abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 12 maart 2016 @ 13:21:26 #1
416931 yats
(non) Average Joe
pi_160611221
"Datingstappenplan: Met FOK! in 3 stappen naar je droomdate en -relatie"

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er op FOK! nogal wat waarde wordt gehecht aan posten over relaties, vreemd wel, in Relaties en Psychologie ;) .

Er zijn echter nogal wat strubbelingen omdat niet iedereen op dezelfde comfortabele of juist oncomfortabele plek zit als het gaat om zelfvertrouwen en de sociale mogelijkheid om zelfs maar de eerste stappen te nemen die je kunnen helpen tot een relatie.

Daarom presenteert R&P nu het Datingstappenplan: Met FOK! in 3 stappen naar je droomdate en -relatie. Dit stappenplan bestaat uit 3 topics, gebaseerd op een week aan onderzoek achter de schermen, meenemen van ideeën van users, en een stukje onmisbare modervaring in R&P. Het is de bedoeling dat je goed bij jezelf te rade gaat in welke fase van het stappenplan je je begeeft, en dat je ook in dat topic/die reeks blijft posten tot je aantoonbaar een fase verder bent gekomen! Dit houdt het volgende in:

Stap/topic 1: Sociaal genoeg worden om mensen aan te kunnen spreken en vriendschappelijke relaties aan te gaan met mensen.

Dit is, hebben wij geconcludeerd, de basis voor het je actief gaan bewegen in de datingscene. Je kunt het er mee eens zijn of niet. Dit is hoe we het gaan doen. Het kunnen aangaan van relaties/gesprekken met mensen is essentieel om je op een gezonde en zelfverzekerde manier te laten deelnemen aan de datingscene, en als je nog niet eens weet wanneer en hoe je iemand zomaar aan kunt spreken/contacten kunt leggen, hoe wil je dan succesvol een date hosselen? Ben je echt nog bezig met het ontdekken van die basics, dan is dit het topic voor jou! Doe je best, luister naar tips, en zorg ervoor dat je naar Stap 2 mag!

Stap/topic 2: Je hebt acceptabele sociale skills! Ga voor die date

Je hebt vrienden (gemaakt), kan vol vertrouwen eens een praatje met iemand maken uit het niets en weet wat je dan wél en niet kunt zeggen, gaat met enige regelmaat met kennissen of wellicht zelfs vrienden wat doen (van hobby tot kroeg tot bij iemand thuis hangen), en wilt graag kijken of je van een vriendschappelijke relatie naar een date kunt komen. Dit is het topic voor jou! Vraag tips over je datingprofiel op datingsites, over openingszinnen in de kroeg, of hoe je kunt peilen of die vriendin van je misschien óók wat meer wil dan alleen vrienden zijn. Hopelijk lukt het, en kun je op je eerste date, en daarmee naar stap 3!



Stap/topic 3: Je hebt een date! Tof! Plan het en laat weten hoe het ging!


Spreekt voor zich. Topic voor als je een date hebt geregeld. Niet als je er van droomt, niet hypothetisch, alleen als je een date HEBT, en wilt weten wat je kunt gaan doen, of na afloop om te praten over hoe het was, wat er goed ging, wat er slecht ging. Ging het goed? W00h00! Zet dit door. Ging het niet zo goed en moet je opnieuw daten? Ga dan terug naar stap 2!

En wie weet kunnen we zelfs een stap 4 toevoegen in de toekomst, alwaar je een heus FOK! Datingplan Certificaat in ontvangst mag nemen!

Advies van derden in alledrie de topics is natuurlijk welkom, waar zouden we zijn zonder de adviesgevers, want zonder hen geen topics vaak. Máár het advies dat gevraagd en gegeven wordt moet dus in lijn zijn met de geest van het topic/de fase die het topic representeert.

De andere topics:

R&P / Datingstappenplan - stap 1: op weg naar socialiseren en vriendschappen

R&P / Datingstappenplan -stap 3: deel hier je succesdates of datemissers

[warning] En wie zijn de scheidsrechters? De mods. Luister naar aanwijzingen en verzoeken om je naar een van de andere stappen de begeven als de tijd rijp is/dingen niet zo lekker gaan/gingen. We proberen in R&P ook het praten over relaties en daten gezellig te maken/houden, maar hebben jullie hulp daar bij nodig. Dus probeer alsjeblieft, zéker in het begin, gewoon eens even zonder al te veel morren naar de aanwijzingen te luisteren, en communiceer eventuele ontevredenheid op een normale manier met ons in het Feebacktopic.

Wat wel duidelijk mag zijn: posts die ergens niet horen worden verwijderd. Je krijgt eenmaal een waarschuwing met de mededeling dat je naar 'n ander topic moet voor die discussie. Als je niet luistert en doorgaat worden de posts genoted en kan dat verdere gevolgen hebben. [/warning]
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
pi_160620491
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 12:48 schreef LadyOracle het volgende:

[..]

Thanks. Ja, die ene. Ja, ik snap dat het een lastige vraag is, maar als ie vaag doet en ik zeg nog 'je mag ook gewoon nee zeggen', zeg dan gewoon nee als je dat bedoelt. En blijf me niet constant aandacht geven.
Misschien een beetje overvallen ofzo? Zei je meteen dat erbij of toen ie vaag ging doen? Niet om je mogelijke zinloze hoop te geven ofzo, maar misschien is afspreken wel een grote stap voor hem en als hij dan even van zijn a propos is dan kan zo een 'je mag ook nee zeggen hoor' misschien niet de casual geruststelling die je bedoelde.
Snap dat het constante aandacht geven verwarrend voor je kan zijn, maar dat effect kan hij misschien ook niet ruiken..

quote:
En ja, vast ooit. Maar gemiddeld vind ik eens in de vijf jaar iemand leuk. En ik ben er al weken verdrietig van. Met een weekend red ik het niet... Ik mijd hem nu maar in de hoop dat het werkt, maar ik vrees het ergste.
Gemiddeld is niet hetzelfde als set in stone, dus wie weet gaat dat je nog eens verrassen. Aan de andere kant wel lekker rustig als je nog vijf jaar hebt om jezelf weer bij elkaar te rapen en niet onzeker te worden van je vlinders enzo :P
Met werken bedoel je het slijten, denk/hoop ik?

quote:
(Bij de vorige gast die ik leuk vond, die me ook afwees - nadat ie maanden al mijn drankjes en eten betaalde, constant zei hoe leuk ik was en dat een man die mij niet zag staan wel gek moest zijn - werkte dat in ieder geval niet. Heeft vier jaar geduurd voor ik er overheen was.)
Zo feministisch ben je dus niet als je hem al die drankjes en dat eten liet betalen :P
Ook weer begrijpelijk dat het wat verwarrend kan zijn, maar kun jij niet mensen ook heel erg leuk vinden zonder er meer in te zien? Zuur van die opmerkingen van iemand die jou kennelijk niet op die manier zag staan, maar ook al is het niet de waardering die je graag wilde. Het is wel bevestiging dat een leukerd jou ook leuk vindt. Dat is al een stuk verder boven de gedachte dat niemand je leuk (genoeg) vindt toch?
Vier jaar is trouwens wel relatief lang denk ik. Doe je vaker langer over dingen verwerken?

quote:
Nou ja, beetje off-topic. Ik ga nog even een paar weken (maanden) in zelfmedelijden zwelgen voor ik hier weer kom kijken...
Sterkte meis en vergeet niet ook een beetje te relativeren met dingen die wel goed gaan enzo :*
pi_160627968
Nevermind.

[ Bericht 33% gewijzigd door LadyOracle op 13-03-2016 02:23:11 ]
“I planned my death carefully, unlike my life, which meandered along from one thing to another, despite my feeble attempts to control it.”
― Margaret Atwood, Lady Oracle
  dinsdag 15 maart 2016 @ 11:21:18 #4
241730 Klonterpot
Je geld of je never
pi_160681071
Goedemorgen, ingestapt in deel 3 en nu (helaas) terug naar deel 2. Voorgeschiedenis: vorige week een epische date gehad bij één van de Muse-concerten maar binnen een paar dagen bleek er nog een ander te zijn. Hier weer verder!
The remedy is the experience.
  zaterdag 19 maart 2016 @ 12:24:59 #5
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160783051
Gister oogcontact gehad in de kroeg en die nacht berichtje op Facebook gekregen (we zijn beiden bekenden daar dus we weten elkaars naam maar nooit echt elkaar gesproken)
Maargoed, daarin stond toch wel een goede openingszin "ik heb zo'n gevoel dat we binnenkort uit eten gaan" :D
Nu eens afwachten hoe t afloopt.
pi_160788885
quote:
17s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 17:38 schreef MrBradge het volgende:
Ik heb sinds vanmiddag het telefoonnummer van een zeer leuke dame die 2 jaar ouder is dan dat ik ben, en tot nu toe hebben we heel veel dezelfde interesses en zoals het er nu uitziet ga ik binnenkort bij haar eten
pi_160843175
JAAA ik mag hier posten. *O*

Net een datum geprikt. 3 april. Ik ga zijn kant op.

*gaat aftellen*
  maandag 21 maart 2016 @ 20:55:53 #8
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160843737
Wonderbaarlijk genoeg heeft hij tot nu toe nog elke dag wel een chatbericht gestuurd. Ben ik niet gewend :')
pi_160843925
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 20:55 schreef Cue_ het volgende:
Wonderbaarlijk genoeg heeft hij tot nu toe nog elke dag wel een chatbericht gestuurd. Ben ik niet gewend :')
Same here. Daarom ben ik ook blij, want dit is mij nog nooit overkomen.

Wat zijn we goed bezig itt youknow. ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-03-2016 21:01:55 ]
  maandag 21 maart 2016 @ 21:11:29 #10
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160844260
Ik ken je verhaal verder niet, maar wie wat en waar enzo?
pi_160844349
quote:
17s.gif Op maandag 21 maart 2016 20:41 schreef Etsu het volgende:
JAAA ik mag hier posten. *O*

Net een datum geprikt. 3 april. Ik ga zijn kant op.

*gaat aftellen*
Gefeliciteerd! :)
Waar hebben jullie elkaar ontmoet?
pi_160844415
Begin januari hadden we elkaar 'gevonden' op Tinder en hadden we elkaar al vrij snel op de app. Na een paar dagen leuk en gezellig appen, kwam het hoge woord eruit; hij was net terug van een halfjaartje studie in het buitenland en was iemand tegengekomen met wie hij bezig was voordat hij wegging. Hij wilde ontdekken of hij iets voor hem voelde. Dus we hadden afgesproken dat we vrienden zouden blijven ofzo. Maar de volgende dag was het appen dood. :')
Tot 2 weken geleden ofzo, hij me ineens aansprak. En sindsdien appen we elke dag over van alles en beginnen we allebei met een gesprek.

Ik heb wel vaker matches gehad, maar is nog nooit uitgedaaid op een echte datum prikken of (wederzijdse) interesse wat lang bleef vastplakken.
Dus dit is voor mij ook nieuw. :P

[ Bericht 67% gewijzigd door #ANONIEM op 21-03-2016 21:19:50 ]
  maandag 21 maart 2016 @ 21:47:34 #13
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160845420
Oeh Nice. Ben benieuwd!
Jij hebt t voordeel wel dat je hem zelf denk ik meer ziet zitten dan ik de mijne. Al zie ik de mijne wss eerder dan jij de jouwe :+ maar dan niet als echte date, lol
pi_160846139
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 21:15 schreef Etsu het volgende:
Begin januari hadden we elkaar 'gevonden' op Tinder en hadden we elkaar al vrij snel op de app. Na een paar dagen leuk en gezellig appen, kwam het hoge woord eruit; hij was net terug van een halfjaartje studie in het buitenland en was iemand tegengekomen met wie hij bezig was voordat hij wegging. Hij wilde ontdekken of hij iets voor hem voelde. Dus we hadden afgesproken dat we vrienden zouden blijven ofzo. Maar de volgende dag was het appen dood. :')
Tot 2 weken geleden ofzo, hij me ineens aansprak. En sindsdien appen we elke dag over van alles en beginnen we allebei met een gesprek.

Ik heb wel vaker matches gehad, maar is nog nooit uitgedaaid op een echte datum prikken of (wederzijdse) interesse wat lang bleef vastplakken.
Dus dit is voor mij ook nieuw. :P
Spannend, lijkt mij wel even ongemakkelijk om met iemand af te spreken die je via zo'n app kent.
pi_160848473
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 22:14 schreef Bananenpap het volgende:

[..]

Spannend, lijkt mij wel even ongemakkelijk om met iemand af te spreken die je via zo'n app kent.
Valt mee, je moet vooral niet te hoge verwachtingen hebben en gewoon jezelf zijn. Daarom 't best zo snel mogelijk afspreken. Elkaar zien, stem horen, hoe iemand uit zijn ogen kijkt, beweegt, lacht etc. is allemaal niet waar te nemen in een 'leuk' gesprek op de app.
pi_160855512
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 00:09 schreef Deezertje het volgende:

[..]

Valt mee, je moet vooral niet te hoge verwachtingen hebben en gewoon jezelf zijn. Daarom 't best zo snel mogelijk afspreken. Elkaar zien, stem horen, hoe iemand uit zijn ogen kijkt, beweegt, lacht etc. is allemaal niet waar te nemen in een 'leuk' gesprek op de app.
Ah, bedankt voor de tips.
pi_160855842
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 22:14 schreef Bananenpap het volgende:

[..]

Spannend, lijkt mij wel even ongemakkelijk om met iemand af te spreken die je via zo'n app kent.
Voor mij is het niet veel anders dan een FOK!meet bv, en ik heb er toch een hoop gehad. :P Maar snap wel wat je bedoelt, is ook een beetje afhankelijk hoe je er tegenaan kijkt, denk ik. We hebben het woord 'daten' niet in onze mond gehad, gewoon afspreken. Natuurlijk weten we wel wat de intentie is, maar het is alweer 3 maanden geleden dat we elkaar op Tinder leerden kennen hč. Misschien maakt dat het verschil qua ongemakkelijkheid.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-03-2016 12:21:10 ]
pi_160855890
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 11:21 schreef Klonterpot het volgende:
Goedemorgen, ingestapt in deel 3 en nu (helaas) terug naar deel 2. Voorgeschiedenis: vorige week een epische date gehad bij één van de Muse-concerten maar binnen een paar dagen bleek er nog een ander te zijn. Hier weer verder!
Muse O+ Moet je dan allang van te voren gepland hebben lijkt me?
pi_160855926
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 21:15 schreef Etsu het volgende:
Begin januari hadden we elkaar 'gevonden' op Tinder en hadden we elkaar al vrij snel op de app. Na een paar dagen leuk en gezellig appen, kwam het hoge woord eruit; hij was net terug van een halfjaartje studie in het buitenland en was iemand tegengekomen met wie hij bezig was voordat hij wegging. Hij wilde ontdekken of hij iets voor hem voelde. Dus we hadden afgesproken dat we vrienden zouden blijven ofzo. Maar de volgende dag was het appen dood. :')
Tot 2 weken geleden ofzo, hij me ineens aansprak. En sindsdien appen we elke dag over van alles en beginnen we allebei met een gesprek.

Ik heb wel vaker matches gehad, maar is nog nooit uitgedaaid op een echte datum prikken of (wederzijdse) interesse wat lang bleef vastplakken.
Dus dit is voor mij ook nieuw. :P
Wel fijn om tweede keus te zijn?
pi_160855938
quote:
4s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 12:22 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wel fijn om tweede keus te zijn?
Zo zie ik het niet. :) En dat ben ik ook niet. Als ik in zijn schoenen stond en ik vond iemand anders al een langere tijd leuk met wie ik al een tijdje bezig was voordat ik wegging, dan zou ik dat ook 'kiezen'. Daarnaast: hij kende me pas een paar dagen.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 22-03-2016 12:24:38 ]
  dinsdag 22 maart 2016 @ 12:59:22 #21
241730 Klonterpot
Je geld of je never
pi_160856983
quote:
4s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 12:21 schreef Leonos het volgende:

[..]

Muse O+ Moet je dan allang van te voren gepland hebben lijkt me?
Nope, zij had een kaart over omdat een vriendin opeens niet kon :) Date stond hoogstens drie weken in m'n agenda.
The remedy is the experience.
  dinsdag 22 maart 2016 @ 13:07:03 #22
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_160857210
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 12:23 schreef Etsu het volgende:

[..]

Zo zie ik het niet. :) En dat ben ik ook niet. Als ik in zijn schoenen stond en ik vond iemand anders al een langere tijd leuk met wie ik al een tijdje bezig was voordat ik wegging, dan zou ik dat ook 'kiezen'. Daarnaast: hij kende me pas een paar dagen.
En jullie hadden elkaar nog nooit ontmoet.
The love you take is equal to the love you make.
pi_160857277
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 13:07 schreef Lienekien het volgende:

[..]

En jullie hadden elkaar nog nooit ontmoet.
Precies.
pi_160896845
Scriptie vandaag ingeleverd, morgen over een maand naar Macedonië. Het komt dichtbij en de communicatie loopt nog steeds goed. Kijk uit naar vakantie en fijne mensen om me heen, ook al heb ik die laatste in Nederland ook. You know what I mean. :)
  woensdag 23 maart 2016 @ 21:50:15 #25
416931 yats
(non) Average Joe
pi_160897812
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 21:29 schreef Mandéra het volgende:
Scriptie vandaag ingeleverd, morgen over een maand naar Macedonië. Het komt dichtbij en de communicatie loopt nog steeds goed. Kijk uit naar vakantie en fijne mensen om me heen, ook al heb ik die laatste in Nederland ook. You know what I mean. :)
Veel plezier vast! Ongeveer een vergelijkbaar verhaal hier, al vertrek ik morgen over een week al.
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
pi_160905023
Nice! Jij ook veel plezier! Laat vooral weten hoe het was! :)
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:40:36 #27
416020 K44S
The bearded man
pi_160918920
Ik ben ook aan t daten :). Meid die ik eigenlijk al best lang ken... maar we zagen er nooit potentie in.
Uiteindelijk toch wat met de spanning gedaan die al enige tijd rondom ons heen hangt.
En nu zien we wel waar het uit komt.

Toch ben ik nog steeds opzoek naar een soort "wauw" gevoel. :{ . Dit gevoel had ik bij m'n ex heel erg (ja, heb ik vrede met de keuzen en de situatie dat dat al een paar jaar uit is... en haar nooit meer zie).
The bearded man: “So many good tunes, I didn't have time to shave!”
pi_160984033
Leuk die feestdagen :) Heb zowaar op Paiq een speeddate waar ook na elkaar foto's het gesprek op gang blijft!
pi_160984234
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2016 20:30 schreef Deezertje het volgende:
Leuk die feestdagen :) Heb zowaar op Paiq een speeddate waar ook na elkaar foto's het gesprek op gang blijft!
En hebben jullie al een datum geprikt?
  zondag 27 maart 2016 @ 20:38:19 #30
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160984270
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 20:55 schreef Cue_ het volgende:
Wonderbaarlijk genoeg heeft hij tot nu toe nog elke dag wel een chatbericht gestuurd. Ben ik niet gewend :')
Voortgang. Gister elkaar in t café getroffen. Hij was iets te drinken, ik uiteindelijk ook. Beetje handje vast houden en gezoend op t einde.
  zondag 27 maart 2016 @ 21:48:31 #31
47102 Elvi
miemkwien
pi_160986550
Wat is nou een goeie vraag als Ijsbreker op Paiq?
pi_160987284
Geen. Begin gewoon een gesprek.


Leuk Cue!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zondag 27 maart 2016 @ 22:22:00 #33
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160987764
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2016 21:48 schreef Elvi het volgende:
Wat is nou een goeie vraag als Ijsbreker op Paiq?
Ik doe meestal gewoon iets als "Hee, alles goed? (Ja, niet echt een originele openingszin, sorry)"
Werkt meestal nog ook. :P
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  zondag 27 maart 2016 @ 22:56:07 #34
47102 Elvi
miemkwien
pi_160988724
Nee ik bedoel de optie ijsbreker. Dat er dan een vraag wordt verstuurd als je een match hebt zonder dat je er voor online hoeft te zijn.
Blijkbaar had ik die al een keer ingevuld maar ik kan m niet verwijderen :') dus zit ik met een suffe vraag opgescheept ;(
pi_160988791
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2016 20:38 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Voortgang. Gister elkaar in t café getroffen. Hij was iets te drinken, ik uiteindelijk ook. Beetje handje vast houden en gezoend op t einde.
Wat leuk! :) En komt er een vervolg voor jou?
  zondag 27 maart 2016 @ 23:08:36 #36
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160989053
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2016 22:58 schreef Etsu het volgende:

Wat leuk! :) En komt er een vervolg voor jou?
Hij kon goed zoenen :P
Vandaag nog niets van m gehoord. dus geen idee.
Zie hem vanzelf wel weer in de kroeg, ergens in de komende weken.
Edit: timing hij stuurt net een foto door :+
pi_160998908
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2016 20:36 schreef Etsu het volgende:

[..]

En hebben jullie al een datum geprikt?
Dat niet. Veel mensen vervelen zich deze dagen of hebben komende week tentamenweek. Dus stijging matches is leuk maar heb je niks aan. Al gaf er net een meid zich te vervelen en heb een hengeltje uitgeworpen en ze denkt er nog over na :P dus aan initiatief ontbreekt het mij dit keer niet. Er hoeft er maar 1 toe te happen.
pi_160999057
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:04 schreef Deezertje het volgende:

[..]

Dat niet. Veel mensen vervelen zich deze dagen of hebben komende week tentamenweek. Dus stijging matches is leuk maar heb je niks aan. Al gaf er net een meid zich te vervelen en heb een hengeltje uitgeworpen en ze denkt er nog over na :P dus aan initiatief ontbreekt het mij dit keer niet. Er hoeft er maar 1 toe te happen.
Heb je sowieso iets van een gesprek gehad voordat je iemand voor een date vraagt? Uit armoe iedere match vragen om te daten werkt ook niet. En er naar beginnen te vragen voordat je een beetje een beeld hebt gevormd van iemand over het algemeen ook niet.
  FOK!fotograaf maandag 28 maart 2016 @ 15:10:52 #39
364681 over_hedge
pi_160999081
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2016 22:22 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Ik doe meestal gewoon iets als "Hee, alles goed? (Ja, niet echt een originele openingszin, sorry)"
Werkt meestal nog ook. :P
hey! En nu komt het moeilijke hoe maken we hier een leuk gesprek ipv een verkapte sollicitatie van

Die werkt erg goed :D
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 28 maart 2016 @ 15:14:41 #40
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160999164
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:10 schreef over_hedge het volgende:

[..]

hey! En nu komt het moeilijke hoe maken we hier een leuk gesprek ipv een verkapte sollicitatie van

Die werkt erg goed :D
Nice _O-
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160999184
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:10 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Heb je sowieso iets van een gesprek gehad voordat je iemand voor een date vraagt? Uit armoe iedere match vragen om te daten werkt ook niet. En er naar beginnen te vragen voordat je een beetje een beeld hebt gevormd van iemand over het algemeen ook niet.
Zeker heb ik dat! Alleen normaal app ik dus wel netjes dagen/weken voordat ik die vraag stel en dat pakt soms weer verkeerd uit of stellen ze de date steeds uit, en bij dit gesprek kwam het heel spontaan en ze slaat het ook niet meteen af. En voor je het weet zegt ze gelijk ja, was ook niet echt een date voorstel. Meer: ik verveel me op tweede paasdag, als je wil kunnen we filmpje kijken? Ik acht de kans klein dat ze nu komt, maar wie niet waagt die niet wint ;)
pi_160999363
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:15 schreef Deezertje het volgende:

[..]

Meer: ik verveel me op tweede paasdag, als je wil kunnen we filmpje kijken?
Klinkt echt fout om tegen iemand te zeggen die je net kent via een app. Snap je (hopelijk) goede bedoelingen wel maar menig mens leest iets anders hier.

Of ik ben gek.
pi_160999445
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:24 schreef Mandéra het volgende:

[..]

Klinkt echt fout om tegen iemand te zeggen die je net kent via een app. Snap je (hopelijk) goede bedoelingen wel maar menig mens leest iets anders hier.

Of ik ben gek.
Muah, genoeg mensen die voor die reden op Tinder zitten. De vraag is meer wat hij doet als ze nu wel komt.
pi_160999457
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:24 schreef Mandéra het volgende:

[..]

Klinkt echt fout om tegen iemand te zeggen die je net kent via een app. Snap je (hopelijk) goede bedoelingen wel maar menig mens leest iets anders hier.

Of ik ben gek.
Dat is dus ook een afweging: het klinkt heel erg als 'Netflix en chillen', een uitnodiging tot rollebollen. Maar het was gewoon oprecht die vraag en ik verwacht 1) dat ze niet ja zegt en 2) dat ze al helemaal niet meteen los gaat. Dus ik kan iig niet teleurgesteld worden. En het kan volgens mij ook alleen op die 'tweede feestdagen' gesteld worden, want half Nederland weet dan niet wat ie moet doen. Maar ik wil zelf altijd snel afspreken, en normaal app ik 2 weken of langer en dan komt er niks uit en dan ben ik heel veel tijd daaraan kwijt met eigenlijk 0 resultaat. Dus soms moet je gewoon gokje wagen, uit de comfortzone en ook omdat je hoort dat sommige mensen wél op dezelfde dag nog afspreken of amper een paar dagen later. Dus zo gek is het niet.
pi_160999529
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:28 schreef Deezertje het volgende:

[..]

Dat is dus ook een afweging: het klinkt heel erg als 'Netflix en chillen', een uitnodiging tot rollebollen. Maar het was gewoon oprecht die vraag en ik verwacht 1) dat ze niet ja zegt en 2) dat ze al helemaal niet meteen los gaat. Dus ik kan iig niet teleurgesteld worden. En het kan volgens mij ook alleen op die 'tweede feestdagen' gesteld worden, want half Nederland weet dan niet wat ie moet doen. Maar ik wil zelf altijd snel afspreken, en normaal app ik 2 weken of langer en dan komt er niks uit en dan ben ik heel veel tijd daaraan kwijt met eigenlijk 0 resultaat. Dus soms moet je gewoon gokje wagen, uit de comfortzone en ook omdat je hoort dat sommige mensen wél op dezelfde dag nog afspreken of amper een paar dagen later. Dus zo gek is het niet.
Maar ga dan minstens iets doen, ik zou NOOIT naar het huis gaan van iemand die ik niet ken.
pi_160999628
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:32 schreef sibella2 het volgende:

[..]

Maar ga dan minstens iets doen, ik zou NOOIT naar het huis gaan van iemand die ik niet ken.
We wonen hier een beetje in the middle of nowhere en het weer is ook niet echt uitnodigend. Maar goed het was dus een vraag die spontaan ter sprake kwam in het gesprek en ook niet na 2 zinnen ofzo. Ook dus het punt van dat sommige mensen dezelfde week nog afspreken en anderen willen eerst 3 weken appen. Ik heb al veel ervaring met dat laatste en mijn WA-lijst staat echt 3/4 gevuld met dat soort gevallen maar daar heb je dus niks aan uiteindelijk. Dan liever direct op mijn bek gaan, want wachten tot ze wel op date willen heb je ook niks aan.
pi_160999671
Wat een rare beweegredenen weer om met iemand af te spreken. :') 'Omdat half Nederland niet weet wat hij moet doen op tweede feestdagen.'
pi_160999683
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:36 schreef Deezertje het volgende:

[..]

We wonen hier een beetje in the middle of nowhere en het weer is ook niet echt uitnodigend. Maar goed het was dus een vraag die spontaan ter sprake kwam in het gesprek en ook niet na 2 zinnen ofzo. Ook dus het punt van dat sommige mensen dezelfde week nog afspreken en anderen willen eerst 3 weken appen. Ik heb al veel ervaring met dat laatste en mijn WA-lijst staat echt 3/4 gevuld met dat soort gevallen maar daar heb je dus niks aan uiteindelijk. Dan liever direct op mijn bek gaan, want wachten tot ze wel op date willen heb je ook niks aan.
Prima, dan verzin je 100 redenen waarom jij gelijk hebt, misschien scoor jij net die ene die niet bang is. Feit is dat zij nu nog steeds de deur uit moet, en je dus ook prima in een cafeetje had kunnen afspreken
pi_160999693
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2016 15:32 schreef sibella2 het volgende:

[..]

Maar ga dan minstens iets doen, ik zou NOOIT naar het huis gaan van iemand die ik niet ken.
Dat is meer wat ik ook bedoel inderdaad.

Ik heb me er in het verleden wel schuldig aan gemaakt, maar toen legde zij er zo de nadruk op dat ik op een gegeven moment zoiets had van: ok, let's go :P

Afspreken op een openbare locatie vind ik altijd wel fijn.
pi_160999699
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2016 23:08 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Hij kon goed zoenen :P
Vandaag nog niets van m gehoord. dus geen idee.
Zie hem vanzelf wel weer in de kroeg, ergens in de komende weken.
Edit: timing hij stuurt net een foto door :+
Leuk! Al een vervolgdate gepland?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')