FOK!forum / Televisie / Ik vertrek #83 Het is maar stront
TargaFloriozaterdag 21 februari 2015 @ 21:56
Ik Vertrek
Serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, worden gevolgd. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, de vrijheid, de mentaliteit of ouderwets ondernemersschap spelen een rol in de verstrekkende beslissing om je voorgoed in het buitenland te vestigen en hier huis en haard op te zeggen. Ook dit seizoen volgen we uiteenlopende gezinnen en stellen. Waar gaan ze naar toe? Waarom en wat laten ze achter? We zien de laatste voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van vrienden en familie en de eerste onzekere stappen in het land van bestemming. Van alle voorspoed en tegenslag is de kijker direct getuige gedurende de eerste spannende maanden in het nieuwe thuisland.

Ik-vertrek.jpg

Elke zaterdag vanaf uur 21:10 op Nederland 1.
Vorige topics: Topicreeks: Ik vertrek

De Ik Vertrek-bingokaart: https://bingobaker.com/play/111385
Van_Poppelzaterdag 21 februari 2015 @ 21:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 21:55 schreef Roel_Jewel het volgende:
Ze hebben de B&B per 17 februari aan nieuwe NL eigenaren overgedragen, omdat André weer ziek is geworden.
:{
Joosie200zaterdag 21 februari 2015 @ 21:57
quote:
Wanneer je op vakantie bent, komt het niet zo nauw wanneer je gaat ontbijten. Het ontbijt dat we konden nuttigen tussen 9u en 11u kwam ons dan ook niet ongelegen, behalve ....
... op zondagmorgen laten we weten dat we de dag nadien (maandag dus) om 8u30 reeds willen vertrekken en we verzoeken vriendelijk of er een mogelijkheid bestaat om reeds om 8u het ontbijt te kunnen nemen. Het antwoord was radicaal NIET MOGELIJK. De bakker komt pas langs om 9u dus zijn ze niet in de mogelijkheid om een ontbijt te voorzien voor dat uur. Na wat - nog steeds vriendelijk - suggereren dat we al tevreden zijn met enkele afgebakken broodjes ... vernemen we dat ook dit niet mogelijk is daar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Na wat verder onderhandelen, worden ons uiteindelijk 'crackertjes' beloofd. Ik heb nog wat lacherig uitgedaagd door te vragen dat ze ons maar dienden te verrassen, maar geen soelaas, er werd steeds herhaald dat het dus 'crackertjes' zullen worden
Klant is koning, maar niet bij Remco
Fred_Bzaterdag 21 februari 2015 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 21:56 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

:{
Hmmm, dat is minder.
roos85zaterdag 21 februari 2015 @ 22:01
quote:
Vorige week verbleven we met 4 volwassenen in La Perla de Frigiliana. We verwachtten een heerlijke break op een prachtige locatie met veel luxe en rust.
Qua locatie heeft dit verblijf zijn naam niet gestolen. Het is een prachtig complex, schitterend gelegen, fantastische tuin, zeer leuk zwembad, lekker ontbijt, zeer lekker avondeten, ... Tot dusver een echte aanrader ...
MAAR!!!!!
Al bij aankomst waren we een beetje verbaasd met de manier waarop we werden verwelkomd door de gastheer. We kregen al meteen een veeg uit de pan aangezien we lieten vallen dat we wat hebben moeten zoeken vooraleer de 'parel' te vinden. Er werd ons in feite verweten dat we maar de routebeschrijving hadden moeten printen, dat ons dit uitdrukkelijk was gemeld bij de bevestiging enz. Klein detail, dit schrijven hebben we nooit ontvangen.
Het ene koppel kreeg de suite toegewezen aangezien de kamer die we hadden gereserveerd niet vrij was. In feite een meevaller, dus je hoort ons niet klagen. Het andere koppel werd een kamer toegewezen met aparte badkamer die ze enkel konden bereiken via de gang die pal in verbinding staat met de leefruimte in de B&B. Dit lijkt ons niet comfortabel noch iets wat je verwacht van een luxe B&B alsook voor deze prijs.
Tijdens ons verblijf hadden we permanent het 'gezelschap' van Hugo, de hond. Die ligt hartstikke leuk aan je voeten tijdens het eten, loopt vlotjes je kamer in en uit en likt zo nu en dan je benen of voeten af.
Wanneer je op vakantie bent, komt het niet zo nauw wanneer je gaat ontbijten. Het ontbijt dat we konden nuttigen tussen 9u en 11u kwam ons dan ook niet ongelegen, behalve ....
... op zondagmorgen laten we weten dat we de dag nadien (maandag dus) om 8u30 reeds willen vertrekken en we verzoeken vriendelijk of er een mogelijkheid bestaat om reeds om 8u het ontbijt te kunnen nemen. Het antwoord was radicaal NIET MOGELIJK. De bakker komt pas langs om 9u dus zijn ze niet in de mogelijkheid om een ontbijt te voorzien voor dat uur. Na wat - nog steeds vriendelijk - suggereren dat we al tevreden zijn met enkele afgebakken broodjes ... vernemen we dat ook dit niet mogelijk is daar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Na wat verder onderhandelen, worden ons uiteindelijk 'crackertjes' beloofd. Ik heb nog wat lacherig uitgedaagd door te vragen dat ze ons maar dienden te verrassen, maar geen soelaas, er werd steeds herhaald dat het dus 'crackertjes' zullen worden ;-(
Deze werden de volgende ochtend dan ook voorzien met alles erop en eraan. Lekker! Niets op aan te merken.
We hadden de zondagmorgen meteen ook melding gemaakt dat we op dinsdag een vroege vlucht huiswaarts hebben en dat we dan al om 4u30 dienen door te rijden.
Ik vermeld uitdrukkelijk dat wij uiteraard niet verwachten dat de gastheer op dit vroege uur al zal opstaan voor ons, dat we dan wel de avond voordien zullen afrekenen en dat een soort ontbijtpakketje de avond voordien een optie kon zijn. We hebben hier toch voor betaald.
Op maandagavond is de bom dan werkelijk ontploft. Na het eten spreken we af om de afrekening te regelen en checken we hoe wordt afgesproken voor het vertrek. Het enige wat we mogen verwachten is een potje koffie of thee. Toen we vroegen of we eventueel toch ook een yoghurtje konden krijgen, was het antwoord ONMOGELIJK.
Bij verder aandringen van onze kant, werden we verweten dat wij wel zeer onbeschoft zijn om dingen te eisen ...
In alle staten en ten zeerste verontwaardigd door de klantONvriendelijkheid van de gastheren en de manier waarop we werden behandeld, zijn we een paar uur gaan slapen.
Gezien het gebeuren hebben we 's ochtends het beloofde kopje koffie vriendelijk geweigerd. Ook toen dan plots toch het yoghurtje klaarstond, hoefde ook dit niet meer voor ons.
Tijdens het afscheid heb ik de gastheer nog oprecht bedankt en gefeliciteerd met het prachtige verblijf, maar er kan van zijnentwege werkelijk niet 1 woord vanaf. Hij staarde naar mij en keek onbewogen dwars door me heen. Dit hebben we nog nooit meegemaakt, niet professioneel en zeker niet als klant. Dit was echt een afscheid in mineur.
Wat ik ondertussen nog niet heb gemeld, maar we toch wel storend vonden, zijn volgende zaken;
- De vuile afwas van 's avonds staat 's morgens nog vuil op het aanrecht waar het ontbijt wordt voorbereid
- Vloer is vaak zeer vuil, massa's kruimels op de vloer in de keuken
- Volle vuilniszak staat open en bloot naast het aanrecht
- Ontbijt wordt ons iedere ochtend door de gastheren opgediend in 'kamerjas'. Dit lijkt ons super ongepast!
Tot op heden hebben we steeds schitterende ervaring met onze vakantiebestemmingen en geven we steeds lovende commentaren.
We konden het deze keer echt niet laten jullie deze ervaring mee te delen. Ons advies luidt zeer sterk, schrap deze locatie uit jullie aanbod of neem contact met de uitbaters en verzoek hen vriendelijk om toch even na te denken om af te stappen van hun eigen principes ten voordele van klantvriendelijk te worden.
Op die manier verder doen,zal ons inziens niet lang meer mogelijk zijn. Klanten (of zoals de uitbaters zeggen 'gasten' pikken dergelijk gedrag vandaag de dag niet.
Ons zien ze hoe dan ook niet meer terug en we raden u allen aan hetzelfde te doen. Blijf daar weg, anders keren jullie mogelijks ook zeer teleurgesteld huiswaarts ;-(
Reactie:

quote:
Soms, heel soms komen er mensen op je pad in het leven waarbij je direct bepaalde omgangsvormen mist. Dit is nu zo'n spijtig moment!

Bij aankomst van het gezelschap van 4pers Belgie was de kritiek omtrent de vindbaarheid van onze B&B direct een discussiepunt. Men gaf aan dat de door ons verzonden e-mail met bevestiging en routebeschrijving nimmer door ons verzonden was.

Wegens een volgeboekte accommodatie hadden we al besloten dat deze gasten, een gratis upgrade zouden krijgen naar de meest luxe kamer, dit werd als vanzelfsprekend geaccepteerd, een dankwoord echter hiervoor werd nooit ontvangen. Het andere koppel verbleef in een gastenkamer waarbij de privé badkamer direct naast de slaapkamer is gesitueerd, een afstand van minder dan 1 meter.

Op alle denkbare sites is duidelijk vermeld dat we tevens gasten verwelkomen met huisdieren, dit omdat we zelf ook een hond als huisdier hebben. Tijdens het verblijf echter werd hier nimmer een opmerking over geplaatst. De hond is keurig opgevoed en komt slechts bij gasten liggen vanwege de eventuele gezelligheid.

Na de eerste ochtend van het ontbijt te hebben genoten kregen we geen vraag maar slechts een opmerking dat men de volgende morgen om 08.00 uur wenste te ontbijten. We hebben aangegeven dat er dan geen compleet ontbijt geserveerd wordt omdat we slechts met dagverse producten werken en dat deze vlak voor 09.00 uur worden geleverd. De gast gaf echter aan dat afbakbrood dan wel het minimale was wat men zou verwachten, dit alles met een zelfingenomenheid en arrogantie waardoor elke vorm van spontaniteit bij ons teniet werd gedaan. Op dit zelfde moment werd ons ook met een glimlach gemeld dat we nog zo kort geopend zijn en dat een negatieve review waarschijnlijk niet wenselijk zou zijn. Hoezo een dreigement om te krijgen wat men zich maar zou wensen? de toon voor het verdere verblijf was gezet. Direct na het tweede ontbijt werd ons medegedeeld dat men een vroege vlucht had geboekt en dat er een ontbijt wenselijk zou zijn om 04.15 uur, er werd hier niet over crackertjes of yoghurtjes gesproken, nee een compleet ontbijt want dat was waar men voor had betaald! We gaven aan dat om dat tijdstip geen enkel ontbijt geserveerd zou worden, dat we altijd opstaan om onze gasten een goede reis te wensen en te bedanken voor hun verblijf, eea vergezeld van koffie en thee. Door de non verbale houding en gehanteerde arrogantie en uiteindelijk stemverheffing van de heer van den B. was voor ons de maat vol. Nimmer zo respectloos en arrogant behandeld gaf de heer aan er alles aan te zullen doen om te zorgen dat La Perla de Frigiliana binnen 2 jaar na heden niet meer zou bestaan!

Bij het afscheid hebben we het fatsoen gehad om niet negatief afscheid te nemen, echter vond de heer van den B. het kennelijk nogmaals noodzakelijk om dreigend en onbeschoft het pand te verlaten.

Nu, ruim een week later deze (voorspelde) review te lezen op Tripadvisor lijkt het me voor een ieder duidelijk welke waarde deze review heeft!
Roel_Jewelzaterdag 21 februari 2015 @ 22:02
Van hun FB-pagina:

quote:
La Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe
Een belangrijk moment voor ons is aangebroken!

Per 17 februari aanstaande zullen we onze B&B welke we met veel zorg en liefde hebben opgebouwd aan de nieuwe Nederlandse eigenaren overdragen. Wij gaan ons richten op het weer beter worden van Andre en een nieuwe toekomst opbouwen in het vlakbij gelegen schitterende la Herradura. Graag bedanken we alle FB gasten welke veelal dierbare vrienden zijn geworden, en graag tot ziens. Liefs van Hugo, Andre en Remco.
roos85zaterdag 21 februari 2015 @ 22:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 22:02 schreef Roel_Jewel het volgende:
Van hun FB-pagina:

[..]

Och wat sneu -O-
roos94zaterdag 21 februari 2015 @ 22:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 22:02 schreef Roel_Jewel het volgende:
Van hun FB-pagina:

[..]

;(
HaverMoutKoekjezaterdag 21 februari 2015 @ 22:33
Komen roos86 t/m 93 ook nog posten?
roos85zaterdag 21 februari 2015 @ 22:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 22:33 schreef computergirl het volgende:
Komen roos86 t/m 93 ook nog posten?
Mag hopen van niet :D
Het voelt al raar om met roos94 in een topic te zitten _O-
kissaazaterdag 21 februari 2015 @ 23:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 21:56 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

:{
:'(
amarantazaterdag 21 februari 2015 @ 23:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 februari 2015 22:35 schreef roos85 het volgende:

[..]

Mag hopen van niet :D
Het voelt al raar om met roos94 in een topic te zitten _O-
Ik zit regelmatig met Amarantha in hetzelfde topic. Dat is pas een mindfuck
FoXjezondag 22 februari 2015 @ 08:54
Jammer dat die Andre weer ziek is, maar wat een irritante gasten waren dat zeg.
TargaFloriozondag 22 februari 2015 @ 11:09
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 08:54 schreef FoXje het volgende:
Jammer dat die Andre weer ziek is, maar wat een irritante gasten waren dat zeg.
André was toch niet irritant?
SunChaserzondag 22 februari 2015 @ 12:12
Die gast die het plan had, wat een irritante gast
Type-Rzondag 22 februari 2015 @ 20:31
Toch maar even terug gekeken, verschrikkelijk dit. En die Hond die als een gek tekeer gaat bij gasten :') Je zal maar gast zijn en geforceerd met die hond moeten verblijven. Moet er niet aan denken.
FoXjemaandag 23 februari 2015 @ 10:23
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 12:12 schreef SunChaser het volgende:
Die gast die het plan had, wat een irritante gast
ja die andere.
Cynix ®maandag 23 februari 2015 @ 19:35
Gemist. ;(
UG aanslingeren of skippen? :?
Ambrosiusmaandag 23 februari 2015 @ 19:44
quote:
99s.gif Op maandag 23 februari 2015 19:35 schreef Cynix ® het volgende:
Gemist. ;(
UG aanslingeren of skippen? :?
Was al een herhaling en niet heel boeiend verder.
Fargomaandag 23 februari 2015 @ 19:44
Inderdaad een heel vervelende kerel die kale...
Cynix ®maandag 23 februari 2015 @ 20:23
quote:
1s.gif Op maandag 23 februari 2015 19:44 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Was al een herhaling en niet heel boeiend verder.
Ok, even door topic gebladerd en kwam me ook al bekend voor. :)
DiegoArmandoMaradonadonderdag 26 februari 2015 @ 12:13
Hoe heet de plaats van die 2 homo's?
Fred_Bdonderdag 26 februari 2015 @ 19:28
quote:
0s.gif Op donderdag 26 februari 2015 12:13 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Hoe heet de plaats van die 2 homo's?
Frigiliana, vandaar ook de naam La Perla de Frigiliana.
Fred_Bzaterdag 28 februari 2015 @ 20:30
Vandaag is er geen uitzending, maar wordt de zendtijd gevuld met een optreden van Willeke Alberti.

Volgende week is Ik Vertrek weer terug, al is dat wel met de herhaling van een uitzending uit 2013 waarin een gezin naar Zuid-Afrika ging.
roos94zaterdag 28 februari 2015 @ 20:31
Willeke alberti :r
Cynix ®zaterdag 28 februari 2015 @ 23:30
quote:
13s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 20:30 schreef Fred_B het volgende:
Vandaag is er geen uitzending, maar wordt de zendtijd gevuld met een optreden van Willeke Alberti.

Volgende week is Ik Vertrek weer terug, al is dat wel met de herhaling van een uitzending uit 2013 waarin een gezin naar Zuid-Afrika ging.
Herhaling OK, maar dingetjes van 2 jaar geleden nu al herhalen vind ik wel wat erg gemakkelijk.
Doe dan meuk van 10 jaar terug of zo.
TargaFloriozondag 1 maart 2015 @ 10:23
quote:
13s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 20:30 schreef Fred_B het volgende:
Vandaag is er geen uitzending, maar wordt de zendtijd gevuld met een optreden van Willeke Alberti.

Volgende week is Ik Vertrek weer terug, al is dat wel met de herhaling van een uitzending uit 2013 waarin een gezin naar Zuid-Afrika ging.
Toch niet dat tokkie gezin met hun oma?
Pannenkoekenzondag 1 maart 2015 @ 10:32
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 23:30 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Herhaling OK, maar dingetjes van 2 jaar geleden nu al herhalen vind ik wel wat erg gemakkelijk.
Doe dan meuk van 10 jaar terug of zo.
Ja. Andre en henka bijvoorbeeld
Fred_Bzondag 1 maart 2015 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zondag 1 maart 2015 10:23 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Toch niet dat tokkie gezin met hun oma?
quote:
Nadat Peter Scholten (44) een burn-out krijgt is hij klaar met het werken in Nederland. Samen met zijn vrouw Heike (42) en kinderen Mathieu (15) en Luna (7) gaat hij ter ontspanning op vakantie naar Zuid-Afrika.

Daar aangekomen worden ze allemaal op slag verliefd op het land en besluiten er te gaan wonen. Na een lange zoektocht vindt het gezin een lodge in de buurt van het Krugerpark, waarmee ze grootste plannen hebben. Met pijn in haar hart laat Heike haar oudste zoon Robby (21) in Nederland achter en vertrekt met de rest van het gezin naar het vakantiepark waar ’s nachts de luipaarden over het terrein lopen.

Behalve het openen van de lodge willen ze graag iets goeds doen voor de bevolking. Ze willen daarom vrijwilligersprojecten opzetten en ook lokale mensen in dienst nemen op de lodge. Aan dit laatste hebben ze een zware kluif omdat de werkmentaliteit anders is dan Peter en Heike zijn gewend. Dan blijkt dat de lodge in veel slechtere staat is dan ze aanvankelijk dachten en dat terwijl over drie maanden het hoogseizoen begint.
XSd4SAo.jpg
lilyzondag 1 maart 2015 @ 13:37
Nou, de vrolijkheid straalt ervan af ;(
Snoopyfrlzondag 1 maart 2015 @ 14:43
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 23:30 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Herhaling OK, maar dingetjes van 2 jaar geleden nu al herhalen vind ik wel wat erg gemakkelijk.
Doe dan meuk van 10 jaar terug of zo.
Nog liever een korte update van meerdere verhalen dan die herhalingen steeds..
FoXjezondag 1 maart 2015 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zondag 1 maart 2015 13:37 schreef lily het volgende:
Nou, de vrolijkheid straalt ervan af ;(
:D
SEMTEXzondag 1 maart 2015 @ 21:48
Dat zijn niet die weirdo's uit Tilburg die hun personeel 'zwartjes' noemden, toch?
roos85zondag 1 maart 2015 @ 21:54
quote:
1s.gif Op zondag 1 maart 2015 21:48 schreef SEMTEX het volgende:
Dat zijn niet die weirdo's uit Tilburg die hun personeel 'zwartjes' noemden, toch?
Whut :D
Snoopyfrlmaandag 2 maart 2015 @ 10:05
quote:
1s.gif Op zondag 1 maart 2015 21:48 schreef SEMTEX het volgende:
Dat zijn niet die weirdo's uit Tilburg die hun personeel 'zwartjes' noemden, toch?
Nee die waren eerder, niet 2013. Denk niet dat ze die ooit zullen herhalen, tenenkrommend..
SunChasermaandag 2 maart 2015 @ 11:10
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 10:05 schreef Snoopyfrl het volgende:

[..]

Nee die waren eerder, niet 2013. Denk niet dat ze die ooit zullen herhalen, tenenkrommend..
Kun je die ff zoeken voor me op uitzending gemist?
Snoopyfrlmaandag 2 maart 2015 @ 11:11
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:10 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Kun je die ff zoeken voor me op uitzending gemist?
Kijk en huiver, was in 2009:
http://www.npo.nl/ik-vertrek/26-11-2009/TROS_1212658
SunChasermaandag 2 maart 2015 @ 11:13
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:11 schreef Snoopyfrl het volgende:

[..]

Kijk en huiver, was in 2009:
http://www.npo.nl/ik-vertrek/26-11-2009/TROS_1212658
Tnx

Dit was de fokdiscussie

TV / Ik Vertrek #9 - Zweden O+
Snoopyfrlmaandag 2 maart 2015 @ 11:18
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:13 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Tnx

Dit was de fokdiscussie

TV / Ik Vertrek #9 - Zweden O+
Meerdere discussies volgens mij :)
KLB / Asociale familie in-- Ik vertrek--
Gnittoomaandag 2 maart 2015 @ 13:23
wisselende reviews
http://www.tripadvisor.nl(...)impopo_Province.html
TargaFloriomaandag 2 maart 2015 @ 18:27
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:13 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Tnx

Dit was de fokdiscussie

TV / Ik Vertrek #9 - Zweden O+
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:18 schreef Snoopyfrl het volgende:

[..]

Meerdere discussies volgens mij :)
KLB / Asociale familie in-- Ik vertrek--
Die hadden tijdens de apartheid moeten emigreren. :')
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 20:03
Herhaling maar ik ken hem nog niet

quote:
Nadat Peter Scholten (44) een burn-out krijgt is hij klaar met het werken in Nederland. Samen met zijn vrouw Heike (42) en kinderen Mathieu (15) en Luna (7) gaat hij ter ontspanning op vakantie naar Zuid-Afrika. Daar aangekomen worden ze allemaal op slag verliefd op het land en besluiten er te gaan wonen. Na een lange zoektocht vindt het gezin een lodge in de buurt van het Krugerpark, waarmee ze grootse plannen hebben. Met pijn in haar hart laat Heike haar oudste zoon Robby (21) in Nederland achter en vertrekt met de rest van het gezin naar het vakantiepark waar 's nachts de luipaarden over het terrein lopen. Behalve het openen van de lodge willen ze graag iets goeds doen voor de bevolking. Ze willen daarom vrijwilligersprojecten opzetten en ook lokale mensen in dienst nemen op de lodge. Aan dit laatste hebben ze een zware kluif omdat de werkmentaliteit anders is dan Peter en Heike gewend zijn. Dan blijkt dat de lodge in veel slechtere staat is dan ze aanvankelijk dachten en dat terwijl over drie maanden het hoogseizoen begint.
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:10
We gaan beginnen :)
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:10
Volgens mij weer een redelijk recente aflevering ,jammer.
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:10
Ik herken het nu al. :') vorig seizoen geloof ik.
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:10 schreef tralalala het volgende:
Ik herken het nu al. :') vorig seizoen geloof ik.
2013 geloof ik.
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:11
Kapot dak _O_
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:12
Ik ken hem trouwens ook.
Slobeendzaterdag 7 maart 2015 @ 21:14
Ik wilde net vragen, is dit een herhaling.
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:15
Had al gemeld dat het een herhaling is. Maar ik ken hem nog niet dus niet teveel verklappen ;)
Tomatenboerzaterdag 7 maart 2015 @ 21:16
Heb 'm nog niet gezien, maar de trailer belooft veel goeds!

Verder, Saab ^O^
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:16
Elke aflevering weer een luie hond. _O_
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:21
Kent zij het nu alleen van foto's?
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:21 schreef Ole het volgende:
Kent zij het nu alleen van foto's?
Correct
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:23
Dat is een best zwembad :9
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:23
Op het oog ziet het er goed uit...
Disanazaterdag 7 maart 2015 @ 21:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:23 schreef Ole het volgende:
Op het oog ziet het er goed uit...
Lekker ruim en vredig ook.
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:23 schreef Ole het volgende:
Op het oog ziet het er goed uit...
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:25 schreef Disana het volgende:

[..]

Lekker ruim en vredig ook.
Maar ik wil drama! :(
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:26 schreef tralalala het volgende:

[..]

[..]

Maar ik wil drama! :(
Ik ook.
Maar dat komt vast nog wel :Y
Disanazaterdag 7 maart 2015 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:26 schreef tralalala het volgende:

[..]

[..]

Maar ik wil drama! :(
Heb geduld.
BORRREETJEEEzaterdag 7 maart 2015 @ 21:29
Is die ondertiteling nou echt nodig?
amarantazaterdag 7 maart 2015 @ 21:29
Schattig zoontje
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:29 schreef amaranta het volgende:
Schattig zoontje
Die is al helemaal blij met zijn schuurtje!
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:32
Poes poes poes
amarantazaterdag 7 maart 2015 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:30 schreef Ole het volgende:

[..]

Die is al helemaal blij met zijn schuurtje!
En hij kan daar soort van wnf ranger worden. Maar dan met een upgrade.
StephanLzaterdag 7 maart 2015 @ 21:32
Een national park gesponsord door Total :? :')

Leven die kikkers nog? :P
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:34
Aan wild-life geen gebrek.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:34
grappig ja, dat geweer.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:35
Die hond is veel te dik.
StephanLzaterdag 7 maart 2015 @ 21:35
quote:
15s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:34 schreef Njosnavelin het volgende:
grappig ja, dat geweer.
Vooral in Afrika :P
Pierre_Ranjazaterdag 7 maart 2015 @ 21:35
ik zag een buddha beeld
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:36
Ah de tegenvallers
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:35 schreef Njosnavelin het volgende:
Die hond is veel te dik.
Makkelijke prooi voor al dat wild daar.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:36
Gaan die kinderen niet naar school ofzo?
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:39
Goh.
Achterstallig onderhoud..
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:39
Kat in de zak gehuurd :P
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:40
Ach... ben hier ook al meer dan een maand zoet met lekkage. Hier hebben ze ook niet echt haast..
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:42
Maar het is wel mooi daar!
amarantazaterdag 7 maart 2015 @ 21:43
Wel echt heel gaaf die dieren
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:42 schreef Ole het volgende:
Maar het is wel mooi daar!
Zeker!
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:44
Ze zijn wel al snel succesvol.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:45
Weinig creatieve maaltijd wel.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:45
Bush lover _O-
amarantazaterdag 7 maart 2015 @ 21:46
Ondertussen op de school van de kinderen????
tralalalazaterdag 7 maart 2015 @ 21:47
The stoep.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:46 schreef amaranta het volgende:
Ondertussen op de school van de kinderen????
Ja dat vroeg ik ook al, is nog niks over gezegd.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:47
Slot op de koelkast _O-
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:48
Ik vind ze heel kil overkomen, zowel tegenover de gasten als het personeel.
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:49
Ze is niet echt een vrolijjk type
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:48 schreef Njosnavelin het volgende:
Ik vind ze heel kil overkomen, zowel tegenover de gasten als het personeel.
Hij is ook geen feestnummer.
Njosnavelinzaterdag 7 maart 2015 @ 21:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:49 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Hij is ook geen feestnummer.
Ja ik bedoel ook allebei.
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:50
Mooie studie.
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:50
Leuk voor dat joch!
criminal_mindzaterdag 7 maart 2015 @ 21:50
Coole opleiding :D
Tim_Schuhmacherzaterdag 7 maart 2015 @ 21:53
Coole dude die zoon
Pierre_Ranjazaterdag 7 maart 2015 @ 21:53
Ik vind het knap, ik zou het niet durven daar zo te werken
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:53 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Coole dude die zoon
Zeker leuk!
Travel.zaterdag 7 maart 2015 @ 21:55
Ergens wel jaloers op ze, ze wonen er toch
amarantazaterdag 7 maart 2015 @ 21:56
Uh, die dingen in het oude topic heb ik niet gezien. Over de 'zwartjes' en over de mijn.
Pierre_Ranjazaterdag 7 maart 2015 @ 21:57
Dat meisje ;(
Olezaterdag 7 maart 2015 @ 21:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:56 schreef amaranta het volgende:
Uh, die dingen in het oude topic heb ik niet gezien. Over de 'zwartjes' en over de mijn.
Nee inderdaad!

Dit was alleen maar positief.
Tim_Schuhmacherzaterdag 7 maart 2015 @ 21:57
Dat was een ander stel
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:59
Nogal wisselende commentaren op Tripadvisor. Heel veel zeer positief, maar ook een aantal recente zeer negatieve ervaringen:

http://www.tripadvisor.nl(...)e#mtreview_190261818
amarantazaterdag 7 maart 2015 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:57 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Dat was een ander stel
Oke.
Fred_Bzaterdag 7 maart 2015 @ 21:59
Ze zijn onlangs verhuisd naar een ander resort trouwens.
Bayswaterzaterdag 7 maart 2015 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:59 schreef Fred_B het volgende:
Nogal wisselende commentaren op Tripadvisor. Heel veel zeer positief, maar ook een aantal recente zeer negatieve ervaringen:

http://www.tripadvisor.nl(...)e#mtreview_190261818
Ik mijd altijd plaatsen waar op zoover of tripadvisor erg afwijkende cijfers staan. Zeker als er constant de Nederlandse voornamen van de uitbaters staan denk ik dat de halve familie en bekenden de cijfers hebben zitten ophogen. Bij die armzalige nudistencamping in Tsjechië geloof ik was het zoovercijfer een 9 terwijl de enige luxe was dat je je stront kon doortrekken.
DiegoArmandoMaradonazondag 8 maart 2015 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:59 schreef Fred_B het volgende:
Nogal wisselende commentaren op Tripadvisor. Heel veel zeer positief, maar ook een aantal recente zeer negatieve ervaringen:

http://www.tripadvisor.nl(...)e#mtreview_190261818
Hoe doen de andere lodges in hoedspruit het?
DiegoArmandoMaradonazondag 8 maart 2015 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 11:16 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Hoe doen de andere lodges in hoedspruit het?
Nummer 40 van 82, zesje dus, zal de prijs vast ook wel naar zijn

Hoedspruit is wel mooi om te wonen overigens _O_
Cynix ®zondag 8 maart 2015 @ 12:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:59 schreef Fred_B het volgende:
Ze zijn onlangs verhuisd naar een ander resort trouwens.
Het was me trouwens niet duidelijk waarom ze eerst voor een paar jaar gingen huren om het later eventueel te kopen.
Is dat nog uitgelegd?
Het lijkt me riskant om eerst alles op eigen kosten op te knappen terwijl je niet eens eigenaar bent.
Njosnavelinzondag 8 maart 2015 @ 14:43
Jammer dat er in de hele uitzending niet werd gerept over het mysterie van de school van dat meisje.
DiegoArmandoMaradonazondag 8 maart 2015 @ 15:20
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 14:43 schreef Njosnavelin het volgende:
Jammer dat er in de hele uitzending niet werd gerept over het mysterie van de school van dat meisje.
Welk mysterie?
DiegoArmandoMaradonazondag 8 maart 2015 @ 15:22
quote:
99s.gif Op zondag 8 maart 2015 12:51 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Het was me trouwens niet duidelijk waarom ze eerst voor een paar jaar gingen huren om het later eventueel te kopen.
Is dat nog uitgelegd?
Het lijkt me riskant om eerst alles op eigen kosten op te knappen terwijl je niet eens eigenaar bent.
Minder risicovol dan een tent te kopen waar 15 jaar niks mee gebeurd is. Als je de prijs vastlegt is er weinig risico, de waardestijging is immers voor jou.

Aangezien ze nu op een andere lodge zitten lijkt me dat ze na die 3 jaar gewoon zijn weggelopen en de boel niet (goed genoeg) aan het draaien kregen
Cynix ®zondag 8 maart 2015 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 15:22 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Als je de prijs vastlegt is er weinig risico, de waardestijging is immers voor jou.
Ja, als je zowel de prijs als de voorrang bij aankoop goed vastlegt dan kan ik het begrijpen. :Y
DiegoArmandoMaradonazondag 8 maart 2015 @ 16:09
quote:
99s.gif Op zondag 8 maart 2015 15:47 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Ja, als je zowel de prijs als de voorrang bij aankoop goed vastlegt dan kan ik het begrijpen. :Y
Meestal wordt de huur (voor een deel) afgetrokken van het aankoopbedrag.

Vind het juist uiterst slim, maar ze leken me sws niet erg dom/naief
Fred_Bzondag 8 maart 2015 @ 20:31
Het seizoen is nu al weer voorbij trouwens. Vanaf volgende week komt het Schaep met de 5 poten.
emil23zondag 8 maart 2015 @ 20:32
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Het seizoen is nu al weer voorbij trouwens. Vanaf volgende week komt het Schaep met de 5 poten.
Jammer. Maar het wordt ook wel weer eens tijd vooreen seizoen met frisse afleveringen waar lekker veel fout gaat,
Bayswaterzondag 8 maart 2015 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 11:20 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Nummer 40 van 82, zesje dus, zal de prijs vast ook wel naar zijn

Hoedspruit is wel mooi om te wonen overigens _O_
Mooi qua gebied zeker. Maar in het Noord Oosten van Zuid Afrika voel je nog steeds de apartheid die daar nooit echt is verdwenen.
Maloneyzondag 8 maart 2015 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 14:43 schreef Njosnavelin het volgende:
Jammer dat er in de hele uitzending niet werd gerept over het mysterie van de school van dat meisje.
Tegen het einde zei de moeder toch dat het meisje zich verveelde en zich erop verheugde binnenkort weer naar school te gaan? Of dat ook echt gebeurd is, is iets anders.
DiegoArmandoMaradonazondag 8 maart 2015 @ 21:24
Geen idee of ze in zuid Afrika leerplicht hebben en of ze in Hoedspruit scholen hebben dus wie zal het zeggen?
Fred0wdinsdag 17 maart 2015 @ 17:38
Kan iemand nog die aflevering herinneren van een gezin uit Zeeland die gingen emigreren naar Frankrijk?
Op een gegeven moment was de wasmachine kapot en moest één van de zoons erbij komen om te tolken.
Fred_Bdinsdag 17 maart 2015 @ 17:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 17:38 schreef Fred0w het volgende:
Kan iemand nog die aflevering herinneren van een gezin uit Zeeland die gingen emigreren naar Frankrijk?
Op een gegeven moment was de wasmachine kapot en moest één van de zoons erbij komen om te tolken.
En dat zoontje kreeg boos commentaar van zijn ouders omdat hij de waarheid sprak over de telefoon, in plaats van de zaak voor te liegen _O_

Maar ik heb geen idee welke uitzending dat precies was.
tralalalazaterdag 16 mei 2015 @ 19:54
quote:
Rianne’s ouders runnen een camping in het midden van Portugal maar kunnen het werk lichamelijk niet meer aan en zoeken nieuwe beheerders. Rianne’s vriend Cobus Hartgers (32) is meteen enthousiast, hij laat zijn leven als vuilnisman hier graag achter.

(Herhaling van 14-9-2013) Rianne Bleeker (27) is net haar eigen kapsalon gestart en staat in eerste instantie niet te springen om te emigreren. Toch besluiten ze te gaan, alleen spaargeld hebben ze niet. Cobus blijft daarom nog een tijd in Nederland werken om geld te verdienen, terwijl Rianne samen met hun zoontjes Justin (2) en Julian (1) naar Portugal vertrekt. Als Cobus eenmaal ook is aangekomen in Portugal zorgen een aantal financiële tegenslagen ervoor dat zijn zuurverdiende geld al snel opraakt. En dat terwijl de camping nodig aan een opknapbeurt toe is. Willen ze de camping aanpakken, dan moeten er eerst gasten komen zodat ze weer bouwmaterialen kunnen kopen. Maar veel boekingen hebben ze nog niet.
Herhaling vanavond, vanaf 27 juni nieuwe afleveringen.
DiegoArmandoMaradonazaterdag 16 mei 2015 @ 19:56
Die woonden toch maanden in een caravan?

Wel goed voor Marc Marie, als zijn kijkers blijven hangen kunnen die daarna wel lachen
Annezaterdag 16 mei 2015 @ 20:03
SPOILER
Was dat niet ook met die ouders die zich er nog steeds overal mee bemoeiden? En een buurman ofzo?
En dat ze een leiding in de grond niet konden vinden?
Operczaterdag 16 mei 2015 @ 20:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 19:54 schreef tralalala het volgende:

[..]

Herhaling vanavond, vanaf 27 juni nieuwe afleveringen.
SPOILER
Ze runnen de camping al niet meer zo te zien.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 20:26
Volgens mij ken ik deze nog niet.
TargaFloriozaterdag 16 mei 2015 @ 20:34
quote:
3s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 20:03 schreef Anne het volgende:
SPOILER
Was dat niet ook met die ouders die zich er nog steeds overal mee bemoeiden? En een buurman ofzo?
En dat ze een leiding in de grond niet konden vinden?
Volgens mij wel.
Lavenderrzaterdag 16 mei 2015 @ 20:43
Jammer hoor weer een herhaling -O-
Annezaterdag 16 mei 2015 @ 20:44
Ja.. ik wil nieuwe :( ! Met veel leedvermaak.
Lavenderrzaterdag 16 mei 2015 @ 20:45
quote:
14s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 20:44 schreef Anne het volgende:
Ja.. ik wil nieuwe :( ! Met veel leedvermaak.
Ja! Ik had me echt verheugd verdorie ;(
Blueszaterdag 16 mei 2015 @ 20:47
Ik was blij toen ik het in de VARAgids zag staan.. maar dat nam weer gauw af toen ik het kleine 'h' tje erachter zag staan :(
Lavenderrzaterdag 16 mei 2015 @ 20:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 20:47 schreef Bluezz het volgende:
Ik was blij toen ik het in de VARAgids zag staan.. maar dat nam weer gauw af toen ik het kleine 'h' tje erachter zag staan :(
Dat staat er in mijn gids niet bij :{
TargaFloriozaterdag 16 mei 2015 @ 20:51
Stelletje ramptoeristen dat jullie zijn! })
Lavenderrzaterdag 16 mei 2015 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 20:51 schreef TargaFlorio het volgende:
Stelletje ramptoeristen dat jullie zijn! })
:6
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:18
Begonnonnnnn
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:18
:W
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:18
Ik ken deze al wel trouwens.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:19
Oerhollandsch weer
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:19
Klinkt als een topshow.
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:20
Even een persoonlijke noot: ik wilde vroeger altijd vuilnisman worden. Of dokter.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:20
Niet even lekker aan zee :{
DiegoArmandoMaradonazaterdag 16 mei 2015 @ 22:20
Carriere als je 6 jaar op de vuilniswagen zit _O_
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:21
Net kapsalonnetje hebben en nu alweer gaan. :D
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:21
Spreken ze al Portugees?
DiegoArmandoMaradonazaterdag 16 mei 2015 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:21 schreef Ole het volgende:
Spreken ze al Portugees?
Wat denk je zelf?
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:21 schreef Ole het volgende:
Spreken ze al Portugees?
Dat is Fries!
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:22
Verschrikkelijk.
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:22
Ah, een 'kapsalon' noemen ze dit in Friesland.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:22 schreef marcodej het volgende:

[..]

Dat is Fries!
Oh vandaar :P
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:23
Kapsalon op een achterafkamertje? :D
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:23
Geen spaargeld hebben. Man moet blijven. Topshow!
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:23
Geen geld hebben voor een containertje.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:23 schreef marcodej het volgende:
Geen spaargeld hebben. Man moet blijven. Topshow!
Ze voldoen aan alle voorwaarden tot nu toe :Y
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:24
Geen geld, check.
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:24
Taal niet spreken, check.
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:25
Van die letters aan de muur, ook verschrikkelijk.
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:25
Ik snap dit gewoon niet.
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:26
Die bingokaart uit de OP raakt al aardig vol :')
Jester65zaterdag 16 mei 2015 @ 22:26
Voorbereid? Hoe dan?
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:26
Afscheidsfeestje check!
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:26 schreef Jester65 het volgende:
Voorbereid? Hoe dan?
De was is gestreken.
Pino112zaterdag 16 mei 2015 @ 22:26
Julian heeft een dikke kop.
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:28
Wat een gedoe met twee van die kinderen, allemachtig.
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:29
Leuke hond.
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:29
Zit je dan, met twee jankende kinderen in Poertoegal.
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:30
Sow wat n bende daar
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:30
Dus die grootouders willen van die teringzooi af, die schoonzoon maakt de keus, maar de dochter wil eigenlijk niet?
Pino112zaterdag 16 mei 2015 @ 22:31
Wat een ouwe bende _O-
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:31
Opa heeft wel lekker gegeten in die jaren, potverdrie.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:31
quote:
14s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:30 schreef marcodej het volgende:
Dus die grootouders willen van die teringzooi af, die schoonzoon maakt de keus, maar de dochter wil eigenlijk niet?
Dat is een aardige samenvatting.
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:31
Wat een ouwe teringzooi :')
KaheemSaidzaterdag 16 mei 2015 @ 22:31
Opruimen is niet hun ding
Studiotjezaterdag 16 mei 2015 @ 22:31
Wat een bende :')
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:32
Ik snap nog steeds niet hoe je kan besluiten hier in te stappen, in hun situatie.
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:33
Wat een oude zooi. Geen cent mee te verdienen. Lekker makkelijk van die ouders ook. En dan twee van die simpele zielen die er uit schuldgevoel maar instappen.
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:33
Restaurantje spelen zonder horeca-ervaring, altijd mooi.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:33 schreef Fred_B het volgende:
Restaurantje spelen zonder horeca-ervaring, altijd mooi.
check!
md89zaterdag 16 mei 2015 @ 22:34
Die opa is drukker met z'n paddestoelen dan met die bende aan kant maken. :')
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:35
Is er uberhaupt iets te doen in die omgeving waar ze zitten? Ziet er zo saai en muf uit allemaal.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:37
Nog meer zooi!
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:37
Een soort kluscamping!
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Oh ja, die smerige stacaravans :D
Jester65zaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Het verbaast me niet dat ze (blijkbaar) weer weg zijn van de camping.
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Mooi! De fik erin.

Wat een zooitje _O_
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Aftandse stacaravans :D wordt steeds leuker dit
Pino112zaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Ohja deze bende _O- Heb ik destijds wel gezien ja.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Hoop werk!
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:38
Als het de camping was van je ouders, dan weet je toch dat het een teringzooi is waar geen eer aan te behalen valt?
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:40
Wat een omgeving. Lijkt wel Verdun na WO I.
Reemizaterdag 16 mei 2015 @ 22:40
Kapsalon op de camping _O_
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:41
Ze gaat er een kapsalon in beginnen. JAAAAA!
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:43
O my nog een hoarder ook!
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 22:44
Container laten komen en de hele meuk leegtrekken. Wát een zooi man.
Sunnythesunzaterdag 16 mei 2015 @ 22:45
Enige wat ik nog kan denken bij deze uitzending is WAAROM??? :') :')
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:46
Die schoonvader is wel een 'gift that keeps on giving' :')
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:46
Die ouders hebben ook geen cent om te krabben. Asociaal om dit aan je kinderen door te geven.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:47
Die pa kan beter weggaan.
Phenozaterdag 16 mei 2015 @ 22:47
Dit is wel de meest treurige zooi die ik ooit gezien heb. En die mensen hebben er totaal niet over nagedacht. Zijn ze van te voren wel eens gaan kijken wat ze 'kregen' van de schoonouders?
md89zaterdag 16 mei 2015 @ 22:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:46 schreef Fred_B het volgende:
Die schoonvader is wel een 'gift that keeps on giving' :')
:D
SureD1zaterdag 16 mei 2015 @ 22:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:46 schreef Fred_B het volgende:
Die schoonvader is wel een 'gift that keeps on giving' :')
:D so true...
Pino112zaterdag 16 mei 2015 @ 22:48
http://quintadoporto.com/(...)-van-de-camping.html
Sunnythesunzaterdag 16 mei 2015 @ 22:48
Waarom??? echt.. :N zo iets geef je toch niet aan je eigen kind door op die manier?? :'(
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:48
Die vader is een wandelende KinderSurprise.
Watdoeteenvulploegleiderzaterdag 16 mei 2015 @ 22:49
Haha en die kerel die gratis mag blijven... zegt na 5 min werken: tijd voor koffie, anders is er morgen niks te doen.

_O-

Wat een mentaliteit _O-

:W
Physsiczaterdag 16 mei 2015 @ 22:50
Wat een sukkels om dit over te nemen.
En opa&oma gaan lekker terug naar Nederland en laten de kinders en kleinkinders in de ellende achter. xD
SureD1zaterdag 16 mei 2015 @ 22:50
Nu is het helemaal Verdun, met die loopgraaf :)
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 22:50
Ik was allang ontploft!
Joosie200zaterdag 16 mei 2015 @ 22:51
Het is maar stront, nieuwe TT aub
Phenozaterdag 16 mei 2015 @ 22:51
Stop die vader maar in de beerput :')
Sunnythesunzaterdag 16 mei 2015 @ 22:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:51 schreef Pheno het volgende:
Stop die vader maar in de beerput :')
die vader ís de beerput }:|
Joosie200zaterdag 16 mei 2015 @ 22:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:51 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

die vader ís de beerput }:|
De beerput is iig los :+
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:51
Nou, het schiet wel op!
tralalalazaterdag 16 mei 2015 @ 22:52
Fuck,nu heb ik alsnog de helft gemist. :')
Watdoeteenvulploegleiderzaterdag 16 mei 2015 @ 22:52
Wel een topshow dit!

Leuk om te lachen, of ja, eerder huilen
tralalalazaterdag 16 mei 2015 @ 22:52
Broodjes in de volle zon leggen. _O_ _O_
SureD1zaterdag 16 mei 2015 @ 22:53
quote:
Regelt die schoonvader ook hun site? Laadt voor geen meter...
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:53
Leuke kinderen. Lekker aan het rondlummelen.
Sunnythesunzaterdag 16 mei 2015 @ 22:53
Moet zeggen dat het er 100x beter uitziet dan ik had gevreesd..
Watdoeteenvulploegleiderzaterdag 16 mei 2015 @ 22:53
Het ziet er nu opeens wel stukken beter uit!
bombmannlzaterdag 16 mei 2015 @ 22:54
Wow hoe ie dat kind oppakt. Aan een armpje, wtf
Phenozaterdag 16 mei 2015 @ 22:55
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:53 schreef eriksd het volgende:
Leuke kinderen. Lekker aan het rondlummelen.
en verzuipen :+
md89zaterdag 16 mei 2015 @ 22:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:51 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

die vader ís de beerput }:|
_O-
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:54 schreef bombmannl het volgende:
Wow hoe ie dat kind oppakt. Aan een armpje, wtf
Kan een kind wel hebben, moest even voorkomen dat hij water ging happen.
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:55
Het ziet er nu wel aardig uit.
Phenozaterdag 16 mei 2015 @ 22:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:54 schreef bombmannl het volgende:
Wow hoe ie dat kind oppakt. Aan een armpje, wtf
het been zou pas een of holbewoner-imago geven
eriksdzaterdag 16 mei 2015 @ 22:55
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:55 schreef Pheno het volgende:

[..]

en verzuipen :+
Leuk zo'n ventje. Lekker vallen en opstaan.
marcodejzaterdag 16 mei 2015 @ 22:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:54 schreef bombmannl het volgende:
Wow hoe ie dat kind oppakt. Aan een armpje, wtf
Met zulke kinderen kun je gewoon gooien.
Fred_Bzaterdag 16 mei 2015 @ 22:56
Het moet gezegd worden, ze maken er wel het beste van. :)
Watdoeteenvulploegleiderzaterdag 16 mei 2015 @ 22:57
Heeft die vader zijn rotzooi niet meegenomen?
Physsiczaterdag 16 mei 2015 @ 22:59
Die kids hebben wel geluk dat ze nog zo jong zijn.
Soms kan ik echt niet begrijpen dat ouders dat die kinderen aandoen.
Phenozaterdag 16 mei 2015 @ 22:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:57 schreef Watdoeteenvulploegleider het volgende:
Heeft die vader zijn rotzooi niet meegenomen?
Nee, die is van alle zooi meteen af
Watdoeteenvulploegleiderzaterdag 16 mei 2015 @ 23:02
Bestaat dit nog?
Negentiendertigzaterdag 16 mei 2015 @ 23:02
Was weer vermakelijk.
Phenozaterdag 16 mei 2015 @ 23:03
Ik zie op twitter al een reisorganisatie druk bezig zijn om boekingen te promoten, dus ja :D
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 23:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 23:02 schreef Watdoeteenvulploegleider het volgende:
Bestaat dit nog?
Nope
DiegoArmandoMaradonazaterdag 16 mei 2015 @ 23:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:55 schreef marcodej het volgende:
Het ziet er nu wel aardig uit.
Zij ook beter met 15 kg minder
WammesWaggelzaterdag 16 mei 2015 @ 23:12
De site doet het hier niet..
Hopelijk wonen zij er nog :)
-0-zaterdag 16 mei 2015 @ 23:15
Wijze les van de week, het leven is net als de Pyreneeën; het gaat op en neer. :')
Watdoeteenvulploegleiderzaterdag 16 mei 2015 @ 23:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 23:03 schreef Ole het volgende:

[..]

Nope
Hoe weet je dat?
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 23:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 23:16 schreef Watdoeteenvulploegleider het volgende:

[..]

Hoe weet je dat?
Las het ergens in de comments op de site van Ik Vertrek.
En de site doet het ook niet echt goed meer.
Olezaterdag 16 mei 2015 @ 23:19
Ze wonen weer in Friesland, hij werkt in Leeuwarden en zij is weer gestart met een kapsalon. bron: twitter
DiegoArmandoMaradonazaterdag 16 mei 2015 @ 23:22
Veel knaken kunnen ze in elk geval niet verloren hebben, wel een paar jaar spaargeld, maar goed sparen deden/konden ze toch al niet
Bucketlistzondag 17 mei 2015 @ 01:19
Die vader is gewoon een dikke pad. Zonder overleg 5 aftandse stacaravans kopen maar geen geld hebben voor het transport. Dat mogen je opvolgers aftikken :{

Niet het fatsoen hebben om je eigen rotzooi op te ruimen voor je vlucht naar Nederland :{

Na 10 jaar! nog niet fatsoenlijk Portugees spreken :{ Dat woonhuis was ook een grote bende, net als die hele camping. Hopelijk wel gratis overgenomen, want het is gewoon zooi.
Oscar.zondag 17 mei 2015 @ 02:32
Dit programma is alleen leuk als het mis gaat. Als het goed gaat, dan is het gewoon ronduit saai :P
Ambrosiuszondag 17 mei 2015 @ 03:41
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 02:32 schreef donald_dick het volgende:
Dit programma is alleen leuk als het mis gaat. Als het goed gaat, dan is het gewoon ronduit saai :P
Doorgaans wel ja.
Physsiczondag 17 mei 2015 @ 04:55
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 01:19 schreef Bucketlist het volgende:
Die vader is gewoon een dikke pad. Zonder overleg 5 aftandse stacaravans kopen maar geen geld hebben voor het transport. Dat mogen je opvolgers aftikken :{

Niet het fatsoen hebben om je eigen rotzooi op te ruimen voor je vlucht naar Nederland :{

Na 10 jaar! nog niet fatsoenlijk Portugees spreken :{ Dat woonhuis was ook een grote bende, net als die hele camping. Hopelijk wel gratis overgenomen, want het is gewoon zooi.
Eens.

Ik zat ook al te denken; als die mensen nou een paar jaar eerder bij hun kinderen om hulp hadden gevraagd, dan was er van die camping misschien nog iets te maken. Nu was er al jaren niks aan onderhoud gedaan, en daarvoor was het eigenlijk ook al rotzooi. xD
MakkieRzondag 17 mei 2015 @ 05:43
Het schokte mij eigenlijk wel hoe makkelijk die campinggasten daar waren. Mijn ouders beheerden vroeger ook een camping en van wat ik daar meekreeg waren onze gasten vrijwel nooit tevreden.
Phenozondag 17 mei 2015 @ 07:17
Met een camera voor de snufferd zijn ze veel sneller tevreden
Trebozondag 17 mei 2015 @ 07:20
Klassieke aflevering wel ja. Geen geld, geen voorbereiding, spreekt de taal niet, 1 grote rotzooi daar.
AmaninFullmaandag 18 mei 2015 @ 17:36
ik snap niet hoe die opa na daar jaren gewoond te hebben nog steeds kan denken dat het woord "eten" in het Portugees "mangiare" is. (het is "comer") Ongelooflijk dit, ik hoop dat die twee kinderen het redden in deze wereld, die kunnen er niets aan doen dat hun ouders zo onbezonnen aan zoiets kansloos beginnen.
Mystikvmmaandag 18 mei 2015 @ 18:44
Had deze nog nooit gezien!

Wat een kwezels. Die vent is echt een slome duikelaar. Zij is ook een aanfluiting. Het zal je haar maar knippen. Knippen zit wel in de familie, zo verknipt als haar vader is. En die jongste had ik in het vliegtuig toch door de plee proberen te spoelen. Dat je zoveel lelijkheid door de douane heen krijgt zeg!
Annemaandag 18 mei 2015 @ 20:04
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2015 18:44 schreef Mystikvm het volgende:
Had deze nog nooit gezien!

Wat een kwezels. Die vent is echt een slome duikelaar. Zij is ook een aanfluiting. Het zal je haar maar knippen. Knippen zit wel in de familie, zo verknipt als haar vader is. En die jongste had ik in het vliegtuig toch door de plee proberen te spoelen. Dat je zoveel lelijkheid door de douane heen krijgt zeg!
Ze waren bij de douane wel wat gewend nadat jij er doorheen was geweest.
Mystikvmmaandag 18 mei 2015 @ 20:10
quote:
14s.gif Op maandag 18 mei 2015 20:04 schreef Anne het volgende:

[..]

Ze waren bij de douane wel wat gewend nadat jij er doorheen was geweest.
Het is gewoon een monster.

Wel grappig dat ze op het einde iets te diep in het glaasje hadden gekeken. Met z'n vergelijking met de Pyreneeën :D

En die vader...Kan er nog niet over uit hoe je zoveel troep kunt kopen en je eigen kinderen met de zooi op kunt zadelen.
Njosnavelinmaandag 18 mei 2015 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 01:19 schreef Bucketlist het volgende:
Die vader is gewoon een dikke pad. Zonder overleg 5 aftandse stacaravans kopen maar geen geld hebben voor het transport. Dat mogen je opvolgers aftikken :{

Niet het fatsoen hebben om je eigen rotzooi op te ruimen voor je vlucht naar Nederland :{

Na 10 jaar! nog niet fatsoenlijk Portugees spreken :{ Dat woonhuis was ook een grote bende, net als die hele camping. Hopelijk wel gratis overgenomen, want het is gewoon zooi.
Dat ja, wel heel erg. En erg naïef van die twee om zonder geld en zonder plan aan zo'n project te beginnen. Geen verrassing dat ze inmiddels weer terug zijn in Nederland.
Njosnavelinmaandag 18 mei 2015 @ 20:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 22:54 schreef bombmannl het volgende:
Wow hoe ie dat kind oppakt. Aan een armpje, wtf
Daar kan een kind wel tegen hoor.
Oscar.maandag 18 mei 2015 @ 20:58
quote:
'IK VERTREK'-VROUW MAAKT GEZIN KAPOT
Natuurlijk moet het misgaan in het programma 'Ik Vertrek', waarin mensen hun spullen pakken om een nieuw bestaan op te bouwen in den vreemde. Anders valt er weinig te lachen danwel te zeiken. Maar je kunt ook te ver gaan als mens.. Neem nou ene Rianne, die zo nodig naar Portugal moest vertrekken. Is al weer voorbij hoor, lezen we op Facebook. In 2013 leek het nog zo'n goed idee om de camping (sfeerbeeld hier) van haar ouders over te nemen, maar ziet de wereld er opeens heel anders uit. 'Ik (Rianne) raakte zwanger en dankzij de hormonen kreeg ik veel last van heimwee... En het idee om daar te moeten bevallen (hoe goed het zorgsysteem daar ook mag zijn) zag ik niet zo zitten.' Ja, u leest het goed. Men had even geen rekening gehouden met het feit dat men zwanger kon raken en vervolgens moest bevallen in een doodeng ziekenhuis in Portugal. Maar eenmaal terug in het veilige Nederlandje is het weer niet goed. 'Nu weer terug in Nederland begint de heimwee toch wel weer op te spelen...(heimwee naar Portugal) Hier in Nederland is het leven heel anders als in Portugal alles in Nederland is ontzettend gehaast en druk. (...) in ons vooruitzicht willen wij toch wel graag in Portugal een huisje o.i.d. kopen. Wie weet.' Dit is dus een duidelijk voorbeeld van een gezin dat kapotgaat aan wispelturigheid van de mensen die de beslissingen moeten nemen. En wie zijn er hier de dupe van? DE KIENDERIN! En opa en oma ook, die noodgedwongen de boel weer over hebben moeten nemen. 'Maar omdat het voor mijn ouders wegens gezondheid wel zwaarder wordt, staat de camping helaas te koop.' Mensen van Ik Vertrek: voortaan geen labieltjes meer volgen en voeden in hun waanzin alvast bedankt.
http://glamora.ma/2015/05/ik_vertrekvrouw_maakt_gezin_ka.html
rubbereendmaandag 18 mei 2015 @ 21:20
niet te geloven, nee die beerput zit helemaal daar.... even later zit de deksel echt vlak naast waar hij aan het graven was :')
DiegoArmandoMaradonadinsdag 19 mei 2015 @ 11:43
quote:
Lekker makkelijk, genoeg mensen die het wel goed voor elkaar hebben.

Al is het wel een topshow _O_
Negentiendertigzaterdag 6 juni 2015 @ 20:43
Vanavond om 22:05, blijkbaar een herhaling (september 2013):

quote:
Daan en Clasien verbouwen een oude villa in Frankrijk. Ze willen er een bed & breakfast beginnen. Driehonderd dagen zon, dat is de reden voor Daan (59) en Clasien (60) van Driel om naar het Franse nougatstadje Montélimar te vertrekken. Daan had een goede baan in de ICT-sector en Clasien verdiende veel geld als importeur van een zonnebrillenmerk. Met hun spaargeld kopen ze dan ook een grote villa, die nog wel even moet worden opgeknapt. Ze willen er een luxe chambre d\'hôtes van maken en het huis terugbrengen in oorspronkelijke staat, inclusief de inrichting. Voor Daan moet het niet teveel op werken gaan lijken, dus is hij ook van plan om de hele verbouwing uit te besteden. Maar het pand blijkt meer werk dan verwacht en het budget wordt overschreden. Daan besluit daarom toch zelf aan de slag te gaan. Hij is niet te stoppen en werkt zeven dagen per week om alles volgens planning af te krijgen. Terwijl Clasien zich grote zorgen maakt om de gezondheid van haar man, zet Daan alles op alles om voor de opening het hele huis af te krijgen.
arjan1112zaterdag 6 juni 2015 @ 21:06
was dat die met die kelder en dat uitzicht en dat zwembad op het terras ?
Snowsquallzaterdag 6 juni 2015 @ 21:16
wanneer komen nou @#$%^&* die nieuwe afleveringen?? }:|
roos94zaterdag 6 juni 2015 @ 22:02
Kut herhalingen steeds
Negentiendertigzaterdag 6 juni 2015 @ 22:03
Van de Ik Vertrek website:

quote:
T/m 25 juli herhalingen. Vanaf 1 augustus de serie 10 jaar Ik Vertrek
Adrie072zondag 7 juni 2015 @ 19:34
Kent iemand hun website?
Adrie072zondag 7 juni 2015 @ 19:37
http://www.chambres-hotes-montelimar.com/ laat maar....
Olezaterdag 13 juni 2015 @ 21:39
gezellig feestje
Snowsquallzaterdag 13 juni 2015 @ 21:42
weer eens een dame met mooi lang haar :P
Olezaterdag 13 juni 2015 @ 21:47
Leuk hoor al die Nederlandse producten
OProgzaterdag 13 juni 2015 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juni 2015 22:03 schreef Negentiendertig het volgende:
Van de Ik Vertrek website:

[..]

Andre en Henka _O_
Martien de übernicht die helemaal geen nicht was. _O_

Deze moeten er dan wel in terug komen. *O*
Olezaterdag 13 juni 2015 @ 21:54
Lekker doorfokken!
utrecht1970zaterdag 13 juni 2015 @ 22:05
Is zij nou net zo oud als de zoon??
Olezaterdag 13 juni 2015 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2015 22:05 schreef utrecht1970 het volgende:
Is zij nou net zo oud als de zoon??
Zal niet veel schelen.
bombmannlzaterdag 13 juni 2015 @ 22:07
Die vent heeft 130 hectare in Australië gekocht voor 2,1 miljoen dollar?!

Had niet verwacht dat hij zo rijk is.
Postbus100zaterdag 13 juni 2015 @ 22:13
Ik zit nu vijf minuten te kijken, maar ik vind het maar een vage gezinssamenstelling. Die man en vrouw zijn een stel. Hij is oud, zij is jong en zwanger. En er loopt nog een zoon van richting de 20 rond plus een oudere zoon in Nederland. En nog een paar koters. 8)7
WammesWaggelzaterdag 13 juni 2015 @ 22:26
Voor de tweede keer gekeken en die boerentrien roept zoveel irritatie op met haar uitspraken _O-
Die arme stiefzoon :'(
WammesWaggelzaterdag 13 juni 2015 @ 22:32
Het populaire televisieprogramma "Ik Vertrek" bestaat 10 jaar. Reden voor een feestje: van de zomer zullen 10 weken lang diverse verhalen uit de afgelopen 10 jaar worden herhaald en als extra toevoeging een reportage met het antwoord op de vraag: "Hoe gaat het nu met ......"

In 2006 en 2007 zijn wij al eens gevolgd voor het programma en nu zijn wij gevraagd voor deze extra feestelijke 10-jarige uitzendingen. Super leuk! Drie weken geleden waren de opnames. Ook al was het begin april, het weer was fantastisch, Villa Alwin zat vol met veel leuke, lieve gasten en Mike, Robbie en Jim hadden het filmweekend een druk programma met voetbal, school en vriendjes. Kortom genoeg ingrediënten voor een leuk fimpje.

Het is nog NIET bekend wanneer het wordt uitgezonden. Vanaf 8 augustus wordt begonnen met de 10 feestelijke uitzendingen. Wanneer de programmering bekend is, wanneer onze aflevering op het programma staat, zullen wij dat uiteraard direct bekend maken.
FoXjezondag 14 juni 2015 @ 10:19
Wat een irritant accent had zij, maar die ouwe bok had het goed geregeld, heb hem geen kind aan zien raken, deed zij allemaal.
eriksdzondag 14 juni 2015 @ 11:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2015 22:26 schreef WammesWaggel het volgende:
Voor de tweede keer gekeken en die boerentrien roept zoveel irritatie op met haar uitspraken _O-
Die arme stiefzoon :'(
Je kan maar beter naar Australie gaan dan onder een auto komen!
Kijk, een moskee!
Smash-itzondag 14 juni 2015 @ 11:45
quote:
10s.gif Op zondag 14 juni 2015 11:10 schreef eriksd het volgende:

Je kan maar beter naar Australie gaan dan onder een auto komen!
Kijk, een moskee!
Haha jaaaa ik lag dubbel om die redenering. Hoe dan? Best wel leuke aflevering. Maar ook wel weer overdreven, 8,5 maand zwanger ramen lopen lappen en nooit stilzitten. Ze ging er wel erg relaxed mee om ofzo.

[ Bericht 0% gewijzigd door Smash-it op 14-06-2015 12:24:59 ]
Joosie200zondag 14 juni 2015 @ 12:19
Ik heb wat gemist gisteren zo te lezen. Maar eens terug gaan kijken
amarantazondag 14 juni 2015 @ 12:44
Haar accent was nog het minst storende aan haar.
Hoe ze die luiers in de hens zette....
Joosie200zondag 14 juni 2015 @ 13:11
130 hectare voor 2,1 ASD = 1,4 miljoen euro. Das nog best aan de prijs, in Frankrijk/DLD haal je dat voor minder.
Olezondag 14 juni 2015 @ 13:52
Volgens mij was het 2,1 miljoen euro
Joosie200zondag 14 juni 2015 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zondag 14 juni 2015 13:52 schreef Ole het volgende:
Volgens mij was het 2,1 miljoen euro
Hij gaf 2,1 miljoen dollar aan, ze zitten down under dus ik dacht aan Australian Dollars :)
Negentiendertigzaterdag 20 juni 2015 @ 21:36
Nu een koppel dat hun zoons achterlaat en naar Oostenrijk vertrekt.
Snowsquallzaterdag 20 juni 2015 @ 21:38
dit is een nieuwe uitz toch?
Negentiendertigzaterdag 20 juni 2015 @ 21:38
Blijkbaar een herhaling, maar ik had hem volgens mij nog niet gezien.
Injettazaterdag 20 juni 2015 @ 21:40
Weeeeeeeeeeer herhaling? Ik ben totaal het spoor bijster wanneer nieuw is en wanneer oud. }:|
Snowsquallzaterdag 20 juni 2015 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 21:38 schreef Negentiendertig het volgende:
Blijkbaar een herhaling, maar ik had hem volgens mij nog niet gezien.
oh -O-

rustig hier btw

Wanneer zijn de nwe uitzendingen dan, ik dacht eind juni...Volgende week dan wellicht >:)
Negentiendertigzaterdag 20 juni 2015 @ 21:49
Op de Ik Vertrek-website:

quote:
Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven.
T/m 25 juli herhalingen. Vanaf 1 augustus de serie 10 jaar Ik Vertrek
Snowsquallzaterdag 20 juni 2015 @ 22:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 21:49 schreef Negentiendertig het volgende:
Op de Ik Vertrek-website:

[..]

Thanx 1930(<--toch nie je geb. datum? :X
Negentiendertigzaterdag 20 juni 2015 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:02 schreef Snowsquall het volgende:

[..]

Thanx 1930(<--toch nie je geb. datum? :X
Nee joh, ik ben van zo'n 60 jaar later
Snowsquallzaterdag 20 juni 2015 @ 22:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:03 schreef Negentiendertig het volgende:

[..]

Nee joh, ik ben van zo'n 60 jaar later
oh *) :@
Negentiendertigzaterdag 20 juni 2015 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:04 schreef Snowsquall het volgende:

[..]

oh *) :@
:P

Saaie aflevering jongens, ik ga OITNB kijken :W
Snowsquallzaterdag 20 juni 2015 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:08 schreef Negentiendertig het volgende:

[..]

:P

Saaie aflevering jongens, ik ga OITNB kijken :W
gelijk heb je, ik ga ook weer verder. Nice talking to you ;)
roos85zaterdag 27 juni 2015 @ 21:45
Wel sneu.. Maar tof dat ze zich zo herpakt hebben ^O^
Negentiendertigzaterdag 27 juni 2015 @ 22:00
Shiz, weer gemist.
Ronald-Koemanzaterdag 27 juni 2015 @ 22:08
LidaWeerts twitterde op zaterdag 27-06-2015 om 22:06:27 #ikvertrek. Groeten van de kaasmakers uit Noorwegen. Inmiddels nieuwe kaasmakerij en huis. Het gaat top hier ☺ reageer retweet
tralalalazaterdag 27 juni 2015 @ 22:09
Herhaling? Noorwegen O+
DiegoArmandoMaradonazaterdag 27 juni 2015 @ 22:11
Beide wel maar zo zie je maar dat alles begint met gezondheid
TargaFloriozaterdag 4 juli 2015 @ 21:45
Geld genoeg dus saai.