim in juli:
http://www.bild.de/unterh(...)g-43979138.bild.html
- Amerikaanse pers heeft het juist over een 25-delige stadiontour in de VS ná Coachella
- Ze krijgen naar verluidt 3 miljoen voor een show, Coachella zou rond de 8 betalen (2 shows en eerste die ze doen na de reünie).

BAM
GUNS N’ ROSES OP 12 JULI 2017 MET DE NOT IN THIS LIFETIME TOUR NAAR HET GOFFERTPARK IN NIJMEGEN
BAND VOEGT IN 2017 MEER DAN 30 GROTE STADIONSHOWS IN EUROPA EN DE VERENIGDE STATEN TOE AAN HUN GROOTSE NOT IN THIS LIFETIME TOUR.

Op woensdag 12 juli komt de legendarische rockband Guns N’ Roses naar het Goffertpark in Nijmegen met hun NOT IN THIS LIFETIME TOUR. De tour verkocht in 2016 al meer dan 2 miljoen tickets en bewijst dat de band en rockmuziek sterker dan ooit is. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 9 december om 10:00 uur.

De comeback van Guns N' Roses en hun succesvolle Not In This Lifetime Tour neemt geen gas terug. De legendarische band kondigt voor 2017 zelfs meer dan 30 stadionshows aan in Europa en de Verenigde Staten. Met ingang van 27 mei 2017 in Dublin Slane Castle, neemt de door Live Nation geproduceerde tour nog 18 steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa over, waaronder shows in onder andere Londen, Parijs, Madrid, Wenen, Kopenhagen en Amsterdam. Na deze Europese run van de tour zal de befaamde band weer terugkeren naar de Verenigde Staten voor nog meer stadiondata aldaar. Na de eerste show op 27 juli in de Dome At America’s Center in St. Louis reist de band naar 15 steden in de VS en Canada, waaronder Denver, Vancouver, Edmonton, Montreal en Miami. Tickets voor Canada en Europa gaan op vrijdag 9 december in de verkoop, en de tickets voor de Verenigde Staten op zaterdag 10 december.

De Not In This Lifetime Tour heeft al meer dan 2 miljoen tickets verkocht in heel 2016. Dat maakt het de meest succesvolle rock tour van het jaar en het bewijst onbetwist dat de attitude, geest en invloed van zowel Guns N’ Roses als Rock als genre nog steeds even sterk als altijd is.
De historische Not In This Lifetime Tour, die 21 steden (25 shows) in minder dan 2 maanden bezocht, deed eerst de Verenigde Staten aan voor ze naar Zuid Amerika trok, alwaar de band 15 uitverkochte shows speelde, waarvan 13 stadioshows.

Onderdeel van de Not In This Lifetime tour is de samenwerking tussen Guns N' Roses en American Express Invites®. American Express kaarthouders hebben de mogelijkheid om voor de Europese en Britse data tickets te kopen voor de algemene verkoop van start gaat.
Het gaat hierbij om de volgende shows:

30 mei – Bilbao, Spain – Estadio de San Mames (www.ticketmaster.es/americanexpress)
04 juni – Madrid, Spain – Estadio Vicente Calderon (www.ticketmaster.es/americanexpress)
16 Juni – London, United Kingdom – London Stadium (www.ticketmaster.co.uk/americanexpress)
29 Juni – Stockholm, Sweden – Friends Arena (www.americanexpresstickets.se)
1 July – Hämeenlinna, Finland – Kantolan tapahtumapuisto (www.americanexpressliput.fi)
7 Juli – Paris, France – Stade de France (www.americanexpress.ticketmaster.fr)
12 Juli – Nijmegen, Holland – Goffertpark (www.ticketmaster.nl/americanexpress)
American Express kaarthouders kunnen vanaf 6 december 10 uur al tickets kopen voor bovenstaande shows.

Na het ontstaan van de band in 1985 heeft Guns N' Roses een bepalende richting gegeven aan de ontluikende rock scene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction (het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd) had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200.
De afgelopen tien jaar heeft Guns N' Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld en festivals geheadlined, in navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008.

Met zes studioalbums op zak, is Guns N' Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N' Roses is:
Axl Rose (zang, piano),
Duff McKagan (bas),
Slash (lead gitaar),
Dizzy Reed (keyboard) en
Richard Fortus (slaggitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard)

GUNS ‘N ROSES – NOT IN THIS LIFETIME TOUR 2017

Europe

Saturday, May 27, 2017 Dublin, Ireland Slane Castle

Tuesday, May 30, 2017 Bilbao, Spain San Mames Stadium

Friday, June 2, 2017 Lisbon, Portugal Passeio Martimo De Alges

Sunday, June 4, 2017 Madrid, Spain Vincente Calderon Stadium

Wednesday, June 7, 2017 Zurich, Switzerland Letzigrund

Saturday, June 10, 2017 Imola, Italy Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrrari

Tuesday, June 13, 2017 Munich, Germany Olympiastadion

Friday, June 16, 2017 London, United Kingdom London Stadium

Tuesday, June 20, 2017 Gdansk, Poland Stadion Energa Gdansk

Thursday, June 22, 2017 Hannover, Germany Messe

Saturday, June 24, 2017 Werchter, Belgium Classic

Tuesday, June 27, 2017 Copenhagen, Denmark Telia Parken

Thursday, June 29, 2017 Stockholm, Sweden Friends Arena

Saturday, July 1, 2017 Hämeenlinna, Finland Kantolan tapahtumapuisto

Tuesday, July 4, 2017 Prague, Czech Republic Letnany Airport

Friday, July 7, 2017 Paris, France Stade de France

Monday, July 10, 2017 Vienna, Austria Ernst Happel Stadion

Wednesday, July 12, 2017 Nijmegen, Holland Goffert Park

Saturday, July 15, 2017 Tel Aviv, Israel Hayarkon Park

North America

Thursday, July 27, 2017 St. Louis, MO The Dome At America’s Center

Sunday, July 30, 2017 Minneapolis, MN U.S. Bank Stadium

Wednesday, August 2, 2017 Denver, CO Sports Authority Field at Mile High

Tuesday, August 8, 2017 Miami, FL Miami Marlins Stadium

Friday, August 11, 2017 Winston-Salem, NC BB&T Field at Wake Forest University

Sunday, August 13, 2017 Hershey, PA Hersheypark Stadium

Wednesday, August 16, 2017 Buffalo, NY New Era Field

Saturday, August 19, 2017 Montreal, QC Parc Jean Drapeau

Monday, August 21, 2017 Ottawa, ON TD Place Stadium

Thursday, August 24, 2017 Winnipeg, MB Investors Group Field

Sunday, August 27, 2017 Regina, SK New Mosaic Stadium at Evraz Place

Wednesday, August 30, 2017 Edmonton, AB Commonwealth Stadium

Friday, September 1, 2017 Vancouver, BC BC Place Stadium

Sunday, September 3, 2017 George, WA The Gorge

Wednesday, September 6, 2017 El Paso, TX Sun Bowl Stadium

Friday, September 8, 2017 San Antonio, TX Alamodome

[ Bericht 18% gewijzigd door MissBliss op 06-12-2016 13:35:26 ]
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_167140612
Tickets gekocht *O*

[ Bericht 98% gewijzigd door MissBliss op 06-12-2016 12:51:18 ]
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  dinsdag 6 december 2016 @ 12:44:12 #3
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167140627
Misschien die gewoon in de OP?

Wat voor tix hebben jullie MB en Kali-Mist? *O*
pi_167140822
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 12:44 schreef Loveless85 het volgende:
Misschien die gewoon in de OP?

Wat voor tix hebben jullie MB en Kali-Mist? *O*
Gewone. Ik vind vooraan staan meestal kut, zo druk enzo :')
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  Moderator dinsdag 6 december 2016 @ 13:14:44 #5
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167141160
Net als vroeger. :D
Hiervoor moet ik toch maar even naar Nederland vliegen. In 2010 ook nog gedaan. O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator dinsdag 6 december 2016 @ 13:25:42 #6
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167141384
Haha mijn membership is verlopen. Ga dus geen 45 dollar betalen voor een 2016 shirtje. Ik kan kiezen tussen Dublin, London en Nijmegen. Komt wel goed; ik wacht wel.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  dinsdag 6 december 2016 @ 13:28:47 #7
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167141451
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:25 schreef laforest het volgende:
Haha mijn membership is verlopen. Ga dus geen 45 dollar betalen voor een 2016 shirtje. Ik kan kiezen tussen Dublin, London en Nijmegen. Komt wel goed; ik wacht wel.
Wanneer had je 'm afgesloten dan? Er stond volgens mij vorig jaar in december een stop op, en als je hem dan dus einde van het jaar / begin 2016 hebt afgesloten kan het nog precies met deze presales.
pi_167141819
Er is ook een presale voor American Express kaarthouders, als je geen lid bent van de fanclub.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_167142046
Nog tot vrijdag wachten....
  dinsdag 6 december 2016 @ 13:56:11 #10
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_167142056
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:55 schreef Sarabi het volgende:
Nog tot vrijdag wachten....
Ik ook, moet ik bijzijn.
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  dinsdag 6 december 2016 @ 13:56:27 #11
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167142060
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:55 schreef Sarabi het volgende:
Nog tot vrijdag wachten....
Er zijn diverse presales hé, val je niet onder eentje? Welke kaarten wil je?
pi_167142445
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:56 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Er zijn diverse presales hé, val je niet onder eentje? Welke kaarten wil je?
Nee helaas.
Golden circle :)
  dinsdag 6 december 2016 @ 14:09:53 #13
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167142454
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:09 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nee helaas.
Golden circle :)
Hoeveel wil je er?
pi_167142493
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:09 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Hoeveel wil je er?
2
  dinsdag 6 december 2016 @ 14:16:38 #15
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167142643
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:11 schreef Sarabi het volgende:

[..]

2
Heb je dikke jop...

Ik moet nog even één vriend afwachten of hij ook meegaat, anders heb ik mogelijk nog 2 kaartjes over op m'n Nightrain presale code. Je hoeft niet onder mijn account te bestellen ofzo, je hebt puur en alleen die code nodig om op ticketmaster in te vullen, daarna kies je als 'gebruikelijk' je kaartjes en log je in (en reken je af) met je eigen account.
pi_167142833
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:16 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Heb je dikke jop...

Ik moet nog even één vriend afwachten of hij ook meegaat, anders heb ik mogelijk nog 2 kaartjes over op m'n Nightrain presale code. Je hoeft niet onder mijn account te bestellen ofzo, je hebt puur en alleen die code nodig om op ticketmaster in te vullen, daarna kies je als 'gebruikelijk' je kaartjes en log je in (en reken je af) met je eigen account.
:D

Dat zou erg fijn zijn. Ik hoor het nog wel!
  dinsdag 6 december 2016 @ 17:41:05 #17
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167147652
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 12:44 schreef Loveless85 het volgende:
Misschien die gewoon in de OP?

Wat voor tix hebben jullie MB en Kali-Mist? *O*
4 x Nightrain van 95 eu.
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  dinsdag 6 december 2016 @ 18:23:59 #18
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167148577
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:16 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Heb je dikke jop...

Ik moet nog even één vriend afwachten of hij ook meegaat, anders heb ik mogelijk nog 2 kaartjes over op m'n Nightrain presale code. Je hoeft niet onder mijn account te bestellen ofzo, je hebt puur en alleen die code nodig om op ticketmaster in te vullen, daarna kies je als 'gebruikelijk' je kaartjes en log je in (en reken je af) met je eigen account.
Ik wil.ook graag meeloten :)
11-02 Deichkind - 3/45/-06 Rock am Ring
  Moderator dinsdag 6 december 2016 @ 18:54:11 #19
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167149329
Zit nu in de presale voor 08-12 via livenation. Even kijken voor Dublin. :)
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  dinsdag 6 december 2016 @ 18:59:46 #20
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167149509
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 18:23 schreef AgeEll het volgende:

[..]

Ik wil.ook graag meeloten :)
Maar maar maar jij hebt toch heul geen jopen?
pi_167151180
Nog iemand die ik blij kan maken met een presale code van de fanclub? Ga zelf naar het concert in Werchter, dus de code is nog voor Nijmegen te gebruiken.

Stuur even een pb'tje bij interesse.
pi_167151223
gvd ik wil ook. maar 95 Euro... plus een festival ;(
BradgeTV op YouTube
  dinsdag 6 december 2016 @ 19:50:16 #23
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167151286
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:48 schreef Mister-Bradge het volgende:
gvd ik wil ook. maar 95 Euro... plus een festival ;(
Wat een festival? En gebruik jij je wajong nou maar voor iets nuttigs.
  dinsdag 6 december 2016 @ 19:54:07 #24
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167151466
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:47 schreef feedmyfear het volgende:
Nog iemand die ik blij kan maken met een presale code van de fanclub? Ga zelf naar het concert in Werchter, dus de code is nog voor Nijmegen te gebruiken.

Stuur even een pb'tje bij interesse.
Ik heb interesse, zie privebericht :)
Don't let my username fool you...
pi_167151508
goffertpark is altijd zo druk
BradgeTV op YouTube
pi_167151586
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:54 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Ik heb interesse, zie privebericht :)
De code heb ik gestuurd naar Metalfreak, veel plezier ermee!
  dinsdag 6 december 2016 @ 19:58:37 #27
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167151624
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:55 schreef Mister-Bradge het volgende:
goffertpark is altijd zo druk
Joh, de tijd dat ze voor 1500 man speelden is al een jaar of 30 voorbij :')
pi_167151655
dat begrijp ik. maar ik zie ze liever in een gelredome of ahoy staan zeg maar dan in zo'n buiten gebeuren. vind dat altijd zo'n chaos
BradgeTV op YouTube
  dinsdag 6 december 2016 @ 20:11:03 #29
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167152033
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 18:59 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Maar maar maar jij hebt toch heul geen jopen?
Nee..... helaas
11-02 Deichkind - 3/45/-06 Rock am Ring
  dinsdag 6 december 2016 @ 21:05:28 #30
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167153603
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:57 schreef feedmyfear het volgende:

[..]

De code heb ik gestuurd naar Metalfreak, veel plezier ermee!
Thanks, maar mijn vriendin was bang dat ze niet binnen ging komen als ze zelf niet lid was van de fanclub, dus uiteindelijk is ze zelf maar lid geworden en hebben we via onze eigen code de kaartjes gekocht... Dus voor degene die nog een presale code wil, hij/zij kan zich melden bij feedmyfear ;)

Ik ben inmiddels in het bezit van Golden Circle kaartjes :)

Wel heel erg bedankt. Ik had het wel vertrouwd, maar ja, vrouwen he... :P
Don't let my username fool you...
pi_167159895
Is de code eventueel nog beschikbaar???? :)
pi_167161197
Ja ik heb de code nog, stuur maar een PM!
  woensdag 7 december 2016 @ 07:17:26 #33
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_167161354
Ik ga ze zien in Madrid *O*
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_167161763
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 06:08 schreef feedmyfear het volgende:
Ja ik heb de code nog, stuur maar een PM!
Speciaal hiervoor een FOK profieltje aangemaakt, dus dat kan pas na een week.. -O-
  woensdag 7 december 2016 @ 09:46:05 #35
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_167162619
Mocht er nog iemand met een code zijn dan hou ik me aanbevolen. :)
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 11:05:28 #36
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167163811
Mijn O2 priority werkt niet. :( presale net begonnen. :(
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  woensdag 7 december 2016 @ 13:18:16 #37
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167165792
Tickets in the pocket *O* *O*
11-02 Deichkind - 3/45/-06 Rock am Ring
pi_167167278
Ik ben aan het twijfelen om voor een Golden Circle te gaan. Wel wat duurder, maar dan heb je toch wel garantie voor een goed plekje? ¤ 95,00 vind ik duurder voor een kut plek op Goffertpark dan ¤ 135,00 een goed plekje.
pi_167167310
Wat een ellende eigenlijk Goffert. Al is het wel daar dat ik ze de laatste keer zag optreden volgens mij. Jaartje of 20 terug...

Maar goed, ik heb golden circle kaarten, dus sta in ieder geval daar waar je de heren nog kan herkennen.

Maar echt, in Nijmegen. Dan heb ik bijna nog liever die galmbak in Amsterdam.
pi_167167319
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 14:46 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik ben aan het twijfelen om voor een Golden Circle te gaan. Wel wat duurder, maar dan heb je toch wel garantie voor een goed plekje? ¤ 95,00 vind ik duurder voor een kut plek op Goffertpark dan ¤ 135,00 een goed plekje.
Twijfel niet zou ik zeggen.
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 16:39:16 #41
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167169249
Ik wil ook een kaartje. :(
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167169456
Ik hoef geen kaartje ze idd al een jaar of 20 geleden in de goffert gezien met als voorprogramma the cult. Dat was dus 93, al meer dan 20 jaar terug. Toen stonden ze trouwens 2* in een uitverkochte goffert. Waarbij ik gelukkig de 2e dag er was want de 1e dag vond axl het nodig om zelf eerst nog naar een optreden van thelonius monster in de effenaar te gaan en dus veel te laat te beginnen. :D

http://www.podiuminfo.nl/concert/22428/Guns_n_Roses/Goffertpark/
pi_167170219
Ik heb nog steeds een presale code mocht iemand belangstelling hebben dan mag hij/zij mij een PM sturen. Mensen die nog geen PM's kunnen sturen komen niet in aanmerking voor de code.
  woensdag 7 december 2016 @ 19:45:58 #44
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167173085
Vind goffert niet zo slecht hoor. Beetje bovenaan die heuvel heb je perfect zicht. Laatste keer was coldplay, toen hadden ze wel een soort walk die het publiek in ging.
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 20:08:22 #45
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167173606
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 17:25 schreef feedmyfear het volgende:
Ik heb nog steeds een presale code mocht iemand belangstelling hebben dan mag hij/zij mij een PM sturen. Mensen die nog geen PM's kunnen sturen komen niet in aanmerking voor de code.
Done :P
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167176753
Ik heb ook maar een account genomen bij night train voor een presale code. Maar ik heb het idee dat er iets mis is gegaan. Als de creditcard gegevens zijn ingevuld en je hebt een verificatie email gehad zou je de presale codes dan gelijk moeten kunnen zien? Bij m'n account staat ook nog steeds upgrade, maar heb geen zin om twee keer te betalen.

Heb ook even op de site van m'n creditcard gekeken en daar is ook nog niks in rekening gebracht.

[ Bericht 13% gewijzigd door N.E.C.nmgn op 07-12-2016 21:58:59 ]
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 22:29:00 #47
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167178329
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 21:48 schreef N.E.C.nmgn het volgende:
Ik heb ook maar een account genomen bij night train voor een presale code. Maar ik heb het idee dat er iets mis is gegaan. Als de creditcard gegevens zijn ingevuld en je hebt een verificatie email gehad zou je de presale codes dan gelijk moeten kunnen zien? Bij m'n account staat ook nog steeds upgrade, maar heb geen zin om twee keer te betalen.

Heb ook even op de site van m'n creditcard gekeken en daar is ook nog niks in rekening gebracht.
Dan is het wellicht niet goed gegaan. ;)
Nooit problemen met the gnr website gehad.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167179432
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 22:29 schreef laforest het volgende:

[..]

Dan is het wellicht niet goed gegaan. ;)
Nooit problemen met the gnr website gehad.
Bedankt voor je antwoord. Ik zal m'n creditcard gegevens even opnieuw invullen.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 00:08:13 #49
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167181006
Presale code accepted: no tickets found. Daf*ck. :(
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167181244
*edit verkeerd topic*
Rip City
pi_167182705
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 00:08 schreef laforest het volgende:
Presale code accepted: no tickets found. Daf*ck. :(
Voor het optreden in Nijmegen?
Doordat er iets mis ging met afrekenen heb ik nog niet betaald voor night train, dat laat ik dan ook maar zo.
pi_167182966
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 00:08 schreef laforest het volgende:
Presale code accepted: no tickets found. Daf*ck. :(
Bij American Express kun je nog GA krijgen. Golden Circle is op.
pi_167183751
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 16:47 schreef Basp1 het volgende:
Ik hoef geen kaartje ze idd al een jaar of 20 geleden in de goffert gezien met als voorprogramma the cult. Dat was dus 93, al meer dan 20 jaar terug. Toen stonden ze trouwens 2* in een uitverkochte goffert. Waarbij ik gelukkig de 2e dag er was want de 1e dag vond axl het nodig om zelf eerst nog naar een optreden van thelonius monster in de effenaar te gaan en dus veel te laat te beginnen. :D

http://www.podiuminfo.nl/concert/22428/Guns_n_Roses/Goffertpark/
Dan heb ik je misschien nog wel gezien daar... :P
pi_167184174
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 09:20 schreef Zon het volgende:

[..]

Dan heb ik je misschien nog wel gezien daar... :P
Het was niet zo druk dus dat zou zomaar gekund hebben. :D
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 11:17:07 #55
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167185824
Net mijn ticket gekocht via presale Livenation:
Golden Circle, London Stadium, Olympic Park. O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 11:18:02 #56
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167185834
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 07:55 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Bij American Express kun je nog GA krijgen. Golden Circle is op.
Heb net Golden Circle gekocht via livenation :Y
O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 11:18:19 #57
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167185843
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 06:28 schreef N.E.C.nmgn het volgende:

[..]

Voor het optreden in Nijmegen?
Doordat er iets mis ging met afrekenen heb ik nog niet betaald voor night train, dat laat ik dan ook maar zo.
Nee, voor London.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167190738
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
  donderdag 8 december 2016 @ 16:10:55 #59
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167191710
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:25 schreef BOKA het volgende:
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Mijn redenatie is als volgt; als je bereid bent 95 voor een mogelijke kutplek te betalen, dan kan je beter all-in gaan en die 4 tientjes extra lappen en je 'verzekeren' van een zeer redelijk tot goede plek. Daarnaast had ik (incl shipping en alles :') ) begin dit jaar al bijna 100$ neergeteld voor Nightrain membership incl alle fysieke meuk, dus ik ging nu niet zuinig doen om die 4 tientjes.

Ik was op voorhand sowieso bereid het dubbele neer te tellen :@ dus het 'viel nog mee' :')
pi_167191821
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 16:10 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mijn redenatie is als volgt; als je bereid bent 95 voor een mogelijke kutplek te betalen, dan kan je beter all-in gaan en die 4 tientjes extra lappen en je 'verzekeren' van een zeer redelijk tot goede plek. Daarnaast had ik (incl shipping en alles :') ) begin dit jaar al bijna 100$ neergeteld voor Nightrain membership incl alle fysieke meuk, dus ik ging nu niet zuinig doen om die 4 tientjes.
Mja, mijn vriendin is niet al te groot, gaat zij helemaal vooraan nog wat zien? En hoe druk gaat dat vak zijn? Over het algemeen is het bij die concerten op velden achteraan ook nog wel redelijk te volgen.
Maar ik betaal inderdaad liever nu wat extra, dan dat het tegenvalt..

quote:
Ik was op voorhand sowieso bereid het dubbele neer te tellen :@ dus het 'viel nog mee' :')
Dat had ik ook. :%
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167192241
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:25 schreef BOKA het volgende:
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Ik zou zeggen ruimschoots.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 17:14:09 #62
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167193104
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:25 schreef BOKA het volgende:
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Ik betaal graag meer. In London met 80000 mensen kom je gewoon achteraan te staan en zie je niks. Veertig pond meer en je staat redelijk vooraan. :Y
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 17:14:58 #63
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167193133
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 16:10 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mijn redenatie is als volgt; als je bereid bent 95 voor een mogelijke kutplek te betalen, dan kan je beter all-in gaan en die 4 tientjes extra lappen en je 'verzekeren' van een zeer redelijk tot goede plek. Daarnaast had ik (incl shipping en alles :') ) begin dit jaar al bijna 100$ neergeteld voor Nightrain membership incl alle fysieke meuk, dus ik ging nu niet zuinig doen om die 4 tientjes.

Ik was op voorhand sowieso bereid het dubbele neer te tellen :@ dus het 'viel nog mee' :')
Ik heb vandaag 171 pond betaald in presale via livenation op ticketmaster. Heb het er wel voor over. Hoop dat ze Steven en Izzy voor een nummertje erbij krijgen. :@
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167197932
Dan weet ik wat me morgenvroeg te doen staat. *O*
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 20:36:34 #65
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167198151
http://www.ebay.co.uk/itm(...)5:g:D-0AAOSwa~BYRWsl

Golden Circle gaat nu al voor 499 euro over de toonbank. :P
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167202938
De vraag is, worden ze ook voor die prijzen verkocht. 8)7
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207081
Het lijkt erop dat de golden circle al helemaal weg is. :{
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207191
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:25 schreef BOKA het volgende:
Het lijkt erop dat de golden circle al helemaal weg is. :{
Moet nog beginnen ?
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 09:34:33 #69
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167207199
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 22:43 schreef BOKA het volgende:
De vraag is, worden ze ook voor die prijzen verkocht. 8)7
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:25 schreef BOKA het volgende:
Het lijkt erop dat de golden circle al helemaal weg is. :{
Ik denk het wel.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 09:35:39 #70
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167207210
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:34 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Moet nog beginnen ?
Tien uur in de meeste landen, toch?
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167207256
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:35 schreef laforest het volgende:

[..]

Tien uur in de meeste landen, toch?
Dan kunnen de golden circles toch nog niet "op" zijn?
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:45:15 #72
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207368
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:38 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dan kunnen de golden circles toch nog niet "op" zijn?
Waarschijnlijk zijn alleen de presale Golden Circle tickets op. Ik neem aan dat ze die gelimiteerd hebben qua aantal. Maar ik heb er al :D
Don't let my username fool you...
pi_167207407
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:45 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Waarschijnlijk zijn alleen de presale Golden Circle tickets op. Ik neem aan dat ze die gelimiteerd hebben qua aantal. Maar ik heb er al :D
Azo, ja ik wil ook voor Golden Circle gaan. Maar dat gaat een flink gevecht worden vrees ik.
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:47:58 #74
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207426
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:47 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Azo, ja ik wil ook voor Golden Circle gaan. Maar dat gaat een flink gevecht worden vrees ik.
Sterkte! Je zit al met 5 apparaten klaar om in te loggen?
Don't let my username fool you...
pi_167207432
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:47 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Sterkte! Je zit al met 5 apparaten klaar om in te loggen?
Jup
pi_167207438
Sta al in de Belgische rij
pi_167207479
Hij staat niet meer op de website van Ticketmaster. :{
Vrees dat ze dus allemaal in de presale al weg zijn.

Dadelijk dan maar voor een gewone ticket, en over een paar maanden kijken of er via Ticketswap wat te regelen is. Daar gaan ze nu voor 160 euro, dat vind ik toch echt een te groot verschil.
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:52:11 #78
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207515
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:50 schreef BOKA het volgende:
Hij staat niet meer op de website van Ticketmaster. :{
Vrees dat ze dus allemaal in de presale al weg zijn.

Die stonden sowieso onder de gewone tickets, pas in het volgende scherm kon je selecteren welke plaatsen je wilde en daar kon je Golden Circle selecteren.
Don't let my username fool you...
pi_167207570
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:52 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Die stonden sowieso onder de gewone tickets, pas in het volgende scherm kon je selecteren welke plaatsen je wilde en daar kon je Golden Circle selecteren.
Ik hoop het. Nog 6 minuten. :o
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207652
Met IE sta ik vrij positief in de wachtrij. Of all webrowsers.....
pi_167207727
Golden Circle _O_
pi_167207729
twee Golden Circle Tickets in de pocket *O*
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207732
Blijft op 99% hangen..

Edit: ben erbij!

[ Bericht 38% gewijzigd door theodoor9 op 09-12-2016 10:16:21 ]
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:15:58 #84
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207891
Site lijkt hier redelijk soepel te werken, die wachtrij duurde maar een paar seconden. Niet dat ik nog kaartjes nodig heb, maar wilde het even testen ;)
Don't let my username fool you...
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:21:12 #85
46906 Brave_Sir_Robin
He bravely ran away
pi_167207973
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 10:15 schreef Metalfreak het volgende:
Site lijkt hier redelijk soepel te werken, die wachtrij duurde maar een paar seconden. Niet dat ik nog kaartjes nodig heb, maar wilde het even testen ;)
Eigenaardig, ik zit sinds 10 uur in de rij. Ben er wel bijna nu.
Galantly he chickened out...
The tale of Sir Robin: http://www.youtube.com/watch?v=BZwuTo7zKM8
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:38:10 #86
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_167208230
Hier ook. Kan er nog steeds constant op en 4 tickets bestellen. :)
pi_167208336
6 tickets weggekaapt, stond sinds 9:50 in de wachtrij en 10:20 er doorheen.

Snel op marktplaats zetten!

Nee geintje ;)
pi_167208460
Tickets binnen :)
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 11:09:43 #89
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167208751
Tweede concert London aangekondigd. Mja, heb al Gold Circle voor de eerste show dus zit wel goed. O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167211202
Kaarten zijn zo te zien nog makkelijk te verkrijgen. Benieuwd hoeveel publiek die nog trekken anno 2017.
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:23:53 #91
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167211360
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:17 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten zijn zo te zien nog makkelijk te verkrijgen. Benieuwd hoeveel publiek die nog trekken anno 2017.
Ik zie het ja, ben ook wel benieuwd. Ken toch al heel wat mensen die gaan. Maar ik denk ook dat veel mensen afgeschrikt worden door de prijs. Aan de andere kant: het zijn volgens mij wel de mensen in een leeftijdscategorie die redelijk wat te besteden hebben die er graag naartoe willen.
Don't let my username fool you...
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:33:22 #92
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167211552
Mwah, Goffertpark in al z'n glorie zal wel een mannetje of 50 á 60.000 zijn? Met deze prijzen niet heel erg raar dat dat in tien minuten is uitverkocht.
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:59:22 #93
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_167212110
Check, twee tickets in the pocket! Nu maar hopen op zo weinig mogelijk nummers van Chinese Democracy
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 14:58:07 #94
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167213107
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:59 schreef caspervc het volgende:
Check, twee tickets in the pocket! Nu maar hopen op zo weinig mogelijk nummers van Chinese Democracy
Sorry en This I love zijn wel erg goed. De rest is bagger.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167213150
Hou toch op, luister eens naar Prostitute. Misschien wel in mijn top 5 van GNR nummers. Maar ja, wat mij betreft is Chinese Democracy ook de beste GNR plaat :D
Bleuh.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 15:41:43 #96
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167213985
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 15:00 schreef PimD het volgende:
Hou toch op, luister eens naar Prostitute. Misschien wel in mijn top 5 van GNR nummers. Maar ja, wat mij betreft is Chinese Democracy ook de beste GNR plaat :D
:{
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 15:42:59 #97
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167214014
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  vrijdag 9 december 2016 @ 15:56:20 #98
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167214292
Wat is nou eigenlijk de 'beste' YouTube registratie van de NITL-tour so far? Ik kom zo af en toe wel wat knip- en plakwerk tegen, maar het houdt allemaal niet over
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 16:02:43 #99
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167214417
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 december 2016 15:56 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is nou eigenlijk de 'beste' YouTube registratie van de NITL-tour so far? Ik kom zo af en toe wel wat knip- en plakwerk tegen, maar het houdt allemaal niet over?
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167215371
Had dit helemaal gemist, 2 tickets voor Goffertpark binnen. Had graag Golden Circle gewild.

Ik vind het wel een nare trend al die early access / golden circle of soort gelijke tickets. Vroeger kon je als fan lekker vroeg in de rij staan om een mooie plaats te "verdienen". Nu leg je gewoon een bak met geld neer en sta je er ook. Mooie marketing natuurlijk, maar wel jammer.

Edit: Als iemand 2 golden circle kaartjes over heeft voor normale prijs hoor ik het graag :)

[ Bericht 20% gewijzigd door Kyran op 09-12-2016 17:16:14 ]
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 18:17:36 #102
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167216833
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 16:55 schreef Kyran het volgende:
Had dit helemaal gemist, 2 tickets voor Goffertpark binnen. Had graag Golden Circle gewild.

Ik vind het wel een nare trend al die early access / golden circle of soort gelijke tickets. Vroeger kon je als fan lekker vroeg in de rij staan om een mooie plaats te "verdienen". Nu leg je gewoon een bak met geld neer en sta je er ook. Mooie marketing natuurlijk, maar wel jammer.

Edit: Als iemand 2 golden circle kaartjes over heeft voor normale prijs hoor ik het graag :)
Voor het 1993 sliep je voor de Free Record Shop totdat de winkel open ging om kaartjes voor GnR te kopen. Iedereen in een slaapzak en zingen op de straat. :D
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167217750
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 18:17 schreef laforest het volgende:

[..]

Voor het 1993 sliep je voor de Free Record Shop totdat de winkel open ging om kaartjes voor GnR te kopen. Iedereen in een slaapzak en zingen op de straat. :D
Toen in de Goffert met GnR kwam ik rond 18.30u aan, kocht van een scalper voor 20 gulden een kaart (niet uitverkocht) en met een grote mond liep ik toen gewoon het voorste vak in.

Toch vind ik nu met geld neertellen relaxer. ;)
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:07:08 #104
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167217840
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:03 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Toen in de Goffert met GnR kwam ik rond 18.30u aan, kocht van een scalper voor 20 gulden een kaart (niet uitverkocht) en met een grote mond liep ik toen gewoon het voorste vak in.

Toch vind ik nu met geld neertellen relaxer. ;)
Het kaartje was ƒ52,50. :Y
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167218010
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:07 schreef laforest het volgende:

[..]

Het kaartje was ƒ52,50. :Y
Zoiets ja. Maar omdat scalpers overschot hadden kon ik met een bod van 20 gulden een kaart kopen. Werd eerst uitgelachen, maar toen ik snel door liep wilde hij maar wat graag 20 gulden hebben.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:16:38 #106
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167218120
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zoiets ja. Maar omdat scalpers overschot hadden kon ik met een bod van 20 gulden een kaart kopen. Werd eerst uitgelachen, maar toen ik snel door liep wilde hij maar wat graag 20 gulden hebben.
Dat kaartje van 52.50 zou nu 36.39 waard zijn. Je ziet, de prijzen zijn flink gestegen. :o
http://www.iisg.nl/hpw/calculate-nl.php :o
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167218524
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:16 schreef laforest het volgende:

[..]

Dat kaartje van 52.50 zou nu 36.39 waard zijn. Je ziet, de prijzen zijn flink gestegen. :o
http://www.iisg.nl/hpw/calculate-nl.php :o
Ja, mensen zijn ook rijker geworden. Ik zie geregeld hele gezinnen om mij heen in golden circles, ook als die 300 euro kosten.

Je zou wel gek zijn als artiest om dat geld te laten liggen. ;)
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:35:12 #108
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167218642
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:31 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ja, mensen zijn ook rijker geworden. Ik zie geregeld hele gezinnen om mij heen in golden circles, ook als die 300 euro kosten.

Je zou wel gek zijn als artiest om dat geld te laten liggen. ;)
Ben ook blij met mijn golden circle in het Olympic Park. :@
Gaat wel gaaf worden. :Y

Ik denk dat ik dit maar moet gaan doen:

yngcs51fhablcib7pipr.jpg
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167218866
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:35 schreef laforest het volgende:

[..]

Ben ook blij met mijn golden circle in het Olympic Park. :@
Gaat wel gaaf worden. :Y

Ik denk dat ik dit maar moet gaan doen:

[ afbeelding ]
Top inderdaad.

Woon je ook in London, of ga je er speciaal voor naartoe?
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:45:02 #110
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167218896
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:43 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Top inderdaad.

Woon je ook in London, of ga je er speciaal voor naartoe?
Nee, woon er. :)
Zit er aan te denken om ook naar Nederland te komen of Castle Slane in Ierland.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167220117
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:45 schreef laforest het volgende:

[..]

Nee, woon er. :)
Zit er aan te denken om ook naar Nederland te komen of Castle Slane in Ierland.
Slane is wel top (op het eind lopen na dan, maar goed, dat is in Nijmegen ook kut).

London is wel een geweldige stad om te zitten. Doe je goed!
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 20:35:58 #112
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167220224
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 20:32 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Slane is wel top (op het eind lopen na dan, maar goed, dat is in Nijmegen ook kut).

London is wel een geweldige stad om te zitten. Doe je goed!
London Stadium is ook 20 minuten lopen vanaf het station (underground). :Y

Ja, heerlijk. O+
Dinsdag weer naar een concert in London. :Y
Altijd wat te doen.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  vrijdag 9 december 2016 @ 20:41:55 #113
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167220467
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:31 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ja, mensen zijn ook rijker geworden. Ik zie geregeld hele gezinnen om mij heen in golden circles, ook als die 300 euro kosten.

Je zou wel gek zijn als artiest om dat geld te laten liggen. ;)
Denk dat ze met deze tour net zoveel maken als alles bij elkaar in de laatste 20 jaar.
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  vrijdag 9 december 2016 @ 20:46:43 #114
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167220667
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 20:41 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Denk dat ze met deze tour net zoveel maken als alles bij elkaar in de laatste 20 jaar.
Zeker, naar verluidt zo'n 2 á 3 miljoen per show. Of tenminste, dat moest het in het begin kosten.
pi_167222071
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 20:41 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Denk dat ze met deze tour net zoveel maken als alles bij elkaar in de laatste 20 jaar.
Dan vermoed ik dat jij royalties onderschat. Al hangt dat ook weer samen met de deal die ze indertijd hebben gemaakt.
pi_167222938
Ik ben er bij O+ *O*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  Moderator zaterdag 10 december 2016 @ 15:27:20 #117
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167234364
http://www.billboard.com/(...)ion-tickets-24-hours

Guns N' Roses' 2017 Tour Sells 1 Million Tickets in 24 Hours

Guns N' Roses' U.K., European and Canadian dates for their continued 2017 Not in This Lifetime Tour sold more than 1 million tickets in a single day, after going on sale Friday (Dec. 9).

Dus kennelijk zonder presale (waar al veel weg was).
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167234689
x gemiddeld een 75-100 euro per ticket. Ka-ching.
Bleuh.
  zaterdag 10 december 2016 @ 19:05:42 #119
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167238647
Toch zo'n 40.000 per show gemiddeld, PLUS wat er al in de presale weg is gegaan, wat ook per show een paar duizend zal zijn
  Moderator zaterdag 10 december 2016 @ 19:43:31 #120
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167239399
05-guns-n-roses.w1200.h630.jpg

Bring it on!
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator maandag 12 december 2016 @ 01:14:07 #121
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167272335
Slane Castle, Ierland gig; uitverkocht binnen 24 uur. 80000 kaartjes. :o
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  maandag 12 december 2016 @ 10:29:32 #122
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167274594
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 01:14 schreef laforest het volgende:
Slane Castle, Ierland gig; uitverkocht binnen 24 uur. 80000 kaartjes. :o
Vergeet London Stadium niet (Olympische stadion), heeft ook 80.000 capacity, en daar is nu een 2e show in de verkoop :D
  Moderator maandag 12 december 2016 @ 12:48:23 #123
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167277098
quote:
2s.gif Op maandag 12 december 2016 10:29 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Vergeet London Stadium niet (Olympische stadion), heeft ook 80.000 capacity, en daar is nu een 2e show in de verkoop :D
Jep. Got tickets for the first show. :D
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  maandag 12 december 2016 @ 15:56:28 #124
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167281083
Imola schijnt ook uitverkocht te zijn, alleen nog wat VIP packages beschikbaar.

Capaciteit: 140,000 _O-
  maandag 12 december 2016 @ 15:59:36 #125
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167281137
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:17 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten zijn zo te zien nog makkelijk te verkrijgen. Benieuwd hoeveel publiek die nog trekken anno 2017.
Inmiddels (eigenlijk al sinds zaterdagochtend als ik de GNR fora moet geloven, en dat doe ik wel) uitverkocht (general standig / golden circle iig). Toch in 24 uur zo'n 60.000 tix.
  Moderator woensdag 14 december 2016 @ 16:09:35 #126
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167323304
Krijg ik een mailtje van Ticketmaster.

quote:
Just a few details about dispatching your tickets...

The event organisers are sending us their own tickets for this show, but this might not be until nearer the time. As soon as we have them in, we’ll print them and send them out to you. The latest you should receive them is around 5 days before the event.

We’ll update the ticket dispatch page on our helpdesk when tickets start to go out. If you booked online, you can check your order’s progress by logging into My Ticketmaster.

We hope you enjoy the show!
:{
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167323478
Grappig daar zijn de zwarte kaarten handelaren dan niet blij mee. :D
  Moderator woensdag 14 december 2016 @ 22:53:46 #128
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167334610
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:21 schreef Basp1 het volgende:
Grappig daar zijn de zwarte kaarten handelaren dan niet blij mee. :D
Misschien is dat wel het doel. :Y
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  woensdag 28 december 2016 @ 20:59:16 #129
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167686353
Ik ben er bij *O*
Als late beslisser wel een duur kaartje :{w, maar ik ben er wel blij mee. Ik zou, als ik de keus nog had, nooit voor zo'n package gekozen hebben. Maar nu vind ik het wel tof, al die extra's *O*
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_167691270
Enig idee hoe het ingedeeld gaat worden? Is Golden Circle een eerste vak of een gedeelte in het eerste vak?
pi_167691955
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 20:59 schreef LadyS het volgende:
Ik ben er bij *O*
Als late beslisser wel een duur kaartje :{w, maar ik ben er wel blij mee. Ik zou, als ik de keus nog had, nooit voor zo'n package gekozen hebben. Maar nu vind ik het wel tof, al die extra's *O*
Een kaartje van 1000 euro gekocht?
  donderdag 29 december 2016 @ 10:30:55 #132
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167700119
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 22:40 schreef Kyran het volgende:
Enig idee hoe het ingedeeld gaat worden? Is Golden Circle een eerste vak of een gedeelte in het eerste vak?
zal het voorste vak zijn
11-02 Deichkind - 3/45/-06 Rock am Ring
  donderdag 29 december 2016 @ 10:41:44 #133
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700340
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 22:57 schreef Hsals het volgende:

[..]

Een kaartje van 1000 euro gekocht?
Nee, dat is me écht te duur, denk ook niet dat ik dat gedaan zou hebben als het nog de enige keus was.
Ik heb de Package Paradise City Party. Er was nog een goedkopere optie, maar voor die 25 euro meer, heb ik deze maar genomen, met afterparty :o
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 10:44:50 #134
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167700412
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:41 schreef LadyS het volgende:

[..]

Nee, dat is me écht te duur, denk ook niet dat ik dat gedaan zou hebben als het nog de enige keus was.
Ik heb de Package Paradise City Party. Er was nog een goedkopere optie, maar voor die 25 euro meer, heb ik deze maar genomen, met afterparty :o
Inclusief extragratis liefdesbaby van Axl dus?
  donderdag 29 december 2016 @ 10:51:30 #135
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700591
quote:
6s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:44 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Inclusief extragratis liefdesbaby van Axl dus?
Nou, ik vind hem nu niet zo aantrekkelijk meer :@ :D
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 10:57:54 #136
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167700720
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:51 schreef LadyS het volgende:

[..]

Nou, ik vind hem nu niet zo aantrekkelijk meer :@ :D
Duff dan, die is toch nog wel aardig opgedroogd?
  donderdag 29 december 2016 @ 11:04:42 #137
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700851
quote:
10s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:57 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Duff dan, die is toch nog wel aardig opgedroogd?
Die is beter opgedroogd inderdaad :D
Duff-McKagan-Net-worth.jpeg
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 11:06:21 #138
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700885
Ik ga dus op zolder zoeken naar mijn Gn'R spullen. Kijken of ik dat bomberjack nog pas. T-shirts zal we niet meer lukken na 20/25 jaar -O- :D
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 11:18:01 #139
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167701186
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:06 schreef LadyS het volgende:
Ik ga dus op zolder zoeken naar mijn Gn'R spullen. Kijken of ik dat bomberjack nog pas. T-shirts zal we niet meer lukken na 20/25 jaar -O- :D
Ik ga m'n Nightrain shirt aan doen uiteraard. Heb er 80$ voor betaald, dus ja :') dan zal ik het dragen ook
  donderdag 29 december 2016 @ 11:27:29 #140
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167701423
Ik ging vroeger naar de schooldokter met dit tshirt, mijn moeder schaamde zich dood toen ik daar mijn trui uittrok :').Ik was 13 ofzo
GunsNRosesPrettyTiedUp1992Front.jpg?itok=E6EEhr_U
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_167702032
quote:
15s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:09 schreef laforest het volgende:
Krijg ik een mailtje van Ticketmaster.

[..]

:{
Hoe zit dit nu? Krijgt iedereen tickets vanuit de organisatie? Of gaat dit over de Golden Circle? Of over de speciale tickets?

Iemand wil met mij ruilen (golden circle tickets tegen normale tickets + bijbetaling), maar heeft e-tickets. Wil eerst zeker weten of dit wel goed gaat :P
  donderdag 29 december 2016 @ 11:54:02 #142
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167702128
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoe zit dit nu? Krijgt iedereen tickets vanuit de organisatie? Of gaat dit over de Golden Circle? Of over de speciale tickets?

Iemand wil met mij ruilen (golden circle tickets tegen normale tickets + bijbetaling), maar heeft e-tickets. Wil eerst zeker weten of dit wel goed gaat :P
Dat gaat sowieso over de Britse shows, dus zegt niet zoveel over jullie tickets. Ik heb Golden Circle tickets, en is 'gewoon' e-ticket, as usual. Je kan ze uiteraard (tegen bijbetaling) als hardcopy hebben besteld, ook as usual zeg maar. Ik heb niks 'anders' opgemerkt dan bij andere events waar ticketmaster de kaarten voor verkoopt.
pi_167702551
quote:
2s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:54 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dat gaat sowieso over de Britse shows, dus zegt niet zoveel over jullie tickets. Ik heb Golden Circle tickets, en is 'gewoon' e-ticket, as usual. Je kan ze uiteraard (tegen bijbetaling) als hardcopy hebben besteld, ook as usual zeg maar. Ik heb niks 'anders' opgemerkt dan bij andere events waar ticketmaster de kaarten voor verkoopt.
Oooow :) dan heb ik het verkeerd begrepen. Thanks! :) Dan ga ik mijn tickets ruilen denk ik, gast wil mijn tickets dan hebben en ik kan ze bij hem thuis ophalen. Ik denk dat ik hard ga balen als ik ergens ver van podium moet staan.

Als Golden Circle gehele eerste vak is + uitverkocht Gofferpark zit je al snel enkele tientallen meters van podium af als je niet geluk hebt. Dat zou echt jammer zijn. Dan maar via via Golden Circle regelen.
  donderdag 29 december 2016 @ 12:12:43 #144
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167702625
quote:
2s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:18 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik ga m'n Nightrain shirt aan doen uiteraard. Heb er 80$ voor betaald, dus ja :') dan zal ik het dragen ook
Enig idee wanneer die ooit gaat binnenkomen? Ze zullen we eerst de stroom van nieuwe accounts moeten verwerken?
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  donderdag 29 december 2016 @ 12:27:46 #145
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167703155
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 12:12 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Enig idee wanneer die ooit gaat binnenkomen? Ze zullen we eerst de stroom van nieuwe accounts moeten verwerken?
Ik had m'n eind vorig jaar al besteld, dus ik heb 'm al ff. Maar duurde toen ook echt een hele poos voor het binnen was. Denk zomaar een maand of 2 á 3.
  donderdag 29 december 2016 @ 16:25:08 #146
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167711216
quote:
2s.gif Op donderdag 29 december 2016 12:27 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik had m'n eind vorig jaar al besteld, dus ik heb 'm al ff. Maar duurde toen ook echt een hele poos voor het binnen was. Denk zomaar een maand of 2 á 3.
Oh maar dat moet goed komen, kan mijn vriendin iig haar Nighttrain shirt aan naar het concert...alhoewel, heb bewust voor de XL gekozen, dan kan zij hem als bank-hang shirt aan en ik gewoon. ach, dan doet ze maar 1 van haar tig andere GnR shirts aan. _O-
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  Moderator dinsdag 3 januari 2017 @ 17:06:35 #147
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167859344
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoe zit dit nu? Krijgt iedereen tickets vanuit de organisatie? Of gaat dit over de Golden Circle? Of over de speciale tickets?

Iemand wil met mij ruilen (golden circle tickets tegen normale tickets + bijbetaling), maar heeft e-tickets. Wil eerst zeker weten of dit wel goed gaat :P
Ik krijg een ticket van de GNR concert organisatie. Ik denk dat ze hoge doorverkoop proberen te voorkomen.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_169485850
Voor de gene die naar België gaan

C6zjBcCWcAEZnJ_.jpg

Benieuwd of we in NL nog een leuk voorprogramma krijgen?
  maandag 13 maart 2017 @ 16:40:08 #149
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_169485952
Best leuk inderdaad. Ben erg benieuwd, in de VS was het nogal wisselend volgens mij, en in Australië was het ook Wolfmother dacht ik?
  maandag 13 maart 2017 @ 18:23:51 #150
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_169487928
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 16:34 schreef indiaantje89 het volgende:
Voor de gene die naar België gaan

[ afbeelding ]

Benieuwd of we in NL nog een leuk voorprogramma krijgen?
Die mogen ze er in Nijmegen ook voor zetten. Niets mis mee!
Don't let my username fool you...
pi_169990204
mojoconcerts twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 10:01:02 De support acts voor @gunsnroses zijn bekend! De band neemt Tyler Bryant and the Shakedown en Biffy Clyro mee. A.W.… https://t.co/vwwVcYroKz reageer retweet
Nice
  dinsdag 4 april 2017 @ 10:08:14 #152
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_169990230
Zeker!
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:41:21 #153
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_169993798
Biffy Clyro, meest overrated band van de laatste jaren...
Don't let my username fool you...
pi_169994305
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:41 schreef Metalfreak het volgende:
Biffy Clyro, meest overrated band van de laatste jaren...
Prima live band.. zeker voor in het voorprogramma.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:09:30 #155
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_169994366
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:06 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Prima live band.. zeker voor in het voorprogramma.
Ik vind dat toch zo'n enorme deceptie. Iedereen was er destijds laaiend enthousiast over, maar het kon me live ook totaal niet overtuigen.
Don't let my username fool you...
  dinsdag 4 april 2017 @ 18:02:31 #156
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_170000466
Wil ze al een tijdje zien. Erg fijn :)
11-02 Deichkind - 3/45/-06 Rock am Ring
pi_170350116
Via Marktplaats twee kaartjes voor minder dan de kostprijs geritseld _O_.

nu hopen dat we er binnen mee komen :').
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  Moderator donderdag 20 april 2017 @ 15:07:17 #158
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_170354698
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 11:09 schreef Da_Sandman het volgende:
Via Marktplaats twee kaartjes voor minder dan de kostprijs geritseld _O_.

nu hopen dat we er binnen mee komen :').
:')
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_170378339
15.30u Deuren open
18.15u Tyler Bryant & The Shakedown
18.45u Pauze / change over
19.05u Biffy Clyro
19.50u Pauze / change over
20.15u Guns N' Roses
23.00u Verwacht einde
pi_170378649
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 11:37 schreef indiaantje89 het volgende:
15.30u Deuren open
18.15u Tyler Bryant & The Shakedown
18.45u Pauze / change over
19.05u Biffy Clyro
19.50u Pauze / change over
20.15u Guns N' Roses
23.00u Verwacht einde
Zijn ze tegenwoordig een beetje punctueel?
  vrijdag 21 april 2017 @ 12:55:11 #161
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_170380009
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 11:53 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zijn ze tegenwoordig een beetje punctueel?
Ja, de hele tournee tot nu toe geen enkel akkefietje
pi_170382343
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 12:55 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ja, de hele tournee tot nu toe geen enkel akkefietje
De Yab Yum is ook dicht, dus daar kan Axl ook
de tijd niet meer vergeten... ;)
pi_170382387
Weet iemand of er daar gelegenheid is om iets te eten? Als de deuren zo vroeg opengaan is het wel fijn als je daar iets te eten kan krijgen.
pi_170382454
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 14:24 schreef rats het volgende:
Weet iemand of er daar gelegenheid is om iets te eten? Als de deuren zo vroeg opengaan is het wel fijn als je daar iets te eten kan krijgen.
Ranzige hamburgers en vette friet kun je altijd wel kopen op het terrein.
pi_170382595
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 14:28 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ranzige hamburgers en vette friet kun je altijd wel kopen op het terrein.
Thanks, beter iets dan niets al klinkt het niet erg veelbelovend haha
  dinsdag 25 april 2017 @ 11:18:24 #166
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_170472967
Langzaam nog wat bevestigen in September in Zuid-Amerika:

tttt.jpg

18055896_10154841862008124_4313034621094974452_o.jpg?oh=4f85258f89279b0da3902fd90629c4d0&oe=597EEC58

Aldus de geruchten willen ze na Europa/US in de zomer daar de tour beeindigen in september. Naar verluidt een laatste show in Mexico.

En dan de grote vraag wat volgt... Er waren geruchten over een #AFD30 tour, maar aangezien AFD dit jaar 30 jaar oud is zie ik dat niet snel meer gebeuren. Ze zitten nu tot eind september vol.

Dus wat dan, volgend jaar rondje festivals? Persoonlijk zie ik dat ook niet snel gebeuren, natuurlijk makkelijk geld scheppen, maar ze zijn met de Not In This Lifetime Tour zo'n anderhalf jaar onderweg als ze eind september stoppen. De vraag is hoeveel festivalboekers bereid zijn daar nog zo'n 2/3 miljoen+ aan uit te geven, terwijl ze dus alle continenten reeds hebben aangedaan.

Nieuwe muziek? Iedereen hoopt er op, en ieder klein dingetje wordt aangegrepen om dit naar voren te schuiven. Zou leuk zijn, al moet je je ook afvragen of dat nu wél werkt, en of het überhaupt het niveau gaat halen van een AFD of UYI...

Offff elkaar een hand geven, centen tellen, en tot ziens. Slash zou nog steeds een derde (of telt het als vierde?) album met Myles Kennedy en The Conspirators willen opnemen, naar verluidt (bevestigd door de Conspirators) is het zo goed als klaar, behalve Slash's gitaarpartijen.

Axl die weer even belt met Angus en er daar een CD/Tour uitperst met AXL/DC?

Wie zal het zeggen... Ik vrees dat het weleens het laatste kan gaan worden, en dit een 'one-off' was waar iedereen weer even goed de zakken kon vullen en de pensioentjes nu zéker veilig zijn gesteld. Ook aangezien er vlak voor aanvang van Coachella en de Vegas shows nog aardig wat onduidelijkheid was over wat nou de omvang van de reünie was (en wie er überhaupt allemaal deelnamen). Pas daarna beviel het in Zuid-Amerika zo goed dat men er een volledige tour van heeft gemaakt en deze uitgegroeid is tot anderhalf jaar lang de wereld over. Dus wat dat betreft denk ik dat niemand het gevoel heeft een 'commitment' te hebben weer muziek met elkaar te gaan maken ofzo. Plus is dat natuurlijk ook potentieel een enorme bron van ellende en ergernis tussen Axl en Slash, als die twee weer samen een studio in moeten. Ook heeft de band voor zover ik weet momenteel helemaal geen platencontract, en is de vraag welke maatschappij zich daar nog aan wil wagen na Chinese Democracy. Nou zou het natuurlijk in 'eigen beheer' gemaakt kunnen worden, maar dat is helemaal een potentieel kruidvat voor de leden onderling :D

Het is geen geheim dat de 'muzkanten' altijd repeteren zonder Axl, en ze dus eigenlijk elkaar even 2,5u op het podium zien, en verder geen verplichting. Het lijkt uiteraard momenteel allemaal erg amicaal, maar dat is misschien vooral omdat het zo gedoseerd is. Plus in 2016 even $192 miljoen binnenharken, en in 2017 een miljoen tickets in 24 uur verkopen voor de EU/US tour zal ook voldoende smeerolie zijn om die relatie even 'goed' te houden...

Wellicht een CD version II, dat zie ik nog wel gebeuren. Zeker aangezien de huidige CD op Spotify een tijdje 'Chinese Democracy Version I' heette.
Ik zie er wel een tour-editie van uitkomen met wat extra live songs; paar klassiekers, en de CD songs opgenomen met de huidige line-up.
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')