abonnement Unibet Coolblue
pi_160920379


quote:
De zesde editie van The Passion vindt plaats in Amersfoort. De stad zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Tijdens de live-uitzending zal de gebruikelijke processie worden gehouden, waarbij ruim duizend deelnemers met het verlichte kruis naar het hoofdpodium lopen. De gemeente Amersfoort vindt het een eer dit bijzondere event te ontvangen.

Burgemeester Bolsius: “Het is voor Amersfoort een enorme uitdaging om dit grote live-event in de stad te ontvangen. Miljoenen mensen bekijken de vertelling thuis, terwijl tienduizenden naar de stad komen om het van dichtbij mee te maken. Ook voor veel Amersfoorters is het een unieke gebeurtenis in hun eigen stad."

Geloofsgemeenschappen
The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. Arjan Lock, directeur van de EO legt uit waarom de keuze op de Keistad is gevallen: “Amersfoort is een mooie stad en kent een groot aantal geloofsgemeenschappen. Wij vinden het geweldig als al deze verschillende gemeenschappen en kerken aanhaken bij The Passion. Op die manier wordt het paasverhaal breed gedragen en verteld.”

Prachtig decor
The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. Taco Rijssemus, mediadirecteur van de KRO-NCRV, licht toe: “The Passion maakt het paasverhaal voor elke Nederlander weer toegankelijk. Wij geloven dat dat nog steeds belangrijk is. Ik ben ervan overtuigd dat de stad Amersfoort een prachtig decor vormt voor The Passion.”

Vluchtelingen
Voor Amersfoort is 2016 ook het jaar waarin de toestroom en opvang van vele vluchtelingen uit België tijdens de eerste wereldoorlog wordt herdacht. In de uitvoering van The Passion worden verwijzingen naar deze gebeurtenis opgenomen, waardoor dit voor Amersfoort op een mooie manier bij elkaar komt.
http://www.thepassion.nl/nieuws/thepassion2016-amersfoort



quote:
Martijn Fischer gaat de rol van Jezus spelen in het Paasspektakel The Passion. De 48-jarige musicalacteur zal acteren en zingen in de jaarlijkse opvoering van het verhaal rond de lijdensweg van Jezus. Dit werd dinsdag onthuld door middel van een online publieksactie.

Amersfoort zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Door de stad trekt een processie met een groot verlicht kruis richting het Eemplein. Het evenement, dat voor het zesde jaar op rij gehouden wordt én wordt uitgezonden op tv, trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Martijn Fischer had afgelopen jaren veel succes met zijn vertolking van André Hazes. Eerst in de musical Hij Gelooft in Mij en afgelopen jaar in de film Bloed, Zweet en Tranen. Voor deze rol ontving hij een Gouden Kalf.

Inhoud
,,Ik voldoe niet aan het archetypische beeld dat mensen van Jezus hebben. Die tengere man met die lange baard", zegt Fischer over zijn deelname aan The Passion. ,,Het gaat wat mij betreft echt om de inhoud, om het levensverhaal van Jezus en wat ons dat kan leren."

The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. De organisatie is in handen van de EO en de KRO. In 2011 werd The Passion voor het eerst opgevoerd in Gouda. Toen met Syb van der Ploeg als Jezus. Afgelopen jaar zagen 3,6 miljoen mensen hoe Jim de Groot zijn invulling aan Jezus gaf in Enschede.

#WieisJezus
De hoofdrolspeler van het populaire paasevenement werd op unieke wijze bekendgemaakt: het publiek kreeg de primeur. Vanaf dinsdagmorgen 8.30 uur konden fans bijdragen aan de onthulling van Jezus door via Facebook en Twitter de post met #WieisJezus te delen. Zo ontvouwde zich op www.thepassion.nl een filmpje waarin de kijker kon ontdekken wie de rol van Jezus vertolkt in The Passion 2016.
http://www.ad.nl/ad/nl/38(...)in-The-Passion.dhtml



quote:
Sofie van den Enk neemt rol verslaggever op zich
Als verslaggever in The Passion wil presentator Sofie het naadje van de kous weten van de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen: “Ik vind het fascinerend dat mensen meelopen in zo’n processie en daar iets vinden van troost of warmte. Wát willen ze met elkaar delen, daar ben ik zo benieuwd naar.” Ze vervolgt: “Is het sterk of zwak om te geloven? Ik ben er oprecht niet over uit. Ik weet het niet. Daarom is het zo’n cadeau dat ik de verslaggeving van The Passion mag doen. Dan kan ik me er weer eens helemaal in storten en wie weet wat het me brengt. Ik vind het echt gaaf.” http://www.thepassion.nl/nieuws/sofieverslaggever


quote:
Lenette van Dongen verteller in The Passion
Cabaretière Lenette van Dongen is op 24 maart te zien in The Passion als verteller. Zij neemt de bezoekers op het plein en de kijkers thuis mee in de paasvertelling: “Ik vind het een hele leuke uitdaging en heb er zin in. De verhalen zitten door mijn jeugd verweven. De eenzaamheid van de juiste keuze is iets in het verhaal dat mij aanspreekt. Iedereen gaat de ene kant op en jij voelt dat je de andere kant op moet gaan.” http://www.thepassion.nl/nieuws/lenetteverteller

quote:
Howard Komproe maakt cast The Passion compleet
Howard Komproe is stand-up comedian. Hij tourde door het land met verschillende shows en maakt deel uit van de Comedytrain. “Ik vind het heel spannend om in de rol van Pilatus het volk toe te spreken. Ik doe dat dagelijks als mijzelf, maar nu vanuit een bepaalde rol. Hoe dat zal zijn, daar ben ik nieuwsgierig naar”, zegt Howard. In de huid van politicus Pilatus is hij degene die moet besluiten of Jezus wordt veroordeeld of niet. http://www.thepassion.nl/nieuws/howard_komproe_pilatus


quote:
Xander de Buisonjé speelt Judas
Xander de Buisonjé vindt het een enorme uitdaging om de Judasrol op zich te nemen in The Passion. ”De rol van Judas kenmerkt zich door verraad maar vooral ook de enorme eenzaamheid en het isolement. Hij kan zichzelf niet meer aankijken en niet meer met zichzelf leven. Dat het zo erg was, dat wist ik ook niet. Dat vind ik juist wel mooi', vertelt Xander. De zanger zegt niet veel vlieguren in acteren te hebben en krijgt dramalessen om zich voor te bereiden op zijn rol. http://www.thepassion.nl/nieuws/xanderspeeltjudas


quote:
Ellen ten Damme lijkt geboren voor de rol van Maria, ondanks dat ze niet gelovig is. “Ik ben fan van Jezus”, vertelde Ellen dinsdag aan tafel bij Eva Jinek. We kennen de veelzijdige Ellen als actrice en zangeres.

Moeder Maria
Ze kijkt uit naar haar rol als moeder Maria: “Ik heb heel veel zin om in dit grootse muziek-evenement een waardige Maria neer te zetten, die als moeder aller moeders troost biedt aan zo velen. Ik vind het spannend en ook heel mooi om in de Maria-rol live te zingen tussen al dat publiek op het plein.” http://www.televizier.nl/(...)n-2016.8762603.lynkx


quote:
Acteur Mark van Eeuwen speelt dit jaar de rol van Petrus in het muzikale spektakel The Passion van de EO en de KRO.
The Passion wordt opgevoerd op Witte Donderdag 24 maart in Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers wordt het paasverhaal over de laatste uren in het leven van Jezus verteld, een rol van Martijn Fischer. Zangeres Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria. Cabaretière Lenette van Dongen is de verteller van het lijdensverhaal van Jezus.

Xander de Buisonjé speelt tijdens de komende editie de rol van Judas de verrader. Sofie van den Enk neemt de taak van verslaggever op zich. De KRO-presentatrice ondervraagt de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen.

Met Mark van Eeuwen erbij is de cast nu op één acteur na compleet. Binnenkort wordt bekend wie de rol van Pilatus gaat spelen. http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)el-The-Passion.dhtml


quote:
Arie Slob uit Zwolle, oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, speelt mee in The Passion die dit jaar op Witte Donderdag in Amersfoort wordt gehouden. Hij is één van de discipelen, de volgelingen van Jezus.
Arie Slob is gevraagd voor het mega-evenement dat al sinds 2011 een enorme kijkcijferhit is. Hij moest er wel even over nadenken. "Uiteindelijk heb ik me laten overhalen, want het is ook wel een hele belevenis. Het is het evangelie dat verteld wordt, ook voor mensen die daar niet heel veel mee hebben."
Eigentijdse vorm
Slob maakt zich niet zo druk om de kritiek. "Je moet naar eigentijdse vormen zoeken om met elkaar bezig te zijn, en daar is dit een heel mooi voorbeeld van."
Er zijn al repetities geweest in Amersfoort en er zijn ook 's avonds en 's nachts opnamen gemaakt. Dat was best zwaar, want overdag moest hij gewoon weer aan het werk als directeur van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle. http://www.rtvoost.nl/nie(...)58460173#prettyPhoto
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:55 #2
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920381
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:15 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Nee sorry
Idem
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920388
Dit klinkt eigenlijk best oke
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:16:09 #4
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_160920389
Ns trein :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_160920391
Geen dank jongens voor mijn mooie OP
pi_160920398
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Helaas kan Xander wel zingen al is t een lul
Dat dus.
Noot noot.
pi_160920399
Ik eet een stukje grilworst met kaas en drink Jillz rasberry
pi_160920400
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:15 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

dank, wat heb jij zelf?
Ik heb alleen lunch gegeten. Geen trek gehad met het overlijden van de legendarische nummer 14.

quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:15 schreef Renesite het volgende:

[..]

Stokbroodje Ailoli :@
Mag ik een stukje? :)

quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:15 schreef Nizno het volgende:

[..]

ja ik ga zo nootjes pakken.
Lekker. Gezouten?
pi_160920401
Komen er ook nog leuke nummers?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:16:29 #10
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920404
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:
Jongens, als jullie eten of drinken gaan pakken laat ons weten WAT precies.

Dank.
Boterham met leverkaas.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:16:33 #11
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920408
Jamai deed zelfs mannelijker
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920416
Begon goed...
Maar nu :X
Ze smelten de kazen!
pi_160920417
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef opperkleurder het volgende:
Geen dank jongens voor mijn mooie OP
^O^
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:16:49 #14
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920418
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef opperkleurder het volgende:
Geen dank jongens voor mijn mooie OP
Ik zie net dat ik vorig jaar een leuk grapje over Shirma had gemaakt
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:16:57 #16
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920426
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Mag ik een stukje? :)
Sure. Groningen.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920428
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef opperkleurder het volgende:
Geen dank jongens voor mijn mooie OP
Ik dank je toch :) wat een boef ben ik toch ook
pi_160920432
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef Renesite het volgende:
Jamai deed zelfs mannelijker
Jamai was ook goed :o Samen met Jeroen v. K. één van de betere :)
Noot noot.
pi_160920435
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik zie net dat ik vorig jaar een leuk grapje over Shirma had gemaakt
Deel hem eens met ons
pi_160920437
Het eerste leuke liedje van deze Passion..
pi_160920438
Xander die een nummer van Glennis doet... Tjoh
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:17:16 #22
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920439
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Ik heb alleen lunch gegeten. Geen trek gehad met het overlijden van de legendarische nummer 14.

[..]

Mag ik een stukje? :)

[..]

Lekker. Gezouten?
in elk geval geen ongezouten, maar weet niet of er nog lekkerdere liggen.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:17:23 #23
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160920444
Imo = in mijn ogen
If you can dream it, you can do it...
pi_160920446
Dadelijk de judas :*
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160920448
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef Renesite het volgende:
Jamai deed zelfs mannelijker
Zijn kus aan Jezus was ook overtuigend :Y
pi_160920449
Volgend jaar Maarten van Rossum als verteller aub
pi_160920450
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik zie net dat ik vorig jaar een leuk grapje over Shirma had gemaakt
Kan je dat grapje voor ons nogmaals herhalen? :)
pi_160920461
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef opperkleurder het volgende:
Geen dank jongens voor mijn mooie OP
Heeft wel een hoog halleluja gehalte.
pi_160920463
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:16 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Ik heb alleen lunch gegeten. Geen trek gehad met het overlijden van de legendarische nummer 14.

Ik zou toch maar wat eten.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:17:48 #30
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920465
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:17 schreef Books1 het volgende:
Imo = in mijn ogen
was al bang dat het 'in my opinion' betekende. Chew is trots op je.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:17:52 #31
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920466
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:17 schreef TLC het volgende:
Dadelijk de judas :*
Die hebben we net juist horen zingen.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920467
Oh, dit was het al? :')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:18:05 #33
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920475
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Het lijkt echt 3x zo groot
Ik kan me niet eens goed oriënteren... waar is de voorkant??
De voorkant van wat?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920479
Ik vond het boek beter
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:18:15 #35
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160920481
Leuke meid gespot
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:18:19 #36
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160920483
Lijkt wel politiek
Isn't it ironic, don't you think
pi_160920485
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:17 schreef hoas het volgende:

[..]

Heeft wel een hoog halleluja gehalte.
Past helemaal bij dit jaar...
pi_160920488
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:18 schreef Leandra het volgende:

[..]

De voorkant van wat?
Eemplein, Nieuwe poort.
pi_160920490
Peppadews en groene olijven (knoflook)

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2016 21:19:16 ]
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:18:33 #40
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920493
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:17 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Deel hem eens met ons
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:17 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Kan je dat grapje voor ons nogmaals herhalen? :)


Ik vond hem goed gelukt in zo'n korte tijd
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:18:45 #41
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920495
Ik heb een kwartier geleden besloten ook die verteller te muten maar nu blijft er niks meer over geloof ik :')
:')
pi_160920499
Wat is dit voor vluchtelingenknuffelshow :r
pi_160920502
Bosbad :')
pi_160920504
Lijsttrekker? :?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:10 #45
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920507
Bosbad.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:10 #46
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920508
Wanneer hebben ze de aanslag gepland? Daarvoor kijk ik
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:19 #47
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920515
Ik vind haar écht écht Simone Kleinsma
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920518
Dit is het bosbad jongens
pi_160920520
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:18 schreef Sked het volgende:

[..]

[..]

[ afbeelding ]

Ik vond hem goed gelukt in zo'n korte tijd
:D
pi_160920521
Jaaa, the!
pi_160920522
The Lau _O_
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:26 #52
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920523
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef MrBadGuy het volgende:
Lijsttrekker? :?
Geert Wilders
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920529
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Ik vind haar écht écht Simone Kleinsma
Kees en Co genot
pi_160920531
Jezus is vies dik.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:36 #55
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920532
was ik maar een kat die negen levens haddddd
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:52 #56
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920537
Ik eet bosvruchten in volle yoghurt :)
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:19:55 #57
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920539
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Ik vind haar écht écht Simone Kleinsma
Niet schelden
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920542
Bosbadje.
pi_160920544
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef Renesite het volgende:

[..]

Geert Wilders
De blonde Jezus _O_
pi_160920546
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
was ik maar een kat die negen levens haddddd
Bengod
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:20:04 #61
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920549
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef Leandra het volgende:
Bosbad.
Idd :')

Nog steeds geen theater ON STAGE allen maar filmpjes. Als ik daar zou staan zou ik echt pissed worden
:')
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:20:05 #62
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920550
Ik heb rooibos met honing thee

#beetjegayisoké
pi_160920552
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
was ik maar een kat die negen levens haddddd
*O*
pi_160920556
Hoe krijg je het voor elkaar, eindelijk een goed nummer, praat die er doorheen.....
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:20:18 #65
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920560
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:18 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Eemplein, Nieuwe poort.
De camera staat zo ongeveer tussen Zandfoort en de ingang van de Parkeergarage als je het totaaloverzicht ziet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:20:21 #66
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920561
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef tralalala het volgende:

[..]

Bengod
Warm Water B.V.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920562
Die vent kan echt niet acteren hoor.
pi_160920563
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:19 schreef zeefje het volgende:
Ik eet bosvruchten in volle yoghurt :)
Jij moet eens kennis maken met GGMM. Hij eet ook graag yoghurt.
pi_160920565
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef Sked het volgende:
Ik heb rooibos met honing thee

#beetjegayisoké
:D _O_
pi_160920568
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef Sked het volgende:
Ik heb rooibos met honing thee

#beetjegayisoké
lekker man

niks mis mee
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:20:43 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920573
Ik heb Corona.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160920574
Heheh, we gaan beginnen! *O*
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:20:48 #73
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920575
Open is wel een mooie
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160920576
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef Sked het volgende:
Ik heb rooibos met honing thee

#beetjegayisoké
niet gay
pi_160920580
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jij moet eens kennis maken met GGMM. Die eet ook graag yoghurt.
Die eet vooral magere kwark. Ik had eerder deze avond nog een leuke grap over GGMM.
pi_160920584
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jij moet eens kennis maken met GGMM. Hij eet ook graag yoghurt.
En walnoten.
Noot noot.
pi_160920585
Die nummers zijn echt aids
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:02 #78
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160920589
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Corona.
Proost. :)
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_160920590
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:

[..]

Warm Water B.V.
_O_
Hardlopen naar de snackbar _O-
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:11 #80
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920595
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

De camera staat zo ongeveer tussen Zandfoort en de ingang van de Parkeergarage als je het totaaloverzicht ziet.
Het enige referentiepunt is dat bruggetje voor mij
:')
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:14 #81
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920597
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Idd :')

Nog steeds geen theater ON STAGE allen maar filmpjes. Als ik daar zou staan zou ik echt pissed worden
jij kijkt voor de eerste keer?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:17 #82
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920600
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jij moet eens kennis maken met GGMM. Hij eet ook graag yoghurt.
Lekker samen yoghurt eten O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:29 #83
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920606
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:21 schreef tralalala het volgende:

[..]

_O_
Hardlopen naar de snackbar _O-
roze WC-pot
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920607
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:21 schreef zeefje het volgende:

[..]

Lekker samen yoghurt eten O+
Ik zal het doorgeven :)
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:38 #85
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160920611
Ik kan hier niet van genieten, helaas
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:44 #86
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920613
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:20 schreef Paxcon het volgende:
Die nummers zijn echt aids
Ik probeert het net ff maar toen hoorde ik OPEN OPEN OPEN, maar weer mute gedaan
:')
pi_160920616
Beetje Jezus loopt over water. Vullen dat Bosbad!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:21:51 #88
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920621
Ik trek straks een fles rosé open. Ter ere van Jezus.
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160920622
Even een nummer verneuken
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:02 #90
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920628
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:21 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Het enige referentiepunt is dat bruggetje voor mij
Dat bruggetje zie je amper :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920634
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:21 schreef Binge-watch het volgende:
Beetje Jezus loopt over water. Vullen dat Bosbad!
Misschien heeft ie een bommetje gedaan en is al het water nu weg :(
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:23 #92
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920636
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:24 #93
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920637
hahahahaha hij is echt aan 't uithijgen tussendoor
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920640
Dit is niet al te best gebracht :')
pi_160920643
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:21 schreef zeefje het volgende:
Ik trek straks een fles rosé open. Ter ere van Jezus.
Ik ben alvast begonnen!
pi_160920644
quote:
filet americain?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:38 #97
260839 vuvuzela
pwèèèèèp
pi_160920649
Hij wordt gewoon misbruikt door zijn vader... en dat is dan liefde :{
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:42 #99
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160920650
EO :')
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:47 #100
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920653
quote:
Pics ^O^ _O_
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:48 #101
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920654
quote:
wow echt in de juiste stijl ook.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920655
Hazes trekt straks een biertje open open open.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:48 #103
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920656
quote:
Ziet er gezellig uit. Proost.
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:22:55 #104
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920661
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Paxcon het volgende:

[..]

filet americain?
En aioli.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920663
Podium ziet eruit als een penis

Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:00 #106
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160920665
quote:
Brood en wijn _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:07 #107
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160920666
Klinkt nog steeds niet deze Hazes/Jezus
If you can dream it, you can do it...
pi_160920667
quote:
^O^ :9
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:09 #109
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920668
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:21 schreef Nizno het volgende:

[..]

jij kijkt voor de eerste keer?
Ja. Mijn stadje he. Wel leuk om te zien dat ze zoveel bekende plekken langsgaan. Maar wat voor gare show is dat dan. Nu al over de helft en nog steeds alleen maar filmpjes laten zien :')_!
:')
pi_160920669
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Renesite het volgende:

[..]

En aioli.
Lekker hoor
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:10 #111
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920670
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef opperkleurder het volgende:
Hazes trekt straks een biertje open open open.
:D
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920671
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
:D
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:16 #113
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160920675
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
_O-
Isn't it ironic, don't you think
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:20 #114
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920677
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
hahahahaha hij is echt aan 't uithijgen tussendoor
ja dat idee had ik eerder ook al
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920678
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
:D
pi_160920680
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:27 #117
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920681
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat bruggetje zie je amper :D
Ruimtelijk inzicht is niet mijn sterkste punt
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:27 #118
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920682
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
_O-
pi_160920683
Al die schapen uit z'n stalletje zijn gebruikt om die trui te breien
pi_160920684
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
:9~
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:36 #121
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160920687
Douze points
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:37 #122
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920688
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
Nat geworden
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160920692
Daar zat hij er ff naast :')
pi_160920696
Ik mis de vioolmeisjes dit jaar O+
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:45 #125
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920698
Dit nummer is wel mooi vertolkt ook
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:48 #126
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920700
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:23 schreef Nizno het volgende:

[..]

ja dat idee had ik eerder ook al
ja nu hoorde ik het ook
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:23:59 #127
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920706
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:22 schreef Stickertje het volgende:
Podium ziet eruit als een penis

[ afbeelding ]
euh..... ik mag hopen dat die van je vriend (als je die hebt) er niet zo uit ziet...

dat weet ik als pot zelfs nog dat die knik niet goed is.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:19 #128
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920719
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:23 schreef Nizno het volgende:

[..]

euh..... ik mag hopen dat die van je vriend (als je die hebt) er niet zo uit ziet...

dat weet ik als pot zelfs nog dat die knik niet goed is.
één bal ook
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:19 #129
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920720
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:23 schreef Nizno het volgende:

[..]

euh..... ik mag hopen dat die van je vriend (als je die hebt) er niet zo uit ziet...

dat weet ik als pot zelfs nog dat die knik niet goed is.
Jeetje, nou nou nou :o
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920721
Mag ik zeggen dat ik het dit jaar niet zo vind? ;(
pi_160920725
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:23 schreef Nizno het volgende:

[..]

euh..... ik mag hopen dat die van je vriend (als je die hebt) er niet zo uit ziet...

dat weet ik als pot zelfs nog dat die knik niet goed is.
Jawel, dan maakt 'ie de goede bochten enzo.
Noot noot.
pi_160920728
Oh een traan...

Hij kan niet opstaan
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:35 #133
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920731
Er bingelt een traantje over de wang.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:42 #134
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920732
Ook in stijl. En goddelijk grote penis
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160920736
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:23 schreef Nizno het volgende:

[..]

euh..... ik mag hopen dat die van je vriend (als je die hebt) er niet zo uit ziet...

dat weet ik als pot zelfs nog dat die knik niet goed is.
Als pot moet je weten dat je met zo'n knik er makkelijker bij kan.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:46 #136
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920737
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef Renesite het volgende:

[..]

Jeetje, nou nou nou :o
heb jij er ook zo'n rare knik in? :o
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920739
Ik wil een Marco Borsato ofzo.
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:51 #138
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920740
quote:
7s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef PatriQue89 het volgende:
Mag ik zeggen dat ik het dit jaar niet zo vind? ;(
Ik ook niet, maar ik kijk alleen omdat jullie ook kijken.

Zometeen met iedereen naar Pauw kijken. Genot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:52 #139
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920741
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:23 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Ja. Mijn stadje he. Wel leuk om te zien dat ze zoveel bekende plekken langsgaan. Maar wat voor gare show is dat dan. Nu al over de helft en nog steeds alleen maar filmpjes laten zien :')_!
Kun je het zo wel plaatsen?

Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920742
Eerste goede liedje.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:24:57 #141
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160920744
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef Studiotje het volgende:
Oh een traan...

Hij kan niet opstaan
Hij denkt nu ff aan zijn eigen verlosser Johan
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:00 #142
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920746
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Als pot moet je weten dat je met zo'n knik er makkelijker bij kan.
ow is dat het
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:01 #143
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920747
God heeft zijn eigen zoon laten lijden
Net als triljoenen andere mensen onder tien keer kuttere omstandigheden
:')
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:02 #144
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920748
quote:
7s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef PatriQue89 het volgende:
Mag ik zeggen dat ik het dit jaar niet zo vind? ;(
Neem een slokje wijn O+
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920752
Hou vol, hou vast *O*
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:14 #146
130755 Kinga
versier hier
pi_160920753
Ik ken werkelijk geen enkel nummer dit jaar.
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:19 #147
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920757
Allemaal dickpics naar Nizno sturen
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:21 #148
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160920761
Welk lied nu ook al weer?
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160920762
Dit jaar is het verboden om eens flink uit te halen? :')
pi_160920763
Ik mis Jack van Gelder.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160920764
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef Kinga het volgende:
Ik ken werkelijk geen enkel nummer dit jaar.
Ik ook niet.
Noot noot.
pi_160920765
Blof nummers komen altijd goed tot zijn recht bij de Passion. Jim deed een paar jaar terug ook Zo Stil heel erg mooi.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:35 #153
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920766
Blaf :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160920767
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef KaBuf het volgende:
Welk lied nu ook al weer?
Blof, Hou vol
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:37 #155
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160920769
FOK geeft al aan hoe dit wel had moeten zijn

'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_160920770
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef KaBuf het volgende:
Welk lied nu ook al weer?
Blof - Hou vol, hou vast
pi_160920774
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef superniger het volgende:
Ik mis Jack van Gelder.
Wie niet.
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:45 #158
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920777
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef Jojoortje het volgende:
Ik wil een Marco Borsato ofzo.
Moeten we nog meer belastingbetalen.
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:46 #159
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160920778
quote:
7s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef PatriQue89 het volgende:
Mag ik zeggen dat ik het dit jaar niet zo vind? ;(
Van mij wel ☺️
If you can dream it, you can do it...
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:48 #160
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920780
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef Leandra het volgende:

[..]

Kun je het zo wel plaatsen?

[ afbeelding ]
Ja, zo wel, ik heb het ook wel gezien. Maar met al die mensen en rare camerahoeken niet zo
:')
pi_160920787
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef superniger het volgende:
Ik mis Jack van Gelder.
Ik ook

MES
STEEK
PIJN

_O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:25:55 #162
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160920790
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef KaBuf het volgende:
Welk lied nu ook al weer?
Een Zeeuws cryptogram.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:05 #163
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160920793
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef iBenny het volgende:

[..]

Blof - Hou vol, hou vast
Oh ja. Kwam er gewoon niet op. :')
Thanks. O+
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:12 #164
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920796
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef richolio het volgende:
FOK geeft al aan hoe dit wel had moeten zijn

[ afbeelding ]
ik vind piratenmuziek nog wel een stuk leuker dan dit
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:12 #165
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920797
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef richolio het volgende:
FOK geeft al aan hoe dit wel had moeten zijn

[ afbeelding ]
Jannes heb ik een keer gezien.

Wat een eikel is dat zeg.
pi_160920802
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Ik ook

MES
STEEK
PIJN

_O_
Komt nog, zit er elk jaar in volgens mij :Y
pi_160920806
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jannes heb ik een keer gezien.

Wat een eikel is dat zeg.
hoezo? :D
Ze smelten de kazen!
pi_160920808
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jannes heb ik een keer gezien.

Wat een eikel is dat zeg.
Is wel een Drent.
pi_160920810
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:25 schreef richolio het volgende:
FOK geeft al aan hoe dit wel had moeten zijn

[ afbeelding ]
De deurbel, de deurbel _O_
pi_160920813
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef MrBadGuy het volgende:

[..]

Komt nog, zit er elk jaar in volgens mij :Y
Maar niemand kan het zoals Sjek
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:42 #171
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920814
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jannes heb ik een keer gezien.

Wat een eikel is dat zeg.
Die heeft echt een sla-mij hoofd
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:49 #172
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_160920818
Alleen de nummers die Ellen ten Damme zingt vind ik goed, dit jaar..
Open van The Lau is een geweldig nummer, maar was nét te langzaam en daardoor waardeloos :{
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:49 #173
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920819
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jannes heb ik een keer gezien.

Wat een eikel is dat zeg.
ow ik heb hem in een goede bui ontmoet dus..
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:26:54 #174
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920822
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:24 schreef Nizno het volgende:

[..]

heb jij er ook zo'n rare knik in? :o
Nee, maar wist niet dat je naar piemels kijkt :o !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920824
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Maar niemand kan het zoals Sjek
Klopt :)
pi_160920830
Wel fijn voor Zandvoort aan de Eem, lekker veel drankjes schenken :7
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:28:01 #179
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920862
Ze halen uit. Wow
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:28:02 #180
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920863
quote:
11s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:26 schreef Renesite het volgende:

[..]

Nee, maar wist niet dat je naar piemels kijkt :o !
nou ik heb vroeger ook iets van seksuele voorlichtingspul gehad en zulks.... ow en zelfs nog een klein deeltje anatomie :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920867

Deze bedoelde ik
pi_160920885
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:28 schreef Nizno het volgende:

[..]

nou ik heb vroeger ook iets van seksuele voorlichtingspul gehad en zulks.... ow en zelfs nog een klein deeltje anatomie :)
Seks? Bah!
pi_160920886
Waarom zijn die mensen aan het filmen :')
pi_160920890
Mooie vrouw, Ellen ten Damme
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:28:50 #186
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920894
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:28 schreef Nizno het volgende:

[..]

nou ik heb vroeger ook iets van seksuele voorlichtingspul gehad en zulks.... ow en zelfs nog een klein deeltje anatomie :)
Gelukkig O+
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:28:54 #187
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920900
Tip voor volgend jaar: "the Fashion". Met live commentaar van Mike de Boer.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:29:13 #188
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920907
quote:
Zo tucking goed.

Rotterdam O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:29:19 #189
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920912
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:28 schreef Paxcon het volgende:
Waarom zijn die mensen aan het filmen :')
Dat vraag ik me altijd af bij evenementen. Van bijna alles is toch officiële registratie
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:29:19 #190
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920913
quote:
7s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:28 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

Seks? Bah!
ja vroeger was dat nog nodig om op je 13de voorlichting te krijgen. Tegenwoordig hebben ze op hun 8e al seks.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:29:48 #191
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160920930
Politie :o
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:00 #192
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920934
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:29 schreef KaBuf het volgende:
Politie :o
heul veul ook.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:06 #193
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920941
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:29 schreef KaBuf het volgende:
Politie :o
dikke ME
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:11 #194
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920943
wow..... deze van Marco had ik dan niet verwacht.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920944
Die buik ook echt _O-
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:16 #196
130755 Kinga
versier hier
pi_160920947
Dit is ook vooraf opgenomen toch?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:17 #197
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920948
Judas, ik wíst het
:')
pi_160920949
Marco B :')
pi_160920952
Judas :(
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160920953
Wat een ouwe mannetjes bij de popo
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:22 #201
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920954
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:29 schreef Nizno het volgende:

[..]

ja vroeger was dat nog nodig om op je 13de voorlichting te krijgen. Tegenwoordig hebben ze op hun 8e al seks.
tegenwoordig heb je amper voorlichting. Het is gewoon op Google zoeken en dan kom je op bepaalde plekken van het internet waar men helemaal los kan gaan.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:29 #202
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920959
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:

[..]

dikke ME
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:32 #203
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160920960
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef tralalala het volgende:
Die buik ook echt _O-
En dan is hij nog zo klein ook _O-
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160920963
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:29 schreef KaBuf het volgende:
Politie :o
Je verwacht het niet he? :o
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:38 #205
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920966
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Nizno het volgende:
wow..... deze van Marco had ik dan niet verwacht.
Welke is dit?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:39 #206
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920969
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Kinga het volgende:
Dit is ook vooraf opgenomen toch?
Het is The Passion 'the movie'
Maar blijkbaar is dat elk jaar
:')
pi_160920970
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Nizno het volgende:
wow..... deze van Marco had ik dan niet verwacht.
Oh is deze van Marco :{

Die ken ik dat weer niet.
Noot noot.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:42 #208
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920971
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef KingRoland het volgende:

[..]

tegenwoordig heb je amper voorlichting. Het is gewoon op Google zoeken en dan kom je op bepaalde plekken van het internet waar men helemaal los kan gaan.
ja fok.nl toch? ;)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:42 #209
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920972
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Renesite het volgende:

[..]

:P
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920974
Marco Borsato - Einde van de Lijn
pi_160920976
Beetje saaie nrs dit jaar, vond het vorig jaar beter
Do what you love, love what you do!
pi_160920978
Zoenen zoenen zoenen *O*
pi_160920980
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Kinga het volgende:
Dit is ook vooraf opgenomen toch?
Alles geloof ik, behalve op het plein zelf.
pi_160920981
Arie Slobgod
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:30:56 #215
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920982
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef zeefje het volgende:

[..]

Welke is dit?
Einde van de lijn.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920985
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef tralalala het volgende:
Die buik ook echt _O-
Ziet alsof hij vlekkeloos bezwangerd is door God
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:02 #217
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160920989
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef TLC het volgende:
Judas :(
_O-
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:02 #218
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920990
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Nizno het volgende:

[..]

ja fok.nl toch? ;)
:s)
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:03 #219
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160920991
quote:
8s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Judas, ik wíst het
Ik heb het boek al gelezen dus ik wist dat dit zou gebeuren.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:09 #220
383170 euphoria19
Life is like a dance!!
pi_160920996
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:28 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Tip voor volgend jaar: "the Fashion". Met live commentaar van Mike de Boer.
Ik ben voor! _O-
pi_160920997
He ik kom je oppakken laten we samen zingen
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:18 #222
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921004
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:30 schreef Jojoortje het volgende:

[..]

Oh is deze van Marco :{

Die ken ik dat weer niet.
Ja euh..... iets als...... ik heb alle cd's :@
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160921010
Xander zingt wel het best
pi_160921012
Judas is de mol
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160921017
Behoudens Arie Slob ken ik niemand van die luitjes

oja JW Roodbeen
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:53 #226
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160921022
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:31 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Ik heb het boek al gelezen dus ik wist dat dit zou gebeuren.
Het boek was al niet veel soeps maar dit slaat alles hoor
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:54 #227
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160921023
Als ik Xander was liet ik me ook niet dissen door Dik Trom.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:31:56 #228
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160921025
FredvanLeer twitterde op donderdag 24-03-2016 om 21:26:35 Liever dik in de kist dan al dat lekkers gemist !!!! reageer retweet
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:13 #229
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160921031
Fuck hij is echt klein. :P
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:17 #230
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160921035
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:31 schreef Renesite het volgende:
FredvanLeer twitterde op donderdag 24-03-2016 om 21:26:35 Liever dik in de kist dan al dat lekkers gemist !!!! reageer retweet
_O- _O-
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:28 #231
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160921040
Komt er nog een jeroen-momentje maar dan in 2016? Een die wèl goed is in de show
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:30 #232
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160921041
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:32 schreef KaBuf het volgende:
Fuck hij is echt klein. :P
Hopen dat dat kruis past.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:31 #233
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160921043
Waar is wit licht?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:32 #234
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160921045
snitch Xander
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:35 #235
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160921046
Gewoon een peuk opsteken ofzo daar nu, had ik gewaardeerd
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_160921049
Xander zou een betere Jezus zijn geweest.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:42 #237
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921051
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:32 schreef KaBuf het volgende:
Fuck hij is echt klein. :P
nou is Xander ook niet een kleintje, maar idd Martijn is wel een lief propje :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160921053
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:31 schreef Renesite het volgende:
FredvanLeer twitterde op donderdag 24-03-2016 om 21:26:35 Liever dik in de kist dan al dat lekkers gemist !!!! reageer retweet
_O-
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:45 #239
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160921056
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:31 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Het boek was al niet veel soeps maar dit slaat alles hoor
Beetje langdradig maar wel leuk verder hoor. :)
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160921058
iemand de open microfoon van Ellen ten Damme nog opgemerkt na haar eerste nummer?
...
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:32:55 #241
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160921062
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:31 schreef Renesite het volgende:
FredvanLeer twitterde op donderdag 24-03-2016 om 21:26:35 Liever dik in de kist dan al dat lekkers gemist !!!! reageer retweet
Fred O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160921064
RELLEN
pi_160921066
Rellen -O-
pi_160921067
KEEEEES *O* _O_
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:01 #245
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160921069
Er staat in de Bijbel niks over ME'ers en moderne agenten
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:09 #246
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160921075
Petrus wat zeg je nu :o
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160921076
OMG AYSEN
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:14 #248
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921080
ahhh Jack verraad Jezus ook al.... ;(
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160921081
Kees _O_
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:33 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160921087
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef Sked het volgende:
Er staat in de Bijbel niks over ME'ers en moderne agenten
Jeetje jij heb een scherp oog
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:34 #251
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160921089
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef Sked het volgende:
Er staat in de Bijbel niks over ME'ers en moderne agenten
Ook niet over een laatste avondmaal op een boot toch.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160921091
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:31 schreef Paxcon het volgende:
Behoudens Arie Slob ken ik niemand van die luitjes

oja JW Roodbeen
Bert Konterman!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:40 #253
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160921092
Heb ik de kus gemist?
Isn't it ironic, don't you think
pi_160921095
Ik heb wel eens een pipi gedaan in dat zwembad :@ :@ :@ :@ :@ :')
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:33:53 #255
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921104
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef jcdragon het volgende:
Heb ik de kus gemist?
ja
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:02 #256
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160921109
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef Studiotje het volgende:
Ik heb wel eens een pipi gedaan in dat zwembad :@ :@ :@ :@ :@ :')
Ik heb zo veel gepist in dat bad dat je het hele zwembad er mee kan vullen
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:09 #257
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160921112
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef jcdragon het volgende:
Heb ik de kus gemist?
Ja.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160921113
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:34 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Ik heb zo veel gepist in dat bad dat je het hele zwembad er mee kan vullen
_O-
pi_160921119
Hoe kun je zo je trouwste kameraad verloochenen
pi_160921121
Wie is die blonde?
pi_160921122
en dat was 3 keer ;(
"You can call me Susan if it makes you happy"
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:31 #262
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_160921124
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef Studiotje het volgende:
Ik heb wel eens een pipi gedaan in dat zwembad :@ :@ :@ :@ :@ :')
En terecht
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:34 #263
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160921126
Verrader!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:38 #264
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160921131
Petrus heeft niks geleerd van de 2015 en 2014 enzo. Toen verraadde 'ie Jezus ook al. Leer van je fouten man!
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160921136
IS :')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:42 #266
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160921137
Hij is het ff kwijt...
pi_160921138
Nooit gekeken dit. :P
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:44 #268
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921139
Nog meer GTST
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160921140
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef jcdragon het volgende:
Heb ik de kus gemist?
Op het voorhoofd, Jamai deed het iig nog met tong :P
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:34:48 #270
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160921144
HE WINSTON!!!!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:02 #271
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160921150
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:34 schreef iBenny het volgende:
Wie is die blonde?
Ingrid Jansen van SYTYCD?
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:03 #272
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160921151
Vind het wel weer mooi geweest

Conclusie
Muziek 1/10
Podium 6/10
Verteller 3/10
Show nvt (alleen filmpjes te zien)
:')
pi_160921152
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:34 schreef Nizno het volgende:
Nog meer GTST
dus daarom is het acteer niveau zo kut
Ze smelten de kazen!
pi_160921156
Blauw blauw aan
pi_160921159
Ik mis Glenn Helder
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:11 #276
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160921160
Hé en die andere die sex had met Ferry Doedens!!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160921162
Hé dat is Jack van Houten
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:16 #278
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160921165
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jeetje jij heb een scherp oog
Ik voel mij ernstig besodemieterd door de EO-KRO-NCRV
pi_160921166
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef jcdragon het volgende:

[..]

Ingrid Jansen van SYTYCD?
Yes :)
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:21 #280
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160921167
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef Studiotje het volgende:
Blauw blauw aan
:D!!
:')
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:31 #281
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921175
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef superniger het volgende:
Hé dat is Jack van Houten
goh echt?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:34 #282
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160921178
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef Studiotje het volgende:
Blauw blauw aan
hahahaha blauw blauw haha
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160921182
Rare Jezus trouwens.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:49 #284
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160921186
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Vind het wel weer mooi geweest

Conclusie
Muziek 1/10
Podium 6/10
Verteller 3/10
Show nvt (alleen filmpjes te zien)
Nee man, topshow *O*
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160921187
Waar werd hij vals van beschuldigd

ik ken alleen de film
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:35:50 #286
123170 alors
zlata1234
pi_160921189
know'm sayin?
×
word? word.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:00 #287
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160921195
En daar sta je dan uren te wachten.... :')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:10 #288
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160921198
Je zou er maar staan. :')
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160921200
Oh nee niet dit weer
pi_160921206
#ikloopmee
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:31 #291
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160921209
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef alors het volgende:

[..]

Beste Passion vond ik ^O^
Gmta
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160921210
Fucking dichtbij :') aan de overkant zit 't Eemplein
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:34 #293
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:36 #294
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160921214
Sophie ziet alleen een kruis. dan moet je je hoofd omhoog doen meid.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160921216
Wat moralistisch weer allemaal
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:48 #296
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160921219
Jeetje. Vast iets heftigs gebeurd!!!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:36:53 #297
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160921224
Geen wit licht -> flopshow
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160921227
WAAAAAAAAAAAAAAAAALK OOOOOOOOOOOOOOOOON
WAAAAAAAAAAAAAAAAAALK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEE
WITH HOOOOOOOOOOOOOOOOOOPE IN YOUR HEAAAAAAAAAAAART
pi_160921230
Ik heb Xander die 30 muntstukken niet terug zien geven aan de politie, hij wilde immers dat bloedgeld niet
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160921231
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:35 schreef alors het volgende:

[..]

Beste Passion vond ik ^O^
Met Frans Bauer erbij is iets al snel het beste.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:37:08 #301
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160921233
UV-lampje in dat kruis, worden ze lekker zonnebruin.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:37:21 #302
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160921242
Lopen ze nou op de Groningerstraat?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')