abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_167140585
registreer om deze reclame te verbergen
8b22eaa50c697c834c8b4bf574ca7ed9.jpg

tourpromo-default11.jpg

guns-n-roses-photo-katarina-benzova.jpg
Ik kopieer even een samenvatting van een weekje geleden:

quote:
Het is een van de meest besproken reünies in de muziekwereld: Guns N’ Roses. De band viel in 1996 na het vertrek van Slash uit elkaar. Sinds dat moment zijn er eigenlijk continu geruchten over een reünie van de ‘originele’ bezetting.

We kunnen een heel artikel wijden aan wat de ‘originele’ bezetting is. Drummer Steve Adler werd immers vervangen door Matt Sorum, en gitarist Izzy Stradlin werd ingeruild voor Gilby Clarke. Ook is Guns N’ Roses als band nooit opgehouden met bestaan. Axl Rose is als enige originele lid doorgegaan, en heeft – na meer dan 10 jaar vertraging – het album ‘Chinese Democracy’ uitgebracht in 2008. Tevens toerde Guns N’ Roses zo af en toe nog, onder andere om bovenstaand album te promoten. In deze hoedanigheid waren ze te zien op Graspop Metal Meeting in 2006 en 2012.

De feiten
We spoelen even door naar 2015. Het internet ontplofte eind augustus toen berichten over Slash en Axl Rose opdoken. Ze zouden weer praten. Er werd zelfs over ‘vriendschap’ gesproken. Slash bevestigde de berichtgeving en gaf aan dat de verzoening jaren eerder had moeten gebeuren. Na twee decennia geruzie bleken de meest vooraanstaande leden van Guns N’ Roses weer zonder problemen in elkaars gezelschap te kunnen verblijven.

Rond dezelfde tijd werd duidelijk dat gitaristen DJ Ashba en Ron ‘Bumblefoot’ Thal de band hadden verlaten, en gaf overgebleven gitarist Richard Fortus aan dat 2016 ‘een groot jaar ging worden voor Guns N’ Roses’.

De geruchten
Speculatie over een reünie nam meteen een vogelvlucht, en links en rechts doken ‘insiders’ op die toch echt zeker wisten dat de band op het beruchte Download festival zou staan in Groot-Brittannië. Ook zouden ze het Soundwave festival in Australië headlinen.

Dat laatste festival is inmiddels failliet verklaard, en het eerste festival heeft met Rammstein, Black Sabbath en Iron Maiden al drie headliners van formaat. Kunnen de geruchten dan weer terug de kast in? Wij denken van niet. Sinds Kerst lijkt het in een stroomversnelling te geraken. Zo was er de kerstkaart naar leden van de fanclub, waar ineens voormalig bassist Duff McKagan op te zien is. Toeval?

In Amerikaanse bioscopen is sinds dit weekend de volgende teaser voorafgaand aan 'Star Wars: The Force Awakens' te zien.


We horen duidelijk Welcome to the Jungle en zien zwart/wit beelden van een uitzinnig publiek. Laat datzelfde publiek nu sinds dit weekend te zien zijn op de – officiële! – social media accounts van de band.

Ook dook er nieuwe merchandising op. Met een oud sausje. Het oude logo werd ineens weer van stal gehaald. Dit logo is jarenlang niet gebruikt aangezien dit door Slash is ontworpen. Ook dit lijkt erop te wijzen dat de oude strijdbijl is begraven.

Over dit logo gesproken, sinds afgelopen weekeinde staat de officiële Guns N’ Roses website ‘op zwart’ en is er alleen – hoe kan het ook anders – het oude logo te zien. Wil je een abonnement op de fanclub nemen? Ook dit kan niet meer en je wordt gemaand tot ‘early 2016’ te wachten.

De toekomst
Wat betekent dit voor ons? In de industrie lijkt men zeker te weten dat de reünie er gaat komen. Nikki Sixx (bassist Motley Crue) riep niet voor niets in november al everybody knows. De verwachting is dat het bekende Amerikaanse festival Coachella op of rond 5 januari met zijn affiche gaat komen, en Guns N’ Roses bovenaan zullen staan.

In welke bezetting is niet geheel duidelijk, maar een Guns N’ Roses reünie zal altijd Slash en Axl Rose moeten bevatten, en de deelname van Duff McKagan op basgitaar lijkt ook aanstaande. Wie er verder een gitaar op zal pakken en achter de drums plaats gaat nemen is op dit moment nog niet duidelijk. Drummer Frank Ferrer maakt officieel nog deel uit van de band, en vanuit de succes-bezetting van de jaren negentig kan immers worden gekozen uit Matt Sorum of Steve Adler. Ditzelfde geldt voor gitaristen Richard Fortus, Izzy Stradlin en Gilby Clarke.

Europa
Ook een oversteek naar Europa is allerminst zeker. Er wordt voor 2016 gesproken over één (Coachella) of enkele grote festivals. Pas in 2017 zou er een wereldtournee volgen, en her en der durft men zelfs te speculeren over nieuwe muziek. Mocht het in 2016 toch tot een Europees avontuur komen zien we direct al een aantal onmogelijkheden: Download UK, Rock am Ring, Rock im Park en Graspop Metal Meeting zijn immers al voorzien qua headliners.

Onder andere Hellfest, Download France, Rockavaria, Rock im Revier, Pinkpop en Rock Werchter missen ieder nog één of meerdere headliners. Vooral Rockavaria (München, Duitsland, 27 – 29 mei) wordt regelmatig genoemd, en ook Hellfest (Clisson, Frankrijk, 17-19 juni) is een voor de hand liggende mogelijkheid.

Voor nu rest nog één ding: geduld. Alle ogen zijn momenteel gericht op Indio, California. Daar zal van 15 – 17 en van 22 – 24 april het ‘Coachella Valley Music and Arts Festival’ plaatsvinden. En dat ze wereldberoemde acts kunnen binnenhalen bleek in het verleden wel: dit jaar speelde AC/DC er zijn enige festivalshow. Ook is het lijstje van reünies imposant, met onder andere: Rage Against the Machine, Pixies, Jane’s Addiction en OutKast. Zet bij 5 januari 2016 dus een kruisje in je agenda.
http://newsmonkey.be/article/62191

Sindsdien zijn er aantal 'updates':

- Axl Rose zit dinsdag bij Jimmy Kimmel Live (Late Night Talkshow)
- Matt Sorum (!) zit dinsdag bij Late Night with Seth Myers
- Kortom; Matt Sorum lijkt ook deel te nemen
- Coachella komt waarschijnlijk dus morgen met zijn poster
- Bild bericht over een show op het circuit van Hockenheim in juli:
http://www.bild.de/unterh(...)g-43979138.bild.html
- Amerikaanse pers heeft het juist over een 25-delige stadiontour in de VS ná Coachella
- Ze krijgen naar verluidt 3 miljoen voor een show, Coachella zou rond de 8 betalen (2 shows en eerste die ze doen na de reünie).

BAM
GUNS N’ ROSES OP 12 JULI 2017 MET DE NOT IN THIS LIFETIME TOUR NAAR HET GOFFERTPARK IN NIJMEGEN
BAND VOEGT IN 2017 MEER DAN 30 GROTE STADIONSHOWS IN EUROPA EN DE VERENIGDE STATEN TOE AAN HUN GROOTSE NOT IN THIS LIFETIME TOUR.

Op woensdag 12 juli komt de legendarische rockband Guns N’ Roses naar het Goffertpark in Nijmegen met hun NOT IN THIS LIFETIME TOUR. De tour verkocht in 2016 al meer dan 2 miljoen tickets en bewijst dat de band en rockmuziek sterker dan ooit is. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 9 december om 10:00 uur.

De comeback van Guns N' Roses en hun succesvolle Not In This Lifetime Tour neemt geen gas terug. De legendarische band kondigt voor 2017 zelfs meer dan 30 stadionshows aan in Europa en de Verenigde Staten. Met ingang van 27 mei 2017 in Dublin Slane Castle, neemt de door Live Nation geproduceerde tour nog 18 steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa over, waaronder shows in onder andere Londen, Parijs, Madrid, Wenen, Kopenhagen en Amsterdam. Na deze Europese run van de tour zal de befaamde band weer terugkeren naar de Verenigde Staten voor nog meer stadiondata aldaar. Na de eerste show op 27 juli in de Dome At America’s Center in St. Louis reist de band naar 15 steden in de VS en Canada, waaronder Denver, Vancouver, Edmonton, Montreal en Miami. Tickets voor Canada en Europa gaan op vrijdag 9 december in de verkoop, en de tickets voor de Verenigde Staten op zaterdag 10 december.

De Not In This Lifetime Tour heeft al meer dan 2 miljoen tickets verkocht in heel 2016. Dat maakt het de meest succesvolle rock tour van het jaar en het bewijst onbetwist dat de attitude, geest en invloed van zowel Guns N’ Roses als Rock als genre nog steeds even sterk als altijd is.
De historische Not In This Lifetime Tour, die 21 steden (25 shows) in minder dan 2 maanden bezocht, deed eerst de Verenigde Staten aan voor ze naar Zuid Amerika trok, alwaar de band 15 uitverkochte shows speelde, waarvan 13 stadioshows.

Onderdeel van de Not In This Lifetime tour is de samenwerking tussen Guns N' Roses en American Express Invites®. American Express kaarthouders hebben de mogelijkheid om voor de Europese en Britse data tickets te kopen voor de algemene verkoop van start gaat.
Het gaat hierbij om de volgende shows:

30 mei – Bilbao, Spain – Estadio de San Mames (www.ticketmaster.es/americanexpress)
04 juni – Madrid, Spain – Estadio Vicente Calderon (www.ticketmaster.es/americanexpress)
16 Juni – London, United Kingdom – London Stadium (www.ticketmaster.co.uk/americanexpress)
29 Juni – Stockholm, Sweden – Friends Arena (www.americanexpresstickets.se)
1 July – Hämeenlinna, Finland – Kantolan tapahtumapuisto (www.americanexpressliput.fi)
7 Juli – Paris, France – Stade de France (www.americanexpress.ticketmaster.fr)
12 Juli – Nijmegen, Holland – Goffertpark (www.ticketmaster.nl/americanexpress)
American Express kaarthouders kunnen vanaf 6 december 10 uur al tickets kopen voor bovenstaande shows.

Na het ontstaan van de band in 1985 heeft Guns N' Roses een bepalende richting gegeven aan de ontluikende rock scene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction (het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd) had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200.
De afgelopen tien jaar heeft Guns N' Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld en festivals geheadlined, in navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008.

Met zes studioalbums op zak, is Guns N' Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N' Roses is:
Axl Rose (zang, piano),
Duff McKagan (bas),
Slash (lead gitaar),
Dizzy Reed (keyboard) en
Richard Fortus (slaggitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard)

GUNS ‘N ROSES – NOT IN THIS LIFETIME TOUR 2017

Europe

Saturday, May 27, 2017 Dublin, Ireland Slane Castle

Tuesday, May 30, 2017 Bilbao, Spain San Mames Stadium

Friday, June 2, 2017 Lisbon, Portugal Passeio Martimo De Alges

Sunday, June 4, 2017 Madrid, Spain Vincente Calderon Stadium

Wednesday, June 7, 2017 Zurich, Switzerland Letzigrund

Saturday, June 10, 2017 Imola, Italy Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrrari

Tuesday, June 13, 2017 Munich, Germany Olympiastadion

Friday, June 16, 2017 London, United Kingdom London Stadium

Tuesday, June 20, 2017 Gdansk, Poland Stadion Energa Gdansk

Thursday, June 22, 2017 Hannover, Germany Messe

Saturday, June 24, 2017 Werchter, Belgium Classic

Tuesday, June 27, 2017 Copenhagen, Denmark Telia Parken

Thursday, June 29, 2017 Stockholm, Sweden Friends Arena

Saturday, July 1, 2017 Hämeenlinna, Finland Kantolan tapahtumapuisto

Tuesday, July 4, 2017 Prague, Czech Republic Letnany Airport

Friday, July 7, 2017 Paris, France Stade de France

Monday, July 10, 2017 Vienna, Austria Ernst Happel Stadion

Wednesday, July 12, 2017 Nijmegen, Holland Goffert Park

Saturday, July 15, 2017 Tel Aviv, Israel Hayarkon Park

North America

Thursday, July 27, 2017 St. Louis, MO The Dome At America’s Center

Sunday, July 30, 2017 Minneapolis, MN U.S. Bank Stadium

Wednesday, August 2, 2017 Denver, CO Sports Authority Field at Mile High

Tuesday, August 8, 2017 Miami, FL Miami Marlins Stadium

Friday, August 11, 2017 Winston-Salem, NC BB&T Field at Wake Forest University

Sunday, August 13, 2017 Hershey, PA Hersheypark Stadium

Wednesday, August 16, 2017 Buffalo, NY New Era Field

Saturday, August 19, 2017 Montreal, QC Parc Jean Drapeau

Monday, August 21, 2017 Ottawa, ON TD Place Stadium

Thursday, August 24, 2017 Winnipeg, MB Investors Group Field

Sunday, August 27, 2017 Regina, SK New Mosaic Stadium at Evraz Place

Wednesday, August 30, 2017 Edmonton, AB Commonwealth Stadium

Friday, September 1, 2017 Vancouver, BC BC Place Stadium

Sunday, September 3, 2017 George, WA The Gorge

Wednesday, September 6, 2017 El Paso, TX Sun Bowl Stadium

Friday, September 8, 2017 San Antonio, TX Alamodome

[ Bericht 18% gewijzigd door MissBliss op 06-12-2016 13:35:26 ]
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_167140612
Tickets gekocht *O*

[ Bericht 98% gewijzigd door MissBliss op 06-12-2016 12:51:18 ]
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  dinsdag 6 december 2016 @ 12:44:12 #3
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167140627
Misschien die gewoon in de OP?

Wat voor tix hebben jullie MB en Kali-Mist? *O*
pi_167140822
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 12:44 schreef Loveless85 het volgende:
Misschien die gewoon in de OP?

Wat voor tix hebben jullie MB en Kali-Mist? *O*
Gewone. Ik vind vooraan staan meestal kut, zo druk enzo :')
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  Moderator dinsdag 6 december 2016 @ 13:14:44 #5
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167141160
Net als vroeger. :D
Hiervoor moet ik toch maar even naar Nederland vliegen. In 2010 ook nog gedaan. O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator dinsdag 6 december 2016 @ 13:25:42 #6
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167141384
Haha mijn membership is verlopen. Ga dus geen 45 dollar betalen voor een 2016 shirtje. Ik kan kiezen tussen Dublin, London en Nijmegen. Komt wel goed; ik wacht wel.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  dinsdag 6 december 2016 @ 13:28:47 #7
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167141451
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:25 schreef laforest het volgende:
Haha mijn membership is verlopen. Ga dus geen 45 dollar betalen voor een 2016 shirtje. Ik kan kiezen tussen Dublin, London en Nijmegen. Komt wel goed; ik wacht wel.
Wanneer had je 'm afgesloten dan? Er stond volgens mij vorig jaar in december een stop op, en als je hem dan dus einde van het jaar / begin 2016 hebt afgesloten kan het nog precies met deze presales.
pi_167141819
Er is ook een presale voor American Express kaarthouders, als je geen lid bent van de fanclub.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_167142046
Nog tot vrijdag wachten....
  dinsdag 6 december 2016 @ 13:56:11 #10
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_167142056
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:55 schreef Sarabi het volgende:
Nog tot vrijdag wachten....
Ik ook, moet ik bijzijn.
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  dinsdag 6 december 2016 @ 13:56:27 #11
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167142060
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:55 schreef Sarabi het volgende:
Nog tot vrijdag wachten....
Er zijn diverse presales hé, val je niet onder eentje? Welke kaarten wil je?
pi_167142445
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 13:56 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Er zijn diverse presales hé, val je niet onder eentje? Welke kaarten wil je?
Nee helaas.
Golden circle :)
  dinsdag 6 december 2016 @ 14:09:53 #13
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167142454
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:09 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nee helaas.
Golden circle :)
Hoeveel wil je er?
pi_167142493
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:09 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Hoeveel wil je er?
2
  dinsdag 6 december 2016 @ 14:16:38 #15
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167142643
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:11 schreef Sarabi het volgende:

[..]

2
Heb je dikke jop...

Ik moet nog even één vriend afwachten of hij ook meegaat, anders heb ik mogelijk nog 2 kaartjes over op m'n Nightrain presale code. Je hoeft niet onder mijn account te bestellen ofzo, je hebt puur en alleen die code nodig om op ticketmaster in te vullen, daarna kies je als 'gebruikelijk' je kaartjes en log je in (en reken je af) met je eigen account.
pi_167142833
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:16 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Heb je dikke jop...

Ik moet nog even één vriend afwachten of hij ook meegaat, anders heb ik mogelijk nog 2 kaartjes over op m'n Nightrain presale code. Je hoeft niet onder mijn account te bestellen ofzo, je hebt puur en alleen die code nodig om op ticketmaster in te vullen, daarna kies je als 'gebruikelijk' je kaartjes en log je in (en reken je af) met je eigen account.
:D

Dat zou erg fijn zijn. Ik hoor het nog wel!
  dinsdag 6 december 2016 @ 17:41:05 #17
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167147652
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 12:44 schreef Loveless85 het volgende:
Misschien die gewoon in de OP?

Wat voor tix hebben jullie MB en Kali-Mist? *O*
4 x Nightrain van 95 eu.
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  dinsdag 6 december 2016 @ 18:23:59 #18
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167148577
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2016 14:16 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Heb je dikke jop...

Ik moet nog even één vriend afwachten of hij ook meegaat, anders heb ik mogelijk nog 2 kaartjes over op m'n Nightrain presale code. Je hoeft niet onder mijn account te bestellen ofzo, je hebt puur en alleen die code nodig om op ticketmaster in te vullen, daarna kies je als 'gebruikelijk' je kaartjes en log je in (en reken je af) met je eigen account.
Ik wil.ook graag meeloten :)
  Moderator dinsdag 6 december 2016 @ 18:54:11 #19
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167149329
Zit nu in de presale voor 08-12 via livenation. Even kijken voor Dublin. :)
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  dinsdag 6 december 2016 @ 18:59:46 #20
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167149509
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 18:23 schreef AgeEll het volgende:

[..]

Ik wil.ook graag meeloten :)
Maar maar maar jij hebt toch heul geen jopen?
pi_167151180
Nog iemand die ik blij kan maken met een presale code van de fanclub? Ga zelf naar het concert in Werchter, dus de code is nog voor Nijmegen te gebruiken.

Stuur even een pb'tje bij interesse.
pi_167151223
gvd ik wil ook. maar 95 Euro... plus een festival ;(
BradgeTV op YouTube
  dinsdag 6 december 2016 @ 19:50:16 #23
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167151286
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:48 schreef Mister-Bradge het volgende:
gvd ik wil ook. maar 95 Euro... plus een festival ;(
Wat een festival? En gebruik jij je wajong nou maar voor iets nuttigs.
  dinsdag 6 december 2016 @ 19:54:07 #24
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167151466
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:47 schreef feedmyfear het volgende:
Nog iemand die ik blij kan maken met een presale code van de fanclub? Ga zelf naar het concert in Werchter, dus de code is nog voor Nijmegen te gebruiken.

Stuur even een pb'tje bij interesse.
Ik heb interesse, zie privebericht :)
Don't let my username fool you...
pi_167151508
goffertpark is altijd zo druk
BradgeTV op YouTube
pi_167151586
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:54 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Ik heb interesse, zie privebericht :)
De code heb ik gestuurd naar Metalfreak, veel plezier ermee!
  dinsdag 6 december 2016 @ 19:58:37 #27
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167151624
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:55 schreef Mister-Bradge het volgende:
goffertpark is altijd zo druk
Joh, de tijd dat ze voor 1500 man speelden is al een jaar of 30 voorbij :')
pi_167151655
dat begrijp ik. maar ik zie ze liever in een gelredome of ahoy staan zeg maar dan in zo'n buiten gebeuren. vind dat altijd zo'n chaos
BradgeTV op YouTube
  dinsdag 6 december 2016 @ 20:11:03 #29
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167152033
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 18:59 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Maar maar maar jij hebt toch heul geen jopen?
Nee..... helaas
  dinsdag 6 december 2016 @ 21:05:28 #30
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167153603
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2016 19:57 schreef feedmyfear het volgende:

[..]

De code heb ik gestuurd naar Metalfreak, veel plezier ermee!
Thanks, maar mijn vriendin was bang dat ze niet binnen ging komen als ze zelf niet lid was van de fanclub, dus uiteindelijk is ze zelf maar lid geworden en hebben we via onze eigen code de kaartjes gekocht... Dus voor degene die nog een presale code wil, hij/zij kan zich melden bij feedmyfear ;)

Ik ben inmiddels in het bezit van Golden Circle kaartjes :)

Wel heel erg bedankt. Ik had het wel vertrouwd, maar ja, vrouwen he... :P
Don't let my username fool you...
pi_167159895
Is de code eventueel nog beschikbaar???? :)
pi_167161197
Ja ik heb de code nog, stuur maar een PM!
  woensdag 7 december 2016 @ 07:17:26 #33
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_167161354
Ik ga ze zien in Madrid *O*
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_167161763
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 06:08 schreef feedmyfear het volgende:
Ja ik heb de code nog, stuur maar een PM!
Speciaal hiervoor een FOK profieltje aangemaakt, dus dat kan pas na een week.. -O-
  woensdag 7 december 2016 @ 09:46:05 #35
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_167162619
Mocht er nog iemand met een code zijn dan hou ik me aanbevolen. :)
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 11:05:28 #36
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167163811
Mijn O2 priority werkt niet. :( presale net begonnen. :(
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  woensdag 7 december 2016 @ 13:18:16 #37
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167165792
Tickets in the pocket *O* *O*
pi_167167278
Ik ben aan het twijfelen om voor een Golden Circle te gaan. Wel wat duurder, maar dan heb je toch wel garantie voor een goed plekje? ¤ 95,00 vind ik duurder voor een kut plek op Goffertpark dan ¤ 135,00 een goed plekje.
pi_167167310
Wat een ellende eigenlijk Goffert. Al is het wel daar dat ik ze de laatste keer zag optreden volgens mij. Jaartje of 20 terug...

Maar goed, ik heb golden circle kaarten, dus sta in ieder geval daar waar je de heren nog kan herkennen.

Maar echt, in Nijmegen. Dan heb ik bijna nog liever die galmbak in Amsterdam.
pi_167167319
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 14:46 schreef indiaantje89 het volgende:
Ik ben aan het twijfelen om voor een Golden Circle te gaan. Wel wat duurder, maar dan heb je toch wel garantie voor een goed plekje? ¤ 95,00 vind ik duurder voor een kut plek op Goffertpark dan ¤ 135,00 een goed plekje.
Twijfel niet zou ik zeggen.
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 16:39:16 #41
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167169249
Ik wil ook een kaartje. :(
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167169456
Ik hoef geen kaartje ze idd al een jaar of 20 geleden in de goffert gezien met als voorprogramma the cult. Dat was dus 93, al meer dan 20 jaar terug. Toen stonden ze trouwens 2* in een uitverkochte goffert. Waarbij ik gelukkig de 2e dag er was want de 1e dag vond axl het nodig om zelf eerst nog naar een optreden van thelonius monster in de effenaar te gaan en dus veel te laat te beginnen. :D

http://www.podiuminfo.nl/concert/22428/Guns_n_Roses/Goffertpark/
pi_167170219
Ik heb nog steeds een presale code mocht iemand belangstelling hebben dan mag hij/zij mij een PM sturen. Mensen die nog geen PM's kunnen sturen komen niet in aanmerking voor de code.
  woensdag 7 december 2016 @ 19:45:58 #44
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167173085
Vind goffert niet zo slecht hoor. Beetje bovenaan die heuvel heb je perfect zicht. Laatste keer was coldplay, toen hadden ze wel een soort walk die het publiek in ging.
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 20:08:22 #45
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167173606
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 17:25 schreef feedmyfear het volgende:
Ik heb nog steeds een presale code mocht iemand belangstelling hebben dan mag hij/zij mij een PM sturen. Mensen die nog geen PM's kunnen sturen komen niet in aanmerking voor de code.
Done :P
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167176753
Ik heb ook maar een account genomen bij night train voor een presale code. Maar ik heb het idee dat er iets mis is gegaan. Als de creditcard gegevens zijn ingevuld en je hebt een verificatie email gehad zou je de presale codes dan gelijk moeten kunnen zien? Bij m'n account staat ook nog steeds upgrade, maar heb geen zin om twee keer te betalen.

Heb ook even op de site van m'n creditcard gekeken en daar is ook nog niks in rekening gebracht.

[ Bericht 13% gewijzigd door N.E.C.nmgn op 07-12-2016 21:58:59 ]
  Moderator woensdag 7 december 2016 @ 22:29:00 #47
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167178329
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 21:48 schreef N.E.C.nmgn het volgende:
Ik heb ook maar een account genomen bij night train voor een presale code. Maar ik heb het idee dat er iets mis is gegaan. Als de creditcard gegevens zijn ingevuld en je hebt een verificatie email gehad zou je de presale codes dan gelijk moeten kunnen zien? Bij m'n account staat ook nog steeds upgrade, maar heb geen zin om twee keer te betalen.

Heb ook even op de site van m'n creditcard gekeken en daar is ook nog niks in rekening gebracht.
Dan is het wellicht niet goed gegaan. ;)
Nooit problemen met the gnr website gehad.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167179432
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 22:29 schreef laforest het volgende:

[..]

Dan is het wellicht niet goed gegaan. ;)
Nooit problemen met the gnr website gehad.
Bedankt voor je antwoord. Ik zal m'n creditcard gegevens even opnieuw invullen.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 00:08:13 #49
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167181006
Presale code accepted: no tickets found. Daf*ck. :(
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167181244
*edit verkeerd topic*
Rip City
pi_167182705
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 00:08 schreef laforest het volgende:
Presale code accepted: no tickets found. Daf*ck. :(
Voor het optreden in Nijmegen?
Doordat er iets mis ging met afrekenen heb ik nog niet betaald voor night train, dat laat ik dan ook maar zo.
pi_167182966
quote:
9s.gif Op donderdag 8 december 2016 00:08 schreef laforest het volgende:
Presale code accepted: no tickets found. Daf*ck. :(
Bij American Express kun je nog GA krijgen. Golden Circle is op.
pi_167183751
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 16:47 schreef Basp1 het volgende:
Ik hoef geen kaartje ze idd al een jaar of 20 geleden in de goffert gezien met als voorprogramma the cult. Dat was dus 93, al meer dan 20 jaar terug. Toen stonden ze trouwens 2* in een uitverkochte goffert. Waarbij ik gelukkig de 2e dag er was want de 1e dag vond axl het nodig om zelf eerst nog naar een optreden van thelonius monster in de effenaar te gaan en dus veel te laat te beginnen. :D

http://www.podiuminfo.nl/concert/22428/Guns_n_Roses/Goffertpark/
Dan heb ik je misschien nog wel gezien daar... :P
pi_167184174
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 09:20 schreef Zon het volgende:

[..]

Dan heb ik je misschien nog wel gezien daar... :P
Het was niet zo druk dus dat zou zomaar gekund hebben. :D
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 11:17:07 #55
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167185824
Net mijn ticket gekocht via presale Livenation:
Golden Circle, London Stadium, Olympic Park. O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 11:18:02 #56
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167185834
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 07:55 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Bij American Express kun je nog GA krijgen. Golden Circle is op.
Heb net Golden Circle gekocht via livenation :Y
O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 11:18:19 #57
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167185843
quote:
1s.gif Op donderdag 8 december 2016 06:28 schreef N.E.C.nmgn het volgende:

[..]

Voor het optreden in Nijmegen?
Doordat er iets mis ging met afrekenen heb ik nog niet betaald voor night train, dat laat ik dan ook maar zo.
Nee, voor London.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167190738
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
  donderdag 8 december 2016 @ 16:10:55 #59
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167191710
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:25 schreef BOKA het volgende:
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Mijn redenatie is als volgt; als je bereid bent 95 voor een mogelijke kutplek te betalen, dan kan je beter all-in gaan en die 4 tientjes extra lappen en je 'verzekeren' van een zeer redelijk tot goede plek. Daarnaast had ik (incl shipping en alles :') ) begin dit jaar al bijna 100$ neergeteld voor Nightrain membership incl alle fysieke meuk, dus ik ging nu niet zuinig doen om die 4 tientjes.

Ik was op voorhand sowieso bereid het dubbele neer te tellen :@ dus het 'viel nog mee' :')
pi_167191821
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 16:10 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mijn redenatie is als volgt; als je bereid bent 95 voor een mogelijke kutplek te betalen, dan kan je beter all-in gaan en die 4 tientjes extra lappen en je 'verzekeren' van een zeer redelijk tot goede plek. Daarnaast had ik (incl shipping en alles :') ) begin dit jaar al bijna 100$ neergeteld voor Nightrain membership incl alle fysieke meuk, dus ik ging nu niet zuinig doen om die 4 tientjes.
Mja, mijn vriendin is niet al te groot, gaat zij helemaal vooraan nog wat zien? En hoe druk gaat dat vak zijn? Over het algemeen is het bij die concerten op velden achteraan ook nog wel redelijk te volgen.
Maar ik betaal inderdaad liever nu wat extra, dan dat het tegenvalt..

quote:
Ik was op voorhand sowieso bereid het dubbele neer te tellen :@ dus het 'viel nog mee' :')
Dat had ik ook. :%
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167192241
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:25 schreef BOKA het volgende:
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Ik zou zeggen ruimschoots.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 17:14:09 #62
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167193104
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:25 schreef BOKA het volgende:
Is die golden circle in Nijmegen de extra 40 euro waard?
Ik betaal graag meer. In London met 80000 mensen kom je gewoon achteraan te staan en zie je niks. Veertig pond meer en je staat redelijk vooraan. :Y
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 17:14:58 #63
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167193133
quote:
2s.gif Op donderdag 8 december 2016 16:10 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mijn redenatie is als volgt; als je bereid bent 95 voor een mogelijke kutplek te betalen, dan kan je beter all-in gaan en die 4 tientjes extra lappen en je 'verzekeren' van een zeer redelijk tot goede plek. Daarnaast had ik (incl shipping en alles :') ) begin dit jaar al bijna 100$ neergeteld voor Nightrain membership incl alle fysieke meuk, dus ik ging nu niet zuinig doen om die 4 tientjes.

Ik was op voorhand sowieso bereid het dubbele neer te tellen :@ dus het 'viel nog mee' :')
Ik heb vandaag 171 pond betaald in presale via livenation op ticketmaster. Heb het er wel voor over. Hoop dat ze Steven en Izzy voor een nummertje erbij krijgen. :@
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167197932
Dan weet ik wat me morgenvroeg te doen staat. *O*
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
  Moderator donderdag 8 december 2016 @ 20:36:34 #65
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167198151
http://www.ebay.co.uk/itm(...)5:g:D-0AAOSwa~BYRWsl

Golden Circle gaat nu al voor 499 euro over de toonbank. :P
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167202938
De vraag is, worden ze ook voor die prijzen verkocht. 8)7
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207081
Het lijkt erop dat de golden circle al helemaal weg is. :{
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207191
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:25 schreef BOKA het volgende:
Het lijkt erop dat de golden circle al helemaal weg is. :{
Moet nog beginnen ?
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 09:34:33 #69
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167207199
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 22:43 schreef BOKA het volgende:
De vraag is, worden ze ook voor die prijzen verkocht. 8)7
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:25 schreef BOKA het volgende:
Het lijkt erop dat de golden circle al helemaal weg is. :{
Ik denk het wel.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 09:35:39 #70
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167207210
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:34 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Moet nog beginnen ?
Tien uur in de meeste landen, toch?
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167207256
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:35 schreef laforest het volgende:

[..]

Tien uur in de meeste landen, toch?
Dan kunnen de golden circles toch nog niet "op" zijn?
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:45:15 #72
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207368
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:38 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dan kunnen de golden circles toch nog niet "op" zijn?
Waarschijnlijk zijn alleen de presale Golden Circle tickets op. Ik neem aan dat ze die gelimiteerd hebben qua aantal. Maar ik heb er al :D
Don't let my username fool you...
pi_167207407
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:45 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Waarschijnlijk zijn alleen de presale Golden Circle tickets op. Ik neem aan dat ze die gelimiteerd hebben qua aantal. Maar ik heb er al :D
Azo, ja ik wil ook voor Golden Circle gaan. Maar dat gaat een flink gevecht worden vrees ik.
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:47:58 #74
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207426
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:47 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Azo, ja ik wil ook voor Golden Circle gaan. Maar dat gaat een flink gevecht worden vrees ik.
Sterkte! Je zit al met 5 apparaten klaar om in te loggen?
Don't let my username fool you...
pi_167207432
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:47 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Sterkte! Je zit al met 5 apparaten klaar om in te loggen?
Jup
pi_167207438
Sta al in de Belgische rij
pi_167207479
Hij staat niet meer op de website van Ticketmaster. :{
Vrees dat ze dus allemaal in de presale al weg zijn.

Dadelijk dan maar voor een gewone ticket, en over een paar maanden kijken of er via Ticketswap wat te regelen is. Daar gaan ze nu voor 160 euro, dat vind ik toch echt een te groot verschil.
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:52:11 #78
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207515
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:50 schreef BOKA het volgende:
Hij staat niet meer op de website van Ticketmaster. :{
Vrees dat ze dus allemaal in de presale al weg zijn.

Die stonden sowieso onder de gewone tickets, pas in het volgende scherm kon je selecteren welke plaatsen je wilde en daar kon je Golden Circle selecteren.
Don't let my username fool you...
pi_167207570
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:52 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Die stonden sowieso onder de gewone tickets, pas in het volgende scherm kon je selecteren welke plaatsen je wilde en daar kon je Golden Circle selecteren.
Ik hoop het. Nog 6 minuten. :o
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207652
Met IE sta ik vrij positief in de wachtrij. Of all webrowsers.....
pi_167207727
Golden Circle _O_
pi_167207729
twee Golden Circle Tickets in de pocket *O*
Doctor Doom, A Man Of Science Doesn't Believe In Jesus, Why The Fuck Do You!?!
pi_167207732
Blijft op 99% hangen..

Edit: ben erbij!

[ Bericht 38% gewijzigd door theodoor9 op 09-12-2016 10:16:21 ]
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:15:58 #84
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167207891
Site lijkt hier redelijk soepel te werken, die wachtrij duurde maar een paar seconden. Niet dat ik nog kaartjes nodig heb, maar wilde het even testen ;)
Don't let my username fool you...
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:21:12 #85
46906 Brave_Sir_Robin
He bravely ran away
pi_167207973
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 10:15 schreef Metalfreak het volgende:
Site lijkt hier redelijk soepel te werken, die wachtrij duurde maar een paar seconden. Niet dat ik nog kaartjes nodig heb, maar wilde het even testen ;)
Eigenaardig, ik zit sinds 10 uur in de rij. Ben er wel bijna nu.
Galantly he chickened out...
The tale of Sir Robin: http://www.youtube.com/watch?v=BZwuTo7zKM8
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:38:10 #86
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_167208230
Hier ook. Kan er nog steeds constant op en 4 tickets bestellen. :)
pi_167208336
6 tickets weggekaapt, stond sinds 9:50 in de wachtrij en 10:20 er doorheen.

Snel op marktplaats zetten!

Nee geintje ;)
pi_167208460
Tickets binnen :)
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 11:09:43 #89
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167208751
Tweede concert London aangekondigd. Mja, heb al Gold Circle voor de eerste show dus zit wel goed. O+
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167211202
Kaarten zijn zo te zien nog makkelijk te verkrijgen. Benieuwd hoeveel publiek die nog trekken anno 2017.
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:23:53 #91
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_167211360
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:17 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten zijn zo te zien nog makkelijk te verkrijgen. Benieuwd hoeveel publiek die nog trekken anno 2017.
Ik zie het ja, ben ook wel benieuwd. Ken toch al heel wat mensen die gaan. Maar ik denk ook dat veel mensen afgeschrikt worden door de prijs. Aan de andere kant: het zijn volgens mij wel de mensen in een leeftijdscategorie die redelijk wat te besteden hebben die er graag naartoe willen.
Don't let my username fool you...
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:33:22 #92
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167211552
Mwah, Goffertpark in al z'n glorie zal wel een mannetje of 50 á 60.000 zijn? Met deze prijzen niet heel erg raar dat dat in tien minuten is uitverkocht.
  vrijdag 9 december 2016 @ 13:59:22 #93
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_167212110
Check, twee tickets in the pocket! Nu maar hopen op zo weinig mogelijk nummers van Chinese Democracy
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 14:58:07 #94
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167213107
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:59 schreef caspervc het volgende:
Check, twee tickets in the pocket! Nu maar hopen op zo weinig mogelijk nummers van Chinese Democracy
Sorry en This I love zijn wel erg goed. De rest is bagger.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167213150
Hou toch op, luister eens naar Prostitute. Misschien wel in mijn top 5 van GNR nummers. Maar ja, wat mij betreft is Chinese Democracy ook de beste GNR plaat :D
Bleuh.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 15:41:43 #96
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167213985
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 15:00 schreef PimD het volgende:
Hou toch op, luister eens naar Prostitute. Misschien wel in mijn top 5 van GNR nummers. Maar ja, wat mij betreft is Chinese Democracy ook de beste GNR plaat :D
:{
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 15:42:59 #97
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167214014
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  vrijdag 9 december 2016 @ 15:56:20 #98
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167214292
Wat is nou eigenlijk de 'beste' YouTube registratie van de NITL-tour so far? Ik kom zo af en toe wel wat knip- en plakwerk tegen, maar het houdt allemaal niet over
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 16:02:43 #99
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167214417
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 december 2016 15:56 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is nou eigenlijk de 'beste' YouTube registratie van de NITL-tour so far? Ik kom zo af en toe wel wat knip- en plakwerk tegen, maar het houdt allemaal niet over?
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167215371
Had dit helemaal gemist, 2 tickets voor Goffertpark binnen. Had graag Golden Circle gewild.

Ik vind het wel een nare trend al die early access / golden circle of soort gelijke tickets. Vroeger kon je als fan lekker vroeg in de rij staan om een mooie plaats te "verdienen". Nu leg je gewoon een bak met geld neer en sta je er ook. Mooie marketing natuurlijk, maar wel jammer.

Edit: Als iemand 2 golden circle kaartjes over heeft voor normale prijs hoor ik het graag :)

[ Bericht 20% gewijzigd door Kyran op 09-12-2016 17:16:14 ]
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 18:17:36 #102
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167216833
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 16:55 schreef Kyran het volgende:
Had dit helemaal gemist, 2 tickets voor Goffertpark binnen. Had graag Golden Circle gewild.

Ik vind het wel een nare trend al die early access / golden circle of soort gelijke tickets. Vroeger kon je als fan lekker vroeg in de rij staan om een mooie plaats te "verdienen". Nu leg je gewoon een bak met geld neer en sta je er ook. Mooie marketing natuurlijk, maar wel jammer.

Edit: Als iemand 2 golden circle kaartjes over heeft voor normale prijs hoor ik het graag :)
Voor het 1993 sliep je voor de Free Record Shop totdat de winkel open ging om kaartjes voor GnR te kopen. Iedereen in een slaapzak en zingen op de straat. :D
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167217750
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 18:17 schreef laforest het volgende:

[..]

Voor het 1993 sliep je voor de Free Record Shop totdat de winkel open ging om kaartjes voor GnR te kopen. Iedereen in een slaapzak en zingen op de straat. :D
Toen in de Goffert met GnR kwam ik rond 18.30u aan, kocht van een scalper voor 20 gulden een kaart (niet uitverkocht) en met een grote mond liep ik toen gewoon het voorste vak in.

Toch vind ik nu met geld neertellen relaxer. ;)
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:07:08 #104
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167217840
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:03 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Toen in de Goffert met GnR kwam ik rond 18.30u aan, kocht van een scalper voor 20 gulden een kaart (niet uitverkocht) en met een grote mond liep ik toen gewoon het voorste vak in.

Toch vind ik nu met geld neertellen relaxer. ;)
Het kaartje was ƒ52,50. :Y
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167218010
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:07 schreef laforest het volgende:

[..]

Het kaartje was ƒ52,50. :Y
Zoiets ja. Maar omdat scalpers overschot hadden kon ik met een bod van 20 gulden een kaart kopen. Werd eerst uitgelachen, maar toen ik snel door liep wilde hij maar wat graag 20 gulden hebben.
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:16:38 #106
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167218120
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zoiets ja. Maar omdat scalpers overschot hadden kon ik met een bod van 20 gulden een kaart kopen. Werd eerst uitgelachen, maar toen ik snel door liep wilde hij maar wat graag 20 gulden hebben.
Dat kaartje van 52.50 zou nu 36.39 waard zijn. Je ziet, de prijzen zijn flink gestegen. :o
http://www.iisg.nl/hpw/calculate-nl.php :o
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167218524
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:16 schreef laforest het volgende:

[..]

Dat kaartje van 52.50 zou nu 36.39 waard zijn. Je ziet, de prijzen zijn flink gestegen. :o
http://www.iisg.nl/hpw/calculate-nl.php :o
Ja, mensen zijn ook rijker geworden. Ik zie geregeld hele gezinnen om mij heen in golden circles, ook als die 300 euro kosten.

Je zou wel gek zijn als artiest om dat geld te laten liggen. ;)
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:35:12 #108
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167218642
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:31 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ja, mensen zijn ook rijker geworden. Ik zie geregeld hele gezinnen om mij heen in golden circles, ook als die 300 euro kosten.

Je zou wel gek zijn als artiest om dat geld te laten liggen. ;)
Ben ook blij met mijn golden circle in het Olympic Park. :@
Gaat wel gaaf worden. :Y

Ik denk dat ik dit maar moet gaan doen:

yngcs51fhablcib7pipr.jpg
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167218866
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:35 schreef laforest het volgende:

[..]

Ben ook blij met mijn golden circle in het Olympic Park. :@
Gaat wel gaaf worden. :Y

Ik denk dat ik dit maar moet gaan doen:

[ afbeelding ]
Top inderdaad.

Woon je ook in London, of ga je er speciaal voor naartoe?
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 19:45:02 #110
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167218896
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:43 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Top inderdaad.

Woon je ook in London, of ga je er speciaal voor naartoe?
Nee, woon er. :)
Zit er aan te denken om ook naar Nederland te komen of Castle Slane in Ierland.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167220117
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:45 schreef laforest het volgende:

[..]

Nee, woon er. :)
Zit er aan te denken om ook naar Nederland te komen of Castle Slane in Ierland.
Slane is wel top (op het eind lopen na dan, maar goed, dat is in Nijmegen ook kut).

London is wel een geweldige stad om te zitten. Doe je goed!
  Moderator vrijdag 9 december 2016 @ 20:35:58 #112
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167220224
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 20:32 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Slane is wel top (op het eind lopen na dan, maar goed, dat is in Nijmegen ook kut).

London is wel een geweldige stad om te zitten. Doe je goed!
London Stadium is ook 20 minuten lopen vanaf het station (underground). :Y

Ja, heerlijk. O+
Dinsdag weer naar een concert in London. :Y
Altijd wat te doen.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  vrijdag 9 december 2016 @ 20:41:55 #113
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167220467
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:31 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ja, mensen zijn ook rijker geworden. Ik zie geregeld hele gezinnen om mij heen in golden circles, ook als die 300 euro kosten.

Je zou wel gek zijn als artiest om dat geld te laten liggen. ;)
Denk dat ze met deze tour net zoveel maken als alles bij elkaar in de laatste 20 jaar.
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  vrijdag 9 december 2016 @ 20:46:43 #114
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167220667
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 20:41 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Denk dat ze met deze tour net zoveel maken als alles bij elkaar in de laatste 20 jaar.
Zeker, naar verluidt zo'n 2 á 3 miljoen per show. Of tenminste, dat moest het in het begin kosten.
pi_167222071
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 december 2016 20:41 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Denk dat ze met deze tour net zoveel maken als alles bij elkaar in de laatste 20 jaar.
Dan vermoed ik dat jij royalties onderschat. Al hangt dat ook weer samen met de deal die ze indertijd hebben gemaakt.
pi_167222938
Ik ben er bij O+ *O*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  Moderator zaterdag 10 december 2016 @ 15:27:20 #117
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167234364
http://www.billboard.com/(...)ion-tickets-24-hours

Guns N' Roses' 2017 Tour Sells 1 Million Tickets in 24 Hours

Guns N' Roses' U.K., European and Canadian dates for their continued 2017 Not in This Lifetime Tour sold more than 1 million tickets in a single day, after going on sale Friday (Dec. 9).

Dus kennelijk zonder presale (waar al veel weg was).
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167234689
x gemiddeld een 75-100 euro per ticket. Ka-ching.
Bleuh.
  zaterdag 10 december 2016 @ 19:05:42 #119
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167238647
Toch zo'n 40.000 per show gemiddeld, PLUS wat er al in de presale weg is gegaan, wat ook per show een paar duizend zal zijn
  Moderator zaterdag 10 december 2016 @ 19:43:31 #120
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167239399
05-guns-n-roses.w1200.h630.jpg

Bring it on!
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  Moderator maandag 12 december 2016 @ 01:14:07 #121
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167272335
Slane Castle, Ierland gig; uitverkocht binnen 24 uur. 80000 kaartjes. :o
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  maandag 12 december 2016 @ 10:29:32 #122
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167274594
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 01:14 schreef laforest het volgende:
Slane Castle, Ierland gig; uitverkocht binnen 24 uur. 80000 kaartjes. :o
Vergeet London Stadium niet (Olympische stadion), heeft ook 80.000 capacity, en daar is nu een 2e show in de verkoop :D
  Moderator maandag 12 december 2016 @ 12:48:23 #123
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167277098
quote:
2s.gif Op maandag 12 december 2016 10:29 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Vergeet London Stadium niet (Olympische stadion), heeft ook 80.000 capacity, en daar is nu een 2e show in de verkoop :D
Jep. Got tickets for the first show. :D
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  maandag 12 december 2016 @ 15:56:28 #124
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167281083
Imola schijnt ook uitverkocht te zijn, alleen nog wat VIP packages beschikbaar.

Capaciteit: 140,000 _O-
  maandag 12 december 2016 @ 15:59:36 #125
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167281137
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 13:17 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten zijn zo te zien nog makkelijk te verkrijgen. Benieuwd hoeveel publiek die nog trekken anno 2017.
Inmiddels (eigenlijk al sinds zaterdagochtend als ik de GNR fora moet geloven, en dat doe ik wel) uitverkocht (general standig / golden circle iig). Toch in 24 uur zo'n 60.000 tix.
  Moderator woensdag 14 december 2016 @ 16:09:35 #126
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167323304
Krijg ik een mailtje van Ticketmaster.

quote:
Just a few details about dispatching your tickets...

The event organisers are sending us their own tickets for this show, but this might not be until nearer the time. As soon as we have them in, we’ll print them and send them out to you. The latest you should receive them is around 5 days before the event.

We’ll update the ticket dispatch page on our helpdesk when tickets start to go out. If you booked online, you can check your order’s progress by logging into My Ticketmaster.

We hope you enjoy the show!
:{
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_167323478
Grappig daar zijn de zwarte kaarten handelaren dan niet blij mee. :D
  Moderator woensdag 14 december 2016 @ 22:53:46 #128
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167334610
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:21 schreef Basp1 het volgende:
Grappig daar zijn de zwarte kaarten handelaren dan niet blij mee. :D
Misschien is dat wel het doel. :Y
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
  woensdag 28 december 2016 @ 20:59:16 #129
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167686353
Ik ben er bij *O*
Als late beslisser wel een duur kaartje :{w, maar ik ben er wel blij mee. Ik zou, als ik de keus nog had, nooit voor zo'n package gekozen hebben. Maar nu vind ik het wel tof, al die extra's *O*
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_167691270
Enig idee hoe het ingedeeld gaat worden? Is Golden Circle een eerste vak of een gedeelte in het eerste vak?
pi_167691955
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 20:59 schreef LadyS het volgende:
Ik ben er bij *O*
Als late beslisser wel een duur kaartje :{w, maar ik ben er wel blij mee. Ik zou, als ik de keus nog had, nooit voor zo'n package gekozen hebben. Maar nu vind ik het wel tof, al die extra's *O*
Een kaartje van 1000 euro gekocht?
  donderdag 29 december 2016 @ 10:30:55 #132
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_167700119
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 22:40 schreef Kyran het volgende:
Enig idee hoe het ingedeeld gaat worden? Is Golden Circle een eerste vak of een gedeelte in het eerste vak?
zal het voorste vak zijn
  donderdag 29 december 2016 @ 10:41:44 #133
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700340
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 22:57 schreef Hsals het volgende:

[..]

Een kaartje van 1000 euro gekocht?
Nee, dat is me écht te duur, denk ook niet dat ik dat gedaan zou hebben als het nog de enige keus was.
Ik heb de Package Paradise City Party. Er was nog een goedkopere optie, maar voor die 25 euro meer, heb ik deze maar genomen, met afterparty :o
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 10:44:50 #134
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167700412
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:41 schreef LadyS het volgende:

[..]

Nee, dat is me écht te duur, denk ook niet dat ik dat gedaan zou hebben als het nog de enige keus was.
Ik heb de Package Paradise City Party. Er was nog een goedkopere optie, maar voor die 25 euro meer, heb ik deze maar genomen, met afterparty :o
Inclusief extragratis liefdesbaby van Axl dus?
  donderdag 29 december 2016 @ 10:51:30 #135
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700591
quote:
6s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:44 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Inclusief extragratis liefdesbaby van Axl dus?
Nou, ik vind hem nu niet zo aantrekkelijk meer :@ :D
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 10:57:54 #136
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167700720
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:51 schreef LadyS het volgende:

[..]

Nou, ik vind hem nu niet zo aantrekkelijk meer :@ :D
Duff dan, die is toch nog wel aardig opgedroogd?
  donderdag 29 december 2016 @ 11:04:42 #137
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700851
quote:
10s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:57 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Duff dan, die is toch nog wel aardig opgedroogd?
Die is beter opgedroogd inderdaad :D
Duff-McKagan-Net-worth.jpeg
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 11:06:21 #138
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167700885
Ik ga dus op zolder zoeken naar mijn Gn'R spullen. Kijken of ik dat bomberjack nog pas. T-shirts zal we niet meer lukken na 20/25 jaar -O- :D
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  donderdag 29 december 2016 @ 11:18:01 #139
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167701186
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:06 schreef LadyS het volgende:
Ik ga dus op zolder zoeken naar mijn Gn'R spullen. Kijken of ik dat bomberjack nog pas. T-shirts zal we niet meer lukken na 20/25 jaar -O- :D
Ik ga m'n Nightrain shirt aan doen uiteraard. Heb er 80$ voor betaald, dus ja :') dan zal ik het dragen ook
  donderdag 29 december 2016 @ 11:27:29 #140
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_167701423
Ik ging vroeger naar de schooldokter met dit tshirt, mijn moeder schaamde zich dood toen ik daar mijn trui uittrok :').Ik was 13 ofzo
GunsNRosesPrettyTiedUp1992Front.jpg?itok=E6EEhr_U
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_167702032
quote:
15s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:09 schreef laforest het volgende:
Krijg ik een mailtje van Ticketmaster.

[..]

:{
Hoe zit dit nu? Krijgt iedereen tickets vanuit de organisatie? Of gaat dit over de Golden Circle? Of over de speciale tickets?

Iemand wil met mij ruilen (golden circle tickets tegen normale tickets + bijbetaling), maar heeft e-tickets. Wil eerst zeker weten of dit wel goed gaat :P
  donderdag 29 december 2016 @ 11:54:02 #142
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167702128
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoe zit dit nu? Krijgt iedereen tickets vanuit de organisatie? Of gaat dit over de Golden Circle? Of over de speciale tickets?

Iemand wil met mij ruilen (golden circle tickets tegen normale tickets + bijbetaling), maar heeft e-tickets. Wil eerst zeker weten of dit wel goed gaat :P
Dat gaat sowieso over de Britse shows, dus zegt niet zoveel over jullie tickets. Ik heb Golden Circle tickets, en is 'gewoon' e-ticket, as usual. Je kan ze uiteraard (tegen bijbetaling) als hardcopy hebben besteld, ook as usual zeg maar. Ik heb niks 'anders' opgemerkt dan bij andere events waar ticketmaster de kaarten voor verkoopt.
pi_167702551
quote:
2s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:54 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dat gaat sowieso over de Britse shows, dus zegt niet zoveel over jullie tickets. Ik heb Golden Circle tickets, en is 'gewoon' e-ticket, as usual. Je kan ze uiteraard (tegen bijbetaling) als hardcopy hebben besteld, ook as usual zeg maar. Ik heb niks 'anders' opgemerkt dan bij andere events waar ticketmaster de kaarten voor verkoopt.
Oooow :) dan heb ik het verkeerd begrepen. Thanks! :) Dan ga ik mijn tickets ruilen denk ik, gast wil mijn tickets dan hebben en ik kan ze bij hem thuis ophalen. Ik denk dat ik hard ga balen als ik ergens ver van podium moet staan.

Als Golden Circle gehele eerste vak is + uitverkocht Gofferpark zit je al snel enkele tientallen meters van podium af als je niet geluk hebt. Dat zou echt jammer zijn. Dan maar via via Golden Circle regelen.
  donderdag 29 december 2016 @ 12:12:43 #144
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167702625
quote:
2s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:18 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik ga m'n Nightrain shirt aan doen uiteraard. Heb er 80$ voor betaald, dus ja :') dan zal ik het dragen ook
Enig idee wanneer die ooit gaat binnenkomen? Ze zullen we eerst de stroom van nieuwe accounts moeten verwerken?
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  donderdag 29 december 2016 @ 12:27:46 #145
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_167703155
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 12:12 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Enig idee wanneer die ooit gaat binnenkomen? Ze zullen we eerst de stroom van nieuwe accounts moeten verwerken?
Ik had m'n eind vorig jaar al besteld, dus ik heb 'm al ff. Maar duurde toen ook echt een hele poos voor het binnen was. Denk zomaar een maand of 2 á 3.
  donderdag 29 december 2016 @ 16:25:08 #146
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_167711216
quote:
2s.gif Op donderdag 29 december 2016 12:27 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik had m'n eind vorig jaar al besteld, dus ik heb 'm al ff. Maar duurde toen ook echt een hele poos voor het binnen was. Denk zomaar een maand of 2 á 3.
Oh maar dat moet goed komen, kan mijn vriendin iig haar Nighttrain shirt aan naar het concert...alhoewel, heb bewust voor de XL gekozen, dan kan zij hem als bank-hang shirt aan en ik gewoon. ach, dan doet ze maar 1 van haar tig andere GnR shirts aan. _O-
The most beautiful curve on a woman's body is her smile.
  Moderator dinsdag 3 januari 2017 @ 17:06:35 #147
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_167859344
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 11:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoe zit dit nu? Krijgt iedereen tickets vanuit de organisatie? Of gaat dit over de Golden Circle? Of over de speciale tickets?

Iemand wil met mij ruilen (golden circle tickets tegen normale tickets + bijbetaling), maar heeft e-tickets. Wil eerst zeker weten of dit wel goed gaat :P
Ik krijg een ticket van de GNR concert organisatie. Ik denk dat ze hoge doorverkoop proberen te voorkomen.
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_169485850
Voor de gene die naar België gaan

C6zjBcCWcAEZnJ_.jpg

Benieuwd of we in NL nog een leuk voorprogramma krijgen?
  maandag 13 maart 2017 @ 16:40:08 #149
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_169485952
Best leuk inderdaad. Ben erg benieuwd, in de VS was het nogal wisselend volgens mij, en in Australië was het ook Wolfmother dacht ik?
  maandag 13 maart 2017 @ 18:23:51 #150
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_169487928
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 16:34 schreef indiaantje89 het volgende:
Voor de gene die naar België gaan

[ afbeelding ]

Benieuwd of we in NL nog een leuk voorprogramma krijgen?
Die mogen ze er in Nijmegen ook voor zetten. Niets mis mee!
Don't let my username fool you...
pi_169990204
mojoconcerts twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 10:01:02 De support acts voor @gunsnroses zijn bekend! De band neemt Tyler Bryant and the Shakedown en Biffy Clyro mee. A.W.… https://t.co/vwwVcYroKz reageer retweet
Nice
  dinsdag 4 april 2017 @ 10:08:14 #152
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_169990230
Zeker!
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:41:21 #153
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_169993798
Biffy Clyro, meest overrated band van de laatste jaren...
Don't let my username fool you...
pi_169994305
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:41 schreef Metalfreak het volgende:
Biffy Clyro, meest overrated band van de laatste jaren...
Prima live band.. zeker voor in het voorprogramma.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:09:30 #155
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_169994366
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:06 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Prima live band.. zeker voor in het voorprogramma.
Ik vind dat toch zo'n enorme deceptie. Iedereen was er destijds laaiend enthousiast over, maar het kon me live ook totaal niet overtuigen.
Don't let my username fool you...
  dinsdag 4 april 2017 @ 18:02:31 #156
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_170000466
Wil ze al een tijdje zien. Erg fijn :)
pi_170350116
Via Marktplaats twee kaartjes voor minder dan de kostprijs geritseld _O_.

nu hopen dat we er binnen mee komen :').
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  Moderator donderdag 20 april 2017 @ 15:07:17 #158
146299 crew  laforest
Metropolitan elite
pi_170354698
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 11:09 schreef Da_Sandman het volgende:
Via Marktplaats twee kaartjes voor minder dan de kostprijs geritseld _O_.

nu hopen dat we er binnen mee komen :').
:')
The Gods shall be united in Christ, and GOD shall be reborn; The Lord Jehovah shall be the Power of GOD; The Lord Lucifer shall be the Light of GOD; The Lord Satan shall be the Love of GOD; The Lord Christ shall be the Unity of GOD.
pi_170378339
15.30u Deuren open
18.15u Tyler Bryant & The Shakedown
18.45u Pauze / change over
19.05u Biffy Clyro
19.50u Pauze / change over
20.15u Guns N' Roses
23.00u Verwacht einde
pi_170378649
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 11:37 schreef indiaantje89 het volgende:
15.30u Deuren open
18.15u Tyler Bryant & The Shakedown
18.45u Pauze / change over
19.05u Biffy Clyro
19.50u Pauze / change over
20.15u Guns N' Roses
23.00u Verwacht einde
Zijn ze tegenwoordig een beetje punctueel?
  vrijdag 21 april 2017 @ 12:55:11 #161
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_170380009
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 11:53 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zijn ze tegenwoordig een beetje punctueel?
Ja, de hele tournee tot nu toe geen enkel akkefietje
pi_170382343
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 12:55 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ja, de hele tournee tot nu toe geen enkel akkefietje
De Yab Yum is ook dicht, dus daar kan Axl ook
de tijd niet meer vergeten... ;)
pi_170382387
Weet iemand of er daar gelegenheid is om iets te eten? Als de deuren zo vroeg opengaan is het wel fijn als je daar iets te eten kan krijgen.
pi_170382454
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 14:24 schreef rats het volgende:
Weet iemand of er daar gelegenheid is om iets te eten? Als de deuren zo vroeg opengaan is het wel fijn als je daar iets te eten kan krijgen.
Ranzige hamburgers en vette friet kun je altijd wel kopen op het terrein.
pi_170382595
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 14:28 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ranzige hamburgers en vette friet kun je altijd wel kopen op het terrein.
Thanks, beter iets dan niets al klinkt het niet erg veelbelovend haha
  dinsdag 25 april 2017 @ 11:18:24 #166
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_170472967
Langzaam nog wat bevestigen in September in Zuid-Amerika:

tttt.jpg

18055896_10154841862008124_4313034621094974452_o.jpg?oh=4f85258f89279b0da3902fd90629c4d0&oe=597EEC58

Aldus de geruchten willen ze na Europa/US in de zomer daar de tour beeindigen in september. Naar verluidt een laatste show in Mexico.

En dan de grote vraag wat volgt... Er waren geruchten over een #AFD30 tour, maar aangezien AFD dit jaar 30 jaar oud is zie ik dat niet snel meer gebeuren. Ze zitten nu tot eind september vol.

Dus wat dan, volgend jaar rondje festivals? Persoonlijk zie ik dat ook niet snel gebeuren, natuurlijk makkelijk geld scheppen, maar ze zijn met de Not In This Lifetime Tour zo'n anderhalf jaar onderweg als ze eind september stoppen. De vraag is hoeveel festivalboekers bereid zijn daar nog zo'n 2/3 miljoen+ aan uit te geven, terwijl ze dus alle continenten reeds hebben aangedaan.

Nieuwe muziek? Iedereen hoopt er op, en ieder klein dingetje wordt aangegrepen om dit naar voren te schuiven. Zou leuk zijn, al moet je je ook afvragen of dat nu wél werkt, en of het überhaupt het niveau gaat halen van een AFD of UYI...

Offff elkaar een hand geven, centen tellen, en tot ziens. Slash zou nog steeds een derde (of telt het als vierde?) album met Myles Kennedy en The Conspirators willen opnemen, naar verluidt (bevestigd door de Conspirators) is het zo goed als klaar, behalve Slash's gitaarpartijen.

Axl die weer even belt met Angus en er daar een CD/Tour uitperst met AXL/DC?

Wie zal het zeggen... Ik vrees dat het weleens het laatste kan gaan worden, en dit een 'one-off' was waar iedereen weer even goed de zakken kon vullen en de pensioentjes nu zéker veilig zijn gesteld. Ook aangezien er vlak voor aanvang van Coachella en de Vegas shows nog aardig wat onduidelijkheid was over wat nou de omvang van de reünie was (en wie er überhaupt allemaal deelnamen). Pas daarna beviel het in Zuid-Amerika zo goed dat men er een volledige tour van heeft gemaakt en deze uitgegroeid is tot anderhalf jaar lang de wereld over. Dus wat dat betreft denk ik dat niemand het gevoel heeft een 'commitment' te hebben weer muziek met elkaar te gaan maken ofzo. Plus is dat natuurlijk ook potentieel een enorme bron van ellende en ergernis tussen Axl en Slash, als die twee weer samen een studio in moeten. Ook heeft de band voor zover ik weet momenteel helemaal geen platencontract, en is de vraag welke maatschappij zich daar nog aan wil wagen na Chinese Democracy. Nou zou het natuurlijk in 'eigen beheer' gemaakt kunnen worden, maar dat is helemaal een potentieel kruidvat voor de leden onderling :D

Het is geen geheim dat de 'muzkanten' altijd repeteren zonder Axl, en ze dus eigenlijk elkaar even 2,5u op het podium zien, en verder geen verplichting. Het lijkt uiteraard momenteel allemaal erg amicaal, maar dat is misschien vooral omdat het zo gedoseerd is. Plus in 2016 even $192 miljoen binnenharken, en in 2017 een miljoen tickets in 24 uur verkopen voor de EU/US tour zal ook voldoende smeerolie zijn om die relatie even 'goed' te houden...

Wellicht een CD version II, dat zie ik nog wel gebeuren. Zeker aangezien de huidige CD op Spotify een tijdje 'Chinese Democracy Version I' heette.
Ik zie er wel een tour-editie van uitkomen met wat extra live songs; paar klassiekers, en de CD songs opgenomen met de huidige line-up.
  vrijdag 12 mei 2017 @ 20:22:47 #167
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_170888998
Het ziet er naar uit dat ik niet ga. Ik ben op 12 juli 25 weken zwanger en zie het niet zitten om te gaan. -O-
Ik wil dus mijn kaartjes gaan verkopen. Maar aangezien het etickets zijn, zijn mensen misschien wantrouwend, (ook omdat ik de dure kaartjes heb en ze dus een flink risico nemen), dus ik zit me te bedenken hoe ik het het beste aan kan pakken.

Iemand hier interesse? :p

Ticketswap is geloof ik wel betrouwbaar toch?
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  vrijdag 12 mei 2017 @ 21:48:24 #168
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_170891516
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 20:22 schreef LadyS het volgende:
Het ziet er naar uit dat ik niet ga. Ik ben op 12 juli 25 weken zwanger en zie het niet zitten om te gaan. -O-
Ik wil dus mijn kaartjes gaan verkopen. Maar aangezien het etickets zijn, zijn mensen misschien wantrouwend, (ook omdat ik de dure kaartjes heb en ze dus een flink risico nemen), dus ik zit me te bedenken hoe ik het het beste aan kan pakken.

Iemand hier interesse? :p

Ticketswap is geloof ik wel betrouwbaar toch?
Ik zou ze inderdaad gewoon via ticketswap aanbieden, dat is gewoon betrouwbaar voor koper en verkoper.
Don't let my username fool you...
  vrijdag 12 mei 2017 @ 22:16:51 #169
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_170892501
Ticketswap :Y

En gefeliciteerd :D
  zondag 14 mei 2017 @ 10:35:02 #170
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_170931179
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 22:16 schreef Cyanide- het volgende:
Ticketswap :Y

En gefeliciteerd :D
Dank je wel!
Hoewel een hele fijne reden. baal ik wel dat ik niet ga. Tenminste niet Golden Circle enzo, ik ben nog aan het twijfelen of ik gewone staanplaatsen zal kopen via ticketswap en dan ergens achter op het veld zal gaan staan, daar waar het niet zo druk is.
Aan de andere kant, vraag ik me dan af of ik dan überhaupt wel iets kan zien ;(
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_170932153
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 10:35 schreef LadyS het volgende:

[..]

Dank je wel!
Hoewel een hele fijne reden. baal ik wel dat ik niet ga. Tenminste niet Golden Circle enzo, ik ben nog aan het twijfelen of ik gewone staanplaatsen zal kopen via ticketswap en dan ergens achter op het veld zal gaan staan, daar waar het niet zo druk is.
Aan de andere kant, vraag ik me dan af of ik dan überhaupt wel iets kan zien ;(
Waarom zou je wel gewoon staan gaan en niet GC?
  zondag 14 mei 2017 @ 11:36:01 #172
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_170932200
Ik wil vooral de drukte ontwijken en niet te dicht bij de boxen staan. Het staan zelf is -zeg ik nu :') - het probleem niet.
Maar ik kom eigenlijk nooit op concerten, dus misschien zie ik problemen die er niet zijn, hoor. De GC zal ook niet afgeladen zijn denk ik. Maar daar sta je dus wel erg dichtbij de herrie.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_170932223
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 11:36 schreef LadyS het volgende:
Ik wil vooral de drukte ontwijken en niet te dicht bij de boxen staan. Het staan zelf is -zeg ik nu :') - het probleem niet.
Maar ik kom eigenlijk nooit op concerten, dus misschien zie ik problemen die er niet zijn, hoor. De GC zal ook niet afgeladen zijn denk ik. Maar daar sta je dus wel erg dichtbij de herrie.
Achterin GC lijkt mij dan prima voor jou hoor. Neem een paar herriestoppers als je minder lawaai wil.
  zondag 14 mei 2017 @ 11:58:42 #174
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_170932522
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 11:37 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Achterin GC lijkt mij dan prima voor jou hoor. Neem een paar herriestoppers als je minder lawaai wil.
Maar dat lawaai is dan weer niet goed (schijnt) voor de baby en die kan ik geen herriestoppers geven ;). Daarom dus mijn overweging of ik achterin op het gewone veld zal gaan staan, waar k dus niet zeker weet of ik dan überhaupt wat zie. En of het geluid daar inderdaad minder doordringend is.

Het is nu ook meer hardop denken hier, hoor, wat ik doe. Ik hoop ook een beetje op info over drukte en lawaai van de doorgewinterde concertgangers.
En uiteraard ga ik nog met de verloskundige in overleg over 3 weken.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_170932730
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 11:58 schreef LadyS het volgende:

[..]

Maar dat lawaai is dan weer niet goed (schijnt) voor de baby en die kan ik geen herriestoppers geven ;). Daarom dus mijn overweging of ik achterin op het gewone veld zal gaan staan, waar k dus niet zeker weet of ik dan überhaupt wat zie. En of het geluid daar inderdaad minder doordringend is.

Het is nu ook meer hardop denken hier, hoor, wat ik doe. Ik hoop ook een beetje op info over drukte en lawaai van de doorgewinterde concertgangers.
En uiteraard ga ik nog met de verloskundige in overleg over 3 weken.
Mijn vrouw is in haar zwangerschappen naar zeer veel concerten gegaan. Beide dochters zijn zeer muzikaal en met hun gehoor is werkelijk niets mis.

Voordeel van GC is dat je laat aan kan komen (en makkelijk even naar het toilet). Zeker als je zwanger bent is urenlang staan gewoon geen pretje.
pi_170940380
Ik ben ook zwanger, zonder GC tickets, maar ik blijf ook gewoon een beetje achteraan. Als ik het maar kan horen, laatste keer in het Goffertpark kon ik het nog aardig goed zien en vaak hangen ze ook wel van die schermen op.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 14 mei 2017 @ 17:31:06 #177
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_170941242
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 12:13 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Mijn vrouw is in haar zwangerschappen naar zeer veel concerten gegaan. Beide dochters zijn zeer muzikaal en met hun gehoor is werkelijk niets mis.

Voordeel van GC is dat je laat aan kan komen (en makkelijk even naar het toilet). Zeker als je zwanger bent is urenlang staan gewoon geen pretje.
Kijk, dat van dat toilet en laat naar binnen bijvoorbeeld is erg handig om te weten! Je mag dus ook de GC in en uit?
(Sorry hoor, ben best een concert n00b :@ )
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  zondag 14 mei 2017 @ 17:37:24 #178
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_170941370
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 16:54 schreef rena het volgende:
Ik ben ook zwanger, zonder GC tickets, maar ik blijf ook gewoon een beetje achteraan. Als ik het maar kan horen, laatste keer in het Goffertpark kon ik het nog aardig goed zien en vaak hangen ze ook wel van die schermen op.
Ook dat is handig om te weten
Toen ik 11 jaar geleden naar Guns N' Roses zou gaan, was ik net 10 dagen daarvoor bevallen :') (dus ik plan die koters wel :') ), maar mijn ex was wel gegaan met een collega en hij zei dat ik makkelijk had meegekund (lichamelijk gezien, niet ivm baby), omdat het achterin rustig was en er zelfs bankjes stonden. Daarom dat ik die optie dus ook in gedachten houdt.
Maar nu heb ik vooraf nog een buffet en daarna een afterparty en ook nog een limited edition goodiepakket enzo. En dat vind ik toch ook wel leuk...
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_170941436
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 17:31 schreef LadyS het volgende:

[..]

Kijk, dat van dat toilet en laat naar binnen bijvoorbeeld is erg handig om te weten! Je mag dus ook de GC in en uit?
(Sorry hoor, ben best een concert n00b :@ )
Tuurlijk mag je in en uit. Vaak krijg je een bandje of iets dergelijks.
  woensdag 24 mei 2017 @ 22:25:17 #180
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_171184687
Morgen groot nieuws wat al even geteased wordt. Als ik het goed begrijp 12u Ierse tijd, dus wss persconferentie met de band aangezien die daar zijn voor de show bij Slane Castle dit weekend
pi_171185659
@Ladys heb je Golden Circle tickets die je kwijt wil? Ik heb gewone tickets, maar wil heel graag Golden Circle tickets hebben, was te laat helaas!
  donderdag 25 mei 2017 @ 14:13:17 #182
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_171196342
quote:
NEW 2017 NORTH AMERICAN DATES

Aug. 5
War Memorial Stadium
Little Rock, AR

Oct. 8
Wells Fargo Center
Philadelphia, PA

Oct. 11
Madison Square Garden
New York City, NY

Oct. 15
Madison Square Garden
New York City, NY

Oct. 22
TD Garden
Boston, MA

Oct. 26
Quicken Loans Arena
Cleveland, OH

Oct. 29
Air Canada Centre
Toronto, ON

Nov. 2
Little Caesars Arena
Detroit, MI

Nov. 6
United Center
Chicago, IL

Nov. 10
Toyota Center
Houston, TX

Nov. 14
BOK Center
Tulsa, OK

Nov. 17
T-Mobile Arena
Las Vegas, NV

Nov. 21
Oracle Arena
Oakland, CA

Nov. 24
Staples Center
Los Angeles, CA

Nov. 25
The Forum
Los Angeles, CA
  donderdag 25 mei 2017 @ 18:10:06 #183
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_171202307
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 22:49 schreef Kyran het volgende:
@Ladys heb je Golden Circle tickets die je kwijt wil? Ik heb gewone tickets, maar wil heel graag Golden Circle tickets hebben, was te laat helaas!
Ik heb -uit mijn hoofd- de Paradise Package. Dus met eten vooraf en een afterparty. En dus óók Golden Circle. Ik geloof dat ze 325 euro waren :@

Ik ben nog steeds in dubio wat ik zal doen, hoor.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_171203337
Damn, stiekem had ik de hoop dat de press-conference ging over dat ze ineens een nieuw album/EP zouden uitbrengen.
Bleuh.
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:24:31 #185
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_171206444
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 19:08 schreef PimD het volgende:
Damn, stiekem had ik de hoop dat de press-conference ging over dat ze ineens een nieuw album/EP zouden uitbrengen.
Iedereen wel, aangezien het vrij hard werd geteased, maar dit betekent eigenlijk dat dit jaar gewoon touren cq geld scheppen is, en we niks anders hoeven te verwachten voor 2018
pi_171210613
quote:
1s.gif Op donderdag 25 mei 2017 18:10 schreef LadyS het volgende:

[..]

Ik heb -uit mijn hoofd- de Paradise Package. Dus met eten vooraf en een afterparty. En dus óók Golden Circle. Ik geloof dat ze 325 euro waren :@

Ik ben nog steeds in dubio wat ik zal doen, hoor.
Ah de echte die-hard package :D Die is me net te duur haha!

Als iemand nog golden circle tickets heeft hoor ik dat graag :P
  vrijdag 26 mei 2017 @ 06:53:44 #187
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_171214424
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 23:56 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ah de echte die-hard package :D Die is me net te duur haha!

Als iemand nog golden circle tickets heeft hoor ik dat graag :P
Ook alleen omdat ik te laat was voor de andere kaartjes, hoor :D :P
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  zondag 28 mei 2017 @ 01:07:14 #189
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_171262657
_O_
  woensdag 31 mei 2017 @ 09:54:29 #190
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_171342724
Zaterdag weer begonnen voor 83,000 man op Slane Castle, met een tribute voor Chris Cornell in de setlist:


Review: Guns N' Roses at Slane review: They look and play so well it's like they never went away

slane30.JPG

setlist:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gisteravond Bilbao:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Cyanide- op 31-05-2017 10:01:07 ]
  dinsdag 6 juni 2017 @ 14:27:36 #191
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_171498486
Ik was erbij in Madrid, holy shit wat een show! _O_
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  dinsdag 6 juni 2017 @ 14:42:09 #192
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_171498887
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 14:27 schreef ShevaJB het volgende:
Ik was erbij in Madrid, holy shit wat een show! _O_
Ik las de recensie van de Morgen, die was wel euforisch ja (goed, wel geschreven door een fan zoals de schrijver zelf al stelt, maar toch).

quote:
Guns N’ Roses in Madrid: een verpletterende en euforische show

Guns N’ Roses is terug samen en viert dat met de Not In This Lifetime-tour die hen op 24 juni ook langs TW Classic brengt. Wij gingen alvast de temperatuur opmeten in Madrid, waar ze met een niks minder dan overdonderende stadionshow de stoutste dromen van de 50.000 aanwezige fans meermaals overtroffen.

Om maar meteen de dingen bij naam te noemen: het is een op zijn zachtst gezegd stoute move van deze krant om de grootste, of toch zeker meest fanatieke Guns N’ Roses-fan van Europa op het vliegtuig richting Madrid te zetten voor een concertverslag. Nu, die net niet onvoorwaardelijke liefde voor de band (en Axl Rose specifiek) censureert misschien wel alle mogelijke kritiek, maar zelfs ik heb met gefronste wenkbrauwen en open muil staan kijken naar hoe ‘the most dangerous band in the world’ sinds 1994 evolueerde.

Hun debuutplaat Appetite For Destruction zorgde in 1987 voor de ultieme samensmelting tussen de Stones, Aerosmith, Sex Pistols, de Stooges, Mötley Crüe en zelfs Little Richard, waarmee ze de laatste en meteen ook allergrootste larger than life rockband werden vooraleer Nirvana de rock-’n-roll van zijn glamour ontdeed. Tussen die plaat en vandaag zitten wereldtours, personeelswissels, rechtszaken, ruzie en niet te vergeten: de zeventien lange jaren die Axl nodig had om de rest van de band te ontslaan en met een leger huurlingen Chinese Democracy te maken. Ik bespaar u mijn waterdicht betoog in defense of Chinese Democracy, maar dat ze tijdens deze tour ook enkele songs van die plaat spelen (terwijl Slash er geen noot van heeft ingespeeld) betekent niet alleen dat Axl de meest hardcore manager heeft.

Twee miljoen euro

“They said it would never happen”, luidt de subtekst bij deze Not In This Lifetime-reünietour. Zelfs de meest verwoede fans durfden niet meer te hopen dat ze ooit nog samen op een podium zouden staan. Axl trok onder de naam Guns N’ Roses om de paar jaar de wereld rond met zijn huurlingen, Slash en Duff bouwden hun soloprojecten uit en kwamen elkaar nog tegen in onder meer Velvet Revolver (met ook nog Matt Sorum op drums), Izzy Stradlin dook dieper in die underground waar hij zichzelf altijd al veel comfortabeler voelde dan in stadions, terwijl er over Steven Adler en Gilby Clarke eigenlijk niet eens meer gesproken werd. Tot plots vorig jaar - kumbaya nog aan toe - Axl, Slash en Duff zich toevallig alle drie samen herinnerden waarom ze ooit een band waren begonnen. Dat, en het feit dat ze zo’n dikke twee miljoen euro per show in hun binnenzak mogen steken.

Drie van de vijf originele leden trekken opnieuw samen de wereld rond aangevuld met enkele van Axls muzikanten. Stradlin wou niet, Adler kon/mocht niet omwille van fysieke redenen. En het moet gezegd dat het spel een dikke tweeënhalf uur behoorlijk hoog gespeeld werd gisterenavond. Waar Axl vorig jaar met AC/DC al een gezondere indruk gaf dan de vele jaren voordien, leek hij nu haast terug op die Venetiaans blonde god van weleer. Hij holde, dolde, danste en scheurde van de ene kant van het podium naar de andere. Zo kon zelfs (de nochtans ook fel vermagerde) Slash hem amper volgen. Een dikke 50.000 man zag in het uitverkochte Estadio Vicente Calderon een band met heel erg veel goesting.

Is Guns N’ Roses nog steeds the most dangerous band in the world? Hoewel ze terug het schuim op de lippen hebben, luidt het simpele antwoord daarop: natuurlijk niet. Niettegenstaande dat ze nog steeds gevaar uitstralen, voelde je toch een sterke Vrolijke Vrienden-sfeer die de angel er wat uithaalde. Zo mochten ze duidelijk alle drie enkele nummers kiezen. Axl staat bekend voor de wat meer uitgesponnen epische songs (Estranged, November Rain), Slash opteerde voor het wat hardere werk en zijn ronduit fantastische gitaarsolo met Speak Softly Love (Theme From Godfather) terwijl punker Duff ook even zelf achter de micro mocht staan met een cover van Attitude van Misfits volgend op een stukje You Can’t Put Your Arms Around A Memory. Frappant: tijdens de introriff van Chinese Democracy ging Slash wel heel erg ostentatief vooraan het podium staan, alsof hij zijn zegen gaf. Guns N’ Roses klinkt misschien niet meer alsof ze je lief een tong komen draaien terwijl je er naast staat maar we stonden wel naar een band te kijken die muzikaal misschien zelfs sterker staat dan tijdens de hoogdagen.

Eerherstel

En dat zag het publiek ook. Dit was niet zomaar een reünieconcert, het was de grote return to power van een van de allermachtigste rockbands ooit, een eerherstel voor Axl Rose en een afspraak met de geschiedenis. Deze show vaagde met een vlotte beweging al die jaren van hoongelach van tafel. Van begin tot eind was elke aanwezige ziel vervuld van uitzinnigheid, terwijl tranen van geluk rijkelijk vloeiden, de samenzang in het stadion soms ettelijke malen luider klonk dan de band zelf en vuisten onophoudelijk in de lucht gingen. Ja, zo goed was het écht.

Met retestrakke show - buiten wat bedankjes zelfs geen bindteksten - leverden ze na 2,5 uur dan ook een heel erg compleet pakketje af waar zowel ultieme klassiekers als Sweet Child O’ Mine en Welcome To The Jungle bij zaten als minder voor de hand liggend werk als Double Talkin’ Jive, aangevuld met covers van onder meer The Who (The Seeker) en Soundgarden (Black Hole Sun) als eerbetoon aan de vorige week overleden Chris Cornell. Minpuntjes? Eigenlijk - eerlijk waar! - niet echt, al hadden het net iets te vrijblijvende Coma en een wat slordig This I Love niet gehoeven. Dat is dan ook het enige wat hen van een vijfsterrenconcert hield.

Het mag duidelijk zijn: de thuiskomst van Slash en Duff heeft Guns N’ Roses-legacy weer helemaal opgeblonken. En op basis van deze volstrekt euforische, beresterke en alles omver beukende show is er de laatste 30 jaar geen enkele rock-’n-roll-band geweest die nog maar aan de hielen komt van Guns N’ Roses. Afspraak op 24 juni op TW Classic.


Setlist
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 6 juni 2017 @ 22:27:00 #193
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_171512501
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 14:42 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ik las de recensie van de Morgen, die was wel euforisch ja (goed, wel geschreven door een fan zoals de schrijver zelf al stelt, maar toch).

[..]

Ik ben het eens met dat stuk, het was episch. Het feit dat de schrijver een fan is kan natuurlijk ook betekenen dat hij extra kritisch is. Ik ben ook een fan en vroeg me af hoe ze het zouden doen na al die jaren. Het overtroef echter mijn verwachtingen. Het was ook wel geinig dat ik met mn 1.90 over alle Spanjaarden heen kon kijken :+
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_172310705
Wordt een natte bedoening woensdag. Poncho's inslaan bij de Action...
  maandag 10 juli 2017 @ 09:21:55 #195
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172311504
Ah joh, trekt nog wel bij, eergisteren gaven ze nog een stralende dag op. Ik geloof het allemaal wel, dat kan me eigenlijk het minste boeien, het weer.

GUNS AND FUCKIN ROSES WOENSDAG MENSEN _O_
pi_172312099
Die tracklist valt mij niet tegen :)
pi_172312488
quote:
2s.gif Op maandag 10 juli 2017 09:21 schreef Cyanide- het volgende:
Ah joh, trekt nog wel bij, eergisteren gaven ze nog een stralende dag op. Ik geloof het allemaal wel, dat kan me eigenlijk het minste boeien, het weer.

GUNS AND FUCKIN ROSES WOENSDAG MENSEN _O_
Ja zin in _O_
  maandag 10 juli 2017 @ 11:04:42 #198
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172313387
Aardige setlist in Parijs ook weer vrijdag. Damn, dat was echt 3 uur rammen _O_

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_172313776
Heeft iemand hier nog parkeertips?
pi_172314455
Ik zou de auto in de wijk Hazenkamp proberen te zetten. Gewoon je navigatie instellen op Hazenkampseweg en daar in een van de zijwegen parkeren
  maandag 10 juli 2017 @ 11:54:01 #201
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172314625
quote:
0s.gif Op maandag 10 juli 2017 11:19 schreef indiaantje89 het volgende:
Heeft iemand hier nog parkeertips?
Ik heb het ff in het Robbie-topic ook gevraagd _O-
pi_172315120
quote:
0s.gif Op maandag 10 juli 2017 07:31 schreef pvdplanet het volgende:
Wordt een natte bedoening woensdag. Poncho's inslaan bij de Action...
Zoals het er nu naar uitziet wordt het juist vanaf 17.00 uur droog _O_.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  maandag 10 juli 2017 @ 13:19:30 #203
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172316303
quote:
Graag wijzen we je erop dat er een kleine wijziging in het tijdschema is in verband met de verwachte showlengte. Het nieuwe, verwachte tijdschema:

15.30u - Terrein open
17.30u - Tyler Bryant & The Shakedown
18.00u - Pauze/Changeover
18.15u - Biffy Clyro
19.00u - Pauze/changeover
19.30u - Guns N' Roses
23.00u - Verwacht einde
3,5 uur _O-
pi_172316745
quote:
2s.gif Op maandag 10 juli 2017 13:19 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

3,5 uur _O-
Nice
pi_172319911
Het lijkt wel alsof concerten steeds vroeger beginnen :{ Biffy Clyro ga ik niet meer halen door deze wijziging en het begin van GNR wordt ook nog spannend :(
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 10 juli 2017 @ 15:50:08 #206
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172319966
quote:
0s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:47 schreef rena het volgende:
Het lijkt wel alsof concerten steeds vroeger beginnen :{ Biffy Clyro ga ik niet meer halen door deze wijziging en het begin van GNR wordt ook nog spannend :(
Ik vermoed dat er een curfew geldt, dus omdat ze langer spelen (die show in Parijs duurde daadwerkelijk 3u20m) zullen ze die tijd aan de 'voorkant' moeten pakken.
Ik heb lekker woensdag en donderdag vrij genomen, no stress :9
  Forum Admin maandag 10 juli 2017 @ 15:54:04 #207
1124 crew  Mark
Awesome dad from hell
pi_172320081
quote:
2s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:50 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ik vermoed dat er een curfew geldt, dus omdat ze langer spelen (die show in Parijs duurde daadwerkelijk 3u20m) zullen ze die tijd aan de 'voorkant' moeten pakken.
Goffertpark moet altijd rond 23:00 afgelopen zijn :Y
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
  maandag 10 juli 2017 @ 15:59:17 #208
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172320230
quote:
2s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:54 schreef Mark het volgende:

[..]

Goffertpark moet altijd rond 23:00 afgelopen zijn :Y
Ja, logisch dan dat ze eerder beginnen. Al is 1930 natuurlijk wel schrikken voor Axl :P
pi_172326153
ze verwachten ook veel drukte in de trein:

http://www.nu.nl/uitgaan/(...)rt-guns-n-roses.html
Nothing lasts forever but the certainty of change
<a href="http://www.metalfan.nl" rel="nofollow" target="_blank">http://www.metalfan.nl</a>
pi_172327014
quote:
2s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:59 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ja, logisch dan dat ze eerder beginnen. Al is 1930 natuurlijk wel schrikken voor Axl :P
De Yab Yum is inmiddels dicht, dus dat scheelt.
pi_172329168
quote:
2s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:59 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ja, logisch dan dat ze eerder beginnen. Al is 1930 natuurlijk wel schrikken voor Axl :P
2csa2dg.jpg
:')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 10 juli 2017 @ 21:39:31 #212
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172329272
quote:
10s.gif Op maandag 10 juli 2017 21:35 schreef rena het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
:D
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  maandag 10 juli 2017 @ 22:03:05 #213
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172329947
Ja maar, zo gaan de lyrics heul niet ;(
pi_172330218
Gezien op TW Classic. Was. Dus. Echt. Wel. Gaaf! 8-)

Ook in 2006 gezien, op Rock am Ring. Dat was niet zo heel best :P
  dinsdag 11 juli 2017 @ 08:56:05 #215
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172335283
flC9TdJ.png
Neem je kaplaarzen mee
pi_172335770
Toch nog Golden Circle tickets kunnen krijgen _O_

Edit: Iemand enig idee hoeveel GC kaarten er zijn verkocht?

[ Bericht 19% gewijzigd door Kyran op 11-07-2017 09:42:28 ]
pi_172336125
Geruchten gaan dat Angus Young misschien een nummertje mee komt spelen.
pi_172336135
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 09:53 schreef indiaantje89 het volgende:
Geruchten gaan dat Angus Young misschien een nummertje mee komt spelen.
Die woont 'om de hoek', dus dat zou ik nog niet zo gek vinden.
  dinsdag 11 juli 2017 @ 10:08:17 #219
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172336429
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 09:53 schreef indiaantje89 het volgende:
Geruchten gaan dat Angus Young misschien een nummertje mee komt spelen.
Ik vrees dat ik dat gerucht heb verspreid, of waar haal je het vandaan? _O-
pi_172336451
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:08 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ik vrees dat ik dat gerucht heb verspreid, of waar haal je het vandaan? _O-
Graz, maar waar die het vandaan hebben... hij heeft in Hannover wel meegespeeld blijkbaar (Whole Lotta Rosie).
  dinsdag 11 juli 2017 @ 10:12:42 #221
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172336543
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:09 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Graz, maar waar die het vandaan hebben... hij heeft in Hannover wel meegespeeld blijkbaar (Whole Lotta Rosie).
Klopt, ik had daarna op een GNR forum het idee geopperd dat Nijmegen dan ook een optie was, aangezien hij daar een uurtje vandaan woont. Volgens mij deed hij 2 nummers in Hannover (riff raff en WLR).
pi_172336780
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 09:53 schreef indiaantje89 het volgende:
Geruchten gaan dat Angus Young misschien een nummertje mee komt spelen.
Dat zou echt super zijn zeg _O_
  dinsdag 11 juli 2017 @ 10:27:49 #223
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_172336818
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:12 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Klopt, ik had daarna op een GNR forum het idee geopperd dat Nijmegen dan ook een optie was, aangezien hij daar een uurtje vandaan woont. Volgens mij deed hij 2 nummers in Hannover (riff raff en WLR).
Helemaal vanuit metropool Aalten :D
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  dinsdag 11 juli 2017 @ 10:28:09 #224
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172336826
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:27 schreef ShevaJB het volgende:

[..]

Helemaal vanuit metropool Aalten :D
Uit z'n spuuglelijke huis.
  dinsdag 11 juli 2017 @ 10:30:00 #225
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_172336867
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:28 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Uit z'n spuuglelijke huis.
Ben er vaak langsgereden, allemaal rijtjeshuizen en opeens zo'n kasteel. Wel grappig.
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_172337090
nog tips qua parkeren?
pi_172337424
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:30 schreef ShevaJB het volgende:

[..]

Ben er vaak langsgereden, allemaal rijtjeshuizen en opeens zo'n kasteel. Wel grappig.
Slechts 1830 m2 woonoppervlakte. Niets mis mee.
  Forum Admin dinsdag 11 juli 2017 @ 11:19:12 #228
1124 crew  Mark
Awesome dad from hell
pi_172337628
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 10:43 schreef NikeyAjax het volgende:
nog tips qua parkeren?
Parkeerterrein van scholen om de hoek (IJsbeerstraat)
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
pi_172342618
Hopelijk valt ook de ondergrond een beetje mee... hopelijk niet te modderig.
  Forum Admin dinsdag 11 juli 2017 @ 15:26:29 #230
1124 crew  Mark
Awesome dad from hell
pi_172342671
Er wordt nog de nodige regen verwacht tot morgenavond..... Maar goed, tot die tijd loopt er bijna niemand over het terrein, dat scheelt.
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
  dinsdag 11 juli 2017 @ 15:36:58 #231
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172342893
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 15:24 schreef indiaantje89 het volgende:
Hopelijk valt ook de ondergrond een beetje mee... hopelijk niet te modderig.
Ik denk dat dat het voornaamste 'gevaar' is, er wordt nl. voor 's avonds weinig tot geen regen opgegeven, vooral 's middags. Dus ik denk dat je eerder een modderpoel aankomt dan dat je kapot regent als het bezig is.
pi_172343263
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 15:36 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ik denk dat dat het voornaamste 'gevaar' is, er wordt nl. voor 's avonds weinig tot geen regen opgegeven, vooral 's middags. Dus ik denk dat je eerder een modderpoel aankomt dan dat je kapot regent als het bezig is.
Regen vind ik niet eens zo erg, dat is poncho aan en gaan. Ik hoop ook het terrein op tijd droog is zodat het geen modderpoel gaat worden. Vrees er wel voor. Na RAR vorig jaar heb ik modder trauma's opgelopen :{
pi_172343296
Op tijd droog gaat hem niet worden... Goeie schoenen aan, poncho voor de zekerheid maar die laatste zo te zien niet nodig.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  dinsdag 11 juli 2017 @ 15:57:42 #234
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172343414
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 15:53 schreef Karstman het volgende:
Op tijd droog gaat hem niet worden... Goeie schoenen aan, poncho voor de zekerheid maar die laatste zo te zien niet nodig.
19:30 moet 't wel droog zijn, toch?

1eKfoGg.png
pi_172343434
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 15:57 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

19:30 moet 't wel droog zijn, toch?

[ afbeelding ]
Op tijd droog dat het veld droog is bedoel ik. Zo te zien kan de poncho in de auto blijven :)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  dinsdag 11 juli 2017 @ 16:47:25 #236
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172344488
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 15:58 schreef Karstman het volgende:

[..]

Op tijd droog dat het veld droog is bedoel ik. Zo te zien kan de poncho in de auto blijven :)
Oh zo, klopt ja
  dinsdag 11 juli 2017 @ 17:28:48 #237
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172345286
Ik heb geprobeerd mijn kaartjes te verkopen, maar is niet gelukt. Wat ik eigenlijk ook helemaal niet jammer vind :P (vriendlief vindt het wel jammer, want die had helemaal geen zin, niet zijn muziek >:) )
Gisteren nog "toestemming" gekregen van de verloskundige, dus morgen sta ik met dikke pens in de Golden Circle. Shirtjes zitten in de was, dus ik ben er helemaal klaar voor.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  dinsdag 11 juli 2017 @ 17:56:51 #238
36752 timmeeeh
provocateur et penseur
pi_172345889
Nog een Golden Circle fanboy hier. Weinig regen maar veel modder lijkt me eerlijke deal ;)

Aan welke kant zit de ingang van het terrein? En heeft de GC een eigen ingang? Of enter je de GC vanaf het 'normale' terrein?
"Maar ja, echt ontspannen zaten we niet meer te bingoën"
pi_172348221
Vandaag toch maar een kaartje op de kop getikt. Op 5 minuten fietsen kan ik het niet laten, maar 100+ euro vond ik eigenlijk toch wel veel geld. Nu bij iemand die onverwacht niet kon een hardcopy kaartje gehaald voor 50.
Bleuh.
pi_172353500
Zijn de e-tickets op je telefoon voldoende om binnen te komen, of moet je ze geprint meenemen?
pi_172353518
Ik zie dat ze nu al bezig zijn met de lichten testen in de Goffert :D
Bleuh.
pi_172354852
Ik heb ze 2 weken geleden gezien; 2 uur en 50 minuten ongeveer en ze begonnen nog op tijd ook. Prima show, bizar slecht geluid (stadion). Zal hier wel beter zijn ;)
  woensdag 12 juli 2017 @ 00:14:09 #243
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172355518
Ik ga wel echt :'( als ze Patience niet spelen, maar gezien die op de meeste setlijsten wel staat moet het goedkomen.
I'd rather be a comma, than a full stop.
  woensdag 12 juli 2017 @ 01:13:36 #244
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172356157
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 22:42 schreef NIEKler het volgende:
Zijn de e-tickets op je telefoon voldoende om binnen te komen, of moet je ze geprint meenemen?
Ik heb de ticketmaster-app gedownload, daarin kan je de kaartjes opzoeken en hebben ze een QR-code. Ik neem aan dat dat gewoon gescand kan worden.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172358391
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 17:56 schreef timmeeeh het volgende:
Nog een Golden Circle fanboy hier. Weinig regen maar veel modder lijkt me eerlijke deal ;)

Aan welke kant zit de ingang van het terrein? En heeft de GC een eigen ingang? Of enter je de GC vanaf het 'normale' terrein?
Wij hebben ook golden circle.
En early entree VIP pakket, ik ben benieuwd wat we krijgen als aandenken :)
pi_172358410
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:24 schreef vaginabeheerder het volgende:

[..]

Wij hebben ook golden circle.
En early entree VIP pakket, ik ben benieuwd wat we krijgen als aandenken :)
Poncho denk ik.
pi_172358428
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 01:13 schreef MissBliss het volgende:

[..]

Ik heb de ticketmaster-app gedownload, daarin kan je de kaartjes opzoeken en hebben ze een QR-code. Ik neem aan dat dat gewoon gescand kan worden.
Ik zou voor de zekerheid printen en meenemen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 09:32:13 #248
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172358477
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:24 schreef vaginabeheerder het volgende:

[..]

Wij hebben ook golden circle.
En early entree VIP pakket, ik ben benieuwd wat we krijgen als aandenken :)
Modderige schoenen
pi_172358500
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:27 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Poncho denk ik.
Haha zou wel een nuttig aandenken zijn.
pi_172360067
Ik heb mijn regenlaarzen al klaar staan thuis en ondanks dat het zou opklaren toch een regenponcho gekocht. Beter mee verlegen dan om verlegen denk ik dan maar :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  woensdag 12 juli 2017 @ 11:21:34 #251
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172360250
Het eet geen brood!
pi_172360505
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:12 schreef rena het volgende:
Ik heb mijn regenlaarzen al klaar staan thuis en ondanks dat het zou opklaren toch een regenponcho gekocht. Beter mee verlegen dan om verlegen denk ik dan maar :P
Omdat het om 2 uur al op schijnt te houden met regenen heb ik de dubes vervangen door een paar bergwandelschoenen. Moet afdoende zijn lijkt mij.
  Forum Admin woensdag 12 juli 2017 @ 11:39:17 #253
1124 crew  Mark
Awesome dad from hell
pi_172360646
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:31 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Omdat het om 2 uur al op schijnt te houden met regenen heb ik de dubes vervangen door een paar bergwandelschoenen. Moet afdoende zijn lijkt mij.
OP buienradar regent het tot 16:00. Maar gezien de hoeveelheid water die het laatste etmaal uit de lucht is gevallen maakt dat allemaal niet meer uit: die grond is klets- en kletsnat
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
  woensdag 12 juli 2017 @ 12:03:50 #254
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172361174
Ach ik overleef t ook wel op m'n bergschoenen :)
  woensdag 12 juli 2017 @ 12:20:19 #255
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172361469
Ik denk dat ik mijn veiligheidsschoenen maar aan doe.. Die lopen best lekker en zijn tenminste stevig.
Don't let my username fool you...
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:04:26 #256
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172362187
Al mensen onderweg? :9
pi_172362193
Hier ook stevige wandelschoenen. poncho en zonnebril in de tas :)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172362492
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:04 schreef Cyanide- het volgende:
Al mensen onderweg? :9
Jawel, ik ben onderweg.
pi_172362658
Over een dik uur ga ik weg maar moet nog wel een stukkie rijden.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172362781
Ik moet gewoon werken. Laatste afspraak om 4 uur. Hoop om half vijf te kunnen vertrekken. Gelukkig heb ik personeel die om de hoek woont van de Goffert, dus daar kan ik parkeren. Klein uurtje rijden... Rond 6 uur binnen schat ik.
pi_172362990
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:04 schreef Cyanide- het volgende:
Al mensen onderweg? :9
Over klein uurtje
pi_172363596
Zo wij zijn er :)
Parkeren op een grasveld, ik vermoed dat er mensen problemen krijgen met wegrijden vanavond :P
pi_172363999
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:14 schreef vaginabeheerder het volgende:
Zo wij zijn er :)
Parkeren op een grasveld, ik vermoed dat er mensen problemen krijgen met wegrijden vanavond :P
Waar is het parkeren en hoe ver lopen is het?
pi_172364072
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:37 schreef NikeyAjax het volgende:

[..]

Waar is het parkeren en hoe ver lopen is het?
Er zijn meerdere parkeerplaatsen, ik sta bij E roze en we worden met pendelbussen naar het concert gebracht.
pi_172364089
Livecrowd zegt dat het gras er prima bij ligt. Nice
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:58:22 #266
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172364526
Wij zijn ook net onderweg. Wij hebben wel VIP-parkeerkaart voor bij het stadion, dus denk niet dat wij op gras parkeren. Ben benieuwd.
Geen poncho en gewoon mijn speakers aan, living on the edge haha
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_172365128
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:58 schreef LadyS het volgende:
Wij zijn ook net onderweg. Wij hebben wel VIP-parkeerkaart voor bij het stadion, dus denk niet dat wij op gras parkeren. Ben benieuwd.
Geen poncho en gewoon mijn speakers aan, living on the edge haha
Ik heb ook VIP kaarten maar ik heb niks gelezen over een VIP parkeerplaats.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:26:11 #268
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172365163
Volgens mensen die voor de poort staan werden er 3 AC/DC nummers gesoundcheckt
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:29:55 #269
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_172365248
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:26 schreef Cyanide- het volgende:
Volgens mensen die voor de poort staan werden er 3 AC/DC nummers gesoundcheckt
....Angus!....
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:33:40 #270
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172365345
Nou de zon begint hier zelfs te schijnen (20km van Nijmegen) *O*
I'd rather be a comma, than a full stop.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:36:19 #271
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172365400
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:23 schreef vaginabeheerder het volgende:

[..]

Ik heb ook VIP kaarten maar ik heb niks gelezen over een VIP parkeerplaats.
Wij hebben volgens mij dus een parkeerplek bij het stadion, omdat daar ergens ook het diner hebben. Misschien heb ik het verkeerd begrepen hoor :@

Edit:
Deze parkeerkaart hebben we:
20170704_181138.jpg

[ Bericht 11% gewijzigd door LadyS op 12-07-2017 15:41:50 ]
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_172365598
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:36 schreef LadyS het volgende:

[..]

Wij hebben volgens mij dus een parkeerplek bij het stadion, omdat daar ergens ook het diner hebben. Misschien heb ik het verkeerd begrepen hoor :@

Edit:
Deze parkeerkaart hebben we:
[ afbeelding ]
Ok beter, ik heb golden circle early entree VIP.
Misschien een ander pakket.
Ik sta al vooraan bij het podium.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:54:32 #273
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172365793
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:44 schreef vaginabeheerder het volgende:

[..]

Ok beter, ik heb golden circle early entree VIP.
Misschien een ander pakket.
Ik sta al vooraan bij het podium.
Ik heb de Paradise City Party Package o.i.d., met diner, cadeaupakket en afterparty *O*

Ik sta momenteel nog in de file op de A2 :') -O-.
Vooraan wil ik toch niet (of nou ja, wil ik wel, maar is dus niet verstandig i.v.m. zwangerschap), dus heb wat dat betreft geen haast
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_172366095
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:54 schreef LadyS het volgende:

[..]

Ik heb de Paradise City Party Package o.i.d., met diner, cadeaupakket en afterparty *O*

Ik sta momenteel nog in de file op de A2 :') -O-.
Vooraan wil ik toch niet (of nou ja, wil ik wel, maar is dus niet verstandig i.v.m. zwangerschap), dus heb wat dat betreft geen haast
Ok, veel plezier :)
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:12:11 #275
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172366243
Dank! Jij ook!
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  woensdag 12 juli 2017 @ 18:51:21 #276
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172369619
Ik kan toch niet de enige zijn die hopeloos in de file staat?
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172369675
Ik sta nu van Biffy Clyro te genieten ;)
pi_172372799
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:51 schreef MissBliss het volgende:
Ik kan toch niet de enige zijn die hopeloos in de file staat?
Nee idd, Guns N' Roses zorgt voor verkeerschaos
pi_172376663
Mijn hemel, het ging maar door en door en door. Maar wat speelden ze strak en wat was Axl goed bij stem.
Bleuh.
  woensdag 12 juli 2017 @ 23:35:23 #280
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172377369
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:51 schreef MissBliss het volgende:
Ik kan toch niet de enige zijn die hopeloos in de file staat?
Wij zijn om 14.45 uit Zandvoort vertrokken en waren er uiteindelijk om 18.15 :'(

En de drukte in Nijmegen was te verwaarlozen bij de files die we onderweg tegenkwamen -O-
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  woensdag 12 juli 2017 @ 23:46:11 #281
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172377638
Eerste 3 nummers gemist, we waren er pas om 20.00 :') we konden ze wel horen terwijl we naar het terrein liepen. Jezus wat was het geweldig :9~
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172377740
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 23:07 schreef PimD het volgende:
Mijn hemel, het ging maar door en door en door. Maar wat speelden ze strak en wat was Axl goed bij stem.
Axl was echt fenomenaal zeg, sodeju _O_ Hij heeft me weer helemaal fan gemaakt vanavond :Y Hij leek het ook oprecht naar zijn zin te hebben.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172378064
Gelukkig niets van een file gemerkt. Vanuit Amsterdam naar Kleve gereden en daar rond 15:30 boodschappen gehaald. Terug via Groesbeek en geparkeerd bij het ziekenhuis. Erg smooth!

Axl & Co was zeer goed bezig, kon het amper droog houden bij November Rain. Publiek leek mij wat mat maar goed al die verroeste veertigers... :)

Alle nummers langsgekomen die op de wensenlijst stonden. Tevreden!
  donderdag 13 juli 2017 @ 00:11:37 #284
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172378132
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 23:07 schreef PimD het volgende:
Mijn hemel, het ging maar door en door en door. Maar wat speelden ze strak en wat was Axl goed bij stem.
Dat Ja! Verder erg vet om keer meegemaakt te hebben en alle favorieten gehoord!

En ANGUS _O_
I'd rather be a comma, than a full stop.
pi_172378184
Ze waren inderdaad echt goed, niks op aan te merken, super concert gewoon, heerlijk om al die nummers weer voorbij te horen komen
pi_172378370
Ik miste alleen Mr Brownstone :@ Maar voor de rest ook alles gehoord wat ik wilde horen. Estranged O+ O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  donderdag 13 juli 2017 @ 00:30:30 #287
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172378442
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 00:25 schreef rena het volgende:
Ik miste alleen Mr Brownstone :@ Maar voor de rest ook alles gehoord wat ik wilde horen. Estranged O+ O+
Was je later binnen? Want die werd als tweede of derde ofzo gespeeld.
I'd rather be a comma, than a full stop.
  donderdag 13 juli 2017 @ 00:37:58 #288
251549 SpaceOddity
Allah is gay.
pi_172378525
quote:
11s.gif Op woensdag 12 juli 2017 23:46 schreef MissBliss het volgende:
Eerste 3 nummers gemist, we waren er pas om 20.00 :') we konden ze wel horen terwijl we naar het terrein liepen. Jezus wat was het geweldig :9~
Fijn om te horen/lezen dat je alsnog een mooie avond hebt gehad.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_172378622
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 00:30 schreef Yashaaaaa het volgende:

[..]

Was je later binnen? Want die werd als tweede of derde ofzo gespeeld.
Was ik misschien drinken halen dat ik hem niet bewust gehoord heb of ik heb echt mega zwangerschapsbrein dat ik het nu alweer vergeten ben :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  donderdag 13 juli 2017 @ 01:02:15 #290
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172378793
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 00:47 schreef rena het volgende:

[..]

Was ik misschien drinken halen dat ik hem niet bewust gehoord heb of ik heb echt mega zwangerschapsbrein dat ik het nu alweer vergeten ben :')
Toen stond er nog wel wat meer wind en kaatste t geluid wat meer.
I'd rather be a comma, than a full stop.
  donderdag 13 juli 2017 @ 01:11:52 #291
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172378884
quote:
15s.gif Op donderdag 13 juli 2017 00:37 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Fijn om te horen/lezen dat je alsnog een mooie avond hebt gehad.
Oh ja, echt fantastisch! Eindelijk gezien! O+

Wel weer een domper dat we nu nog steeds fucking Nijmegen niet uit zijn, echt hetzelfde als vanmiddag gewoon :{
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172378929
quote:
11s.gif Op donderdag 13 juli 2017 01:11 schreef MissBliss het volgende:

[..]

Oh ja, echt fantastisch! Eindelijk gezien! O+

Wel weer een domper dat we nu nog steeds fucking Nijmegen niet uit zijn, echt hetzelfde als vanmiddag gewoon :{
Wat? Ik ben al 20 minuten thuis en ik woon bij Eindhoven en ik moest nog even een praatje maken bij degene die zo vriendelijk was mij een parkeerplaats om de hoek te geven.

Concert was super idd. Stukken beter dan de vorige keer in de Goffert. Stonden ook te spelen alsof ze het vooral voor de lol deden in plaats van even goed cashen (wat uiteindelijk prima te combineren valt).

Niets mis mee!
  donderdag 13 juli 2017 @ 01:23:17 #293
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172378973
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 01:17 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Wat? Ik ben al 20 minuten thuis en ik woon bij Eindhoven en ik moest nog even een praatje maken bij degene die zo vriendelijk was mij een parkeerplaats om de hoek te geven.

Concert was super idd. Stukken beter dan de vorige keer in de Goffert. Stonden ook te spelen alsof ze het vooral voor de lol deden in plaats van even goed cashen (wat uiteindelijk prima te combineren valt).

Niets mis mee!
Ja joh, het duurde al 50 min voor we het parkeerterrein af waren. Toen omrijden in Nijmegen want de wegen waar we heen moesten waren allemaal afgesloten. En nu staan we in een file op de a73. En ik moest al naar de wc toen we gingen lopen dus in sta op knappen.

Naja, het was echt heel tof en geweldig! Maar ik weet niet of ik snel weer naar een concert in de goffert ga. We moeten nog naar Amsterdam :')
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172379028
quote:
11s.gif Op donderdag 13 juli 2017 01:23 schreef MissBliss het volgende:

[..]

Ja joh, het duurde al 50 min voor we het parkeerterrein af waren. Toen omrijden in Nijmegen want de wegen waar we heen moesten waren allemaal afgesloten. En nu staan we in een file op de a73. En ik moest al naar de wc toen we gingen lopen dus in sta op knappen.

Naja, het was echt heel tof en geweldig! Maar ik weet niet of ik snel weer naar een concert in de goffert ga. We moeten nog naar Amsterdam :')
Succes dan!

En de goffert is ook niet mijn favoriet.
  donderdag 13 juli 2017 @ 07:18:52 #295
123189 Klare
Extraordinary Girl
pi_172380436
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 23:07 schreef PimD het volgende:
Mijn hemel, het ging maar door en door en door. Maar wat speelden ze strak en wat was Axl goed bij stem.
Meen je dit? WIj stonden achteraan maar we waren er van overtuigd dat het (vooral het laatste deel) met een geluidsband werd mee gezongen door Axl. Want hij hield de microfoon niet bij z'n mond en je hoorde de stem gewoon door klinken.... Of lag dat aan de beelschermen :P
Wel een legendarische avond gehad!