Bij San San hebben we dat nog gedaan!quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Ja, weet ik het, heb dat nog nooit gedaan.
Ja, okee, dat is waar.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:05 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bij San San hebben we dat nog gedaan!
Wat? Quantum korting bedongen of op een rekening van pak'm beet ¤ 400,- p.p ¤ 100,- tip geven?quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:05 schreef Isabeau het volgende:
Bij San San hebben we dat nog gedaan!
Nee, extra uitvragen van gerechten en daar gewoon voor betalen.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:15 schreef Iwanius het volgende:
Wat? Quantum korting bedongen of op een rekening van pak'm beet ¤ 400,- p.p ¤ 100,- tip geven?
Dat is gemiddeld 25 %. Zoveel tip geef ik niet. Ik hou het meestal op 10-15 % aan fooigeld.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:43 schreef Iwanius het volgende:
Als alles helemaal naar mijn zin en wens was dan doe ik meestal op een rekening van ¤ 400,- ¤ 100,- tip voor de pot. Dus ¤ 700- 800 = ¤ 200 tip enzovoort. Rekening van ¤100,- Tip: ¤25,-
Met alle respect, maar ik denk niet dat ze de beste ham ter wereld serveren.quote:[ afbeelding ]
En ook hier trekken wij voor bij de lichte snacks een fles Dom open want er moet
worden genoten.(beste ham ter wereld,top champagne 2004 en 4 canele met foie grass
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...quote:
En jij denkt zeker dat dat patanegra is?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 08:52 schreef Bramito het volgende:
Met alle respect, maar ik denk niet dat ze de beste ham ter wereld serveren.
Wat? hahaquote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
Waar kunnen we daar de recensie van vinden?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
Zonde dat zo'n tent zo achteruit gaatquote:Op zaterdag 30 januari 2016 14:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...
[..]
En jij denkt zeker dat dat patanegra is?
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ] © Sfeerhoreca.
[ afbeelding ]
Van de buitenkant gezien en je kan dus ook aan de 'straat'kant plaatsnemen als je niet binnen wit zitten. Rechts van de deuropening ( je ziet een koksmouw) de open 'grill' keuken.
[ afbeelding ]
De keuken rechts als je binnentreedt.
[ afbeelding ]
Binnengekomen het restaurant dat op de begane grond wat klein aandoet.
[ afbeelding ]
Wanneer je de trap opgaat kom je boven waar ook de cocktailbar zit die pas na 17:00 uur opengaat en een veel grotere ruimte om te zitten.
[ afbeelding ]
De drank kaart.
[ afbeelding ]
Menukaart.
[ afbeelding ]]
Scharrels en schuim.
Lijnbaan 36-42
3012 ER, Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Vorige keer had ik hetzelfde en dat beviel, dus nu weer hetzelfde bestelt alleen nu met een Leffe blond biertje erbij.
Impressies / op of aanmerkingen
Nadat ik er op 10 oktober 2015 al eens was langs geweest en toen zeer enthousiast over het bestelde was,
besloot ik vandaag opnieuw maar weer eens die kant op te gaan en ik heb het geweten als het al niet duidelijk
was gezien de tekst onder de geplaatste foto's. Wat een sof!
[ afbeelding ]
Even een stukje papat openbreken om bevestigd te krijgen wat ik vermoede en later hoorde. Ja hoor..prefab Groothandel troep!
[ afbeelding ]
Kippenvlees veel te zout,vettig(niet goed laten 'drogen') en uitgedroogd (taai) en duidelijk een
ander soort vlees. Ik ben er klaar mee! Cheque en weg hier.
En het ergerlijke is dat men toegeeft dat e.e.a sedert mijn laatste bezoek is veranderd.
Men gebruikt nu standaard prefab patat en het kippenvlees is niet meer van Gelderse
kwaliteit maar van een standaard polier.(naam wilde men niet zeggen) uit een regio
buiten Rotterdam.
Dus vanaf nu maar weer terug naar de aloude bekende en geroemde Rotterdamse Koolmees?
Cijfer
3 / 10
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |