FOK!forum / General Chat / [Chinese Webshops] Topic #345 Met Xiaomi, Xiaomi en Xiaoyi
RobertNLzaterdag 11 april 2015 @ 12:06
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.png57IhnQt.pngk5K7Fdx.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngETZ7fuw.pngxft1qdo.pngS96iChj.png
GNqjkuo.pngWdoSCac.pngp9xFAfQ.png9PdMYaW.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngp10WmTu.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
MiniInTheBoxMcBubDealsMachineSuntekStoreTomtopSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogPriceAngelsBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in...

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
TfqecLB.pnggvA295I.pngrDFUP1M.pngPSmXIgy.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials
Geekbuying | 5% | Coupon | 'FOKNLGKB' (sitewide tot $250, bovenop al geldende kortingen behalve de saleitems) | Eerst even inloggen, geldig tot 30-04-2015
Banggood | 5% | Coupon | ' 1e307c ' ( ' BestBG ' Toys & Hobby) ' b185f7 ' | Onbekend | Pas inloggen na checkout
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.
Tmart | 5% | Coupon | ' D6 ' | Onbekend'
Pandawill | 5% | Coupon | ' PANDA4FOK ' | vanaf $98 na inloggen

Couponverzamelsites:
ChinapricesChinakortingPandaCheckTjoosRetailMeNotSavingStoryKnojigSconto

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Twee voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (¥), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. MisterTao heeft daarom een eigen subsite, de Discount Zone. Vinden doe je die hier .
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal. Bij je eerste bestelling onder dat account krijg je 10% bonus van hetgeen je stort (als truc kun je dus eigenlijk ook bij elk item steeds een nieuw account aanmaken, maar mogelijk heb je dan 'rest'-geld staan op je vorige account, omdat je teveel gestort had)

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geïncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wél geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Tegenwoordig kun je de omzetting naar 3S-code zelf doorvoeren via o.a. http://internationalparceltracking.com , http://postnlparcels.com/en en http://parcels-uk.tntpost.com . Hier geef je het land van bestemming, postcode en volgnummer in. Het kan zijn dat het pakketje al in het land is, maar nog geen 3S-code heeft gekregen. Dit kan even duren, dus blijf het dagelijks proberen tot er wel iets gebeurt. Om dit wat makkelijker te maken voor je kun je uit de url: internationalparceltracking.com//Main.aspx#/track/AB123456789YZ/NL/1234AB de postcode en trackcode aanpassen en die link dan in je favorieten gooien.

Je kunt verder altijd nog contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiële nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2015':

• JAN 1 | New Year
• FEB 19 - FEB 26 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-31 2015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)a_hoe_bereken_ik_dat | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending. Let op! Bij 'invoerrechten' is de standaardwaarde ingesteld op ' 4,2 ', dit tarief gaat echter uit van het voorbeeld genoemd in de toelichting op de site. Het kan goed zijn dat je tarief ' 0,00 ' of weer iets anders is, zoek daarvoor dus het gebruikerstarief op dat op jouw zending van toepassing is

Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
1y?eurusd=x&lang=en-GB&region=GB

aywre.gif
PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 á 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet één-op-één is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiële en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk één insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeën? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in Azië goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in Azië. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
PWDbhOT.png

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android tablet discussie topic
DIG / [Het Chinese Windows tablet topic] #1 Windows tablets vanaf ¤80!
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://www.thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak (van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), et cetera), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
Shiznuts, Tokko1, RobertNL, Downstar, Monkeybrain e.a.

Veel plezier met bestellen!

OP Redesign V3.0 by shiznuts
RobertNLzaterdag 11 april 2015 @ 12:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 01:37 schreef shiznuts het volgende:
Trouwens een van de 1/4" -> GoPro type adapters binnen... ;( Mja, maar goed dat ik er een paar verschillende besteld heb. 1. Dat ding zit 90° verkeerd dan. 2. Ga je een accessoire mounten, dan pakt de officiële GoPro-type bevestig/join schroef niet, omdat de uitsparingen geen threads hebben. ;( En zelf threads maken door 'em door te draaien, dan komt de schroef gewoon vast te zitten. Niet ideaal. Wacht maar op de andere...
Welke was dat :'), bestel ik niet :+
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 09:56 schreef Mord_Sith het volgende:
Is er een site met oplossingen als je problemen hebt met je MiBand?
Hij houdt ineens m'n slaappatroon niet meer bij, trackt nog wel stappen maar kan niet zien hoever en hoeveel ik gelopen heb, en wanneer.
Beetje vaag
Durf het zo niet te zeggen. Die van mij is kwijt anders had ik even helpen zoeken naar een reset :').
Mord_Sithzaterdag 11 april 2015 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 12:08 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Welke was dat :'), bestel ik niet :+

[..]

Durf het zo niet te zeggen. Die van mij is kwijt anders had ik even helpen zoeken naar een reset :').
Kwijt, hoe doe je dat? :D
l0lownkillzaterdag 11 april 2015 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 12:35 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Kwijt, hoe doe je dat? :D
Soms valt hij uit het bandje ;)
Mij ook een paar keer overkomen, gelukkig zag ik het telkens gebeuren.
Mord_Sithzaterdag 11 april 2015 @ 12:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2015 12:40 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Soms valt hij uit het bandje ;)
Mij ook een paar keer overkomen, gelukkig zag ik het telkens gebeuren.
Wtf :o
Dat is mij nog nooit gebeurd!
Gutzzaterdag 11 april 2015 @ 14:41
Weet er iemand waar je uit China goedkope camera objectieven kan scoren, heb een oude fujifilm s5 pro in handen gekregen en wil er eens mee gaan experimenteren.
cb2013zaterdag 11 april 2015 @ 15:10
Aliexpress ondersteunt nu ook Ideal. (ik lees het nu pas :P )
tokko1zaterdag 11 april 2015 @ 17:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2015 14:41 schreef Gutz het volgende:
Weet er iemand waar je uit China goedkope camera objectieven kan scoren, heb een oude fujifilm s5 pro in handen gekregen en wil er eens mee gaan experimenteren.
Ben nogsteeds zeer tevreden over Beike statief wat ik een tijd geleden gekocht had.
professional-beike-bk-777-aluminum-alloy.jpg
Hier een review:
GC / [Gadgets] Chinese webshops reviewtopic #2

Voor de rest moet je even googlen in 't topic staan nog een aantal redelijke/goede chinese statieven.

Edit:
Kugh :+ beter lezen volgende keer.. deze bevalt me however nogsteeds _O_

[ Bericht 5% gewijzigd door tokko1 op 11-04-2015 17:24:04 ]
Gutzzaterdag 11 april 2015 @ 17:22
quote:
16s.gif Op zaterdag 11 april 2015 17:13 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Ben nogsteeds zeer tevreden over Beike statief wat ik een tijd geleden gekocht had.
[ afbeelding ]
Hier een review:
GC / [Gadgets] Chinese webshops reviewtopic #2

Voor de rest moet je even googlen in 't topic staan nog een aantal redelijke/goede chinese statieven.
Objectief amigo, niet statief :)
Erasmozaterdag 11 april 2015 @ 17:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2015 14:41 schreef Gutz het volgende:
fujifilm s5 pro
Wat voor mount? Wat voor type zoek je?
Gutzzaterdag 11 april 2015 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 17:46 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Wat voor mount? Wat voor type zoek je?
Nikon F mount, Fujifilm heeft zijn technologie in een Nikon D200 behuizing gepropt terug in 2007.
Ben op zoek naar iets tussen 50-200 20-70 of wat dan ook, hoeft tevens ook geen bijzonder goed glas te zijn.

Wil ff aankloten met dat ding maar zo min mogelijk aan uitgeven, heb hier alleen geen objectieven liggen.
Erasmozaterdag 11 april 2015 @ 18:14
Dat wil je niet uit China halen, hier op Marktplaats kun je beide lenzen voor een habbekrats krijgen.
Kijk eens naar MF glas, goed spul voor een klein prijsje.
Gutzzaterdag 11 april 2015 @ 18:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 18:14 schreef Erasmo het volgende:
Dat wil je niet uit China halen, hier op Marktplaats kun je beide lenzen voor een habbekrats krijgen.
Kijk eens naar MF glas, goed spul voor een klein prijsje.
Klopt, maar mogelijk heb je in China wat van die rariteiten objectieven, vandaar de vraag. Of iemand iets van objectieven webshops weet naast AE.
Erasmozaterdag 11 april 2015 @ 18:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2015 18:30 schreef Gutz het volgende:

[..]

Klopt, maar mogelijk heb je in China wat van die rariteiten objectieven, vandaar de vraag. Of iemand iets van objectieven webshops weet naast AE.
Fisheye en spiegeltele is wel leuk maar voor de rest komt er vrij weinig goeds uit China qua objectieven.
RobertNLzaterdag 11 april 2015 @ 19:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2015 12:40 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Soms valt hij uit het bandje ;)
Mij ook een paar keer overkomen, gelukkig zag ik het telkens gebeuren.
Toch teruggevonden :D!

[ Bericht 0% gewijzigd door RobertNL op 12-04-2015 14:46:50 ]
l0lownkillzaterdag 11 april 2015 @ 22:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 19:10 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Toch weergevonden :D!
Mooizo!
kikoooooozaterdag 11 april 2015 @ 22:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 15:10 schreef cb2013 het volgende:
Aliexpress ondersteunt nu ook Ideal. (ik lees het nu pas :P )
0 kopersbescherming, ik zou er vanaf blijven.
kikoooooozondag 12 april 2015 @ 00:51
Ik zoek een ISIS vlag voor op m'n toilet. Iemand die toevallig al gespot in China? :+
relativityzondag 12 april 2015 @ 07:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2015 22:32 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

0 kopersbescherming, ik zou er vanaf blijven.
Inderdaad. Dan ben je dus al helemaal je geld kwijt.

Pakketje was niet aangekomen en verkeerde tracking ontvangen. Zowel pakketje als geld nooit meer terig gezien.

Aliexpress besluit altijd in voordeel van de verkoper heb ik het idee.

Gelukkig ging het niet om hoog bedrag, maar het gaat om het idee...
Ridocarzondag 12 april 2015 @ 07:47
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 00:51 schreef kikoooooo het volgende:
Ik zoek een ISIS vlag voor op m'n toilet. Iemand die toevallig al gespot in China? :+
:') :D
Maar even serieus, zet je jezelf dan niet in de kijker van opsporingsdiensten?
kikoooooozondag 12 april 2015 @ 08:28
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 07:47 schreef Ridocar het volgende:

[..]

:') :D
Maar even serieus, zet je jezelf dan niet in de kijker van opsporingsdiensten?
Dat boeit me vrij weinig eigenlijk. :D
FreaZzondag 12 april 2015 @ 09:19
Soms verras je jezelf nog met het idee "Hé!? zou je zoiets niet in China kunnen kopen?" :+

Sim knipper
marco_sirezondag 12 april 2015 @ 10:12
Iemand een goede tip waar ik goedkoop (onder de $4) een C7-stekker kan vinden?
tokko1zondag 12 april 2015 @ 10:22
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 10:12 schreef marco_sire het volgende:
Iemand een goede tip waar ik goedkoop (onder de $4) een C7-stekker kan vinden?
Wat moet er aan de andere kant zitten?

Zoiets?
$_57.JPG
(http://www.ebay.com/itm/2(...)&hash=item588d565e22)
l0lownkillzondag 12 april 2015 @ 10:49
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 09:19 schreef FreaZ het volgende:
Soms verras je jezelf nog met het idee "Hé!? zou je zoiets niet in China kunnen kopen?" :+

Sim knipper
Vrij onnodig, de paar keren dat je een simkaart moet knippen volstaan een scherp potloodje, beetje geduld en een schaar wel.
Lukte mij de eerste keer gelijk, ook al ben ik totaal niet handig ;)
FreaZzondag 12 april 2015 @ 13:34
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 10:49 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Vrij onnodig, de paar keren dat je een simkaart moet knippen volstaan een scherp potloodje, beetje geduld en een schaar wel.
Lukte mij de eerste keer gelijk, ook al ben ik totaal niet handig ;)
Is mij gister ook 2x gelukt, maar ik blijf 't echt een rot klusje vinden. Niet meer :P
funky_fartzondag 12 april 2015 @ 13:41
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 10:49 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Vrij onnodig, de paar keren dat je een simkaart moet knippen volstaan een scherp potloodje, beetje geduld en een schaar wel.
Lukte mij de eerste keer gelijk, ook al ben ik totaal niet handig ;)
Dan moet je dus al een kleine sim hebben om na te trekken. Als je die níet hebt, is zo'n dingetje dus wél reuzehandig. :6
l0lownkillzondag 12 april 2015 @ 14:37
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 13:41 schreef funky_fart het volgende:

[..]

Dan moet je dus al een kleine sim hebben om na te trekken. Als je die níet hebt, is zo'n dingetje dus wél reuzehandig. :6
Je kunt gewoon een simpele template van google plukken :P
Op die manier lukt het zelfs een motorisch gestoorde aap zonder poten
marco_sirezondag 12 april 2015 @ 15:53
quote:
16s.gif Op zondag 12 april 2015 10:22 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Wat moet er aan de andere kant zitten?

Zoiets?
Precies die inderdaad. Maar helaas wel duurder als wat ik had gevonden ($4).
Dromerzondag 12 april 2015 @ 18:17
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 00:51 schreef kikoooooo het volgende:
Ik zoek een ISIS vlag voor op m'n toilet. Iemand die toevallig al gespot in China? :+
Als je er op gaat poepen, vind ik het goed.
funky_fartzondag 12 april 2015 @ 18:39
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 14:37 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Je kunt gewoon een simpele template van google plukken :P
Op die manier lukt het zelfs een motorisch gestoorde aap zonder poten
Mmm, ok, nou, kzal ook maar eens op dat Google kijken dan. Hoor er een hoop goeie dingen over :+
Brecht35zondag 12 april 2015 @ 18:48
Ik heb het vast al eens gevraagd, maar ben het alweer vergeten. Waar halen jullie je 32 GB microSD kaartjes vandaan? Ik ken enkel http://www.mymemory.co.uk/
RobertNLzondag 12 april 2015 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 18:48 schreef Brecht35 het volgende:
Ik heb het vast al eens gevraagd, maar ben het alweer vergeten. Waar halen jullie je 32 GB microSD kaartjes vandaan? Ik ken enkel http://www.mymemory.co.uk/
Dat of DataIO
Brecht35zondag 12 april 2015 @ 18:57
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 18:52 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Dat of DataIO
Nederlandse site die MrCash accepteert!! _O_
shizzondag 12 april 2015 @ 22:08
Ik heb laatst voor 20,32/stuk een paar 64GB SanDisk kaartjes van Amazon.de (door henzelf verkocht) besteld!
Sowieso, altijd ff tweakers pricewatch en http://geizhals.eu checken, dealssites volgen en bij mooie acties toeslaan!
Met geheugen ga ik geen risico lopen, of het nu in die 10% van de gevallen dat het geen hoax is goed uitpakt of niet. Sowieso heb je al EU shoppenderwijs wat meer benen om op te staan. Daarom haal ik ook liever wat B-/C-merk accu's uit de EU. Moet dan toch eigenlijk officieel zijn ingevoerd en aan EU normen voldoen, garantie opzitten e.d. . Voel ik me prettiger bij dan zulk spul op de bonnefooi uit China te gaan lopen halen.
Brammetjuh94maandag 13 april 2015 @ 15:36
Mijn zusje is aankomende maand jarig en die wilt dolgraag een actioncamera. Nu zat ik te denken aan de Xiaomi Yi en ik heb al behoorlijk veel terug gelezen. Maar hoewel ik de prijs voor de camera zelf oké vindt, twijfel ik nog even vanwege de accessoires. Ik moet onder de 100 euro blijven inclusief accessoires. Dus wat ik vond is het volgende:
http://www.banggood.com/O(...)Camera-p-969228.html

En dan nog 15 euro voor accessoires. De Waterproof case gaat niet lukken voor die prijs helaas. Heeft er iemand tips qua "musthaves"? Een SD kaartje weet ik niet of ze die heeft, maar dat gaat sowieso niet lukken.
dodge_911maandag 13 april 2015 @ 15:36
Vandaag m"n bij BG bestelde XPB16A binnengekregen. 22 dagen van order tot het in m'n klauwtjes hebben. Niet bijzonder snel, maar mooie middenmaat qua levertijd.
XPB5A ligt nog op het postkantoor, was er vrijdag niet en vandaag zijn ze blijkbaar, ongecommuniceerd, dat hele gebouw aan het herinrichten, dus daar stond ik dan met m'n briefje -O-
rene90maandag 13 april 2015 @ 15:41
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 15:36 schreef Brammetjuh94 het volgende:
Mijn zusje is aankomende maand jarig en die wilt dolgraag een actioncamera. Nu zat ik te denken aan de Xiaomi Yi en ik heb al behoorlijk veel terug gelezen. Maar hoewel ik de prijs voor de camera zelf oké vindt, twijfel ik nog even vanwege de accessoires. Ik moet onder de 100 euro blijven inclusief accessoires. Dus wat ik vond is het volgende:
http://www.banggood.com/O(...)Camera-p-969228.html

En dan nog 15 euro voor accessoires. De Waterproof case gaat niet lukken voor die prijs helaas. Heeft er iemand tips qua "musthaves"? Een SD kaartje weet ik niet of ze die heeft, maar dat gaat sowieso niet lukken.
Wil je op safe spelen pak je gewoon de sj4000 (wifi), zit al een flinke bak aan accessoires bij en dan zie je met eventuele douanekosten nog onder de 100 euro.
Brammetjuh94maandag 13 april 2015 @ 15:44
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 15:41 schreef rene90 het volgende:

[..]

Wil je op safe spelen pak je gewoon de sj4000 (wifi), zit al een flinke bak aan accessoires bij en dan zie je met eventuele douanekosten nog onder de 100 euro.
Ik ben behoorlijk bang voor de veel slechtere kwaliteit. Dan liever wat minder accessoires. Ik heb "onder de 100 euro" al met eventuele douanekosten berekend. Ik wil haar namelijk wel iets echt goeds geven. En niet een camera die het net niet is.
Iemand91maandag 13 april 2015 @ 15:46
Een action-camera wil je IMHO niet zonder case gebruiken; want dan blijft er weinig action over.
En voor de case voor de XiaoMi Yi is momenteel niet/nauwelijks verkrijgbaar en kost je zo'n ¤18 extra.
Dus met ¤100 heb je dan de camera + case.

Heb is dat of voor hetzelfde geld een uitgebreide SJ4000 (wifi) met tig accessoires.
Of net een paar tientjes meer en dan dezelfde kit maar dan met de XiaoMi Yi.
(omdat de accessoires uitwisselbaar zijn kun je die van de GoPro en SJcam ook voor de Yi gebruiken en die accessoires zijn veel verkrijgbaar en goedkoop)

[ Bericht 25% gewijzigd door Iemand91 op 13-04-2015 15:53:36 ]
rene90maandag 13 april 2015 @ 15:51
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 15:44 schreef Brammetjuh94 het volgende:

[..]

Ik ben behoorlijk bang voor de veel slechtere kwaliteit. Dan liever wat minder accessoires. Ik heb "onder de 100 euro" al met eventuele douanekosten berekend. Ik wil haar namelijk wel iets echt goeds geven. En niet een camera die het net niet is.
"Veel slechtere kwaliteit"?
Brammetjuh94maandag 13 april 2015 @ 16:01
quote:
De Yi doet het echt slecht binnen, maar daar gebruikt ze hem toch niet. Maar buiten vind ik de kleur weergave en het balans zo veel mooier dan de SJ4000.

quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 15:46 schreef Iemand91 het volgende:
Heb is dat of voor hetzelfde geld een uitgebreide SJ4000 (wifi) met tig accessoires.
Of net een paar tientjes meer en dan dezelfde kit maar dan met de XiaoMi Yi.
(omdat de accessoires uitwisselbaar zijn kun je die van de GoPro en SJcam ook voor de Yi gebruiken en die accessoires zijn veel verkrijgbaar en goedkoop)

Is er misschien een cheape kit te koop ofzo? Iets van een tientje voor een paar verschillende mounts?
Iemand91maandag 13 april 2015 @ 16:10
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 16:01 schreef Brammetjuh94 het volgende:
Is er misschien een cheape kit te koop ofzo? Iets van een tientje voor een paar verschillende mounts?
Ligt er een beetje aan wat voor accessoires je zoekt. Voor een euro of 20 kun je al wel wat samenstellen.
Dit of dit of iets dergelijks.

Ter vergelijking; een SJ4000 met allerlei accessoires kost je zo'n ¤73, SJ4000 Wifi zo'n ¤82 en de Yi met vergelijkbaar accessoires-set toch wel zo'n ¤120-130.
(als ik zonder rond te kijken naar goedkoopste aanbieder alleen bij BG kijk)
l0lownkillmaandag 13 april 2015 @ 16:39
Het jeukt toch wel om een actioncam te halen :'(
Ga dan sws voor de SJ4000, zoveel kan dat verschil in kwaliteit me niet schelen en daarbij heb je veel mounts + een scherm wat voor mij een must is.
shizmaandag 13 april 2015 @ 16:43
Die ene AliExpress deal actioncam van een tijdje geleden schijnt volgens de tracking al sinds donderdag in het land te zijn... nog niet boven water (gelukkig zit daar al wel een waterproof case omheen 098OtW3.gif ). Maar die Soocoo S60 had verder wel alles erop en eraan ook, hè en was dus cheapo.
julius123maandag 13 april 2015 @ 16:44
mn xiaomi stekkerdoos is onderweg van geekbuying voor 16 euro :)
shizmaandag 13 april 2015 @ 16:47
Die had toch louter US-sockets ofzo?
julius123maandag 13 april 2015 @ 16:53
als je naar die plaatjes kijkt moet elke stekker erin passen, ook de europese.
de stekker knip ik er wel af trouwens want die zal niet passen hier.

Xiaomi-Mi-power-strip.jpg
rene90maandag 13 april 2015 @ 17:03
Wat is nou zo fantastisch aan die stekker doos? Je kan toch ook bij de blokker gewoon een stekker doosje halen?
Catch22-maandag 13 april 2015 @ 17:06
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:03 schreef rene90 het volgende:
Wat is nou zo fantastisch aan die stekker doos? Je kan toch ook bij de blokker gewoon een stekker doosje halen?
USB POORTEN JONGE!
shizmaandag 13 april 2015 @ 17:06
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 16:53 schreef julius123 het volgende:
als je naar die plaatjes kijkt moet elke stekker erin passen, ook de europese.
de stekker knip ik er wel af trouwens want die zal niet passen hier.

[ afbeelding ]
Ach so. Dat zal inderdaad wel dan. :Y
rene90maandag 13 april 2015 @ 17:07
quote:
11s.gif Op maandag 13 april 2015 17:06 schreef Catch22- het volgende:

[..]

USB POORTEN JONGE!
Daar heb je toch al een anker / orico voor staan thuis :7
Catch22-maandag 13 april 2015 @ 17:11
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:07 schreef rene90 het volgende:

[..]

Daar heb je toch al een anker / orico voor staan thuis :7
ja maar die zijn zo duuuur!
shizmaandag 13 april 2015 @ 17:17
Gewoon TT lezen en gewoon braaf alles wat Xiaomi uitbrengt in huis halen. :6 ):O
julius123maandag 13 april 2015 @ 17:22
ik heb geen anker :P
er ligt nu zon stekkerblok van de blokker in mn nachtkastje en die wil ik gaan vervangen voor die van xiaomi, kan ook de oplader voor mn telefoon eruit.
Iemand91maandag 13 april 2015 @ 17:31
Wat betreft die stekkerdoos.
quote:
USB module output: single USB,5V---2.1A(TYP)
Three USB,5V---3.1A(TYP)
Nou, geweldig hoor.

Voor een paar euro meer haal je een normale stekkerdoos en een Anker lader waarmee je tenminste nog wat kunt opladen.
RobertNLmaandag 13 april 2015 @ 17:31
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 15:46 schreef Iemand91 het volgende:
Een action-camera wil je IMHO niet zonder case gebruiken; want dan blijft er weinig action over.
En voor de case voor de XiaoMi Yi is momenteel niet/nauwelijks verkrijgbaar en kost je zo'n ¤18 extra.
Dus met ¤100 heb je dan de camera + case.
Klopt, die case is nogal aan de prijs. En dan Ook nog eens niet beschikbaar op het moment. Nog sterker, de prijs is nog niet eens bekend zover ik weet :').
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:17 schreef shiznuts het volgende:
Gewoon TT lezen en gewoon braaf alles wat Xiaomi uitbrengt in huis halen. :6 ):O
Daarom :Y.
_____

Zal straks mijn bestellingen voor de xiaoyi eens plaatsen, wellicht heeft iemand er nog iets aan :7
julius123maandag 13 april 2015 @ 17:36
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:31 schreef Iemand91 het volgende:
Wat betreft die stekkerdoos.

[..]

Nou, geweldig hoor.

Voor een paar euro meer haal je een normale stekkerdoos en een Anker lader waarmee je tenminste nog wat kunt opladen.
en dan heb ik zon ankerblok in mn nachtkastje liggen waar ik maar 1 poort van gebruik |:(
als ik nou 3 telefoons een tablet en een powerbank op wilde laden had ik idd wel een anker gekocht :Z
Brammetjuh94maandag 13 april 2015 @ 17:43
Toch maar de SJ4000 WiFi van Banggood besteld. Is dan optijd in huis voor d'r verjaardag en had ik nog wat budget over voor twee extra accu's en een oplader.
Iemand91maandag 13 april 2015 @ 18:34
quote:
1s.gif Op maandag 13 april 2015 17:31 schreef RobertNL het volgende:
Klopt, die case is nogal aan de prijs. En dan Ook nog eens niet beschikbaar op het moment. Nog sterker, de prijs is nog niet eens bekend zover ik weet :').
Nou ja; de case voor een SJcam kost zo'n ¤10-12. Wat wel een OK-prijs is. Dus heel veel zakken kan die Yi-case ook niet echt.
quote:
[quote]0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:36 schreef julius123 het volgende:
en dan heb ik zon ankerblok in mn nachtkastje liggen waar ik maar 1 poort van gebruik |:(
als ik nou 3 telefoons een tablet en een powerbank op wilde laden had ik idd wel een anker gekocht :Z
Willekeurige stekkerdoos van de Action voor 2 euro en een USB-lader.
Was je nog goedkoper uitgeweest. ;)

Maar op zich kan ik wel een usercase verzinnen voor die stekkerdoos hoor. Als je veel op reis bent of als je veel Chinees spul krijgt met een US-plug o.i.d.

Overigens zou ik zelf ook niet weten wat ik met een Anker moet hoor. Zoveel spul heb ik niet eens om op te laden. :@
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:43 schreef Brammetjuh94 het volgende:
Toch maar de SJ4000 WiFi van Banggood besteld. Is dan optijd in huis voor d'r verjaardag en had ik nog wat budget over voor twee extra accu's en een oplader.
Goede keus. Verschil kun je inderdaad wat leuke extra's als accu's voor kopen. Ook heel erg handig. :Y
RobertNLmaandag 13 april 2015 @ 18:44
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 18:34 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Nou ja; de case voor een SJcam kost zo'n ¤10-12. Wat wel een OK-prijs is. Dus heel veel zakken kan die Yi-case ook niet echt.

Ben nog steeds benieuwd wat xiaomi er voor gaat vragen, gezien ik dat nog steeds niet heb kunnen vinden is de prijs van de shops nog wel een gok natuurlijk.
quote:
Willekeurige stekkerdoos van de Action voor 2 euro en een USB-lader.
Was je nog goedkoper uitgeweest. ;)
[quote]
Maar op zich kan ik wel een usercase verzinnen voor die stekkerdoos hoor. Als je veel op reis bent of als je veel Chinees spul krijgt met een US-plug o.i.d.
Ja, daar zat ik dus ook aan te denken, heb je niet meer van die opzetstukjes nodig. Heb hier twee / 3 dingen die grijze import uit de uk zijn (versterker, lader en switch) dat icm 2x usb voor de raspberry en het lcd zou het hier een prima ding zijn.
Maar met opzetstukjes en een verlengsnoer ben je (veel) goedkoper uit.
Dromermaandag 13 april 2015 @ 19:14
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 17:17 schreef shiznuts het volgende:
Gewoon TT lezen en gewoon braaf alles wat Xiaomi uitbrengt in huis halen. :6 ):O
Kan iemand ff een drol met Xiaomi erop painten?
ManageTheAngermaandag 13 april 2015 @ 19:19
http://www.banggood.com/D(...)zTZ_23068_1329403_29

:9~
rene90maandag 13 april 2015 @ 19:24
Original_Xiaomi_Mini_Square_Box_Bluetooth_Speaker1.jpg
Mooi ding, zal wel rond de 30 dollar in de shops gaan kosten ofzo (129 CNY op tmall)
shizmaandag 13 april 2015 @ 19:29
Dat ding is toch allang uit?
Volgens mij had iemand hier die zelfs gehaald...
dodge_911maandag 13 april 2015 @ 19:33
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 19:29 schreef shiznuts het volgende:
Dat ding is toch allang uit?
Volgens mij had iemand hier die zelfs gehaald...
Was dat niet zo 'n vierkant zwart ding met afgeronde hoeken?

*update*
deze dus :
13836630362.jpg
rene90maandag 13 april 2015 @ 19:34
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 19:29 schreef shiznuts het volgende:
Dat ding is toch allang uit?
Volgens mij had iemand hier die zelfs gehaald...
Nee?
shizmaandag 13 april 2015 @ 19:57
quote:
12s.gif Op maandag 13 april 2015 19:33 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Was dat niet zo 'n vierkant zwart ding met afgeronde hoeken?

*update*
deze dus :
[ afbeelding ]
Nee, niet die. Die afgebeelde gewoon. :) Die heb ik tijdennnnnn geleden al voorbij zien komen. Misschien dat 'ie gereboot is en nieuwe functies heeft ofzo...
dodge_911maandag 13 april 2015 @ 20:01
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 19:57 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Nee, niet die. Die afgebeelde gewoon. :) Die heb ik tijdennnnnn geleden al voorbij zien komen. Misschien dat 'ie gereboot is en nieuwe functies heeft ofzo...
Ik weet wat er aan de hand is...

Xiaomi introduceert over 18 maanden 'n tijdmachine, en natuurlijk heeft shiz er als eerste een.
Welcome back! How's the future, shiz? ;)
rene90maandag 13 april 2015 @ 20:01
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 19:57 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Nee, niet die. Die afgebeelde gewoon. :) Die heb ik tijdennnnnn geleden al voorbij zien komen. Misschien dat 'ie gereboot is en nieuwe functies heeft ofzo...
Zie nu wel een review van 'vroegah' ergens (maart 2014) maar is hij nooit goed gelanceerd ofzo...
shizmaandag 13 april 2015 @ 20:03
quote:
12s.gif Op maandag 13 april 2015 20:01 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ik weet wat er aan de hand is...

Xiaomi introduceert over 18 maanden 'n tijdmachine, en natuurlijk heeft shiz er als eerste een.
Welcome back! How's the future, shiz? ;)
Bright. So I put on my Xiaomi shades. B-) Nobody wears Google Glass anymore.
* still makin' them double posts though ;(
shizmaandag 13 april 2015 @ 20:05
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 20:01 schreef rene90 het volgende:

[..]

Zie nu wel een review van 'vroegah' ergens (maart 2014) maar is hij nooit goed gelanceerd ofzo...
Heb 'em toen ook niet gehaald omdat 'ie 1. nog vrij prijzig was 2. me niet zo speciaal voorkwam. Toentertijd was de Jawbone Jambox nog 'hot' en deed iedereen daar een eigen interpretatie van. Stond Xiaomi ook niet bekend om een kwaliteit geluidje, dus zag ik het als een suffe accessoire.
dodge_911maandag 13 april 2015 @ 20:09
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 20:05 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Heb 'em toen ook niet gehaald omdat 'ie 1. nog vrij prijzig was 2. me niet zo speciaal voorkwam. Toentertijd was de Jawbone Jambox nog 'hot' en deed iedereen daar een eigen interpretatie van. Stond Xiaomi ook niet bekend om een kwaliteit geluidje, dus zag ik het als een suffe accessoire.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik qua geluidsweergave-gear bitter weinig chinees spul heb :)
shizmaandag 13 april 2015 @ 20:09
quote:
12s.gif Op maandag 13 april 2015 20:09 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ik moet eerlijk bekennen dat ik qua geluidsweergave-gear bitter weinig chinees spul heb :)
Oei! Audio is technologie! En Chinese technologie is lekker voordelig. :P
Wordt dan toch eens tijd voor een FiiO X1, Vsonic VSD3, Astrotec AS100HD en S.M.S.L. sApII Pro met StonerAcoustics UD120 ofzo.
dodge_911maandag 13 april 2015 @ 20:12
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 20:09 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Oei! Audio is technologie! En Chinese technologie is lekker voordelig. :P
Daar heb je 'n punt.
Maar met 3 logitech UE Air's, 'n Logitech Boombox, 'n EU Mini Boombox, 2 Pioneer A3's, Altec Lansing InAir 5000 en Gear4 Airzone heb ik niet direct nood aan een speaker :D

En qua inears : Xears XPAPROnogwat op Bluedio i6 (whehey, china!).
On-ear : Jabra Revo en Sennheiser HD25
Over-ear : Sennheiser Evolution 2270
is er ook geen tekort.

Maar, uiteidelijk komt het volgens mij toch wel allemaal uit China :)
Wat ik dan wel weer uit het Chinashoppen heb meegenomen is dat ik voor geen enkel ding retail heb betaald :)
shizmaandag 13 april 2015 @ 20:17
Was ook mooi in Hong Kong op de beurs waar Audio-Technica gewoon aanbood min of meer hun producten te rebranden. Alles ODM/OEM. :P
RobertNLmaandag 13 april 2015 @ 20:32
quote:
1s.gif Op maandag 13 april 2015 17:31 schreef RobertNL het volgende:
Zal straks mijn bestellingen voor de xiaoyi eens plaatsen, wellicht heeft iemand er nog iets aan :7
Bij DX.com:
f4LMFfot.jpg Ar7FA73t.jpg
qKeOaRGt.jpg 3EaJblWt.jpg

SPOILER: linkjes
_________________________________________________

Bij Banggood:

eLk1Ospm.png

SPOILER: linkjes
Moest hem toch ergens bestellen :P
Waterproof case ($18.99)
- 10% code van app en -15% puntjes :D
_________________________________________________
Op Aliexpress:
0UEUjYAm.jpg
xzotx8Ym.jpg

Iqw3DCpm.jpg?1

SPOILER: linkjes
_________________________________________________

Iemand nog goede toevoegingen :D?
Downstarmaandag 13 april 2015 @ 20:36
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 20:09 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Oei! Audio is technologie! En Chinese technologie is lekker voordelig. :P
Wordt dan toch eens tijd voor een FiiO X1, Vsonic VSD3, Astrotec AS100HD en S.M.S.L. sApII Pro met StonerAcoustics UD120 ofzo.
hahaha krijgen we de 'Audio is technologie' slogan weer xD
Iemand91maandag 13 april 2015 @ 21:45
¤18.42 vs. ¤14.95

BN-HR003_xiaomi_G_20150331075300.jpgkoppla-weg-verdeeldoos-m-usb-poorten__0311888_PE516649_S4.JPG

Tja, tenzij ik heel graag US-plugs e.d. wil aansluiten zou ik het wel weten...
Niet alles wat Xiaomi maakt is geweldig en fantastisch mensen.

[ Bericht 6% gewijzigd door Iemand91 op 13-04-2015 21:59:25 ]
Lazvicmaandag 13 april 2015 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 21:45 schreef Iemand91 het volgende:
¤18.42 vs. ¤14.95

BN-HR003_xiaomi_G_20150331075300.jpgkoppla-weg-verdeeldoos-m-usb-poorten__0311888_PE516649_S4.JPG

Tja, tenzij ik heel graag net US-plugs e.d. wil aansluiten zou ik het wel weten...
Niet alles wat Xiaomi maakt is geweldig en fantastisch mensen.
Ach die webshops moeten ook wat verdienen.
kikoooooomaandag 13 april 2015 @ 22:05
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 15:36 schreef Brammetjuh94 het volgende:
Mijn zusje is aankomende maand jarig en die wilt dolgraag een actioncamera.
Die wilt :')
Tosti-vretermaandag 13 april 2015 @ 22:14
Haha, dat stopcontact ofzo van Xiaomi is super overrated. Het is gewoon een stopcontact met 3 usb-poortjes er in gesoldeerd. Snap oprecht niet wat daar nou bijzonder aan is; en al helemaal niet waarom er zo veel mensen geobsedeerd door zijn. Xiaomi is een goed en vooruitstrevend merk als je het mij vraagt, maar blindelings alle producten kopen ''want Xiaomi'' gaat er bij mij niet in :P
LKVBHDmaandag 13 april 2015 @ 22:17
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 21:45 schreef Iemand91 het volgende:
¤18.42 vs. ¤14.95

BN-HR003_xiaomi_G_20150331075300.jpgkoppla-weg-verdeeldoos-m-usb-poorten__0311888_PE516649_S4.JPG

Niet alles wat Xiaomi maakt is geweldig en fantastisch mensen.
Vloeken in de kerk dit... Ik wacht op de xiaomi balpen!
dodge_911maandag 13 april 2015 @ 22:45
quote:
1s.gif Op maandag 13 april 2015 22:17 schreef LKVBHD het volgende:
Vloeken in de kerk dit... Ik wacht op de xiaomi balpen!
JA! Dat ze die niet tegelijk met dat notitieblokje hebben uitgebracht ;)
ManageTheAngermaandag 13 april 2015 @ 22:58
quote:
12s.gif Op maandag 13 april 2015 22:45 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

JA! Dat ze die niet tegelijk met dat notitieblokje hebben uitgebracht ;)
All weather resistant...

Dan koop ik hem.
shizmaandag 13 april 2015 @ 23:26
Tijd voor een klassieker... :9
RobertNLmaandag 13 april 2015 @ 23:42
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 21:45 schreef Iemand91 het volgende:
¤18.42 vs. ¤14.95

[plaatjes]

Tja, tenzij ik heel graag US-plugs e.d. wil aansluiten zou ik het wel weten...
Niet alles wat Xiaomi maakt is geweldig en fantastisch mensen.
Niet :'(. Had er alweer 1000 in een zeecontainer zitten...
Net wat ik eerder aangaf, zou hem hoogstens kopen omdat ik op 1 plek dan van alle (lompe) opzetstukjes af was, maar daar is hij weer te duur voor helaas :+.

Zie de toegevoegde waarde voor zo'n ding boven een bouwmarkt splitter in 95% van de gevallen dan ook niet :P
Kenzidinsdag 14 april 2015 @ 06:25
http://www.tinydeal.com/celebrate-the-king-day-si-3650.html

Ook Koningsdag kennen ze nu bij TD w/ w/
rene90dinsdag 14 april 2015 @ 09:29
Voor degene die nog een Xiaomi action cam zochten, er is een soort flash deal waar je hem voor 79 dollar kan halen bij GB, en de elephone p6000 is maar 116 dollar. Dat is echt een nette prijs voor een phone waar deze week nog een officiële 5.0 voor komt :)
Miniemdinsdag 14 april 2015 @ 10:25
Zou dit wat zijn?
Nu bij de Action.
http://www.action.nl/100-(...)stopcontact-100-240v

2545667.png
Kenzidinsdag 14 april 2015 @ 10:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 10:25 schreef Miniem het volgende:
Zou dit wat zijn?
Nu bij de Action.
http://www.action.nl/100-(...)stopcontact-100-240v

[ afbeelding ]

https://userbase.be/forum/viewtopic.php?p=587689 :Y)

lijkt gewoon oem chinese cheapo lader te zijn, gerebrand in NL.

zou iets meer betalen en een Orico of Anker bestellen tbh.
johanndoedinsdag 14 april 2015 @ 10:29
Ken dit model niet, heb de vorige van hetzelfde merk.
1455146.jpg

Die heb ik getest op laadvermogen en is in staat om gewoon 2A te leveren. Gok dat deze dat ook wel haalt, alleen denk ik dat het wel verdeeld word over de 2 poorten.
Miniemdinsdag 14 april 2015 @ 10:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 10:29 schreef Kenzi het volgende:

[..]

https://userbase.be/forum/viewtopic.php?p=587689 :Y)

lijkt gewoon oem chinese cheapo lader te zijn, gerebrand in NL.

zou iets meer betalen en een Orico of Anker bestellen tbh.
Ik wil geen Orico of Anker, dat zijn allemaal van die lompe dingen.
Gewoon eentje die je zo in het stopcontact steekt en ook mee kan nemen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 10:29 schreef johanndoe het volgende:
Ken dit model niet, heb de vorige van hetzelfde merk.
[ afbeelding ]

Die heb ik getest op laadvermogen en is in staat om gewoon 2A te leveren. Gok dat deze dat ook wel haalt, alleen denk ik dat het wel verdeeld word over de 2 poorten.
Deze was na een uur laden al kapot. :')
johanndoedinsdag 14 april 2015 @ 10:40
Ze hebben ook ankers die je direct op het stopcontact kan aansluiten

http://www.amazon.de/Lade(...)r+usb+ladeger%C3%A4t

Gebruik de lader van de action verder nooit, toen specifiek gehaald om te testen of die de 2A inderdaad wel kon leveren. Maar als je daar al een slechte ervaring mee hebt zou ik deze ook laten liggen. Verwacht er dan niet veel betere kwaliteit van.

Verder kan je zo'n anker met kabel natuurlijk ook meenemen en vind ik het persoonlijk alleen maar fijner. In een verdeeldoos zit een usb lader nog wel eens in de weg voor een andere stekker en heeft de anker gewoon een dunne stekker die je altijd wel kwijt kan.
Jonmendinsdag 14 april 2015 @ 12:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 10:33 schreef Miniem het volgende:

[..]

Ik wil geen Orico of Anker, dat zijn allemaal van die lompe dingen.
Gewoon eentje die je zo in het stopcontact steekt en ook mee kan nemen.

Lomp? :N
Even groot als een bankkaart (de Anker toch) :P
FaPrNrfl.jpg
Miniemdinsdag 14 april 2015 @ 12:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 12:05 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Lomp? :N
Even groot als een bankkaart (de Anker toch) :P
[ afbeelding ]
Welke is dat precies dan?
dodge_911dinsdag 14 april 2015 @ 12:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 12:08 schreef Miniem het volgende:

[..]

Welke is dat precies dan?
40W 5poort
shizdinsdag 14 april 2015 @ 12:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2015 12:08 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Welke was dat :'), bestel ik niet :+
8cWPpl9.jpg
Die rechter was dat (Roxsen heeft normaal gesproken wel goed fotospul). Daar kon je niks mee beginnen. Die 'Andoer' van Tomtop (op AliExpress) wil prima! Hoewel ook deze bij het normaal indraaien ook verkeerd om zit (geloof dat Techmoan het daar al over gehad heeft? Dat die schroefmount van de Xiaoyi Sport zelf iets te ondiep is), maar goed, dan draai je 'em weer een tikkie los tot hoe 'ie moet en gebruik je dan die aandraairing. Zoals je ziet neemt 'ie de standaard GoPro schroef en mount gewoon meteen netjes.
elinxdinsdag 14 april 2015 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 12:20 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die rechter was dat (Roxsen heeft normaal gesproken wel goed fotospul). Daar kon je niks mee beginnen. Die 'Andoer' van Tomtop (op AliExpress) wil prima! ........
Misschien een nadeel is, dat in dat geval de Yi niet gecentreerd is. Deze mount lijkt dat te ondervangen. Evt icm met een frame te gebruiken.
RobertNLdinsdag 14 april 2015 @ 12:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 12:44 schreef elinx het volgende:

[..]

Misschien een nadeel is, dat in dat geval de Yi niet gecentreerd is. Deze mount lijkt dat te ondervangen. Evt icm met een frame te gebruiken.
Ja, die had ik ook al onderweg, mooie stevige oplossing. Wel zonder frame :P
Tosti-vreterdinsdag 14 april 2015 @ 13:06
Lader van m'n Umi Zero kwijt... Iemand suggesties voor een goede 3A lader? Hij laadde heerlijk snel op (in een uurtje vol) Anders koop ik gewoon de originele Umi lader voor ruim 10 dollar op Banggood
Miniemdinsdag 14 april 2015 @ 13:12
quote:
12s.gif Op dinsdag 14 april 2015 12:18 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

40W 5poort
Waar verkrijgbaar?
Zag amazon.co.uk maar die is 17gbp + verzendkosten.
Catch22-dinsdag 14 april 2015 @ 13:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 13:12 schreef Miniem het volgende:

[..]

Waar verkrijgbaar?
Zag amazon.co.uk maar die is 17gbp + verzendkosten.
http://www.amazon.de/s/re(...)&sprefix=anker%2Caps

in een aantal varianten.
Iemand91dinsdag 14 april 2015 @ 13:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 13:12 schreef Miniem het volgende:
Waar verkrijgbaar?
Zag amazon.co.uk maar die is 17gbp + verzendkosten.
Als je geduld hebt; deze Anker laders komen geregeld in de aanbieding voorbij.
Heb het hier al een aantal keer gemeld, ik zal het ongetwijfeld wel weer melden als ze weer in de aanbieding komen/zijn. ;)
Jonmendinsdag 14 april 2015 @ 14:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 13:12 schreef Miniem het volgende:

[..]

Waar verkrijgbaar?
Zag amazon.co.uk maar die is 17gbp + verzendkosten.
Ik heb de mijne gekocht voor ¤ 19.99 + nog 3x 1m micro-usb kabels zodat ik aan de 29 euro zat. Dan kreeg ik ook ineens gratis verzendkosten. Of een andere combinatie zoals een Anker (wanneer deze in aanbieding staat) en micro-sd kaartjes? Goedkoper als amazon.de vindt je er maar zelden.
rene90dinsdag 14 april 2015 @ 14:41
Vandaag iets van Ali binnen gekregen, hoesje voor xiaomi powerbank. Prima seller, en maar 1.03 dollar dus prima zaak:
http://www.aliexpress.com(...)l?spm=0.0.0.0.oXSCuM

Besteld op 28 maart trouwens.
shizdinsdag 14 april 2015 @ 15:39
Ben je niet bang voor een neppe dan? :o

lol. :P Enniehoezels. Buuf had gister drie dingen voor me aangenomen.
JKesAAz.jpg
Aardig broekie. Dan de nieuwe Pistons van Xiaomi en die Soocoo S60 van AliExpress. :D

- nieuwe Xiaomi Pistons: mweh, beetje underwhelming. Had er iets meer van verwacht. Afwerking en comfort is echt prima, maar de sound... drivers zijn niet zo effectief. Dus op 100% laptop output mist er soms wat aandrijving voor m'n gevoel. Daardoor lukt het ook niet echt separatie te creëren en is de sound vrij gewoontjes. Beetje op 'safe' gespeeld. Ik mag het persoonlijk liever met wat meer leven in de brouwerij: [ \/\ ] , [ ~ ] sterke bass met directe kick die dan een beetje afvalt en dan in het vocal segment weer wat aantrekt, dit is meer: [ - ]. Bass klinkt ook verschrikkelijk als je 'em wat optrekt met een EQ.

[ Bericht 5% gewijzigd door shiz op 14-04-2015 17:08:00 ]
rene90dinsdag 14 april 2015 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:
Ben je niet bang voor een neppe dan? :o

lol. :P Enniehoezels. Buuf had gister drie dingen voor me aangenomen.
[ afbeelding ]
Aardig broekie. Dan de nieuwe Pistons van Xiaomi en die Soocoo S60 van AliExpress. :D
Lekker hoor, die soocoo zag ik een paar dagen geleden ook weer onder een ander merk verschijnen.
dodge_911dinsdag 14 april 2015 @ 16:54
Lol, funny. Je wil eigenlijk juist je 'scharnier/draaipunt' onder je lens hebben bij de meeste camera's :D Tenzij het dus actioncams zijn :)

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:
- nieuwe Xiaomi Pistons: mweh, beetje underwhelming. Had er iets meer van verwacht. Afwerking en comfort is echt prima, maar de sound... drivers zijn niet zo effectief. Dus op 100% laptop output mist er soms wat aandrijving voor m'n gevoel. Daardoor lukt het ook niet echt separatie te creëren en is de sound vrij gewoontjes. Beetje op 'safe' gespeeld. Ik mag het persoonlijk liever met wat meer leven in de brouwerij: [ \/\ ] , [ ~ ] sterke bass met directe kick die dan een beetje afvalt en dan in het vocal segment weer wat aantrekt, dit is meer: [ - ]. Bass klinkt ook verschrikkelijk als je 'em wat optrekt met een EQ.
Dus, geen official Shiz' zeehond?
Afgaande op deze review ga 'k dan maar wat ander Chinees audiotechnisch spul zoeken :)
noodgangdinsdag 14 april 2015 @ 16:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:

- nieuwe Xiaomi Pistons: mweh, beetje underwhelming. Had er iets meer van verwacht. Afwerking en comfort is echt prima, maar de sound... drivers zijn niet zo effectief. Dus op 100% laptop output mist er soms wat aandrijving voor m'n gevoel. Daardoor lukt het ook niet echt separatie te creëren en is de sound vrij gewoontjes. Beetje op 'safe' gespeeld. Ik mag het persoonlijk liever met wat meer leven in de brouwerij: [ \/\ ] , [ ~ ] sterke bass met directe kick die dan een beetje afvalt en dan in het vocal segment weer wat aantrekt, dit is meer: [ - ]. Bass klinkt ook verschrikkelijk als je 'em wat optrekt met een EQ.
Ben het wel met je eens. Heb ze vandaag ook binnen gekregen. Prima geluid, maar niet overwhelming. Heb ook het idee dat ze qua pasvorm iets minder zitten dan de V2.

En de nieuwe plek van de microfoon met knopjes vind ik apart gekozen.
shizdinsdag 14 april 2015 @ 17:05
quote:
12s.gif Op dinsdag 14 april 2015 16:54 schreef dodge_911 het volgende:
Lol, funny. Je wil eigenlijk juist je 'scharnier/draaipunt' onder je lens hebben bij de meeste camera's :D Tenzij het dus actioncams zijn :)

[..]

Dus, geen official Shiz' zeehond?
Afgaande op deze review ga 'k dan maar wat ander Chinees audiotechnisch spul zoeken :)

Neuh. Dit is dan toch ook meer een phone accessoire dan audiotechnisch spul. Ik bedoel, het is een prima phone accessoire, maar in vergelijk met andere in-ears puur qua geluid blijft 'ie best nog wat achter.
Mord_Sithdinsdag 14 april 2015 @ 17:10
Is dat nieuw, dat je bij een klacht (bij BangGood) een video moet maken en opsturen, alsook een foto van de envelop met tracking code enzo?
Die envelop heb ik natuurlijk allang niet meer, als ik al die zooi moet bewaren wordt mijn huis een vuilnisbelt :{
Hellydinsdag 14 april 2015 @ 17:13
Brief van PostNL gehad over inklaring pakket :(.
Maar het gaat om een telefoon die ik ter reparatie terug had gestuurd, ik neem aan dat ik daar niet over hoef te betalen, omdat die al eerder ingevoerd is geweest toch? Maar op dat invulformulier en op de website van de Douane kan ik er niks over vinden. Weet iemand hoe dat zit?
rene90dinsdag 14 april 2015 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:13 schreef Helly het volgende:
Brief van PostNL gehad over inklaring pakket :(.
Maar het gaat om een telefoon die ik ter reparatie terug had gestuurd, ik neem aan dat ik daar niet over hoef te betalen, omdat die al eerder ingevoerd is geweest toch? Maar op dat invulformulier en op de website van de Douane kan ik er niks over vinden. Weet iemand hoe dat zit?
Kan je aantonen dat je er toen al kosten over betaald hebt? Anders heb je gewoon pech natuurlijk.
Hellydinsdag 14 april 2015 @ 17:21
Nee, dat heb ik toen ook niet.
Maar zo natuurlijk vind ik dat eigenlijk niet. Destijds een telefoon ingevoerd en of ik daar destijds wel of geen invoerrechten en btw over heb moeten betalen is toch nu irrelevant? Het gaat nu om de reparatie, niet om de telefoon zelf toch, want die was al mijn eigendom voordat ik em terugstuurde.
Waterdrinkerdinsdag 14 april 2015 @ 17:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:21 schreef Helly het volgende:
Nee, dat heb ik toen ook niet.
Maar zo natuurlijk vind ik dat eigenlijk niet. Destijds een telefoon ingevoerd en of ik daar destijds wel of geen invoerrechten en btw over heb moeten betalen is toch nu irrelevant? Het gaat nu om de reparatie, niet om de telefoon zelf toch, want die was al mijn eigendom voordat ik em terugstuurde.
Hoe kunnen ze bij de douane weten of het om een reparatie gaat of om een tweedehands toestel? Anders kan iedereen wel zeggen dat 'ie het al had ontvangen...
dodge_911dinsdag 14 april 2015 @ 17:24
Nog wat leuks gezien bij BG :

kPDx7Nb.png

Stackable powerbank :)
Ik kom dat ding al een jaar her en der tegen, maar nu aan een normale prijs ;)
Ik zou d'r ééntje willen testen :D
dodge_911dinsdag 14 april 2015 @ 17:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:10 schreef Mord_Sith het volgende:
Is dat nieuw, dat je bij een klacht (bij BangGood) een video moet maken en opsturen, alsook een foto van de envelop met tracking code enzo?
Die envelop heb ik natuurlijk allang niet meer, als ik al die zooi moet bewaren wordt mijn huis een vuilnisbelt :{
Lol, ik neem standaard bij het ontvangen van mijn Chinashizzle een foto van het pakket :s)
8ZhU2Il.png

[ Bericht 10% gewijzigd door dodge_911 op 14-04-2015 17:33:55 ]
Hellydinsdag 14 april 2015 @ 17:28
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:23 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Hoe kunnen ze bij de douane weten of het om een reparatie gaat of om een tweedehands toestel? Anders kan iedereen wel zeggen dat 'ie het al had ontvangen...
Ik beweer toch ook niet dat ze dat zo kunnen weten? Maar dat kan ik wel aantonen als ze daar om vragen. Mijn vraag is of de kosten inderdaad vervallen in zo'n geval.
Miniemdinsdag 14 april 2015 @ 17:52
De Yi is 80 usd bij geekbuying
http://www.geekbuying.com(...)--Basic--342272.html

Bundle deal van 90 usd.
http://www.geekbuying.com(...)page&utm_campaign=FB
l0lownkilldinsdag 14 april 2015 @ 18:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:
Ben je niet bang voor een neppe dan? :o

lol. :P Enniehoezels. Buuf had gister drie dingen voor me aangenomen.
[ afbeelding ]
Aardig broekie. Dan de nieuwe Pistons van Xiaomi en die Soocoo S60 van AliExpress. :D

- nieuwe Xiaomi Pistons: mweh, beetje underwhelming. Had er iets meer van verwacht. Afwerking en comfort is echt prima, maar de sound... drivers zijn niet zo effectief. Dus op 100% laptop output mist er soms wat aandrijving voor m'n gevoel. Daardoor lukt het ook niet echt separatie te creëren en is de sound vrij gewoontjes. Beetje op 'safe' gespeeld. Ik mag het persoonlijk liever met wat meer leven in de brouwerij: [ \/\ ] , [ ~ ] sterke bass met directe kick die dan een beetje afvalt en dan in het vocal segment weer wat aantrekt, dit is meer: [ - ]. Bass klinkt ook verschrikkelijk als je 'em wat optrekt met een EQ.
Hoe doet de v3 het tegenover de v2, en kunnen we een review verwachten van de action cam? :D
ManageTheAngerdinsdag 14 april 2015 @ 18:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:28 schreef Helly het volgende:

[..]

Ik beweer toch ook niet dat ze dat zo kunnen weten? Maar dat kan ik wel aantonen als ze daar om vragen. Mijn vraag is of de kosten inderdaad vervallen in zo'n geval.
Dan krijg je een RMA label.
Je hoeft dan niet dubbele kosten te betalen.
Mord_Sithdinsdag 14 april 2015 @ 18:58
quote:
12s.gif Op dinsdag 14 april 2015 17:26 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Lol, ik neem standaard bij het ontvangen van mijn Chinashizzle een foto van het pakket :s)
[ afbeelding ]
misschien moet ikdatmaar gaan doen inderdaad.
Lijkt mij enkel een goedkope manier om onder refunds uit te komen. Maar ik heb netjes een filmpje gemaild en foto's van de verpakking, daar moeten ze het maar mee doen dan...
rene90dinsdag 14 april 2015 @ 19:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 april 2015 18:58 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

misschien moet ikdatmaar gaan doen inderdaad.
Lijkt mij enkel een goedkope manier om onder refunds uit te komen. Maar ik heb netjes een filmpje gemaild en foto's van de verpakking, daar moeten ze het maar mee doen dan...
Wat voor item / defect gaat het om eigenlijk?
davedavydinsdag 14 april 2015 @ 19:24
Zojuist ook die Pistons 3 genomen. Ben benieuwd :P. 19 euries bij TinyDeal.

http://www.tinydeal.com/x(...)ck-key-p-147709.html
Ducondadinsdag 14 april 2015 @ 19:25
Het zat er natuurlijk een keertje aan te komen; vandaag voor het eerst ook een brief van PostNL over de inklaring van een pakket :-( Beetje jammer dat het direct bij m'n duurste bestelling tot nu toe is (Jiayu S3)
Mord_Sithdinsdag 14 april 2015 @ 19:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 19:00 schreef rene90 het volgende:

[..]

Wat voor item / defect gaat het om eigenlijk?
mijn miband trackt niet goed meer. Slaap helemaal niet, stappen daar missen hele gaten in, soms uren niks terwijlik in die uren toch echt gelopen heb. Ding is nog geen twee maanden oud, beetje snel om nu al kuren te vertonen...
shizdinsdag 14 april 2015 @ 19:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 april 2015 18:08 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Hoe doet de v3 het tegenover de v2, en kunnen we een review verwachten van de action cam? :D
Zoals gezegd... de nieuwe valt wat dat betreft vrij tegen. Waar de V2 nog verraste met een goede aandrijving en fun sound, is de nieuwe wat vlak en mist wat fut en is ook niet teveel te pushen met een equilizer. Nu is het voor dat geld altijd nog aardig, maar had ik dat geweten, dan had ik het misschien ook wel gelaten... kun je denk ik nog beter de Brainwavz Beta met mic halen. Soortgelijk IEM concept.

En ik kreeg ook 3x 64GB microSD kaartjes binnen, dus ik kan inderdaad een boel gaan opnemen met die dingen. Heb nu een weekje vakantie, dus hoop dat ik er de tijd en motivatie voor vind. :P
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 april 2015 19:28 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

mijn miband trackt niet goed meer. Slaap helemaal niet, stappen daar missen hele gaten in, soms uren niks terwijlik in die uren toch echt gelopen heb. Ding is nog geen twee maanden oud, beetje snel om nu al kuren te vertonen...
Misschien tijd om 'em eens op te laden. jiwyp.png

[ Bericht 12% gewijzigd door shiz op 14-04-2015 19:35:55 ]
neo2000dinsdag 14 april 2015 @ 20:36
Tokking bout Xiaomi geluid, thnx nog Shiz voor het vermelden van de Piston V2 aanbieding in het vorige topic. :D Heb ze nog besteld. Wordt toch onderhand tijd dat ik ook eens iets van Xiaomi koop, en had nog nieuwe doppies voor op het werk nodig. ;)
Eric_Cantonadinsdag 14 april 2015 @ 20:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:
Ben je niet bang voor een neppe dan? :o

lol. :P Enniehoezels. Buuf had gister drie dingen voor me aangenomen.
[ afbeelding ]
Aardig broekie. Dan de nieuwe Pistons van Xiaomi en die Soocoo S60 van AliExpress. :D

- nieuwe Xiaomi Pistons: mweh, beetje underwhelming. Had er iets meer van verwacht. Afwerking en comfort is echt prima, maar de sound... drivers zijn niet zo effectief. Dus op 100% laptop output mist er soms wat aandrijving voor m'n gevoel. Daardoor lukt het ook niet echt separatie te creëren en is de sound vrij gewoontjes. Beetje op 'safe' gespeeld. Ik mag het persoonlijk liever met wat meer leven in de brouwerij: [ \/\ ] , [ ~ ] sterke bass met directe kick die dan een beetje afvalt en dan in het vocal segment weer wat aantrekt, dit is meer: [ - ]. Bass klinkt ook verschrikkelijk als je 'em wat optrekt met een EQ.
Grappig broekie, gebruik je die om te fietsen of zo? Ik sla 'm even op, altijd handig om zo'n hendig stofje in de kast te hebben liggen. Is niet echt strak model, toch?
shizdinsdag 14 april 2015 @ 21:17
quote:
8s.gif Op dinsdag 14 april 2015 20:36 schreef neo2000 het volgende:
Tokking bout Xiaomi geluid, thnx nog Shiz voor het vermelden van de Piston V2 aanbieding in het vorige topic. :D Heb ze nog besteld. Wordt toch onderhand tijd dat ik ook eens iets van Xiaomi koop, en had nog nieuwe doppies voor op het werk nodig. ;)
^O^ Persoonlijk vind ik van de V2 dan weer de housing wat groot met wat scherpe randjes, dus dat irriteert wat/zit niet zo heel erg fijn. Daarom keek ik ook erg uit naar die nieuwe en vind ik persoonlijk een stuk fijner zitten, maar is dan weer jammer dat het geluid niet heel bijzonder is.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 20:49 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Grappig broekie, gebruik je die om te fietsen of zo? Ik sla 'm even op, altijd handig om zo'n hendig stofje in de kast te hebben liggen. Is niet echt strak model, toch?
Was niet echt op zoek ofzo. Weet niet meer hoe dat zat, maar zag 'em door AliExpress zelf ergens op de voor- of actiepagina ofzo aanbevolen worden als 'hot item' ofzo. En ik dacht, nou ja, zomer komt eraan, beetje mountainbiken, hardlopen, balletje trappen/gooien, outdoorsy doen, komt zo'n lichte en ademende korte broek wel van pas. En wel gewoon een paar zakken met ritsen voor wat kleingeld, je phone en sleutels ofzo. Verder ook wel een broek om gewoon zo aan te hebben. Inderdaad wat je zegt, gewoon een normale losjes fit, niet zo'n typische strakke fietsbroek (mot ik ook niet :N ). Nog ff gekeken naar de maattabel (normaal M/L, 34 zo'n beetje) en een XL genomen en de comments en dat scheen allemaal te kloppen (zoals die spanjaard zegt 'La talla XL perfecta para mis 1,82 cm y 78 Kg de peso') en zit echt perfect moet ik zeggen. Qua broeksoort is het een bermuda short die over de knie valt, gaat niet zo ver door als een driekwart. Leek me wel een geinig en goed broekie en ben altijd nieuwsgierig naar origineel Chinese merken! :D Prima kwaliteitje ook. Wel blij mee. :Y
Eric_Cantonadinsdag 14 april 2015 @ 21:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 21:17 schreef shiznuts het volgende:

[..]

^O^ Persoonlijk vind ik van de V2 dan weer de housing wat groot met wat scherpe randjes, dus dat irriteert wat/zit niet zo heel erg fijn. Daarom keek ik ook erg uit naar die nieuwe en vind ik persoonlijk een stuk fijner zitten, maar is dan weer jammer dat het geluid niet heel bijzonder is.

[..]

Was niet echt op zoek ofzo. Weet niet meer hoe dat zat, maar zag 'em door AliExpress zelf ergens op de voor- of actiepagina ofzo aanbevolen worden als 'hot item' ofzo. En ik dacht, nou ja, zomer komt eraan, beetje mountainbiken, hardlopen, balletje trappen/gooien, outdoorsy doen, komt zo'n lichte en ademende korte broek wel van pas. En wel gewoon een paar zakken met ritsen voor wat kleingeld, je phone en sleutels ofzo. Verder ook wel een broek om gewoon zo aan te hebben. Inderdaad wat je zegt, gewoon een normale losjes fit, niet zo'n typische strakke fietsbroek (mot ik ook niet :N ). Nog ff gekeken naar de maattabel (normaal M/L, 34 zo'n beetje) en een XL genomen en de comments en dat scheen allemaal te kloppen (zoals die spanjaard zegt 'La talla XL perfecta para mis 1,82 cm y 78 Kg de peso') en zit echt perfect moet ik zeggen. Qua broeksoort is het een bermuda short die over de knie valt, gaat niet zo ver door als een driekwart. Leek me wel een geinig en goed broekie en ben altijd nieuwsgierig naar origineel Chinese merken! :D Prima kwaliteitje ook. Wel blij mee. :Y
Thx, ik denk dat ik 'm ook ga bestellen. Dit zit wat comfortabeler dan 'n zwembroek als "makkelijke broek. Waarschijnlijk heb ik ook 'n XL nodig als ik die maatvoering zo zie. Ben redelijk gemiddeld, 183 met 75 kg.
neo2000dinsdag 14 april 2015 @ 22:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 21:17 schreef shiznuts het volgende:

[..]

^O^ Persoonlijk vind ik van de V2 dan weer de housing wat groot met wat scherpe randjes, dus dat irriteert wat/zit niet zo heel erg fijn. Daarom keek ik ook erg uit naar die nieuwe en vind ik persoonlijk een stuk fijner zitten, maar is dan weer jammer dat het geluid niet heel bijzonder is.
Mjah, ik koop die dingen toch vnml voor de geluidskwaliteit. En eventuele scherpe randjes, die dremelen/vijlen we er wel vanaf. Komt wel goed.

Las ik nou dat je je laptop gebruikt om je dopjes mee aan te sturen? Veel phones laten zich niet altid tof aansturen door geluidskaarten helaas. Heb een tijdje geleden voor de desktop thuis deze gekocht:

http://www.ebay.com/itm/M(...)&hash=item20f7f00d69

Is eigenlijk hetzelfde als de ELE variant:

http://www.ebay.com/itm/M(...)&hash=item3cf720689d

Annieweejs, die PCM2704 die er in zit werd even geleden op head-fi geroemd om de above okay geluidskwaliteit. Liep toen een topic over de ELE varianten iig.
De ele boxjes zijn okay, maar die van Muse zijn er in hippere kleuren. Printer USB kabel erin (USB A naar USB B kabel dus) en je hebt een klein handig boxje die de boel prolly beter aan kan sturen dan je onboard geluidskaart. Zit er over te dubben er tzt nog een bij te bestellen voor op het werk ook haha.
Talking about werk, ben daar verhuisd ben naar een nieuw pand, en de manager daar zoekt nog wat om in een lijstje te doen om de boel op te leuken - techniek/ICT gerelateerd. Iemand suggesties voor wat mooie China 'art'? :P :D
shizdinsdag 14 april 2015 @ 22:22
Ja, ik heb de Stoner Acoustics UD110v2 en UD120 DACs en een S.M.S.L. sApII Pro versterker en/of ik kan m'n FiiO X3 (of X1) gebruiken. Eventueel anders ook een FiiO E5 of E6. Maar voor een first impression, snelle test en als waarschijnlijk gebruik door de doelgroepmassa is 100% laptop output altijd het eerste wat ik uitprobeer. Dus eigenlijk voor het gemak en omdat anderen waarschijnlijk ook op zo'n manier de oordopjes willen gebruiken. ;)

Hier nog leuke dingen bij voor op het werk? http://geekcook.tmall.com , http://dgyjjj.tmall.com & http://wenyijiaju.tmall.com ? Klokkie? Lampje?

[ Bericht 10% gewijzigd door shiz op 14-04-2015 22:32:05 ]
ManageTheAngerdinsdag 14 april 2015 @ 22:35
Xiaomi Powerbank (10400) is flink duurder geworden..

Iemand nog een leuke coupon/actie?
neo2000dinsdag 14 april 2015 @ 22:35
Ah, dan heb ik niks gezegd. :D Maar zo'n 10 dollah ele dacje kan al een wereld van verschil maken en een middelmatig klinkende koptelefoon op een laptop line out als een goed ding laten klinken via de cheape China DAC. :P

Verder; jouw linkjes, nice. Maar ik doelde meer op wat in te lijsten spul voor aan de muur. :P Maar goed, dan denk ik direct weer aan die plaatjes van hallen met chinezen achter een canvas die "de schreeuw" verschikkelijk slecht naschilderen. :')
Hellydinsdag 14 april 2015 @ 23:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 18:50 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Dan krijg je een RMA label.
Je hoeft dan niet dubbele kosten te betalen.
Hoe bedoel je precies? Moet ik nu PostNL benaderen om dat te regelen?
ManageTheAngerdinsdag 14 april 2015 @ 23:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 23:06 schreef Helly het volgende:

[..]

Hoe bedoel je precies? Moet ik nu PostNL benaderen om dat te regelen?
Ik heb je verhaal niet helemaal meegekregen maar toen ik iets terug moest sturen naar de webshop, kreeg ik een RMA label.
Dan gaat hij terug onder garantie, en betaal je niet weer kosten als hij terug vervoert wordt naar Nederland (na reparatie/vervanging)
dodge_911dinsdag 14 april 2015 @ 23:24
quote:
8s.gif Op dinsdag 14 april 2015 22:14 schreef neo2000 het volgende:
en de manager daar zoekt nog wat om in een lijstje te doen om de boel op te leuken - techniek/ICT gerelateerd. Iemand suggesties voor wat mooie China 'art'? :P :D
Laat 'n olieverf maken in China van Goatse :D

On another note, laatst vroeg iemand wat ik met zoveel powerbanks en mileds moest?
O.a. dit :
AGD1JLH.jpg

[ Bericht 10% gewijzigd door dodge_911 op 14-04-2015 23:31:14 ]
shizdinsdag 14 april 2015 @ 23:53
quote:
12s.gif Op dinsdag 14 april 2015 23:24 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Laat 'n olieverf maken in China van Goatse :D

On another note, laatst vroeg iemand wat ik met zoveel powerbanks en mileds moest?
O.a. dit :
[ afbeelding ]

And that would be.... what exactly? Ritual exorcism amongst powerbankLEDs? :P
dodge_911woensdag 15 april 2015 @ 00:13
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 april 2015 23:53 schreef shiznuts het volgende:

[..]

And that would be.... what exactly? Ritual exorcism amongst powerbankLEDs? :P
Pics maken om te posten op de productpagina, BG en TD puntjes scoren ;)
Nadat ik 'n mailtje kreeg van BG dat mijn foto's niet van mezelf waren, maar pro productfoto's, maak ik ze gewoon met m'n telefoon ipv in m'n studio met DSLR.
shizwoensdag 15 april 2015 @ 00:27
Ach so. Ik gebruik m'n raam als softbox en m'n vensterbank als studio. :P Vind dat wel aardige resultaten geven. vb.
pXugD8Q.jpg
(Nieuw lensje opgepikt vandaag) Maar voor de meeste China-dingen doe ik gewoon foto's maken met de beruchte ASUS N56VZ als backdrop zodat men een referentie heeft om de afmeting in te schatten. En als een soort signature. :D Hoewel dat binnenkort dan ook ten einde komt... ;( :) https://www.kickstarter.c(...)-smarter/description
Hellywoensdag 15 april 2015 @ 00:38
Ter info: Gevonden dat je inderdaad niet hoeft te betalen in een geval zoals het mijne:
http://www.postnl.nl/klan(...)t-teruggestuurd.html

Maar niet dat ze die optie even duidelijk aangeven op dat invulformulier dat je krijgt of wat je precies in moet sturen of dat er op z'n minst ergens een telefoonnummer staat ofzo he, prutsers :N.
pahlawanwoensdag 15 april 2015 @ 03:30
Wat is op dit moment de beste bang voor buck smart watch voor sleeptracking en sporten? Nog steeds de xiaomi?
Erasmowoensdag 15 april 2015 @ 07:19
quote:
8s.gif Op dinsdag 14 april 2015 22:14 schreef neo2000 het volgende:
Talking about werk, ben daar verhuisd ben naar een nieuw pand, en de manager daar zoekt nog wat om in een lijstje te doen om de boel op te leuken - techniek/ICT gerelateerd. Iemand suggesties voor wat mooie China 'art'? :P :D
Ik heb wel eens een schilderij laten maken in China, beviel prima. Was bij paintinggiant.com
tokko1woensdag 15 april 2015 @ 09:01
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 03:30 schreef pahlawan het volgende:
Wat is op dit moment de beste bang voor buck smart watch voor sleeptracking en sporten? Nog steeds de xiaomi?
Bang/Bucks/Stijl en inmiddels engelse uitgebreide app zit je bij de Xiaomi inderdaad gewoon goed. Zijn ook een range aan anderen, maar daar kan je lastig voorspellen hoe de kwaliteit nou is (van oa de app).

Dus voor safe gaan met Xiaomi of een gokje wagen met een van de 10.000 anderen ;)
rene90woensdag 15 april 2015 @ 09:03
quote:
12s.gif Op dinsdag 14 april 2015 23:24 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Laat 'n olieverf maken in China van Goatse :D

On another note, laatst vroeg iemand wat ik met zoveel powerbanks en mileds moest?
O.a. dit :
[ afbeelding ]

_O-
bierjoostwoensdag 15 april 2015 @ 09:55
Ik moet er ook aan geloven. Een selfiestick.

Heeft iemand die Xiaomi al geprobeerd? Of is de billigste met bluetooth gewoon prima?
roflmakerwoensdag 15 april 2015 @ 10:11
Ben eventueel geintresseerd in een quadcopter te bouwen, maar het lijkt mij verstandig om eerst een instap ding te kopen ivm het wennen aan het vliegen? (dan lijkt mij een cheerson de beste optie?)
Kenziwoensdag 15 april 2015 @ 10:12
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 09:55 schreef bierjoost het volgende:
Ik moet er ook aan geloven. Een selfiestick.

Heeft iemand die Xiaomi al geprobeerd? Of is de billigste met bluetooth gewoon prima?
wat is er zo bijzonder aan die xiaomi? het is gewoon een random stick zoals zovele hier in Shenzhen maar dan met Mi logo erop :') :') Exact dezelfde zonder logo verkopen voor RMB 15, met Mi logo erop kost ie RMB 49.

(overigens zijn er hier in China meer en meer plekken waar de selfiestick verboden is. *O* *O* )
G-NiLESwoensdag 15 april 2015 @ 10:20
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:11 schreef roflmaker het volgende:
Ben eventueel geintresseerd in een quadcopter te bouwen, maar het lijkt mij verstandig om eerst een instap ding te kopen ivm het wennen aan het vliegen? (dan lijkt mij een cheerson de beste optie?)
Wat is de vraag in deze?
:p
roflmakerwoensdag 15 april 2015 @ 10:21
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:20 schreef G-NiLES het volgende:

[..]

Wat is de vraag in deze?
:p
Welke quadcopter ik het best kan kopen om in te komen :D
Kenziwoensdag 15 april 2015 @ 10:27
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:21 schreef roflmaker het volgende:

[..]

Welke quadcopter ik het best kan kopen om in te komen :D
binnen vliegen: Cheerson CX10A
iets groter & buiten: Syma X5C-1 / X11
bierjoostwoensdag 15 april 2015 @ 10:34
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:12 schreef Kenzi het volgende:

[..]

wat is er zo bijzonder aan die xiaomi? het is gewoon een random stick zoals zovele hier in Shenzhen maar dan met Mi logo erop :') :') Exact dezelfde zonder logo verkopen voor RMB 15, met Mi logo erop kost ie RMB 49.

(overigens zijn er hier in China meer en meer plekken waar de selfiestick verboden is. *O* *O* )
Ik gokte op bouwkwaliteit etc, maar is dus random? Dan neem ik wel gewoon een billige. Dank.
shizwoensdag 15 april 2015 @ 11:02
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:12 schreef Kenzi het volgende:

[..]

wat is er zo bijzonder aan die xiaomi? het is gewoon een random stick zoals zovele hier in Shenzhen maar dan met Mi logo erop :') :') Exact dezelfde zonder logo verkopen voor RMB 15, met Mi logo erop kost ie RMB 49.

(overigens zijn er hier in China meer en meer plekken waar de selfiestick verboden is. *O* *O* )
xD


Dacht trouwens eerst dat de Xiaomi stick een ingebouwde bluetooth trigger had. Bleek helaas niet zo te zijn. Verder wel een aardig uitgewerkt ding hoor. :Y

En inderdaad. :D Qua quadjes is de Cheerson is echt een klein grappig en ook goedkoop dinkie om gewoon het vliegen onder de knie te krijgen. :Y Banggood heeft wel een erg tof assortiment. Ik heb zelf de V393E voorbesteld met gimbal en FPV functionaliteit voor m'n GoPro HERO3 Black. Wel benieuwd naar.
julius123woensdag 15 april 2015 @ 11:15
Gisteren is de Xiaomi Redmi 2 aangekomen!
Is bedoeld als tijdelijk toestel voor mn vriendin.

Ik ben erg onder de indruk van dit toestel, een toestel van 120 dollar(bij pandawill) kan natuurlijk niet op tegen een LG G3 die ze nu heeft natuurlijk, maar voor dat geld kun je moeilijk klagen.
MIUI 6 werkt bijzonder prettig, ik had het ooit wel eens geprobeerd op mn nexus 5.
Maar op deze telefoon werkt het toch wel beter.
Het scherm is 1280x720 maar dat ziet er prima uit op 4,7inch, het scherm is ook goed helder dus ook makkelijk af te lezen in de volle zon.
4G van T-Mobile werkt gewoon goed, alleen kwaliteti met bellen is niet zo goed als met mn nexus.
al met al een prima budgettoestel!
Screenshot_2015-04-14-17-05-02.png
IMG-20150414-WA0006.jpeg
IMG-20150414-WA0003.jpeg
Hellywoensdag 15 april 2015 @ 14:43
Vandaag weer een primeur; een leeg pakketje 8)7.
Gewoon zo'n plastic envelop, onbeschadigd en helemaal plat dus het lijkt er echt op dat ze het vergeten zijn erin te stoppen voor ze em dicht plakten :').
davedavywoensdag 15 april 2015 @ 23:00
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 14:43 schreef Helly het volgende:
Vandaag weer een primeur; een leeg pakketje 8)7.
Gewoon zo'n plastic envelop, onbeschadigd en helemaal plat dus het lijkt er echt op dat ze het vergeten zijn erin te stoppen voor ze em dicht plakten :').
_O- In 4 jaar chinashoppen heb ik dit nog nooit meegemaakt of gelezen _O-
LKVBHDdonderdag 16 april 2015 @ 01:23
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2015 23:00 schreef davedavy het volgende:

[..]

_O- In 4 jaar chinashoppen heb ik dit nog nooit meegemaakt of gelezen _O-
Heb in 2009 of 2010 ofzo een jas bij banggood besteld. Pakket hadden ze beter leeg kunnen laten, echt heel erg ruk. Zal binnenkort eens kijken of ik hem nog kan vinden en dan foto'tje plaatsen. Leek echt nergens op :')/:'(
shizdonderdag 16 april 2015 @ 02:58
Ooit kreeg ik eens een groot Angry Birds Pig kussentje terwijl ik die niet besteld had. Geen idee waar die vandaan kwam. Een andere keer kreeg ik een barcode/kassascanner i.p.v. iets anders (dat werd nagestuurd). :D
Gelukkig nog niet gehad dat er gewoon helemaal niks in zat. :P Da's wel knap lullig.
Kenzidonderdag 16 april 2015 @ 05:51
lol, compleet vergeten dat het (mijn) moederdag is dit weekeinde :)

http://www.tinydeal.com/love-mom-super-sale-si-3659.html als herinnering :p

(haar verjaardag en als gierige nl'er is het gelijk voor moederdag O-) )

[ Bericht 12% gewijzigd door Kenzi op 16-04-2015 07:52:45 ]
funky_fartdonderdag 16 april 2015 @ 07:09
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 05:51 schreef Kenzi het volgende:
lol, compleet vergeten dat het moederdag is dit weekeinde :)

http://www.tinydeal.com/love-mom-super-sale-si-3659.html als herinnering :p
10 mei pas
Eric_Cantonadonderdag 16 april 2015 @ 07:34
Ik kreeg 't al warm :@
Mord_Sithdonderdag 16 april 2015 @ 08:25
Mag ik jullie mening vragen?
ik heb een Xiaomi MiBand, net geen 2 maanden oud. Sinds vorige week doet hij het niet goed meer. Slaappatroon houdt hij maar zelden bij, en lang niet alle stappen worden geregistreerd waardoor je een heel vertekend beeld krijgt. Soms wordt dagen niks bijgehouden, dan maar de helft, etc. Er is dus duidelijk iets mis.
Sinds zondag mail ik daarover met Banggood.
Ik moest foto's maken, een video, nog meer foto's. Video hebben ze niet eens gedownload of bekeken, en nu krijg ik deze mail.
quote:
For this problem,we can give you a warranty. We will help forward the item to the manufacturer for repair. Customers should cover the shipping cost, when we received the defective product, the manufacturer technical staff will check the product problem, if the product problem due to the physical damages and damages caused by incorrect usage, you need to pay for any cost incurred during the process of repair. But if the problem is cause by the product itself, they will repair it. If you need to pay for the repair fee, we will inform you in advance . When the item repaired after being checked by manufacturer, we will send it back to customer. It's OK for you?
Persoonlijk vind ik dat een bespottelijke oplossing, volgens mij is dat ding naar hun opsturen voor mij net zo duur als 2 nieuwe bandjes :{
Is dit een normale gang van zaken, of hoef ik hier niet mee akkoord te gaan? And if so, wat mag ik dan wel verwachten?

:@
tokko1donderdag 16 april 2015 @ 08:33
quote:
5s.gif Op donderdag 16 april 2015 08:25 schreef Mord_Sith het volgende:
Mag ik jullie mening vragen?
ik heb een Xiaomi MiBand, net geen 2 maanden oud. Sinds vorige week doet hij het niet goed meer. Slaappatroon houdt hij maar zelden bij, en lang niet alle stappen worden geregistreerd waardoor je een heel vertekend beeld krijgt. Soms wordt dagen niks bijgehouden, dan maar de helft, etc. Er is dus duidelijk iets mis.
Sinds zondag mail ik daarover met Banggood.
Ik moest foto's maken, een video, nog meer foto's. Video hebben ze niet eens gedownload of bekeken, en nu krijg ik deze mail.

[..]

Persoonlijk vind ik dat een bespottelijke oplossing, volgens mij is dat ding naar hun opsturen voor mij net zo duur als 2 nieuwe bandjes :{
Is dit een normale gang van zaken, of hoef ik hier niet mee akkoord te gaan? And if so, wat mag ik dan wel verwachten?

:@
Ik twijfel persoonlijk een beetje.
Aan de ene kant bgegrijp ik dat je nu met een 'waardeloos' product zit naar twee maanden en je gewoon een nieuwe wilt van Banggood. Voor 20 euro zou dit toch prima moeten kunnen, soort van service.

Maar, het product deed het gewoon prima, dat heeft banggood bevestigd en jij ook. Nu blijkt het een paar maanden later kapot te zijn gegaan. Dit ligt niet aan Banggood maar blijkbaar aan Xiaomi de producent. Daar kan je het zeer waarschijnlijk laten repareren. Prima! Maar shipping kosten moet je zelf betalen, tenslotte heb je ook zelf extra eerst betaald om het naar Nederland te shippen?
rene90donderdag 16 april 2015 @ 08:40
quote:
5s.gif Op donderdag 16 april 2015 08:25 schreef Mord_Sith het volgende:
Mag ik jullie mening vragen?
ik heb een Xiaomi MiBand, net geen 2 maanden oud. Sinds vorige week doet hij het niet goed meer. Slaappatroon houdt hij maar zelden bij, en lang niet alle stappen worden geregistreerd waardoor je een heel vertekend beeld krijgt. Soms wordt dagen niks bijgehouden, dan maar de helft, etc. Er is dus duidelijk iets mis.
Sinds zondag mail ik daarover met Banggood.
Ik moest foto's maken, een video, nog meer foto's. Video hebben ze niet eens gedownload of bekeken, en nu krijg ik deze mail.

[..]

Persoonlijk vind ik dat een bespottelijke oplossing, volgens mij is dat ding naar hun opsturen voor mij net zo duur als 2 nieuwe bandjes :{
Is dit een normale gang van zaken, of hoef ik hier niet mee akkoord te gaan? And if so, wat mag ik dan wel verwachten?

:@
Heb je niet paypal retour aan gezet toevallig, kan je het terug sturen op kosten van paypal.
G-NiLESdonderdag 16 april 2015 @ 09:13
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 07:34 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik kreeg 't al warm :@
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 05:51 schreef Kenzi het volgende:
lol, compleet vergeten dat het (mijn) moederdag is dit weekeinde :)

http://www.tinydeal.com/love-mom-super-sale-si-3659.html als herinnering :p

(haar verjaardag en als gierige nl'er is het gelijk voor moederdag O-) )
Verwachten jullie moeders serieus dat je dan met iets komt aanzetten?
En als je dat niet doet dat dat dan een probleem is?
RobertNLdonderdag 16 april 2015 @ 09:27
quote:
5s.gif Op donderdag 16 april 2015 08:25 schreef Mord_Sith het volgende:
Mag ik jullie mening vragen?
ik heb een Xiaomi MiBand, net geen 2 maanden oud. Sinds vorige week doet hij het niet goed meer. Slaappatroon houdt hij maar zelden bij, en lang niet alle stappen worden geregistreerd waardoor je een heel vertekend beeld krijgt. Soms wordt dagen niks bijgehouden, dan maar de helft, etc. Er is dus duidelijk iets mis.
Sinds zondag mail ik daarover met Banggood.
Ik moest foto's maken, een video, nog meer foto's. Video hebben ze niet eens gedownload of bekeken, en nu krijg ik deze mail.

[..]

Persoonlijk vind ik dat een bespottelijke oplossing, volgens mij is dat ding naar hun opsturen voor mij net zo duur als 2 nieuwe bandjes :{
Is dit een normale gang van zaken, of hoef ik hier niet mee akkoord te gaan? And if so, wat mag ik dan wel verwachten?

:@
Tja, lastig dit soort dingen. Denk dat ik zou aansturen op vervanging ipv reparatie. Terugsturen overigens gewoon in een geel Chinees envelopje en dan alleen de unit ivm verzendkosten.
Kenzidonderdag 16 april 2015 @ 10:02
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 09:13 schreef G-NiLES het volgende:

[..]

[..]

Verwachten jullie moeders serieus dat je dan met iets komt aanzetten?
En als je dat niet doet dat dat dan een probleem is?
Ja oO< (zeker omdat het gecombineerd is met haar verjaardag. geen cadeau is oO/ )
Eric_Cantonadonderdag 16 april 2015 @ 10:16
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 09:13 schreef G-NiLES het volgende:

[..]


[..]

Verwachten jullie moeders serieus dat je dan met iets komt aanzetten?
En als je dat niet doet dat dat dan een probleem is?
Nee hoor, meer 't principe. Ze vindt 't leuk om iets te krijgen. Verder ben ik 't hele weekend weg en heeft ze m'n kids om op te passen. Ik kom alleen altijd veel te laat achter dit soort dagen :')
Mord_Sithdonderdag 16 april 2015 @ 10:40
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 09:27 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Tja, lastig dit soort dingen. Denk dat ik zou aansturen op vervanging ipv reparatie. Terugsturen overigens gewoon in een geel Chinees envelopje en dan alleen de unit ivm verzendkosten.
Hoe stuur ik daar het beste op aan denk je?

En op iemands eeerdee vraag: nee, ik heb geen verzendkosten betaald
RobertNLdonderdag 16 april 2015 @ 10:43
quote:
1s.gif Op donderdag 16 april 2015 10:40 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Hoe stuur ik daar het beste op aan denk je?

En op iemands eeerdee vraag: nee, ik heb geen verzendkosten betaald
Zou zelf gewoon via de brievenbus doen, ja het is een (groot) risico maar de waarde is gewoon te laag om het met de post te doen. Denk dat een 50 gram wel moet lukken (¤2,30)
Mord_Sithdonderdag 16 april 2015 @ 10:47
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 10:43 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Zou zelf gewoon via de brievenbus doen, ja het is een (groot) risico maar de waarde is gewoon te laag om het met de post te doen. Denk dat een 50 gram wel moet lukken (¤2,30)
ik bedoelde eigenlijk, hoe stuur ik het beste aan op vervanging?
Hellydonderdag 16 april 2015 @ 10:57
Superlogisch verhaal _O-

quote:
dear friend, i am very sorry that I forgot to tell you that there would be two bags, one is empty, one is with knife. The one with knife is out for delivery. Pls wait a few days more. It is my fault that I forgot to tell you. You will receive the knife soon.

If you didn't receive the knife within a month, we will fully refund you the knife.
Could you pls cancel the dispute first. I promise you will receive the knife soon
have a good day
quote:
Ok, I will wait.
But why are there 2 bags?
quote:
because knife is not allow using the china post air mail so we use other shipping method so sorry about the trouble and please do close the dispute for us mate the knife will be arrive very soon
JiePieWiedonderdag 16 april 2015 @ 14:01
Soocoo S60 is binnen. Eerste indruk: degelijke camera in een mooie tas met voldoende bevestigingsmateriaal. Zelfs een karabijn-haak... Foto's volgen later
RobertNLdonderdag 16 april 2015 @ 14:04
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 10:57 schreef Helly het volgende:
Superlogisch verhaal _O-

Nou ergens wellicht wel :')! Mes is met bulkpost verzonden maar zonder tracking, pakketje via CP is verzonden met tracking (zodat ze ''bewijs'' van verzenden hebben).
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 14:01 schreef JiePieWie het volgende:
Soocoo S60 is binnen. Eerste indruk: degelijke camera in een mooie tas met voldoende bevestigingsmateriaal. Zelfs een karabijn-haak... Foto's volgen later
Ben benieuwd naar de beelden!
Ducondadonderdag 16 april 2015 @ 14:22
Iemand een idee hoe ik bij Geekbuying een factuur kan downloaden/printen? Heb ze gisteren al een mail gestuurd maar krijg geen reactie. Ben de factuur nodig voor de duane :-/
Catch22-donderdag 16 april 2015 @ 14:24
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 14:22 schreef Duconda het volgende:
Iemand een idee hoe ik bij Geekbuying een factuur kan downloaden/printen? Heb ze gisteren al een mail gestuurd maar krijg geen reactie. Ben de factuur nodig voor de duane :-/
Ik heb destijds het orderdetailformulier uitgeprint en dat werd geaccepteerd.

Die is niet aan te passen met Devtools, maar dat is niet netjes natuurlijk. Heb ik dan ook niet gedaan
RobertNLdonderdag 16 april 2015 @ 14:45
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 14:22 schreef Duconda het volgende:
Iemand een idee hoe ik bij Geekbuying een factuur kan downloaden/printen? Heb ze gisteren al een mail gestuurd maar krijg geen reactie. Ben de factuur nodig voor de duane :-/
Kopie van de order en paypalbetaling kan ook prima.
DaveDave09donderdag 16 april 2015 @ 14:45
Zijn er ook chinese webshops met meubels/inrichting?
shizdonderdag 16 april 2015 @ 14:48
Kun je beter bij de Zweedse zijn. ;(
(Het verschil in prijs wordt teniet gedaan doordat zware/grote objecten dan prijzig worden qua verzenden)

quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 14:45 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Kopie van de order en paypalbetaling kan ook prima.
Inderdaad. 'k Doe altijd een printje van de orderbevestiging en PayPal-afschrijving die dan per e-mail zijn gekomen. Je kunt natuurlijk als je die niet (meer) hebt ook gewoon op de site bij je orderdetails een screenshot maken, dat volstaat meestal ook.
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 14:01 schreef JiePieWie het volgende:
Soocoo S60 is binnen. Eerste indruk: degelijke camera in een mooie tas met voldoende bevestigingsmateriaal. Zelfs een karabijn-haak... Foto's volgen later
True true. Qua video, mweh. Doet me een beetje aan m'n oeroude Kodak PlaySport ZX-3 denken.
En ik heb in de audio-opname licht pulserende 'beeps' van het moederboard ofzo zitten.
W00ferdonderdag 16 april 2015 @ 17:35
quote:
1s.gif Op donderdag 16 april 2015 01:23 schreef LKVBHD het volgende:

[..]

Heb in 2009 of 2010 ofzo een jas bij banggood besteld. Pakket hadden ze beter leeg kunnen laten, echt heel erg ruk. Zal binnenkort eens kijken of ik hem nog kan vinden en dan foto'tje plaatsen. Leek echt nergens op :')/:'(
Dat wil ik wel zien.
Onufrievdonderdag 16 april 2015 @ 17:42
Had in het verkeerde topic geplaatst, nu maar in de goede dan:
Hebben jullie allemaal accounts voor alle verschillende sites? Ik bestel altijd zonder account, maar misschien loont als je er korting(en) voor terugkrijgt? Alhoewel er ook zoveel sites zijn dat je toch overal een beetje spendeert lijkt me...
funky_fartdonderdag 16 april 2015 @ 17:53
quote:
7s.gif Op donderdag 16 april 2015 17:42 schreef Onufriev het volgende:
Had in het verkeerde topic geplaatst, nu maar in de goede dan:
Hebben jullie allemaal accounts voor alle verschillende sites? Ik bestel altijd zonder account, maar misschien loont als je er korting(en) voor terugkrijgt? Alhoewel er ook zoveel sites zijn dat je toch overal een beetje spendeert lijkt me...
Ja
Mubassiedonderdag 16 april 2015 @ 18:51
Eerste bestelling gedaan op 31/03 bij BangGood. Vandaag keurig ontvangen!

2 Cree zaklampjes van 2,50 en 3,50.. Mooie is dat deze meer licht geven als mijn zaklamp van de Karwei van 19,95 :D

En een thermo/hygrometer van 2 euro voor in de broedmachine. Lijkt goed te werken :)

BangGood is over het algemeen wel oke dus, merk ik?
dodge_911donderdag 16 april 2015 @ 19:36
quote:
1s.gif Op donderdag 16 april 2015 18:51 schreef Mubassie het volgende:
BangGood is over het algemeen wel oke dus, merk ik?
't is zowat m'n meestgebruikte shop, dus imho wel ja.

quote:
7s.gif Op donderdag 16 april 2015 17:42 schreef Onufriev het volgende:
Had in het verkeerde topic geplaatst, nu maar in de goede dan:
Hebben jullie allemaal accounts voor alle verschillende sites? Ik bestel altijd zonder account, maar misschien loont als je er korting(en) voor terugkrijgt? Alhoewel er ook zoveel sites zijn dat je toch overal een beetje spendeert lijkt me...
Yep, overal 'n account, is handig als je 'n maildomain met catchall hebt, gewoon : naamshop@domein.be :)
Waarom 'n account? Met het puntensysteem dat op zowat alle sites gebruikt wordt, kan je 'n order die nét boven de 22¤ zit makkelijk net eronder krijgen.
RobertNLdonderdag 16 april 2015 @ 19:56
Daarnaar ook handig bij tickets, order tracking etc. Tenminste dat is mijn ervaring :)
Kenzivrijdag 17 april 2015 @ 03:53
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 14:48 schreef shiznuts het volgende:
Kun je beter bij de Zweedse zijn. ;(
(Het verschil in prijs wordt teniet gedaan doordat zware/grote objecten dan prijzig worden qua verzenden)

[..]

Inderdaad. 'k Doe altijd een printje van de orderbevestiging en PayPal-afschrijving die dan per e-mail zijn gekomen. Je kunt natuurlijk als je die niet (meer) hebt ook gewoon op de site bij je orderdetails een screenshot maken, dat volstaat meestal ook.

[..]

True true. Qua video, mweh. Doet me een beetje aan m'n oeroude Kodak PlaySport ZX-3 denken.
En ik heb in de audio-opname licht pulserende 'beeps' van het moederboard ofzo zitten.
Die soocoo lijkt wel verdacht veel op deze (of andersom)
http://www.tinydeal.com/z(...)rts-dv-p-148044.html

ben wel benieuwd, wil zelf nog steeds een actioncam aanschaffen maar twijfel tussen verschillende modellen. de sj4000 wifi (vanwege alle accs.), xiaoyi (maar nog weinig accs.) of toch maar iets anders proberen.

ga kayaken in zee, dus moet absoluut waterproof zijn :)
ManageTheAngervrijdag 17 april 2015 @ 07:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 03:53 schreef Kenzi het volgende:

[..]

Die soocoo lijkt wel verdacht veel op deze (of andersom)
http://www.tinydeal.com/z(...)rts-dv-p-148044.html

ben wel benieuwd, wil zelf nog steeds een actioncam aanschaffen maar twijfel tussen verschillende modellen. de sj4000 wifi (vanwege alle accs.), xiaoyi (maar nog weinig accs.) of toch maar iets anders proberen.

ga kayaken in zee, dus moet absoluut waterproof zijn :)
Zelf beschik ik over de SJ4000 en gebruik hem op mijn motor. Werkt perfect. De waterproof case die er bij zit heb ik getest en werkt ook perfect aangezien hij totaal geen water door laat. Enige minpunt was dat de zij knop blijft hangen omdat het veertje weg is.

Wanneer je gaat vergelijken zal er altijd iets beters zijn. Ik zou je in elk geval de SJ4000 (met wifi) aanraden omdat hij goedkoop is en je er prima beelden mee kan schieten
Kenzivrijdag 17 april 2015 @ 10:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 april 2015 07:27 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Zelf beschik ik over de SJ4000 en gebruik hem op mijn motor. Werkt perfect. De waterproof case die er bij zit heb ik getest en werkt ook perfect aangezien hij totaal geen water door laat. Enige minpunt was dat de zij knop blijft hangen omdat het veertje weg is.

Wanneer je gaat vergelijken zal er altijd iets beters zijn. Ik zou je in elk geval de SJ4000 (met wifi) aanraden omdat hij goedkoop is en je er prima beelden mee kan schieten
Ik denk ook dat het de SJ4000 wifi gaat worden. Ga hem niet genoeg gebruiken om een GoPro te kunnen verklaren aan mijn wederhelft. O+ En de berg accs. met de SJ4000 zijn toch wel tof.

Moet alleen nog even kijken of ik ergens zijn drijfding kan vinden, zodat als ie in zee valt ik hem nog terug kan vinden
rene90vrijdag 17 april 2015 @ 10:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 10:05 schreef Kenzi het volgende:

[..]

Ik denk ook dat het de SJ4000 wifi gaat worden. Ga hem niet genoeg gebruiken om een GoPro te kunnen verklaren aan mijn wederhelft. O+ En de berg accs. met de SJ4000 zijn toch wel tof.

Moet alleen nog even kijken of ik ergens zijn drijfding kan vinden, zodat als ie in zee valt ik hem nog terug kan vinden
http://www.banggood.com/F(...)r-GoPro-p-90423.html

"Bobber" is de term die je zoekt denk ik ;)
Goddelijkervrijdag 17 april 2015 @ 10:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 10:08 schreef rene90 het volgende:

[..]

http://www.banggood.com/F(...)r-GoPro-p-90423.html

"Bobber" is de term die je zoekt denk ik ;)
Laatst goedkoop via AliExpress besteld, alleen deze heeft geen platte onderkant, maar die heb je toch niet nodig onderwater:
http://www.aliexpress.com(...)7292_2039502113.html
denkjedatvrijdag 17 april 2015 @ 10:28
Is er toevallig nog iemand met reserve rotorbladen van deze mini quadcopter?
Ben mijn reserve bladen kwijt en ben een rotorblad verloren.

SPOILER
Kenzivrijdag 17 april 2015 @ 11:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 10:28 schreef denkjedat het volgende:
Is er toevallig nog iemand met reserve rotorbladen van deze mini quadcopter?
Ben mijn reserve bladen kwijt en ben een rotorblad verloren.

SPOILER
lijkt verdacht veel op een Cheerson CX-11 kloon.
http://www.tinydeal.com/c(...)h-gyro-p-128255.html

Misschien dat daar nog wel props voor te vinden zijn, anders gewoon een nieuwe Cheerson CX10A kopen, die dingen kosten ook niet veel meer.

thx voor de bobber tip :) was er niet op gekomen.

[ Bericht 5% gewijzigd door Kenzi op 17-04-2015 11:21:53 ]
Kenzivrijdag 17 april 2015 @ 11:14
oeps, quote ipv edit :@

[ Bericht 84% gewijzigd door Kenzi op 17-04-2015 11:21:17 ]
tokko1vrijdag 17 april 2015 @ 12:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 11:13 schreef Kenzi het volgende:

[..]

lijkt verdacht veel op een Cheerson CX-11 kloon.
http://www.tinydeal.com/c(...)h-gyro-p-128255.html

Misschien dat daar nog wel props voor te vinden zijn, anders gewoon een nieuwe Cheerson CX10A kopen, die dingen kosten ook niet veel meer.

thx voor de bobber tip :) was er niet op gekomen.
Ik denk ook dat je gewoon cheerson blades kunt gebruiken, heb twee mini quads en die bladen zijn gewoon uitwisselbaar.

http://www.ebay.com/sch/i(...)rson+blades&_sacat=0

Staan er genoeg op ebay :)

$_57.JPG
(Deze zijn bijvoorbeeld 4 voor 'n dollar)
l0lownkillvrijdag 17 april 2015 @ 12:10
Waar is de SJ4000 (wifi) op dit moment het goedkoopst?
tokko1vrijdag 17 april 2015 @ 12:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 12:10 schreef l0lownkill het volgende:
Waar is de SJ4000 (wifi) op dit moment het goedkoopst?
http://en.pandacheck.com/(...)AXsYknMALFp3Z8LHynOA

http://chinaprices.us?q=SJ4000%20wifi

http://www.ebay.com/sch/i(...)fi&_dcat=11724&rt=nc
l0lownkillvrijdag 17 april 2015 @ 12:34
quote:
Danku ;)

Vandaag heb ik trouwens mijn oreka zonnebril van focalprice ontvangen. De kwaliteit is prima te noemen, het geheel is erg stevig en houdt de zon goed tegen. Draagcomfort is ook goed. Verder kwam het aan in een opbergcase waar ook nog een doekje bij zat. Aanrader dus!
Edit: linkje is altijd handig :)2z7hmra.jpg

[ Bericht 5% gewijzigd door l0lownkill op 17-04-2015 14:59:00 ]
Goddelijkervrijdag 17 april 2015 @ 12:37
Linkje? :)

Deze? http://www.focalprice.com(...)ed_Sunglasses_M.html
l0lownkillvrijdag 17 april 2015 @ 12:57
quote:
Die ja.
l0lownkillvrijdag 17 april 2015 @ 15:19
Aii, de allereerste postNL brief binnen. Gaat waarschijnlijk om mijn Chuwi vi8, ik moet hiervan de waarde invullen, en aangeven of het een koop- of geschenkzending is. Zat ook een keyboard bij, denk dat ik deze ook in moet vullen.
Ach ja, allereerste keer in 4 jaar. Ik doe het met plezier.
Downstarvrijdag 17 april 2015 @ 20:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:19 schreef l0lownkill het volgende:
Aii, de allereerste postNL brief binnen. Gaat waarschijnlijk om mijn Chuwi vi8, ik moet hiervan de waarde invullen, en aangeven of het een koop- of geschenkzending is. Zat ook een keyboard bij, denk dat ik deze ook in moet vullen.
Ach ja, allereerste keer in 4 jaar. Ik doe het met plezier.
Zorg ff dat al jouw pakketten eruit worden gepikt , als je toch met plezier betaald :P
Dan is de kans groter voor ons dat onze pakketjes belastingvrij binnen komen :D
ManageTheAngervrijdag 17 april 2015 @ 21:34
http://www.ebay.com/itm/3(...)e=STRK%3AMEBIDX%3AIT

SPOILER
10410438_769957953102374_5692206409901172710_n.jpg?oh=d8847c350527b6b429c3950903466848&oe=55DC9631

10653360_769957943102375_8786556414602674776_n.jpg?oh=bc0461e7af6565e0ce20aa9b717c325d&oe=559916C3

1535014_769957949769041_5426596059378545020_n.jpg?oh=01bbcec572b1830275276ef36259c5ee&oe=559D6D4D&__gda__=1440532364_5970590b1ef0bca9264d48513b0eb3ae

10981998_769957976435705_1265759887607013247_n.jpg?oh=581ebd790818efa510228ee5207aa85e&oe=559FCCE6

13786_769957966435706_6071386269144340853_n.jpg?oh=44014145b5c962105b98b81ec27f8898&oe=55E24B0A&__gda__=1436393063_62f530d6bdeabf3fcdba3ab777aa799b

11078197_769957969769039_4352744192492603455_n.jpg?oh=6ae8ab4b2a027b659884367153c2b178&oe=55AD5C14&__gda__=1440468680_553c84002e8420e3b9207017f80596c2

10922873_769957983102371_8886841161628501600_n.jpg?oh=d3e07feed07c57e4020cbc5c4f102dca&oe=55E3E85F

11169832_769957959769040_8194133153971093280_n.jpg?oh=22d4809091fd580dfc5cd0bbb3532627&oe=55DB3FA7&__gda__=1437138975_e42302426ea2b6e6e9cd7d40e7687e9e
De foto's spreken voor zich :D.

Eerste indruk: HUGE!
Hij valt mij in elk geval wel 100 procent mee!
Heel erg mooi horloge vind ik persoonlijk!
shizvrijdag 17 april 2015 @ 21:41
Heb deze nog onderweg. De laatste jaren eigenlijk alleen zwart gedragen. Een mooie zilveren is weleens tof.
SH335-8.jpg
MacorgaZvrijdag 17 april 2015 @ 21:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 april 2015 21:41 schreef shiznuts het volgende:
Heb deze nog onderweg. De laatste jaren eigenlijk alleen zwart gedragen. Een mooie zilveren is weleens tof.
[ afbeelding ]
Ik wacht nog steeds op een verbeterde Moto 360 met een mooi zilverkleurig, metalen bandje.
Nu steeds zo afhankelijk van de kleur van m'n schoenen om coloeur faux pas te maken ;(
shizvrijdag 17 april 2015 @ 21:50
Ik heb de zwarte LG Watch R en de zilveren Moto 360. Bandje heb ik een zilveren brushed metal voor een Pebble. Moet nog ff tijd vinden die eromheen te gooien. De Huawei smartwatch ziet er ook wel jammie :9~ uit. Dan heb je nog de nieuwe LG Watch Urbane LTE (niet de gewone Urbane, die vind ik dan weer niet zo) met WebOS en volle telefoonfunctionaliteit. :D
l0lownkillvrijdag 17 april 2015 @ 22:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 20:51 schreef Downstar het volgende:

[..]

Zorg ff dat al jouw pakketten eruit worden gepikt , als je toch met plezier betaald :P
Dan is de kans groter voor ons dat onze pakketjes belastingvrij binnen komen :D
Voor die ene bestelling van de velen kan het er een keer af, mynjong :P
Alleen slaat mijn gierige instinct wel op hol, voor 4 tientjes kun je best iets leuks halen :N
Iemand91vrijdag 17 april 2015 @ 22:15
Voor het eerst is een Chinees pakketje automatisch in mijn PostNL verschenen, inclusief 3S code.
Ik dacht, geinig en eindelijk weer wat vooruitgang.

Maar toen las ik:
quote:
do 16 apr. - 09:26 -NL - Inklaring niet afgerond. Info verzoek naar klant verstuurd.
Gatverdamme, zo wordt die IP-camera wel heel erg duur. |:( :(
shizvrijdag 17 april 2015 @ 22:34
WIE VAN JULLIE WERKT BIJ DE DOUANE?!!1! o|O
*they're amongst us now! Be careful out there!*
ManageTheAngervrijdag 17 april 2015 @ 23:52
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 april 2015 21:41 schreef shiznuts het volgende:
Heb deze nog onderweg. De laatste jaren eigenlijk alleen zwart gedragen. Een mooie zilveren is weleens tof.
[ afbeelding ]
Doe jij nog iets met die bandjes?
Vind deze van shark (dit is mijn tweede horloge van andere serie) best slecht.
Ze kraken nogal :P
l0lownkillzaterdag 18 april 2015 @ 00:09
Het wordt tijd om de officiële FOK!post-maatschappij te beginnen. Het allereerste postbedrijf die een zwerm Cheersons gebruikt in de trans-aziatische importroute. Uiteraard inklaringsvrij voor exclusief dit topic. De rest moet het doen met 75% inklaring + 50 euro administratiekosten (omdat we zo aardig zijn alles voor je te regelen :D #postNLfeitjes)
Aflevering bij de plaatselijke afhaalchinees.
shizzaterdag 18 april 2015 @ 00:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 23:52 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Doe jij nog iets met die bandjes?
Vind deze van shark (dit is mijn tweede horloge van andere serie) best slecht.
Ze kraken nogal :P
Kraken? :P Neuh. Tenzij je gewoon het ritselen van schakels bedoelt... nou ja, dat heeft iedere horloge wel.
De classic Shark (Bull Shark) voelde wel redelijk cheap aan. Maar ik vond de combo analoog/digitaal echt nice. De laatste voelt al veel degelijker aan met een wat mattere finish ook. Wel merkte ik dat de schakeleinden van de linkjes niet lijken te zijn meegenomen in de paintjob, want die zien er eigenlijk gewoon metalig uit. Zie je niks van als je 'em om hebt, maar toch. Verder wel jammer dat de chronographwijzers eigenlijk alleen maar deel van een kalender uitmaken, houdt datum, maand en dag v/d week bij. Dat zou bij die zilveren die eraan komt anders moeten zijn (dus wel chronograph functie). Ze zijn qua prijzen ook wel wat omhoog gegaan met die wat nieuwere modellen. Denk dat ze een beetje een gap willen creëren tussen kwaliteit en functionaliteit van de Shark ARMY watches en die, die alleen Shark branded zijn. Zitten verder veel modellen tussen waarvan ik denk 'eww.. nee', maar ze blijven steeds nieuwe modellen uitrollen, dus zit er altijd wel voor iemand iets leuks bij heb ik het idee. Verder heeft red-plus/m2coutlet met o.a. Agent X, K&S, Orkina, Winner en Curren best wel een geinig aanbod om eens te doorlopen. :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 00:09 schreef l0lownkill het volgende:
Het wordt tijd om de officiële FOK!post-maatschappij te beginnen. Het allereerste postbedrijf die een zwerm Cheersons gebruikt in de trans-aziatische importroute. Uiteraard inklaringsvrij voor exclusief dit topic. De rest moet het doen met 75% inklaring + 50 euro administratiekosten (omdat we zo aardig zijn alles voor je te regelen :D #postNLfeitjes)
Aflevering bij de plaatselijke afhaalchinees.
Alle Chinashoppers zo'n oldschool perslucht tube transport systeem aan huis. B-)
ManageTheAngerzaterdag 18 april 2015 @ 09:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 00:29 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Kraken? :P Neuh. Tenzij je gewoon het ritselen van schakels bedoelt... nou ja, dat heeft iedere horloge wel.
De classic Shark (Bull Shark) voelde wel redelijk cheap aan. Maar ik vond de combo analoog/digitaal echt nice. De laatste voelt al veel degelijker aan met een wat mattere finish ook. Wel merkte ik dat de schakeleinden van de linkjes niet lijken te zijn meegenomen in de paintjob, want die zien er eigenlijk gewoon metalig uit. Zie je niks van als je 'em om hebt, maar toch. Verder wel jammer dat de chronographwijzers eigenlijk alleen maar deel van een kalender uitmaken, houdt datum, maand en dag v/d week bij. Dat zou bij die zilveren die eraan komt anders moeten zijn (dus wel chronograph functie). Ze zijn qua prijzen ook wel wat omhoog gegaan met die wat nieuwere modellen. Denk dat ze een beetje een gap willen creëren tussen kwaliteit en functionaliteit van de Shark ARMY watches en die, die alleen Shark branded zijn. Zitten verder veel modellen tussen waarvan ik denk 'eww.. nee', maar ze blijven steeds nieuwe modellen uitrollen, dus zit er altijd wel voor iemand iets leuks bij heb ik het idee. Verder heeft red-plus/m2coutlet met o.a. Agent X, K&S, Orkina, Winner en Curren best wel een geinig aanbod om eens te doorlopen. :Y

[..]

Alle Chinashoppers zo'n oldschool perslucht tube transport systeem aan huis. B-)
Piepen is wellicht een beter woord voor het geluid dat het bandje kan maken.

"Denk dat ze een beetje een gap willen creëren tussen kwaliteit en functionaliteit van de Shark ARMY watches en die, die alleen Shark branded zijn."

Wat bedoel je hiermee, want Shark is Shark toch?

Het uurwerk zelf is ook gigantisch dik, maar voelt erg solide aan van dit horloge.
Tevens voelen de knoppen ook stevig aan en heeft het horloge ook een "hour chime" functie, wat in wil houden dat hij om elk uur even een piepje geeft.
l0lownkillzaterdag 18 april 2015 @ 10:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 09:55 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Piepen is wellicht een beter woord voor het geluid dat het bandje kan maken.

Had ik ook met mijn weide, gewoon even wat WD-40 tussen de linkjes :Y
davedavyzaterdag 18 april 2015 @ 11:46
Ik wil zo'n Xiaoyi camera nemen. Iemand enig idee of die met originele EU adapter komt of dat er zo'n gelijmde adapter bij zit?

BG Chat was blijkbaar nog online, zit een CN --> EU converter bij. Kijken of ik dat een adapter bij kan vinden, ik vind die converters maar niks. Volgens de BG meneer is het een 220V adapter, mijn anders IP cams hebben allemaal een 5V. Kan dit of is de BG meneer toe aan slaap?

[ Bericht 26% gewijzigd door davedavy op 18-04-2015 11:59:12 ]
Dromerzaterdag 18 april 2015 @ 12:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 11:46 schreef davedavy het volgende:
Ik wil zo'n Xiaoyi camera nemen. Iemand enig idee of die met originele EU adapter komt of dat er zo'n gelijmde adapter bij zit?

BG Chat was blijkbaar nog online, zit een CN --> EU converter bij. Kijken of ik dat een adapter bij kan vinden, ik vind die converters maar niks. Volgens de BG meneer is het een 220V adapter, mijn anders IP cams hebben allemaal een 5V. Kan dit of is de BG meneer toe aan slaap?
Qua input wel.
Miniemzaterdag 18 april 2015 @ 14:13
Iemand ervaring met brommer/motorhandschoenen uit China?
dodge_911zaterdag 18 april 2015 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 11:46 schreef davedavy het volgende:
Ik wil zo'n Xiaoyi camera nemen. Iemand enig idee of die met originele EU adapter komt of dat er zo'n gelijmde adapter bij zit?

BG Chat was blijkbaar nog online, zit een CN --> EU converter bij. Kijken of ik dat een adapter bij kan vinden, ik vind die converters maar niks. Volgens de BG meneer is het een 220V adapter, mijn anders IP cams hebben allemaal een 5V. Kan dit of is de BG meneer toe aan slaap?
Is gewoon een USB-power-adapter, 240V->5V USB :) Ik gebruik er de adaters voor die mijn Anker heeft vervangen, de Xiaomi adapters liggen nog allemaal in hun cellofaantje in de doos :) En de converters heb ik weggegeven.
Iemand91zaterdag 18 april 2015 @ 16:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 22:15 schreef Iemand91 het volgende:
Voor het eerst is een Chinees pakketje automatisch in mijn PostNL verschenen, inclusief 3S code.
Ik dacht, geinig en eindelijk weer wat vooruitgang.

Maar toen las ik:

[..]

Gatverdamme, zo wordt die IP-camera wel heel erg duur. |:( :(
Brief binnen. :(

Maar dit heb ik niet eerder gehad.
Was altijd de koerier die soms een onaangename verrassing had en daar direct moest betalen.

Nu moet je ook een factuur bij terugsturen. Item komt van Aliexpress, betaald met Neteller.
Wat sturen jullie in dit geval dan mee?

[ Bericht 1% gewijzigd door Iemand91 op 18-04-2015 16:59:32 ]
shizzaterdag 18 april 2015 @ 16:44
Ze moeten bij webshops en dergelijke gewoon aan dubbele betalingen gaan doen. Een listing fee, voor het listen van het product op hun site om te bestellen en dan een 'vrijwillige' service fee. Zo krijg je bij dure items steeds twee betalingen. Eentje van onder de 20 euro en eentje met het restbedrag. :P
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 09:55 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..].

"Denk dat ze een beetje een gap willen creëren tussen kwaliteit en functionaliteit van de Shark ARMY watches en die, die alleen Shark branded zijn."

Wat bedoel je hiermee, want Shark is Shark toch?
Je hebt 'SHARK ARMY' en dan heb je 'Shark'. SHARK ARMY is zeg maar Infantry/Military Royale met sub 20 USD klokjes. Dan heb je Shark met digitaal/analoog combo's en de wat higher end klokkies. :Y
En dan heb je nog Sharknado. :+

[ Bericht 28% gewijzigd door shiz op 18-04-2015 16:53:34 ]
Downstarzaterdag 18 april 2015 @ 18:20
Ik heb eigenlijk altijd lederen bandjes, misschien ook maar eens kijken voor een degelijk klokje van shark. Zo te zien zijn ze ook niet echt klein, ik ben zelf wel van de wat oversized horloges dus maar eens even ebay'en :).

Ik meen dat shiznuts hier wel eens een linkje naar een ebay shop had geplaatst waar zo nu en dan leuke shark watches in de aanbieding kwamen?
shizzaterdag 18 april 2015 @ 18:36
Zit mobiel dus dat lukt niet zo makkelijk, maar red-plus / m2coutlet dus. Misschien heeft koo_titina / titina_koo ze ook nog wel.
ManageTheAngerzaterdag 18 april 2015 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 18:20 schreef Downstar het volgende:
Ik heb eigenlijk altijd lederen bandjes, misschien ook maar eens kijken voor een degelijk klokje van shark. Zo te zien zijn ze ook niet echt klein, ik ben zelf wel van de wat oversized horloges dus maar eens even ebay'en :).

Ik meen dat shiznuts hier wel eens een linkje naar een ebay shop had geplaatst waar zo nu en dan leuke shark watches in de aanbieding kwamen?
http://www.ebay.com/usr/red-plus?_trksid=p2047675.l2559

Red-plus.
AldFernzaterdag 18 april 2015 @ 21:28
Goedendag Chinashoppers,

Dit is mijn eerste post hier en ook nog meteen in dit topic. Ik volg dit topic ongeveer denk ik ongeveer een jaartje. Ik heb vele mooie bestellingen dankzij jullie kunnen doet. Vooral de Vsonic VSD3 ben ik erg blij mee. En als je een klein budget hebt de Awei ES800M.

Maar nu komt mijn brandende vraag een aantal posts geleden had Shiz het over de Astrotec AS100 en AS200. Ik ben dus op zoektocht gegaan naar informatie over deze 2 koptelefoons. Ik kwam uiteindelijk op de site van Astrotec uit (http://www.astrotec.cn/product.asp?id=9&Ca=8). Daar hebben ze het over de AS100 Pro die volgens mij weer anders is dan de AS100 HD's en ook in prijs wat duurder. Maar welke moet ik nou aanschaffen? De AS100 HD, AS100 Pro of de AS200? Misschien dat iemand hier ervaring heeft met de AS100 Pro.

En nog sorry voor deze lap tekst.
shizzondag 19 april 2015 @ 10:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 21:28 schreef AldFern het volgende:
Goedendag Chinashoppers,

Dit is mijn eerste post hier en ook nog meteen in dit topic. Ik volg dit topic ongeveer denk ik ongeveer een jaartje. Ik heb vele mooie bestellingen dankzij jullie kunnen doet. Vooral de Vsonic VSD3 ben ik erg blij mee. En als je een klein budget hebt de Awei ES800M.

Maar nu komt mijn brandende vraag een aantal posts geleden had Shiz het over de Astrotec AS100 en AS200. Ik ben dus op zoektocht gegaan naar informatie over deze 2 koptelefoons. Ik kwam uiteindelijk op de site van Astrotec uit (http://www.astrotec.cn/product.asp?id=9&Ca=8). Daar hebben ze het over de AS100 Pro die volgens mij weer anders is dan de AS100 HD's en ook in prijs wat duurder. Maar welke moet ik nou aanschaffen? De AS100 HD, AS100 Pro of de AS200? Misschien dat iemand hier ervaring heeft met de AS100 Pro.

En nog sorry voor deze lap tekst.
Hi en welkom. ;) Eh. Die AS100 Pro lijkt me een special premium edition met lederlook ofzo, denk niet dat ze het geluid veel getweaked hebben of iets, gewoon een wat interessantere look en betere afwerking. Maar wel een leuke 'find'; kende 'em nog niet. De AS100HD zijn lekker licht en comfortabel, door het open back design klinkt de muziek niet blikkerig of dof. Goed helder, prima soundstage en signature, misschien door het open back design wat minder present op het gebied van bass, komt dan wat meer tot z'n recht als je 'em meer juice geeft, is een prima koptelefoon voor m'n StonerAcoustics DAC en S.M.S.L. sApII Pro amp. :Y

De AS200HD heeft dus een wat aanwezigere bass, klinkt door het closed back design wat voller en doffer. Waar de AS100HD zich dan neerzet als prima allrounder, leent de AS200HD zich dan weer meer voor de electronic dance/house zaken en dergelijke. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter naar de AS100HD uit.

En VSD3 en ES800M zijn idd _O_ . Kan een berg, kost een beetje.

- Nou ja, misschien toch iets anders qua soundsignature (neutraler en wat makkelijker aangedreven)
Frequency range: 8 ~ 21000Hz VS 10 ~ 27000Hz
Sensitivity: 106 ± 2dB at 1Khz/mW VS 110dB

@ Shark watches... en wat vinden we van deze? http://www.ebay.nl/itm/301480053536 Fout, of kan het net? :P

[ Bericht 3% gewijzigd door shiz op 19-04-2015 10:14:25 ]
Zspiritzondag 19 april 2015 @ 11:22
Ik vind m niet zo mooi, de meeste van die horloges van rond de 25 euro zijn prima overigens. Heb wat vrienden die ze hebben.

Gisteren dan eindelijk de Pistons besteld wilde ze al lang en nu de V3 er is zijn ze nog goedkoop ook.
Ik heb ze gewoon bij banggood besteld omdat die altijd wel originele Xiaomi spullen levert.
http://www.banggood.com/O(...)rtPhone-p-82744.html

Of heeft iemand een goedkoper adres?
shizzondag 19 april 2015 @ 11:24
Ze waren altijd al te krijgen voor zo'n 20 USD hoor. Maare...
ws9gQaE.png
@ http://www.ibuygou.com
Zspiritzondag 19 april 2015 @ 11:28
Oeh thanks, dat scheelt weer 5 euro!
Edit: Lol krijg net mail dat mn banggood order is verzonden, ik bestel die als nog voor mn vader :)
Weet je zeker dat die origineel zijn?

[ Bericht 13% gewijzigd door Zspirit op 19-04-2015 11:40:43 ]
FreaZzondag 19 april 2015 @ 11:43
quote:
2s.gif Op zondag 19 april 2015 11:24 schreef shiznuts het volgende:
Ze waren altijd al te krijgen voor zo'n 20 USD hoor. Maare...
[ afbeelding ]
@ http://www.ibuygou.com
Hebben jullie hier de Banggood aanbieding van afgelopen week gemist??

SPOILER
Met een code ging er ruim $9 van af. Nog eens 50 cent cashback; totaalprijs van 9,56 euro voor Piston V2.
Zspiritzondag 19 april 2015 @ 11:50
Hmm nee gemist blijkbaar, ik kan het ook niet in dit topic of het vorige deel terug vinden, stond het in een ander topic?
RobertNLzondag 19 april 2015 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 11:43 schreef FreaZ het volgende:

[..]

Hebben jullie hier de Banggood aanbieding van afgelopen week gemist??

SPOILER
Met een code ging er ruim $9 van af. Nog eens 50 cent cashback; totaalprijs van 9,56 euro voor Piston V2.
Ja, Helaas wel. Zat aan het wachten op het geld dat PayPal terug gaf van refund, maar dat was net beschikbaar na de code was afgelopen.
Zspiritzondag 19 april 2015 @ 12:07
quote:
2s.gif Op zondag 19 april 2015 11:24 schreef shiznuts het volgende:
Ze waren altijd al te krijgen voor zo'n 20 USD hoor. Maare...
[ afbeelding ]
@ http://www.ibuygou.com
Heeft iemnad enig idee hoe ik kan checken of ze originele leveren? Via google kom ik niet ver.
RobertNLzondag 19 april 2015 @ 12:17
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 12:07 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Heeft iemnad enig idee hoe ik kan checken of ze originele leveren? Via google kom ik niet ver.
Ze leveren origineel.
shizzondag 19 april 2015 @ 12:37
Bij Ibuygou zijn ze on top of their game. :Y
'k Houd ook hun YouTube-kanaal in de gaten en daar hebben ze telkens als een van de eersten hands-on met de nieuwe Xiaomi producten. As far as I know volkomen legit. Zijn ook geaffilieerd met http://xiaomi.eu (non-official, maar toch).
Dasjonnyzondag 19 april 2015 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 12:07 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Heeft iemnad enig idee hoe ik kan checken of ze originele leveren? Via google kom ik niet ver.
Heb er al eerder telefoons besteld, oa de xiaomi mi3 en mi2s. Tot zover alles origineel en vaak goedkoop met Xiaomi spullen.

Had deze helaas al 2 dagen hiervoor besteld.

Mocht er nog iemand behoefte hebben aan Comply foams hiervoor. Heb ook nog 2x S-400 en 1x TSX-400 waarschijnlijk binnenkort over zodra Conrad levert. Heb ze denk ik niet alle 6 nodig :+
davedavyzondag 19 april 2015 @ 14:26
quote:
12s.gif Op zaterdag 18 april 2015 14:25 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Is gewoon een USB-power-adapter, 240V->5V USB :) Ik gebruik er de adaters voor die mijn Anker heeft vervangen, de Xiaomi adapters liggen nog allemaal in hun cellofaantje in de doos :) En de converters heb ik weggegeven.
Oh dan koop ik er hier wel eentje in de winkel :P Xiaomi mag wel eens USB adapters met EU stekker gaan maken. :Y

En een Engelse IOS app voor de Xiaoyi cam.
AldFernzondag 19 april 2015 @ 23:08
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 10:02 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hi en welkom. ;) Eh. Die AS100 Pro lijkt me een special premium edition met lederlook ofzo, denk niet dat ze het geluid veel getweaked hebben of iets, gewoon een wat interessantere look en betere afwerking. Maar wel een leuke 'find'; kende 'em nog niet. De AS100HD zijn lekker licht en comfortabel, door het open back design klinkt de muziek niet blikkerig of dof. Goed helder, prima soundstage en signature, misschien door het open back design wat minder present op het gebied van bass, komt dan wat meer tot z'n recht als je 'em meer juice geeft, is een prima koptelefoon voor m'n StonerAcoustics DAC en S.M.S.L. sApII Pro amp. :Y

De AS200HD heeft dus een wat aanwezigere bass, klinkt door het closed back design wat voller en doffer. Waar de AS100HD zich dan neerzet als prima allrounder, leent de AS200HD zich dan weer meer voor de electronic dance/house zaken en dergelijke. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter naar de AS100HD uit.

En VSD3 en ES800M zijn idd _O_ . Kan een berg, kost een beetje.

- Nou ja, misschien toch iets anders qua soundsignature (neutraler en wat makkelijker aangedreven)
Frequency range: 8 ~ 21000Hz VS 10 ~ 27000Hz
Sensitivity: 106 ± 2dB at 1Khz/mW VS 110dB

@ Shark watches... en wat vinden we van deze? http://www.ebay.nl/itm/301480053536 Fout, of kan het net? :P
Merci voor je reactie. Ik heb nog een snel vraagje voor je welke van de 2 Astrotec's vindt jij het dichts in de buurt van de Vsonic VSD3 of Ostry KC06(/a) komen? Zodra ik dat weet ga ik meteen mijn bestelling plaatsen!
En ook nog bedankt voor de tip van die amplifiers mijn portemonnee is je daar ook erg dankbaar voor!
neo2000maandag 20 april 2015 @ 10:24
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 11:50 schreef Zspirit het volgende:
Hmm nee gemist blijkbaar, ik kan het ook niet in dit topic of het vorige deel terug vinden, stond het in een ander topic?
Of ik heb hem ook gemist, of hij was hier helemaal niet gedeeld. ;)

Ik vermoed uit van de 2e optie. Heeft dan naderhand ook niet zoveel nut om het alsnog te posten als de actie al voorbij is.
Overigens loopt er op dit moment een actie voor de V3 van de pistons:
http://www.banggood.com/O(...)tphone-p-971961.html
Maar gezien de review van Shiz, misschien niet zo gunstig die te scoren. ;) Allicht beter een v2 opruimertje bij bijv. ibuygou te scoren.. (de mijne is al weer even onderweg van Ibuygou. :D)
Kenzimaandag 20 april 2015 @ 10:40
quote:
8s.gif Op maandag 20 april 2015 10:24 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Of ik heb hem ook gemist, of hij was hier helemaal niet gedeeld. ;)

Ik vermoed uit van de 2e optie. Heeft dan naderhand ook niet zoveel nut om het alsnog te posten als de actie al voorbij is.
Overigens loopt er op dit moment een actie voor de V3 van de pistons:
http://www.banggood.com/O(...)tphone-p-971961.html
Maar gezien de review van Shiz, misschien niet zo gunstig die te scoren. ;) Allicht beter een v2 opruimertje bij bijv. ibuygou te scoren.. (de mijne is al weer even onderweg van Ibuygou. :D)
De V3 is niet slechter dan de V2. De V3 heeft alleen een ander soundprofile. Minder bass, meer midden.
Ze zitten veel lekkerder dan de V2.

Zijn hier trouwens goedkoper:
http://www.tinydeal.com/x(...)ne-mic-p-147414.html
(ook nog met code mierp4 )
tokko1maandag 20 april 2015 @ 10:42
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 10:40 schreef Kenzi het volgende:

[..]

De V3 is niet slechter dan de V2. De V3 heeft alleen een ander soundprofile. Minder bass, meer midden.
Ze zitten veel lekkerder dan de V2.
Ik ben benieuwd! Mijn V3's zouden binnenkort wel binnen moeten komen, heb de V2's ook hier liggen dus kan ze straks mooi vergelijken zowel op Sounds-signature als op gebruiksgemak.
Onufrievmaandag 20 april 2015 @ 11:18
quote:
8s.gif Op maandag 20 april 2015 10:24 schreef neo2000 het volgende:

[..]
Overigens loopt er op dit moment een actie voor de V3 van de pistons:
http://www.banggood.com/O(...)tphone-p-971961.html
Maar gezien de review van Shiz, misschien niet zo gunstig die te scoren. ;) Allicht beter een v2 opruimertje bij bijv. ibuygou te scoren.. (de mijne is al weer even onderweg van Ibuygou. :D)
Welke review?

[ Bericht 12% gewijzigd door Onufriev op 20-04-2015 11:37:21 ]
shizmaandag 20 april 2015 @ 11:38
Topic gaat niet zo snel, dus gewoon wat posts terug staat een korte impressie sum-up:
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:
Ben je niet bang voor een neppe dan? :o

lol. :P Enniehoezels. Buuf had gister drie dingen voor me aangenomen.
JKesAAz.jpg
Aardig broekie. Dan de nieuwe Pistons van Xiaomi en die Soocoo S60 van AliExpress. :D

- nieuwe Xiaomi Pistons: mweh, beetje underwhelming. Had er iets meer van verwacht. Afwerking en comfort is echt prima, maar de sound... drivers zijn niet zo effectief. Dus op 100% laptop output mist er soms wat aandrijving voor m'n gevoel. Daardoor lukt het ook niet echt separatie te creëren en is de sound vrij gewoontjes. Beetje op 'safe' gespeeld. Ik mag het persoonlijk liever met wat meer leven in de brouwerij: [ \/\ ] , [ ~ ] sterke bass met directe kick die dan een beetje afvalt en dan in het vocal segment weer wat aantrekt, dit is meer: [ - ]. Bass klinkt ook verschrikkelijk als je 'em wat optrekt met een EQ.
Zoals gezegd het is dus een 'safe' sound, dus niet echt iets mis mee, maar niet echt mijn ding. Van mij had 'ie de sound mogen hebben van de V2 met de comfort van de V3. :Y

Oh en als je tussen de keuze zit AS100HD of AS200HD, zou ik zeker de AS100HD aanbevelen.
ASz8r5V.jpg

Talking about audio gear... :P Look at what the cat dragged in...
15K8frr.jpg
Was actie bij Lendmeurears. Gratis AN16 bij VSD2 en VSD2S pre-order. ^O^

[ Bericht 1% gewijzigd door shiz op 20-04-2015 11:45:08 ]
Onufrievmaandag 20 april 2015 @ 12:30
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 11:38 schreef shiznuts het volgende:
Topic gaat niet zo snel, dus gewoon wat posts terug staat een korte impressie sum-up:

[..]

Zoals gezegd het is dus een 'safe' sound, dus niet echt iets mis mee, maar niet echt mijn ding. Van mij had 'ie de sound mogen hebben van de V2 met de comfort van de V3. :Y
Thanks, zo overheen gelezen blijkbaar. Ik had wel het reviewtopic gecheckt.

Ik was aan het wachten op een leuke aanbieding om ze te halen, maar jouw mening heeft me nu weer aan het denken gezet
JiePieWiemaandag 20 april 2015 @ 15:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 15:39 schreef shiznuts het volgende:
lol. :P Enniehoezels. Buuf had gister drie dingen voor me aangenomen.

die Soocoo S60 van AliExpress. :D
Werkt die Soocoo bij jou? Ik krijg hem niet aan. Dat ding heeft al meerdere malen aan de stroom gelegen (rood lampje brandt) en als ik dan 3 sec op de aan/uit knop bovenop drukt doet-ie niets :(

Heb de verkoper al gemaild maar die heeft nog niet gereageerd..
W00fermaandag 20 april 2015 @ 16:35
Ik zoek een oprolbare HDMI kabel. 11.99 op Aliexpress is het goedkoopste wat ik kan vinden. Op Chinaprices.us waren ze bijna allemaal duurder. Bij TVC-Mall (die ik niet ken) is ie iets goedkoper, komt dan wel 3,78 verzendkosten bij, waardoor het uiteindelijk weer meer is. Er is een Amerikaanse Ebay verkoper die ze voor 7.98 verkoopt maar die verzend niet naar Europa.

Iemand m goedkoper gezien?

-FREE-SHIPPING-EPACKET-HDMI-1-3-Male-to-HDMI-Male-retractable-Reel-M-M-PS3.jpg_350x350.jpg

http://www.aliexpress.com(...)M-PS3/814338170.html
shizmaandag 20 april 2015 @ 16:50
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 15:57 schreef JiePieWie het volgende:

[..]

Werkt die Soocoo bij jou? Ik krijg hem niet aan. Dat ding heeft al meerdere malen aan de stroom gelegen (rood lampje brandt) en als ik dan 3 sec op de aan/uit knop bovenop drukt doet-ie niets :(

Heb de verkoper al gemaild maar die heeft nog niet gereageerd..
Hij doet het. 't Is een mooie complete set, maar de beeldkwaliteit doet me een beetje denken aan m'n zo'n vijf jaar oude Kodak PlaySport en er zijn een soort moederboordpiepjes in de opnamen terug te horen. Stabilisatie kun je beter uitgeschakeld houden. Effectief is het niet echt en beeldkwaliteit gaat erop achteruit. Verder moet ik er nog wat mee klooien en testen, mja, het is wat je voor dat geld kunt verwachten, maar zoals gezegd dus wel mooi compleet met case en mounts e.d., wat je bij de Xiaoyi Sports cam dan weer niet hebt, die verder ook geen display enzo. Maar die zou ik dan weer doen puur qua beeldkwaliteit. :Y
l0lownkillmaandag 20 april 2015 @ 18:04
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 16:50 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij doet het. 't Is een mooie complete set, maar de beeldkwaliteit doet me een beetje denken aan m'n zo'n vijf jaar oude Kodak PlaySport en er zijn een soort moederboordpiepjes in de opnamen terug te horen. Stabilisatie kun je beter uitgeschakeld houden. Effectief is het niet echt en beeldkwaliteit gaat erop achteruit. Verder moet ik er nog wat mee klooien en testen, mja, het is wat je voor dat geld kunt verwachten, maar zoals gezegd dus wel mooi compleet met case en mounts e.d., wat je bij de Xiaoyi Sports cam dan weer niet hebt, die verder ook geen display enzo. Maar die zou ik dan weer doen puur qua beeldkwaliteit. :Y
Hoe vind je hem t.o de sj4000?
rene90maandag 20 april 2015 @ 20:47
Klein grappig dingetje gekocht voor $2.28
Een bottle opener wall mount. Kan hem precies boven mijn prullenbak hangen dus wel hendig.
http://www.aliexpress.com(...)aft/32315079996.html
WebHawkmaandag 20 april 2015 @ 20:52
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 16:53 schreef julius123 het volgende:
als je naar die plaatjes kijkt moet elke stekker erin passen, ook de europese.
de stekker knip ik er wel af trouwens want die zal niet passen hier.

[ afbeelding ]
Dat ding ziet eruit alsof het in Nederland heel erg niet toegestaan zou zijn (om te verkopen in winkels dan) omdat je jezelf er (voor zover ik het uit de afbeelding van kan afzien) mee kunt electrocuteren. (Stekker met 1 pin in het stopcontact en de andere langs de buitenrand van de stekkerdoos)

[ Bericht 1% gewijzigd door WebHawk op 20-04-2015 20:58:53 ]
Iemand91maandag 20 april 2015 @ 22:33
Screen-Shot-2015-04-10-at-3.40.45-pm.png?resize=595%2C399


Xiaomi Yi waterproof case voor ¤16.24 bij Banggood met coupon:
17b7699

Wel pre-order, maar ik zie 'm nergens goedkoper.
julius123dinsdag 21 april 2015 @ 07:52
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 20:52 schreef WebHawk het volgende:

[..]

Dat ding ziet eruit alsof het in Nederland heel erg niet toegestaan zou zijn (om te verkopen in winkels dan) omdat je jezelf er (voor zover ik het uit de afbeelding van kan afzien) mee kunt electrocuteren. (Stekker met 1 pin in het stopcontact en de andere langs de buitenrand van de stekkerdoos)
Ik zal testen of het kan als ie er is :)
Dromerdinsdag 21 april 2015 @ 08:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 07:52 schreef julius123 het volgende:

[..]

Ik zal testen of het kan als ie er is :)
Okay, als we niks meer van je horen, weten we het.
Kenzidinsdag 21 april 2015 @ 08:30
Heb hier even gekeken maar hoe wil je dat doen?

Die platte pinnen zijn er 3 dus die kan je er maar op 1 manier in stoppen en raakt nooit de buitenrand.
En de 2 ronde pinnen, dan moet je wel erg je best doen om 1 pin in de socket te krijgen en 1 langs de buitenrand .. maar zelfs na dat te doen leef ik nog, gebeurde niks :P
kikoooooodinsdag 21 april 2015 @ 08:31
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 20:52 schreef WebHawk het volgende:

[..]

Dat ding ziet eruit alsof het in Nederland heel erg niet toegestaan zou zijn (om te verkopen in winkels dan) omdat je jezelf er (voor zover ik het uit de afbeelding van kan afzien) mee kunt electrocuteren. (Stekker met 1 pin in het stopcontact en de andere langs de buitenrand van de stekkerdoos)
Best een designfail inderdaad.
Kenzidinsdag 21 april 2015 @ 09:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 08:31 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Best een designfail inderdaad.
welke designfail? Dit is gewoon een standaard Chinese socket ... zoals praktisch elke socket hier in China.

Dat jullie er nu EU stekkers in gaan duwen, dat is geen designfail maar userabuse :+ :+
Rubmandinsdag 21 april 2015 @ 12:28
Ik ben op zoek naar een degelijke whetstone en dacht deze wel goed in China te kunnen bestellen.
Nu heb ik op banggood 2 soorten gevonden, maar wil toch even verder kijken naar vergelijkbare modellen.
http://www.banggood.com/S(...)g-Hone-p-969488.html
http://www.banggood.com/3(...)rpener-p-960262.html

Heeft hier iemand al ervaring met het halen van een slijpsteen/whetstone uit China?
Jimbodinsdag 21 april 2015 @ 13:25
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 11:38 schreef shiznuts het volgende:
Topic gaat niet zo snel, dus gewoon wat posts terug staat een korte impressie sum-up:

[..]

Zoals gezegd het is dus een 'safe' sound, dus niet echt iets mis mee, maar niet echt mijn ding. Van mij had 'ie de sound mogen hebben van de V2 met de comfort van de V3. :Y

Oh en als je tussen de keuze zit AS100HD of AS200HD, zou ik zeker de AS100HD aanbevelen.
[ afbeelding ]

Talking about audio gear... :P Look at what the cat dragged in...
[ afbeelding ]
Was actie bij Lendmeurears. Gratis AN16 bij VSD2 en VSD2S pre-order. ^O^
gerse dingen die nieuwe oordopjes.
jammer dat t via mister tao altijd zoveel meer kost ;(
Iemand91dinsdag 21 april 2015 @ 13:40
Een tijdje geleden vroeg ik hier wat over:

POA104806+POA104810%20(8).jpg


Heeft ze vanmorgen op de markt gekocht voor dezelfde prijs inclusief gardena-style koppelingsmateriaal.
Goedkoper dan uit China. :P
rene90dinsdag 21 april 2015 @ 13:41
Die pistons V3 zijn in de actie bij banggood, niet schokkend goedkoop maar als je nog zo'n 5% coupon hebt van de nieuwsbrief kosten ze $18.70 dollar, anders 19,69
http://www.banggood.com/O(...)tphone-p-971961.html
l0lownkilldinsdag 21 april 2015 @ 13:43
De Xiaomi pistons v3 binnen. Wat een topgeluid!
Ik ben geen audiofiel, enige vergelijkingsmateriaal wat ik heb zijn de awei es800m, es900i en sennheiser cx275s. Vind de pistons beter zitten/klinken dan alle 3.
badschaapdinsdag 21 april 2015 @ 13:59
Wauw. Mn Awei ES900I oortjes die ik donderdag had besteld, valt vandaag al binnen :s)
neo2000dinsdag 21 april 2015 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 13:43 schreef l0lownkill het volgende:
De Xiaomi pistons v3 binnen. Wat een topgeluid!
Ik ben geen audiofiel, enige vergelijkingsmateriaal wat ik heb zijn de awei es800m, es900i en sennheiser cx275s. Vind de pistons beter zitten/klinken dan alle 3.
In alle eerlijkheid zijn ze ook en factor 3 duurder dan bijv. de Awei's. :P Dus dan mag je ook wel wat meer verwachten.
Apekoekdinsdag 21 april 2015 @ 14:28
Ik ben op zoek naar een remote controlled blimp, of te wel een zepelin drone :D Waar te halen? Iemand tips of links?
tokko1dinsdag 21 april 2015 @ 14:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 14:28 schreef Apekoek het volgende:
Ik ben op zoek naar een remote controlled blimp, of te wel een zepelin drone :D Waar te halen? Iemand tips of links?
Kan je ongeveer overall wel kopen, in de vorm van haaien bijvoorbeeld. Check Ebay, Chinaprices etc.
- http://www.ebay.com/sch/i(...)mmers&rt=nc&LH_BIN=1
- http://chinaprices.us?q=air%20swimmers

Maar let wel op, je moet zélf voor Helium zorgen om ze dus echt te laten vliegen, anders gebeurt er niets... ;) Dat is nog best een uitdaging voor deze redelijk grote dingen, en kan best duur uitpakken.
Apekoekdinsdag 21 april 2015 @ 15:09
quote:
16s.gif Op dinsdag 21 april 2015 14:40 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Kan je ongeveer overall wel kopen, in de vorm van haaien bijvoorbeeld. Check Ebay, Chinaprices etc.
- http://www.ebay.com/sch/i(...)mmers&rt=nc&LH_BIN=1
- http://chinaprices.us?q=air%20swimmers

Maar let wel op, je moet zélf voor Helium zorgen om ze dus echt te laten vliegen, anders gebeurt er niets... ;) Dat is nog best een uitdaging voor deze redelijk grote dingen, en kan best duur uitpakken.
Nee die dingen wil ik niet :P

Ik wil echt een die op een zepelin/blimp lijkt, geen dier.

Helium inderdaad nog eens uitzoeken.
Iemand91dinsdag 21 april 2015 @ 15:12
quote:
16s.gif Op dinsdag 21 april 2015 14:40 schreef tokko1 het volgende:
en kan best duur uitpakken.
En je reinste verspilling voor een schaars rakend gas...


Is ie weer:

71fcSU9GfAL._SL1500_.jpg


Anker 40W / 8A USB-lader met 5 USB-poorten.
Kost nu nog ¤25,41, maar straks om 17:00 uur in de aanbieding.
Vermoedelijk weer ¤20,41 of ¤19,99.
xminatordinsdag 21 april 2015 @ 15:26
Welke SJ4000 is nou het origineel op BangGood? Want ik zie veel verhalen van fakes staan eronder. Iemand ervaring mee?
Jonmendinsdag 21 april 2015 @ 15:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:26 schreef xminator het volgende:
Welke SJ4000 is nou het origineel op BangGood? Want ik zie veel verhalen van fakes staan eronder. Iemand ervaring mee?
Zonder het zeker te weten:
http://www.banggood.com/S(...)ty&utm_content=Louis

Er staat er nog een andere op, veel goedkoper, maar die is (voor 90% zekerheid) fake
Bopposdinsdag 21 april 2015 @ 16:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 14:13 schreef Miniem het volgende:
Iemand ervaring met brommer/motorhandschoenen uit China?
Ik heb met mijn motor vorige zomer met deze gereden:
http://www.banggood.com/F(...)co-MC12-p-68926.html

Mijn oude motor zomerhandschoenen waren gescheurd en wilde niet weer 80 euro uitgeven voor een paar goede leren. dus heb toen de zomer afgemaakt met deze. Waren best wel goed... zeker voor die prijs. Heb afgelopen motorbeurs echter weer betere gekocht voor 40 euro. maar voor op een bommer in de zomer zijn ze goed genoeg.
rene90dinsdag 21 april 2015 @ 16:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:53 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Zonder het zeker te weten:
http://www.banggood.com/S(...)ty&utm_content=Louis

Er staat er nog een andere op, veel goedkoper, maar die is (voor 90% zekerheid) fake
geekbuying heeft ze ook, 81 dollar voor de WiFi met de code uit de OP.
Iemand91dinsdag 21 april 2015 @ 17:01
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:12 schreef Iemand91 het volgende:
Is ie weer:

71fcSU9GfAL._SL1500_.jpg

Anker 40W / 8A USB-lader met 5 USB-poorten.
Kost nu nog ¤25,41, maar straks om 17:00 uur in de aanbieding.
Vermoedelijk weer ¤20,41 of ¤19,99.
Nu in de aanbieding dus voor ¤16.99 (maar incl. verzending ¤20,41)
P4tjedinsdag 21 april 2015 @ 19:09
Leuk voor de vriendin:
http://www.lightinthebox.(...)dybeer_p1015046.html

Goede pasvorm ook :9~ :
http://litbimg.rightinthe(...)0/sbmb1413663875.jpg

NSWF >:)
Jonmendinsdag 21 april 2015 @ 19:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 16:07 schreef rene90 het volgende:

[..]

geekbuying heeft ze ook, 81 dollar voor de WiFi met de code uit de OP.
De wifi versie is inderdaad een betere keus tegenwoordig. Kan je ook meer dan de gewone SJ4000 en schilt echt niet veel meer in prijs
kikoooooodinsdag 21 april 2015 @ 19:44
quote:
_O-
Downstardinsdag 21 april 2015 @ 20:24
quote:
Hahah gvd zeg :')

Aan de reviews te zien lopen veel Nederlandse (Huis)vrouwen met zon ding aan O-)
ManageTheAngerdinsdag 21 april 2015 @ 20:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:26 schreef xminator het volgende:
Welke SJ4000 is nou het origineel op BangGood? Want ik zie veel verhalen van fakes staan eronder. Iemand ervaring mee?
http://www.banggood.com/S(...)-1080P-p-917037.html

Dit is de exacte link van de SJ4000 die ik gekocht heb.
100% genuine.
rene90dinsdag 21 april 2015 @ 20:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 20:25 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

http://www.banggood.com/S(...)-1080P-p-917037.html

Dit is de exacte link van de SJ4000 die ik gekocht heb.
100% genuine.
Op DX 69.99 zelfs, zijn ook genuine volgens de reviews daar.
Tosti-vreterdinsdag 21 april 2015 @ 20:29
Wat is nu de ''krachtigste'' Anker-lader op dit moment?

Zoek tevens ook nog een 3A USB-lader voor mijn Umi Zero. Iemand een goede suggestie?

[ Bericht 0% gewijzigd door Tosti-vreter op 21-04-2015 20:42:52 ]
Catch22-dinsdag 21 april 2015 @ 20:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 20:29 schreef Tosti-vreter het volgende:
Wat is nu de ''krachtigeste'' Anker-lader op dit moment?

Zoek tevens ook nog een 3A USB-lader voor mijn Umi Zero. Iemand een goede suggestie?
6poort 60 watt
Iemand91dinsdag 21 april 2015 @ 21:32
We plakken een nieuwe naam op een SJcam en we noemen het....

juist; de Hero 1 en Hero 2. :') :P

Screen-Shot-2015-04-21-at-11.26.27-am.png?resize=640%2C381Screen-Shot-2015-04-21-at-11.26.03-am.png?fit=1024%2C1024
dodge_911dinsdag 21 april 2015 @ 21:56
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 april 2015 21:32 schreef Iemand91 het volgende:
We plakken een nieuwe naam op een SJcam en we noemen het....

juist; de Hero 1 en Hero 2. :') :P

[ afbeelding ][ afbeelding ]
Leuke feature van die Hero 2 is wel de remote met liveview imho.
rene90dinsdag 21 april 2015 @ 21:57
quote:
12s.gif Op dinsdag 21 april 2015 21:56 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Leuke feature van die Hero 2 is wel de remote met liveview imho.
Met een SJ4000 wifi kan je toch gewoon op je telefoon dat 'liveview' zien?
TheSatanSlayerdinsdag 21 april 2015 @ 22:00
asus zenfone 2 gearbest... iemand???
dodge_911dinsdag 21 april 2015 @ 22:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 21:57 schreef rene90 het volgende:

[..]

Met een SJ4000 wifi kan je toch gewoon op je telefoon dat 'liveview' zien?
Zie je je al pielen met je telefoon op je surfplank/hangglider/<insert actionsport here>? :)
rene90dinsdag 21 april 2015 @ 22:46
quote:
12s.gif Op dinsdag 21 april 2015 22:41 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Zie je je al pielen met je telefoon op je surfplank/hangglider/<insert actionsport here>? :)
Wat ze erbij leveren lijkt een soort kistje met een lcd schermpje erop, lijkt me ook niet praktisch.
l0lownkilldinsdag 21 april 2015 @ 23:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 22:46 schreef rene90 het volgende:

[..]

Wat ze erbij leveren lijkt een soort kistje met een lcd schermpje erop, lijkt me ook niet praktisch.
En natuurlijk ben je voor die kleine gimmick waarschijnlijk het dubbele kwijt :Y (heb er sowieso een hard hoofd in dat het een SJcam-rebrand is, zal wel nep zijn)
funky_fartwoensdag 22 april 2015 @ 00:26
Ainol mini pc met 7000mah batterij is binnen. Moest helaas vaststellen dat ie het niet doet. -O-

Aangezien de voeding cq lader totaal geen warmte opbouwt, vermoed ik dat deze stuk is.

Kan een nieuwe kabel kopen, maar wacht eerst reactie Geekbuying af.
2r2qcmg.png
Kenziwoensdag 22 april 2015 @ 03:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 22:00 schreef TheSatanSlayer het volgende:
asus zenfone 2 gearbest... iemand???
aangezien de zenfone 2 ook in EU gereleased wordt lijkt me het goedkoper hem gewoon daar te bestellen :)
RobertNLwoensdag 22 april 2015 @ 07:08
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2015 00:26 schreef funky_fart het volgende:
Ainol mini pc met 7000mah batterij is binnen. Moest helaas vaststellen dat ie het niet doet. -O-

Aangezien de voeding cq lader totaal geen warmte opbouwt, vermoed ik dat deze stuk is.

Kan een nieuwe kabel kopen, maar wacht eerst reactie Geekbuying af.
[ afbeelding ]
Doet hij het ook niet op de batterij? Je zou verwachten van wel namelijk. Vaak komen de batterijen wel met een beetje power.

[ Bericht 0% gewijzigd door RobertNL op 22-04-2015 07:30:36 ]
funky_fartwoensdag 22 april 2015 @ 07:16
quote:
1s.gif Op woensdag 22 april 2015 07:08 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Doet hij het ook niet op de batterij? Je zou verwachten van wel namelijk. Vaak de batterijen wel met een beetje power.
Dat zou idd niet vreemd zijn, maar dan is het probleem wel groter.Dan zou de Ainol zelf kaduuk zijn :'(

Of trek ik te snel conclusies?
RobertNLwoensdag 22 april 2015 @ 07:31
quote:
1s.gif Op woensdag 22 april 2015 07:16 schreef funky_fart het volgende:

[..]

Dat zou idd niet vreemd zijn, maar dan is het probleem wel groter.Dan zou de Ainol zelf kaduuk zijn :'(

Of trek ik te snel conclusies?
Hoop het niet voor je, zou eerst de lader even doormeten.
funky_fartwoensdag 22 april 2015 @ 07:58
quote:
1s.gif Op woensdag 22 april 2015 07:31 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Hoop het niet voor je, zou eerst de lader even doormeten.
Ja, ga ik doen. Die lader blijft op dezelfde temperatuur, eens meten wat of ie doet.
tharealmbwoensdag 22 april 2015 @ 08:54
Vanwaar de SJ4000? de SJ5000 is toch ook uit met veel betere specs?
Kenziwoensdag 22 april 2015 @ 09:00
De SJ5000 heeft betere specs, zeker de plus versie. Maar is ook bijna 2 keer zo duur als de SJ4000.

En voor sommige mensen is de SJ4000 ruim voldoende.
TheSatanSlayerwoensdag 22 april 2015 @ 09:56
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2015 03:24 schreef Kenzi het volgende:

[..]

aangezien de zenfone 2 ook in EU gereleased wordt lijkt me het goedkoper hem gewoon daar te bestellen :)
reallly??!!!
Lees juist overal dat hij niet naar EU komt (ja, alleen Frankrijk en Italie hebben hem al, maar je moet een Frans adres hebben als je via Asus FRance wil bestellen, dat heb ik helaas niet :-()
Zspiritwoensdag 22 april 2015 @ 10:49
Yay mijn Erres speaker is binnen na 2 weken, hoop dat mijn pistons sneller binnen komen.
Anyhow ik heb m maar gelijk aan de oplader gehangen omdat het vaak het beste is voor de ingebouwde accu toch?
Ik ben hem in ieder geval gelijk aan het opladen zonder te gebruiken.

Ik heb dat ooit gelezen dat je de accu's van telefoon, mp3spelers etc allemaal eerst moet opladen voor je ze gebruikt. Iemand enig idee of dit klopt?
Mord_Sithwoensdag 22 april 2015 @ 12:37
hey :)
Hebben jullie eng idee of er momenteel kortingscodes voor DealExtreme in omloop zijn?
Ik wil daar de Xiaomi MiBand bestellen maar dan liefst wel met wat korting
:@
Blisteringwoensdag 22 april 2015 @ 12:38
Mijn bestelling uit HK heeft deze status:

Wednesday, April 22, 2015 Location Time
14 Shipment on hold AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE 11:33
13 Arrived at Delivery Facility in AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE 09:20

Dan mag ik aannemen dat de douane al gepasseerd is toch?

Aangezien vanmorgen vroeg dit de status was:

9 Arrived at Sort Facility AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE 06:30
8 Customs status updated AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE 05:03
7 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:58

Vraag mij af waarom 'ie on hold is nu.
Jimbowoensdag 22 april 2015 @ 12:41
de levensduur van die miiband is briljant trouwens.

34dagen geleden opgeladen, nu nog 44procent (!!!) baterij over.
Ding zit gewoon standaard in mn zak en doet zn ding,maar jezus wat een accu zit er in !
Jimbowoensdag 22 april 2015 @ 12:46
slote ter ere van de mii