FOK!forum / Muziek / Best Kept Secret 2015 // 19-20-21 juni 2015 // Hilvarenbeek // NAMEN!!
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 09:08
IKVbCJz.png

Algemeen:
De derde editie van Best Kept Secret festival vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Overnachten kan op het naastgelegen campingterrein en bungalowpark. De derde editie heeft één openluchtpodium (ONE), drie overdekte podia (TWO, THREE en FIVE) en één afwijkend podium: FOUR. Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s sets laat draaien. In totaal treden op Best Kept Secret festival 2015 zo’n 85 artiesten, bands en dj’s op.

Best Kept Secret focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld met veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, rock, elektronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten én drinken dragen bij aan ons doel: jouw ideale festival.

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tijden:
De openingstijden van het festivalterrein zijn:

Vrijdag 19 juni: 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 20 juni: 11:00 – 04:00 uur
Zondag 21 juni: 10:00 – 01:00 uur

Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vrijdag vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.

Leeftijd:
Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret festival, maar de organisatie hanteert een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren en kinderen geldt de normale toegangsprijs. Op het festivalterrein zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

Eten & Drinken
We vinden lekker en gezond eten en drinken belangrijk. We streven op Best Kept Secret festival naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en proberen rekening te houden met diëten. Dat betekent niet alleen maar vegetarische maaltijden, soep of verantwoorde sappen; ook de doorgewinterde festivaltijger komt aan zijn of haar trekken. De complete food line-up van afgelopen jaar geeft een goede indruk van ons aanbod. Of bekijk de smakelijke trailers die we maakten met acht van onze cateraars.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Cashless:
Op Best Kept Secret 2015 betaal je – net als vorig jaar – met een chip aan je polsbandje

Hoe werkt het?:
Bij binnenkomst op ons terrein wissel je je toegangskaart om voor een polsbandje. Aan dat polsbandje zit een chip die je bij de oplaadpunten op ons terrein oplaadt, met PIN of met cash. Bij je bestelling aan de bar houd je je polsbandje met de chip tegen de kassa, waarna je bestelling automatisch wordt afgerekend. Als je tegoed op is, laad je je chip weer op bij een van de oplaadpunten. Voor je naar huis gaat, kun je een eventueel tegoed op je chip uit laten betalen in cash. Dit kan bij een beperkt aantal kassa’s, gedurende de openingstijden van het festivalterrein en uitsluitend op maandagochtend op camping A.

Hoe geef ik een rondje?:
Een chip aan je polsbandje? Da’s lastig rondjes geven. Daar hebben we iets op gevonden: bij de oplaadpunten zijn voor ¤2 losse chipkaarten verkrijgbaar. Daar kun je de gehele pot van jou en je vrienden op storten. Zo reken je het hele weekend je drank af met één gezamenlijke chipkaart. Ook die chipkaart laad je weer op als de pot leeg is. Een eventueel restbedrag laat je cash terug betalen voor je naar huis gaat.

De voordelen:
- Gemak: geen broekzak vol munten of het hele weekend een dikke portemonnee in je kontzak. Altijd je portemonnee aan je polsbandje.
- Geen vaste muntprijs, dus we kunnen prijzen variëren. Een cola is op Best Kept Secret 2015 bijvoorbeeld goedkoper dan een biertje.
- Minder wachttijd bij de bar en eettentjes.
- Minder plastic afval.
- Ook voor ons als organisatie zijn de voordelen helder: de chips zijn veiliger, minder fraudegevoelig en minder milieubelastend.

[Wat als ik mijn bandje of pas verlies?:
De chip zit aan je polsbandje dus de kans is zeer klein dat je die verliest. De losse chipkaart geeft echter meer kans op verlies of diefstal. Net als met je portemonnee of met munten kan de oneerlijke vinder je chipkaart gebruiken om drank of eten te kopen; dat verandert helaas niet. Wanneer je daarvoor kiest, kunnen we de chip aan je polsbandje of je chipkaart registeren: je koppelt dan je chip(-kaart) aan je e-mail adres, met een zelfgekozen wachtwoord. Meer niet. Bij verlies of diefstal kun je je chip(-kaart) dan laten deactiveren. Zonder registratie kunnen we chips niet deactiveren of geld terugstorten. Dat betekent immers dat iedereen elke (gevonden) chip en elke kaart, dus ook de jouwe, zonder controle kan laten deactiveren en uitbetalen.

Goed om te weten:
- Het maximale bedrag dat je op je chip of chipcard kunt storten is ¤150.
- Polsbandjes zijn alleen geldig als ze om je pols zitten.
- Chips zijn alleen geldig als ze aan een polsbandje om je pols vastzitten.
- Het tegoed op je chip(card) laten uitbetalen in cash is mogelijk bij een beperkt aantal kassa’s op het festivalterrein.
- Met een dagkaart is het alleen mogelijk om je resterende tegoed uitgekeerd te krijgen op de dag zelf.

Registratie & privacy statement:
Of je je betaalchip of -kaart registreert, is aan jou. Wil je volstrekt anoniem op Best Kept Secret rondlopen, eten en drinken, dan is dat geen probleem. Wil je bij verlies of diefstal je chip(-kaart) deactiveren dan kan dat ook. In dat laatste geval is registratie met e-mail en een zelfgekozen wachtwoord noodzakelijk. Om fraude te voorkomen kun je op Best Kept Secret niet betalen met credit cards, biljetten van ¤200 en ¤500. Ook is het niet mogelijk om op het terrein cash geld op te nemen. Check ons privacy statement als je nog vragen hebt.

Tickets:
De kaartverkoop voor Best Kept Secret festival 2015 start op zaterdag 7 februari, 12:00 uur. Koop je tickets via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim.nl en alle Primera winkels, waar fysieke tickets te koop zijn.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een weekend combi-ticket (incl. camping) ook met het campingreglement.

Voor de kaartverkoop werkt Best Kept Secret samen met CTS Eventim. Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien. Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (¤0,45 p/m).

Weekendtickets:
Weekendticket (zonder camping): ¤125*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping. *exclusief ¤5 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): ¤147,50*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni) inclusief ¤22,50 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent op de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagtickets:
Dagkaart vrijdag 19 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 19 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zaterdag 20 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 20 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zondag 21 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 21 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Bungalows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Overnachtenp:
Camping:
Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op camping A of B. Camping A is voor bezoekers die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op camping A is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier. Hierin lees je o.a. dat je per bezoeker maximaal 4,5 liter zelf meegebrachte frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15%) mee mag nemen, mits verpakt in gesealde plastic flessen en/of in blikjes. Zelf meegebrachte sterk alcoholische drank en/of glas(werk) zijn niet toegestaan op het park.

Bunaglows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

De verhuur van alle vaste accommodaties tijdens Best Kept Secret 2015 is volledig in handen van Libéma. Heb je vragen over je reservering van een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch op 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.). Wanneer je erin slaagt een vaste accommodatie te reserveren voor het weekend van Best Kept Secret 2015, ontvang je een aparte link om festivaltickets te bestellen voor jezelf en je medehuurders.

Helaas leert de ervaring dat de vraag naar vaste accommodaties het aanbod tijdens Best Kept Secret overstijgt. Voor de eerste twee edities van Best Kept Secret waren alle vaste accommodaties snel uitverkocht. Teleurstellingen zijn helaas niet te voorkomen, maar er bestaat altijd de mogelijkheid te overnachten op onze camping.

De verhuur van vaste accommodaties door Libéma start op hetzelfde moment als onze ticketverkoop: aanstaande zaterdag 7 februari 2015 om 12:00 uur.

Campers & caravans
Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten

Registratie:
mdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Op de campings is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Route:
Best Kept Secret festival vindt plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek). Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer:
Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen:
Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de campings. Een retourticket kost ¤5. De tijden van de pendelbussen maken we dichterbij het festival bekend.

Met de auto:
Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. In de voorverkoop kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤15, voor een losse dag betaal je in de voorverkoop ¤10. Op de dag zelf kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤20 en voor een losse dag ¤15. Neem gepast geld mee, dat scheelt veel tijd voor iedereen.

Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Kiss & Ride:
Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Links
Festival Informatie
Tickets
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram
Youtube

Festival Trailers:

Line-Up
1511159_849639398430981_4578485141077396949_n.png?oh=8898fda18176d039dee0e9314823afbb&oe=55669761&__gda__=1431175840_5fc78cfbed09bbdcab6ba67133f45348

Dagindeling:
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Chet Faker
Earl Sweatshirt
Binkbeats
Blanck Mass
Daniel Norgren
Daniel Romano
Eagulls
Eskmo
Kevin Morby
Liima
METZ
OFF!
Pissed Jeans
St. Paul & The Broken Bones
Strand of Oaks
The Coathangers
The Pop Group
Vessels (Live)
Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
A$AP Rocky
Ride
The Vaccines
Balthazar
Death Cab For Cutie
Future Brown
Of Monsters And Men
Daniel Wilson
Fickle Friends
Föllakzoid
Ghost Culture
Hinds
Hookworms
John Coffey
Kiasmos
Kindness
Little May
Matthew E. White
Mourn
Outfit
Patten
Temples
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
Alt-J
Royal Blood
SOHN
Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Black Mountain
Cairo Liberation Front
Dan Deacon
Evian Christ
First Aid Kit
Future Islands
Gengahr
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Kate Tempest
Kuenta I Tambu
Marmozets
Mew
Pretty Vicious
Reigning Sound
Steve Gunn
Sunset Sons
Tora
Waxahatchee
Wolf Alice

[ Bericht 18% gewijzigd door indiaantje89 op 30-03-2015 20:03:46 ]
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 09:11
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Chet Faker
Earl Sweatshirt
Binkbeats
Daniel Romano
Eagulls
Liima
METZ
OFF!
Pissed Jeans
St. Paul & The Broken Bones
Strand of Oaks
Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
Death Cab For Cutie
Future Brown
Of Monsters And Men
The Vaccines
Daniel Wilson
Fickle Friends
Hinds
Hookworms
Kiasmos
Kindness
Little May
Matthew E. White
Outfit
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
alt-J
Royal Blood
SOHN
Black Mountain
First Aid Kit
Future Islands
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Mew
Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Dan Deacon
Evian Christ
Gengahr
Kate Tempest
Pretty Vicious
Reigning Sound
Steve Gunn
Sunset Sons
Waxahatchee
Wolf Alice
Mexicanobakkerwoensdag 4 februari 2015 @ 09:15
Goed, dat wordt kiezen tussen Psychocandy en Horses. Die staan allebei zo rond de 30 in mijn albumlijst _O-

Jammer dat het niet J&MC performing is helaas. Al hebben die wat meer andere toffe dingen dan Patti vind ik :)

Verder staan er wel heel veel dingen uit mijn ESNS-lijstje _O-
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 09:23
Mew _O_
DavetheNLwoensdag 4 februari 2015 @ 09:25
Prima line up. Alleen veelal buiten mijn smaak. Kan wel begrijpen dat mensen hier naar toe willen :)
yomthorkewoensdag 4 februari 2015 @ 09:29
Ja mensen dit is wel weer erg fijn hoor. Jonny Greenwood, Death Cab, METZ O+
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 09:31
Waar moet ik Jonny Greenwood van kennen? Iemand luistertips?

De hip hop zit ook best in orde dit jaar, met BADBADNOTGOOD en Earl Sweatshirt _O_
het_grobbekuikenwoensdag 4 februari 2015 @ 09:33
Er zijn ook dagkaarten toch? Ik vind de vrijdag wel mooi met JAMC en Pissed Jeans, de rest boeit me niet.
yomthorkewoensdag 4 februari 2015 @ 09:34
Jonny Greenwood niet kennen :')
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 09:37
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:34 schreef yomthorke het volgende:
Jonny Greenwood niet kennen :')
Sorry, ben niet zo goed in persoonlijke namen van een band te kennen. Zie nu dat hij onderdeel was van Radiohead which is nice. Maar ken geen enkel materiaal van hem als solo artiest?
yomthorkewoensdag 4 februari 2015 @ 09:39
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 09:50
Het is geen reeks?
richoliowoensdag 4 februari 2015 @ 09:56
Die vrijdag en zondag :9~
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 09:58
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:50 schreef Loveless85 het volgende:
Het is geen reeks?
Done :)
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 09:58
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:58 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Done :)
Toppertje
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 10:00
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
Mexicanobakkerwoensdag 4 februari 2015 @ 10:01
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:00 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
Ze hadden gewoon alleen Libertines en Jesus/MC moeten roepen en verder nog even niks
rhubarbjewoensdag 4 februari 2015 @ 10:02
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:00 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
dat is juist de charme van dit festival vind ik. En de sfeer
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 10:02
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ze hadden gewoon alleen Libertines en Jesus/MC moeten roepen en verder nog even niks
Of we maken ons minder druk er om :P.
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 10:03
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ze hadden gewoon alleen Libertines en Jesus/MC moeten roepen en verder nog even niks
Gok dus dat ze geen Libertines mochten roepen tot die voor T in the Park bekend waren.
rhubarbjewoensdag 4 februari 2015 @ 10:11
Owja en de food line-up :9

[ Bericht 0% gewijzigd door rhubarbje op 04-02-2015 10:39:43 ]
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 10:14
The Tallest Man On Earth is ook nice btw :). Gewoon echt een toffe line-up.
BoerBertwoensdag 4 februari 2015 @ 10:16
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:37 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Sorry, ben niet zo goed in persoonlijke namen van een band te kennen. Zie nu dat hij onderdeel was van Radiohead which is nice. Maar ken geen enkel materiaal van hem als solo artiest?
Maakt veel filmmuziek (There Will Be Blood oa).
TheVulturewoensdag 4 februari 2015 @ 10:23
Leuke namen, ze stellen niet teleur O+
n00biedoobiedoowoensdag 4 februari 2015 @ 10:28
2 St. Pauls (neem ik aan) op t festival, dat wordt vechten om de kleedkamer
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 10:38
Jonny Greenwood zal met The London Contemporary Orchestra ‘s ochtends optreden, zodat de muziek geen concurrentie krijgt van bijvoorbeeld harde gitaarmuziek op andere podia. In een aantal tenten zal het festival langer doorgaan dan de twee voorgaande jaren – van de acts die het festival daarvoor op het oog heeft zitten er nog niet veel tussen dit eerste pakket namen.
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:07
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:00 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
Dat is niet de reden. Ze gingen er vanuit dat ze de festivalprijs zouden winnen op eurosonic, toen dit niet gebeurde hebben ze de verkoop uitgesteld. Daarnaast doet iedereen alsof het een soort angst was dat ze zo laat hebben bekendgemaakt. Moet je is kijken hoeveel meer reuring er op dit forum over bks was dan over dtrh. Dat is fucking marketing ;)
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:13
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:07 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Dat is niet de reden. Ze gingen er vanuit dat ze de festivalprijs zouden winnen op eurosonic, toen dit niet gebeurde hebben ze de verkoop uitgesteld. Daarnaast doet iedereen alsof het een soort angst was dat ze zo laat hebben bekendgemaakt. Moet je is kijken hoeveel meer reuring er op dit forum over bks was dan over dtrh. Dat is fucking marketing ;)
Lijkt me gelul, aangezien de reuring nergens meer positief was toen het bleef duren en duren, en ze op een gegeven moment zelf inzagen dat het niet lekker liep en zich ook wat zijn gaan stilhouden op social media, aangezien ze daar eerst tig keer 'binnenkort' en 'soon' riepen en dat begon te backfiren aangezien het daarna dus nog een maand heeft geduurd.
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:13
FestivalhallaNL twitterde op woensdag 04-02-2015 om 12:11:46 Mojo voegt een nieuw festival toe met een zomereditie van We Are Electric, 19/20 juni, weekend van #BKS15 #WAE15 reageer retweet
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:14
quote:
10s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:13 schreef Loveless85 het volgende:
FestivalhallaNL twitterde op woensdag 04-02-2015 om 12:11:46 Mojo voegt een nieuw festival toe met een zomereditie van We Are Electric, 19/20 juni, weekend van #BKS15 #WAE15 reageer retweet
Wat heeft dat met BKS te maken?
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:14
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:13 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Lijkt me gelul, aangezien de reuring nergens meer positief was toen het bleef duren en duren, en ze op een gegeven moment zelf inzagen dat het niet lekker liep en zich ook wat zijn gaan stilhouden op social media, aangezien ze daar eerst tig keer 'binnenkort' en 'soon' riepen en dat begon te backfiren aangezien het daarna dus nog een maand heeft geduurd.
Ik heb les van de marketeer. Geloof wat je wilt. Er is absoluut niks gebackfired
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:14
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:14 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wat heeft dat met BKS te maken?
Concurrentie
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:15
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:14 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Ik heb les van de marketeer. Geloof wat je wilt. Er is absoluut niks gebackfired
Ik heb contact met ze gehad, en daar gaven ze ruiterlijk toe dat ze zich nu stilhielden omdat eea niet zo lekker liep op social media en irritatie opriep.
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:15
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:14 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Concurrentie
IIs een dance festival.
TheVulturewoensdag 4 februari 2015 @ 12:16
Lijkt me niet dezelfde doelgroep want dan zitten ze hun eigen DTRH ook wel in de weg, maar wat een ongelofelijke kneuzen bij MoJo :r
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:17
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik heb contact met ze gehad, en daar gaven ze ruiterlijk toe dat ze zich nu stilhielden omdat eea niet zo lekker liep op social media en irritatie opriep.
Dat is heftig, als de medeoprichter jou contactpersoon tegenspreekt ;)
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:19
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:17 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Dat is heftig, als de medeoprichter jou contactpersoon tegenspreekt ;)
Een welles nietes discussie is natuurlijk onzinnig. Maar een blik op de impact van de bekendmaking van vandaag maakt duidelijk dat ervanuitgaande dat het klopt wat ik zeg deze strategie extreem effectief is geweest.
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 12:20
Boeiend, het zijn gewoon toffe namen _O_
Sarasiwoensdag 4 februari 2015 @ 12:25
Goddomme wat een toffe line-up. Maar ik ken weer niemand die hier met me heen wil, iedereen blijft maar terugkomen op Graspop. ;(

Misschien ga ik wel gewoon lekker in m'n eentje. *O*
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:28
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:19 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Een welles nietes discussie is natuurlijk onzinnig. Maar een blik op de impact van de bekendmaking van vandaag maakt duidelijk dat ervanuitgaande dat het klopt wat ik zeg deze strategie extreem effectief is geweest.
Nou ja, als hij docent 'marketing' is zal hij neem ik aan daar niet gaan vertellen hoe z'n eigen strategie verkeerd uitpakte of ze hun strategie zagen falen doordat ze van een band nog niks bekend mochten maken.

Er zijn positieve reacties ja, op de lineup, niet op het moment of manier van bekend maken. Ze zullen wellicht gewacht hebben tot ze genoeg 'indrukwekkende' acts hadden om te droppen, maar je maakt mij écht niet wijs dat als ze dit al ten tijde van ESNS hadden ze maar even anderhalve maand hebben gewacht omdat een awardje naar de concurrentie ging
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:33
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:28 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Nou ja, als hij docent 'marketing' is zal hij neem ik aan daar niet gaan vertellen hoe z'n eigen strategie verkeerd uitpakte of ze hun strategie zagen falen doordat ze van een band nog niks bekend mochten maken.

Er zijn positieve reacties ja, op de lineup, niet op het moment of manier van bekend maken. Ze zullen wellicht gewacht hebben tot ze genoeg 'indrukwekkende' acts hadden om te droppen, maar je maakt mij écht niet wijs dat als ze dit al ten tijde van ESNS hadden ze maar even anderhalve maand hebben gewacht omdat een awardje naar de concurrentie ging
Docent marketing en medeoprichter, daarnaast altijd zeer transparant geweest. Daarnaast zeg ik niet dat deze line-up er al was tegen esns, alleen was het legit om in het geval van het winnen van de prijs een kleinere bekendmaking te doen. DTRH heeft de prijs gewonnen (bks directe concurrent, voor zo ver concurrentie bestaat in festivalland.) Het plan B om momentum op te bouwen en een gigantische batch te droppen was briljant, dat is wat ik zeg. Geenzins denigrerend bedoeld, maar ofwel blijf bij je leest, of kom met sterke argumenten.
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:34
We are electric is wel een ontzettend smerige zet van mojo zeg..
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:34
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:33 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Docent marketing en medeoprichter, daarnaast altijd zeer transparant geweest. Daarnaast zeg ik niet dat deze line-up er al was tegen esns, alleen was het legit om in het geval van het winnen van de prijs een kleinere bekendmaking te doen. DTRH heeft de prijs gewonnen (bks directe concurrent, voor zo ver concurrentie bestaat in festivalland.) Het plan B om momentum op te bouwen en een gigantische batch te droppen was briljant, dat is wat ik zeg. Geenzins denigrerend bedoeld, maar ofwel blijf bij je leest, of kom met sterke argumenten.
En toen maakte je je helemaal ongeloofwaardig.
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:35
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:25 schreef Sarasi het volgende:
Goddomme wat een toffe line-up. Maar ik ken weer niemand die hier met me heen wil, iedereen blijft maar terugkomen op Graspop. ;(

Misschien ga ik wel gewoon lekker in m'n eentje. *O*
Mijn god, Graspop :')
Je kan vast wel een fokker joinen hier!
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 12:37
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:34 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

En toen maakte je je helemaal ongeloofwaardig.
Nogmaals, blijf bij je leest ;) concurrentie bestaat slechts wanneer in korte tijdperiodes, lowlands en bks concurreren bijvoorbeeld niet. 80% van de consumenten kan óf in Aug óf in Juli. Heel simpel.
Sarasiwoensdag 4 februari 2015 @ 12:40
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:35 schreef Leonos het volgende:

[..]

Mijn god, Graspop :')
Je kan vast wel een fokker joinen hier!
Graspop vind ik ook leuk hoor, daar niet van. Maar ik ga ook al naar paganfest straks en ik heb eigenlijk weleens zin in wat anders. :P En wie weet, maar alleen vind ik ook niet erg. :)
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 12:41
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:40 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Graspop vind ik ook leuk hoor, daar niet van. Maar ik ga ook al naar paganfest straks en ik heb eigenlijk weleens zin in wat anders. :P En wie weet, maar alleen vind ik ook niet erg. :)
Dan mag je niet met mij mee :P
rhubarbjewoensdag 4 februari 2015 @ 12:44
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:34 schreef Pieterkosram het volgende:
We are electric is wel een ontzettend smerige zet van mojo zeg..
Falco Benz O+ ;(

Maar ik blijf trouw aan bks O+ Zo'n toffe sfeer en plek en zo
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 13:05
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:37 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Nogmaals, blijf bij je leest ;) concurrentie bestaat slechts wanneer in korte tijdperiodes, lowlands en bks concurreren bijvoorbeeld niet. 80% van de consumenten kan óf in Aug óf in Juli. Heel simpel.
Weleens van iets als 'Down The Rabbit Hole' gehoord, of ging jullie marketinganalyse zo ver niet?
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 13:06
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:40 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Graspop vind ik ook leuk hoor, daar niet van. Maar ik ga ook al naar paganfest straks en ik heb eigenlijk weleens zin in wat anders. :P En wie weet, maar alleen vind ik ook niet erg. :)
Gewoon doen, of zet wat foto's in je fobo, dan willen er zo 29392 fokkers met je mee.
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 13:08
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:05 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Weleens van iets als 'Down The Rabbit Hole' gehoord, of ging jullie marketinganalyse zo ver niet?
En weer lees je me verkeerd. Laat maar zitten man.
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 13:08
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:08 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

En weer lees je me verkeerd. Laat maar zitten man.
oke man
Sarasiwoensdag 4 februari 2015 @ 13:11
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:06 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Gewoon doen, of zet wat foto's in je fobo, dan willen er zo 29392 fokkers met je mee.
Ja dat hoeft dus niet. :')
#ANONIEMwoensdag 4 februari 2015 @ 13:13
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:11 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ja dat hoeft dus niet. :')
Oww.
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 13:16
Mexicanobakkerwoensdag 4 februari 2015 @ 13:39
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:06 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Gewoon doen, of zet wat foto's in je fobo, dan willen er zo 29392 fokkers met je mee.
Ik dacht, ik maak m niet :') Het was erop wachten
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 13:57

:9~ :9~ :9~ :9~ :9~
D_Awoensdag 4 februari 2015 @ 14:08
BKSfestival twitterde op woensdag 04-02-2015 om 14:07:26 Travelling from the UK? @Planet_Fest offers a #BKS15 coach service from London, Manchester, Birmingham and Dover: http://t.co/PjkSSqejPr reageer retweet
We rekenen op een Engelsen invasie :+
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 14:10
quote:
6s.gif Op woensdag 4 februari 2015 14:08 schreef Dark_Angelus het volgende:
BKSfestival twitterde op woensdag 04-02-2015 om 14:07:26 Travelling from the UK? @Planet_Fest offers a #BKS15 coach service from London, Manchester, Birmingham and Dover: http://t.co/PjkSSqejPr reageer retweet
We rekenen op een Engelsen invasie :+
Dat is te verwachten met deze headliners :P.
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 15:28
Die zaterdag duurt tot 04:00 uur. Dat is wel pittig.
Houtenbeenwoensdag 4 februari 2015 @ 16:06
Had gehoopt op iets meer (indie)folk namen
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:06 schreef Houtenbeen het volgende:
Had gehoopt op iets meer (indie)folk namen
Zoals?
Pieterkosramwoensdag 4 februari 2015 @ 16:18
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:06 schreef Houtenbeen het volgende:
Had gehoopt op iets meer (indie)folk namen
Zijn er toch al veel te veel
n00biedoobiedoowoensdag 4 februari 2015 @ 16:21
T-t-t-t-that's all folks!
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 16:25
mew5.jpg

_O_ of ben ik de enige die hier blij mee is.
n00biedoobiedoowoensdag 4 februari 2015 @ 16:41
Ik heb Mew nog wel eens beluisterd alvorens hun optreden op Lowlands '06. Ben er zelfs nog geweest, maar kan me er niets van herinneren.
En een band met zulke godsgruwelijk lelijke albumhoezen nodigt me ook niet zo uit om me in te verdiepen ;)
indiaantje89woensdag 4 februari 2015 @ 16:46
quote:
6s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:41 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Ik heb Mew nog wel eens beluisterd alvorens hun optreden op Lowlands '06. Ben er zelfs nog geweest, maar kan me er niets van herinneren.
En een band met zulke godsgruwelijk lelijke albumhoezen nodigt me ook niet zo uit om me in te verdiepen ;)
Hoe lelijker de album hoes hoe beter de plaat vaak :P.
portiewoensdag 4 februari 2015 @ 17:02
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:25 schreef indiaantje89 het volgende:
[ afbeelding ]

_O_ of ben ik de enige die hier blij mee is.
Ik ook. Heb al kaartjes voor de melkweg, maar wil dit ook niet missen eigenlijk.
TheVulturewoensdag 4 februari 2015 @ 17:32
zo maar een greep namen die ik nog mis op affiches in NL maar ook graag op BKS zou zien verschijnen: Years & Years, St. Vincent, Mapei, Hot Chip
theodoor9woensdag 4 februari 2015 @ 17:54
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 17:32 schreef TheVulture het volgende:
zo maar een greep namen die ik nog mis op affiches in NL maar ook graag op BKS zou zien verschijnen: Years & Years, St. Vincent, Mapei, Hot Chip
Kunnen natuurlijk prima op Lowlands nog. En er komen nog 35 namen voor BKS bij he.
Edit: volgens mij begreep ik je post niet helemaal ;)
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 00:01
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Goed, dat wordt kiezen tussen Psychocandy en Horses. Die staan allebei zo rond de 30 in mijn albumlijst _O-

Jammer dat het niet J&MC performing is helaas. Al hebben die wat meer andere toffe dingen dan Patti vind ik :)

Verder staan er wel heel veel dingen uit mijn ESNS-lijstje _O-
Ik zie deze post nu pas. Maar ze doen Psychocandy dus!
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 09:18
http://t.co/6DzcvP5AiM

Interview BKS organisator
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 10:52
St. Paul & THe Broken Bones klinkt ook tof :).
richoliodonderdag 5 februari 2015 @ 10:53
Sohn _O_
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 17:33
quote:
17s.gif Op donderdag 5 februari 2015 10:53 schreef richolio het volgende:
Sohn _O_
Staan er wel erg hoog eigenlijk. Best Ok bandje hoor, maar toch niet groter dan Death Cab For Cutie of Mew ?
Sarasidonderdag 5 februari 2015 @ 17:35
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 17:33 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Staan er wel erg hoog eigenlijk. Best Ok bandje hoor, maar toch niet groter dan Death Cab For Cutie of Mew ?
Mwah, Mew ken ik niet eens. :@ Death cab wel, goede muziek dat, maar ik vind Sohn beter.
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 17:43
quote:
1s.gif Op donderdag 5 februari 2015 17:35 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Mwah, Mew ken ik niet eens. :@ Death cab wel, goede muziek dat, maar ik vind Sohn beter.
Mew is gewoon headliner Roskilde :P daar mogen veel bands van dromen!
Sarasidonderdag 5 februari 2015 @ 17:46
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 17:43 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mew is gewoon headliner Roskilde :P daar mogen veel bands van dromen!
Ik zal het eens opzoeken op Spotify vanavond. :+
Mexicanobakkerdonderdag 5 februari 2015 @ 17:52
Mew en Gengahr.

In 1998 had ik daar hele andere associaties bij.
Mexicanobakkerdonderdag 5 februari 2015 @ 18:13
Goed, mijn lijstje "checkbaar" heeft toch zo'n 15-20 namen.
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 18:33
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:13 schreef Mexicanobakker het volgende:
Goed, mijn lijstje "checkbaar" heeft toch zo'n 15-20 namen.
Nog tips tussen de kleinere namen?
Miauw_Zedongdonderdag 5 februari 2015 @ 18:39
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:33 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nog tips tussen de kleinere namen?
Metz! Altijd feest bij Metz _O_


echt super impressive live.
Mexicanobakkerdonderdag 5 februari 2015 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:33 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nog tips tussen de kleinere namen?
Kiasmos (als je van Nils Frahm houdt)
Eagulls
Kate Tempest
Hookworms
Metz
Waxahatchee, als je ranja heet ;)
Pino112donderdag 5 februari 2015 @ 19:34
Gengahr, ik vind het niet zoveel.
Mexicanobakkerdonderdag 5 februari 2015 @ 19:37
quote:
7s.gif Op donderdag 5 februari 2015 19:34 schreef Pino112 het volgende:
Gengahr, ik vind het niet zoveel.
Jij hebt meer met Ghastly en Haunther?

Huhuhu.
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 20:30
quote:
7s.gif Op donderdag 5 februari 2015 19:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij hebt meer met Ghastly en Haunther?

Huhuhu.
Mew > Gengahr want Psychic _O_
roflcaikdonderdag 5 februari 2015 @ 22:09
Evian Christ :9~ O+
indiaantje89donderdag 5 februari 2015 @ 22:35

Zit nu dit te luisteren, niet verkeerd. Maar ook wel vrij eentonig moet ik zeggen. Moet het denk toch nog wat beter leren kennen.
Mexicanobakkervrijdag 6 februari 2015 @ 00:00
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 20:30 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mew > Gengahr want Psychic _O_
maarmaar... ash moest een spookpokemon vangen om die psycho-leider te verslaan ;(
MartijnvanOstfestvrijdag 6 februari 2015 @ 01:32
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:33 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Docent marketing en medeoprichter, daarnaast altijd zeer transparant geweest. Daarnaast zeg ik niet dat deze line-up er al was tegen esns, alleen was het legit om in het geval van het winnen van de prijs een kleinere bekendmaking te doen. DTRH heeft de prijs gewonnen (bks directe concurrent, voor zo ver concurrentie bestaat in festivalland.) Het plan B om momentum op te bouwen en een gigantische batch te droppen was briljant, dat is wat ik zeg. Geenzins denigrerend bedoeld, maar ofwel blijf bij je leest, of kom met sterke argumenten.
Ben benieuwd om welke festivalprijs het gaat. Voor zover ik weet heeft Down The Rabbit Hole tijdens ESNS alleen een European Festival Award gewonnen voor 'Best New Festival'. In die categorie was BKS natuurlijk niet genomineerd. BKS maakte wel kans op de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival', maar die prijs ging naar het Sea Dance Festival in Montenegro. En bij het IJzeren Podiumdier voor beste festival van Nederland grepen beide festivals mis, want daar ging Le Guess Who er met de prijs vandoor.
RobbertVKHvrijdag 6 februari 2015 @ 14:56
Gisteren Wolf Alice in het voorprogramma van Alt-J gezien, en jeetje, dat gaat hard, als je het vergelijkt met de heren van Alt-J. Erg vet! Aanrader voor wanneer behoefte is aan geschud op BKS.
Houtenbeenvrijdag 6 februari 2015 @ 17:08
Maximaal 25.000 mensen volgens de advertentie in het lokale krantje

11hqydk.jpg
indiaantje89vrijdag 6 februari 2015 @ 17:18
10982452_850824078312513_9096198463490708772_n.png?oh=7d4aa95bf9b8ff0597130b930a4f0b62&oe=55688A40

Toffe kaartjes wel
Mexicanobakkerzaterdag 7 februari 2015 @ 11:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 februari 2015 17:08 schreef Houtenbeen het volgende:
Maximaal 25.000 mensen volgens de advertentie in het lokale krantje

[ afbeelding ]
Raar dat die vergunningsaanvraag nu pas loopt.
BoerBertzaterdag 7 februari 2015 @ 11:14
Leuk. Een wachtrij.
theodoor9zaterdag 7 februari 2015 @ 11:25
Is het eigenlijk bekend hoeveel dagkaarten er zijn?
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 11:27
Zo nu hier nog :P.
theodoor9zaterdag 7 februari 2015 @ 11:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:27 schreef indiaantje89 het volgende:
Zo nu hier nog :P.
Hoi
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 11:31
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:30 schreef theodoor9 het volgende:

[..]

Hoi
Jij ook hier? :P
theodoor9zaterdag 7 februari 2015 @ 11:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:31 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Jij ook hier?:P
Ja meer ramptoerist, koop later nog kaartjes waarschijnlijk
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 11:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:31 schreef theodoor9 het volgende:

[..]

Ja meer ramptoerist, koop later nog kaartjes waarschijnlijk
Dan denk je dat je hier verkeerd zit, zal wel meevallen met de tickets.

Alleen de huisjes zullen misschien snel gaan. Maar ik ga lekker iedere avond thuis slapen.
theodoor9zaterdag 7 februari 2015 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:32 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dan denk je dat je hier verkeerd zit, zal wel meevallen met de tickets.

Alleen de huisjes zullen misschien snel gaan. Maar ik ga lekker iedere avond thuis slapen.
Nee weet ik. Ik verwacht ook geen rampen.
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 11:38

Begin lekker wakker te worden nu :P.
theodoor9zaterdag 7 februari 2015 @ 11:39
V
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:38 schreef indiaantje89 het volgende:

Begin lekker wakker te worden nu :P.
Verkeerde topic
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 11:40
Damn, heb mn ochtend niet :P
Basp1zaterdag 7 februari 2015 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:32 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dan denk je dat je hier verkeerd zit, zal wel meevallen met de tickets.

Alleen de huisjes zullen misschien snel gaan. Maar ik ga lekker iedere avond thuis slapen.
Ik niet gewoon een paar dag kramperen, niemand uit de groep wil bob spelen en de consensus was dat kamperen bij meerdaagse festivals hoort.
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 11:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:55 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Ik niet gewoon een paar dag kramperen, niemand uit de groep wil bob spelen en de consensus was dat kamperen bij meerdaagse festivals hoort.
Eens maar heb al ander festivals waar ik wel ga camperen. Ik ga voor BKS ook echt puur voor de muziek dus dan vind ik het niet erg. En we rouleren dus andere dagen kan je gewoon drinken. 25 minuutjes rijden en ik ben weer thuis :).
Basp1zaterdag 7 februari 2015 @ 11:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:57 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Eens maar heb al ander festivals waar ik wel ga camperen. Ik ga voor BKS ook echt puur voor de muziek dus dan vind ik het niet erg. En we rouleren dus andere dagen kan je gewoon drinken. 25 minuutjes rijden en ik ben weer thuis :).
voor mij zou het 10 minuten rijden zijn, 25 minuten op de fiets. ;)
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 12:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:58 schreef Basp1 het volgende:

[..]

voor mij zou het 10 minuten rijden zijn, 25 minuten op de fiets. ;)
Ja snap het wel hoor. Maar de capaciteiten zijn prima bij BKS om met de auto te gaan. Je zet hem echt voor de deur van het festival terrein weg. En heb je toch de comfort van thuis. Wat ook wel keertje lekker is.
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 12:05
Kaarten in de pocket, ik kijk vandaag maar niet op mijn bankrekening -O-.
theodoor9zaterdag 7 februari 2015 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:05 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten in de pocket, ik kijk vandaag maar niet op mijn bankrekening -O-.
Al gedaan
#ANONIEMzaterdag 7 februari 2015 @ 12:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:05 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten in de pocket, ik kijk vandaag maar niet op mijn bankrekening -O-.
-375¤
BoerBertzaterdag 7 februari 2015 @ 12:08
Lekker onduidelijke wachtrij voor de huisjes. Geen idee waar je aan toe bent.
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 12:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:07 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

-375¤
meer, LL was al ¤ 405,00 (incl. parkeerticket).

Dan nog 2x 125 ¤ van BKS + service kosten.

Mja we zijn er weer mee weg.
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 12:10

Wat een baas is het ook.
#ANONIEMzaterdag 7 februari 2015 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:08 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

meer, LL was al ¤ 405,00 (incl. parkeerticket).

Dan nog 2x 125 ¤ van BKS + service kosten.

Mja we zijn er weer mee weg.
Ja ok voor 2 personen
Tourniquetzaterdag 7 februari 2015 @ 12:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:08 schreef BoerBert het volgende:
Lekker onduidelijke wachtrij voor de huisjes. Geen idee waar je aan toe bent.
Inderdaad, geen teller ofzo. Er gebeurt gewoon niets. Hoe lang gaat dit duren? :')
Basp1zaterdag 7 februari 2015 @ 12:17
Dat ging soepel die kaartjes bestellen, alleen lijkt het me haast onmogelijk om in 20 minuten voor 10 mensen alle persoonsgegevens in te vullen. Dat kan misschien ook door mijn verouderde PC komen.
Tourniquetzaterdag 7 februari 2015 @ 12:23
BKSfestival twitterde op zaterdag 07-02-2015 om 12:19:15 Het is superdruk in de wachtrij voor bungalows. Blijf rustig wachten, bungalows zijn nog niet uitverkocht. Hang in there! #BKS15 reageer retweet
BoerBertzaterdag 7 februari 2015 @ 12:23
Huisje lijkt gelukt hier ^O^.
Tourniquetzaterdag 7 februari 2015 @ 12:26
Ik sta nog in de wachtrij (voor een Chalet), staat nu ook een extra mededeling bij:

Screen%20Shot%202015-02-07%20at%2012.25.49.png

Maar kreeg net door dat een vriend er nu door is. Fingers crossed.
indiaantje89zaterdag 7 februari 2015 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:26 schreef Tourniquet het volgende:
Ik sta nog in de wachtrij (voor een Chalet), staat nu ook een extra mededeling bij:

[ afbeelding ]

Maar kreeg net door dat een vriend er nu door is. Fingers crossed.
Nog gelukt?
Tourniquetzaterdag 7 februari 2015 @ 12:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:41 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nog gelukt?
Mij niet, maar een vriend wel! _O_

Was dus echt een loterij met dit systeem.
Tourniquetzaterdag 7 februari 2015 @ 13:34
Accomodaties zijn nu allemaal uitverkocht trouwens.

Screen%20Shot%202015-02-07%20at%2013.34.24.png
indiaantje89zondag 8 februari 2015 @ 10:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 13:34 schreef Tourniquet het volgende:
Accomodaties zijn nu allemaal uitverkocht trouwens.

[ afbeelding ]
Jup die gingen hard wat ik zo las. Denk dat er al best wat kaarten verkocht zijn. Veel positieve reacties ook op de line-up.

Even wakker worden:
indiaantje89zondag 8 februari 2015 @ 15:07


Ook tof _O_
indiaantje89dinsdag 10 februari 2015 @ 09:10
Toch benieuwd wat er nog gaat bij komen, hoop stiekem toch nog een beetje op Ride voor die zaterdag.
indiaantje89dinsdag 17 februari 2015 @ 11:11
Nu ik zie dat Paolo Nutini ook aan het touren is zou me die eerlijk gezegd ook niet verbazen als toevoeging aan de line-up.
#ANONIEMdinsdag 17 februari 2015 @ 11:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:11 schreef indiaantje89 het volgende:
Nu ik zie dat Paolo Nutini ook aan het touren is zou me die eerlijk gezegd ook niet verbazen als toevoeging aan de line-up.
Zou die niet gewoon op Pinkpop staan?

Never mind, hij doet al North Sea Jazz

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 17-02-2015 11:16:10 ]
indiaantje89dinsdag 17 februari 2015 @ 11:20
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Zou die niet gewoon op Pinkpop staan?

Never mind, hij doet al North Sea Jazz
Kan misschien meerdere doen, NSJ is nooit zo exclusief kwa dat betreft. En hij stond vorig jaar al op Pinkpop. Dus vandaar dat ik dacht aan BKS. Laatste albums is prima te doen wel.
indiaantje89maandag 23 februari 2015 @ 10:09
Stil hier -O-
Gehennamaandag 23 februari 2015 @ 10:51
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 10:09 schreef indiaantje89 het volgende:
Stil hier -O-
Hierover verbaasd zijn in FES :')
indiaantje89maandag 23 februari 2015 @ 10:55
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 10:51 schreef Gehenna het volgende:

[..]

Hierover verbaasd zijn in FES :')
Het was hier druk genoeg voor de bekendmaking van de line-up :P.
TheVulturemaandag 23 februari 2015 @ 11:07
Ik ga vandeweek mijn weekendkaart halen, ik ben benieuwd naar de nieuwe lichting. Stiekem hoop ik op Hot Chip, ze zijn in de buurt en het is niet echt een Pinkpopnaam...
BoerBertmaandag 23 februari 2015 @ 12:56
Had nog een beeeeetje hoop op Tame Impala, maar die gaan helaas naar Lowlands ;(.
Basp1maandag 23 februari 2015 @ 13:06
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 10:09 schreef indiaantje89 het volgende:
Stil hier -O-
IK SCHREEUW WEL EVEN. :D
indiaantje89maandag 23 februari 2015 @ 13:34
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 13:06 schreef Basp1 het volgende:

[..]

IK SCHREEUW WEL EVEN. :D
Ook zin in Mew? *O*
TheVulturedinsdag 24 februari 2015 @ 10:49
Ben benieuwd wanneer ze er de nieuwe batch namen uitgooien... wellicht volgende week om niet tenonder te gaan aan de Pinkpop-presentatie?
indiaantje89woensdag 25 februari 2015 @ 14:39
Opvallend gemis bij Pinkpop is wel Incubus. Zouden ze die de zaterdag nog kunnen ondersteunen op BKS? Staan immers ook op Northside Festival wat ook van FKS Scorpio is.
DavetheNLwoensdag 25 februari 2015 @ 14:52
Zou wel een sterke aanvulling zijn voor bks. Goed in de lijn met de rest van de namen.
TheVulturewoensdag 25 februari 2015 @ 15:04
quote:
0s.gif Op woensdag 25 februari 2015 14:39 schreef indiaantje89 het volgende:
Opvallend gemis bij Pinkpop is wel Incubus. Zouden ze die de zaterdag nog kunnen ondersteunen op BKS? Staan immers ook op Northside Festival wat ook van FKS Scorpio is.
Ik mis Florence ook nog... zou ook wel erg vet zijn :Y
indiaantje89woensdag 25 februari 2015 @ 15:06
quote:
0s.gif Op woensdag 25 februari 2015 15:04 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik mis Florence ook nog... zou ook wel erg vet zijn :Y
Die zou ook nog kunnen komen op LL.
Houtenbeenvrijdag 27 februari 2015 @ 18:25
BKSfestival twitterde op vrijdag 27-02-2015 om 18:23:25 Want to be the first to hear about new acts? Add +316 8353 8602 to your contacts and text ‘subscribe’ via WhatsApp. http://t.co/9PKvNZssFS reageer retweet
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 10:32
Iemand al een whatsapp bericht gehad met The Strokes :P?
richoliomaandag 2 maart 2015 @ 10:34
Bks praat niet terug :(
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 10:49
Incubus past niet op BKS. Florence wel.
TheVulturemaandag 2 maart 2015 @ 11:09
Nee ze zijn best stil op die app, ik had eigenlijk vandaag wel wat namen verwacht, zeker na de buzz rond Pinkpop
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 11:12
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:09 schreef TheVulture het volgende:
Nee ze zijn best stil op die app, ik had eigenlijk vandaag wel wat namen verwacht, zeker na de buzz rond Pinkpop
De dag is niet om, RAR komt ook nog met nieuws.

Al denk ik wel dat we de headliners al gehad hebben.

En ik vind Incubus wel passen op BKS overigens.
Basp1maandag 2 maart 2015 @ 12:54
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 13:34 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ook zin in Mew? *O*
Nog onbekend wat geluisterd en ja daar heb ik ook wel zin in. *O*
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 13:00
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:12 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

De dag is niet om, RAR komt ook nog met nieuws.

Al denk ik wel dat we de headliners al gehad hebben.

En ik vind Incubus wel passen op BKS overigens.
Ligt niet echt lekker in de alternative scene. Het is wel een redelijk grote naam, prima voor een metalfestival of festivals die heel veel nu-metal boeken.

Incubus schaar ik een beetje in het lijstje Linkin Park, Limp Bizkit, maar dan een trapje lager. Daaronder zit dan weer oa Creed, al weet ik niet of die nog actief zijn.

Van al die post-grunge/nu-metal achtige bands hebben wat mij betreft alleen Veruca Salt, Faith no More en A Perfect Circle wel een redelijke aansluiting met het publiek wat BKS trekt.
#ANONIEMmaandag 2 maart 2015 @ 13:43
Mwah, ik zou Incubus echt niet zo snel in het rijtje nu-metal a la Linkin Park en Limp Bizkit scharen eigenlijk.
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 13:52
quote:
2s.gif Op maandag 2 maart 2015 13:43 schreef Loveless85 het volgende:
Mwah, ik zou Incubus echt niet zo snel in het rijtje nu-metal a la Linkin Park en Limp Bizkit scharen eigenlijk.
Post-grunge. Dat ligt qua luisteraars vaak dichtbij de nu-metal. Of je hebt bands zoals Nickelback :')

Ik vind het niet bij BKS passen. Ik vind het zelf niet echt slecht maar ook verre van goed. Hoop liever op een kwalitatief boeiender naam
Houtenbeenmaandag 2 maart 2015 @ 16:56
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 16:13 schreef indiaantje89 het volgende:
Mumford & Sons naar Gofftertpark, kunnen we afschrijven dus?
ook niet op BKS trouwens:

quote:
Waverly, Iowa, USA
June 19th + 20th – Mumford & Sons, The Flaming Lips, My Morning Jacket, Dawes, Jenny Lewis, The Maccabees, The Very Best, Rubblebucket, JEFF The Brotherhood, Blake Mills + more TBA
BoerBertmaandag 2 maart 2015 @ 17:21
Mooi zo.
BoerBertmaandag 2 maart 2015 @ 17:52
Is het trouwens nog de bedoeling dat je een bevestigingetje krijgt als je die whatsapp-subscription doet? :P
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 18:08
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 17:52 schreef BoerBert het volgende:
Is het trouwens nog de bedoeling dat je een bevestigingetje krijgt als je die whatsapp-subscription doet? :P
Nee je krijgt denk ik gewoon een whatsapp bericht wanneer de namen er zijn. Heb al gesubscribed, maar daar ook geen reactie op gehad.
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 20:45
Ride op OFF! in Polen, misschien toch dat BKS het gaat proberen. Laten we het hopen.
BoerBertmaandag 2 maart 2015 @ 20:50
Oeh, is SKM dan ook een mogelijkheidje?
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 20:51
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 20:50 schreef BoerBert het volgende:
Oeh, is SKM dan ook een mogelijkheidje?
Geen idee, maar zo imo ook een prima toevoeging zijn. Doen ze toch goed daar in Polen.
Miauw_Zedongmaandag 2 maart 2015 @ 22:04
John Coffey gaat ook spelen @ BKS.
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 22:18
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:04 schreef Miauw_Zedong het volgende:
John Coffey gaat ook spelen @ BKS.
Ok naam! Waar heb je dat vandaan als ik vragen mag?
Miauw_Zedongmaandag 2 maart 2015 @ 22:38
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:18 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ok naam! Waar heb je dat vandaan als ik vragen mag?
Ben goed bevriend met de zanger.
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 22:42
John Coffey past niet echt. Is ook niet echt mijn ding
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 22:44
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
John Coffey past niet echt. Is ook niet echt mijn ding
Vind het wel een naam voor stage 3
Miauw_Zedongmaandag 2 maart 2015 @ 22:46
Prima aanvulling op Metz en Bassdrum of death.
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 22:47
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:46 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Prima aanvulling op Metz en Bassdrum of death.
Off!, Pissed Jeans.... al vind ik die allemaal wel beter dan John Coffey
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 22:47
John Coffey is toch iets teveel metal weer. Wat BKS vorige 2 jaren toch wat ontbeerde. Oke, er was wel wat lichte hardcore punk
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 22:49
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:47 schreef Mexicanobakker het volgende:
John Coffey is toch iets teveel metal weer. Wat BKS vorige 2 jaren toch wat ontbeerde. Oke, er was wel wat lichte hardcore punk
Dit jaar vind ik vrij veel harde dingen staan. Meer dan vorig jaar heb ik het idee.
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 22:53
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:49 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dit jaar vind ik vrij veel harde dingen staan. Meer dan vorig jaar heb ik het idee.
Het eerste jaar stonden er ook wel wat harde acts. Swans natuurlijk, Skaters, Fuck Buttons in mindere mate. No Age, en op de kleinere stages ook wat dingen. Maar niet echt schreeuwdingen op Skaters na (maar die waren SLECHT!)

Vorig jaar eigenlijk alleen Mogwai.
indiaantje89maandag 2 maart 2015 @ 22:54
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Het eerste jaar stonden er ook wel wat harde acts. Swans natuurlijk, Skaters, Fuck Buttons in mindere mate. No Age, en op de kleinere stages ook wat dingen. Maar niet echt schreeuwdingen op Skaters na (maar die waren SLECHT!)

Vorig jaar eigenlijk alleen Mogwai.
Fucked Up ook
Mexicanobakkermaandag 2 maart 2015 @ 22:56
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:54 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Fucked Up ook
Ah, ja, dat is ook wel een beetje die categorie.
richoliodinsdag 3 maart 2015 @ 08:11
+
rYpnJcp.jpg
Tourniquetdinsdag 3 maart 2015 @ 08:16
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 20:45 schreef indiaantje89 het volgende:
Ride op OFF! in Polen, misschien toch dat BKS het gaat proberen. Laten we het hopen.
:D
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 08:34
Ride en Vessels _O_ beste BKS editie tot nu toe
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 08:49
Jaaaaa jezus wat een goede lichting. Marmozets is lekker, blanck mass, Caïro liberation front, vessels, temples...

Alleen jammer van John Coffey. Marmozets is denk ik wel harder trouwens :D
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 08:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:34 schreef indiaantje89 het volgende:
Ride en Vessels _O_ beste BKS editie tot nu toe
Dat zal ik niet snel roepen met 4 van mijn 5 favorieten op de vorige 2 edities :') maar wel weer een fijne editie
BoerBertdinsdag 3 maart 2015 @ 08:51
Geen namen waar ik in eerste instantie wat mee heb, maar ik ken er dan ook gewoon te weinig van. Ben benieuwd naar Rocky :P.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 08:57
Blanck Mass is ook best tof, gezien in het voorprogramma van Sígur Rós een paar jaar terug.

Fölkazoid ,Mourn zijn ook goed. Hoor ook toffe reacties over Pop Group maar die ken ik niet.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 09:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat zal ik niet snel roepen met 4 van mijn 5 favorieten op de vorige 2 edities :') maar wel weer een fijne editie
Tsja dit jaar is wel helemaal mijn ding, ook zoveel dingen die nog op mijn bucketlist stonden.
#ANONIEMdinsdag 3 maart 2015 @ 09:12
Nette lichting toch weer hoor, ken er niet zoveel van, maar met A$AP Rocky en Ride toch weer twee knallers.

Snap alleen niet zo goed wat ze dan met dingen als Sue the Night en John Coffey moeten. Laatstgenoemde vind ik niet eens zo slecht, maar met hun DWDD optredens en Pinkpop boeking wordt het wel echt zo'n band die zomer 2015 op iedere braderie te vinden is?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2015 09:13:44 ]
Miauw_Zedongdinsdag 3 maart 2015 @ 09:13
Sue the night vind ik ook wel tof eigenlijk. Verder zeker toffe nieuwe namen zo, Follakzoid O+ Vessels _O_ Cario Liberation Front gaat dik feest worden!
Miauw_Zedongdinsdag 3 maart 2015 @ 09:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:51 schreef BoerBert het volgende:
Geen namen waar ik in eerste instantie wat mee heb, maar ik ken er dan ook gewoon te weinig van. Ben benieuwd naar Rocky :P.
Helemaal niks? Wauw.
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 09:23
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:12 schreef Loveless85 het volgende:
Nette lichting toch weer hoor, ken er niet zoveel van, maar met A$AP Rocky en Ride toch weer twee knallers.

Snap alleen niet zo goed wat ze dan met dingen als Sue the Night en John Coffey moeten. Laatstgenoemde vind ik niet eens zo slecht, maar met hun DWDD optredens en Pinkpop boeking wordt het wel echt zo'n band die zomer 2015 op iedere braderie te vinden is?
Sue the Night vind ik eigenlijk wel een prima bandje. Samen met PAUW toch een beetje de nieuwe NL namen die ik op BKS zou verwachten
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 09:23
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:12 schreef Loveless85 het volgende:
Nette lichting toch weer hoor, ken er niet zoveel van, maar met A$AP Rocky en Ride toch weer twee knallers.

Snap alleen niet zo goed wat ze dan met dingen als Sue the Night en John Coffey moeten. Laatstgenoemde vind ik niet eens zo slecht, maar met hun DWDD optredens en Pinkpop boeking wordt het wel echt zo'n band die zomer 2015 op iedere braderie te vinden is?
Ach, hier is het "wel" vulling.
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 09:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:23 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ach, hier is het "wel" vulling.
John Coffey is op Pinkpop natuurlijk ook vulling.
Miauw_Zedongdinsdag 3 maart 2015 @ 09:27
Ach, die gasten maken er altijd wel een feestje van. Niks mis mee imo. Op eurosonic stonden ze ook weer flink te knallen.
#ANONIEMdinsdag 3 maart 2015 @ 09:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sue the Night vind ik eigenlijk wel een prima bandje. Samen met PAUW toch een beetje de nieuwe NL namen die ik op BKS zou verwachten
Ken alleen dat hitje, en heb er geen problemen mee hoor, maar dacht gewoon dat ze iets meer mikten op dat soort bandjes, maar dan nét voor ze een hitje op 3FM hebben en op diverse andere festivals staan.
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 09:28
Toch benieuwd naar wat de subheadliners zullen zijn en wat de afsluiters in de grootste tent.

Gokje:

Vrijdag: J&MC, Tallest man on Earth
Zaterdag: Temples, Ride
Zondag: Royal Blood, Sohn
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 09:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jaaaaa jezus wat een goede lichting. Marmozets is lekker, blanck mass, Caïro liberation front, vessels, temples...

Alleen jammer van John Coffey. Marmozets is denk ik wel harder trouwens :D
Föllakzoid _O_

Moet me straks is ook in wat dingen gaan verdiepen. A$AP ook wel tof BTW.
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 09:35
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:28 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ken alleen dat hitje, en heb er geen problemen mee hoor, maar dacht gewoon dat ze iets meer mikten op dat soort bandjes, maar dan nét voor ze een hitje op 3FM hebben en op diverse andere festivals staan.
In 2013 stonden Mozes & Firstborn, traumahelikopter en Jacco Gardner (na afzegging Iceage) er ook. Natuurlijk ook Thomas Azier die niet echt bekend was.

In 2014 had je Moss, Daryll-Ann en I Am Oak als grootste NL acts. Ook niet echt nieuwe actjes. En Afterpartees, maar die hadden ook al airplay op 3fm.

en er staan elk jaar wel wat buitenlandse acts die op 3fm een redelijke airplay hebben gehad, alleen niet zo veel als op Lowlands normaal. Dit jaar pas 3 die ik echt kan onderscheiden.

2013: Alt-J, Macklemore, Palma Violets,Temples
2014: George Ezra, Together PANGEA, Breton, Circa Waves, Elephant Stone
2015: Royal Blood, SOHN, First Aid Kit
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 09:38
Vrijdag:
Blanck Mass
Daniel Norgren
Eskmo
Kevin Morby
The Coathangers
The Pop Group
Vessels

Zaterdag:
A$AP Rocky
Föllakzoid
Ghost Culture
John Coffey
Mourn
Patten
Ride
Sue The Night
Temples

Zondag:
Cairo Liberation Front
Kuenta I Tambu
Marmozets
Tora
Miauw_Zedongdinsdag 3 maart 2015 @ 09:38
Bombay show pigs ook vorig jaar, die had ik ook wel weer willen zien eigenlijk met hun nieuwe plaat.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 10:15
Ik heb nu al teveel dingen die ik wil zien:

SPOILER
Dagindeling:
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Chet Faker
Earl Sweatshirt
Binkbeats

Blanck Mass
Daniel Norgren
Daniel Romano
Eagulls
Eskmo
Kevin Morby
Liima
METZ
OFF!
Pissed Jeans
St. Paul & The Broken Bones
Strand of Oaks

The Coathangers
The Pop Group
Vessels (Live)

Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
A$AP Rocky
Ride
The Vaccines
Death Cab For Cutie

Future Brown
Of Monsters And Men
Daniel Wilson
Fickle Friends
Föllakzoid
Ghost Culture
Hinds
Hookworms
John Coffey
Kiasmos
Kindness
Little May
Matthew E. White
Mourn
Outfit
Patten
Temples
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
Alt-J
Royal Blood
SOHN

Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Black Mountain

Cairo Liberation Front
Dan Deacon
Evian Christ
First Aid Kit
Future Islands
Gengahr
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Kate Tempest
Kuenta I Tambu
Marmozets
Mew
Pretty Vicious
Reigning Sound
Steve Gunn
Sunset Sons
Tora
Waxahatchee
Wolf Alice
yomthorkedinsdag 3 maart 2015 @ 12:12
Ligt het aan mij of is het gehalte aan 3fm-namen echt veel lager dan voorgaande edities?
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 12:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:12 schreef yomthorke het volgende:
Ligt het aan mij of is het gehalte aan 3fm-namen echt veel lager dan voorgaande edities?
Qua percentage vergelijkbaar als je de headliners niet meeneemt, alleen zijn de headliners en subs dit jaar het minst 3fm-georienteerd omdat je Noel Gallagher en Jesus and Mary Chain daar zelden hoort (en Ride nooit). Franz Ferdinand, Elbow, Interpol, CHVRCHES, Pixies, Sigur Ros, Damien Rice, Bloc Party, Arctic Monkeys hoor je nu eenmaal vaker.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 12:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:16 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Qua percentage vergelijkbaar als je de headliners niet meeneemt, alleen zijn de headliners en subs dit jaar het minst 3fm-georienteerd omdat je Noel Gallagher en Jesus and Mary Chain daar zelden hoort (en Ride nooit). Franz Ferdinand, Elbow, Interpol, CHVRCHES, Pixies, Sigur Ros, Damien Rice, Bloc Party, Arctic Monkeys hoor je nu eenmaal vaker.
Interpol, Sigur Ros en Pixies hoor eigenlijk nooit op 3FM.

Je hebt nu wel Of Monsters And Men, Chet Faker, A$AP Rocky, First Aid Kit, The Vaccinnes, Royal Blood en SOHN die je daar welleens hoort.

Maar die vind ik niet eens zo slecht.
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 12:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:38 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Interpol, Sigur Ros en Pixies hoor eigenlijk nooit op 3FM.

Je hebt nu wel Of Monsters And Men, Chet Faker, A$AP Rocky, First Aid Kit, The Vaccinnes, Royal Blood en SOHN die je daar welleens hoort.

Maar die vind ik niet eens zo slecht.
Of Monsters and Men, Chet Faker en de Vaccines hoor je inderdaad ook wel eens.

Sigur Ros hoor je inderdaad nooit. Interpol en Pixies wel, al zijn Pixies natuurlijk een oude band.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 13:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Of Monsters and Men, Chet Faker en de Vaccines hoor je inderdaad ook wel eens.

Sigur Ros hoor je inderdaad nooit. Interpol en Pixies wel, al zijn Pixies natuurlijk een oude band.
Misschien in de avond uren dan, kan me echt niet herinneren dat ik ooit Interpol overdag heb gehoord.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 15:14
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Basp1dinsdag 3 maart 2015 @ 15:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 15:14 schreef indiaantje89 het volgende:
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Snoeiharde muziek maar wel lieve gasten. Waarom horen we dan niet meteen een nummer van john coffey? Past het toch niet in het 3fm format. :+
yomthorkedinsdag 3 maart 2015 @ 15:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 15:14 schreef indiaantje89 het volgende:
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Haha ja hun persbericht op de site begint ook met John Coffey. Van mij blijven ze lekker thuis dit jaar en komen ze niet meer met zo'n studiootje op het terrein staan.
#ANONIEMdinsdag 3 maart 2015 @ 16:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 15:14 schreef indiaantje89 het volgende:
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Het is allemaal zo voorspelbaar.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 17:07
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 16:02 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Het is allemaal zo voorspelbaar.
Ach ja, op het festival zelf is er niet veel van te merken. Wat een toffe line-up dit jaar :) dit is echt Primavera Mini ondertussen.
Mexicanobakkerdinsdag 3 maart 2015 @ 17:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 17:07 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ach ja, op het festival zelf is er niet veel van te merken. Wat een toffe line-up dit jaar :) dit is echt Primavera Mini ondertussen.
Dat riep ik het eerste jaar al. Alleen wat minder aandacht voor harde metal.
indiaantje89dinsdag 3 maart 2015 @ 22:40


Wat een plaat is dit zeg *;
yomthorkewoensdag 4 maart 2015 @ 10:02
23 juni James Bay in Paradiso (Friendly Fire). Ik mag hopen dat ze die kwijlebal niet in Hilvarenbeek neerzetten.
#ANONIEMwoensdag 4 maart 2015 @ 10:03
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 10:02 schreef yomthorke het volgende:
23 juni James Bay in Paradiso (Friendly Fire). Ik mag hopen dat ze die kwijlebal niet in Hilvarenbeek neerzetten.
Zo goed als rond met Pinkpop.
TheVulturewoensdag 4 maart 2015 @ 10:29
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 10:02 schreef yomthorke het volgende:
23 juni James Bay in Paradiso (Friendly Fire). Ik mag hopen dat ze die kwijlebal niet in Hilvarenbeek neerzetten.
Ik zou het niet erg vinden hoor, hij past daar wel net zoals een George Ezra vorig jaar... maar hij is inderdaad op een haar na rond met Pinkpop

John Coffey had van mij ook niet gehoeven, die staan al overal, voor de rest best blij met deze namen _O_
Mexicanobakkerwoensdag 4 maart 2015 @ 12:06
Ze raden dit jaar wel met klem aan om gehoorbescherming mee te nemen.

Niks gek na de afgelopen 2 edities :')
Mexicanobakkerwoensdag 4 maart 2015 @ 13:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 22:40 schreef indiaantje89 het volgende:


Wat een plaat is dit zeg *;
Mooie shoegazer inderdaad. Nog geen Golden Hair van Slowdive maar het komt wel in die buurt.
indiaantje89woensdag 4 maart 2015 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 13:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mooie shoegazer inderdaad. Nog geen Golden Hair van Slowdive maar het komt wel in die buurt.
Ik ben toch iets meer van de Ride kant :), al kende ik 2 jaar geleden beide bands niet eens ;(
Mexicanobakkerwoensdag 4 maart 2015 @ 14:02
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 14:00 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ik ben toch iets meer van de Ride kant :), al kende ik 2 jaar geleden beide bands niet eens ;(
Ik vind My Bloody Valentine, Pale Saints, Slowdive, Chapterhouse en Lush denk ik allemaal beter dan Ride, maar Ride heeft Vapour Trail en heel Nowhere is over de breedte wel een prima album.

Maar ik word toch zeer tevreden van de naam Ride, wat misschien ook wel iets zegt :D
indiaantje89woensdag 4 maart 2015 @ 14:06
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 14:02 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vind My Bloody Valentine, Pale Saints, Slowdive, Chapterhouse en Lush denk ik allemaal beter dan Ride, maar Ride heeft Vapour Trail en heel Nowhere is over de breedte wel een prima album.

Maar ik word toch zeer tevreden van de naam Ride, wat misschien ook wel iets zegt :D
Je noemt serieus 3 namen op die ik dus niet ken :@ ga is naar andere 3 luisteren (MBV en Slowdive kende ik ook al).

Als je nog meer tips hebt dan hoor ik het wel
Mexicanobakkerdonderdag 5 maart 2015 @ 22:58
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 14:06 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Je noemt serieus 3 namen op die ik dus niet ken :@ ga is naar andere 3 luisteren (MBV en Slowdive kende ik ook al).

Als je nog meer tips hebt dan hoor ik het wel
Je hebt ook nog Catherine Wheel, Swervedriver en Cranes in het echte shoegazingsegment. Maar die vind ik zelf wat minder. Daarnaast houdt het wel zo ongeveer op aan de grootste namen van begin jaren 90.

Dan heb je nog wel dingen als Mojave 3, The Boo Radleys, Jesus & MC dus, Starflyer 59, Brian Jonestown Massacre, Mazzy Star. Tegenwoordig is het veel meer versplinterd, dat maakt het wel wat interessanter.
n00biedoobiedoovrijdag 6 maart 2015 @ 12:27
Waarom toch die oude shoegazebands halen, dit is toch een prima nieuwe
Mexicanobakkervrijdag 6 maart 2015 @ 13:20
quote:
5s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 12:27 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Waarom toch die oude shoegazebands halen, dit is toch een prima nieuwe
Omdat BKS alles uit het verleden haalt. Portishead, Pixies, Slowdive, Libertines, Jesus and MC, Ride...
BoerBertvrijdag 6 maart 2015 @ 13:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Omdat BKS alles uit het verleden haalt. Portishead, Pixies, Slowdive, Libertines, Jesus and MC, Ride...
En dat ik de boeiendste van dat rijtje dan precies gemist heb ;(.
Mexicanobakkervrijdag 6 maart 2015 @ 13:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:23 schreef BoerBert het volgende:

[..]

En dat ik de boeiendste van dat rijtje dan precies gemist heb ;(.
Welke?
BoerBertvrijdag 6 maart 2015 @ 13:55
Portishead.
Mexicanobakkervrijdag 6 maart 2015 @ 14:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:55 schreef BoerBert het volgende:
Portishead.
Ik vond Slowdive net iets beter eigenlijk.
BoerBertvrijdag 6 maart 2015 @ 14:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vond Slowdive net iets beter eigenlijk.
Die vergelijking kan ik natuurlijk niet maken, maar Slowdive is wat minder mijn ding :+.
Mexicanobakkervrijdag 6 maart 2015 @ 14:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:20 schreef BoerBert het volgende:

[..]

Die vergelijking kan ik natuurlijk niet maken, maar Slowdive is wat minder mijn ding :+.
Halen allebei wel mijn top 5 als ik die zou moeten maken.

Sowieso heeft BKS in 2 jaar 4 acts uit die top 5 op de planken gehad. Daarom verwachtte ik dit jaar eigenlijk wat minder maar het bevalt me behoorlijk goed.
yomthorkevrijdag 6 maart 2015 @ 14:30
BKS gaat er voor mij dit jaar ook niet meer overheen, maar dat wordt ook moeilijk want vorige twee edities hebben ze ieder jaar 2 acts uit mijn all time top tien artiesten geboekt.

2013: Portishead, Sigur Rós
2014: Mogwai, Slowdive

Gelukkig dit jaar de gitarist van een andere band uit mijn top tien. :)
BoerBertvrijdag 6 maart 2015 @ 14:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:30 schreef yomthorke het volgende:
BKS gaat er voor mij dit jaar ook niet meer overheen, maar dat wordt ook moeilijk want vorige twee edities hebben ze ieder jaar 2 acts uit mijn all time top tien artiesten geboekt.

2013: Portishead, Sigur Rós
2014: Mogwai, Slowdive

Gelukkig dit jaar de gitarist van een andere band uit mijn top tien. :)
Wordt wel tof hoor. Hopelijk staan daar om elf uur alleen de echte liefhebbers :P.
Mexicanobakkervrijdag 6 maart 2015 @ 14:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:30 schreef yomthorke het volgende:
BKS gaat er voor mij dit jaar ook niet meer overheen, maar dat wordt ook moeilijk want vorige twee edities hebben ze ieder jaar 2 acts uit mijn all time top tien artiesten geboekt.

2013: Portishead, Sigur Rós
2014: Mogwai, Slowdive

Gelukkig dit jaar de gitarist van een andere band uit mijn top tien. :)
Vervang Mogwai door Pixies voor acts uit mijn top 5. Met mijn top 10 hebben ze er nog 2 bij _O-

Toch best knap voor een festival wat pas twee jaar meedraait. Helaas dit jaar nog niets uit mn top 10, maar wel... een zekere gitarist van een van die bands uit mijn top 10. Toevallig genoeg.
yomthorkevrijdag 6 maart 2015 @ 16:27
Other Lives op Werchter. Wat mij betreft komen ze een weekje eerder naar Hilvarenbeek!
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:27
Staat Courtney Barnett eigenlijk al ergens in NL? Dat zou ik echt een toffe BKS/naam vinden.

Meen dr naam wel ergens gelezen te hebben :{
indiaantje89dinsdag 17 maart 2015 @ 11:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
Staat Courtney Barnett eigenlijk al ergens in NL? Dat zou ik echt een toffe BKS/naam vinden.

Meen dr naam wel ergens gelezen te hebben :{
Lowlands ;)
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:28 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Lowlands ;)
Jammer. Dat sluit het over het algemeen wel redelijk uit. Weinig acts die op allebei stonden afgelopen 2 jaar.
indiaantje89dinsdag 17 maart 2015 @ 11:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer. Dat sluit het over het algemeen wel redelijk uit. Weinig acts die op allebei stonden afgelopen 2 jaar.
Gewoon en en doen. Die laatste Lowlands lichting had zomaar een BKS lichting kunnen zijn.
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:30 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Gewoon en en doen. Die laatste Lowlands lichting had zomaar een BKS lichting kunnen zijn.
Geld. Ik wil een tweede studie doen als ik deze heb afgerond, dan kan ik geen 2 festivals doen helaas. :P
#ANONIEMdinsdag 17 maart 2015 @ 11:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:31 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Geld. Ik wil een tweede studie doen als ik deze heb afgerond, dan kan ik geen 2 festivals doen helaas. :P
ga werken jonguh luie donder
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:32
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:31 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

ga werken jonguh luie donder
In plaats van studeren? Ja lamzak die ik ben.
#ANONIEMdinsdag 17 maart 2015 @ 11:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:32 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In plaats van studeren? Ja lamzak die ik ben.
2jbmwp1.jpg
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:33
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:33 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
beetje zuipen, beetje stelen
#ANONIEMdinsdag 17 maart 2015 @ 11:34
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

beetje zuipen, beetje stelen
_O_
indiaantje89dinsdag 17 maart 2015 @ 11:34
Heb je voor een baan in de friteur ook al diploma's nodig dan :P?

SPOILER
Mexicanobakker :P
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:36
Hilarisch weer allemaal.

Ik zeg voortaan wel niks.
indiaantje89dinsdag 17 maart 2015 @ 11:37
Sorry mexi :@
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 11:40
Ach, moet kunnen.
Tourniquetdinsdag 17 maart 2015 @ 12:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer. Dat sluit het over het algemeen wel redelijk uit. Weinig acts die op allebei stonden afgelopen 2 jaar.
En ze tourt in de USA tijdens BKS.
Mexicanobakkerdinsdag 17 maart 2015 @ 12:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 12:15 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

En ze tourt in de USA tijdens BKS.
Ah. Jammer. :{

Dan maar hopen dat ze ook een concertje ergens doet.
theodoor9dinsdag 17 maart 2015 @ 12:33
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:33 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Bart!
TheVulturevrijdag 20 maart 2015 @ 19:55
Ik kwam net met vrienden in een discussie terecht dat BKS maar een vage line up had zonder grote namen...

Nu zijn dat vrienden die een lineup met bands als Racoon, Dotan en Anouk al het einde vinden dus heb de discussie maar afgekapt :')
Mexicanobakkermaandag 23 maart 2015 @ 10:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:55 schreef TheVulture het volgende:
Ik kwam net met vrienden in een discussie terecht dat BKS maar een vage line up had zonder grote namen...

Nu zijn dat vrienden die een lineup met bands als Racoon, Dotan en Anouk al het einde vinden dus heb de discussie maar afgekapt :')
Ja dan is BKS niet het festival voor je nee. Duh.

Je moet niet verwachten dat een festival 3 dagen grote namen kan boeken voor 150 euro.
#ANONIEMmaandag 23 maart 2015 @ 10:23
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:21 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja dan is BKS niet het festival voor je nee. Duh.

Je moet niet verwachten dat een festival 3 dagen grote namen kan boeken voor 150 euro.
Mwah, dat hoeft niet helemaal in verhouding te staan. Rock am Ring boekt al jaren absolute stadionacts voor eurootje of 180. Maar goed, die hebben 2x een festival met capaciteit van 80k+ bezoekers. Dat zal ook wel helpen.
Mexicanobakkermaandag 23 maart 2015 @ 10:24
quote:
2s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:23 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mwah, dat hoeft niet helemaal in verhouding te staan. Rock am Ring boekt al jaren absolute stadionacts voor eurootje of 180. Maar goed, die hebben 2x een festival met capaciteit van 80k+ bezoekers. Dat zal ook wel helpen.
A. Ander segment
B. Ander land, dat zorgt automatisch voor andere prijzen
C. Andere grootte
#ANONIEMmaandag 23 maart 2015 @ 10:26
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

A. Ander segment
B. Ander land, dat zorgt automatisch voor andere prijzen
C. Andere grootte
Jawel, C was ik al met je eens. Weet niet of Duitsland nu heel erg uitmaakt qua markt, feit is wel dat ze de absolute top zijn in dat segment in die periode (tot dit jaar dan, nu pas krijgen ze serieuze concurrentie), dus dat zal ongetwijfeld ook gunstiger zijn dan dat je continu met 2 (Pinkpop en DTRH) festivals moet stoeien om wie welke act krijgt. En het segment an sich is denk ik niet zozeer goedkoper. Metallica of Maiden komen ook niet voor een grijpstuiver, dok je zo mogelijk nog meer voor dan een Arcade Fire, Black Keys of Bjork.
yomthorkemaandag 23 maart 2015 @ 10:27
Ik ga júist naar BKS omdat de kleinere namen zo interessant zijn. Headliners boeien me (meestal) niet. Maarja, ook BKS moet een paar echt grote jongens boeken anders komt er helaas niemand naar Hilvarenbeek.
Mexicanobakkermaandag 23 maart 2015 @ 10:28
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:27 schreef yomthorke het volgende:
Ik ga júist naar BKS omdat de kleinere namen zo interessant zijn. Headliners boeien me (meestal) niet. Maarja, ook BKS moet een paar echt grote jongens boeken anders komt er helaas niemand naar Hilvarenbeek.
Nouja ik vind Alt-J geen aansprekende naam. De enige hypenaam die ik qua niveau buiten het segment vind vallen waar ik ze echt op heb kunnen betrappen was George Ezra. De enige echte publiekstrekker die ze hebben gehad is Arctic Monkeys. Vind het allemaal betrekkelijk. Ze hadden ook Linkin Park of Kensington kunnen halen. En ik heb me meermaals vermaakt bij (sub)headliners.
TheVulturemaandag 23 maart 2015 @ 10:28
Ik las net "3FM presents BKS"... mijn hart begon een beetje te bloeden :')
TheVulturemaandag 23 maart 2015 @ 10:29
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nouja ik vind Alt-J geen aansprekende naam. De enige hypenaam die ik qua niveau buiten het segment vind vallen waar ik ze echt op heb kunnen betrappen was George Ezra. De enige echte publiekstrekker die ze hebben gehad is Arctic Monkeys. Vind het allemaal betrekkelijk. Ze hadden ook Linkin Park of Kensington kunnen halen. En ik heb me meermaals vermaakt bij (sub)headliners.
Franz Ferdinand was vorig jaar dé publiekstrekker :Y
#ANONIEMmaandag 23 maart 2015 @ 10:30
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nouja ik vind Alt-J geen aansprekende naam. De enige hypenaam die ik qua niveau buiten het segment vind vallen waar ik ze echt op heb kunnen betrappen was George Ezra. De enige echte publiekstrekker die ze hebben gehad is Arctic Monkeys. Vind het allemaal betrekkelijk. Ze hadden ook Linkin Park of Kensington kunnen halen. En ik heb me meermaals vermaakt bij (sub)headliners.
Dit jaar toch weinig mis mee? Libertines en Noel Gallagher zijn bij 'het grote publiek' toch ook wel redelijk bekend? Of is het dan echt van 'huh das toch die gast van Oasis en die kerel die altijd aan de drugs zit'?
Mexicanobakkermaandag 23 maart 2015 @ 10:32
quote:
2s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:30 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dit jaar toch weinig mis mee? Libertines en Noel Gallagher zijn bij 'het grote publiek' toch ook wel redelijk bekend? Of is het dan echt van 'huh das toch die gast van Oasis en die kerel die altijd aan de drugs zit'?
Bij Noel denk ik inderdaad dat dat zo is. Ik kan geen enkel nummer van die jongen reproduceren als 3fm-luisteraar.

Libertines is dan nog wel een grote naam. Dat is wel een beetje een hype altijd. Altijd wel geweest ook.

quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:29 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Franz Ferdinand was vorig jaar dé publiekstrekker :Y
Oke das wel waar :) Toch prima bij vermaakt.
Mexicanobakkermaandag 23 maart 2015 @ 11:20
oh, nu draaien ze Noel op 3fm :') :D
indiaantje89maandag 23 maart 2015 @ 11:40
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:20 schreef Mexicanobakker het volgende:
oh, nu draaien ze Noel op 3fm :') :D
Prima plaat wel, dat nieuw album is ook best te pruimen.
Herpderphawkmaandag 23 maart 2015 @ 13:55
Noel lijkt me nog wel bekend van Oasis, maar the Libertines? Hebben ze ooit ook maar een nummer op de radio gehad hier? De HMH verkochten ze nog niet eens uit..
TheVulturemaandag 23 maart 2015 @ 14:13
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:20 schreef Mexicanobakker het volgende:
oh, nu draaien ze Noel op 3fm :') :D
3FM presents he, dan moet je ineens die bands gaan draaien :')
BoerBertmaandag 23 maart 2015 @ 14:20
Straks draaien ze nog Creep omdat Jonny komt.
indiaantje89woensdag 25 maart 2015 @ 00:27
quote:
10s.gif Op maandag 23 maart 2015 14:20 schreef BoerBert het volgende:
Straks draaien ze nog Creep omdat Jonny komt.
Prima plaat niks mis mee :P haters gonna hate!
BoerBertwoensdag 25 maart 2015 @ 08:17
Niet echt mee eens, maar dat is verder niet echt het punt :P
Mexicanobakkerwoensdag 25 maart 2015 @ 08:31
Ze draaiden niet Wonderwall he
yomthorkewoensdag 25 maart 2015 @ 08:48
Prima dat ze Noel Gallagher draaien, maar dan moeten ze ook METZ draaien. Anders weten die arme luisteraartjes niet wat ze meemaken.
BoerBertwoensdag 25 maart 2015 @ 09:31
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2015 08:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ze draaiden niet Wonderwall he
Zouden ze misschien toch iets van de filmsoundtracks draaien :+
D_Awoensdag 25 maart 2015 @ 11:08
Door enkele annuleringen is een beperkt aantal bungalows en vaste accommodaties weer beschikbaar voor ‪#‎BKS15‬. Meer info vind je hier: http://www.libemavakantie(...)ret-vakantieh…. Deze bungalows en vaste accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren bij Vakantiepark Beekse Bergen: 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.).
indiaantje89woensdag 25 maart 2015 @ 11:08
Door enkele annuleringen is een beperkt aantal bungalows en vaste accommodaties weer beschikbaar voor ‪#‎BKS15‬. Meer info vind je hier: http://www.libemavakantie(...)ret-vakantieh…. Deze bungalows en vaste accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren bij Vakantiepark Beekse Bergen: 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.).

11079648_875652882496299_5507344992483318146_n.png?oh=5ed1dbec45f3fb0b74a990d2acdeaf85&oe=557949B5
#ANONIEMwoensdag 25 maart 2015 @ 11:08
Door enkele annuleringen is een beperkt aantal bungalows en vaste accommodaties weer beschikbaar voor ‪#‎BKS15‬. Meer info vind je hier: http://www.libemavakantie(...)ret-vakantieh…. Deze bungalows en vaste accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren bij Vakantiepark Beekse Bergen: 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.).
D_Awoensdag 25 maart 2015 @ 11:09
9.gif
Mexicanobakkerwoensdag 25 maart 2015 @ 11:14
Jongens, wat is er nu?

Kan iemand het even herhalen?
richoliowoensdag 25 maart 2015 @ 11:16
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2015 11:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jongens, wat is er nu?

Kan iemand het even herhalen?
Iets met een annulering volgens mij
indiaantje89woensdag 25 maart 2015 @ 11:18
Bij mij zit er nog een mooi plaatje bij :P
D_Amaandag 30 maart 2015 @ 19:38
Balthazar d'r bij.
indiaantje89maandag 30 maart 2015 @ 19:39
quote:
6s.gif Op maandag 30 maart 2015 19:38 schreef Dark_Angelus het volgende:
Balthazar d'r bij.
Leuke naam :)
BoerBertmaandag 30 maart 2015 @ 19:45
Leuk. Wel een herboeking.
indiaantje89maandag 30 maart 2015 @ 19:51
quote:
14s.gif Op maandag 30 maart 2015 19:45 schreef BoerBert het volgende:
Leuk. Wel een herboeking.
Jep maar wel met het nieuwe album (wat ik nog moet luisteren). Gewoon degelijke naam voor de mainstage.
BoerBertmaandag 30 maart 2015 @ 19:54
Zeker weten, ben er ook wel content mee ;).
indiaantje89maandag 30 maart 2015 @ 20:01
Voor de zaterdag dus :)
indiaantje89maandag 30 maart 2015 @ 20:17
Lekkere plaat dit _O_

Mexicanobakkermaandag 30 maart 2015 @ 20:19
Dat had van mij dan weer niet gehoeven...
indiaantje89maandag 30 maart 2015 @ 20:23
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 20:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dat had van mij dan weer niet gehoeven...
Je ding niet of al teveel voorbij gekomen?
Mexicanobakkermaandag 30 maart 2015 @ 20:28
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 20:23 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Je ding niet of al teveel voorbij gekomen?
Beetje van beide.
Tourniquetmaandag 30 maart 2015 @ 21:12
Geweldige band, geweldige nieuwe plaat. Blij mee! _O_
indiaantje89dinsdag 31 maart 2015 @ 08:54
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 20:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Beetje van beide.
Snap ik, denk ook wel dat ik ergens anders ga kijken. Gister dat nieuwe album op gehad en op Then What na vond ik het veel van hetzelfde. Er zal wel iets moois gelijkertijd staan :).
Mexicanobakkerdinsdag 31 maart 2015 @ 10:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 08:54 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Snap ik, denk ook wel dat ik ergens anders ga kijken. Gister dat nieuwe album op gehad en op Then What na vond ik het veel van hetzelfde. Er zal wel iets moois gelijkertijd staan :).
Jammer dat die dag weinig echt vette support heeft. Alle leuke bandjes staan op vrijdag en zondag op de kleine stages. De zaterdag is echt alleen Ride en Temples, terwijl de vrijdag voor mij al 10 namen heeft (Libs, Psychocandy, Tallest Man, Earl Sweatshirt, Blanck Mass, Eagulls, Metz, Off, Pissed Jeans, Strand of Oaks)
indiaantje89dinsdag 31 maart 2015 @ 11:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 10:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer dat die dag weinig echt vette support heeft. Alle leuke bandjes staan op vrijdag en zondag op de kleine stages. De zaterdag is echt alleen Ride en Temples, terwijl de vrijdag voor mij al 10 namen heeft (Libs, Psychocandy, Tallest Man, Earl Sweatshirt, Blanck Mass, Eagulls, Metz, Off, Pissed Jeans, Strand of Oaks)
Ik vind die zaterdag ook prima hoor, Noel, A$AP Rocky, Ride, Death Cab For Cutie, Of Monsters And Men, The Vaccinnes, Föllakzoid, Hookworms, Kiasmos, Matthew E. White, Mourn, Weval...

Nee ik ga me wel vermaken die dag :).
Mexicanobakkerdinsdag 31 maart 2015 @ 11:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 11:09 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ik vind die zaterdag ook prima hoor, Noel, A$AP Rocky, Ride, Death Cab For Cutie, Of Monsters And Men, The Vaccinnes, Föllakzoid, Hookworms, Kiasmos, Matthew E. White, Mourn, Weval...

Nee ik ga me wel vermaken die dag :).
Noel kan me niet boeien, DCFC vind ik saai en Of Monsters and Men en The Vaccines zijn een trucje. Van de namen na The Vaccines konden er ook een aantal mij niet specifiek boeien. Hookworms, Ride zijn wel tof :)
indiaantje89dinsdag 31 maart 2015 @ 11:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 11:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Noel kan me niet boeien, DCFC vind ik saai en Of Monsters and Men en The Vaccines zijn een trucje. Van de namen na The Vaccines konden er ook een aantal mij niet specifiek boeien. Hookworms, Ride zijn wel tof :)
Ach ieder z'n ding, maar ja die zaterdag is wel de meest commerciële dag heb ik het idee.
indiaantje89donderdag 2 april 2015 @ 16:34
BKSfestival twitterde op donderdag 02-04-2015 om 15:40:41 'Ólafur Arnalds and Faroese synth-pop producer Janus Rasmussen make an unlikely duo': http://t.co/sWQkumkOFT #kiasmos http://t.co/Hcz5yMVx8a reageer retweet
Tof, Ólafur Arnalds komt dus gewoon mee. Was nog niet zeker of die mee ging met Kiasmos :). Lijkt me zeker de moeite.
indiaantje89donderdag 9 april 2015 @ 09:23
11146176_1001114729916952_2389130129554075774_n.png?oh=2e903676f82795600232d455ed774f23&oe=55AD4C17
Boxed In op BKS?

Hopelijk snel wat meer bands dus.
BoerBertdonderdag 9 april 2015 @ 09:24
Amsterdam :D.
indiaantje89donderdag 9 april 2015 @ 09:25
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:24 schreef BoerBert het volgende:
Amsterdam :D.
Ja wel zo makkelijk :P.
Mexicanobakkerdonderdag 9 april 2015 @ 09:28
Dat je op Lowlands HELLO AMSTERDAM roept is een ding, maar dit is fucking beneden de rivieren
Mexicanobakkerdonderdag 9 april 2015 @ 09:29
Ik vind het inderdaad wel tijd voor nieuwe namen. Florence and the Machine zou nog een leuke toevoeging zijn.
indiaantje89donderdag 9 april 2015 @ 09:35
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dat je op Lowlands HELLO AMSTERDAM roept is een ding, maar dit is fucking beneden de rivieren
30STM riep zelfs HELLO COPENHAGEN op Lowlands.
Mexicanobakkerdonderdag 9 april 2015 @ 09:37
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:35 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

30STM riep zelfs HELLO COPENHAGEN op Lowlands.
:')

Die vorige dubbelpost van mij was een beetje onzinnig :@
indiaantje89donderdag 9 april 2015 @ 09:54
Maar waar hopen we nog op?

Ik zit vooral te wachten op My Brightest Diamond, Sunn 0))) en Mikal Cronin.
Mexicanobakkerdonderdag 9 april 2015 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:54 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar waar hopen we nog op?

Ik zit vooral te wachten op My Brightest Diamond, Sunn 0))) en Mikal Cronin.
Sunn-0))) verwacht ik eerder op een incubate.
Mexicanobakkerdonderdag 9 april 2015 @ 09:58
Van My Brightest Diamond zou ik wel vrolijk worden.
indiaantje89donderdag 9 april 2015 @ 10:04
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sunn-0))) verwacht ik eerder op een incubate.
Die komen vandaag om 15.00 uur met nieuwe namen.
indiaantje89zondag 12 april 2015 @ 14:45
The Mysterons is Best Kept Secret op Twitter aan het volgen. Dat zegt meestal wel wat ;).
indiaantje89dinsdag 14 april 2015 @ 14:42
Antony & The Johnsons dus naar het Deense Northside, hopelijk past die nog op het BKS affiche :).