Het zorgt wel dat je met fodmap makkelijk aan je speltbrood kunt komen.quote:Op zondag 27 maart 2016 12:55 schreef Goitske het volgende:
[..]
Fodmap werkt voor meerdere mensen heel goed! In dat opzicht is het een goed dieet als je opzoek bent waar je klachten vandaan komen
Waar ik zo van baal dat mensen geen gluten of bepaalde granen omdat het hip is zo worden mensen met echte klachten minder serieus genomen
quote:Op zondag 27 maart 2016 12:35 schreef Myraela het volgende:
Bosbessen is meer paars dan blauw. Ik denk ook niet dat je met frambozen een red velvet kleur krijgt, dan kom je nog meer in de buurt met bieten.
quote:Op zondag 27 maart 2016 12:36 schreef Goitske het volgende:
[..]
Laatige kleur het wordt met fruit al snel rood
Ik ga de verschillende lagen sowieso apart bakken. Dus het rode blijft rood, kan niet mixen met blauw. Maar dan maar bietensap pakken en toch blauwe kleurstof.quote:[img]http://i.fokzine.net
/p/1s.gif[/img] Op zondag 27 maart 2016 12:38 schreef Burdie het volgende:
Ik zou toch kleurstof nemen als je een echt mooie kleur wilt, van Wilton heb je bijvoorbeeld maar een paar druppels nodig.
Ziet er mooi uit hoor! Ik heb mijn worteltaart zostraks uit de oven gehaald. Mag zometeen ook gaan smerenquote:Op zondag 27 maart 2016 12:13 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb worteltjestaart gemaakt, ik ben alleen niet zo'n held met netjes afwerken.
[ afbeelding ]
Tijd aan het smeren geweest en dan heb ik nog dit resultaat.
Rode kool een optie voor de blauwe kleur?quote:Op zondag 27 maart 2016 13:05 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
[..]
[..]
Ik ga de verschillende lagen sowieso apart bakken. Dus het rode blijft rood, kan niet mixen met blauw. Maar dan maar bietensap pakken en toch blauwe kleurstof.
Zou dat werken ja? Lees ook dat cacao + azijn voor in een red velvetcake aardig van kleur kan verschieten. En verder heb ik nog spirulina gevonden. Maar das een superfood ergo dure shizzlquote:Op zondag 27 maart 2016 13:07 schreef Molo het volgende:
[..]
Rode kool een optie voor de blauwe kleur?
Rode kool heeft blauwe kleurstof erin. Maar googlen geeft vast meer antwoordenquote:Op zondag 27 maart 2016 16:37 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Zou dat werken ja? Lees ook dat cacao + azijn voor in een red velvetcake aardig van kleur kan verschieten. En verder heb ik nog spirulina gevonden. Maar das een superfood ergo dure shizzl
Pak wel bietensap en spirulina en voor het witte wel slagroom/botercremelaag ofzo Ben normaal niet echt van het kleur toevoegen aan een baksel, maar lijkt me geinig om mijn collega's op het werk te trakteren. En dan ze de taart zien aansnijden en het bedrijfslogo terug te vindenquote:Op zondag 27 maart 2016 16:39 schreef Molo het volgende:
[..]
Rode kool heeft blauwe kleurstof erin. Maar googlen geeft vast meer antwoorden
Spirulina heb je niet veel van nodig trouwens. Ik heb een keer tarwegraspoedwr gebruikt voor groen, maar dat proef je heel erg en is echt niet lekker
Rood kan prima met (ingekookt) bietensap of poeder
hebben we een Fok! wortelhype?quote:Op zondag 27 maart 2016 16:19 schreef DonnaRush het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn eerste worteltaart en hij is heerlijk!
Precies mijn gedachte Hebben ze soms afgesproken allemaal een worteltjestaart te showen tijdens Pasen. Vies héquote:
Haha ik denk het. Ik ben op het idee gekomen zonder Fok!. Sorry, geen geheim pact zover ik weet!quote:
Ook de mijne!quote:Op zaterdag 2 april 2016 16:47 schreef Bleie het volgende:
Dochter mocht vanochtend afzwemmen, dus om het te vieren een appeltaart gebakken. Haar favoriet.
[ afbeelding ]
Zo heerlijk! Krijg er gelijk trek in!quote:Op zaterdag 2 april 2016 16:47 schreef Bleie het volgende:
Dochter mocht vanochtend afzwemmen, dus om het te vieren een appeltaart gebakken. Haar favoriet.
[ afbeelding ]
is er nog stukje over?quote:Op zaterdag 2 april 2016 16:47 schreef Bleie het volgende:
Dochter mocht vanochtend afzwemmen, dus om het te vieren een appeltaart gebakken. Haar favoriet.
[ afbeelding ]
wauw prachtige vormquote:Op zaterdag 2 april 2016 20:48 schreef Dragonberry het volgende:
Oh lekker hoor! Ik heb ook een echte klassieker gebakken. Vanille tulband, gebakken in mijn oma's oude vorm
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |